PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beverly 500

GozgurS
27 Temmuz 2008, 01:13
Arkadaşlar selam,

Bende beverly 500 var. Motoru alalı daha 2 hafta oldu. Genelde hafta sonları kullanabiliyorum. Bu süre boyunca motor 2 sefer stop etti. Motor şuan 1800 km'de. Aldığım zaman yağını ve filitresini değiştirdim. 8000 km'ye kadar servise gitmemem gerekiyor. Sizce motorun stop etmesinin sebebi ne olabilir? (Rolantisi normal çalışıyor gibi)

Herkese teşekkürler, kazasız keyifli sürüşler....

teknikhoca
27 Temmuz 2008, 01:16
Stop etme sorunu, rölantide çalışırken ani gaz verme esnasında mı oluştu?

GozgurS
27 Temmuz 2008, 01:19
Stop etme sorunu, rölantide çalışırken ani gaz verme esnasında mı oluştu?

Normal yolda giderken....

teknikhoca
27 Temmuz 2008, 01:22
Biraz daha açıklar mısınız?

GozgurS
27 Temmuz 2008, 01:32
Biraz daha açıklar mısınız?

2 seferde de seyir halindeyken stop etti.

teknikhoca
27 Temmuz 2008, 01:40
Özellikle düşük devirlerde ve düşük hızlarda sayir halinde bu karşılaştıysanız, karbüratör hava ayarından kaynaklanır. Bunu rölantide yada sabit hızla giderken gazı aniden açarak test edebilirsiniz. Ancak 50-60km hızlar gibi yüksek hızlarda karşılaştıysanız, ateşleme sisteminde bir temassızlık var demektir. Ateşleme sistemi kontrol edilmelidir.

jesse
27 Temmuz 2008, 01:41
hava filitresini bujileri bir kontrol edin ..

GozgurS
27 Temmuz 2008, 01:47
Özellikle düşük devirlerde ve düşük hızlarda sayir halinde bu karşılaştıysanız, karbüratör hava ayarından kaynaklanır. Bunu rölantide yada sabit hızla giderken gazı aniden açarak test edebilirsiniz. Ancak 50-60km hızlar gibi yüksek hızlarda karşılaştıysanız, ateşleme sisteminde bir temassızlık var demektir. Ateşleme sistemi kontrol edilmelidir.

Evet 2'side düşük hızlarda oldu. Teşekkürler Sn. Teknikhoca

hava filitresini bujileri bir kontrol edin ..

Teşekkürler. Sn. Jesse

Galiba bana servis yolu göründü :(