PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Xt125r-xt125x

D C R
28 Eylül 2008, 06:44
Beygir aynı diye biliyorum. Diğer farklar bahsettiğiniz gibi lastik ebatları vs gibi farklardır...
Biri arazi için diğeri ise asfalt içindir.
Makine Yamaha sonuçta, parça bakımından mağdur olacağınızı sanmıyorum ancak parça fiyatlarının pahalılığı veya ucuzluğuyla ilgili bir fikrim ne yazıkki yok.
Bende bu modelleri baya incelemiştim R veya X ikiside çok güzel makinelerdir, pişman olmıyacağınıza eminim... :)

---

Hayret bu konuyu ben açmamıştım, konuyu açan arkadaşa yardımcı olmaya çalışmıştım ancak arkadaşın mesajları silinmiş konu bana kaldı hayırdır bir karışıklık oldu herhalde? :silent:

denizsekerci
28 Eylül 2008, 14:43
merhaba, bende başlangıç için enduro düşünüyorum..aklıma gelen yamaha 125 var.. ne dersiniz..genellikle şehiriçi kullanıcam..

azzurdiablo
29 Eylül 2008, 05:18
Bu Işe Scooterla Başlıyan çok Insan Var Sanırım Piyasada,,,

Ustalarıma Sorıyım Ozaman Napıyım???

viper_1
29 Eylül 2008, 06:29
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/14487-yamaha-xt-125x-ve-baslangic-motoru-hakkinda.html

kroscu01
29 Eylül 2008, 12:28
dostum lastik hariç her şey aynı yakıt oldukça ekonomik hiç düşünmeden alabilirsin hayat endro ve krosta unutma. ha bu arada parçaya gelince ucuz olan parçalarda sorun olmaz önemli ve pahalı parçaları 2 veya 3 ayda getirirler parça konusunda çin malları daha cömert adanadan selamlar.

azzurdiablo
30 Eylül 2008, 05:34
Bana Gelen Cvapları Göremiorum... Sitenin Hatası Heralde

...................

....................

azgurbuz
03 Ekim 2008, 09:37
Parasına değecek bir motor değildir :farao:

talkie
03 Ekim 2008, 20:01
O kadar para verip te 125cc bir motor almak bence de çok mantıklı değil.Ben bu bahsedilen motorlar hakkında uzun süre düşündüm ve YBR125 aldım.

D C R
04 Ekim 2008, 02:41
Hayret bu konuyu ben açmamıştım, konuyu açan arkadaşa yardımcı olmaya çalışmıştım ancak arkadaşın mesajları silinmiş konu bana kaldı hayırdır bir karışıklık oldu herhalde? :silent: