PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HF Kanuni Hafif Ticari Araçları Lider Otomotiv'de satışa sunuldu..

Erhan Erdil
12 Eylül 2008, 17:34
http://img126.imageshack.us/img126/7611/hafifticarifilojb4.gif
Kuralkan Grubunun getirmiş olduğu HF Kanuni Hafif Ticari Araçları Lider Otomotiv'de satışa sunulmuştur.

HFKanuni kullanışlı hacmiyle işinize hız; düşük yakıt tüketimi ve vergi avantajıyla ekonomik; şık görünümüyle prestij sağlıyor. HFKanuni ismiyle satışa sunulan araçlar kompakt boyutlarıyla şehir içinde ve trafik yoğunluğunda sürücülere kolaylık sağlıyor. En dar sokaklara girebiliyor.Yük indirme ve bindirme sırasında kullanıcılara park etme zorluğu yaşatmıyor. Bir motosiklet kadar düşük yakıt tüketimiyle işletmelerin cebini zorlamıyor. Çift tarafı açılan kapı sürgü sistemiyle, sevkiyat ve teslimatlar çok kolay yapılıyor.

HF KANUNİ PANELVAN - P 970

http://www.hfkanuni.com.tr/hafif_ticari_resimler/HFKanuni_Modeller/Hafif_Ticari_hfKanuni4.jpg

Dayanıklı, ekonomik ve kompakt. İşte ticarette kendi sınıfını açan Panelvan P 970'i en iyi tanımlayan kelimeler. Panelvan P970 çok amaçlı kullanım özellikleri ve her iki taraftan da açılabilen yük bölmesi, her türlü işletme ve firma için çok ideal. Şık görünümüyle dikkat çeken Panelvan P 970, işinize olduğu gibi size de yeni bir görünüm kazandıracak.

HF KANUNİ PANELVAN - P 971

http://www.hfkanuni.com.tr/hafif_ticari_resimler/HFKanuni_Modeller/Hafif_Ticari_hfKanuni1.jpg

Panelvan P 971 tasarımı ve işlevselliğiyle işlerinize yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Şık ve prestijli görünümü, işlevsel taşıma ve yük bölmesiyle her türlü ticari ve günlük kullanım ihtiyacınızı karşılayan Panelvan P 971 beklentilerinizin çok ötesinde...

HF KANUNİ KAMYONET - K 970

http://www.hfkanuni.com.tr/hafif_ticari_resimler/HFKanuni_Modeller/Hafif_Ticari_hfKanuni2.jpg

İster yükünüzü taşıyın, ister malzemelerinizi... Kompakt boyutları, her yönden kolay ulaşılabilir yük alanı, üstün manevra kabiliyetiyle güvenilir bir iş arkadaşı... Kamyonet K 970'in yüksek performansı ve ekonomik yakıt tüketimiyle hem cebiniz hem işiniz kazanacak...

HF KANUNİ KAMYONET - K 971

http://www.hfkanuni.com.tr/hafif_ticari_resimler/HFKanuni_Modeller/Hafif_Ticari_hfKanuni3.jpg

Kamyonet K 971'in geniş depolama hacmi ve kapalı kasa korumasıyla işiniz güvende, içiniz rahat. Artık yüklerin, malzemelerin düşme, kırılma derdi yok. Sağlam, kullanışlı iç hacmi, kullanışlı boyutları ve alçak yükleme eşiğiyle dar sokaklarda bile kolayca indirme bindirme yapın. Kazancınıza kazanç katın...

Lider Motor - ST Kanuni Motosikletleri - HF Kanunin Panelvan ve Kamyonetleri Ana Bayii
Tel: +90(216) 364 12 03 - 365 22 50 (http://www.lideroto.com.tr/)

Khutuck
12 Eylül 2008, 17:35
Hayırlısı...

Gökhan
12 Eylül 2008, 17:41
Geçmiş olsun

KARDAĞ
12 Eylül 2008, 17:44
HAYIRLI UĞURLU OLSUN VATANA,İNŞALLAH TÜRKİYEDE BUNLARIDA ÜRETMEYE BAŞLARLAR:cat:

digi_boy26
12 Eylül 2008, 18:08
teknik özelliklerini merak ediyorum :) bir marka çıkarmıştı 600cc kamyonet bu da onlar gibi sanırım :) güzel bi girişim :)

KARDAĞ
12 Eylül 2008, 18:11
1000 veya 1100 cc diye duydum seneyede taksileri gelecekmiş

By Mükemmel
12 Eylül 2008, 18:18
Eminim şu araçlar bile çok iyi satacaktır.

eeraktan
12 Eylül 2008, 18:19
Geçmiş olsun

haklısın allah başka elem keder vermesin

KARDAĞ
12 Eylül 2008, 18:25
kedi ve ulaşılamayan et meselesi........... anladın sen onu

eeraktan
12 Eylül 2008, 18:31
TEKNİK ÖZELLİKLER
Tip : HFJ6376D4
Kategori : N1
Sınıf : Mini Panel Van
Ateşleme : EFI, 8 sübab
Uzunluk : 3644 mm
Genişlik : 1492 mm
Yükseklik : 1810 mm
Motor Tipi : DA465Q Benzinli
Hacim : 970 cc
Güç : 35.5kW/5000devir
Tork : 74Nm/3500devir
Boş ağırlık : 820 kg
Azami ağırlık : 1620 kg
Yolcu : 1+1
Aktarma : MT 5 vites
Fren : Ön; Disk, Arka; Tanbur
Azami Hız : 95 km/s

16bin YTL‘den düşük, Said Kuralkan’ın dediğine göre 10bin YTL üzerinde bir fiyatla tüketiciye ulaşacakmış. Araçlar Kanuni markası adı altında HF-Kanuni ortak kuruluşu tarafından üretileceği ve kasalı - çift koltuklu - çoklu koltuklu gibi karoser seçenekleri olacağı belirtilmiş.

ALINTIDIR...

CERRAHI
12 Eylül 2008, 18:31
Lider Motor - ST Kanuni Motosikletleri - HF Kanunin Panelvan ve Kamyonetleri Ana Bayii
Tel: +90(216) 364 12 03 - 365 22 50

Bu adamlar ana bayii degiller lutfen duzeltelim !!!

tetikçi
12 Eylül 2008, 18:33
Hayırlı Uğurlu Olsun

CERRAHI
12 Eylül 2008, 18:35
haklısın allah başka elem keder vermesin

+ 1000000000000 + rep :cat:

KARDAĞ
12 Eylül 2008, 18:47
kedi ulaşamadığı ete ........................

CERRAHI
12 Eylül 2008, 18:55
kedi ulaşamadığı ete ........................

ya ustadım sen su lafı neden söyledigini bir acıklarmısın ?

KARDAĞ
12 Eylül 2008, 18:58
insanlar niye hemen önyargılı davranır bunu anlamam adamlar ucuz ticari araç getiriyor ve hemen önyargılı çamur atmalar başlıyor,şimdi kanuni motosiklet kullanıpta memnun olmayan kaç kişi var acaba bukadar kötümü yani bu markada geçmiş olsun falan gibi laflar söyleniyor.. kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş kanuninin büyümesini hazmedemeyenler çok yani.. okey

modify
12 Eylül 2008, 19:40
insanlar niye hemen önyargılı davranır bunu anlamam adamlar ucuz ticari araç getiriyor ve hemen önyargılı çamur atmalar başlıyor,şimdi kanuni motosiklet kullanıpta memnun olmayan kaç kişi var acaba bukadar kötümü yani bu markada geçmiş olsun falan gibi laflar söyleniyor.. kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş kanuninin büyümesini hazmedemeyenler çok yani.. okey

Arkadaş sen görmediğim duymadıgın şeye karşı bilmişlik taslama. Suzuki de bu model zımbırtılar getirdi sonu hüsran oldu. Alanların elinde kaldı şmdi çoğu araç pert.

Hay.alper.est
12 Eylül 2008, 21:50
valla iyi güzel suzuki getirmişti evet bir zamanlar kanuni arkasınıda uzun yıllar durursa şatış olur fiyat pahalı bence 12,500ytl çok o araçların geldiği yerdeki fiyatları ne kadar ucuzdur.

Lucas
12 Eylül 2008, 23:17
Saglamligi, güvenilirligi ve satis sonrasi servis destegini zamanla gorecegiz.. Ama kucuk isletmelerin ve esnaflarin gercekten bu tip ucuz ve is gorebilecek araclara ihtiyaclari var. Yollarda 15-20 yasinda hurda araclar dolasacagina bu tip yeni araclarin dolasmasi daha mantikli sanirim. Ayrica minibus tipi kalabalik ve orta gelirli aileler icin ideal bir tasit olabilir.
Bunlari konusmak her nekadar erken olsada, maddi imkanlari elverisli olmayan cogumuz gidip 100-150 cc scooter yada turevlerini alip isimizi gorduysek, kucuk isletmeler ve esnaflarda bu tip araclari alip islerini gorebilirler.. Olaya bir de bu yonden bakmak lazim..

KARDAĞ
12 Eylül 2008, 23:20
Arkadaş sen görmediğim duymadıgın şeye karşı bilmişlik taslama. Suzuki de bu model zımbırtılar getirdi sonu hüsran oldu. Alanların elinde kaldı şmdi çoğu araç pert.

hahahahahahahhahahhahahah:queen::queen::queen::que en::queen::queen:

buna ancak gülerim,:queen:

ozaktasi
12 Eylül 2008, 23:39
Beğenip alan hayrını görsün..

asphaltkowboy
13 Eylül 2008, 00:14
..güzel yurdum china nın çöplüğü haline geldi.bu araçların hangisinde euro 3 standartları var..?
.. youtube de çarpışma testlerini izleyin alayı pert oluyor sürücülerde iptal..
..bu kanuni nin motorlarından ne hayır gördük ki arabalarından görelim..

.. eğer illaki vatandaşımıza iyilik yapmak istiyorlarsa lütfen kanuni ismini değiştirsinler zira o ismin tarihimizde ve dünya tarihinde saygın bir yeri var ltf hiç kimse bu büyük isme gölge düşürmesin,hiç kimse çin mallarını da yerli malı diye yurdum insanına yutturmaya kalkmasın ..yemezler..saygılarımla..:farao:

motoco
13 Eylül 2008, 03:32
[QUOTE=asphaltkowboy;1251890]..güzel yurdum china nın çöplüğü haline geldi.bu araçların hangisinde euro 3 standartları var..?

.. eğer illaki vatandaşımıza iyilik yapmak istiyorlarsa lütfen kanuni ismini değiştirsinler zira o ismin tarihimizde ve dünya tarihinde saygın bir yeri var ltf hiç kimse bu büyük isme gölge düşürmesin,hiç kimse çin mallarını da yerli malı diye yurdum insanına yutturmaya kalkmasın ..yemezler..saygılarımla..:farao:[/QUOT

asphaltkowboy, çok güzel yazmışsın katılıyorum.son noktayı koymuşsun yani.

oğuz-antalya
13 Eylül 2008, 05:27
..güzel yurdum china nın çöplüğü haline geldi.bu araçların hangisinde euro 3 standartları var..?

.. eğer illaki vatandaşımıza iyilik yapmak istiyorlarsa lütfen kanuni ismini değiştirsinler zira o ismin tarihimizde ve dünya tarihinde saygın bir yeri var ltf hiç kimse bu büyük isme gölge düşürmesin,hiç kimse çin mallarını da yerli malı diye yurdum insanına yutturmaya kalkmasın ..yemezler..saygılarımla..:farao:

:cat::cat::cat::cat:

Khutuck
13 Eylül 2008, 13:11

Çin malı jipi 50 km/sa ile duvara çarpıyorlar.

Ön teker arka koltuğa kadar giriyor.

Bu hafif ticarileri 50'yle duvara çarpsak...

..muhteşem bir sanatsal çalışma olur :P

VaScO1925
13 Eylül 2008, 13:15
su dağıtmak için ideal :P

deli mavili
13 Eylül 2008, 13:20
hadi hayırlısı olsun ...

handa_delisi
15 Eylül 2008, 22:52
bunun dfm marka olanından dan var ben görüyom bazen.adamlar tüple su taşıyolar.. valla çok korkuyom bigün araba alev alcak tüplerle beraber uçcak die..:)
1000 cc dedi sahibi bana güzel dio adam memnun bence çok tutulcak bunlar...

super
19 Eylül 2008, 22:53
kamyonet k 970 leri kesin hurdacılar alır sonra sokakta görürüz hurdaci hurdaci hurdacieee :):):):):)