PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway KW250-H SUPERSHADOW Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Animated
18 Eylül 2005, 13:08
http://keeway.hu/images/ujkepek/chopper/supershadow-3.jpg

Bu motor seneye satılıcakmı bilgisi olan varmı birde superlight 150 modeli ile arasındaki farkları biliyormusunuz

royalmen
18 Eylül 2005, 13:33
çok hoş motormuş yaw

JaNTi
18 Eylül 2005, 14:10
Sanki biraz virago ya benzetmişler gbi,Dimi :queen:

purifier
18 Eylül 2005, 15:32
Bu motor seneye satılıcakmı bilgisi olan varmı birde superlight 150 modeli ile arasındaki farkları biliyormusunuz

görüntüsünden belli işte farkları V motor+250 lik+ses de biraz daha iyi olabilir

orcathemaster
18 Eylül 2005, 20:03
Bu motorun varlığını dün öğrendim.Ve 2006 baharına getirileceğini duydum..Mondial 250 mct almayı düşünüyordum.Ama bu motorumu beklesem diye düşünmeye başladım..Fiyatı abartırlarmı acaba,bu resimden çok farklı birşey olurmu acaba falan diyede endişeleniyorum doğrusu.Motomax ı çok iyi bilmiyoruz.Ama bu motorun takipcisiyim merak etmeyin.Bu başlığa sahip çıkalım derim,selamlar

kurssat
18 Eylül 2005, 22:03
walla yaw piyasayı duman eder bu motor çıkarsa bi de uygun fiat yazdılar mı allaaaa :queen:

Animated
18 Eylül 2005, 22:35
Açıkçası fiyat konusunda çok fazla bir abartı beklemiyorum
Keeway'in web sitesinde Superlight 150' nin fiyatı 459.900 Ft, Shadow 250 ise 559.900 Ft
Para birimi hakkında en ufak bir fikrim yo ama Superlight 150 2.500 ytl ise Shadow 250 de 3.000 ytl olur kanaatindeyim mantık böyle tabi iş ticarete gelince motomax ne yaapr bilemem ama ciddi olarak bende bu motoru düşünüyorum artık Fuar da görücez :)

kurssat
18 Eylül 2005, 22:47
ft nin para birimi olduundan eminmisin:D
bi de bunlar hala üretim aşamasındaymış herhalde 2006 baharında anca piyasada olabilirmiş de motomax ne zaman getiirirr bilinmez :pale:

seethru
18 Eylül 2005, 23:28
ft=forint, macar para birimidir...

sijelli
19 Eylül 2005, 00:01
Motor 10 numara :cat:
bende 150lik süperlight düşünmeye başladımda vites olayı korkutuyor işte deer152 çok pahalıya geliyor ama vites yok..
ama öğrenirim bunu düşünürüm

BARBOOO
19 Eylül 2005, 00:23
arkadaşlar ben bu motoru yaklaşık bir ay önce tesedüfen nette buldum.
çok ilgimi çekti ve araştırmasını hemen yaptım ve sonuç olarak 2006 da getirmeyi ancak keeway 150 ini satış oranına bağlı olduğunu söylediler yetkili ağızdan.
ben benim için keeway 150 yerine 250 supershadow getirirmisiniz diye sorduğumda 2006 dan önce gelmez dediler.bende bu makinayı bekliyorum .
ve özellelikleride şu an piyasadaki 250cc lerin hepsine 10 basar :thumleft:
bu yüzden supershadow u beklicem .
fiat olarakta ben hesapladım 3,150 ytl yapıyor ama kar marjı ne koyarlar bilmem.ama yinede uygun bir fiatla satacaklarını umuyorum :wiinkk:

orcathemaster
19 Eylül 2005, 01:18
Bekleyelim ve görelim dostlar..Beklenecek bir alete benziyo mübarek.. :queen:

zeronero
19 Eylül 2005, 17:44
superlight 150 yi inceledim yaramaz ama bu motor saglam bişeye benziyor resme göre hatları güzel. superlight almak isteyenler beklesin bence...

kurssat
20 Eylül 2005, 20:30
süperlayt da piyasadaki dier 250 cc liklerden daha iyi bi görüntüye sahip aslında ama 250 lik olsa nie olmasın :flower:

qeek23
21 Eylül 2005, 11:33
3.510ylt gibi bir paraya gelirse çok uygun olur ve satılır. bu tip makşna istiyorum ve bu olabilir ama gelsin bir bakalım neleri olacak.150cc sorunlarına bakarak bir fikir edine biliriz sanırım...
:cat:

kurssat
21 Eylül 2005, 19:21
150cc için kimse pek sorun beyan etmedi sanırım kimse titreşim war bile demedi artık ne kdr dooru ne kdr yanlış bilmiyorum ama hayırlısı bakalım en kötü ihtimalle 3850ytl gibi bi fiyat olcak yani :cat:

orcathemaster
25 Eylül 2005, 19:56
V2 motor oluşu beni cezbediyor.Alımlı yapısıda hoş.Birde fiyat makbul olur ve fazla gecikmezse muadilleri karşısında en şanslısı bu makine diye düşünüyorum...

asperadosyan
25 Eylül 2005, 21:39
http://www.keewaymotor.com/images/ujkepek/chopper/landcruiser250-3_koz.jpg

Bence birde buna göz atın çok daha hoş duruyor. 250 landcruiser modeli

Total length: 2320 mm
Width: 915 mm
Height: 1075 mm
Distance from the ground: 150 mm
Motor: Two cylinder, four stroke, air cooling
Cubic capacity of the cylinder: 248cc
Nominal cubic capacity of the cylinder: 250cc
caliber x stroke: 49mm x 66mm
Performance: 13.0 KW/8000 rpm
Maximum performance: 16 N.M/6000 rpm
Ignition: CDI
Inducement: Electronic
Blank weight: 140 kg

-CRiminAL-
27 Aralık 2005, 01:12
Arkadaşlar daha önce Supershadow 250 modeli ile ilgili iki başlık açıldı.Biraz dikkatli takip edelim lütfen.Bu arada sorulan soruları kısaca cevaplayayım.
Öncelikle bu motoru Superlight 150 ile kıyaslamayın çünkü çok farklı kulvardalar.Sl150 sınıfının en iyisidir.
Supershadow modeli yamaha viregonun lisansı ile üretiliyor.Benziyor diyenler için açıklayıcı olmuştur sanırım.
Ayrıca fiyatı da max 3250 olacak Motomax'ten son aldığım bilgiler bu şekilde.Motor Ocak sonu en geç şubat başında Türkiyede.Marttaki fuarda sergilenecek.Ancak fuardan önce bazı Merkezi bölgelerdeki Showroomlarda bire bir görülebilecek.
Land Cruiser modelini hiç beklemeyin.O bu sene en azından yılın ilk yarısı gelmeyecek.
Ayrıca Sl150 nin satışlarına göre modelin getirilmesine karar verilecek yazmış bi arkadaşımız.Evet doğrudur.o karar verildi.Zaten Sl 150 nin satışları çok iyiydi.
Herneyse arkadaşlar motoru bir çok arkadaş gibi ben de bekliyorum.
Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.
Keyifli sürüşler

vlad1462
27 Aralık 2005, 01:21
şimdi fiyat 3250 mi olcak dediler sana motomaxtan:flower: :flower: :thumleft:
valla bugün duyduğum en iyi haber bu olsa gerek.işallah değişiklik yapıp yukarı çekmezler fiyatları

-CRiminAL-
27 Aralık 2005, 01:52
Vlad dostum zaten keeway 150 ile oranlayın.normal değeri 3150 yapıyor.Bugün motomax ile telefonla konuştum mail de attılar.3250 yi geçmez dediler.Bu arada fuardan önce bi kaç Showroomda da göreceksiniz motoru

Barış Şuşut
11 Ocak 2006, 16:20
arkadaşlar görüldüğü üzere bu başlık tarih olarak diğer başlıktan eski diğerini kilitliyorum burdan devam
başlık açmadan önce lütfen konu hakkıında başlık varmı kontrol edin.....

Ertuğrul_Öz
13 Ocak 2006, 14:21
Arkadaşlar elimde Yamaha Virago 250 nin (pdf formatında) 95 sayfa ingilizce kullanma kılavuzu var. eğer nasıl yükleyeceğimi anlatabilirseniz göndereyim. Madem Supershadow, Virago nun aynısı en azından Bize fikir verebilir, ingilizce bilen arkadaşlar daha motoru almadan bakımı ve özellikleri hakkında detaylı bilgi edinebilirler. (gerçi biraz arama ile sanırım internettende bulunabilir)
Bu arada Criminal arkadaşa bi sorum olacak. Motoru fuardan önce bi kaç Showroomda da göreceksiniz demişsin . Acaba motoru sadece test sürüşü, müşteri reaksiyonunu ölçmek amaçlı belirli noktalara sınırlı sayıdamı gelecek? Yoksa satışa mı sunulacak ? Bu konuda bizi aydınlatırsan sevinirim

watercolours
13 Ocak 2006, 14:28
bana gösterim amaçlı gibi gözüküyor. satacak kadar mal getiremeyecekler herhalde. fuara zor yetiştiriyolar, bi de miktarı artırıp gümrükte taılma riski almak istememişlerdir.
bir de bana mailleyebilir misin veya msn'leyebilir misin? msn'imi özeline bırakıyorum :)

Ertuğrul_Öz
13 Ocak 2006, 15:41
Walla MSN den hiç anlamam ama mail adresini verirsen gönderiyim

watercolours
13 Ocak 2006, 15:43
aynı adres zaten :)
özel mesajına bak :)

ScreaM
13 Ocak 2006, 15:52
arkadaşlar bende superlight 150 var acıkcası memnunum motorumdan ama titreşim yok diyenler yalan sölerler titreşim var . ama motor canavar gibi iyi gidiyor namussuz düz yolda 120 gördüm rahat motorda almak isteyenlere tavsiye ederim ama bi 250 liğin yerini alması da düşünülemez unutmayın arkadaslar her zaman güç güçtür.

Ertuğrul_Öz
13 Ocak 2006, 16:11
A tamam buldum:) Kusura bakma bu işlere daha yabancı sayılırım . mailini gönderdim alamazsan yine mesajla bildir bundan sonra özel mesajlarımı kontrol ederim gösterdiğin için sağol:mrgreen:

mastergenie
13 Ocak 2006, 16:18
Arkadaşlar elimde Yamaha Virago 250 nin (pdf formatında) 95 sayfa ingilizce kullanma kılavuzu var. eğer nasıl yükleyeceğimi anlatabilirseniz göndereyim. Madem Supershadow, Virago nun aynısı en azından Bize fikir verebilir, ingilizce bilen arkadaşlar daha motoru almadan bakımı ve özellikleri hakkında detaylı bilgi edinebilirler. (gerçi biraz arama ile sanırım internettende bulunabilir)

Bence Virago 250'nin sürüş izlenimleri fazla bir fikir vermez, aksine yanıltıcı olacaktır.
Keeway'in sadece görüntüsü Virago 250 gibi olacaktır, motor, mekanik aksam, kullanılan malzemeler, işçilik, kalite, vs vs farklı olacaktır muhakkak.
Motorun çıkmasını bekleyip Keeway'in test edilmesi daha doğru.

Ertuğrul_Öz
13 Ocak 2006, 16:38
Zaten Bahsettiğim kullanma kılavuzu , sürüş izlenimleri değil , Yağ filitresi nasıl değişir, direksiyon kilidi nasıl çalışır, zincir nereden gerilir, fren-vites boşlukları nasıl ayarlanır, rodaj ve periyodik bakım vs.vs..
Eğer bahsedildiği gibi Yamahadan lisansı alınarak üretiliyorsa hepsi olmasada geneli benzerlik gösterir.

watercolours
13 Ocak 2006, 16:46
hakikaten bu lisans olayı ciddi mi, yoksa sadece dizayn kopyacılığı mı? tasarım kendini kanıtlamış, gayet hoş, ama eğer lisans da varsa çok iyi olur.

Ertuğrul_Öz
13 Ocak 2006, 17:05
Bildiğim kadarıyla ortada kesin birşey yok ama söylentilere bakılırsa Yamaha Virago serisini yavaş yavaş üretim bandından kaldırıyormuş. üreticiler genelde bir tipi öylece rafa kaldıracaklarına daha küçük üreticilere satarlar (fiat 124 ün İtalya'da üretimden kaldırılıp Türkiye'de murat 124 olarak satılması gibi).Bir de Avrupa tip onay belgesi varmış (sanırım kopya işinin önüne geçmek için) Ayrıca bildiğim kadarıyla bu motorlar Avrupa ve Amerika'da satılmakta
Umarım bu iş de Regal-Raptor un ABS fren fiyaskosu gibi olmaz da motorlarımıza ağız tadıyla bineriz

Olcan138
13 Ocak 2006, 21:07
Akira;
rapidshare.de adresine girip orada Gözatla dosyanın yerini bilgisayarında bulsan, Uploada basarak dosyayı oraya yüklesen sonra da oradan sana verilen linki burada bizimle paylaşsan, bu kaynaktan hep beraber faydalansak çok güzel olur derim ben...

-CRiminAL-
13 Ocak 2006, 21:50
Bu arada Criminal arkadaşa bi sorum olacak. Motoru fuardan önce bi kaç Showroomda da göreceksiniz demişsin . Acaba motoru sadece test sürüşü, müşteri reaksiyonunu ölçmek amaçlı belirli noktalara sınırlı sayıdamı gelecek? Yoksa satışa mı sunulacak ? Bu konuda bizi aydınlatırsan sevinirim

Selamlar dostum aşağıdaki 27 Aralık 2005 Tarihinde Motomaxin bana attığı maildir.

Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiye bir kez daha teşekkür ederiz.

2006 yılında Motomax-Keeway ürün yelpazemiz içine katılacak ürünlerimiz çok yakın zamanda internet sitemizde ve bazı showroomlarımızda yerini alacaktır. Mart ayında yapılacak olan Motoshow 2006 fuarında tüm modellerimiz sergilenecektir.

Motomax olarak müşterilerimize daima en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarala sunmayı hedeflediğimizden 2006 yılı modellerimizn fiyatlarını da aynı titizlikle çalışmaktayız. Ancak, bu çalışmalar, büyük olasılıkla ancak 2006 başında belli olacaktır.

Bu süre içinde tüm gelişmeleri www.motomax.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
MOTOMAX MOTORLU ARAÇLAR
SAN. VE TİC.A.Ş.
www.motomax.com.tr

Durum budur arkadaşlar.Lisans olayıda şöle ola ki Viragonun banlardan kaldırıldığı doğrudur.Dikkat ederseniz Supershadow Virago 1994 modelinin kopyasıdır.Yeni modelin lisansını değil yani.Vidalarına kadar herşeyi aynı arkadaşlar.Yukarıda resimleri yoksa birazdan resimleri de eklerim.Sanırım o diğer kitlenen topiklerde kalmıştı

İşte rsimler arsındaki Farklar...
VİRAGO
http://img352.imageshack.us/img352/5932/virego2gx4gm.jpg

SUPERSHADOW
http://img522.imageshack.us/img522/1088/keeway2nh3dk.jpg

watercolours
13 Ocak 2006, 22:01
jant tellerini niye değiştirmişler acaba?
bir de virago'nun plakalığı neredeymiş ki keeway'de çamurluğun sonuna iliştirmişler.

-CRiminAL-
13 Ocak 2006, 22:41
Viragonun ki farın üzerinde.Bi plastik var orada Water.Oraya vidalanıyor.

watercolours
13 Ocak 2006, 22:48
shadow'da niye farklı yapmışlar? hazır sissybar da var, arkaya niye iliştirmemişler acep?

Olcan138
13 Ocak 2006, 23:08
Gerçi böylesi de çok şık olmuş ama ne kadar sağlam durabilir orada o tartışılır.

-CRiminAL-
13 Ocak 2006, 23:27
ewet yukarıda daha iyi olurdu.Ama biraz fark istediler herhalde.Ya o yukarı taşınır aslında.Bi kelepçe takıyorlar arka far üzerine halloluyo

watercolours
13 Ocak 2006, 23:28
ya jant telleri?

-CRiminAL-
13 Ocak 2006, 23:50
Artık ona da siz çare bulun yau :mrgreen:
Valla ben çelik hali daha çok sevdim be water.
Tabi zevk meselesi..

Olcan138
14 Ocak 2006, 12:30
Bu kadar konuşmanın üzerine size Supershadow'un tel jantlı ve stop lambası üstündeki plakalığıyla nasıl olduğunu bir göstereyim istedim...
Çok amatör bir çalışma oldu, kusura bakmayın ama en azından bir bilgi sahibi olmak açısından yardım edebilir...
http://img63.imageshack.us/img63/6951/supershadow1pl.png

metalman
14 Ocak 2006, 13:07
:) güzel çalışma olmuş. Ben birde keeway'in farına gıcık oldum. fazla büyük yapmışlar viragoninki çok daha şık...

Bu kadar ayrıntıya bakmaya gerek yok tabiki. Yeter ki kalite olsun. Ancak sadece malzeme kalitesi yeterli olmuyor montaj da önemli. İçine hiç yağ konmadığından göbeği dağıtan bir bisikletim vardı vakti zamanında. Bende işi bilen bir abimle resmen dağıtıp yeniden topladım. Heryerini gress yağıyla yağladım. fren tellerini çıkartıp onları bile yağlamıştım, hem paslanmıyor hemde az güçle iyi tutuyordu...

demek istediğim çin motorlarında malesef çok ciddi hatalar var. Keeway sl150 forumlardan takip ettiğim kadarıyla daha iyi ancak

herkes aynalarından şikayetçi, bu kadar zor mudur
herkes çantalarından şikayetçi, kaliteli yapamıyorsan opsiyonel ver
yani bunlar bile bence miğde bulandırıyor. Yapılan işin ciddiyetsizliğini
gösteriyor.

Bu motoru uzaktan gördüm sadece. Mondialin cruiser modeline yakından bakmıştım hemen uzaklaştım. Az çok bisiklet tamirinden ve kalitesinden anlarım, kaynak yerlerinden kullanılan malzemeden boyanın duruşundan kalite sıfır...

Supershadow modelinde benim de gözüm var. Gelince ayrıntılı gidip inceleyeceğim... Çok umutlu değilim açıkçası bakıcaz...

Olcan138
14 Ocak 2006, 13:17
Bu görüşlerine katılıyorum ama bu forumlarda eminim birçok kişinin öncelikli amacı en ekonomik fiyata mümkün olan en kaliteli motosikleti bulabilmek...
Keeway'in de bu kriterlere en çok yaklaşan marka olduğu sanırım gün yüzüne çıkmıştır artık.Bahsedilen o hatalar tabii ki var ama büyük bir mekanik arıza çıkmadıkça ayna ve çanta onarımları kolayca halledilebilecek sorunlar gibi kalıyor yanlarında.

Olcan138
14 Ocak 2006, 17:06
Burada konuşup duruyoruz Yamaha Virago'nun plakasının stop lambasının üzerinde olduğundan ama az önce şöyle birkaç Virago fotoğrafına göz attım da onların da plakaları çamurluğun ucunda, stop lambasının altında, yani Supershadow'la aynı yerde...
Örnek:
http://img377.imageshack.us/img377/4222/viragoplaka1cp.jpg

Ertuğrul_Öz
14 Ocak 2006, 17:52
Dediğin gibi yaptım kılavuzu yükledim umarım faydasını görürsünüz
http://rapidshare.de/files/11029095/Virago_250.pdf.html

Plaka kısmına gelince; İnternetten gördüğüm bir iki fotoğrafta sıfır viragoların arkasında (üstteki resimdeki plaka boşluğunun olduğu kısımda) büyükçe krom bir "Y" harfi (Yamaha nın Y si olsa gerek) vardı plaka istenildiğinde bu Y harfinin üzerine vidalanıyordu , eğer plaka yukarıya alınırsa bu Y harfini sökmeye gerek yok aksine motora arkadan bakıldığında karizma kaynağı olarak hizmet verir kanımca (tabi bahsettiğim Krom harf opsiyonel de olabilir)

watercolours
14 Ocak 2006, 18:11
far demeyin ya, stop lambası...

metalman
14 Ocak 2006, 18:20
öndekinden bahsediyorum, hani aydınlatmaya yarıyor ya :)

far değil mi onun adı

Olcan138
14 Ocak 2006, 18:20
Akira çok teşekkür ederim.
Verdiğin linki Skullhunter'ın açtığı Bütün Motosikletlerin Kullanma Kılavuzları (owners manual) başlığına da ekledim.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=1908&page=2

Ayrıca sahibinden.com'dan da baktım plakalar kesin stop lambasının altında.

watercolours
14 Ocak 2006, 18:23
öndekinden bahsediyorum, hani aydınlatmaya yarıyor ya :)

far değil mi onun adı

evet, ama plaka onun orada değil, arka tekerin üstünde var ya bir lamba, hani frene basınca yanıyor, onun oralarda bir yerde.