PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway matrix 150cc İle ilgili Düsünceleriniz.

Sayfa : 1 2 [3] 4

Rigel
03 Kasım 2005, 22:18
Selamlar,
Sanırım Marix'i içinizde en erken ben gördüm. 1 hafta kadar önce İzmir Motomax/Ergür motor'da. O anda ARN 125'i satın alıyordum. Gerçekten çok çekici ve sportif duruyor. Ama ARN hakkında okuduklarım ve insanların tecrübesini gözönünde tutarak yine de ARN'yi satın aldım, yanyana dururlar iken...! İyi de yapmışiım sanırım, çünkü ARN ile hçbir sorun yaşamadım ve kara şimşeğimi çok seviyorum :)

Dr. Berkant.

italjet
03 Kasım 2005, 23:08
merhaba arkadaşlar daha dün üye oldum herkes çok sıcak karşıladı ilginize teşekkürler. matrix 150 hakkında bilgi vermek istedim. matrix 150 şu an bayilerde satışa sunulmuştur ilgilenen arkadaşlar için erenköy tuna motorda satışa sunulmakta fiyatı :2.490ytl (ruhsat hariç) ayrıca sahibinden.com da motoru görebilirsiniz. şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum.[/img]

taraa
04 Kasım 2005, 00:04
hoşgeldin italjet, sahibinden.com dan baktım fotoğraflarına.sanki arkadaki çanta çok büyük..hiç çantalı fotoğrafını görmemiştim matrixin..havasını bozmuş sanki..ama çantasızda olmaz tabii ..her şeye rağmen çok güzel..özellikle de siyahı.. :flower:

alpinaB10
04 Kasım 2005, 03:08
eee 10 sayfa konuşuldu yokmu alan??? :wiinkk:

taraa
05 Kasım 2005, 13:47
ya arkadaşlar ben matrix hastasıyım..ama türkiye şartlarında arn çok tutuldu ve nerede ne sorunu var biliniyor..çözümü daha kolay gibi geliyor.....sizce aşık olduğum kızla mı evlenmeliyim sorun çıkartma olasılığına karşı yoksa mantık evliliği yapıp sorunsuz mu yaşamalıyım..aklım diğerinde kalarak? :queen:

ozgur77
05 Kasım 2005, 17:10
Sonuç olarak farklı bir marka almıyorsun, kararsızlığın aynı markanın farklı modelleri arasında. Her ikisi de Keeway ve aynı fabrikanın ürünü. Malzeme ve işçilik aynı, sadece tasarım farklı. Yani ARN için geçerli olan iyi ya da kötü durumların Matrix için de geçerli olmasını beklemek yanlış bir çıkarım olmaz. Yani ben olsam Matrix alırdım. Tabi bu benim fikrim, karar tamamen senin..

red_hot
06 Kasım 2005, 22:56
Herkese merhaba.matrix hakkında ne ögrenırsem.hepsını forumda paylasacagım.bakalım.tartısalım.ne gorecegız.
bır sorum olacak.toplam.ruhsat+plaka+matrix kac paraya denk gelıyor kı;?
ve aynı sekılde arn alan arkadaslar.ruhsat+plaka+arn?
bır arkadas cok ucuza almıs.forumda bahsedıyordu.ınanamadım.bunun normal fıyatı ne kadar kı? :queen:

red_hot
06 Kasım 2005, 23:12
Gecmıs bayramınız kutlu olsun.uzun zamandır yoktum.bu arada keeway hakkında cok bılgı topladım.matrix almaktan vaz gectım.
nedeni;gittim bayıye bındım matrix motora.dıyordum.motora tek kısı bınerim.diye ama olmuyor ıste.illakı ıkı kısı sart.binebılmek ıcın. gerek oluyor.ben 1.72 boyundayım.70 kıloyum.ama gel gor kı.matrix scooter'un.benzın gırıs deposu.koltugun arkasında.kutunun onunde.yanı oturagın arkası.cok kucuk bır koltugu var.öne dogru.bır baktım.gostergelerı.on aksamı.kanunı hussar.aynısı.bende hussar'ın en sevmedım yanı ise;ıkı kısı bındıgı zaman.motoru suren kısı.one kayması.arkadakı kısının ıse.suren kısı arasında kotu bır pozısyon olusturması.suren kambur gıbı oluyor.bu benım dusuncelerım.ve gorduklerım.keske.benzın gırısını oturagın arkasına koysalarmıs.o zaman dahada ıyı olurdu.yada yana alsalardı.2 kısı rahat bınerdı. :cat:
bırde.matrix'e bındıgım zaman.bıraz one gıttıgımde.yanı arkama 1 kısı oturdugu zaman.on aksama dızlerımın degmesıne 2,3 cm kalıyor.buda cok vasat bır durum.oturus dengesız bır hava verıyor.bu benı cok uzdu.cok kucuk.ne umutlarla gıttım.ne buldum. :sunny:
yanı.arn:2.100ytl...Matrix 2.490.bu ardakı farkı verebılırım.acıkcası.ama.arn almaya karar verdım.koltugu yukarıya dogru.2 kısı rahat bınılır.bırde matrix'e canta koydugun zaman motor berbat gozukuyor.bozuyor yani.bu dedıklerıme.katılan yada katılmayan arkadaslar.bu baslık altında msj yazabılırler. bu aklımdakı soru ısaretlerını cevaplıya bılırsenız sevınırım. :silent:
bu kadar yazıyı okuyan arkadaslara sonsu tsk. :rendeer:

ozgur77
06 Kasım 2005, 23:57
red_hot Matrix'i görmek konusunda en heyecanlı ve almak konusunda en istekli kişi olarak seni görmüştüm ama herkesten önce vazgeçen de sen oldun.. Biz de gördükten sonra karar vereceğiz artık ama alacağı motora uzun zamandır karar verememiş ve Matrix'i de seçenekleri arasına almış birisi olarak bahsettiğin durumlara üzüldüm doğrusu.. Motor harbiden çok mu kullanışsız? Motorla ilgili fikirlerin tamamen olumsuz mu? Küçük olması benim tercihimdi ama elbette kullanışsız olacak kadar küçük olmamalı.. Parça ve montaj kalitesi nasıl görünüyor? Bir de motora bindiğini söylüyorsun ama sadece bindin mi yoksa deneme sürüşü de yaptın mı? Yaptıysan motorun gücü hakkında bir fikrin oluştu mu? Ve son olarak motor+plaka+ruhsat kaça maloluyormuş bir bilgi alabildin mi?

perhaps
07 Kasım 2005, 10:49
bır sorum olacak.toplam.ruhsat+plaka+matrix kac paraya denk gelıyor kı;?
ve aynı sekılde arn alan arkadaslar.ruhsat+plaka+arn?
bır arkadas cok ucuza almıs.forumda bahsedıyordu.ınanamadım.bunun normal fıyatı ne kadar kı? :queen:
ARN 125'imi peşin 2.000 YTL'ye aldım, kask hediyesiyle birlikte. Ruhsat ve plaka işleriyle birebir ben uğraşmadım ama yanılmıyorsam 80-90 ytl civarı birşey de onlar tuttu. Genel intiba "ucuza" hallettiğim şeklindeydi ama bir A2 edineyim dedim, şu an 260 YTL'den gidiyor, daha trafik vs var sanırım...
Bu arada matrix ya da başka bir motru yakından tanımıyorum ama ARn ile ilgili bir sorunum yok, tavsiye ederim.

taraa
07 Kasım 2005, 23:13
ya arkadaşlar alıp kullanan birilerinin bilgi ve görüşlerine acilen ihtiyacımız var sanırım..vitrinde duran yeni sezon kazak gibi...üstümüze giymeden ne olduğunu yakışıp yakışmadığını anlayamayacağız..yok mu kullanan??? bilgi versin lütfen

red_hot
07 Kasım 2005, 23:56
http://img313.imageshack.us/img313/9296/matrix8jp.jpg

Aranızda.tabıkı bulduda bunuyor.dıyenler olacak.ama almısken neden ıyısını almıyayım kı.begenme seklım ona gore.forumdakı arkadas.yazmıs motorun eksılerını soyle dıye.bende bır scooter olarak - yanlarını soyledım.görunus olarak cok guzel bır motosiklet ama.ben bu önemlı yonlerını sevmedım.tsk :rendeer:

ozgur77
08 Kasım 2005, 19:05
red_hot gerçekten güzel çalışma, emek verip yukardaki bilgilendirmeyi yaptığın için sağol. Belirttiğin konular oldukça önemli ama ben yine de motoru gördükten sonra karar vermeyi düşünüyorum. Bir de ön aksamla koltuk arasının dar olup olmadığı kullanacak kişinin boyuna göre değişir. Senin boyun kaç? İki kişi binmenin zor olacağını o alanın darlığından dolayı mı yoksa tek amartisörlü olmasından dolayı mı düşünüyorsun? Bir de motoru kullanıp kullanmadığınla ve parça ve montaj kalitesinin nasıl göründüğü ile ilgili hiçbirşey yazmamışın..? Bunlarla ilgili de birşeyler aktarırsan sevinirim, görüşmek üzere..

Jetix
09 Kasım 2005, 10:04
Güzel hazırlanmıs bı sıte bı bakın ıstersenız...

http://www.feyizoglu.com/keewaymat150.html

red_hot
09 Kasım 2005, 14:36
Boy 1.72.alandarlıgı var.benzın gırıs unıtesı.koltugun arkasında.bellı bır yer kaplıyor.buda kucumsenecek kadar degıl.rahatsız oldugumdan dolayı.bu konu ıcın.amartisorle alakası yok.yanı tasır.motorun sesı cok guzel.gorunusude.surmedım.ustunde.motor calıstırdım.uzerınde oturdum.kavradım.socooter'ı.arkama bır kısı bındı.baktım olacak gıbı degıl.ındım.yedek parca.konusunda.ben mersin/tarsus'ta oturuyorum.burada 1 servıs var.bırde.arn ve matrix arasında.25cc fark var.buda.6km hız farkı yaratıyor.sana cazıp gelen tarafı.150cc olusudur.ama ben f1 plotu degılım hızı sevım.6km benım ıcın olsada olur olmasada.gerısı.arn gıbı.agırlıgı bıle aynı.105 kg olması gerek.konu bu.alırsan ıyı olur.aklında kalmasın.bınecem dıyorsan.sen bılırsın.hosuna gıtmısse hıc bekleme. :rendeer:

ozgur77
10 Kasım 2005, 00:30
Yaw herşey iyi hoş da, bir arkadaşın yukarda verdiği site de, Keeway'in Avrupa sitesinde de Matrix 150'nin motoru için görünen Silindir Çapı X Strok : 52,4 X 57,8 mm. İşin garibi ARN için verilen çap ve strok ölçüleri de aynı.. Ancak ARN 125cc, Matrix 150cc. Nasıl oluyor bu iş, buna bir açıklama getirebilen var mı?

taraa
11 Kasım 2005, 01:36
red_hot; bu özenli ve bilgilendirici mesajın için teşekkürler.ellerine sağlık.

Jetix
11 Kasım 2005, 17:03
red_hot, dostum dediklerine aynen katılıyorum....Valla benim boyum 1,80 Matrix e oturdugum zaman dizlerim gidona carrpıyo birza geri kayayım diyorsun sele bi tuhaf sanki bi tümsegin üzerinde oturuyorsun.........

İşin ilginc yanı ARN de ben cok daha rahat ettim....1,80 ve üserinde olanlar iyice bi düşünsün derim...

taraa
11 Kasım 2005, 22:24
arkadaşlar yaa,benim hayalimdeki motor önceleri 150 zat daha sonra hem fiyat hem marka olarak arn idi.matrix görüncede ona hayran kaldım.marka da yine keeway olunca daha çok güvendim,arn gibi düşündüm,kullanımı vs..görüntüsü süperdi benim için.. hala da öyle,en güzel görünümlü scooter (o fiyata)..ama yazılanlar kullanım açısından en azından arn kadar başarılı olamayacağı izlenimi veriyor..soğumaya başladım diyebilirim matrix ten..bide 151 rs diye bişey geldi piyasaya...1538 ytl ve 150 cc..ne yapacağımı şaşırdım şimdi..yani sokağa atılacaksa bu para zararın neresinden kardır mantığı yerleşmeye başladı bende..sonuçta hepsi çin ..yardım edin.matrix le ilgili desteğe ihtiyacım var...ikna edin beni :)

pysco32
12 Kasım 2005, 19:17
arkadaslar keeway ıle matrıx arasında ne fark var matrıxın ıbresı en fazla kac yapıyor.sızce keeway mı yoksa matrıx mı.matrıx daha hos duruyor.lutfen cewaqp werın.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cat:

pysco32
12 Kasım 2005, 19:21
arkadasım perharps ben motoru soruyorum 2.300 dıyorlar nooolur nereden aldıgını sole ve kask hedıye ınanılmaz.ruhsat harıc 2 mı yoksa anahtar teslım 2 mı?cevabın ıcın sımdıdıen tesekkurler.(ne zaman aldın)

ozgur77
13 Kasım 2005, 14:48
2.300'e kim nereden almış yahu? 2.490 değil miydi fiyatı?

taraa
15 Kasım 2005, 19:37
2.300 veya 2.490..alan yokmu yaaa?param olsa şimdi alacağım ama yok..lütfen alan birileri varsa tecrübe ve izlenimlerini aktarsın..
bakıyorum bu sayfa çok az ilerliyor artık...bunun sebebi mondialler mi acaba?
bırakmayalım matriximizi :)

motorinn
15 Kasım 2005, 20:00
taraa,

bakıyorum bu sayfa çok az ilerliyor artık...bunun sebebi mondialler mi acaba?

:cat: Bence öyle

taraa
15 Kasım 2005, 22:29
motorin; motorun hayırlı olsun...kazasız belasız keyifli sürüşle diliyorum..ama ben matrix i bekleyeceğim...mantıklı bi terih yapmış gibi görünüyorsun şu an için ama yanından siyah bi matrix geçerken için sızlamaz umarım...şaka bi yana prayı denkleşirdiğimde benim tercihlerim arasına rs var..rsi veya re de olabilir..ama dediğim gibi matrix i beklyeceğim.. :)
görüşmek üzere..151 in sayfasını takip ediyorum ve bilgiler için teşekkürler..tercih konsunda baya etkili oluyor :)

motorinn
16 Kasım 2005, 21:20
Ulams geçende de siyah bi keeway yanımdan geçince bayaa uyuz kapmıştım yaa!Siyah ve matriks ve yanımdan :jocolor: ...o anki ruh halimi düşünemiyorum bile... :queen: :queen: :queen:

Hakkında hayırlısı olsun kardeşimm :cat:

red_hot
17 Kasım 2005, 18:38
Bu sayfanın gec ılerlemesının nedenı.bu modulun bana yazılan msj cevap geldıgını gostermemesı.ozgur arkadasım.her forumda oldugu gıbı.bu forumda konusuldugu gıbı.ılgı mondıal motosıkletlere cok.ama ben sırf asya motoru batırmak ıcın.mondıal motor.asya kasa mantıgını anlamadım.mıllet rekabet olmasını ıstemıyor herhalde.nedenı.cekemıyorlar.herkes ekmegıne baksın.kapattıracaksında ne olacak.asya fabrıkasını.calmıssın ıste bellı asya motorun kasasını... :farao: yani.rekabetı bıtırdık.:((( ben pek ınanmıyorum ıyı olduguna.sınırlendıgım nokta.mondıal motorun boyle yapması.yoksa kastım yok.özgur arkdasım sana gelınce.aklında ve hıslerınde ne varsa hayırlara vesıle olması dılegı ıle.ıcınde ne varsa.ne kullanmak ıstıyorsan.o motoru al.3.5 fazla ver ama aklındakı olsun.fark etmez yani. :)
selametle...

insanbul
18 Kasım 2005, 08:56
Ben mart'ı bekliyorum, mart'da matrix'i mutlaka alıcam. :cat: Tabi o zamana kadar ehliyetimde olmuş olcak. hava ve ehliyet sorunu yüzünden mart'a kadar beklemedeyim :)

red_hot
22 Kasım 2005, 14:15
matrix alan bırısı varsa.düsüncelerini bekliyoruz!!! :) :cat:

red_hot
24 Ocak 2006, 03:24
Merhaba!uzun suredır.foruma gıremıyordum.bakıyorum da zaman cok cabuk gecmıs.işte 2006 yılındayız.ve konusulan matrix halen alınmamıs.eger alan bırısı varsa.rica ediyorum.buraya yazsın.tsk.kib.selametle!

superkartal
31 Ocak 2006, 21:57
bu matrix in koltuk kapasitesi iki kişiyi rahat rahat alır mı?VE honda beat mi yoksa matrix mi almalı

goodlife
09 Nisan 2006, 20:49
bu matrix in koltuk kapasitesi iki kişiyi rahat rahat alır mı?VE honda beat mi yoksa matrix mi almalı

Merhaba Arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım Gecen hafta arkadaşımla beraber 2 tane matrix 150 aldık. Adamlar güzel motor yapmışlar diğer motorlardan farkı yerden yüksek olması. Ön farlarını racing tarzında yapmışlar kısa far mercekli sol tarafta uzun far ise ise sağda :) alarrımı ve uzaktan kumandası var isterseniz kumandadanda motoru çalıştırabiliyorsunuz. Gelelim arkadaşım senin sorularına boyun benim gibi uzunsa (1.88) arkana biri oturdumu rahat edemeye bilirsin dizlerin direksiyona çok yaklaşıyor çünkü ama arkana oturan kişi arkadaki çanta ile koltugun arasındaki boşluga oturursa ( bu bölgede depo kapagı var ) hiçbir sorun olmuyor. Honda beat mi matrix mi diye sormuşsun. Honda beat güzel bir motor ama 100 cc oldugu için performans olarak o kadar iyi degil
bir arkadaşımdada honda beat var gecen gün kapıştık onun motoru yaklaşık 2000 km de benimki ise 50 km de yani daha motor açılmadı rodajda olduğu halde baya bir fark attım.:) Uzun lafın kısası bana soracak olursan tek kelimeyle matrix 150 al derim.

Bu arada yazdıktan sonra farkettim bu konu yazılalı baya olmuş yaw :):)

hightech
09 Nisan 2006, 21:22
Matrix alacaktım dizim didona çarpıyor dönmek için dizini açmak gerekiyor
onun için ARN 125 aldım avrupada bu versiyon yok 50 cc var arn 125 orada
top model ve sorunsuz.

goodlife
14 Nisan 2006, 19:24
ewt ilk depomla yani 10 ytl lik benzinle 83 km yol yaptım ortalama 0,12 ytl yakıyor tabi daha ilk depo motor açılmadı.

cubalibre
21 Nisan 2006, 17:53
Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri forumu takip ediyorum fakat bugün verdiğim karardan umarım yanılmam bende matrix almaya kararverdim. Öncelikle uzun bi süreden beri mondial 150 Rf modelini bekliyordum fakat bana bayide pek yardım edemediler bende matrix almaya kararverdim.
goodlife benim ile bilgilerini paylaşırsan sevinirim?

TAVCI
08 Mayıs 2006, 03:25
bence honda dylan dan sonra alınacak en ıyı 150 cc lık scooterdır.

byrizvan
08 Temmuz 2006, 16:42
Merhaba Arkadaşlar bende arn 125 i inceliyorum iki gündür bugün ise dikkatimi matrix çekti merak ettiğim şey matrix'in çift amartisörlü olup olmadığı ve şu anda kullananlar arn ile kıyaslanırsa benzer sorunlarla karşılaşıyorlar mı? Lütfen matrix kullananlar cevap yazsın sizin cevabınıza göre 1-2 hafta içinde bunu almayı düşünüyorum..... Teşekkürler...:silent: :pale:

SAKAL
24 Ağustos 2006, 01:34
Benim motorumda pazartesi hazır oluyor artık benimde matrix 150 motorum oluyo bu motorlar sağlam mıdır bilemiyorum ama avrupa standartlarında üretiliyomuş çoğu kişi güzel dedi bana motordan için

Motoru aldım 32 kilometre dolaştım çok hoşuma gitti.Gidiyo walla:)

Merhaba Arkadaşlar bende arn 125 i inceliyorum iki gündür bugün ise dikkatimi matrix çekti merak ettiğim şey matrix'in çift amartisörlü olup olmadığı ve şu anda kullananlar arn ile kıyaslanırsa benzer sorunlarla karşılaşıyorlar mı? Lütfen matrix kullananlar cevap yazsın sizin cevabınıza göre 1-2 hafta içinde bunu almayı düşünüyorum..... Teşekkürler...:silent: :pale:Bir tane amortisör iniyor arka tarafta

motor 93 km de 3 aylık yaz uykusuna yatırdım kışın ehliyeti aldıktan sonra çıkarcam şimdiye kadar tecrübemden motordan çok memnunum bastınmı uçuyo walla:)

ercan111
24 Eylül 2006, 20:40
sakal arkadasım matrıx almıssın hayırlı olsun!motor hakkında dusuncelerını paylasmak ıstıyoruz.sorunların,sevdıgın yonlerı.red_hot arkadasımdır.benım yamaha 125 ybr var!cok hosuma gıdıyor!ama red_hot arn'yi sectı.sence dogru bır karar mı verdı ?konuyu bayaa ıncelemıstı!sana matrıx'te kolaylık dılıyorum!tsk

C@NSU
14 Ekim 2006, 14:46
matrix mi arn mi daha ii

red_hot
21 Kasım 2006, 19:25
Vala matrix mi arn mı dersenız!ben arn yı sectım!ya bu motorsıklet pıyasası o kadar degısken kı ! nokıa benzıyor :D nokıa'nın elınde 50 telefon varsa 2006 yılında 29.telefonu turkıyeye gonderıyor!mıllet aaa bunun kamerası 1.5megapixel bunu alım dıyor!bıde benım sıkayetım su ! urun alanı dar turkıyede.cesıt pek fazla yok.etrafıma bakıyorum hep aynı tıp motorlar!hemsırenın beyaz onluk gıymesı gıbı.etrafta mondıal 150 rs benzıyen kasalar ucusuyor!ruyalarıma bıle gırdı yani :D
arn tercıhımın nedenı fazla olmaması.guzel ozellıklerı var.servıs ve performans konusunda cok ıyı!duyumlarım bunlardı!ama bu bır matrıx baslıgı.cok tartıstık.uzun solukluydu.sımdı sıra matrıx alan arkadasların yorumlarına geldı.arn ve matrıx arasında kararsız kalan arkadaslar olabılır :D bu bendede oldu.arn ve matrıx alan kısıler burada ozellıklerını ıyı veya kotu yonlerını tartısa bılır!yada yenı resımler bulursanız.konuya eklersenız sevınırız!sevgılerle!

lenart
01 Nisan 2007, 15:06
arkadaşlar yeni motor alanlara hayırlı olsun ben geçen yaz sonu 2000ytl ye almıştım motor gerçekten çok keyfli dylanla kıyaslamamak lazım tabi ama ilk bakıma gidene kadar motor 110 km/h ye çıkıyodu bakıma gittikten sora ayarları biraz kıstırdım ama bence kategorisinde başları çekecek kalitede bu fiyata bukadar olur yaneee......

SAKAL
15 Nisan 2007, 13:58
arkadaşlar kimseye kötü örnek olmak istemiyorum ama diyeceğim şu
matrixin seriliğine hayranım, başka denediğim bişey dik bi bayırı 2 kişi 60 km hızla çok rahat çıkıyor. 1 hafta boyunca motoru çok zorladım 4,5-5 lt benzin yaktı. Siz siz olun motoru çok zorlamadan hızlanın....

matrixilker
04 Mayıs 2007, 18:19
ben varım matrix 150 var bende 280 km de

arn veya matrix arasında tercihse kesinlikle matrix az bi para içn degemez ama para varsa japon alın

crea
13 Mayıs 2007, 16:00
yaw bu kadar azmi alan var bu motoru.. 8 sayfa olmus 2005'ten beri.. Bende 50cclik Hurricane var, onu sattım simdi Matrix almayi dusunuyorum..

notorious
14 Haziran 2007, 00:20
arkadaşlar yeni motor alanlara hayırlı olsun ben geçen yaz sonu 2000ytl ye almıştım motor gerçekten çok keyfli dylanla kıyaslamamak lazım tabi ama ilk bakıma gidene kadar motor 110 km/h ye çıkıyodu bakıma gittikten sora ayarları biraz kıstırdım ama bence kategorisinde başları çekecek kalitede bu fiyata bukadar olur yaneee......

eee hani bu motorun max hızı 88 Km/hz'dı? Anlayamadım vallahı 110'u da goruyormu bu alet yoksa bu arkadas sallamısmı? Ya da alete tuning mi yapmıs? Vallahi arkadaslar motor alıcam ama 1 aydır kafam allak bullak... Keeway ARN 150 mii, Keeway Matrix 150 mii, Kymco Agility mii, Honda Beat miii, yoksa azdaha paraya kıyıp Yamaha Cygnus RS mi? Acıkcası Matrix'de benş ceken sey sadece fiyatı ve dış gorunusu guzel olmasıydı... Ozelliklerini tam olarak bilemıyorum ve kafamda karıstı nedir ne degildir bu motor allak bullakım yani... Umarım guzel bir acıkalmada bulunacak arkadaslar vardır... Kurtarın beni icinde oldugum durumdan... :)
Saygılar

ChriSS
28 Haziran 2007, 14:27
1200. km deyim. biraz fazla yakıyor. fazla yakmasının tek sebebi benim çünkü seri olduğundan sürekli torklu kullanıyorum. iki kişi 90ı gördük. alette şu ana kadar tık yok. herşeyi sağlam. honda activa, beat yanında ikinci sınıf kalıyor. 125 lik almayın. hatta 100 cc lik honda activalarıda sakın almayın. keeway 150 matrix alınabilinecek en iyi scooter. (piaggio ve vespa ayrı sınfta sayarsak) :)

matrixilker
04 Temmuz 2007, 23:13
keeway matrix ve keeway scooter kullanıcıları bendede matrix var sizinkiler bidepoda kaç km gidiyo ilkersertel@hotmail.com ekleyin konuşalım

SAKAL
04 Temmuz 2007, 23:30
Benzini düşünmeden kullanırsam 3 lt benzinle 90 km yakıyor. Çok çok ekonomik kullanırsam 2,8 lt yakıyor 100 km de

mhrrmkpnr
04 Temmuz 2007, 23:59
ben 10lira yaklaşık 3,3ltreyle 100km gidiorum smd bujiyle hava fltresi fln degişick duşer belki:silent: