Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway matrix 150cc İle ilgili Düsünceleriniz.
ozgur77
25 Ekim 2005, 22:46
Walla haberi yoktu benim sorduğum bayinin..
motorinn
26 Ekim 2005, 21:13
bi gelişme var mı arkadaşlar?
merhaba arkadaşlar, ben bugün bir adet matrix gördüm.
beşiktaş yıldızda küçük bir motomax bayii var(sabancı anadolu lisesinin orada)
çok fazla inceleme fırsatım olmadı, şöyle geçerken bi baktım.
arn125 ile aynı renkte siyah, motorun bazı kısımlarında gri bölümler vardı, iki renk güzel olmuş. üzerinde damalı bayrak deseni gibi bi şeyler vardı, hatta ilk gördüğümde arn 125in başka rengi mi çıktı diye düşündüm.
motorun boyutları arn125 ile aşağı yukarı aynı, ama biraz daha geniş gözüküyodu(önden bakınca)...
merak eden arkadaşlar gidip bakabilirler orada veya diğer bayilere de gelmiş olabilir...
şimdilik bu kadar.
arkadaşlar daha önceki mesajlarda bazı siteleri adresini yazmıştım.ordaki resimlerde de en güzeli siyahtı bence...demekki yakınlarda gelecek tüm bayilere..gidip görüp inceleyen arkadaşların yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum..kaç beygir gücünde matrix? bunu sorabilirseniz çok sevinirim..ankarada yok şu an çünkü :pr:
motorinn
27 Ekim 2005, 00:00
taraa,
kaç beygir gücünde matrix?
+1 :silent:
domi97
27 Ekim 2005, 03:10
:thumright: :thumright: :thumright: :thumright: :thumright:
motorinn
27 Ekim 2005, 22:25
güncel
insanbul
28 Ekim 2005, 01:25
Valla umarım yanılmamışımdır ama matrix'i bende gördüm galiba :bounce: Ümraniye'de oto sanayiye gelmeden bir bisan bayii var. Keeway motorlarını da satıyo. otobüsle geçerken orda gördüm. 1-2 gün içinde gidip bakıcam bir inceleme yapıcam :king:
motorinn
28 Ekim 2005, 01:37
insanbul,
Ümraniye'de oto sanayiye gelmeden bir bisan bayii var.
tam olarak nerde ben de bi bakiim.
insanbul
28 Ekim 2005, 01:53
tam olarak. çakmak'dan çıkarken üsküdar istikametine doğru giden yolda solda kalıyo dükkan. Netaş'ın karışısına düşüyodu sanırım...
motorinn
28 Ekim 2005, 22:21
formda bir arkadaş gitmiş,görmüş,10 hp imiş,2900 fiyatıymış.form kitlendi
umarım buraya daha detaylı yazar.
oleceksin
28 Ekim 2005, 22:27
ben bugün matrix i gördüm hatta forumumda detayları yazdım isteyen baka bilir ama güçlü bir motor gibi.10 hp ve 120 km hız görüyormuş..xenon farlarda cabası :wiinkk: :wiinkk:
motorinn
28 Ekim 2005, 22:32
oleceksin, peki fiyat sence niye pahallı?sitesinde 2490 diyo.plaka vs 310 mu istiyorlar?
oleceksin
28 Ekim 2005, 22:38
plaka ve ruhsatlar her yerde aynı 200 ytl..
ama burası keeway 125 cc yede 2500 ytl istiyor yani piyasanın üzerinde satıyor.ben motor hakkında detaylı bilgi almak için gittim.bagaj ufak(kask sıgmaz),xenon farlar,göstergeler ön panel çok sekil,değişebilir renkteki far secenekleri (kısada)geceleri dehset bi görüntü oluşturur.motoru arkadan görüşte sürat motoru sanabilirsiniz.. sorusu olan varsa yardımcı olmaya calışırım.
birde motor 10hp ve 120 km hızı rahat görüyormuş bayiye 3 adet gemiş vede 2 si satılmış.yer ümraniye oto sanayi karsısındaki bisan bayii
arka canta motorla birlikte ücretsiz veriliyor..
bence tek dez avantaj tek amortisör..
geri kalanı süper.jiggle sorunu. son sürüm mallarda yokmuş
ozgur77
28 Ekim 2005, 23:07
Bisan bayii ise keeway'i pahalıya satar tabiiki, motomax bayiisine sormak lazım..
Bu arada 150cc'lik bir motor için 10 hp az değil mi?
motorinn
28 Ekim 2005, 23:23
ozgur77,
Bu arada 150cc'lik bir motor için 10 hp az değil mi?
Evet bence de az.Benim de en merak ettiğim şey çin malı 150 cc ler içinde en fazla beygir gücü hangisinde var.Çünkü motorlarına bakıyorum hepsi aynı qm157 mi ne öyle bi seri.Farklı ve güçlü bir motoru olan çin malı bi scooteri gözüm kapalı alıcam yahu.
oleceksin
28 Ekim 2005, 23:27
adamın söylediğine göre motoru öok güçlüymüş ama adam bana diyoki 100 km de 2 lt yakar diyo.tezatlık var motomax bayi bulsam hemen gidicem..ramzey 125 cc ler hoşuma gidiyo ama oda pahalı 2550 ana bayii fiyatı masraflar hariç oda 10 hp diyolar neye güvencez matrix in sitesindede beygir yazmıyor
motorinn
28 Ekim 2005, 23:29
:cat:
ozgur77
28 Ekim 2005, 23:52
Adamın dediğine bakma.. Keeway'in kendi sitesinde bile 100km/2.8L yazıyor ki bence o motor 100km'de 3 litreden aşağı yakmaz..
oleceksin
28 Ekim 2005, 23:55
en az 3 litre yakar bende piaggio 125cc var 3litrenin dibine vuruyo be :bounce:
insanbul
28 Ekim 2005, 23:57
Bugün aynı yere bende gittim baktım. Oleceksin arkadaşıma söylenen aynı şeyler banada söylendi. Ama motor çok şekil harika bir görüntüsü var hatta aşık oldum :joker: . Güç müç umrumda değil parayı denkleştirdiğim an matrix'i alıcam. Yakından inceleyip bakarsanız hayran kalmamak mümkün değil.. :rendeer: Bu arada 2900 fiyatı sigorta, plaka ıvır zıvır her şey dahil olan fiyattır. Muhtemelen bisan bayii olduğu için 200 kağat'da kendi kar koymuştur..
Sevgilerle..
motorinn
28 Ekim 2005, 23:59
şimdiiiii...arkadaşın dediğine göre 3 motordan ikisi satılmış.Bu durumda satın alan arkadaşların yorumlarını bekliyceez haliylen.
oleceksin
29 Ekim 2005, 00:01
serdar(insanbul)ben herşeyi yazdım arkadaslarda en az bizim kadar ilgi gösteriyolar..
yalnız serdar ben arkadaslara admın bize 10 hp dediğini söyledim doğru deilmi 10 hp demişiti yanlış bilgi vermeyelim
insanbul
29 Ekim 2005, 00:06
10hp değil 11hp dedi :wiinkk:
motorinn
29 Ekim 2005, 00:11
o zaman fena diil eğer doğruysa
insanbul
29 Ekim 2005, 00:20
Ayrıca 125arn'a nazaran, matrix'e 2 kişi sorunsuz binebileceğimizden söz etti. Adamın söylediği bunlar doğruluk payı nedir artık alıp kullananlardan öğrenebilicez bunlarıda..
motorinn
29 Ekim 2005, 00:25
ama yine de eksi yanları var.arka tek amortisör,tambur fren,sele altına kask sığmazmış.
oleceksin
29 Ekim 2005, 00:34
neyse ya bizde bulduk buuyoruz olmazsa motorinn sen birtane alda senin tecrübelerine göre bizde alırız :queen:
motorinn
29 Ekim 2005, 00:43
neyse ya bizde bulduk buuyoruz olmazsa motorinn sen birtane alda senin tecrübelerine göre bizde alırız
arkadaşım ben motorumu satalı 1,5 ay oluyor.motor peşine arabayla yaktığım benzin, telefon, internet vb. masraflar motor parasını geçti nerdeyse.Bu yüzden ne kadar tok alıcı olduğumu tahmin ediyorsundur.Üstelik senelerdir çeşitli scooter'ları kullanıyorum.Tecrübelerim bana bir scooter'ın nasıl olması gerektiğini söylüyor.
Bunlardan dolayı bana uygun tüm modelleri detaylarına kadar araştırıyorum.Bu yüzden sakın kimse alınmaya...
motorinn
29 Ekim 2005, 01:00
Aslında hedefim joyride 200 ancak maddiyatım yetmiyor şu an.belki ilerde alıcaam.bu arada yeni çıkan modelleri de inceliyorum.tabiri caizse didikliyorum. :)
matriksi de bu yüzden merak etmiştim.
arkadaşlar 2900 fiyat pahalı..neden 2490 olan 2900 e satılsın ki? kazıklıyor elinde motor var diye..bence almayalım ordan motomaxı bekleyelim..birlik olursak mecbur fiyat aşağı iner..bir de gören arkadaşlar hangi renkleri gördüler..renk konusunda da yorum bekliyoruz :) teşekkürler
:cat:
insanbul
29 Ekim 2005, 01:09
bizim gördüğümüz. Kapalı Turuncu renkti. Birde siyahı varmış siyahı satmış. motorun mavi,turuncu, siyah renkleri var sanırım... Bu üç renkde motorun üstünde harika duruyo.. (turuncu dışındakileri görmedim gerçi ama :P )
Beklemeden yanayım bende. 2490 illaki alırız. bu arada 125arn alanların önerebileceği istanbul'da bir keeway bayii varmıdır acaba?
bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum..arn de alarm,çanta ve plaka fiyata dahildi yanlış bilmiyorsam.matrix te durum ne? uzaktan çalıştırma matrixte de varmı?arn nin anahtarlarının fotoğrafını görmüştüm çık şıktı..matrixinkide aynımı acaba?bu arada ankarada motomax bayisi açılacakmış.ilgilenenlere duyrulur.ankarada şu an da 1 tane bayii var ama durumunu pek içaçıcı görmemiştim...iyi olacak bu yeni showroom diye merakla bekliyorum.açıldığı gün oradayım siyah matrix görmeye :)
casillias
29 Ekim 2005, 21:11
selam. arn125 kullanıcısıyım. dediğin gibi uzaktan kumanda çok şık. ve zannedersem keeway'in bütün modellerinde aynı. yani modeller uzaktan uzaktan kumandalı ama kumandanın tipi aynı mıdır tam bilgiye sahip değilim. kumandayı görenler hayran kalıyor. birçok araba anahtarından daha şık görünüyor. motoru aldığınızda 2 kumanda veriyorlar. kumandanın üzerinde sustalı anahtar mevcut. (kontak anahtarı). üzerinde bir düğme var basınca anahtar açılıyor. artı 2 kontak anahtarı daha veriyorlar. toplamda 2 adet kumanda+4adet anahtar+2adet arka kutu anahtarı=keeway :cherry:
casillias
29 Ekim 2005, 21:15
alarm ve çanta dahil 2150 YTL. plaka dahil değil. benim aldığım fiyat: motor+plaka+kask+1depo benzin=2300 YTL. alarm ve çantayı zaten söylemeye gerek yok.
oleceksin
29 Ekim 2005, 21:23
casillas ın söylediği fiyat arn için gecerli sanırım (aslında ben o fiyata arn de bulamadım am neyse)
ayrıca merak edenler için arn de olan tüm özellikler matrix dede mevcut.kontak anahtarı aynı.ayrıca renkli park lambaları da var..uzaktan calışma var ama pek tavsiye edilmiyor ;)
teşekkürler bilgiler için..bu arada plaka +kask+1 depo benzin 150 milyon tutmuş.bence çok iyi :)
perhaps
30 Ekim 2005, 01:14
Ayrıca 125arn'a nazaran, matrix'e 2 kişi sorunsuz binebileceğimizden söz etti. Adamın söylediği bunlar doğruluk payı nedir artık alıp kullananlardan öğrenebilicez bunlarıda..
Arn 125 'i iki kişi ile çok ekstrem rampalarda kullandım ben. Sonuçta 125 cc ile 150 cc'nin bir farkı olmalı elbette ama ben Arn'de bir zorlanma falan yaşamadım. Fiyat/performan konusunu iyi düşünmek lazım... HP tek başına çok fazla şey ifade etmiyor biliyorsunuz, tork konusuna da dikkat etmek lazım. Ve elbette yakıt...
