PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol Bakım çalışmaları

songiden
18 Ağustos 2008, 19:08
Arkadaşlar merhaba,

Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte Istanbul'da buyuk yol bakım çalışmaları başladı. Normalde otomobil kulllanıcılarını çok etkilemeyen bu bakımlar, biz motosiklet sürücülerini çok etkiliyor. Özellikle asfalt tıraşlaması ve rögar kapaklarının yükselmesi oldukça büyük sorun. Örneğin ben Maslak'ta çalışıyorum ve geçtiğimiz iki ay boyunca asfalt çalışmaları yüzünden birkaç kez düşmek üzereydim.

Bu duruma karşı olan tepkimizi göstermek için bir imza kampanyası başlattım. Toplanılan imzaları Büyük Şehir Belediyesi'ne ileteceğim.

Kampanya için adres: http://www.ipetitions.com/petition/motorsiklet/

Teşekkürler!

rapertuar
18 Ağustos 2008, 19:16
ewet duyarlı olmakta fayda var...Güzel 1 konu ama başlık iyi diil..İnsanlar bakmalı..

ShowDown
18 Ağustos 2008, 19:18
bence tepkiyi adamların gözünün önünde yapmadıkça kendimizi kandırırız.Yurdum yöneticileri internetin ne demek olduğunu bile bilmezken onlara internetten tepkinin ne olduğunu gösteremeyiz:farao:

buraxdj
18 Ağustos 2008, 19:20
Tamamen destekliyorum...

Hatta yer belirteyim ;

- Millet caddesi haseki bölümü (yol traşlama)
- Beşiktaş , Abbasağa kısmı , kanalizasyon çalışmaları
- Avcılar istikameti e-5 (traşlama çalışmaları)

Bunların bir çoğunda hiç bir erken uyarı levhası yada motosikletleri düşünerek çekilmiş bariyerler yoktu !

Ayrıca yeşil alanlara yakın yerlerde kontrolsüzce sulanan yerlere çok dikkat edin arkadaşlar !

Birde bizim halkımızın yol ıslatma ve yol kenarında araba yıkama merakı var ki hiç sormayın!