Orijinalini görmek için tıklayınız : kanuni tigerS 250..
cihanerel
13 Eylül 2008, 16:21
http://www.kanuni.com.tr/tr/modeller/tigers250/galeri/9_b.jpg
kendime ait ilk motosikletimin böyle birşey olmasını istiyorum :) kendi boyutlarıma ve tarzıma biraz daha yakın, kendim alacağım için biraz da uygun bişey olmasını da istedim.. acaba motosiklet.net ailesi bu motosiklet hakkında ne düşünüyor.. :wiinkk:
Motor:Tek silindir 4 zamanlı
Hacim:249cm3
Çap:72x61,2 mm
Soğutma:Hava soğutmalı
Güç:18,89HP - 8000d/d
Şanzıman: 5 vites
Ateşleme: CDI
Çalıştırma: Elektrikli
Yakıt Tankı Kapasitesi:18 Lt
Ön Lastik:110/90-16
Arka Lastik:130/90-15
Uzunluk:2180
Genişlik:800
Yükseklik:1120
Ağırlığı:185 kg
cakalaz
13 Eylül 2008, 16:29
Herkesler şikayetci bu TİGER modelinden ! BuLasma arkadaşım !
modify
13 Eylül 2008, 16:31
bencede bulaşma. 100 tiger sahibinden sadece 2-3 kişi motorunu seviyor. gerisi hep şikayetçi
karayılan
13 Eylül 2008, 16:35
arkadaşım bencede bulaşma kanuniden uzak dur hem 250 cc düşünüyorsan
çift silindirlere bak bence
cihanerel
13 Eylül 2008, 16:35
bencede bulaşma. 100 tiger sahibinden sadece 2-3 kişi motorunu seviyor. gerisi hep şikayetçi
hadi ya:pale: uyarınlarız için teşekkür ederim dikkate alacağım...
mterayes26
13 Eylül 2008, 16:37
kanuniden uzak dur mondiale yanaş :P
çift silindirlide bu işi honda kadar hiç bir firma iyi beceremiyor özellikle ve motor birde yamaha virago var
kanuni tiger çok gıcıktı ama tiger s modeli nasıldır bilmem
eskici
13 Eylül 2008, 16:42
hadi ya:pale: uyarınlarız için teşekkür ederim dikkate alacağım...
al kardeşim al...
kimin ne şikayeti varmış anlayabilmiş değilim.... tiger 250 ile ilgili bir topik var sitede.. araam yaparsan bulabilirsin.
haa daha gerçekçi bir yorum duymak istersen de kadıköy carrefour un oradaki kanuni servisine git... muzaffer ustayı yada oğlu volkanı bul ve onlara sor...
ben bu motorla istanbul dan ankara ordaqn eskişehire daha sonrada bi ara izmir e gittim geldim... şehir içi şehir dışı km lerce yol teptim.. hiçbir şikayetim olmadı...
değim gibi servise git sor...
deki bu motoru kullanan bir anestezi teknikeri varmış marmara üni. hastanesinde çalışıomuş falan die... sor onlar sana anlatsın...
haa acaba diğer o çift silindirliler bu yolları böyle tepebilirlermi acaba:pale:
cihanerel
13 Eylül 2008, 16:46
abi sürekli araştırma içerisindeyim.. son gözdem buydu fakat iyi ki sizlerle paylaşmışım.. :) napalım araştırmaya devam.. :D teşekkürler size de..
ExTReMa
13 Eylül 2008, 16:49
Alacaksan V motorlara bak derim örnek olarak bisan lifan..
Gerisi hikaye neden mi?
Çünkü sıralılarda çok fazla titreşim var
Hele ki şu tigerde 100 km git uyuşmayan yerin kalmaz sanırım :)
cihanerel
13 Eylül 2008, 16:53
al kardeşim al...
kimin ne şikayeti varmış anlayabilmiş değilim.... tiger 250 ile ilgili bir topik var sitede.. araam yaparsan bulabilirsin.
haa daha gerçekçi bir yorum duymak istersen de kadıköy carrefour un oradaki kanuni servisine git... muzaffer ustayı yada oğlu volkanı bul ve onlara sor...
ben bu motorla istanbul dan ankara ordaqn eskişehire daha sonrada bi ara izmir e gittim geldim... şehir içi şehir dışı km lerce yol teptim.. hiçbir şikayetim olmadı...
değim gibi servise git sor...
deki bu motoru kullanan bir anestezi teknikeri varmış marmara üni. hastanesinde çalışıomuş falan die... sor onlar sana anlatsın...
haa acaba diğer o çift silindirliler bu yolları böyle tepebilirlermi acaba:pale:
haklısınız önce bi arama yapmam gerekirdi :( yavaş yavaş öğrenecem onları da inş. :/
abi tiger kullanıcısı olarak yazdığın bu değerli yorumun için sana da çok teşekkür ederim en kısa zamanda söylediğin yere gidip onlardan da bilgi alacağım... tekrar teşekkürler.. :)
viper_1
13 Eylül 2008, 17:31
Kanuni "S" modellerinde biraz daha az titreşim ve biraz daha dayanıklılık olduğunu söylediler. Bilmem doğru, bilmem yanlış!
(RacerS, TigerS, WindyS vb)
nankör
13 Eylül 2008, 18:16
hepsi boş git japon al...................
plarimed500
13 Eylül 2008, 19:14
Maddi durum bu sonuçta bende mondial mct 250 kullanmaktayım.Tigerlar görünüş itibarıyla çin cruiserler içinde en heybetlisi.Lakin tek silindirli bir makineye sahip dezavantajı biraz burdan geliyor.Birde parça olarak diğerlerinden biraz daha pahalı ve he dediğinde parçaya ulaşamıyorsun.Kanuni bu yönde kullanıcılarını üzüyor.Bana sorarsan sana büyük bir rahatlıkla kewayy super shodow 250cc'yi tavsiye ederim.Yaklaşık 1 aydır arkadaşımınkini kullanıyorum inanılmaz bir performansı var.Aynı zamanda V motora sahip olduğundan kesinlikle titreşlim diye birşey yok.Bütün parçaları yamaha viragonun replikası.Egzos sesinden tutta kullanım rahatlığı bakımından bütün çinlilerden iyi bir seçenek.Tavsiye ederim motoru kullanmadanda sakın alma.Senin için büyük bir talihsizlik olur sonra.:cat:
mterayes26
13 Eylül 2008, 19:34
hepsi boş git japon al...................
adam diyor ki kanuni tigers diyorsun li hepsi boş git japon adam onu alacak olsa tiger demez zaten
VaScO1925
13 Eylül 2008, 19:36
çok ağır bu yaaaaa 185 kg kamyon la bu
plarimed500
13 Eylül 2008, 20:39
adam diyor ki kanuni tigers diyorsun li hepsi boş git japon adam onu alacak olsa tiger demez zaten
aynen kardeşim bıktık bu şekilde yorum yazanlardan.yapmayın şunu artık demekten bıktık.bu şekildeki yorumun bu konuyu açan bir arkadaşa ne faydası olur.japonda japon.var kardeşim var japonda var suzuki maruder yatıyor depoda parçası yok bekliyoruz.tatmin oldun mu..:salut:
nankör
13 Eylül 2008, 22:05
aynen kardeşim bıktık bu şekilde yorum yazanlardan.yapmayın şunu artık demekten bıktık.bu şekildeki yorumun bu konuyu açan bir arkadaşa ne faydası olur.japonda japon.var kardeşim var japonda var suzuki maruder yatıyor depoda parçası yok bekliyoruz.tatmin oldun mu..:salut:
üretimi durmuş motosiklet in parçasını beklemekten daha doğal ne olabilir......
memet ferit
14 Eylül 2008, 01:37
sanırım bu s moddelinin diğerinden tek farkı sadece 13 dişli yerine 15 dişli takılmış olması....oda titreşimi azaltmak için bu yönden bakarsan diğer motoru adam akıllı incelemek gerek bu forumda bi tiger başlığı var ona bak derim ben zaten tiger sahiplerinin hemen hemen hepsi 15li dişli taktırmış yani piyasada tigerden fazla tigerS bulunuyor...
ferotr
14 Eylül 2008, 02:12
Önceki tiger modeli pek hoşuma gitmiyordu işin açığı ama!! tiger's biraz daha estetik bir görünüme sahip görünüş itibariyle.. büyük sorun çıkaran bir motosiklet'de değil zaten çevremizde binen insanlar var bir çoğu'da memnun yani kısacası parasının motosikleti arkadaşlar :cat: birazda düzeli bakımlar,düzenli kullanışla bu motora senelerce binilebilir benim görüşüm bu....
cihanerel
14 Eylül 2008, 13:38
bildiklerini burada benimle paylaşan herkese çok çok teşekkürler... :rendeer:
seting_stap
15 Ekim 2008, 01:57
bende tıgır s alamayyı dusunuyorum ama bı yorum dıyerını kesınlıkle tutmuyoo kesınlıkle alma yanlısıydım kııı sureklı fıkrım deısıyor farklı yorumlarla göruslerımızı yenıledığınız ıcın tesekurler !
memoli_61
28 Aralık 2008, 01:58
ben trabzon vakfıkebirden kadılıyorum bende mz 250 vardı saddım tiger 250 s aldım cok memnunum milledin demesine bakmayın alana davsıye ederim iki kişi 145 basdım tıtresım hıc yok eskılerınde vardı dısbansoru rahat her yaylaya gidiyorum asvaldda gidiyor dabiki yamahayla kıyaslanmaz yakıdı az
yanlıs anlamayın cın malları gödülemıyorum hergesin zevkı farklıdır okadar adi olsalar ben 4.500 aldim simdi 5.250 olmazdı alan arkadaslara şimdiden hayırlı olsun
tiger 250 s hakkında sorana bilkı veririm çünkü eskısını 2 sene sürdüm 4 ayadan beride yenisini sürüyorum demin soran arkadasım nardı ben memnunum almasını davsıye ederim
maresal58
02 Ocak 2009, 23:27
tiger s güzel ve sağlam motor neden kötülüyorsunuz:silent:
goldtıger
11 Ocak 2009, 02:48
aynen katılıyorm kardesım .. su sozu unutmayalım arkadaslar (( BAKARSAN BAĞ OLUR, BAKMAZSAN B. OLUR )) dıecegım okı gayet saglam bı motor benımkı 18000 de hala bısey yok :)))
direkt14
11 Ocak 2009, 03:11
bende de tiger var çok memnunum burda motoru yerden yere vurmuşlar ama diğer kullananlardanda hiç şikayet almadım... bir iki elektirik aksamında sinyallerde sorun yaşadım ama başka hiçbi sorun yaşamadım... titreşim konusunda alır almaz ön dişliyi değiştirdim fiyatı 50 tl titresim sorunuda çözdüm... uzun yoldada sorun yaşamadım... honda da kullandı tabiki honda nın yerini tutamaz yerini tutamaz... :)
kaskşart
11 Ocak 2009, 03:32
sağlamlamlığı ve kullanımı hakkında bilgim yok ama yakından görmüş biri olarak bana güzel geldi bu motor
__bakteri__
18 Ocak 2009, 15:50
yaa arkadaşlar şimdi bu makina alınır mı alınmazmı? iyi diyen var yaramaz diyen var. bende bi zamanlar bu makinaya hastaydım. ama burda yazılan kötü eleştirilerden sonra soğudum makinadan. fakat şunu diyebilirim bu sitede cok şey öğrendim. meğersem motosikletler hakkında hic bişi bilmiyormuşum. sorulan soruları önemseyip cevap yazan arkadaşlara cok tşk ediyorum. sayenizde makinalar hakkında her gecen gün daha cok şey öğreniyoruz
motor18
30 Ocak 2009, 16:15
bencede bulaşma hem çok titreşim yapıomuş..:pr:
srknbdm
18 Haziran 2010, 12:55
ben daha önce bir sene kadar kullandım tiger 250. konforlu ve yakıt olarakta çok uygun. parçası bol ve ucuz. ve 250 cc lik chopperler içinde en havalısı. verilen paranın hakkını fazlasıyla veriyor. kanuniye binip harley kalitesi beklemesin kimse.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------
titreşim konusuna gelincede 13 lük dişli yerine 15 dişli takmak işe yarıyor. ayrıca 650 cc yamaha dragstar bile 120 den sonra titreşim yapıyo.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO