Orijinalini görmek için tıklayınız : Bionik
cilgin52
30 Mart 2008, 01:14
ya arkadaşlar ben aranıza daha yeni katıldım bi sorum olacak ben moblette bionik 52 motorlara bayılıyorum ve almaı düşünüyorum bu motorlar çin malı mı ?
sumensko
30 Mart 2008, 01:24
harbi türk malı yanında yedek çorap taşı iyi oluyor yazın sıcakta kayış kopunca lazım olacak :queen:
Çin malı değildir ama iki zamanlı motorlar dört zamanlı motorlar kadar uzun ömürlü değildirleronun yerine ikinci el honda activa önere bilirim
yalnız_adam
30 Mart 2008, 01:43
öncelikle aramıza hoşgeldin..yahu bırak 52'yi 53'ü al bi 4 zamanlı keyfine bak:cat:
vlad1462
30 Mart 2008, 03:07
bukadar önemli ve hayati bi soruyu böyle ayak üstü cevaplamak olmaz.derinlemesine düşünüp öyle cevap vermek lazım:P
valla ne malı olduğunu bilmiyorum ama ÖNEMLİ diye başlık koyulacak bi konu olduğunu sanmıyorum:cat:
hoşgeldin bu arada:rendeer:
DARKDIAMOND
30 Mart 2008, 03:34
Bildiğim kadarıyla Beldesan Türkiye'de üretiyordu.Hem Çinliler için taklit edilmesi değerini kurtarmayacak bir alet.Eğer motorun varsa hobi için güzel alet,yoksa cup denilen yarı otomatik motorlardan tavsiye ederim.
cilgin52
13 Nisan 2008, 00:51
arkadaşlar aranızda beldeyama bionik 52 kullanıcısı varmı?
ExTReMa
13 Nisan 2008, 00:53
arkadaşım daha önce açtığın konularda aklıma geldi :)
bioniğini aldın mı sonunda?
Yoksa hala alma aşamasındamısın?
Eğer almadıysan bence bionik yerine çin malı bir scooter al daha rahat edersin gibi geliyor
ByPaTr10
13 Nisan 2008, 00:55
bencede bı scooter daha ııyı olur
cilgin52
13 Nisan 2008, 00:57
nden ki bizim burda 1990 model bioniği kullanan bile var ama arkadaşımın asya 150 lik scooter ı var 2006 model iğrenç bişey keşke .. diyor
ByPaTr10
13 Nisan 2008, 13:56
bence arkadasında bı sorun var
muratgergerli
13 Nisan 2008, 13:59
bence arkadasında bı sorun var
:queen: :queen: :queen:
Allah cezanı vermesin emi...Gülmekten kırıldım bee paşam..
Tohtor banada bi baksana.:P
ByPaTr10
13 Nisan 2008, 14:04
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
nitrious81
13 Nisan 2008, 14:04
Valla ona bınıcegımeee cın malı ıyı az kullanılmıs bı scooter alırım çin min.
06bluedragger
13 Nisan 2008, 14:11
kardesim sen al bioniği takma kimseyi çoğu çinli scooterdan daha sağlamdır..
kalkışı çok yavastır ama 100cc - 125cc piston attımı çoğu çin motorlarına toz yutturursun..
ByPaTr10
13 Nisan 2008, 14:13
abi tabi yutturr modifiye yaparsa karburötörü dişlileri deiştirse
melocann
13 Nisan 2008, 14:40
kalkışı çok yavastır ama 100cc - 125cc piston attımı çoğu çin motorlarına toz yutturursun..
ama çin bi scooter'den fazla yakar
sedat_57
13 Nisan 2008, 15:25
ama çin bi scooter'den fazla yakar
illaki burda amaç performance:P:P:wiinkk:
asfalt meleği
13 Nisan 2008, 15:31
abi tabi yutturr modifiye yaparsa karburötörü dişlileri deiştirse
ya patlayan rio gevreği kardeşim...:queen:
sen ne zaman başımıza motor ustası oldun be minik kardeş..:bounce:
yok burada öğrendim diyorsan insanlar burada iki yılda anca öğreniyor bişiler, seni daha bir iki aydır anca görüyoruz. allah bilir iki ay bile olmamıştır:cherry:
ben dört sene okulunu okudum 1 sene yükseklisansta dünyanın dersini aldım. hala senin kadar asıp kesmiyorum.. :farao: ki kaldıki burada pratik bilgisi benimkinde daha fazla ve doğru olan kaç tane arkadaşımız var.. sen şimdi ömürlük biyonik ile çin malı scooteri bir mi tutuyorsun?:bounce:
ayrıca...
motosikletin kötüsü olmaz, kim neyi beğeniyorsa onu almalıdır.. biz sadece fikirlerimizi (eğer bildiğimiz bişiler varsa) paylaşırız arkadaş olarak :)
sen bence biraz daha form karıştır. yazmak için harcadığın vaktin bi ksımını da okumaya ayır :wiinkk:
satoyama
13 Nisan 2008, 15:33
bionik 52 buralarda zor bulursun kullanan istanbulda hele hiç görmedim desem yeridir
tubis
13 Nisan 2008, 15:39
Hala var mı o ya :P :mrgreen:
Aynene katılıyorum:cat:
Modifiye edilmiş bir Bionik 125-150 hatta 200cc çinlilere toz yutturur.
Ama unutulmaması gereken önemli bir detay var! frenaj ve durmak bayağı zayıf olur tümünde'de onun için dikkat etmek gerek:mrgreen:
06bluedragger
13 Nisan 2008, 17:28
Aynene katılıyorum:cat:
Modifiye edilmiş bir Bionik 125-150 hatta 200cc çinlilere toz yutturur.
Ama unutulmaması gereken önemli bir detay var! frenaj ve durmak bayağı zayıf olur tümünde'de onun için dikkat etmek gerek:mrgreen:
onunda kolayını buldular artık bioniklerin ön frenini sonradan disk yapıyolar..
muratgergerli
13 Nisan 2008, 17:33
onunda kolayını buldular artık bioniklerin ön frenini sonradan disk yapıyolar..
Yani onuda mı çinliye benzetiyolar . :queen:..
Bir yaşıma da girdim valla...:queen:
ByPaTr10
13 Nisan 2008, 23:41
ya patlayan rio gevreği kardeşim...:queen:
sen ne zaman başımıza motor ustası oldun be minik kardeş..:bounce:
yok burada öğrendim diyorsan insanlar burada iki yılda anca öğreniyor bişiler, seni daha bir iki aydır anca görüyoruz. allah bilir iki ay bile olmamıştır:cherry:
ben dört sene okulunu okudum 1 sene yükseklisansta dünyanın dersini aldım. hala senin kadar asıp kesmiyorum.. :farao: ki kaldıki burada pratik bilgisi benimkinde daha fazla ve doğru olan kaç tane arkadaşımız var.. sen şimdi ömürlük biyonik ile çin malı scooteri bir mi tutuyorsun?:bounce:
ayrıca...
motosikletin kötüsü olmaz, kim neyi beğeniyorsa onu almalıdır.. biz sadece fikirlerimizi (eğer bildiğimiz bişiler varsa) paylaşırız arkadaş olarak :)
sen bence biraz daha form karıştır. yazmak için harcadığın vaktin bi ksımını da okumaya ayır :wiinkk:
abi benim hakkımda konusuyosan genelleme yapma tekıl kısıden bahsedıoruz
bende 9-10 yasında motor kullanamaya basladım o zaman cınlı mınlı yoktu 51 bıonık vardı..
bionik 52 buralarda zor bulursun kullanan istanbulda hele hiç görmedim desem yeridir
koca istanbulda bionik satılmıyormu yani?
06bluedragger
14 Nisan 2008, 00:15
Yani onuda mı çinliye benzetiyolar . :queen:..
Bir yaşıma da girdim valla...:queen:
tabi hocam adamlar aşmış ybr jantı takan var ön maşayı değiştirip diskli jant takan var haha neler neler saymakla bitmez..
mobylette bi ekoldür kullanmayan yoktur
crxforever
14 Nisan 2008, 02:21
bionik türk malıdır.0 kmsinin fiyatı 1000ytl sınırına çekilse bence yollarda birkaç sene daha dolaşmaya devam eder.
2. el alacaksan maddi durumun da pek yoksa ve hemen motora binmek istiyorsan bence al. ben 3 seneyi geçkin süredir biniyorum.artık daha güçlü birşeyler istesemde işimi görüyor.
tüm modifiye hevesimi bu motorda giderdim.aksesuar kaldırıyor ve parçaları ucuz.:)
bir gün içinde 200 kmyi aşan yola da gittim, gün oldu yük taşıdım.çok hızlı olmayabilir, rampa kabiliyeti düşük olabilir(sadece 2 kişide) eski teknoloji de olabilir
ama kesinlikle kötü bir motor diyemem.:cat:
cilgin52
15 Nisan 2008, 13:52
sağolun arkadaşlar bzim burda ktahya / tavşanlıda bu motorlardan herkeste var bende almak istiyorum birde size danışayım dedim extreme arkadaşım sen yorum yazma lütfen diğer kardeşlerim yeter bana ok tadımız kaçmasın
ExTReMa
15 Nisan 2008, 14:00
sağolun arkadaşlar bzim burda ktahya / tavşanlıda bu motorlardan herkeste var bende almak istiyorum birde size danışayım dedim extreme arkadaşım sen yorum yazma lütfen diğer kardeşlerim yeter bana ok tadımız kaçmasın
Bişeyler derdim ama demiyim kalsın yoksa tatsızlık çıkıcak :P
Al sen bioniğini arkadaşım ama 10 kez topic acma 1 tane aç ondan devam et :cat:
Bu arada nickim extreme değil extrema :wiinkk:
cilgin52
15 Nisan 2008, 14:13
extrema beni zıvanadan çıkartma uğraşma kardeşim benimle ister 1 ister 100 topic açarım seni heçç ilgilendirmez ok
06bluedragger
15 Nisan 2008, 15:53
extrema beni zıvanadan çıkartma uğraşma kardeşim benimle ister 1 ister 100 topic açarım seni heçç ilgilendirmez ok
kardes site sakinleini lütfen rahatsız etme onlar bişi biliyorlar da söylüyolar
hem yardım istiyosun hemde seni ilgilendirmez diyosun ayıp kardesim..:rendeer:
emrah sana fikrini söyledi ona teşekkür edebilirdin..:rendeer:
ByPaTr10
15 Nisan 2008, 23:14
evet tesekkur edebılırdın
kralhataylı
18 Haziran 2009, 16:25
bende bionic kullanıyorum 97 model harika abi sadece kaptırman yeterli yük dişlisini çıkardık normal dişli taktık beldesan 3 silindiri var çok harika motor bence eşi benzeri yokkkk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
kim ne derse desinn abicim bionic harika
korkut 250
18 Haziran 2009, 22:47
Benimde vardı bir zamanlar ne zevk alırdım kullanırken.:cat:
ceyhun__22
18 Haziran 2009, 23:14
bende de var 98 model giri - mavi lerden :) konu hortlamıs ama yürütelim madem ! nostalji amaçlı resimlerini de koyabilirm :)
apithin
19 Haziran 2009, 02:08
nden ki bizim burda 1990 model bioniği kullanan bile var ama arkadaşımın asya 150 lik scooter ı var 2006 model iğrenç bişey keşke .. diyor
Bende 87 model var küsmesin die arasıra onu bile gezmeye cıkarıyorum.:queen:
ixeywent
20 Haziran 2009, 19:20
bende de var 98 model giri - mavi lerden :) konu hortlamıs ama yürütelim madem ! nostalji amaçlı resimlerini de koyabilirm :)
dostumm motorunun resmini koyarmısın merak ettim:P
njdt_drm
22 Haziran 2009, 16:14
********* arkadaslar bionikler aslında beldeyamanın motoru yanı TÜRK malı bende 1999 model mavi-gri renk bi tane var isten olursa satarım 500tl pazarlıksız takas olur (yüksek modellerle )
e-mail nejdet_95@hotmail.com mail atın ben cevaplarım bekliomm motor orjinal 52liktir *********
wertcvb
22 Haziran 2009, 16:29
bırak 52 karter i...sana önerim sahibinden.com da honda hero 100 lük veya ramzey karaca 100 lük bi araştır okmi
KaPTaNHaSaN
22 Haziran 2009, 17:34
hala 52 bioniği olan varmı desek daha kolay..
mutlaka vardır gözü gibi bakan antika değerinde ...
ybrkolik
24 Haziran 2009, 03:02
aRkadaşım bu motR bnde 1 ay öncesine kadaR waRdı çok temizdi ve yolda göRenLr satıyomusun demeden geçmezdi.. tam iLçe içi kuLLanımLk bi motoRdr bnce yakıt tüketimi uygun ve masRafszdı. Ama nazR deydi işte biriLeRi çok beğnmş olcakki bahçemden çaLdılaR kim bi mobileti çaLmaya tenezüL edeRki :D işte bnm motorum öLe bi motordu :S
blackdevil45
07 Temmuz 2009, 17:17
bilader ben 6 seneden beri farklı motor binerim ama sen istersen 100 lük piston al ki mopet 80den sonrası yok düz silndire nasıl sıgdırcan o pistonu bir seyi bilmden yorum yapmayalım yarıscını manisa alasehire beklerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 PM ----------
hala 52 bioniği olan varmı desek daha kolay..
mutlaka vardır gözü gibi bakan antika değerinde ...
biz antikalardan hoslanırız alır kral yaparız 140 net görür siz gibi cin malı ile ugrasmayızz kendi el emegimiz ile toplar azvalta cıkarız
farukkaya
07 Temmuz 2009, 17:55
Bionik 52 değil ama Electronik 52 Mobylette motorum var altımda. Hızı düz yolda 60-65 Km arası değişiyor. Yakında yeni bakım yaptıracağım motoru komple bakıma alacağım. Düzde 70 Km yi geçecek diye düşünüyorum. Yokuş aşağı zaten 75 Km yi zorluyor. tabi hız için diyorsan al bi Peugeot hurdası onu topla derim. Ama ben keyif yapıcam diyorsan humakkak Mobylette al derim. Ben son derece memnunum. Yokuşlarda Peugeot markalara toz yutturuyorum. benden bu yorum yeter, karar senin. Ayrıca Mobylette hastasıyımdır...
Ve Benim 52 Electronic Flash:
http://resimyukle.net/thumb-21155.jpg (http://resimyukle.net/showpic-21155/img_0075.jpg)
http://resimyukle.net/thumb-21156.jpg (http://resimyukle.net/showpic-21156/img_0076.jpg)
http://resimyukle.net/thumb-21157.jpg (http://resimyukle.net/showpic-21157/img_0077.jpg)
chopperb
12 Temmuz 2009, 20:13
Çin malı değildir ama iki zamanlı motorlar dört zamanlı motorlar kadar uzun ömürlü değildirleronun yerine ikinci el honda activa önere bilirim
motorun ömrü ona bakan kişiye göre değişir uzun ömürlü deildir demişsin ama dayımdaki bionik belki 20 senelik motosiklet hala sağlam.
htmetin
17 Temmuz 2009, 15:36
Mobyletlere şehir içinde kullanacaksan çin scooturlarına tercih ederim.. ömür, dayanıklılık parça yakıt vs..
RoTTaN
27 Temmuz 2009, 22:16
bionikler çok sağlam makinelerdir.çin motorlarına taş çıkarırlar.çin motoru alcağına mobilet al daha iyi
Onur&pelin
10 Ağustos 2009, 06:48
Slm arkadaşlar yeni üyeyim ilk mesajımı yzıyorm ztn bu konu için üye oldum ama sitenizi çok beyeniyorum bundan sonra sitenizde sürekli aktifim:
Öncelikle mbk 92 model bionik kullanıcısıyım ve cin malı 150cc motorlara toz yutturuyorum motorumun dişlileri bile orjinaldir nasıl mı toz yutturuyorum öncelikle motorun huyunu suyunu bileceksin nasıl hızlancanı bileceksin bionik pejolardan çok farklı bi makinedir bence pejoları sevmem v kasa oldu için ama çoğu tek pejoyada toz yutturdum yarış hayranı değilim yolda ras gelirse yaparım :) bionik ayrı bi zevktir şimdi honda innova almayı planlıyorum am motorumu satamıyorum gönlüm elvermiyo ve satmıcamda :D
alemdar2442
11 Eylül 2009, 18:50
Slm arkadaşlar yeni üyeyim ilk mesajımı yzıyorm ztn bu konu için üye oldum ama sitenizi çok beyeniyorum bundan sonra sitenizde sürekli aktifim:
Öncelikle mbk 92 model bionik kullanıcısıyım ve cin malı 150cc motorlara toz yutturuyorum motorumun dişlileri bile orjinaldir nasıl mı toz yutturuyorum öncelikle motorun huyunu suyunu bileceksin nasıl hızlancanı bileceksin bionik pejolardan çok farklı bi makinedir bence pejoları sevmem v kasa oldu için ama çoğu tek pejoyada toz yutturdum yarış hayranı değilim yolda ras gelirse yaparım :) bionik ayrı bi zevktir şimdi honda innova almayı planlıyorum am motorumu satamıyorum gönlüm elvermiyo ve satmıcamda :D
Sakın satma mesela benim bazen kafam bişeye bozuluyo biniyom mobilete zaten onu çalıştırmaya çalışırken bütün sinirimi alıp götürüyo hele o sesi yokmu ...
Onur&pelin
16 Eylül 2009, 15:10
satmadım ztn orjinal sesi adamı bitiriyo ztn düşün ben bide onun susturucusunu komple kestim kafa taktım bide egzoza ayaklık kaynak ettim bastım zmn ayakkabı yanıyo die şimdi bi basıyom bam babababababa bam baaaaa die caddede herkez bana bakıyo o makineden o ses nasıl çıkıyo die ama sesi hala bana yetmiyo ve burda çok bilgili arkadaşların oldunu örendim ve bişi sormak istiyorum tiger die bi egsos var ve ben bionikten yarış motoru sesi gelmesini istiyorum eyer tigeri takarsam o ses gelir mi acaba yani ses egsosamı balıdır makineyemi makineye balıysada yrış motorunun sesine benzermi ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO