Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne zaman hayal etmeye başladınız, ne zaman kavuştunuz?
Levsy
19 Eylül 2008, 23:52
Arkadaşlar şimdi eminim çoğumuz bir sabah uyandığımızda "Yahu bugün gideyim de bir motosiklet alayım bari" diyerek başlamadık bu sevdaya.
Az önce aklıma geldi de, motosiklet almayı ciddi ciddi düşünmeye 2006 Mart-Nisan aylarında başlamıştım. Motosikletimi alasıya kadar geçen süreç benim için "hayal kurma süreci" oldu. Motosikletimi ise 2007 Mayıs'ta aldım. Yani 13-14 ay hayal kurup durmuşum yaw :)
Şimdi siz söyleyin bakalaım :) Ne kadar süre hayal kurdunuz? 5-10 gün mü, 1 ay mı, aylar mı, yıllar mı???
mhyen
19 Eylül 2008, 23:57
2007 Eylül başı karar verdim.Ehliyetti, motosikletin parasıydı, korumalardı, vs derken ilk motoruma 31 mayıs 2008de kavuşmuştum.9-10 ay da benden:queen:
Bu arada 2 tane aldım sattım.Şu an motorsuzum ayrıca:P
KUVVETMİRA
20 Eylül 2008, 00:01
küçük kara kirpi saçlı bir oğlanken hep simsiyah bi atım olsun, dıbıdık dıbıdık gezeyim, kişneyerek şaha kalksın, sewdiceğim bana baksın hayran gözlerle isterdim. saçlarım seyreldi, sakalımda beyaz çıktı, param oldu, motosiklet aldım. o benim demir atım, çocukluk hayalim. böyle cewap oldumu böyle soruya? gidiş yoluna puan werin bari, benim cewabım böyle.
adameus
20 Eylül 2008, 00:07
soyle soyleyim hep aklimda vardi bi motosiklet almak ama 2008 in agustos ayindan beri hep aklimda hic cikmiyo.....
Levsy
20 Eylül 2008, 00:07
Bu arada 2 tane aldım sattım.Şu an motorsuzum ayrıca:P
İnşallah alırsın bir tane daha. Hayırlısı neyse o olsun :)
böyle cewap oldumu böyle soruya?
Hmm, oldu tabii, ikisinede bacak arasına alarak biniliyor sonuçta :queen:
STeReO
20 Eylül 2008, 00:08
Bu zamana kadar hep akrabamın motorunu kullandım. Ve 2008 haziran ayında kendi motorumu almaya karar verdim. Şu an para biriktirme ve hayal kurma sürecindeyim. Bakalım ne kadar sürecek.. :)
Levsy
20 Eylül 2008, 00:10
soyle soyleyim hep aklimda vardi bi motosiklet almak ama 2008 in agustos ayindan beri hep aklimda hic cikmiyo.....
E senin hayal çok taze daha :) Sabreden derviş muradına ermiş derler merak etme. Sana da hayırlısı neyse o olsun diyeceğim :cat:
eric_cartman
20 Eylül 2008, 00:16
2 3 yaşlarındayken sarıp sarmalanıp amcamın motosikletine bindiriliyomuşum. ben hatırlamıyorum resimler var :cherry: kanıma girmişler o zaman. her ne kadar sonradan anlasam da, bu heyecanı yaşamaya başladığım ilk an, 5 yaşında 2 tekerlekli bisiklet kullanmaya başladığım zamandır.
yaş oldu 18 2 aya ehliyet geliyo. motor falan yok tabi :)
praetorian
20 Eylül 2008, 00:21
haziran 2005 te asyanin vespamsi scooterina vurulmustum..
eylul 2005 te aldim..
akabinde mart 2006 gibi yeni motor yeni heyecan yeni cbr 125 istegi basladi
mayis 2006 da cbr bendeydi
sene 2008 aylardan subat..
falconu gordum pazarlik bile yapmadan direk aldm(soradan cikan debiryaj balatasi degisimi kapak oldu o ayri)
hic bi motorumu aldigim icin pisman diilim olmadim:D
seviorum keratalari
McCool
20 Eylül 2008, 00:32
Ben daha bu sevdaya yeni başladım..Yani 2-3 ay öncesinden bi hevesle başladı ama şimdi ç0ok istiorm bi motosiklt sahibi olmayı.. Tabi öncelikle ehliyet lazım.. İlk sınav tarihini sabırsızlıkla bekliorm..
Küçükken bisiklete binmeyi çok seviodm.. Büyüdüm.. Şimdi ise motosiklet istiorm ve inşallah olacak.. gerçekleşecek hayallerim... :cat::cat:
Erfer
20 Eylül 2008, 00:34
aslında herzaman yanımdaydı o ama ıc bı zaman onu gorememısım...
MEGAN66
20 Eylül 2008, 00:37
çocukken rüzgara aşıktık, biraz daha fazla hissetmek için bozuk yollarda tepeye çıkardık arkadaşlarla, çok hayal ettik ama çocuktuk, kısmet 2006 da oldu sattık sonra tekrar hayal ettik, aldık.
cakalaz
20 Eylül 2008, 00:42
İLK Motorumu 1 yılda almıstım :)
modify
20 Eylül 2008, 00:44
temmuz 2006da kız arkadasımda f650gs gördüm özendim ve ağustos 2006da cbr125 ile basladım :) hala devam ediyor bu sevda.
alperiz
20 Eylül 2008, 02:30
ilkokulda başladım hayal etmeye... ilk motorum 125zn geçen sene alındı.. geçtiğm günlerde 600F'e merhaba dedim :)
canercaracal
20 Eylül 2008, 02:37
ilk motorumu orta okul 1.sınıfta aldım daha onceden biniyordum fakat tanıdıkların kine aslında büyük bi hayal kırıklıgı olmstu o zmn modial 50tt ile aldılar annemler sonradan meagles 125 scooter,zealsun 125 ,yamaha ybr ,ve en son olarak ta caracal 200üme kavustum 2 sene bekleidm bende motorumu
lord61
20 Eylül 2008, 03:12
fazer hayal ettim scooterim oldu ama fazerime ölmeden kavuşacağıma inanıyorum
yenny1i
20 Eylül 2008, 03:25
İNANMICAKSIN AMA BUNDAN 17 SENE ÖNCE HAYAL ETTİM SEVGİLİME SÖYLEDİM VE 3 GÜN İÇİNDE MOTORLU OLDUM:dSAOLSUN BİR BAŞLATTI PİR BAŞLATTI İŞTE BU GÜNE KADAR GELDİM:d:d
nitrious81
20 Eylül 2008, 05:19
VAlla bende en az 7-8 ay cebellestım almak ıcın ne zamandan berı hayal edıyordun dersenn Ortaokula gıderken ılk kıraladıgım motor dan sonra bende hastalık oldu.. Ancak Unv 1 sınıfa gıderken bu hayalım gerceklestı 2 senedır skuter kullanıyorum sımdıkı hayalım 600 luk naked bı makına umarım buda o kadar uzun surmezz...
Ahanda bu makına ıle kaptım vırusu
http://planetscoots.online.fr/showroom/50/honda/honda_images/honda_SXR2.jpg
cagatay_hepsen
20 Eylül 2008, 06:34
2007 ortalarında kuzenimin gel beraber motor alalım demesiyle kafama koydum uzun süren araştırma ve finas çalışmaları sürdü en sonunda kara kaçanıma kavuşmuştum 2008 ilk ayında hyosung gt 250 cometime 7 ay beraber olduk çok güzel şeyler yaşadım onunla motor guruplarına girdim iyi arkadaşlar eindim kendime taki ağustos ayına kadar ağustos ayının sonuncu gününün akşamı kötübir kaza sonucu motorum pelte çıktı ama hiç pişman değilim şimdi yenisinin hayaliyle yanıp tutuşuyorum biraz uzun sürecek ama olsun ben beklerim.
Shrieker
20 Eylül 2008, 07:26
2003'ün sonunda uyduda bi kanal Paris motosiklet fuarını göstermişti.Cbr 125'i ilk o zaman gördüm.O aralar büyük cc'li motorlara bakıyordum ama bütçemin asla yetmeyeceği motorlardı onlar.Cıbırıma bu sene şubat ayında kavuştum.Yani 4 sene 2 ay sabrettik.Gerçi benden uzun sabredeni de vardır...
artiiist
20 Eylül 2008, 10:46
ben küçükken babamda vardı..eski jawalardan..o zamanlardan beri aklımın bi köşesindedir..ve 99 yılında mobilet le başladım hayallerime..bir yardım alamadığım için de büyük cc li motorlarla henüz tanışmadım..:)zamanı gelir inşallah..
estelik
20 Eylül 2008, 11:59
Lİse yılalrında babama çok yalvardım :) Scooter/moped tarzı bişeydi o zamanki isteğim. Hatta annemi bile ikna etmeye çalıştım babamı kandırsın diye ama olmadı, korktukları için almadılar yerine bisikklet teklif edip durdular. 5-6 sene sonra kendim aldım
blacktulip
20 Eylül 2008, 12:16
2005 de kasım gibi düşünmeye başlamıştım
2006 eylülde almıştım motorumu:)
İzmirli35
20 Eylül 2008, 12:16
2004 lü yıllarda sagdan soldan arkların mobiletine binerdim 2006da peder kendine 100KH aldı baktı kullanamıyor ben el attım kullanmaya baktım bırakamaz oldum yapıştım kaldım sanki :) çokta iyi oldu iyi yapışıp kalmışım :) şimdide az buz para biriktirip pederin karşısına çıkıp GT250 Nakedlerden alalım dicem 2.el yada 0. :) birde benim ilkokulda sınıf numaram 46'ydı Rossininde motor numarası 46 hep Rossiyede bi sempati duymuşumdur :)
contrary
20 Eylül 2008, 12:49
babama söledim hemen aldı:P
BikerBoyz34
20 Eylül 2008, 13:00
yıl 2001 bir akrabamın modenas marka cup motoruna biniş o biniş aşık oldum motosikletlere
hala da öyle...
kendime ait henüz olmasa da sevgim hiç azalmadı:P
bekliorum bir gün olsun diye ama inşallah olucak
Ben 1999 da üniversiteyi kazanınca babamın başının etini yiyordum illa bana bi scooter al diye ama 2 tekere karşıydı; bende Antalya ya motosiklet yerine bisiklet götürmüştüm ; ilk motosikletimi kuzenimle ortaklaşa 2006 Nisan'ında aldık ; yaklaşık 7 yıllık bu hasreti bisikletle bi nebzede olsa gidermeye çalışmışım; azmı tepelerde tarlalarda cros yapmadım bisikletimle:)
mondial50tt
20 Eylül 2008, 14:39
2004 cok istedim ama bisiklet aldılar ısrara dewam ettim 2005te sarı civcivime kavustum :)
ibrahimkent
20 Eylül 2008, 15:14
2004 yılında almaya karar verdim,2008 yılında kavuştum:)
yarasa-35
20 Eylül 2008, 15:25
benim dedem motor hastası ondan geçti herealde bana. küçüklüğümden beri hep ilgimi çekmiştir. nasip 2006 haziranmış. zaten 1 yıl olmadan dedeminde eski motor sevdası kabardı ve bi tanede o aldı. şimdi onla yatıyor onla kalkıyor. her gittiğimde motora yeni bişeyler yapmış. bizde kalıtsal heralde. allahtan eşimde çok seviyor motoru.
Corbett
20 Eylül 2008, 17:00
Ben 2008 Şubattan beri bir scooter istiyordum bu Ağustos'ta aldım.
30 Kilometre sürebildim ilk sürüşümde aynayı kırdım yani her süren mutlaka düşüyor.Şu an onu özlüyorum Bayramda köye gidip tekrar binicem.
emomen
20 Eylül 2008, 18:07
Bütün yorumları okudum hepsi ayrı bir güzeldi.
Hepimizin içindeki nede olsa motora ve rüzgara olan aşkımız.Kimi erken kimi gec almış ama hepimizin ortak yanı bu motorsiklet,kendimizi buldugumuz,iyi hissettigimiz demir parçası...
Ben biraz uzun yazacagım umarım bendeki bu aşkı anlatabilirim.
ilk 2 teker aşkım abime Suriyeden gelen chopper tipi bisikletiydi.
Resimdeki biskletin aynısı ama bizdeki frenliydi.:P
http://img223.imageshack.us/img223/3267/choppercharloitbb6.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/choppercharloitbb6.jpg/1/w528.png (http://g.imageshack.us/img223/choppercharloitbb6.jpg/1/)
Bana kullanmayı hiç kimse ögretmedi abimde ögretmedi bisikletini kullanır düşürürüm diye.Kendi gayretlerimle ögrendim üstünde durmayı ve kullanmayı.Abim okula giderken bende sabahları kullanıyordum temizligini yapar içeri alırdım her defasında abim temizligine şaşırım ve arkadaşlarına hava atardı benim bisikletim temiz ve saglam diye bütün bakım ve temizligini ben yapıyordum halbuki.:) bende okula başladım ve 1. sınıf karne hediyem halamdan BMX oldu.Araba ile getirdikleri için parça halinde geldi.kendim topladım kimseyi elletmedim... sonra bana yetmemeye başladı rüzgarı dahada hisstmek istiyordum daha hızlı gitmek istiyordum,okul tatilinde 3 ay çalışıp bianchi bir vitesli bisiklet aldım bu mahallenin ilk vitesli biskleti oldu.
aradan 2-3 yıl gecti artık oda yetersiz gelmeye başladı.
(Yıl 1999) aileme motor teklifimi sundum hiç biri onay vermedi.Yaşadıgımız yerde hiç motor kullanan insan yoktu sadece 2 tane trafik polisinde vardı başka hiç kimsede yoktu. Bu zamanlarda cok yaralandım ve düşmüştüm cok yaramazdım.:)
İşte o zmandan bu yana hayalinde bir SS var belli nedenlerden alamıyorum.125 yada 250 cc lik motor alma güçüm var ama hep erteliyorum ailemden dolayı.
işte benim 2 teker sevdam bukadar.Umarım herkes hayalini gerçekleştirir.
9 yıl cok az bir zaman degil... hala hayal kuruyorum....
vlad1462
20 Eylül 2008, 18:34
2004 yılının sonlarında iş yerindeki ustalarımdan biri heveslendirdi beni motora, bu sene nisan ayında ancak alabildim motoru. bu süre içerisinde motordan vaz geçtim, tekrar heveslendim, sayısız motor kararı değiştirdim, para biriktirdim, ehliyet ve koruma kıyafetlerini hallettim, askerlik görevimi bitirip geldim ve en sonunda cbf 150 ile bu işe başlamaya kesin karar vererek motoru aldım.bugün 4000 km bakımını yaptırdım ve sezonu hemen hemen bitirdim kendi adıma.:)
MrSpark
20 Eylül 2008, 18:58
1998 in yazıydı. sıcaktı.
İlk göz göze gelip geçişmemizdi.
1999 un son baharıydı el ele tutuşmuştuk.
2000 in ilk baharıydı daha yağmurlar yağıyordu. ilk yolculuğumuzu yağmurda yaptık. Sırılsıklam ama tutkulu...
2008 in yazıydı nişanlandık.
2008 in son baharında rüzgarlı soğuk bir havada kavuştuk.
10 yıl süren bir hayalin ardından motosikletime kavuştum...
byn_manyax
20 Eylül 2008, 19:01
çalıstğım iş yerınde musa beyden geldi bu tutku:) hızı sevıyorum birde ordan geldi tutkuyu bana kattıgı için musa2aktas tesskurler:)
engineng
20 Eylül 2008, 19:13
benimde yaklasik 1 yil once bi arkadasimin cbr125 inin arka koltuguna binince başladi ama pederin koye ev yaptirası tutunca beklemek zorunda kaldim
Allah izin verirse kışın ortalarına dogru hyo250r ile başlayacam
o gunu ip degil halatla çekiyorumm
yt_servan
20 Eylül 2008, 22:39
2005 hayal ettin 2008 mayısta kavuştum.
yürekçe
20 Eylül 2008, 23:07
bizim hep motorumuz vardı ama küçükken o kırmızı jawalar yok mu... işte o şeytani varlık azdırdı beni, sonra da MZ ler...... yani olayda ağır tahrik var ;)
07YAMAHA
20 Eylül 2008, 23:18
ben hep hayal ediyorum hic biride gercekleşmedi ::miiz1::
atos0707
21 Eylül 2008, 12:26
1999 antalya karayolları 13. bölge 4. kısım şefliği antalya-alanya yolu alanya yaklaşım mevkiinde karayolları stajımı yaparken alanyalı arkadaşım kaan'ın motorunun artçısıydım. o zamanlar başladı bende motor alevi ama okul ve iş sorunlarını giderebilmem için biraz küllemem gerekiyordu alevi. nezaman ki nisan sonu nişanlım beni terk etti hayatın anlamsızlığına heyecan katmak için motor közünü harladım ve artçılıktan kullanıcılığa terfii ettim. artık hayatın sorunlarını gözardı edebileceğim bir sevda vardı karşımda. bundan sonra No Woman No CRY
erisilmez
21 Eylül 2008, 12:31
17 yaşindayim kendime ait motorum ortalama 6 ay önce oldu babama sölemiştim o almişti :) Ama ehliyet yeni
okan_style
21 Eylül 2008, 12:36
19 yasında hayale basladım cok gecmeden allah yardım etti kendi paramla elden taksıtle 50cc lik scooterımı aldım sonra para biriktirdim 1 sene sonra gene allah yardım etti 250cc chopper aldım 1 sene sonra herkes dalga gecti alamassın cok pahalı o parayı nerden bulucan dedi gene allah yardım etti hyosung gt 250 r aldım 20 yasında 3 tane motoru tek kurus aile katkısı olmadan kendi cabalarımla aldım simdi sırada gsx-r 600 var dalga geciyolar gene cok pahalı dige bunu nezamanmı alıcam allah yardım edince :mrgreen:
perishte
21 Eylül 2008, 15:02
benim hayal olarak 14 15 yaşından beri bir motorum olsun diye arzum var ama ciddi olarak bi markayı modeli kafaya koyma olayı temmuz gibi gerçekleşti:). inşallah seneye yaza kadar bir hyo gv250 alacağım diye ümit ediyorum.
RifatKardu
21 Eylül 2008, 15:11
İlk Motoru geçen sene kiraladık ve 1 günde anayola cıktım fren ayarı felan mukemmel viraj felan ama sonra arkadaşa ogretırken sag cek dedım gıdıoz yagmur war dedim ayakta fren bi asıldı düştük kolum cıktı kısmet bu gunlereymiş :D Bende 2006 da başladı bu hastalık babam eskı motorculardan 20 sene once felan yalan olmasın 10-20 sene once babam arkadaşları ıle gezerken babam tekmıs onde 2 tane kardeş 1 motordaymıs kamyon altına gırmıs babam kendını zor atmıs o gunden beri bıraktı ve 1 sene geçti kardeşi vefat etti babamın tam alcakken yengem dedi sende amcanın yanına gıtcen heralde diyerek babamı ikna etti. Sonra bu sene 10.eylül.2008 gibi para bırıktırmeye başladım babamda izin werdi motor almama hatta peder yapcak ruhsat ıslerını felan :D her hafta sonu benzınlık war orda calısıyorum aylık para alıp hesabıma yatıracagım ınsallah hazıran sonuna doğru 2.el bir Honda beat 'ım olucak . Sabreden Derviş Muradına ermiş. Hafta sonları Bizim BenzinLikteyim :D Benzin Sorunu olmucak anlıcagınız :D
Çok Uzun yazdım K.bakmayın :D
over_dose
21 Eylül 2008, 15:25
imkanlarını zorlayan iyi bir çevre edinebilen herkesin yaşayabileceği özel bir zevk illa 1000cc olacak diye bir şey yok o yüzden hiç düşünmedim yaşayarak tatmaya karar verdim ve yaptım halen kendi motorumu almış değilim çünkü bir defa alacak ama kesinlikle istediğimi alacağım cebimin izin verdiğine değil ayrıca kendimi bildim bileli neredeyse tüm vitrin motorlar dahil istediğim zaman binebileceğim bi motor oldu...
Orko_ye
22 Eylül 2008, 17:40
Ben bu sene Haziranda hayal etmeye başladım, 3 Eylülde de motoruma kavuştum.
burakyildiz
22 Eylül 2008, 17:59
merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım. benim hayalim iki ay önce bir dergide gördüğüm motor kullanan bir çiftin resmiyle başladı umarım bende bu hayalimi en kısa zamanda gerçekleştirirm sizler gibi (tabi kız arkadaşıma da sevdirmeye çalışıyorum :) )
Ulgio
23 Eylül 2008, 16:28
Hayalim var,2 seneden beri hayal ediyorum ama anladımki okulumu bitirip bi işe girmeden motoruma sahip olamayacağım.Olsun önümde 2-3 sene gibi bi zaman zarfı.Beklemeye değer diye düşünüyorum.Hayalim suzuki m800 intruder ama ilk başta alabileceğimi zannetmiyorum :) Ondan dolayı hyosung gv250 ya da tiger 250 filan olabilir
starblazer
23 Eylül 2008, 16:50
Lise son 91
Alış tarihi 2008
çeşitli aralıklarla teşebbuslerim oldu onları saymıyorum
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO