Orijinalini görmek için tıklayınız : gt250r orjinalden iyi marka balata lazım
deli_mavi
12 Temmuz 2008, 12:50
Arkadaslar bu ya sonu uzuuunca bir yolculuk yapacagimdan fren balatalarimi degistirmek istiyorum bildiginiz uyumlu marka varsa ve fiyat konusunda paylasirsaniz sevinirim.acilll
slayer2694
12 Temmuz 2008, 13:07
fiyat konusunda bişi diyemicem ama lucas,ap racing,brembo bunlar iyi markalardır.ancak orjinalinden daha kısa sürede biter.gt250r için uygun olanı varmıdır bilmiyorum ama mutlaka vardır.yoksada uydurabilirsin.
lucasın 600rr için olanını ön fren balata takımını 65'e almıştım 5 ytl kargo parası yani 60 lira 2 takımı.ön arka alcaksan 3 takım alcaksın oda 90 lira yapar.
balatalar çabuk bittiği toz yada ses yaptığı içinmi farklı ka kullanmak istiyorsun:?
gugukk
12 Temmuz 2008, 13:35
benimkide arkada frene basınca ses yapıyor neden acaba
demirgursel
12 Temmuz 2008, 13:36
balata çaktırabilirsin hocam.ben mz de öyle yapmıştım
deli_mavi
12 Temmuz 2008, 13:46
Balatalar 8900km de azaldi ve ses yapiyor arti yag seviyesi azaldi degisim zamani geldi diye dusunuyorum.daha az asinan balata varsa
yani daha iyi :)
balata çaktırabilirsin hocam.ben mz de öyle yapmıştımnasil yani caktirma derken :s
Arkadaslar bayagi bir uzun yola cikacagim malum bu ay sonu tatile cikiyorum 21 gun ve antalya nevsehir kocaeliden uzuuuun bir yolculuga cikacagiz esimle beraber. :)bu nedenle fren sart :)
slayer2694
12 Temmuz 2008, 13:52
sakın haa.kesinlikle çaktırma.git markalı bi balata al için rahat olsun.lucas tavsiye edilir.
deli_mavi
12 Temmuz 2008, 14:00
sakın haa.kesinlikle çaktırma.git markalı bi balata al için rahat olsun.lucas tavsiye edilir.Lucas uyarmi hyosunglşara peki bilgin varmi?
ben lucas kullanıyorum şu an hiç memnun deilim, satıcısına sorduğumda bana 3 tip balatası olduğunu bana en ucuzunun sattığını söledi:)
en iyisi zate norjinalden de pahalı..
çakma balata yaptırmanı önermem, sert olur daha yavaş biter ama hem diski yer hemde ıslandığında hiç iyi tutmaz:)
benim tavsiyem gene orjinal kullanmandan yana :wiinkk:
mzcı
12 Temmuz 2008, 14:05
arkadaşım hyosunglara balata caktıramazsın cünkü disk frendir kampanalı değildir mz in arka fren kampanalı olduğu için caktırılmış balata konusuna gelince cin can con ların hepsinin disk kalipperleri aynı balataları da aynı 5 ytl ver değiştir ğitsin bir şey olmaz bizim arkadaşta öyle yaptı hiç sorun yok kolay gelsin
deli_mavi
12 Temmuz 2008, 14:06
arkadaşım hyosunglara balata caktıramazsın cünkü disk frendir kampanalı değildir mz in arka fren kampanalı olduğu için caktırılmış balata konusuna gelince cin can con ların hepsinin disk kalipperleri aynı balataları da aynı 5 ytl ver değiştir ğitsin bir şey olmaz bizim arkadaşta öyle yaptı hiç sorun yok kolay gelsin 5 ytl?hyosung?cin miymis motosikletim?
arkadaşım hyosunglara balata caktıramazsın cünkü disk frendir kampanalı değildir mz in arka fren kampanalı olduğu için caktırılmış balata konusuna gelince cin can con ların hepsinin disk kalipperleri aynı balataları da aynı 5 ytl ver değiştir ğitsin bir şey olmaz bizim arkadaşta öyle yaptı hiç sorun yok kolay gelsin
disk fren sisteminin balatası çakılmıyormuymuş :mrgreen:
slayer2694
12 Temmuz 2008, 14:17
mzci disk fren balatalarıda artık çakılıyo.yani çakma kelimesi aşina kaldığı için öyle söylenio aslında yapıştırılıyo.fakat ben hiç tavsiye etmem arkadaşım burgmanına yaptırdı 2 gün sonra gitti orjinalini aldı.yani bunlar geçici çözümler.ıslanınca tutmaz araya bişi girse diski çizer.lucasın uygunu varmı bilmiyorum.sormak lazım.ama 3 kalite oluyo muhabbetini bende duymuştum.ben 2 takımını 60a aldım ama çok çok memnunum.orjinal balatamdan daha iyi.
deli_mavi
12 Temmuz 2008, 14:22
mzci disk fren balatalarıda artık çakılıyo.yani çakma kelimesi aşina kaldığı için öyle söylenio aslında yapıştırılıyo.fakat ben hiç tavsiye etmem arkadaşım burgmanına yaptırdı 2 gün sonra gitti orjinalini aldı.yani bunlar geçici çözümler.ıslanınca tutmaz araya bişi girse diski çizer.lucasın uygunu varmı bilmiyorum.sormak lazım.ama 3 kalite oluyo muhabbetini bende duymuştum.ben 2 takımını 60a aldım ama çok çok memnunum.orjinal balatamdan daha iyi.
bu uc kaliteyi nasil anlayacagiz peki? senin bir bilgin varmi bu konuda mesela seninkinde ambalajin rengi vs?ne biliyim bana en dusuk kalitede olani en kaliteli fiyati ile itelemesinler sonra :S
yetkili satıcıya gidersen sanaa eminimki yardımcı olucaklardır, internet sitesinde de kalite serileri mutlaka yazıyodur..
slayer2694 ben 110 liraya ön takımı aldım ve en dandik seri imiş..
4-5 km lik bi gezide nsoora ön cant balata pisliğinden görünmüyor.. tutuş desen berbat..
istanbul motor daha yumuşak ve kaliteli serilerinin olduğun söledi, fiyat 260 ytl ye kadar çıktı:mrgreen:
190 lira orjinal tokico, ben orjinalden yanayım bu durumda..
içimi döktüm biraz, idare edin:p
lucastan fren balatası alıp duramayan, debriyaj balatası alıp 3 günde sıyıran biiri olarak gerginim sanırsam:cherry:
slayer2694
12 Temmuz 2008, 14:27
valla o konuda yardımcı olamıcam.bende ilk kez lucas taktım çünkü.hatta bende 600 F için ap racing balataları vardı honda yetkili servisinden değiştirmek istediğimi söyledim 20 lira fark istediler verdim geldi taktım yani.yetkili serviste öle çakma bozma mal olmaz ya servisten al orjinali gelir zaten.
GKN abi o ne yaa :S :s sen bence alış veriş yaptığın mağazayı değiştir :D
deli_mavi
12 Temmuz 2008, 14:39
simdi servisi aradim orijinali komple 60 ytl dediler ne dersiniz onumu aliyim?on arka takim 60ytl
slayer2694
12 Temmuz 2008, 14:40
önü al dene beğenirsen arkayıda alırsın.benim dediğim balatadan işte benimki de 60 lira.
deli_mavi
12 Temmuz 2008, 14:47
pazartesi takilacak insallah :)gun aldim :)herkese tesekkur ederim arkadaslar yine orjinale kaldik anlasilan :( bi 8000 km de bu gitse
demirgursel
12 Temmuz 2008, 23:58
disk fren sisteminin balatası çakılmıyormuymuş :mrgreen:
evet kardeşim disk balatada çakılıyormuş
deli_mavi
18 Temmuz 2008, 18:29
Arkadaslar servise gittim ama bana 220 ytl ye takariz dedi yuh yaw bu normalmi? komple gt250r fren balatasi 220 ytl?
deli_mavi
23 Temmuz 2008, 12:32
lutfen bilen varsa yardimci olsun bana acil hyosung fren balatasi on ve arka kopmple lazim...tatile cikicam iyi ve uygun fiyata satan neresi var? s&t kanunide uyanik aradim fiyat vermiyolar bana siparis edicez motoru getir diyo ee fiyat vermeden ne is bu?
headquarters
23 Temmuz 2008, 12:49
lutfen bilen varsa yardimci olsun bana acil hyosung fren balatasi on ve arka kopmple lazim...tatile cikicam iyi ve uygun fiyata satan neresi var? s&t kanunide uyanik aradim fiyat vermiyolar bana siparis edicez motoru getir diyo ee fiyat vermeden ne is bu?
globalın kendi sitesinde
GT 250R Fren Balatası (59301HP9500) 20,00 $ diye
kuralkanın kendi sitesinde
FREN BALATA GT250-GT250RRT125D 1 1 1 16,76 $
olarak görünüyor ama bunlar hiç bi zaman normal fiyatları değil bu fiyatlardan satılması gerekirken...
önde iki arkada bir balata var balata başı 20 ytl işçili alan yer biliyorum..
yani
20x3:60$ : 120ytl
3x20 ytl işçilk :60 ytl
sonuç 180ytl
sizin servis biraz insafsızmış bunlar böyle işin düştümü fena..:)
demirgursel
23 Temmuz 2008, 22:23
hocam iyi bir balatacıya git çok çok 10-20 liraya çaktırırsın.o kadar para vermene gerek yok.hala yapmadınmı.
madem güvenemiyorsun bi kaç balatacı gez fikir al olurmu diye.arabalarda kampanamı var.
deli_mavi
25 Temmuz 2008, 08:20
hocam iyi bir balatacıya git çok çok 10-20 liraya çaktırırsın.o kadar para vermene gerek yok.hala yapmadınmı.
madem güvenemiyorsun bi kaç balatacı gez fikir al olurmu diye.arabalarda kampanamı var.
buralarda o isi yapan yok sanirim cakma balata yani...varsa kimler yapar oto sanayisinemi bakayim?
demirgursel
25 Temmuz 2008, 11:11
bence mutlaka vardır oto sanayi sitesi varsa oraya bak.oto balatacıları vardır mutlaka
deli_mavi
25 Temmuz 2008, 18:33
bence mutlaka vardır oto sanayi sitesi varsa oraya bak.oto balatacıları vardır mutlaka
ilgin ve yardimlarin icin cok tesekkurler diger arkadaslarada tesekkur ediyorum bugun balatalari soktuk sapasaglam cikti servisine gittigimde bana 3 haftalik omru var demislerdi yagi biraz az ama gider dedi nihat abim :) yani para cebimde verdiginiz bilgiler hafizamnda kaldi su an icin :)
su an icin dedim cunku kafayi biyere carpmassak Allah muhafaza :)daha once bisiklette vukuatliyimde 3 gun hafizami yitirmisdim kafayi asfalta carpip :(
dogan2006
29 Mayıs 2010, 00:27
Disk Balatalarına Ekonomik Yenileme
http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=644
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO