PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar suzuki tl1000 krankını nereden,nasıl bulabilirim

espri kutusu
31 Temmuz 2008, 14:19
arkadaşlar suzuki tl 1000 krankını nereden, nasıl, kaça bulurum sıfırını? ya bana yardım etmeniz mümkün mü acaba?

şimdiden teşekkür ederim?

Kaiser
31 Temmuz 2008, 15:19
Dl-1000'le aynı motoru taşıyorlar, bence o açıdan bir araştırma yap

CanerEfe22
31 Temmuz 2008, 15:25
eger bulamadıysan 2. el temizlere bak çünkü senin motoruna parça bulmak gerçekten zor iş...

espri kutusu
31 Temmuz 2008, 16:31
Dl-1000'le aynı motoru taşıyorlar, bence o açıdan bir araştırma yap
teşekkür ederim bu bilgi çok işime yarıyacak:cat:

eger bulamadıysan 2. el temizlere bak çünkü senin motoruna parça bulmak gerçekten zor iş...
aslında henüz motorum yok, eğer krank bulabilirsem motoru almayı düşünüyorum...:mrgreen:

chopperrider
01 Ağustos 2008, 10:31
o 3 milyara satılık olan ve de bi milyar masrafı olan tl1000 i alcaksın herhalde. krankı aramaya başlamıysın daha motoru almadan :) e zaten krank aşağı yukarı bi milyardır şimdiden hayırlı olsun :)

espri kutusu
01 Ağustos 2008, 11:57
o 3 milyara satılık olan ve de bi milyar masrafı olan tl1000 i alcaksın herhalde. krankı aramaya başlamıysın daha motoru almadan :) e zaten krank aşağı yukarı bi milyardır şimdiden hayırlı olsun :)

evet, krankını bulabilirsem ki eğer almayı düşünüyorum, aldıktan sonra ararsam bide hüsran yaşamayayım diye:queen: vallaha internette bakınıyorum ama hala bulabilmiş değilim, 125cc lik motorların bile krankı 1200ytl felan, umarım bu motorunkini 1000 ytl altında bulabilirim, dl 1000 lerin krankı aynıymış bu modelinkiyle ama onun krankını da bulamadım, eğer bildiğin yer veya web adresi varsa bana yardımcı olman mümkün mü:silent:

cooper061
01 Ağustos 2008, 15:28
e baydan rahatlıkla bulabilirsin. Eger dusunursen sna yardımcı olabilirim

espri kutusu
01 Ağustos 2008, 15:47
e baydan rahatlıkla bulabilirsin. Eger dusunursen sna yardımcı olabilirim

çok memnun olurum, ebay a aslında baktım da ingilizcem olmadığı için işin içinden çıkamadım...:salut:

cooper061
01 Ağustos 2008, 16:27
çok memnun olurum, ebay a aslında baktım da ingilizcem olmadığı için işin içinden çıkamadım...:salut:

bende şimdi parçayı araştırdım maalesef yok :(

espri kutusu
01 Ağustos 2008, 18:02
bende şimdi parçayı araştırdım maalesef yok :(

evet bende şimdi baktım ama bu modelin kini göremedim yinede yardımların için teşekkür ederim...

espri kutusu
02 Ağustos 2008, 18:10
arkadaşlar bu aletten formda kullana hiç bi arkadaş yok mu?

huceyn
02 Ağustos 2008, 18:14
kardeş.dün konuyu gördükten sonra tüm tamirci arkadaşlara sordum.senin için.araştırdımda ama yok.üzgünüm

espri kutusu
02 Ağustos 2008, 18:37
kardeş.dün konuyu gördükten sonra tüm tamirci arkadaşlara sordum.senin için.araştırdımda ama yok.üzgünüm

yardımların için teşekkür ederim,:rendeer: ama bu forumda bu aleti kullananın olmaması beni şaşırttı:pale:
tekrar teşekkür ederim huceyn

chopperrider
03 Ağustos 2008, 14:36
arkadaşım gel vazgeç sen o motordan. eğer yeterli gtamirci ve parçacı çevren yoksa tl1000 ya da muadili bi makineye toplayamazsın, toplanmışını alsan da yürütemezsin. şimdi belki sana masal gibi geliyo bunlar ama maalesef böyle. vazgeç gitsin derim ben...

espri kutusu
03 Ağustos 2008, 17:46
arkadaşım gel vazgeç sen o motordan. eğer yeterli gtamirci ve parçacı çevren yoksa tl1000 ya da muadili bi makineye toplayamazsın, toplanmışını alsan da yürütemezsin. şimdi belki sana masal gibi geliyo bunlar ama maalesef böyle. vazgeç gitsin derim ben...

gerçekten sağol, bu gidişle de vazgeçeceğe benziyorum, dediğiniz gibi sanki biraz maliyetli gibi geldi, ama süpersport motor çok istiyorum ne yapsamki acaba..? hyusong gt250r istiyorum 5000ytl den aşağı yok, şöyle 3000ytl gibi bi fiyata bulsam hemen nakitle alıcam ama yook :salut:
sizin bildiğiniz şöyle güzel ve uygun süpersport var mı cıbır 125 haricinde?