PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza Yaptik 0rh(-) kana ihtiyac olacak, çarşamba gunu!!

Sayfa : 1 [2] 3

freedom34
23 Ekim 2005, 11:29
çok geçmiş olsun her ikinize de.. aslında ucuz atlatmış sayılırsınız...
hergün hepimiz defalarca milimetrelerle kurtarmıyor muyuz.. Hepimizin başına gelebilirdi..
Umarım o sürücü iyi bir ceza alır da ders olur..
Yunus arkadaşımızın bir an önce iyileşmesi dieğiyle tekrar çook geçmiş olsun..

MrSandman
23 Ekim 2005, 11:56
Her iki arkadaşada geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum.. :pale: Ben motor dünyasında daha çok yeniyim ama benim başımdan geçenler bile bana insanların motor hakkındaki düşüncelerini anlamak için yetti!!! Belki kızıcaksınız ama insanların bizi birkez motora binmeden anlaması konusunda benim hiç ümidim yok! O sebeple bu davada biz motorcuları tek başına bırakılmış görüyorum.. Yani her ne yapıcaksak biz yapıcaz.. Bu ülkede hiçbir konuda olmadığı gibi bu konuda da toplum bilinci kendiliğinden düzelmeyecek! Eskiden insanlar kadın sürücülerden yaka silkince "allah allah nie böyle diyorlar acaba? Onlarda kullanıyor işte.." diye düşünürdüm ama trafiğe çıktığım anda gördüm ki hiçte öyle değilmiş! Minibüs, taksi ve dolmuşlardan bile daha tehlikeliler çünkü arabalarında herhangi bir özel işaret yok ve son ana kadar anlayamayabiliyorsunuz.. Trafik bir paylaşım alanıdır; sürücüler birbirlerine saygı duymayı öğrenmedikçe ve trafik kurallarının keyifi olarak değil insan hayatını korumak için konduğunu anlayana kadar da bu konuda herhangi bir gelişme olacağını sanmıyorum..

Daha temiz bir trafik diliyorum herkeze!

CANGO
23 Ekim 2005, 12:12
:pale: :pale: yaw herzaman seni uyuz etmeye çalışırdım öyle bi haber verdinki yutkunamadım!! :silent: daha 3 kez ölümcül kaza yapmış bir race sürücüsü olarak o anın ne olduğunu çok iyi bilirim. :salut: allah korumuş. yaptığı iyilikler karşısına gelmiş. herkes durabileceği hızda ve dikkatli sürsün lütfen. söylüyorum ama kendim yapıyorum sanki. daha demin 265km/hr le giden ben değildim sanki ! neyse geçmiş olsun makarna. sende çok dikkatli ol olurmu? :rendeer: :rendeer: :rendeer:

makarna
23 Ekim 2005, 12:28
arkadaslar carsamba gunu yapılacak ameliyat için 0 rh negatif kana ihtiyac olacak

ama ne miktarda bir ihtiyac olacagi belli degil,
rica etsem kan grubu tutan ve gelebilecek olan arkadaslar telefon numaralarını özel mesajla ve ebrudikmen@gmail.com adresine mail yoluyla ulaştırabilirler mi?
ihtiyac oldugu takdirde arayabilelim...

CANGO
23 Ekim 2005, 12:33
benim arh + pozitif değiştokuş yapıyolarsa beni her zaman çağır. 0532 478 75 66 caner aksungur

_Si_BeMoL_
23 Ekim 2005, 12:36
benım 0rh - ama eskısehırdeyım.keske orda olsaydım.ısallah bulunur.arkadasa acıl sıfalar.

conann
23 Ekim 2005, 12:36
Her serde bir hayır var.Belkide orada o kazayı yapmasaydınız 2 km sonra daha büyük bir kazaya karışabilirdiniz.Onun için moralinizi yüksek tutun.Büyük geçmiş olsun kardeşlerim. :king:

e_erdun
23 Ekim 2005, 12:37
benimkide Arh + cango'cumun dediği gibi kan takas durumu olursa bende kan vermeye hazırım :cat:

JaNTi
23 Ekim 2005, 13:39
Geçmiş oLsun arkadaşım.Arkadaşınında biran önce saglıgına kavuşmasını umut ederim...

Scotty
23 Ekim 2005, 14:02
Arkadaşlar;

0 Rh- kan diyor Makarna. Verebilecek olan yok mu?
Benim ki A Rh+ ben işten izin alabilirsem gideceğim. Genellikle hastaneler kana ihtiyaç olduğu için değil kan stoklarında azalma olmaması için istiyorlar ve farklı bile olsa kabul edebiliyorlar ama kan vermenizi de şart koşuyorlar gidebilecek olanlar lütfen gitsinler. Kan grubunuz farklı bile olsa orada olmakta fayda var.

federal
23 Ekim 2005, 14:03
ya varya accayip üzüldüm, çok çok geçmiş olsun , hayatta olmanız tek tesellimiz, allah kimsenin başına vermesin... Benim kanım uymaz B ( - ) , KANI UYAN ARKADAŞLAR İLGİSİZ KALMAYALIM...

Arkadaşlar benim bir de tavsiyem olacak, bence herkes imza bölümüne kan grubunu yazsın , kesin birgün lazım olur ve kimbili bir can kurtarabiliriz....

ADALI
23 Ekim 2005, 14:42
geçmiş olsun. kanım 0 (-) 0555 275 49 09 lütfen bilgi verin gelip kan veriim

conqueror
23 Ekim 2005, 14:47
makarna gecmiş olsun tekrar
kana ihtiyacınız olması halinde lütfen beni ara...

0532 612 48 49

Fatih Mutu

Barış Şuşut
23 Ekim 2005, 15:07
makarna istanbul da okuduğum yıllarda düzenli olarak çapa daki kan bankasına bağışta bulunurdum çok acil durumlarda bilginiz olsun diye söylüyorum kapıda kan satanlar vardır ama bu son çözüm eğer yanınızda kan verecek biri ile giderseniz istediğiniz kandan kaç ünite verirseniz o kadar alabiliyodunuz o yıllarda mesela B rh - lazımsa siz bulabildiğiniz arkadaş vede dostlarınızı götürüp ordan temin edebiliyosunuz

crazy_devil
23 Ekim 2005, 15:41
ben 0 Rh (-)im arkadaşlar ama denizlideyim.seve seve kan veririm fakat maddi durumum istanbula gelmek için inanın müsait değil :salut: :salut: ama karşılarsanız inanın seve seve gelip kan veririm. :salut: :salut:

PcKopatGhostRider
23 Ekim 2005, 16:29
geçmiş olsun arkadaşlar.. :rendeer:

sean
23 Ekim 2005, 16:36
abı gecmıs olsun

tankahaska
23 Ekim 2005, 16:47
makarna sana ve ark. yunusada çok geçmiş olsun arkadaşım allah bizi kör ve refleksi ölmüş şöförlerden uzak tutsun vede korusun :pr: umarım en yakın zamanda iyileşir selamlarımızı ilet kendisine byee...

Muzurkedi
23 Ekim 2005, 16:49
makarna, geçmiş olsun bende geçenler de bir adet orta çaplı atlattım allah şifa versin.

Roxanne
23 Ekim 2005, 17:34
Ben kan veririm 0(RH)- kanım bana msn den ulaşın sımdı telımı mesaj atıyorum

stratejii
23 Ekim 2005, 17:57
0 rh+ olur derseniz ben gele bilirim ebrudikmen@ mail attım telefonumu 1- 2 saat önceden haber verin yeter.
nereye gelinecek bu arada :santa:

e_erdun
23 Ekim 2005, 21:31
ebru kardeşim bugün yunusun durumu nasıldı acaba ?
geldiğinde bir mesaj atta durumlardan bilgimiz olsun!

borty
23 Ekim 2005, 21:43
Çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :rendeer:

powerbyaydin
23 Ekim 2005, 21:43
Makarna geçmiş olsun umarım eski sağlığına bir an önce kavuşur arkadaşın

makarna
23 Ekim 2005, 22:07
arkadaslar, bugun guzel bir gelisme oldu, ameliyat için çarsambayı beklemek zorunda kalınmayabilir, yarın sabah kesinlesecek ama buyuk ihtimal ameliyat yarın yapılabilir.
bu durumda kan ihtiyacı oldugu takdirde numaralarını aldıgım arkadasları arama ihtinmalimiz var telefonlarınız açık olsun lütfen.

çapa da oldugunu soyledim biliyorsunuz.

durumu iyi
bacagına bugun bir agırlık takmıslar.

baska diyecek birsey yok iste... insallah daha iyi olacak...tekrar tesekkurlerrr.

holy_diver
23 Ekim 2005, 22:10
kan yetmesse haber ver bende gemiden bi bakıyim geçmiş olsun telrar :rendeer:

G-Strider
23 Ekim 2005, 22:40
çok geçmiş olsun gerçekten :salut:
otomobil kullanıcılarının altlarındaki aracın gücünden ve tehlikelerinden daha çok haberdar olmaları gerek...

dimitraki
23 Ekim 2005, 23:14
makarna , arkadaşınada acil şifalar dilerim

sereye
24 Ekim 2005, 00:05
Makarna,
Belki fırsat bulamazsın ama;

Sende ve arkadaşında bulunan korumalar nelerdi?
Bot var mıydı? (yok olduğunu farzederek soruyorum) olsaydı ayak kırılması olur muydu?
Korumalar sizleri ne kadar korudu ve şu anki durumları nedir?

Yoğun olduğun dönem geçince yazarsan bilgilenmiş oluruz.

LaCiVerTSaRi
24 Ekim 2005, 00:15
ikinizede çok geçmiş olsun...allahtan acil şifalar diliyorum.... :rendeer:

deamon
24 Ekim 2005, 00:20
topic'i çok geç gördüm...yunus'a acil şifalar dilerim...sana da geçmiş olsun makarna...kan grubum B rh+ ...kan için değiş tokuş filan olursa yardımcı olabilirim...

yakın zamanda iyi haberlerinizi almak dileğiyle

mercuryhepat
24 Ekim 2005, 00:58
Yunus a büyük geçmiş olsun..Platin taşıyan biri olarak Onu daha iyi anlıyacagımı sanıyorum.Hareket kabiliyetini eskisi gibi geri kazanmak için fizik tedavini sakın aksatma ve gerekli egzersizleri mutlaka tam olarak uygula!!
Benim kan gurumda Yunus'a uymuyor ancak deamon un dediği gibi takasa girebilirim.avrupa yakasındayım.özeline bakarsan tel.i yazıyorum..
tekrar tekrar geçmiş olsun canlar!!

leonine
24 Ekim 2005, 01:12
geçmiş olsun dostlarım. malesef 4 tekerler bizi önemsemiyo :pr:

shadow-vt
24 Ekim 2005, 01:44
yunus kardeşime (her ne kadar şahsen tanımasamda kardeşim sayıyorum) kendisine ve sevenlerine büyük geçmiş olsun.. Allah bir daha böyle kaza ve acılar göstermesin inşallah..arkadaslar sürücünün bayanı-erkeği olmaz "dikkatsiz" olanı olur onun için bayan sürücülere değilde dikkatsiz sürücülere kızalım daha çok .Allah cümlemizi kaza ve belalardan uzak tutsun inşallah

ilnapoli
24 Ekim 2005, 01:56
geçmiş olsun makarna, umarım en kısa zamanda arkadaşın iyileşir..

Donald_Duck
24 Ekim 2005, 04:50
makarna, ikitekerde de yazdim biliyorsun...

http://www.kimneyebiniyor.com sitesini iste bu kara gunler icin yaptik. Kan bulma konusunda aramidaki danismanin en iyi gorundugu yer orasidir.

Siteye girip kan grubuna gore arama yaptirin. A Rh- 45 kisi var, hepsinin emaili, kimisinin telefonu bile var.

Kim Neye Biniyor a yazilmadiysaniz yazilin arkadaslar. Ucretsizdir, tamamen birbirimize ulasabilmemiz amaclidir.

okanogur
24 Ekim 2005, 10:40
cok geçmiş olsun arkadaşım. benide ole bir bayan sürücü eziyordu az kala. kusura bakmasınlar. ama coğu araç kullanmasını bilmiyor. hatta sağa veya sola donerken aynı anda frene veya kornaya bile basamıyorlar. forumda kan grupları ile bir yer vardı. umarım aradığın kan grubundan biri bu yazıyı okurda yardımınıza gelir. benimke uysa dusunmeden gelirdim. Allah Acil şifalar versin.

motoman
24 Ekim 2005, 10:48
Büyük geçmiş olsun sana ve arkadaşına en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle

RUZGARSEVDALISI
24 Ekim 2005, 10:49
makarna, çok geçmiş olsun arkadaşımızada Allahtan acil şifalar dilerim. :rendeer:

ARMAGEDON
24 Ekim 2005, 11:03
geçmiş olsun ikinizede inşaalla kalıcı birşey olmaz :rendeer:

makarna
24 Ekim 2005, 11:48
arkadaslar ameliyat bugun olamıyor, platinler temin edilememis.. :farao:

numaralarını veren arkadaslara cok tesekkurler ve DD coook ise yaradi verdigin adres, bir suru isme ulastik, cok tesekkurler, oyle bir sayfa olusturmak harika bir fikir.. arkadaslar usenmeyelim kaydımızı yapalım kimneyebiniyor a!!

simdiye kadar gorustugumuz arkadaslar ile buyuk ihtimalle kan ihtiyacimiz bir buyuk aksdilik olmassa karsilanir, herkese destek ve paylaşım için tesekkurler hem kendi adima hem de Yunus adina.
eger vakit ve firsat bulur da hastaneye yanına ugrayabilirseniz, cok mutlu olacaktir..
gorusmek uzere..

ledo
24 Ekim 2005, 12:14
geçmis olsun, allah acil şifa versin !

muvattali
24 Ekim 2005, 12:15
Arkadaşlar çok geçmiş olsun. 2 gündür nette değildim haberi yeni öğrendim.
Kan grubum 0 rh (-). Yarın ful toplantıdayım ama telefonumu ÖM'den iletiyorum. Olur ya ameliyat sonrası gerekebilir diye..

ozturkgungor
24 Ekim 2005, 12:22
çok buyuk geçmiş olsun çok uzuldum yaa
o salak kadına dava açın surundurun gerçi acıları unutturmaz ama onun gıbı bır salağa ders olur

Biscuit
24 Ekim 2005, 12:35
büyük geçmiş olsun ne olursa olsun ucuz atlatılmış bir kaza allah acil şifalar nasip etsin biran önce eski günlerinize kavuşmanız dileği ile :rendeer:

EgeKnn
24 Ekim 2005, 12:39
Ebrucum çok büyük geçmiş olsun her ikinizede yunus arkadaşımıza allahtan acil şifalar dilerim umarım eski sağlığına kavuşur biran evel kalbimiz onunla :rendeer:

TORNADO
24 Ekim 2005, 23:32
Makarna çok geçmiş olsun.Yunusa da acil şifalar

mete_han
24 Ekim 2005, 23:42
yunuscum acil şifalar...makaroni hayat o kadar acımasızki...böyle şeyler hiç bizim başımıza gelmez zannediyoruz...bende öyle şok anlar yaşadım...

melih8007
24 Ekim 2005, 23:51
geçmiş olsun makarna ve yunus
Allah acil şifalar versin. forumun başındaki olayı okuyunca tüylerim diken diken oldu. insanların yaptıkları veya yapacakları en ufak dikkatsiliklerin ve hataların ileride nasıl bir etki bırakacağını , nelere sebebiyet vereceklerini öngörememesi çok tehlikeli olaylara neden oluyor. en büyük kazalar küçücük dikkatsizliklerden meydana geliyor. aynı mikroplar gibi. çok ufaklar ama ölümcül olabiliyorlar.
basiretsiz insanlar (sözüm meclisten dışarı ; genellikle bayanlar, taksiciler ve minibüs şoförleri) acil bir şekilde trafikte yanlız olmadıklarını idrak etmeliler.
sizlerin yaşadığı bu olay hayatınızda görüp geçireceğiniz son kaza olur inşallah.
ikinizede tekrar geçmiş olsun arkadaşlar ...

Sgt_Phoenix
25 Ekim 2005, 00:09
:jocolor: böyle bakkalda sakız satar gibi ehliyet verirlerse böle olur tabi parası olan insanlar kursa gitme gereği bile duymuyolar kaldı ki zaten insanlarımız arabalarını tank zannediyolar bilinçsizlik yolları savaş alanına çevirdi... :farao:
GEÇMİŞ OLSUN MAKARNA & YUNUS... :rendeer:
Ben kan vermek isterdim ne yazıkki kan grubum 0 rh+ :pr:
işalla böle kazaları bidaha görmeyiz...