PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Help Mee :(

RoMe0
01 Ağustos 2008, 01:16
Arkadaşlar 2006 Model 4000 Km de Bi Mondial 150 Zat ım var Motorumda Hiç bi Sıkıntım yoktu ancak asya servisi bi arkadaşım Debriyaj balatasının iflas etmiş olduğuınu söyLedi... Sizce NasıL bi Balata , Kaç Ytl Civarı Ve Bi Ay Civarı Hergün Kullandığım Motorda Kalkıştaki Dur kalklardaki titreme Dışında Herhangi Bir Sorun DahaaÇarmı 1 Ay Değiştirmezsem.. Bilgi Verirseniz Çok SEvinirim...

mhrrmkpnr
01 Ağustos 2008, 01:18
Arkadaşlar 2006 Model 4000 Km de Bi Mondial 150 Zat ım var Motorumda Hiç bi Sıkıntım yoktu ancak asya servisi bi arkadaşım Debriyaj balatasının iflas etmiş olduğuınu söyLedi... Sizce NasıL bi Balata , Kaç Ytl Civarı Ve Bi Ay Civarı Hergün Kullandığım Motorda Kalkıştaki Dur kalklardaki titreme Dışında Herhangi Bir Sorun DahaaÇarmı 1 Ay Değiştirmezsem.. Bilgi Verirseniz Çok SEvinirim...

sorun titrememi sadece daha acık yazarmısın??

hasanpinar0537
01 Ağustos 2008, 01:18
zaten kalkışlardaki sorunun sebebi o arkadaşım ama yaptırmazsan yolda kalırsın.

mhrrmkpnr
01 Ağustos 2008, 01:20
zaten kalkışlardaki sorunun sebebi o arkadaşım ama yaptırmazsan yolda kalırsın.

kalkıstaki sorunun sebebi o diil be abicim titremeyi varyator misketleri yapar debriyaj bittiginde motor son suratte duser belli bi devrden snr hız sabit kalır bagırmaya baslar motor:wiinkk:

RoMe0
01 Ağustos 2008, 01:21
Şu anda Kalkışlarda Çok Denecek kadar Fazla Titreme Yapio öne Doğru atio Kendisini Motor Bide Mesela ışıklarda Durduğumda Falan Yavaş Yavaş Sürekli Öne Öne Atıyo Kendisini...

mhrrmkpnr
01 Ağustos 2008, 01:26
Şu anda Kalkışlarda Çok Denecek kadar Fazla Titreme Yapio öne Doğru atio Kendisini Motor Bide Mesela ışıklarda Durduğumda Falan Yavaş Yavaş Sürekli Öne Öne Atıyo Kendisini...

senin debriyaj balatan degil varyator misketlerin yalan olmus onlar cok bi para degil fakat acılıp bakılması lzm eger lastiklerde bittiyse varyatoru set halinde degsmen lazım ozmn brz artar tabi fiyat bide rolanti ayarın yuksek sanırım ısıklarda seni one atıosa..

RoMe0
01 Ağustos 2008, 01:28
Hımm. anLadım Dostum Lastikler DerKen Motorun Kendi Lastiklerini Kast ettiysen Eğer Lastikler Sıfır :)

mhrrmkpnr
01 Ağustos 2008, 01:29
Hımm. anLadım Dostum Lastikler DerKen Motorun Kendi Lastiklerini Kast ettiysen Eğer Lastikler Sıfır :)

yok varyatorun kenarında lastikler vardır dgstrrsen gorursun:)

RoMe0
01 Ağustos 2008, 01:33
yok varyatorun kenarında lastikler vardır dgstrrsen gorursun:)

Çoq saoL arkadarşm Peqi Sence Lastikler Dahil Değilken Kaça MaL oLur.. aşağı yukarı bi fikrin varmı ? :)

mhrrmkpnr
01 Ağustos 2008, 01:34
Çoq saoL arkadarşm Peqi Sence Lastikler Dahil Değilken Kaça MaL oLur.. aşağı yukarı bi fikrin varmı ? :)

sadece misketler 10-15lira bsy işçilik haric ama varyatorde için içine girerse 40-50 lira fln artık işçilige bsy yazamıcam cnk bunu 10lirayada degişen var 30lirayada..

RoMe0
01 Ağustos 2008, 01:39
anLadım saoL Dostum Çok TeşekkürLer.. Son bişiy daha Soriim :) Çok masraflı oldum :) Bnde bide PerFormance egzos Var Arkama Bi Vatandaş aLdığımda bi ses geLio ve EgZos KasaYa Sürtüyo Buna Bi Çözüm buLmam Mümkünmü Sence ? Amortisörü Kaldırmalımıyım yoksa egzos u mu indirmeliyim bi raz aşağıya ? artı varyatör bilyalarını değişmezSem Başka DertLEr aÇarmı Başıma ?

mhrrmkpnr
01 Ağustos 2008, 01:43
anLadım saoL Dostum Çok TeşekkürLer.. Son bişiy daha Soriim :) Çok masraflı oldum :) Bnde bide PerFormance egzos Var Arkama Bi Vatandaş aLdığımda bi ses geLio ve EgZos KasaYa Sürtüyo Buna Bi Çözüm buLmam Mümkünmü Sence ? Amortisörü Kaldırmalımıyım yoksa egzos u mu indirmeliyim bi raz aşağıya ? artı varyatör bilyalarını değişmezSem Başka DertLEr aÇarmı Başıma ?

egsozu gormeden yorum yapamıcam servise gittignde sole hallederler onu varyatoru degsmezsen iice biter motor kalmaz yerinden:wiinkk:

RoMe0
01 Ağustos 2008, 01:46
varyatör ü mutlaka değiştir diosun anladığım kadarıyla değişmezsen motorun biter diosn :S anLadım en acilinden Değiştirmem Lazım oKe. çoq saoL Dostumm :)

bu arada egzos bu Motor bu :)

http://www.hizliresim.com/2008/8/1/193.jpg

orda arka lastikler eski biraz :) şimdy sıfır :)

qüncel......