PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : windy s testi yapan yok mu?

mates
19 Eylül 2008, 12:02
saygı değer moderatörlerimiz windy s modelinin testini yaparsanız çok makbule geçer yardımlarınızı bekliyoruz:rendeer:

nitrious81
19 Eylül 2008, 20:50
Valla Windy S Wındy e gore farklı duruyorr Kanunı de bu modelde oldukca ıddaa lıydı bence test edılmelı... Valla 250MCT yı test etmeye gerek yok ne oldugu bılınıyor o makınanın....

GorkeM
19 Eylül 2008, 22:04
Kanuni Windy Testi

http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/18097-kanuni-windy-125-commuter-%5Btest%5D.html

artiiist
19 Eylül 2008, 23:55
valla dostum merak ettiğin tüm herşeyi sorabilirsin..detaylı anlatırım..kararsızlık ne demek bilirim..ben de almayı düşünürken akla karayı seçtim..istersen detaylı foto da koyabilirim..performans olarak ta deneyimlerimi detaylı anlatabilirim..sen merak ettiklerinin hepsini yaz buraya..ben de cevapları kpss ye yetiştiririm..:)..bu arada başarılar diliyorum şimdiden..

kursattekin
19 Eylül 2008, 23:56
windy s modeli denmiş ama

maresal58
02 Ocak 2009, 23:35
windy s modelini almadan önce 125 seyhanı düşünüyordum...ama çok doğru bi karar yapmışım..windy s çok seri,pratik,güçlü,sağlam ve inatçı aynı zamanda tasarruflu çok az benzin harcıyor mobiletlerden bile daha az..sivas'tan kayseriye rahat bi yolculuk yapmıştım motorumla....:bounce: :cat:

Süvarİ
07 Ocak 2009, 21:28
bende çok kararsızlık yaşadım ama sonunda windy s alıcam heralde zam gelince freedom uçtu en iyisi windy s yine

amadeus1111
07 Ocak 2009, 21:40
sayın arkadaşlar nerede gördüüz wındy s de hemen alma kararı aldınız..paranızı çöpe atmayın.5 para etmez makina.Kanunıye para kazandırmaktan vazgeçınde adamlar kaliteli motor üretsin

yanlışmıyım butçenızı söyleyın size adam gibi motor önerelim bari..hem göz zevkinizde yok..ya aklı olan bu modelı almaz aslında aklı olan Kanunı almaz

10 kere daha düşünün abilerinize danışın kim önerdi size bunları wındy smiş pehh

Süvarİ
10 Ocak 2009, 20:34
sayın arkadaşlar nerede gördüüz wındy s de hemen alma kararı aldınız..paranızı çöpe atmayın.5 para etmez makina.Kanunıye para kazandırmaktan vazgeçınde adamlar kaliteli motor üretsin

yanlışmıyım butçenızı söyleyın size adam gibi motor önerelim bari..hem göz zevkinizde yok..ya aklı olan bu modelı almaz aslında aklı olan Kanunı almaz

10 kere daha düşünün abilerinize danışın kim önerdi size bunları wındy smiş pehh

kanuni sana kötü bişeyler mi yaptı kardeş öyle bi mesaj yazmışsın ki insanın aklına kötü şeyler geliyor. aman ALLAH muhafaza devir kötü insanın aklına neler gelmez ki