Ayrıca yine Arn için konuşuyorum, ne sele altına ne de arka kutuya kask sığmıyor (Sığsa süper olacaktı, nereye gidersek peşimizde iki kask taşıyoruz). Benim için bir sonraki motor tercihinde önemli bir kriter olacak bu.
motomax ta bile yazmıyor kaç beygir olduğu torku..bence 150 cc yi taktılar acele olarak 50 cc lik motora..ölçemediler bile :)aslında bu durum beni korkutsada alacağım kardeşim matrix..hele gelsin bi ankaraya..
insanbul
30 Ekim 2005, 09:41
daha öncede söylemiştik motor 11 hp
gti861
30 Ekim 2005, 10:45
bence dostlar makinadan çok MOTOMAX a dikkat.... :thumright:
arkadaşlar bu matrix lerin fotograflarında göstergelerin bazıları dijital bazıları normal ibreli Türkiye'de hangisi satışta ? :thumright:
ayrıca daha 1 hafta önce Arn aldım matrix çıkınca çok pişman oldum nerdeyse aynı fiyat çünkü :( :pr:
casillias
31 Ekim 2005, 02:21
[quote="perhaps"Ayrıca yine Arn için konuşuyorum, ne sele altına ne de arka kutuya kask sığmıyor (Sığsa süper olacaktı, nereye gidersek peşimizde iki kask taşıyoruz). Benim için bir sonraki motor tercihinde önemli bir kriter olacak bu.[/quote] selenin altına sığmadığı doğru ama arka kutuya kask sığıyor. demek ki kaska göre değişiyor.
oleceksin
31 Ekim 2005, 20:52
arkadaşlar bu matrix lerin fotograflarında göstergelerin bazıları dijital bazıları normal ibreli Türkiye'de hangisi satışta ? :thumright:
ayrıca daha 1 hafta önce Arn aldım matrix çıkınca çok pişman oldum nerdeyse aynı fiyat çünkü :( :pr:
internetteki bazı matrix fotolarında gösregelr dijital ama benim canlı gördüğüm de analogtu. bu arada akisi arsındaki fiyat farkı 400 ytl :rendeer:
arkadalar ben siyah matrixi sevmiştim ençok...ama bunları görene kadar..
http://www.keeway.com.pl/keeway_matrix.php
burdaki gümüş rengi matrixe bi bakın..sayfanın altında sağdaki gümüş matrix e tıklayın :) umarım o renk te gelir...zaten güzzell di bambaşka görünmüş bi de..
sınıf atlamış..dua ediyorum gümüş renk gelsin diye..bide motomax a mail attım o rengi de getirin diye..beğenen arkadaşlar da mail atsınlar ki getirsinler :)
oleceksin
01 Kasım 2005, 22:21
beyler size iyi bir haberim var matrix in fiyatı daha önce sorduğum yerde 2950 ytl ydi.(bknz.önceki mesajlar)
bugün itibariyle matrix in fiyatı 2750ytl (anahtar teslim)
fiyat 200 ytl düştü..
tabi bu fiyat benim sorduğum yerde geçerli...(ümraniye bisan bayii)
ozgur77
01 Kasım 2005, 23:38
Motomax bayiisinde Bisan bayisinden daha ucuz olma olasılığı daha yüksek ve motomax bayisinden aldığında peşin fiyatına 6 taksitte alma imkanın var. Bu arada hiç kimse yok mu motomax'a bu motorun anahtar teslim fiyatını soran?
trasher
03 Kasım 2005, 02:05
bnde arn almak istiyodum fakat araya kış girdi ve ertelemiştim geçen göztepede iveco bayii var bilenler bilir ortabahar sokak(e-5 göztepe köprüsünden göztepe min. cad. çıkış yoludur) karşısında hep sabit bi tane o m23 lerden durur işte otası keeway getirmeye başlamış dükkan açııkken rast gelemedim incelemek için ama içerde matrix i gördüm gerçekten çok güzel gözüküyo artık arn yerine matrix düşünüyorum hem ayak konulan yeri düz bu bnce iyi bi artısı bide hatları dha keskin çok hoş yapmışlar fiyatıda buna göre iyi sayılır artık almanın zamanı geliyo...
ozgur77
03 Kasım 2005, 16:04
Niye dağıtım bu kadar yavaş anlamıyorum ki.. Bir de biz görebilseydik şu Matrix'i..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO