Orijinalini görmek için tıklayınız : Ducati Monster Kullanıcıları Rekoru Kırdı
Gökhan
04 Ekim 2008, 18:42
http://img509.imageshack.us/img509/7387/ducatimonsterguinnessreeh0.jpg (http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/51486-ducati-monster-kullanicilari-rekoru-kirdi.html)
Belçika Hamme-Moerzeke bölgesinde toplanan 400 taneden daha fazla Ducati Monster kullanıcısı aynı marka, model en çok sayıda motosikletin bir arada sürmesi rekorunu kırdı.
Guinness rekorlar kitabına 405 Monster ile giren grup şehir turu attıktan sonra 1500 kişinin katıldığı Belçika ‘lı Monster Kullanıcılarının (MOB) düzenlediği Monster Gününde eğlendiler.
Belçika Monster kullanıcıları (MOB) önderliğinde düzenlenen rekor denemesine Belçika, hollanda, Lüksemburg, Fransa, Almanya, Romanya, İngiltere ‘den katılımlar oldu. Önce ki rekor yaklaşık 200 motosiklet ile 2003 senesinde Yamaha TDM kullanıcıları tarafından kırılmıştı.
Moto Aktuel (http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/ducati-monster-kullanicilari-rekoru-kirdi)
Barış Şuşut
04 Ekim 2008, 19:20
bu rekor çok kolay marmariste kırılır .. honda today kullanıcıları toplayabilirsen 1500 kişi falan toplanır :cherry:
mrsago
04 Ekim 2008, 20:36
bu rekor çok kolay marmariste kırılır .. honda today kullanıcıları toplayabilirsen 1500 kişi falan toplanır :cherry:
veya istanbulda mondial 151 rs kullanıcıları toplansa :cherry: sayı muazzam olurdu :queen:
ultraukala
04 Ekim 2008, 21:09
Avrupa da yeterince kullanılıyor monster Türkiye'de hep tutulmayan motorlar arasında avrupanın tercih ettikleri var....
kıllıtarkan
04 Ekim 2008, 23:00
bence harika bi motor fiyatıda çok makul kalitesine bakılırsa
Barış Şuşut
04 Ekim 2008, 23:42
Avrupa da yeterince kullanılıyor monster Türkiye'de hep tutulmayan motorlar arasında avrupanın tercih ettikleri var....
avrupada ki fiyatlarla satılsa veya alım gücümüz bir almanınki veya belçıkalınınki gibi olsa inan burada çok aha iyi satar
modify
05 Ekim 2008, 01:47
avrupada ki fiyatlarla satılsa veya alım gücümüz bir almanınki veya belçıkalınınki gibi olsa inan burada çok aha iyi satar
sadece monster değil bence 10larca motor daha çok tutulabilir. Özellikle maxi scooterlar
marwel114
05 Ekim 2008, 03:04
Bence Türkiye' de büyük hacimliler grubundan ancak yamaha fazer sahipleri böyle bir rekor denemesi yapabilir.:wiinkk:
En çok fanatiği olan motosikletin o olduğunu düşünüyorum. :cat:
headhunter251
05 Ekim 2008, 03:12
bence peugeot firmasının ürettiği 103 SPX-L modeli daha büyük bir rekor kırabilir:P Simitçi arkadaşlar bi toplanırsa... o zaman gör patırtıyı :queen:
yamahasülo
05 Ekim 2008, 15:27
ybrciler bence kırar rekoru
omerdusmez
05 Ekim 2008, 17:23
Ybrciler Kırarmı diyosunuz E hadi Kıralım :D:D
Aslında Öyle bişey olsa Guzel olrdu :D:D Tüm ybrler
YBR'ciler böyle bir rekor denemesi yaparsa sitem ederim.
Bende varken neredeydizi ha?!? :P
Konuya değinecek olursam, bir nakedmaniac olarak Ducati Monster benim favorilerim arasında başı çekmekte. Keşke 1 adet olsaydı garajımda ve o buluşmada yerimi alabilseydim. :) Katılanlar içini eminim çok eğlenceli bir etkinlik olmuştur.
gittardando
06 Ekim 2008, 05:50
Ne denir böyle durumlarda?
Hayırlı olsun...
Allah kabul etsin :queen:
ultraukala
07 Ekim 2008, 00:14
Benim asıl demek istediğimin alım gücüle alakası yok...Misal TR'de fazer çok yüksek miktarda lakin avrupa satış rakamlarına baktığımda bulursam koyacağım fazer çok gerilerde en çok satan 3sırada bandit var...monster var...Alım gücüyle alakalı deil bu tercih neden acaba bu asıl önemli olan?
tugcetugce
08 Ekim 2008, 21:27
:thumleft::thumleft:::alkiis::::alkiis::::alkiis::
ben bu monster ı neden ayrı seviyorum ya!:)
Serpico
12 Ekim 2008, 20:01
ducatinin Türkiyede kaç farklı modeli varki, bir de siz bunu Honda ile kıyaslayın bakalım.
Türkiyedeki motor kullanıcılarının çoğu küçük cc motorlara biniyorlar. Kullanım ihtiyaçları gereği. Bunun en büyük tetikleyici unsuru ise Fiyatlardan çok VERGİLERDİR. avrupa veya dünya ölçeğindeki motor, otomobil elektronik eşya vs gibi ülkemizde bulunan yabancı ürünler diğer ülkelere göre %100e yakın zamlı geliyor bizim önümüze....
gel de bin büyük cc motora...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO