Orijinalini görmek için tıklayınız : asya yedek parça
KUVVETMİRA
19 Ağustos 2008, 00:58
arkadaşlar, asya as-200 gy-2 marka motopisikletimin eksantrik gergisi denen metal üzerine plastik kaplamalı yaklaşık bi karış boyundaki parçası cortlamıştır :salut: , bir aydır yatıyo makina, fabrika elimizde yok diyo, benzer modellerdede aynı parçayı bulamadık. ne yapayım ben şimdi? :pr: makinayımı yakayım, asya motoru mahkemeyemi wereyim, çinli turistmi döweyim???? :silent: ankaradayım. parçayı bulup gönderen olursa ödüllendirilecektir çil çil altın ile. saygılarımla, arzederim.
modify
19 Ağustos 2008, 01:00
vah dostum benim :) geçmiş olsun..
GKN
19 Ağustos 2008, 01:06
gergi tarafındaki paletten mi bahsediyosun?
200 lük zelasınlarınki yada kanuni racerlarınki falan uyuyomuymuş?
mhrrmkpnr
19 Ağustos 2008, 01:09
gergi tarafındaki paletten mi bahsediyosun?
200 lük zelasınlarınki yada kanuni racerlarınki falan uyuyomuymuş?
racerla zealsun iticili ama skyteam fln var bide zongshen belki onlar olur:cat:
KUVVETMİRA
19 Ağustos 2008, 01:10
ewet o palet. kanuninin atvlerinde war aynısı dediler. zealsunda olur bence, aynı motor sayılır, net bişey söyleyen yok zaten, ramzeyinki aynı dediler, fabrikada yokmuş onunda. yıktıracaklar bana çin seddini. çok bozuk moralim.
zealsun iticilimiymiş? oh. onuda eledik. eksantrik zinciri o parçayı nası kemirmiş anlamadım. çin büyükelçiliğinin önünde soyunabilirim, televizyon izlemeyin bu aralar.
mhrrmkpnr
19 Ağustos 2008, 01:12
ewet o palet. kanuninin atvlerinde war aynısı dediler. zealsunda olur bence, aynı motor sayılır, net bişey söyleyen yok zaten, ramzeyinki aynı dediler, fabrikada yokmuş onunda. yıktıracaklar bana çin seddini. çok bozuk moralim.
parca elindemi senin yoksa motordamı hala??
GKN
19 Ağustos 2008, 01:14
mhrrm e numune gönder, parçanı temin ederiz :wiinkk:
Bin9yüz85
19 Ağustos 2008, 01:15
Umarım bu telefon numarası ve adres sana yardımcı olur :
Şube / Satış + Servis + Yedek Parça :cat:
Tel : 0312 245 50 57
Adres : Piyade Mah. İstasyon Cad.
Etimesagut - Sincan Yolu
Akcagaz Karşısı Etimesgut / ANKARA
:wiinkk: :wiinkk:
KUVVETMİRA
19 Ağustos 2008, 01:15
parca elindemi senin yoksa motordamı hala??
elimde elimde. şimdi elimde tutmuyorumda, motoru indirip daattık yani, tamircide yatıyo. genişlik ölçüsü filan weririm warsa elinizde öyle bi parça. milimetre cinsinden.
GKN
19 Ağustos 2008, 01:16
elimde elimde. şimdi elimde tutmuyorumda, motoru indirip daattık yani, tamircide yatıyo. genişlik ölçüsü filan weririm warsa elinizde öyle bi parça. milimetre cinsinden.
ölçü önemli deil, sen özelden mhrrm e ulaş, parçayı gönder muhtemelen temin deriz:wiinkk:
mhrrmkpnr
19 Ağustos 2008, 01:16
sen bi resmini cek bide olculeri yaz ben bi bakıyım yrn belki muadil bisey bulursak burdan yollarız:wiinkk:
KUVVETMİRA
19 Ağustos 2008, 01:22
sen bi resmini cek bide olculeri yaz ben bi bakıyım yrn belki muadil bisey bulursak burdan yollarız:wiinkk:
wallahamı? yarın çekeyim göndereyim. poetic_violence@hotm... msn adresim. ağlayacaktım az daha gelmesen.
mhrrmkpnr
19 Ağustos 2008, 01:27
wallahamı? yarın çekeyim göndereyim. poetic_violence@hotm... msn adresim. ağlayacaktım az daha gelmesen.
burda cin malları için bikac yedek parcacı abimiz var yrn sorarz inş olur onlarda:wiinkk:
KUVVETMİRA
19 Ağustos 2008, 01:30
inşallah inşallah. istanbul gibisi yok abi. eft filan yaparız anında, hani takarsa bu adam masrafı bize diye aklına bişey gelmesin. hallet şu işi gözünü sewem. yarın gönderirim ölçü resim falan. hörmetler.
mhrrmkpnr
19 Ağustos 2008, 01:33
inşallah inşallah. istanbul gibisi yok abi. eft filan yaparız anında, hani takarsa bu adam masrafı bize diye aklına bişey gelmesin. hallet şu işi gözünü sewem. yarın gönderirim ölçü resim falan. hörmetler.
ole bi derdim yok mrk etme seni anlayabiliorum suan ama cinlilerin bazılarında ciddi sorunlar var cok arkadas var burda parca sıkıntısı ceken oyuzden baska motorlarınkini uydurma işi brz yogun:cherry:
AYGÜL
21 Ağustos 2008, 11:44
arkadaşlar, asya as-200 gy-2 marka motopisikletimin eksantrik gergisi denen metal üzerine plastik kaplamalı yaklaşık bi karış boyundaki parçası cortlamıştır :salut: , bir aydır yatıyo makina, fabrika elimizde yok diyo, benzer modellerdede aynı parçayı bulamadık. ne yapayım ben şimdi? :pr: makinayımı yakayım, asya motoru mahkemeyemi wereyim, çinli turistmi döweyim???? :silent: ankaradayım. parçayı bulup gönderen olursa ödüllendirilecektir çil çil altın ile. saygılarımla, arzederim.
Daha yeni gördüm yazınızı. Bulabildiniz mi parçayı?
bende Asya bayisinde çalıştığım için sordum gerçi şuan yokmuş bizde ama ustamın söylediklerini söyleyeyim size. o söylediginiz parça plastik degil kestamitmiş (o ne ise :) ) ve ayrıca ekzantrik zincirininde değişmesi gerekirmiş çünkü zincir aşındırırmış onu tekrar aynı sorunla karşılaşmamak için garantiye alın ve sizde sorun bence yapan ustanıza zincirin değişmesi gerekirmi diye.
super
21 Ağustos 2008, 11:49
Ulan çinli Adamın Başına Ne Dertler Açtırırsın :)
CBR-125
24 Ağustos 2008, 00:51
Daha yeni gördüm yazınızı. Bulabildiniz mi parçayı?
bende Asya bayisinde çalıştığım için sordum gerçi şuan yokmuş bizde ama ustamın söylediklerini söyleyeyim size. o söylediginiz parça plastik degil kestamitmiş (o ne ise :) ) ve ayrıca ekzantrik zincirininde değişmesi gerekirmiş çünkü zincir aşındırırmış onu tekrar aynı sorunla karşılaşmamak için garantiye alın ve sizde sorun bence yapan ustanıza zincirin değişmesi gerekirmi diye.
Evet söylediklerine aynen katılıyorum bi tek şu ekzantrik Eksantrik olacak onu düzelteyim canım :):rendeer::rendeer::rendeer:
Ankaradasın belki yardımcı olurlar,
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di-er-Vas-ta-Motosiklet-Malzemeleri-ASYA-MOTOR-YEDEK-PARCA-KRED-KARTINA-TAKS-T-ANKARA-226-00-57-W0QQAdIdZ51664707
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO