PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor boya Rötuş

thecrasher
13 Ağustos 2008, 18:26
Arkadaşlar selam,

Arkadaşım arka kuyruktan ufak bir kaza geçirdi ve siyah kısmın kenarı görünür bir biçimde çizildi.

Şimdi sormak istediğim bu çiziği nasıl kapatabiliriz? Turtle Wax'ın siyah rötuş kalemli cilaları var ve 35 ytl gibi bir fiyatı var. Alternatiflerimiz neler olabilir?

praetorian
13 Ağustos 2008, 18:27
evet güzel soru..
bende bu siyah rötuş işini sorcaktım..
benim çamurlukta boya atmıştı,aklımdan çıkmış topic açmak..

kozalak
13 Ağustos 2008, 18:28
birde buna bakın
http://www.arabamaraba.com/asp/show_stock.asp?product=001-12096

thecrasher
13 Ağustos 2008, 18:32
bu daha çok fazla çiziklere etki etmiyor gibi. Bizim arkdaşın motorunda siyah üzerinde kırmızı çiziklerde oluştu. Nispeten biraz derin gibi ve sanırım rötuş olması lazım ekstra siyah bir kalem vs.. ile.

enginer6
05 Eylül 2008, 17:56
rötuş kalemlerine sakın para vermeyin. Ben verdim, hiç bi işe yaramıyor.Onun yerine boya kodunu öğrenip boya al ve ince bir fırçayla çizikleri boya

ertantanis
05 Eylül 2008, 18:48
ilk önce pastayla doldur bırak kurusun ondan sonra enginer arkadaşımın dediği gibi ince fırçayla boya geç

eeraktan
06 Eylül 2008, 00:50
japon pazarına gidip 50 ykr ye siyah oje alıyosun çizik yere hafif hafif sürüyosun kapatıyo kimse anlamıyo mutlu oluyosun:P:P
harbi diyorum işe yarıyo
aynı metalik siyah zaten kokusuda tiner gibi

Lucas
06 Eylül 2008, 00:52
japon pazarına gidip 50 ykr ye siyah oje alıyosun çizik yere hafif hafif sürüyosun kapatıyo kimse anlamıyo mutlu oluyosun:P:P
harbi diyorum işe yarıyo
aynı metalik siyah zaten kokusuda tiner gibi

Ayni seyi arabada defalarca yaptim, suda yagmurda cikmiyor kolay kolay, cizik cok buyuk degilse yakindan bakilmadigi surece belli olmuyor..