PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Tigrina - Elite 100

muratx22
18 Ağustos 2008, 22:27
Merhabnalar bu sizden bir yardım istemekteyim yasım dolasıyla kücük olmam nedeniyle kanuni tigrina yada elite100 düşünüyorum ama sizin bu motorlar hakkında düşünceleriniz nedir? bu elite ve tigrina ne malıdır cin mi?

Bolu'lu Lynx
18 Ağustos 2008, 22:35
kardeş hakiki çin malıdır... bence tigrina al elite biraz kız motoru gibi bu arada benim ilk motorum tigrinaydı başlangıç için güzel bi motor keyfine bak....

41calamity41
19 Ağustos 2008, 00:05
kardeş ben 1.5 yıl kullandım ve o motorla sırf teker çalışıyodum hiç bir masrafı olmadı bana (2 çift arka lastik dışında) sana kanunin en iyi motoru diyebiliri yakıtıda çok azdır al derim başlangıç için çok güzel makina

burak07
19 Ağustos 2008, 00:10
benzini adeta kokluyo motor.depo kücük zati :) motorun birden sahlanması cok güzel ama dikkat et geriye ucma.bide eger daha önce yarı otomatik motor kullanmadıysan genıs ve trafige kapalı bi alanda vites büyültme ve kücültmelerde kendini gelistir.en dikakt edecegin sey viraj dönerken vites düsürmemen ve büyültmemen :)

no_name
19 Ağustos 2008, 00:30
cup motorlar zaten fazla sorun çıkarmıyor kanuni diğer çinlilere göre daha iyidir parça sıkıntısı çekmessin

Bu arada bende Edirneliyim

muratx22
19 Ağustos 2008, 14:32
kardeş ben 1.5 yıl kullandım ve o motorla sırf teker çalışıyodum hiç bir masrafı olmadı bana (2 çift arka lastik dışında) sana kanunin en iyi motoru diyebiliri yakıtıda çok azdır al derim başlangıç için çok güzel makina

abicim bilgin için çok tesekkür ederim seenin yazdıpım motor tigrinamı yoksa elitemi edirneli abimede saygılar herkez için tesekkürler.

benzini adeta kokluyo motor.depo kücük zati :) motorun birden sahlanması cok güzel ama dikkat et geriye ucma.bide eger daha önce yarı otomatik motor kullanmadıysan genıs ve trafige kapalı bi alanda vites büyültme ve kücültmelerde kendini gelistir.en dikakt edecegin sey viraj dönerken vites düsürmemen ve büyültmemen :)

tavsiyen için çok tesekkür ederim abi.

satoyama
19 Ağustos 2008, 14:34
bence git 2. el honda wave al çinliye para evrmeyin arkadaşlar istese kanuni değil fatih sultan mehmet yazsın üstünde:pr:

muratx22
19 Ağustos 2008, 14:37
çok sağol abi.++++ 25

mondializzet100
19 Ağustos 2008, 14:37
2.el Honda Innova 125 tavsiye ediyorum..:)

muratx22
19 Ağustos 2008, 22:09
abilerim ilk motorum değil ama çokta para vermek istemiyorum meletlere.

no_name
19 Ağustos 2008, 22:13
cuplar zaten birbirinin kopyası ama öğlen sitede bi siyah cup vardı o çok güzel duruyordu markasını bilmiyorum

celıl ybr
19 Ağustos 2008, 22:59
cuplar zaten birbirinin kopyası ama öğlen sitede bi siyah cup vardı o çok güzel duruyordu markasını bilmiyorum

markası salcano :)

41calamity41
20 Ağustos 2008, 01:32
koçum tigrina idi benimkisi eliteye hiç binedim bilmiyorum ama tigrina çok salamdı beni ve hep köyde kullandım dağ bayır tepe cross gibi yani düzde benimki 110 yapıyodu rahat

muratx22
20 Ağustos 2008, 12:14
koçum tigrina idi benimkisi eliteye hiç binedim bilmiyorum ama tigrina çok salamdı beni ve hep köyde kullandım dağ bayır tepe cross gibi yani düzde benimki 110 yapıyodu rahat

yorumun için çok teşekkür ederim abi.

Süvarİ
26 Kasım 2008, 23:27
kardeş belki biraz geç keladım bu topic için ama ben tigrina kullanıyorum cros yapmaya kalkışsan hayır demiicek nerdeyse burda metro çalışmaları olduğu için sık sık dik kısa yollar çıkıyorum bazen tahminimden çok atik tavırlar sergiliyor patinaj bile çekebiliyor kalitesine diyeceğim bişey yok son derece sağlam benimkisi rahat bi 3 yılı devirdi artık güneşten grenajlar solmaya gevremeye başladı ama şase hala sağlam 15000 e yaklaşıyor son 1.5 yıldır hiç servis yüzü görmedi yağmurlu ve çok ıslak havalarda su birikintisinden gitince biraz tekliyor sonra düzeliyor

kısaca son derece güzel kullanışlı ve sağlam bi motor

muratx22
22 Ocak 2009, 20:26
çok sağolun abi.

teknoali
22 Ocak 2009, 21:22
şu yeni eliteler den alsan cok güzel olur.
deniz mavisi olan , sadece yazılarını sökünce bile dehset bi görüntü oluyor =)

ercaan
22 Ocak 2009, 21:33
2. el temiz innova daha mantıklı geliyor bana...tercih senin

navigator
06 Temmuz 2009, 02:43
şu yeni eliteler den alsan cok güzel olur.
deniz mavisi olan , sadece yazılarını sökünce bile dehset bi görüntü oluyor =)

aynen süper oluyo