PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : reinanın önünde taksiye yapıştım

Sayfa : 1 [2]

pata
19 Ekim 2009, 14:25
Evraklarınla herhangi bi yamaha servisine gidersen bilir kişi gelip zabıt tutacak karşı tarafın expertisi gelip hasarı onaylayacak ortalama 3 5 günde hallolur yanlız paranı cebinden ödeyeceksin sigorta hesabına 1 hafta 15 gün içinde paranı heabına yollar geçmiş olsun kardeşim.

Sadece başlığı okuyup Yorum yazıyorsunuz Tarihe baktınızmı? Sonradan yapılan yorumlara ? İlginç... :wiinkk:14 ay geçmiş!

xenin
19 Ekim 2009, 16:28
Benim takıldığım nokta ne biliyor musunuz ? Şüphesiz ki hatasız kul olmaz. Aynı olay benimde başıma geldi sol şeritte seyrederken sağda müşteri gördü ve ÇAT diye sağa kırdı, yani bir insan evladı(!) ya arkamda bırakın motoru "araç" var mı ? Tehlike arz eden bir durum olur mu? Kaza yapar mıyım ? gibi soruları sorar. Sonuçta 15 mt ilerde sağa dikkatli yanaşsan yine alacaksın o müşteriyi olmadı tak geriye yavaş yavaş geri git al birader.

Neyse hadi bunları geçelim. Böyle bir hata(!) yaptın, ben kornayla uyarınca el kol yapıp racon kesiyo, e sen benim canımla oynuyosun bırakda korna çalalım be kardeş :) (bide o racon abilerin yanına yanaşıp ne var gibilerinden göz kırpınca halleri çok komik oluyor açıkçası:)))) )

okanco
19 Ekim 2009, 16:32
Geçmiş olsun..

ergün1968
19 Ekim 2009, 17:56
Yahu,1 sene önceki olaya hala yazıyorsunuzya helal olsun :queen:

CAPANORD
19 Ekim 2009, 18:15
kardeşim geçmiş olsun...

trhakan
19 Ekim 2009, 19:06
çoktan gecmiştir aylar gecmiş eser kalmamıstır :mrgreen: