Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Motoran Anaconda 150
Sinan Er
21 Mart 2008, 20:18
Fuarda yakından inceledim çok ama çok hoş bir motosiklet ( scoter )
http://www.motoran.com.tr/MotoranImages/feimg/urun_img/ANACONDA-150-CC.jpg
Fiyat : 3.350 YTL
MOTOR TİPİ
Tek silindirli, 4 zamanlı
SİLİNDİR HACMİ
150 cc
ATEŞLEME
Elektronik C.D.I.
ÇALIŞTIRMA
Elektronik / Kick starter
SOĞUTMA
Hava soğutmalı
MAX. GÜÇ (hp/rpm)
6/7000
MAX. HIZ
85 km/h
VİTES
Otomatik
BOYUTLAR(bxexy)mm
2085x830x1100
AĞIRLIK
132.7 kg
YAKIT TANKI KAPASİTESİ
8.7 lt.
FRENLER
Ön disk / arka disk
LASTİK ÖLÇÜLERİ
130/60-13 130/60-13
AKÜ
12V-7 AH
sedat_57
21 Mart 2008, 20:33
çin malimidir nedir bu:):) ilgin bişey bence
Sinan Er
21 Mart 2008, 20:45
Çinden başka ne olacak sende şakacı şey :)
Çok kullanışlı birşey ama arka bagaj yeri oldukca büyük sırtdayama yeri aşağıya iniyor ve yolcu koltuğu oluyor elfreni falanda var ilgiç hoş bişey
Anemon85
21 Mart 2008, 20:58
eski model askeri jiplerin motosiklet versiyonu:)
Anaaaaa!Şahane görünüyor beee! :D
keahguner
22 Mart 2008, 00:38
güzel de ikinci kişi nereye oturcak:queen:
sırt dayama yerini indirince kymco agility 50deki gibi
mostwanted_57
22 Mart 2008, 00:54
Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. :sunny:
Doktor bu ne? :mrgreen:
Sinan Er
22 Mart 2008, 01:11
Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. :sunny:
Doktor bu ne? :mrgreen:
Çinden başka ne olacak sende şakacı şey :)
Çok kullanışlı birşey ama arka bagaj yeri oldukca büyük sırtdayama yeri aşağıya iniyor ve yolcu koltuğu oluyor elfreni falanda var ilgiç hoş bişey
Bilmiyorum yaw yeni gelmiş işde paylaştık kötümü ettik ::queen::queen:
Bilmiyorum yaw yeni gelmiş işde paylaştık kötümü ettik ::queen::queen:hayır scooterın modeline insanlar biraz garipsedi
ilginç ve hoş bir tipi var tuttum ben bunu:)
erdo2002
22 Mart 2008, 02:00
ilginç dedikleri gibi askeri araçlara benziyor.otomatik vites ve 85km max hız biraz az gibi :silent:150cc ye göre.
hondaRED
25 Nisan 2009, 14:55
ilginç dedikleri gibi askeri araçlara benziyor.otomatik vites ve 85km max hız biraz az gibi :silent:150cc ye göre.
hocam sen bilmezmisin her zaman mx hıza düşük değerleri yazarlar :) normalde bu motor 100 110 görür
G.BEREKET
25 Nisan 2009, 15:21
100-110 görürde ibre gerçeği gösterir mi bilinmez.:)
Geçen gün bende motoranın sitesinde gördüm bunu şaşırdım acayip birşey ama görüntüsüde bir hayli farklı. El freni nerde bu motorda ne işe yarar anlamadım ama.:)
aktör56
25 Nisan 2009, 15:22
acayip hayvanlara benziyorr :)
hondaRED
25 Nisan 2009, 17:03
100-110 görürde ibre gerçeği gösterir mi bilinmez.:)
Geçen gün bende motoranın sitesinde gördüm bunu şaşırdım acayip birşey ama görüntüsüde bir hayli farklı. El freni nerde bu motorda ne işe yarar anlamadım ama.:)
hocam motoran kaliteli bir markadır çin malı motorları var fakat yalan yer yoktur ibresi doğru yani el freni neye yarıyor örneğin yokuşta motoru bırakabiliyorsun anladın :cat: el freni büyük ihtimal sol fren kolunun üstündeki bir mandal sol freni kilitliyor ve buda el freni oluyor :):)
izmirli_ua
25 Nisan 2009, 17:28
acayip hayvanlara benziyorr :)
+1 :cat: :cherry::cherry:
G.BEREKET
25 Nisan 2009, 17:34
hocam motoran kaliteli bir markadır çin malı motorları var fakat yalan yer yoktur ibresi doğru yani el freni neye yarıyor örneğin yokuşta motoru bırakabiliyorsun anladın :cat: el freni büyük ihtimal sol fren kolunun üstündeki bir mandal sol freni kilitliyor ve buda el freni oluyor :):)
:)Güzelmiş el freni olayı.:queen::P
Grayline
29 Nisan 2009, 23:59
Bu Motorda En Sevdiğim Yanı Ön Arka Disk Olması Ve Otomatik Vites.İlk Gördüğümde Sakat Motoru Zannettim Ama Dikkatli Baktım 2 Tekermiş :) Bagaj Çok Güzel.Heralde Konfurlu Bişey Çünkü Koltuk Çok Güzel Sırtına Yaslıyorsun Birde Ayak Uzatma Yeri Koysalardı İyi Olurmuş:)
NeTMaViSi
30 Nisan 2009, 00:06
bu ne yaaa bune yaaa buneee :Pp gercekten egzantrık bıseye benzıyo :)
shadow_57
30 Nisan 2009, 00:07
golf aracı gıbı :D :)
canicellat
30 Nisan 2009, 00:12
bu motoru alan bi arkadaş gördüm tamir yaptırdığım ustaya getirmişlerdi sıfır kmdeydi daha motor hos ve şık görünüyor ama pek işe yarıcağını zannetmiyorum bagajı dahi yok hoşuma giden tek yönü digital ekran koymaları mavi ışıklı hoş duruyordu el freninide görünce çok şaşırmıştım sağ tarafta direksiyonun altında duruyor ama tavsiye etmem.
TORAMAN
30 Nisan 2009, 02:30
Sürücü koltuğu rahat ve bagaja bavul koyup km.lerce gidilecek bir havası var.:)
Ama motor gücü biraz daha fazla (10-12 bg.) olsa daha iyi olurdu.
avare rulman
30 Nisan 2009, 02:43
honda ruckus (big versiyonu) modelinin çinli kopyasıdır bu scooter.
honda big ruckus:
http://www.honda-bike.net/images/2006BigRuckus.jpg
anaconda 8 bg miş yazana göre. gitmez o motor.
askeri yeşil renk yakısır ama.
G.BEREKET
30 Nisan 2009, 13:38
Vay canına ilk defa kendi tasarımını yapmış derken şimdi çıktı işin foyası Hondada harbiden güzel yapmış.
Hay.alper.est
30 Nisan 2009, 13:41
Ya bunlar sakat aracına benzetiyorum biraz daha görsel modifiye ihtiyacı var.
Osbourne
13 Temmuz 2009, 03:32
piston arızası nedeniyle motoru alıp izmir'e yollayıp 1 ay sonra geri verdiklerini biliyorum..
ozdilek
26 Temmuz 2009, 21:21
vallahi bu motor zor satılır parça sorunu yaşarsınız
muratalagoz
24 Kasım 2009, 18:13
görüntüsü çok güzel motorun sanki dağda bayırda çölde kullanıma uygun görüntüsü var hummer gibi kutu duruyor. dün bi moturcuda gördüm bindim üstüne bi baktım acayip cok farklı geldi keyif vereceğe benziyor
bulutsimsek
07 Temmuz 2010, 22:47
merhaba arkadaşlar bu motor uzun zamandır dikkatimi çekiyor galiba alacağım fakat hiç kullanıcı yorumu göremiyorum internette,
görünüş olarak çok hoşuma gitti herkesin zevki farklıdır derdim konunun bu kısmını tartışmak değil de kullanan arkadaşlarda yorum almak,
ilk motorum olacak bana yardımcı olursanız çok sevinirim genellikle şehir içi kullanım ve bikaç ayda bir de 200-300 km gel git yapabilirim ,bu motor işimi görür mü dersiniz ? performans olarak uçarak gitsin istemiyorum 90-100 e çıkarım en fazla uzun yolculuklarda arada mola da veririm,bu fiyata japon alırsın demeyin activa falan düşünmüyorum,ve motoran markasının çoğu çin modelinden bir tık daha önde olduğunu düşünüyorum zaten izmir'de oturuyorum fabrikası da orda,beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
fastuzi
12 Temmuz 2010, 14:36
arkadaşlar bu motor benım gözüme 2008 fuarrında takılmıştı görünüşü fazlasıyla ılgı cekıcı rengızle göz kamaştırıyordu hemen almaya karar verdım 3-4 gün sonra magazasına gıdıp 1 adet aldım kendım usta oldugum ıçın ıcınde bulunan yaagı dküp yenısı ıle tazeledım neden dıye sorarsanız bır yagın ömrü acıldıktan sonra 2 yıldır motor gümrege 2005 yılında gelıyor gümrükte beklıyor ve türkıyeye gırış yapıyor halıyle yag kendını kaybedıyor o yuzden yagını deıştırdım 700 gr yag koydum 100 grda amerıkadan getırılen bg attırıcı ve capak temızleyıcı yagdan koydum toplam 800 gr motor görünüşte bayahı bır ılgı cekıyor görüşünüşte bazı arkadaşların yavaş demesıne kesınlıkle ınanmayın ben kullanıcısım ve kendımde 6 adette motor var motor gögüs atması vırajları sıyırması cok ama cok ıyı el fırenı mevcut ön arka dısken önemlısıde şase cok güçlü arkada bagaj ıçın baya büyük yer cok ışıme yarıyor ve alalı 2 yıla yakın oldu cızık dahı yok tertemız toz bulamasınız ve satmayı düşünüyorum motor fazlalıgından malesef iyi günler arkadaşlar....
iptaluyelik02
12 Temmuz 2010, 15:07
arkadaşlar bu motor benım gözüme 2008 fuarrında takılmıştı görünüşü fazlasıyla ılgı cekıcı rengızle göz kamaştırıyordu hemen almaya karar verdım 3-4 gün sonra magazasına gıdıp 1 adet aldım kendım usta oldugum ıçın ıcınde bulunan yaagı dküp yenısı ıle tazeledım neden dıye sorarsanız bır yagın ömrü acıldıktan sonra 2 yıldır motor gümrege 2005 yılında gelıyor gümrükte beklıyor ve türkıyeye gırış yapıyor halıyle yag kendını kaybedıyor o yuzden yagını deıştırdım 700 gr yag koydum 100 grda amerıkadan getırılen bg attırıcı ve capak temızleyıcı yagdan koydum toplam 800 gr motor görünüşte bayahı bır ılgı cekıyor görüşünüşte bazı arkadaşların yavaş demesıne kesınlıkle ınanmayın ben kullanıcısım ve kendımde 6 adette motor var motor gögüs atması vırajları sıyırması cok ama cok ıyı el fırenı mevcut ön arka dısken önemlısıde şase cok güçlü arkada bagaj ıçın baya büyük yer cok ışıme yarıyor ve alalı 2 yıla yakın oldu cızık dahı yok tertemız toz bulamasınız ve satmayı düşünüyorum motor fazlalıgından malesef iyi günler arkadaşlar....
dostum
iyi güzel yazıyorsun da;
yazdıklarının en sonuna koyduğun noktaları aralara serpiştirseydin cümle nerede başlıyor,nerede bitiyor anlardık
holy man
03 Şubat 2011, 23:44
SAHİBİNDEN SATILIK MOTORAN ANACONDA 2010 MODEL
150cc, RENK SİYAH, 1000 KM DE, YER BODRUM TEL ; 0 532 4464618
:rendeer:
helboy16
16 Şubat 2011, 13:59
bende ilk kez bi motor alacam ve bu motoru alacam çünkü hem scoter hemde choper tarzını istiodum buldum çok güzel bi motor bence yanlarına öne ve arkaya deri çanta koyulunca çok şık duruyo resimlerde gördüm...
helboy16
19 Şubat 2011, 13:47
vala millet ben bitane buldum 2010 model 1100km de bursada 2200tl alacam haftaya inşallah para ayrlıyrm şimdi ona mat siyah kaplıcam yanlara ve arkaya deri çanta dreksiyon kollarınada ipler takacam süper olcak.
Boğaçhan
19 Şubat 2011, 13:59
Fotoğraf ve kulllanım tecrübelerinizi de paylaşırsınız artık.:flower:
nurikayaci
27 Nisan 2012, 00:07
Selam arkadaşlar, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım , selam vermeden geçemedim.
Bende bugün 2011 model Motoran Anaconda aldım, bakalım pişman olacakmıyım onuda zaman gösterecek.:)))
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO