Orijinalini görmek için tıklayınız : Marş Motoru Kömürü ((= Bi el Atın....
thaii_vtec
29 Haziran 2008, 03:16
Arkadaşlar benim makinanın marş motoru kömürü bitmiş heralde. marşa bastığımda tık tık diye ses veriyo... marş motoru kömürünün fiyatını bilenler varmı? ve değiştirenler... ve sorun bunda değilse marş rublesi dişlisinde yada dişlide olabilirmi çünkü tık sesi geliyo hani sıkışma falan oluyomudur diye diyorum.... cevaplarınızı bekliyorum saolun şimdiden....:rendeer:
hayatımHepyek
29 Haziran 2008, 03:44
yok bence dişliden değil kömürden. Twister dan biliyorum aynı şekilde tık tık yapıyo marşa basmıyodu. kömürler çok fazla değil hatırladığım ama tamda bilmiyorum. okmeydanında Motocen de yaptırmıştı kuzen.
mterayes26
29 Haziran 2008, 03:45
hayır arkadaşım akü nü sarj ettır yada akünün ömrü bitmiş
thaii_vtec
29 Haziran 2008, 03:48
hayır arkadaşım akü nü sarj ettır yada akünün ömrü bitmiş
yok dostum aküden değil baktık.... keşke aküden olsa....
scarface5
29 Haziran 2008, 03:49
bencede aküden.aküne bi baktır marş motorunun kömürü o kadar çabuk bitmez
thaii_vtec
29 Haziran 2008, 03:50
bencede aküden.aküne bi baktır marş motorunun kömürü o kadar çabuk bitmez
dostum 2006 model motor ve sürekli kullanmaktayım.... aküye baktık zaten we keşke.... keşke aküden olsa.... ama bişey sorucam tahminen marş motoru kömürü nekadardır....sallamayın bildiğiniz şekilde söyleyin......?
scarface5
29 Haziran 2008, 03:55
dostum 2006 model motor ve sürekli kullanmaktayım.... aküye baktık zaten we keşke.... keşke aküden olsa.... ama bişey sorucam tahminen marş motoru kömürü nekadardır....sallamayın bildiğiniz şekilde söyleyin......?
valla motor için bilmiyorum ama bizim arabanınkini 200liraya helletmişti babam yanlış hatırlamıyosam.motorunki ne kadar tutar bilemiycem :(
thaii_vtec
29 Haziran 2008, 03:56
valla motor için bilmiyorum ama bizim arabanınkini 200liraya helletmişti babam yanlış hatırlamıyosam.motorunki ne kadar tutar bilemiycem :(
:pale: of yaa ben böyle işin .......... :pale:
busihido_kadir
29 Haziran 2008, 04:00
sen motoru bırakmamısmıydın?
scarface5
29 Haziran 2008, 04:00
2006 modelde olsa sürekli kullansan dahi 2 senede o kömürlerin ömrü bitmez.aklım almıyo doğrusu kesin başka bişeydendir o
thaii_vtec
29 Haziran 2008, 04:07
sen motoru bırakmamısmıydın?
yok olmadı bırakamadım maalesef....
2006 modelde olsa sürekli kullansan dahi 2 senede o kömürlerin ömrü bitmez.aklım almıyo doğrusu kesin başka bişeydendir o
bakalım pazartesi tekrar bakıcam....
ExTReMa
29 Haziran 2008, 04:29
2 kömür 10-15 ytl bişey ama kömürlerden değildir büyük ihtimalle marş rolesi bozulmuştur :)
Bu arada sadece kömür fiyatıdır o işçilik falan derken artar fiyat haberin olsun
thaii_vtec
29 Haziran 2008, 04:38
2 kömür 10-15 ytl bişey ama kömürlerden değildir büyük ihtimalle marş rolesi bozulmuştur :)
Bu arada sadece kömür fiyatıdır o işçilik falan derken artar fiyat haberin olsun
yok abi ben onu değiştirmiştim... marş role si dişlisini.... yeni değiştirdim.... benim usta var tamirci marş motorunu düz tutup baktılar bide olmadı kömürdenmiş onlarda söledi... yanlız kömürün okadar ucuz olduğuna eminmisin....
Lamborghini
29 Haziran 2008, 13:53
yok abi ben onu değiştirmiştim... marş role si dişlisini.... yeni değiştirdim.... benim usta var tamirci marş motorunu düz tutup baktılar bide olmadı kömürdenmiş onlarda söledi... yanlız kömürün okadar ucuz olduğuna eminmisin....
sizin usta kömür için bir fiyat verdimi..
thaii_vtec
29 Haziran 2008, 13:56
sizin usta kömür için bir fiyat verdimi..
125 135 gibi bişey dedi.... ama tabiki daha farklı yerleri araştırıcam....
ExTReMa
29 Haziran 2008, 15:20
125 135 gibi bişey dedi.... ama tabiki daha farklı yerleri araştırıcam....
Yeni marş motoru mu alıyosun o fiyata :)
Szman!
29 Haziran 2008, 15:25
sirkeciye ugra emrah abının dedıgı gb sıfır alırsın bır tane ben 125cc almıstım 30 ytl senınkıde 150 fılandır en fazla
Dogan88
29 Haziran 2008, 15:40
çin mallarının 30 ytl falanda seninki ne kadar olur bilemem. aynı dediğin şey bizim arabada olmustu tık tık diyor motoru cevirmiyordu sonradan baba sanayiye goturmus marsta bobin mi varmıs neymiş onlar gitmiş yenisini takınca duzelti 50-60 milyona patladı bundanda olabilir..
thaii_vtec
29 Haziran 2008, 15:57
Abi bilmiyorum valla bende şaşırdım=)) hani yenisi bile daha ucuzdur bence....
sirkeciye ugra emrah abının dedıgı gb sıfır alırsın bır tane ben 125cc almıstım 30 ytl senınkıde 150 fılandır en fazla
kardeşim benim makinanın herşeyi suzuki ye ait parçalarını falan onlardan alıyodum ben ama benim makina orjinal suzuki değil SYM motor gibi SYM yi suzuki getiriyor ya benimkide FYM aynı firma zaten SYM yle benim FYM yide suzuki getirtiyor ama herşeyi suzuki ye ait.... bakalım ne kadara kalkıcam Altından bu işin.... inşallah fazlaya patlamaz....
çin mallarının 30 ytl falanda seninki ne kadar olur bilemem. aynı dediğin şey bizim arabada olmustu tık tık diyor motoru cevirmiyordu sonradan baba sanayiye goturmus marsta bobin mi varmıs neymiş onlar gitmiş yenisini takınca duzelti 50-60 milyona patladı bundanda olabilir..
valla bakalım kardeş olmadı sirkeci yapıcam mecburen.... başka şansım yok maalesef....
taner39
29 Haziran 2008, 20:29
emrahın dediği gibi ya marş otomatiği yada aküden derim.Anlaması kolay marş otomatiğinin iki ucunu kısa devre edersen eğer çalıştırma eğilimi varsa (döndürürse) otomatikten, ama azda olsa haraket vermeye çalışıp nazlanırsa aküden aküyüde kısa devre edip çıkan şerareye görede şarjını anlarsın ama tecrubene bağlı.
karpatkurdu
29 Haziran 2008, 21:56
arkadaşım 1 marj otomatıgınden 2marş bılyası dagılmıştır 3içini aç bak ıstersen dışli sıyırmış ol bılır akudende olmaması lazım farlar yanıyorsa sorun yok akude
aegeanxtr
29 Haziran 2008, 23:10
Dostum benim scooterdan da marşa bastığımda tık tık diye ses geliyordu ama benim problemim kesinlikle aküdendi aküyü şarja verdiğimde düzeliyordu fakat 1 hafta sonra falan gene aynı sorun oluyordu sonra aküyü 1 amper daha fazla olan kuru tip aküyle değiştirince düzeldi. bence sen elektirik tesisatına bi bak bence marş motorundan değildir o problem. ayrıca bi kömür için 100-150 liradan bahsediliyor bu marş motorunun yenisi ne kadar ki kömürü o kadar pahalı olsun merak ettim.
Endurocu01
29 Haziran 2008, 23:49
Önce arızayı tesbit et,motoru vitese at vitesde iken debriyaja basmadan marşa bas,sonra boşa al marşa bas arasındaki ses farkını gözlemle,vitesdeyken dedim çünkü konjektördede olabilir,hiç ses yok ve vitesdeyken marşa basdığında en ufak bir hareket yoksa kömür yada elektrik gelmiyor,kömürde o kadar pahalı değil 10 ytl falandır çifti,ama iyice kontrol ettir kömür der beyin çıkar,
rafel
30 Haziran 2008, 00:14
orjınal arıyorsa 80 yada cıvarı eger yan sanıyı arıyorsan 40 yada aşagısı benımde basıma geldı cunku eskı motorumda
thaii_vtec
30 Haziran 2008, 02:35
çok saolun arkadaşlar....
korkut 250
30 Haziran 2008, 19:25
Hocam kontak açıkken farları sinyalleri yak ve kornaya bas korna cansız ötüyorsa aküdendir . Ama bana göre marş dinamosunun kömürleri bitmiştir. Üç gün önce aynı sorunu ben yaşadım ve kalitesi iyi bir kömür aldım.işçilik dahil 40 ytl tuttu. yok 100-yok 200 ytl bunlar yanlış fiyatlar .
HACKER_MuNcHeR
01 Temmuz 2008, 02:30
way bee bizim atw de arasıra marş kaçırıyo marş motorundanmıydı yumruk kadar bi parça presli tamirde görmüyor 650 ytl melet deiştirmedik kırılaana kadar dewam kahrolsun ..... :D:D:D:D
nitrious81
01 Temmuz 2008, 12:01
Valla marş motoru kopmle benım 40 ytl mı ne sanırım :) Hani senınkıde ucuzsa değiştir tamamını dıyecektım :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO