Orijinalini görmek için tıklayınız : Ninja 250r Alıyorum, Son Fikirler :D
croner
20 Nisan 2008, 19:01
Arkadaşlar bugun z-Moto ile görüştüm yarın 2008 Ninja 250r için Kapora yatıracağım son bi fikir sormak istedim Fuarda üstüne binme olanağım olmamıstı 1.85, 85kg yim cok kucuk kacmaz heralde altımda değilmi :).
Hayırlısı diyelim artık bizde motorlu motorcu oluyoruz tabi aletin gelişi Mayıs sonu :farao:
vlad1462
20 Nisan 2008, 19:03
e hayırlı olsun diyelim,kazasız belasız kullanman dileğiyle:cat:
celıl ybr
20 Nisan 2008, 19:11
benzın gostergesı falan yok sıze yıne depo calkalattırcaklar :mrgreen:
croner
20 Nisan 2008, 19:12
benzın gostergesı falan yok sıze yıne depo calkalattırcaklar :mrgreen:
koklarıs artık :). Hyosung markası değişik işler yapmasaydı gt250r alırdıkta kısmet kawasakiyeymiş :mrgreen:
derin_07
20 Nisan 2008, 19:26
al al güzel motor...ne renk alcan?
sametrix
20 Nisan 2008, 19:38
bende ninja 250 düşünüyodum sonra er-6f nin ikinci elininde aynı fiyat aralığında olduguğunu gördüm er-6f ye bakarken er-6n lerde çok tatlı görünmeye başladı sonra tekrar dönüp ninja ya baktım cbr 125 klasmanında bir motor aynı paraya 600 lük tekerleri kalın ve büyük bir motora binmek varken neden ufacık bişeye bu kadar para veriyim diye düşündüm şu an hala düşünüyorum :)
D C R
20 Nisan 2008, 19:42
Çok güzel alet :)
Ne diyelim, Hayırlısı olsun...
Kazasız belasız günlere inşallah... :rendeer:
ulkumuz
20 Nisan 2008, 19:50
Arkadaşlar bugun z-Moto ile görüştüm yarın 2008 Ninja 250r için Kapora yatıracağım son bi fikir sormak istedim Fuarda üstüne binme olanağım olmamıstı 1.85, 85kg yim cok kucuk kacmaz heralde altımda değilmi :).
Hayırlısı diyelim artık bizde motorlu motorcu oluyoruz tabi aletin gelişi Mayıs sonu :farao:
hocam hayırlısı olsun... Bu arada o motorda küçük kalacağını düşünüyorsanız bence biraz motordan uzak durun derim:P :) Boyu gayet iyi daha büyüğü hayabusa :)
tigermbz
20 Nisan 2008, 19:55
hoyosunga göre eyi motor emme evropelilerin 7000 liraya bindüğü motür bu, sen kaç gayme sayacan :)
celıl ybr
20 Nisan 2008, 20:15
ne dıyelım kardesım secım senın sımdıden hayırlı olsun secım senın ..
s3ns4t10n
20 Nisan 2008, 20:20
valla o motorda oturuş pozisyonu biraz canımı sıkıyo.. :silent::silent: Yoksa güzel motor.
PIERzig
20 Nisan 2008, 20:21
Konusunda görmüştümde bi arkadaşta almış,
Yani para varsa al şimdi o paraya bu o alınır diyenler çıkar sen aldırma :)
croner
20 Nisan 2008, 20:45
o paraya 600luk alırsın diyen cok cıkıyo ama ben 600luk alet istemiyorum daha bismillah ilk motorun 600luk oldugu nerde duyulmus... (cvp:tabiki turkiye). Ama ben yavastan baslayıp yukseltmeyi tercih ediyorum. Oturus pozisyonuydu benzin gostergesiydi hallolucak işler, renk SİYAH bu arada :). Yaklaşık 5500€ civarında saymam gerekecek sanırım toplamda...
VaScO1925
20 Nisan 2008, 20:47
tmm 2. el satacak oldugunda alacak olan benım :wiinkk: nasıl olsa onumuzdekı yaza kalmaz 600 e gecersin:P
croner
20 Nisan 2008, 20:57
tmm 2. el satacak oldugunda alacak olan benım :wiinkk: nasıl olsa onumuzdekı yaza kalmaz 600 e gecersin:P
gelecek yaz öss var, hele bi şu andaki performansım sursun giriim ODTÜ me cbr600 var aklımda, ninja250de 2. ele artık :mrgreen:
swalbard
20 Nisan 2008, 21:01
gelecek yaz öss var, hele bi şu andaki performansım sursun giriim ODTÜ me cbr600 var aklımda, ninja250de 2. ele artık :mrgreen:
Umarım ehliyetin vardır. Başın ağrımasın .
croner
20 Nisan 2008, 21:03
Umarım ehliyetin vardır. Başın ağrımasın .
Yarın emniyete gidip son parasını veriyorum imzamı atıp ehlietimi alıyorum, dusuncen icin ayrıca saol :). Dosya hazırdı da okul falan vakit olmamıstı. Sırada bide Honda yada BMW surus eitimi var ondan sonra hazırım :P (ekipman coktan hazır tabi, şekil a1 (avatar))
41calamity41
20 Nisan 2008, 21:05
hayırlıolsun güzel makinaya kazasız sürüşler
gokhan_307
20 Nisan 2008, 21:29
İşte tam bilinçli kullanıcı ekipman önceden hazır ne güzel:cat:
Hayırlı olsun maviyi al derim.Tabi zevk senin:rendeer:
koklarıs artık :). Hyosung markası değişik işler yapmasaydı gt250r alırdıkta kısmet kawasakiyeymiş :mrgreen:
bence yine de tercihini hyosung dan yana kullanmalısın.. hyo ile ninjayı yanyana koyarsan bariz bi kasa farkı oldugunu göreceksin, kawa bisiklet gibi kalıyor hyo'nun yanında. ayrıca hyosung'un yeni modelleri enjeksiyonlu yani eskilerinden farklı bu da bir avantaj.
vereceğin fiyat farkı da çok fazla, iyi düşün derim.
senin için hayırlısı olsun kararın ne olursa..
sedat_57
20 Nisan 2008, 21:35
Yarın emniyete gidip son parasını veriyorum imzamı atıp ehlietimi alıyorum, dusuncen icin ayrıca saol :). Dosya hazırdı da okul falan vakit olmamıstı. Sırada bide Honda yada BMW surus eitimi var ondan sonra hazırım :P (ekipman coktan hazır tabi, şekil a1 (avatar))
ekipmanlar harbiden manyak olmuş:) motorunu güle güle kullanman dilegiyle bu arada satacagin zaman beni gör benimde cc yükseltmem lazm:queen::queen: ybr kesmez oldu:P
croner
20 Nisan 2008, 22:53
ekipmanlar harbiden manyak olmuş:) motorunu güle güle kullanman dilegiyle bu arada satacagin zaman beni gör benimde cc yükseltmem lazm:queen::queen: ybr kesmez oldu:P
Ekipmanda hala eksikler var ıvır zıvır şeklinde örn: bot yok ve bellik yok artı şehir içi surusler için dizlik almam lazım tulumun altı yakıyor sehir icinde. Onun dısında agresif surus ekipmanım hazır :mrgreen:.
Bende Hyosung konusunda bikere simdiden herkese bu çin malı değil falan demek yoruyo beni bide alsam vay halimize bide ustunde kanuni yazcak servisi kanun olcak falan, ben yinede tercihimi kawasakiden yana kullanıcam tek endisem yeni motor oldugu icin bi sorun cıkarmı kaygısı, er-6f ler (ninja650) ilk cıktıgı sene debriajlarında kayma sorunu oluyodu sonra hepsi deisti falan bildigim yeni aleto lunca bole endiseler oluyo :cherry:
karar dogru. kucukten buyuye iyidir. Bende cıbırdan sonra o zamana kadar 2. elleri cıkar diye umarak ninja 250 almayı planlıyorum. O zamana kadar belki seninkini alırım :) Hayırlı olsun şimdiden...
tubis
20 Nisan 2008, 23:18
Bence süper bi karar. Ne hyosungu Allah aşkına.. :) Korumalar, ehliyet, afferim sana.. Senin gibi motorculara ihtiyacımız var.. :)
croner
21 Nisan 2008, 11:14
Bence süper bi karar. Ne hyosungu Allah aşkına.. :) Korumalar, ehliyet, afferim sana.. Senin gibi motorculara ihtiyacımız var.. :)
Ehliyet için bugun son işlemleri yaptrdm kan grubu falan aksama elimde... Bellik ve bot dedikmi baska eksik kalmıyo hayırlısıyla yaza aranızdayım :D.
Kaporayıda yatırdım hayırlısı artık.:bounce:
ALİ DEMİR
21 Nisan 2008, 11:17
KARDES ayptır sormasıda kaca alıcan :silent:
over_dose
21 Nisan 2008, 11:38
o paraya 600luk alırsın diyen cok cıkıyo ama ben 600luk alet istemiyorum daha bismillah ilk motorun 600luk oldugu nerde duyulmus... (cvp:tabiki turkiye). Ama ben yavastan baslayıp yukseltmeyi tercih ediyorum. Oturus pozisyonuydu benzin gostergesiydi hallolucak işler, renk SİYAH bu arada :). Yaklaşık 5500€ civarında saymam gerekecek sanırım toplamda...
Yamaha YZF R125 baktınmı fiyatı 4,500 euro
http://www.motorcycle-usa.com/Photos/2008-YZF-R125-static-03_tcm.jpg
istanbulccc
21 Nisan 2008, 11:47
:) Mayıs sonu ise iyi ben fuarda kapora bırakmıştım, ilk parti satıldığı için haziran sonu demişlerdi demekki önce gelme ihtimali var. Benimde boyum 1.92 kilom 86 izlenimlerim ufak kalmayacağı yönünde korumaları önceden alman iyi olmuş. Hayırlı olsun şimdiden.
250 cc'ye o para verilirmi çok para yaw.Race dedinmi 4 silindir olacak ve en az 600 cc olacak,ne diyelim hayırlısı olsun.
B.m.O
21 Nisan 2008, 12:07
Aslında şuna bir bak, bunu bir incele denmesinden nefret ederim ama ben Ninja250'e bir türlü ısınamadım. YZF125R çok daha kalıplı ve şekil geldi bana. Tabii ortada bariz bir güç farkı var, orası ayrı konu.
Gökhan
21 Nisan 2008, 12:09
Ninja 250r Alıyorum, Son Fikirler
Umarım yedek parçaya ihtiyacın olmaz:)
34_AK_027
21 Nisan 2008, 12:29
kesinlikle AL...! şiddetle tawsiye ediyorum...hayırlı olsun...
ExTReMa
21 Nisan 2008, 12:34
Herkes al diyoda acaba kaç kişi bu motoru test etme imkanı buldu kaç kişi üzerine oturdu bir tur attı :)
Keşke biraz daha bekleseydin birkaç kullanan arkadaşa sormak en iyisiydi..
Neyse almışsındır sanırım motorunu artık inşallah üzmez seni yedek parça v.s. için
oskar
21 Nisan 2008, 13:03
selam..ben şubat ayında kapora verdim, ilk partide de makinemin gelmesini bekliyorum..makineyi hiç görmeden, dokunmadan -ama ölçüleriyle ilgili oldukça kapsamlı bi çalışma yaparak- satın aldım, ama fuarda görünce, üstüne oturunca ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım..şimdi tüm giyim kuşam aksesuarım hazır, sadece motorumu bekliyorum sabırsızlıkla..
neden bu fiyatlarda 2. el daha güçlü, daha kalın, daha albenili bi makine araştırılmamasına şaşıran arkadaşlara sormak isterim : aldığım eğitimlere rağmen motor tecrübem kısıtlı ve bu benim ilk motorum olacak, şimdi sizce bütçemin elverdiği en güçlü, en canavar makineyi mi almalıydım, yoksa bütçemin elverdiği en makul başlangıç makinelerinden birini mi almalıydım? ya da soruyu bi de şöyle soralım: misal €5,500 değil de bir şekilde €15,000 bütçem olsaydı, daha yolun başında bir motorcu olarak gidip Hayabusa mı alsaydim? lutfen bu kadar kapsamli bi paylasim sitesinde yazdiklarimiza daha dikkat edelim, ben Allaha çok şükür bu çok iyi düşünülmemiş yorumları/önerileri nasıl değerlendireceğimi biliyorum, ama satınalma kararlarında bu önerilerden etkilenecek ve gidip tehlikeli başlangıçlar yapacak arkadaşlar olabilir..lütfen laflarımızın ucunun nerelere gidebileciği sorumluluk duygusuyla yorumlarımızı yazalım.
bu arada makineyle ilgilenen arkadaşların bilgisi için, mayıs-sonu teslim edileceği ifade edilen parti ilk partidir ve bildiğim kadarıyla 20-25 makine içermekte..ve z-moto tarafından söylenenler doğruysa bu parti fuar bittiğinde komple satılmştı..
sonraki parti için ise -ne kadar doğrudur bilemem ama- temmuz ayının zikredildiğini duydum..
yakıt göstergesiyle ilgili olarak da, eğer türkiyeye gelecek modelin göstergelerinde bir değişklik yapılmayacaksa -ki yapılacağını sanmıyorum- eski kasa ninja250 'lerdeki ısı göstergesinin yerini alan oldukça büyük bir yakıt göstergesi var..
hyoGT250R ile kıyaslanmasına gelirsek, EURO'nun son dönemdeki atağı olmasa aradaki fyat farkı 1,000YTL civarındaydı, şimdi ise yanılımıyorsam 1,500YTL civarlarında..ben Hyo da baktım, inceledim, kullanıcılarına güle güle kullanmalarını dilerim, kesinlikle bir polemik yaratmak istemem, herkes sevdiği motora binsin, her daim mutlu olsun, ama ismini vermeyeceğim bi hyo bayisinin bizzat kendisinin ifadesiyle malzeme kalitesi asla bir kawa düzeyinde değil.. ayrıca marka algısı, 2. el değeri, vs. konularındaki başarısı tartışmaya açık..bu durumda 1,000-1,500YTL daha fazla verip hiç olmazsa endüstrideki rüştünü ispatlamış 4 japondan birini tercih etmiş olmak çok mantıksız gelmiyo bana..bu tamamen benim görüşüm, benim tercihim..
son olarak da YZF125 ile ilgili olarak, evet dizayn olarak gerçekten çarpıcı (R6'dan ayırdetmek zor) fakat sadece €1,000 tasarruf etmek için tek silindirli ve de 125cc bi makine almak daha makul gelmedi bana..zaten YZF125 'in fiyatlandırılması bence çok mantıklı değil, zira aynı sınıfta CBR125'i ele alın, tamam kabul YZF125 CBR125'ten çok daha iyi bi makine ama kimse kusura bakmasın CBR125'ten 4,000 YTL daha fazla fiyatlandırılacak kadar da değil..
netice olarak, yurtdışındaki pek çok araştırma/değerlendrme çalışmalarını da görmüş/okumuş biri olarak, benim gibi başlangıç seviyesindeki ve de racing heveslisi arkadaşlara diyeceğim, ninja 250 türkiye pazarındaki bence en iyi seçim olmaya adaydır..
inşallah makine hayırlısıyla bir teslim olsun da, kullandıkça da değerlendirmelerimi paylaşırım..
selamlar..
byfurkan
21 Nisan 2008, 13:07
hayırlı olsun şimdiden umarım bi sorun yaşamazsın
tekerin düz bassın:)
eftelya
21 Nisan 2008, 13:14
çok kıskandımmmmm , hayırlı olsun güle güle kullan, süper moto bence.
orcunmavis
21 Nisan 2008, 13:18
o motor a 5500 euro verilir mi kardeşim yaa..
sen kendine güveniyorsan 5500 euro ya fazer al derim
250 lik aldığında çok sürmez keşke 600 lük alsaydım demen
yada al 6- 6.5 milyar gibi bi fiyata 2007 hyo gtr250 iyice alışınca mesela yaz sonu
sat gitsin çok olsa 500 ytl zarar edersin sonra alırsın bi 600 lük
tigermbz
21 Nisan 2008, 15:48
ninja 250r eski zzr250 lerin makyajlanmış halidir(%99,9 ihtimalle) o yüzden motoru konusunda kimsenin sıkıntısı olmasın, kimse binmiş mi diyenler ordan hesap yapsın.
fuara gidip inceleyemedim ama birçok arkadaşım ordaydı ve geldiklerinde ilk sorduğum şey "ninja 250 nasıl?"sorusuydu (biri hyosung gt250r sahibi), hepsi hyosungtan daha kaliteli olduğu konusunda hemfikir; zaten üstünde kawasaki yazması yetmez mi :)
kasasının ufaklığını beğenmeyenlere de 1,5-2 yıldır hyosung gt250r kullanan biri olarak diyeceğim "250 lik motorun hakkı o" dur(ninjanın kasası), hyosungta abartılı bir kasa var. ama hyosung biraz daha yakışıklı ve agresif duruyor bu kesin.
büyük motor kıyaslaması yapmanın alemi yok, 8000 liraya da çok temiz er6n ler var ama yolun başında olan biri için bu daha mantıklı bir seçim, sıfır motora biniyorsun ayrıca.
fakat bir sorun var: kawasaki sitesinde 3500$ etiket koymuş motora. bizim yüksek vergilerimizle bile 11.000 ytl gibi bir rakam abartı oluyor şu durumda. yazmaktan parmaklarımdaki tüyler arttı :P. hatta forumdan bir arkadaş vergilerin yüksek olduğunu belirttiği fransada bile 7400ytl ettiğini yazmıştı.
tek takıldığımız nokta işte budur.
E.Gülbeyaz
21 Nisan 2008, 17:44
kazasız belasız kullanırsın ınsallah.....tekerin düz bassın...!
butterfly_80
21 Nisan 2008, 18:04
Güzel bir makinadır. Arkadaşım Tarık aldı bile fuardan, inşallah mayısta kavuşacak, mt toplantısına beraber geldiğimizde inceleme imkanınız olur.
Prometheus
21 Nisan 2008, 18:06
"İlk fikirler"den devam ediniz :P
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO