Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne zaman hayal etmeye başladınız, ne zaman kavuştunuz?
baran06
20 Ekim 2009, 11:52
2 senesi rahat var.almak hala nasip olmadı.yazdan beri para biriktiriyorum öğrenci koşullarıyla.az bi açığım var taksitle kapatmak istiyorum.bakalım neler olacak.
mehmetay18
20 Ekim 2009, 12:03
İlk mesajda ( Arkadaşlar şimdi eminim çoğumuz bir sabah uyandığımızda "Yahu bugün gideyim de bir motosiklet alayım bari" diyerek başlamadık bu sevdaya...) demiş arkadaşımız...
İşte ben aynen böyle başladım 19 mayıs 2009 günü.. Arabayı 1 haftalığına servise bırakmıştım onarılması için.. Sabah kalktım ve gideyimde bi motosiklet alayım bari araba çıkana kadar dedim.. :) gittim ve bi motosiklet aldım hemen...araba servisten çıkana kadar işe gidip gelecektim, ihtiyacımı görecektim.. ucuz çinli bi scooter işimi görecekti..yaz akşamlarıda sahile inerim arada bir diye düşünmüştüm.. 1 haftayı atlattıktan sonra baktımki olacak gibi değil, hemen ehliyete gittim yazıldım.. ogün bu gündür tutuldum motosiklet sevdasına 31 temmuz günü 3.000 km.ye gelen scooterımı değiştirdim..basamakları bir an önce çıkmak istiyordum:) şu an motorum 3.500 km.de, önümüzdeki sezonuda bunla kapatmayı düşünüyorum, kısmetse sonra bir boy daha büyütmeyi.. ama motordan vazgeçmeyi kesinlikle düşünmüyorum..
tigermbz
20 Ekim 2009, 12:18
eskiden bizim oralarda eşşekle- katırla sebze meyve satan adamlar gezermiş. birgün böyle bir adam eşşeği yanında da eşşeğin sıpası beraber gezerken bizim oraya yolu düşmüş benim yaş 3 bilemedin 4 müş.
o küçük eşşeği görünce başlamışım zırlamaya alın bunu bineyim gezeyim diyerekten; almamışlar tabi :salut:
herhal o zamandan içimde kalmış :)
aklım kesmeye başladıkça at sevgisi başgösterdi ta ki 12 yaşımdayken emmoğlu 81 model gıcır gıcır java laser le çıkıp gelene kadar.
sonra motor merakı başladı, birkaç sene motor hayali kurdum, alamadım tabi ozaman nerde motor nerde biz.
lise üniversite askerlik derken pek aramadım o devirlerde
yaş 25 e geldi tekrar başladı motor merakı, 26 da motor aldım 4 senedir bilfiil devam.
myagdi
20 Ekim 2009, 12:50
4-5 yaşlarındayken, komşumuz ali abinin evin önünde duran kırmızı jawa'sına oturur, sanki motor kullanıyormuş gibi oyun oynardım.
motosikletlere hep ilgim oldu.
üniversite yıllarımda ailemden ısrarla motosiklet almalarını istedim; çok tehlikeli olduğuna inandıkları için asla razı olmadılar.
önce iş, güç; sonra çoluk-çocuk sahibi oldum; bu arada kaç motosiklet parası kazandım, kaç motosiklet parası harcadım ama bir motosiklet alamadan yıllar geçti. hem istanbul trafiğinden korkuyordum, hem de takım elbise mecburiyeti, ev-iş arası mesafe, çocukların küçük olması gibi sebeplerden motosiklet kullanma olanağım da sınırlıydı.
2006 yılında "önce ehliyet alayım" dedim ve hevesle kursa başladım. oğlumun "şöyle gidiyorum, böyle kullanıyorum diye anlatıp durduğu sucu motoruymuş", "bak sucu motoru alacak olursan arkana binmem, şöyle baba bir chopper olursa düşünürüm" diye hafiften alaya almasını unutmuyorum.
ehliyet aldıktan üç yıl sonra, kırkına merdiven dayamışken 35 yıllık hayalimi gerçekleştirdim.
henüz motosiklet alamamış arkadaşlar, görün ve umutsuzluğa kapılmayın, ama siz siz olun benim kadar da ertelemeyin.
trendy83
28 Ekim 2009, 15:16
Yamaha fabrikasında çalışıyorum öğlen tatilinde saat 12:30 da karar verdim saat 13:00 da aldım.
motoperver
28 Ekim 2009, 15:32
2008 Temmuz, Honda GS1 eğitimine kayıt yaptırdığım gün hayal etmeye başladım.
2008, 10 Eylül, sabah ehliyet direksiyon sınavına girdim. Öğleden sonra motorumu teslim aldım.
eftelya
28 Ekim 2009, 15:40
çok uzun süre oldu hayal kurmaya başlayalı , tam tarihi hatırlamıyorum :mrgreen:
ilhan1154
28 Ekim 2009, 15:49
2006 da hayalini kurdum 2007 nisan yada martta (hafızam yerınde deıl onu bıle tam hatırlamıom:pale: ) cbr 125im oldu sattım yaklaşık 3 ay öncede gt250r ım oldu taaki geçen hafta cuma gününe kadar geri zekalı taksi sürücüsü hem psikolojimin hemde motorumun ıcıne ettı :salut: çok doluyum :pale:
kempes
28 Ekim 2009, 16:47
1987 senesi idi yanlış hatırlamıyorsam bizim mahalle de ayakkabıcı bir abimiz vardı(hala var kendisi) mobilet kiralardı bende bütün harçlıkları hep mobilete yatırırdım,yaklaşık 1 sene,taaki babam duyana kadar hep kiraladım mobileti,akşam evde bir temiz sopa sen nasıl binersin o şeytan icadına diye :)) sonraa motor sevdası aklımdan uçtu gitti,artık yaş kemale erdi evlendim,evliliğin üzerinden 4 sene geçti yıl 2006 ben artık kafama koymuştum 150 cc de olsa motor alıcam diye sonra eşimle tartıştım ama motor sevdası beni durduramadı boşanmayı bile göze alıp kendime 150 cc lik kanuni scooter aldım,babam 5 ay konuşmadı benimle ben yine aldırmadım bu arada eşimi işe götürüp getirmeye başladım o da şimdi motor tutkunu :) sonra motorun cc si küçük gelmeye başladı hayalimde ki Suzuki burgmanı aldım(Allah herkeze gönlünde ki motoru nasip etsin inşallah)babamla yazın karşıya geçmemiz lazımdı trafik felç her ne kadar motora karşı olsa da işin aciliyetinden dolayı motora binmek zorunda kaldı ve söylediği tek kelime şu idi,ben seni küçükken boşuna dövmüşüm :)
27 yaşındayım liseye giderken hep bakıp bakıp ne guzel derdım üniversitede arkadaşlarımda vardı artcı olarak hep bınerdım
bi gün arkadaş al sen sür dedi bende scootterla viraja bi yattım altını sürttüp motoru deli ettim o gün tamam dedim almam lazım :queen::queen::queen:
13 haziranda evlendim haziran sonundada aldım süper oldu hem cok buyuk zevk aldım hemde acayip işime yaradı allah motoru cıkaranlardan razı olsun ne dıyım
ohh be rahatladım :queen::queen::queen::queen::queen:
Sancarovski
14 Aralık 2009, 22:11
Çocukluğumdan itibaren motosikletlere yoğun ilgim vardı. Motosikelt almaya tam olarak geçen sene bu dönemlerde niyetlenmiştim ve henüz bu aybaşında aldığıma göre bende tam bir sene motorla yatıp motorla kalkmışım demekki :)
125URT
14 Aralık 2009, 23:13
Ben şuan 17 yaşındayım.
Bundan tam olarak 5 yıl önce hayal etmeye başladım.Babama karşı yoğun ısrarlarıma karşılık Ağustos ayında motoruma kavuştum.İnşallah uzun süre kullanacağım...
ShowDown
14 Aralık 2009, 23:23
bu üyelik tarihine nerden bakılıyo :)
gkhnkzy
14 Aralık 2009, 23:53
Yani 13-14 ay hayal kurup durmuşum yaw :)
az hayal kurmuşsun.. :)
dayım gelirdi.. vın vınnn.. motosiklet merakım ondan, sağolsun.. hep merak ederdim. neden bu salak sinekler kendilerini motorun önüne atıp camda sıvı haline geliyorlar diye. :)
birgün arabayla giderken, yanımızdan dayım geçti. hayranlıkla izledim.. o zaman anladım (sinek meselesinin) sebebini :) yaklaşık 16-17 yıl oldu :)
angorstatik
14 Aralık 2009, 23:54
1989 senesinde bütünlemeye kaldım. peder de bizi kursa gönderdi. kazasker minubus caddesinde kursunyanında da bir yer var. yamaha satıyorlar. hiç unutmuyorum, 11milyon o zaman. lise 2 de o kadar para nerde. mobilet falan takılıyoruz. universitede pederden istedim. kazandım hakkım bu falan. 2 tekere para çıkmaz dedi. sonra unuttum gitti. arada bir aklıma gelir, nasıl olsa olmayacak falan deyip sadece hayal kurardım. bu sene mart ayında bir arkadasım geldi. gel gezelim diye. kask da getirmiş. atladık cbf 600e, inince "geçmiş olsun, kıçın seleyi gördü, sen motor alıcan" dedi. haziran ayında gittim aldım cbf 150yi. 4500 km kullanıp gecen pazarteside uzun zamandır hayalini kurdugum fazera kavustum. havalar rezil oldugu için garajda yatıyor namussuz ama:queen:
Sancarovski
14 Aralık 2009, 23:59
az hayal kurmuşsun.. :)
dayım gelirdi.. vın vınnn.. motosiklet merakım ondan, sağolsun.. hep merak ederdim. neden bu salak sinekler kendilerini motorun önüne atıp camda sıvı haline geliyorlar diye. :)
birgün arabayla giderken, yanımızdan dayım geçti. hayranlıkla izledim.. o zaman anladım (sinek meselesinin) sebebini :) yaklaşık 16-17 yıl oldu :)
Şöyle demiş arkadaş: motosiklet almayı ciddi ciddi düşünmeye 2006 Mart-Nisan aylarında başlamıştım. Motosikletimi alasıya kadar geçen süreç benim için "hayal kurma süreci" oldu.
Yani ben bunu almaya kesin karar vermek ile almak arasında geçen süre olarak algıladım ve bu doğrultuda cevap verdim. Yoksa bende dedğim gibi çocukluktan itibaren ilgiliydim motorlara mesela.
ToeX
15 Aralık 2009, 01:54
Ne kadar önce başladı bu heves hatırlamıyorum ama hatırladığım şey; arkadaşlarım arabalara ağızlarının suyu aka aka bakarken ben motosikletlerden gözümü alamazdım, arkadaşlarım NFS oynarken bende MotoGP'den şaşmazdım :) Hep aklımın bir köşesinde kalmıştı ama alacağımı sanmıyordum hiç, alınca iyi birşey almalıydım, o zaman ki aklımla o kadar param olmaz diye düşünüyordum. Çalışmaya başladıktan 2 yıl sonra farkettim motor alabileceğimi, birde ergenlik döneminde yazdığım "büyüyünce yapılacaklar listesi" ne rastladım bilgisayarı karıştırırken, baktım en tepede "motosiklet" yazıyor, anladım hiç değişmemişim. O gün başladım araştırmaya, 6 ay hatim ettim siteleri, 1 hafta önce bir bakıyım diye bir bayiye gittim, motor sahibi olarak çıktım. Görünce dayanamadım, tekel bayisinden sigara alır gibi aldım resmen, yılların birikmişliği işte... :)
ceyhun__22
15 Aralık 2009, 02:01
Doğarkene daha vardı :) üstünde büyüdük .Hala da geziyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin
kocc
15 Aralık 2009, 02:17
6 ay düsündüm ve projesini çizdim...
insecta
15 Aralık 2009, 02:28
benimde motor sevdası çoktandır vardı, ama geçen sene tekrardan alevlendi, ogündür araştırıyorum halen, en azından ehliyeti aldım hondada eğitimi aldım, motorum içinde bu haftada gidip bir motora baktım sanırım onu alacağım. az kaldı hayalime kavuşmaya hayırlısıyla diyelimde...
teskocu
15 Aralık 2009, 05:44
sene 1991 terminatör 2 vizyona girmişti filme girdim ve o veledi motorun üstünde yapabildilerini gördüm:) sonra ki sahnede Arnold Schwarzenegger sahneye bi chooper la girdi we tamamdım :queen: o zamnlar bisiklete binmem yasaktı deli gibi kullanıyorum die aileme söyledim beni terlikle kovaladılar
sonra bir gün dayım geldi seneler sonra oda kendine bi motor almış birçok kişi onu bu sitede (MÜSLÜM BABA) die tanır motorcu babası olduğu için altında yanlarında deri çantalar olan bi regalle seneler sonra işim we ewim istanbulun iki ayrı yakasına düşünce dedim artık yeteeeer we aldım haziran 2008 de
insan memur olunca hayaller anca bu kadar kısa sürede yerine geliyo:queen:
avkan65
15 Aralık 2009, 11:31
6 yaşında 2 tekerlekli çok ufak bir bisikletim vardı babam bisikletçi olan akrabasından almış o zamanlar şimdiki gibi bisiklet bolluğu yok neyse iki teker aşkı bu yıllarda başladı ,ilerleyen yıllarda bayram seyranlarda ,bisiklet kiralayarak ve arkadaşların bisikletleri ile bir kaç tur atarak geçiştirdik bu sevdamızı derken ,13-14 lü yaşlarda bağlarbaşındaki top sahasında(eskiler bilir burayı) mobilet kiralayarak sürdürdük bu sevdamızı ,hep içimde bir mobiletim olsada şöle turlasam kafama göre derdim ,o zamanlar bir kaç semtin haricinde bomboş bir istanbul, derken yaş 16 oldu babam ağır hasta gidici iş bulmam lazım ,bir akrabam bana beldesan isimli bir fabrikada iş buldu ,inanın içeri girene kadar ne fabrikası olduğunu bilmiyorum ,işe başlayacağım gün beni aldı usta başları fabrikanın içersindeki görev yerime getirecek ,Allah içeri bir girdim motorsiklet tarlası :mrgreen:her taraf mobilet dolu ,biraz şaşkın biraz hareretle usta dedim ne yapıcam burada benim işim ne olucak ,bantta çalışacaksın dediler ve askere gidene kadar 3,5 sene burada her Allahın günü mobilletlere arka tekerlek motor zinciri takıp arka ayar vidalarını monte ettim bantta akşamlarıda mesailerde test ediyorduk banttan çıkanları tam 4 saat motor üzerindeydim laf aramızda hokkabazlık yaparken kaç tane mobilet pert ettim :cherry:tabi fabrikası olduğu için sorun olmuyordu ...
İşte sevdamızın başı ta bu zamanlara dayanır ve Allah sağlık sıhhat verdiği müddetçede devam eder ..Bambaşka bir şey bu motor aşkı..
korkut 250
15 Aralık 2009, 11:51
Hayalim Mobiletti Okul çıkışlarında Hafta sonları çalışarak biriktirdiğim para ile Sene 1990 da bu hayalime bir mobilet alarak hayalimi gerçekleştirdim Ama tam üç sene biriktirmiştim paramı (tabi Annemin Maddi teşvikide oldu:cherry:)Şimdiye kadar 8 tane motosiklet aldım bindim sattım .Şimdi ise Yamaha Marka bir motosikletim var.:cat:
cienfuegos
15 Aralık 2009, 12:37
Aklıma 2 ay önce girdi, 1 aydır motosiklet sahibiyim
enginalcar
17 Aralık 2009, 17:33
Sene 1987 yaş 10 yer KONYA - Köye gitmişiz, eniştemin mobileti var.İlk defa orada aldım ikitekerin tadını...
Sene 2001, askerden yeni gelmişim. Çalıştığım yerdeki bir arkadaş motorcu, motosikletleri tanımaya başlıyorum. (Hala almak gibi bir düşünce yok, uzak geliyor)
Sene 2004, çalıştığım şirketteki doktor Lütfi'nin xt660'ını görüyorum. İçime bir kor düşüyor. Hayaller, hayaller, hayaller...
Sene 2005, ilk tercih Twister. ancak hem maddi durumlar, hemde eşin karşı çıkmaları sonucu başka bahara diyorum.
Sene 2006, olmuyor bir türlü, sürekli bir maraza çıkıyor.
Sene 2007, sanki gizli bir el motor sahibi olmamı istemiyor.
Sene 2008, Belirli aralıklarla depreşen istek, bir türlü sönmüyor. İnsan bir şeyi bu kadar arzulayıp da sahibi olamaz mı yaw... :pr:
Sene 2009 koca bahar geçti, temmuz ayı geldi. Bu senede mi olmayacak derken tam da kendime göre bir tane buluyorum.(Allah razı olsun bu çinlilerden :cherry:) )
Yani en az 5 sene bekledim... :P
Shorin
04 Ocak 2010, 17:22
lisede başladı yakında ilk motoru alacağız hayırlısı ile... 34 yıldır özlemle beklemekteyiz kendilerini :)
kanucan
04 Ocak 2010, 17:56
küçükken başladı herşey bisikleti kullanmayı kendim öğrettim biraz psikopatça kullanıyordum neredeyse dizim yere deyene kadar yatırıyordum bisikleti :) onca takla ve düşmeme rağmen hep ufak sıyrıklarla ve yüzümde gülümsemeyle kalktım yerden tekrar eve kadar deli gibi sürer yara bandı yapıştırır gene sürerdim :) cross falan yapmak için dağ,bayır çamurlara dalardım ancak 15 senelik bisiklet daha fazla dayanamadı çarkı ve arka lastiği yamulmuştu sonunda çöpe koymak zorunda kaldım :) 2007 yılına kadar hiç ses soluk çıkarmamıştım ama 2007 yılının başında motosiklet sevgisi patlak verdi ve artık ehliyetimi resmi olarak elime aldığımda hayalime kavuşuyorum :) en son hayalim bmw r 1200 gs adventure :)
selami olgun
04 Ocak 2010, 18:16
ben tam 1 sene hayal kurdum ve sonunda dayanamayıp honda cbf 150 aldım.şimdi çok mutluyum ama buda kesmez oldu şimdik ihayalim inşallah cbf 600 olacak.umarım bir gün kavuşurum.
mcyassin
04 Ocak 2010, 18:46
çok küçükken(5-6 yaş) cross yarışları falan olurdu.babamla izlemeye giderdik motosikletle!yani benim motosiklet sevdam çoookkk eskilerden geliyor.yaş 23.şimdilik ufak bir scooter'ım var.Hayalimdeki motorlar cbr 600 rr,gsr 600,yzf r6.Bu üçünden birisi bir iki yıla kadar benim olacak(inşallah).Hangisi olur bilmiyorum ama üçünede aşığım:)
trooperx
04 Ocak 2010, 19:27
1999 marmara depreminden sonra antalyaya taşındık oturduğumuz apartmanın alt katında aprillia kawasaki hyosung ve bilimum motosiklet markalarının bayileri vardı hergün okula gitmek için servis beklerken ağzım açık izlerdim motorcuları . bi çoğuyla zamanla muhabbet kurdum tanıdım ettim çok gezdim artçı olarak . o zaman lise 2 ye giden biriydim şimdi üniversiteyi bitireli 3 sene oluyo :D yarın öğlen kavuşcam motoruma :D sanırım 11 yıl kadar beklemişim :D benim kadar bekleyen başka biri varmı ???
selami olgun
04 Ocak 2010, 19:34
Arkadaşlar şimdi eminim çoğumuz bir sabah uyandığımızda "Yahu bugün gideyim de bir motosiklet alayım bari" diyerek başlamadık bu sevdaya.
Az önce aklıma geldi de, motosiklet almayı ciddi ciddi düşünmeye 2006 Mart-Nisan aylarında başlamıştım. Motosikletimi alasıya kadar geçen süreç benim için "hayal kurma süreci" oldu. Motosikletimi ise 2007 Mayıs'ta aldım. Yani 13-14 ay hayal kurup durmuşum yaw :)
Şimdi siz söyleyin bakalaım :) Ne kadar süre hayal kurdunuz? 5-10 gün mü, 1 ay mı, aylar mı, yıllar mı???
tam 1 sene .sonra cbf 150 aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
1999 marmara depreminden sonra antalyaya taşındık oturduğumuz apartmanın alt katında aprillia kawasaki hyosung ve bilimum motosiklet markalarının bayileri vardı hergün okula gitmek için servis beklerken ağzım açık izlerdim motorcuları . bi çoğuyla zamanla muhabbet kurdum tanıdım ettim çok gezdim artçı olarak . o zaman lise 2 ye giden biriydim şimdi üniversiteyi bitireli 3 sene oluyo :D yarın öğlen kavuşcam motoruma :D sanırım 11 yıl kadar beklemişim :D benim kadar bekleyen başka biri varmı ???
hayırlı olsun.
trooperx
04 Ocak 2010, 19:49
teşekkürler selami olgun .
dynner
04 Ocak 2010, 20:13
2007de başladı bu dürtü, 2008de ehlyeti aldım,2009da ilk motorumu aldım,2010 da da yeşil 636 ninja hayalim var :)
soner_kep
04 Ocak 2010, 20:44
12 yaşında başladı aşk 14 yaşında ilk mobiletimi aldım sonra minks sonra mz sonra 8 yıl ara verdim sonra tekrar başladı ama geri döndügüm de piyasa öyle olmuşki ooo bizde ozaman kask çok pahalı ve lüxstü işte o yıllardaki ilk motorum babam 2,5 liraya almıştı 2 buçuk milyon ozaman yıl 1994
http://img101.imageshack.us/img101/7727/tara0003f.jpg (http://img101.imageshack.us/i/tara0003f.jpg/)
drezar
04 Ocak 2010, 20:44
2008 in başlarına doğru kafama yatmıştı ybr alıcam demiştim 2008 12. ayda aldım :)
emrecamcan
04 Ocak 2010, 20:54
Daha bu yaz.Temmuzda mobilete bindim.Ekimde 15 te aldım.2 ay sonra...
Alper41
04 Ocak 2010, 22:35
13 yaşında başladı 1 ay sonrada aldım bi 90 lık scooter yaş 17 olacak hala aynı motor :)
boraerdin
05 Ocak 2010, 06:12
Edirne'de üniversite okurken İstanbul'a gelme şansı yakaladım.
1 Nisan'dı...
Yaklaşık 2,5 saat süren otobüs yolculuğunun ardından İstanbul'daydım artık.
Daha önceden de gelmiş, çalışmıştım buralarda.
Şimdi eğitim için di...
Unkapanı'ndan Boğaziçi Üniversitesi'ne gitmeye başladım.
Sonra işe girdim. Sabah okul, öğleden sonra İkitelli...
Okula 2 saatte gidiyordum,
İşe bazen 3 saatte...
Halbuki Edirne'den 2,5 saatte gelmiştim.
Ayrıca Edirne'de 120 lira kira veriyordum, burada 600 lira.
Ama bu yolculuklarda camın diğer tarafındaki motosikletleri izliyordum.
Liseden beridir herkes "Valla bir motorun eksik" diyordu.
İlanlara bakıyordum, alamayacağım motosikletler için pazarlık bile yapıyordum.
Arasıra anneme söylediğimde "beni çileden çıkarma" diyor, konu biraz fazla uzarsa terliğini çıkarıyordu...
Ehliyete yazıldım Ekim 2009'da
Sonra aynı ayın 13'ünde ilk motosikletimi aldım.
Yazın gelmesini heyecanla bekliyorum.
Not: 25 yaşında olmama rağmen hala bazı geceler motosikletime son bir defa daha bakıp uyuyorum.
by_dengesiz
05 Ocak 2010, 15:47
aklım erdiğinden beri kendi kendine giden şeylere kafayı takmışımdır hep,hep arkadaşlarımın motorlarını kullandım,peugeot 101-105,bionik 51-52,flipper vardı bi zamanlar,ama jawa ya da mz e binemedim,geçen sene memlekete otobüsle gitmemeye karar verdiğim an,soluğu pazarbaşı motorda aldım,şu an 2 tane motorum var,bundan sonra 2 tane daha alacağım,600 RR ve efsane olan HAYABUSA,insan bişeyi kafaya koysun yeter,kafada bittiyse olay tamamdır,Allah tan başka kimse mani olamaz,,siz yeter ki isteyin,sonucunu alırsınız garanti veriyorum
MrSharp
05 Ocak 2010, 19:27
Ilk motorsiklet Alma Aşkı Kawasaki Nınja 1100 du galiba. Bu motorla Bababım arkadası ile Istanbuldan Izmite gitmemle Başladı. 2005 Falan Heralde. Suanda Ehliyet sınavına girdim.Sonucu 5 Gun içerisinde Acıklanıcak. KAzandıysamda Şubatta Motoruma Kavuşucam.
bikerboy35
05 Ocak 2010, 19:43
İlk konuşmaya başladığımdam itibaren başladı 20 yaşımda gerçek oldu...
1-2 sefer babamın motorunu kaçırmışlığım vardır 7-8 yaşlarında ikisininde sonu tarlada bitti :mrgreen::mrgreen:
http://image5.sahibinden.com/photos/10/63/53/big_10106353_4fu.jpg
Babamın motoru şuan yurt dışında keşke burada olsada kullansam :salut:
Annem ve babamın söylediğine göre ilk söylediğim kelime motor olmuş aöcam motorcu babam motorcu 80li yıllar gerisini siz düşünün...
Çocukluğum motor üstünde geçti diyebilirim...
Biraz ayrıntılı oldu sanırım...saygılar:rendeer:
bugraakogul
14 Ocak 2010, 23:42
cidden soyluyorum benimki sabah kalkıp motosiklet alıyım gibi oldu.tabiki yıllardır motosikleti cok severim ama almayı pek dusunmezdim bigun dusunup aldım ve suan inanılmaz mutluyum bi hazzı herkesin tatmasını isterim
erhdec
14 Ocak 2010, 23:45
2009 soğuk kış gününde hayal ettim bir motorum olsa diye veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2010 suğuk kış günü hala motorum yok
melodynelson
14 Ocak 2010, 23:47
26 mart 2009 da kanıma girildi benim. Ve o gün kendimi bi scooter üstünde çizmiştim. hala ufak kağıt parçasını saklarım. O günden beri ansızın başladık para biriktirmeye sevdiceğimle:) şimdi bir mondial zenim var. düşünüyorum da yeterince motor hasretiyle kavrulmamışım ama onu çok seviyorum:)
DOOM46
15 Ocak 2010, 00:32
yemin edyiyorum ki taaaa ilkokuldan beri bu sevdanın içersindeyim ve şu an 22 yaşındayım anca kendime ait bi motosikletim oldu fakat bu yaşıma kadar çok motosiklet kullandım gerek abimin gerek babamın gerekse arkadaşlarımın olsun motorsikletlerle hep içiçeydim :cherry:
_UnReaL_
15 Ocak 2010, 00:38
2006 senesinde 55 yaşında mimar bir tanıdığımın X9 una bindim kısa bir mesafe seyahat ettik. O gün bu sevda başladı. Derken 2008 senesinde paramı biriktirdim ve TVS apache satın aldım. 1 sene gezdim dolaştım 10 bin km yaptım. Tabi heves bitermi büyütücez diye sattık. 2 ay motor aradım malum kış sezonu fiyatlar düşük derken, ilk motora sevdamın başladığı motor un satıldığını duydum.. Tabi malum italyan motoru fiyat yüksek.. Neyse gittim bankaya kredim onaylandı.. O ilk sevdanın başladığı motoru sonunda aldım....
aras1925
16 Ocak 2010, 11:58
ah ah ben 10 yaşında hayal etmeye başladım 13 yaşında ilk motorumu aldı babam:50 cc lik mondial sonra cygnus rs ile dewam ettim yola ve şimdi ybr125 im var ve çok memnunum..
whampir19
16 Ocak 2010, 12:03
valla ben hayal olarak çocukluğumdan beri hayal ediyoruım yaşımı hatırlamıyorum ama ilkokulda başlamıştır hayalim o zaman lar hız motoru istiyordum çocuk tabiriyle yarış motoru alacağım diyordum sonra büyüdükçe fikrim değişti ve chopper model motorlara merak sardım allah nasip ederse bugün ömer beyle görüşüp anlaşabilirsek ilk motorumu bisan roadstar olarak almış olacağım
okayyorukcuoglu
16 Ocak 2010, 12:23
ikibuçuk yaşından beri hayal etmeye başladım hala hayallerimde kavuşucakmışım gibide durmuyo :P
Sinan Aksu
16 Ocak 2010, 16:28
17 yaşındaydım, Çalıştığım tekstil firmasının imalat müdürü transalp ile gel sana bi tur attırayım demişti. Motosiklete bindim ve inanılmaz derecede korku kaplamıştı içimi... Sonra korkumu yenmek için bir daha bindim. Sonra bir daha bindim, Sonra farkettim ki binmeden duramaz olmuşum...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO