PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüya gibiydi (benim için)

tieyennar
17 Nisan 2008, 05:32
Arkadaşlar benim en büyük kullandığım makine jawa350. Bu akşam arkadaşımın CBR1000RR'ını kullandım mükemmel bişey. Aslında ne kadar büyük olsada 2 zamanlı ve 4 zamanlı arsındaki fark çok fazla fakat bu tecrübe benim için çok mükemmel bişeydi. Aslında korkmadım desem yalan olur karanlık bi otoyolda ilk defa bindiğiniz ve huyunu suyunu bilmediğiniz bi makineyi yönetiyorsunuz üstelik arkanızdak kişi ertesi gün bazı şeyleri hatırlamayacak kadar sarhoş. Evet yaptığım şeyin hata olduğunu biliyorum bikerede çok yüksek güçte bi makineye geçiş yaptım zorundaydım. Bu makineler harika bişey 350 jawayı hala hiçbişeye değişmem ama 1000RR da mükemmel bişey. Kıyaslanamaz bile ama ikisininde yeri ayrı. Sonuçta jawa vs. CBR 1000RR

efendy_iso
17 Nisan 2008, 07:53
YAptığın şeyin yanlış olduğunu bilerekten yapmışsın,sanırım yapmak durumunda kaldın,sağlık olsun,böyle bi durumda bulunduğun yere bi taksi çağır ,sarhoş kişiyi taksiyle evine gönder,sende motoru ufak ufak götürürsün,ama ne olursa olsun sarhoş birini artçı alma,istemsiz yapacağı en ufak bi hareket hazin bir sona neden olabilir,aman derim dikkat,sevdikleriniz ve bizleri üzmeyin bilinçli davranın ve 1000RR şaka kaldırmaz ,şakayı sevmez haberin olsun:)

pininfarina
17 Nisan 2008, 10:35
Şeytanla raks etmişsin :cherry:

Syriana
17 Nisan 2008, 10:51
böyle bi durumda bulunduğun yere bi taksi çağır ,sarhoş kişiyi taksiyle evine gönder,sende motoru ufak ufak götürürsün,ama ne olursa olsun sarhoş birini artçı alma,istemsiz yapacağı en ufak bi hareket hazin bir sona neden olabilir

Aynen katılıyorum. Hadi kendini düşünmüyosun artçı aldığın adamı düşün. 70-80 km hızlarda bile arkadan düşmesi hiç istenmeyecek bir manzaranın ortaya çıkmasına sebep olabilir.

starblazer
17 Nisan 2008, 10:56
bende bikere kamyon goturmek zorunda kalmıstım heh ,
o bolgede saglam kaldırım kalmadı :)

VaScO1925
17 Nisan 2008, 10:57
adam nasıl olsa sarhoş şöle bi 500 600 km yapsaydın be hacı :P

mertka
17 Nisan 2008, 11:06
sağlık olsun hocam ama bu konuda efendy_ıso arkadasa katılıyorum

Sedat
17 Nisan 2008, 11:10
verseydin gazı :P ver gazı verrr :D

SmirnouF
17 Nisan 2008, 12:13
Aynen katılıyorum. Hadi kendini düşünmüyosun artçı aldığın adamı düşün. 70-80 km hızlarda bile arkadan düşmesi hiç istenmeyecek bir manzaranın ortaya çıkmasına sebep olabilir.

arkadaki sarhoşu kemerle kendi beline bağlarsın . hiiçbişey olmaz . tecrübeyle sabittir :P

frdndl
17 Nisan 2008, 12:17
ilginç bişe yaşamışsın java dan 1000rr a geçiş :)
amaa amaaa bende herkes gibi efedy_iso ya katılmadan edemiyorum

1000RR şaka kaldırmaz ,şakayı sevmez haberin olsun:)

özellikle de bu cümleyee

tieyennar
17 Nisan 2008, 17:48
Dün akşam bara gitmiştik Arkadaşım bi votka söyledi o nu görünce ben içmedim. Sen motoru götürebilirmisin diye sordu olur dedim. Sonuçta kendini bilmeyecek kadar yani verdiği tepkileri bilmeyecek kadar sarhoş değildi benim yaptığım şeyde hiç doğru değildi bunuda biliyorum. Ne taksi çağırılacak bi yerdi ne de arkadaşım taksiye binerdi. Bunu yapmak zorundaydım arkadaşlar. Tepki alacağımı bilerek bu konuyu açtım ki zorunda olmayıpta yapmaya kalkan arkadaşlar yaptıklarının yalnış olduğunu anlasınlar bir kere daha düşünsünler diye. Çok şükür sağ salim geldik.

urcolak
17 Nisan 2008, 18:00
Oha diyorum sana, ben ayık adamı artçı olarak bir kere aldım başka kimseyi almak nasip olmadı, daha doğrusu kimse binemiyorum acemiyim diye, adam başını sağa çevirse motor sağ tarafa gidiyordu, seninki iyi cesaret hemde 1000 rr ile manyaksın, delüsüüüün..

cbr125faik
17 Nisan 2008, 18:00
efendi_iso kardesım tam manasıyla ne yapılması gerektıgını solemıs bıze solenecek sey kalmamıs :mrgreen: ama bende kullanmak ısterdım yaa kullanmayı gectım marşına bıle basmak heycanlı olurdu....

celıl ybr
17 Nisan 2008, 19:06

adamın altında 1000rr gıbı bı makıne varken nası 70-80 le gıtcekkı yaw alttan kaynatır o adamı :mrgreen:

pg13
17 Nisan 2008, 19:47
YAptığın şeyin yanlış olduğunu bilerekten yapmışsın,sanırım yapmak durumunda kaldın,sağlık olsun,böyle bi durumda bulunduğun yere bi taksi çağır ,sarhoş kişiyi taksiyle evine gönder,sende motoru ufak ufak götürürsün,ama ne olursa olsun sarhoş birini artçı alma,istemsiz yapacağı en ufak bi hareket hazin bir sona neden olabilir,aman derim dikkat,sevdikleriniz ve bizleri üzmeyin bilinçli davranın ve 1000RR şaka kaldırmaz ,şakayı sevmez haberin olsun:)

doğru söze şapka çıkarılır.. :cat:

bart1969
17 Nisan 2008, 22:55
sakın sakın bir şey olmadı deme.çünki aynı işi ybr125 ile yapsaydın kesin düşmüştünüz.çünki sizi düşmekten koruyan tek şey motorun ağırlık ve dengesi.hafif motorda ön zaten kalkardı.
artcı almayı bırak sarhoşla yolda yürünmez kardeş.

digi_boy26
17 Nisan 2008, 23:13
para neler yaptırıyor adama yaaa.... adamın parası varki 1000rr almış yine parası varki hatırlamıycak kdar sarhoş olmuş. :) sen iyisini yapmışsın boşver. arkandaki düşseydi ben üzülmezdim :) bi görüş açısı bu da :)

06bluedragger
17 Nisan 2008, 23:16
şaka gibi......:queen::queen: