PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mondial mct 250

mecho
14 Mart 2008, 22:21
arkadaslar motorum yaklasık 2500 km de. ve son zamanlarda bır guc kaybı var sankı. nedenını cozemıyorum. mesela ıkı kısı 120 yapan motor sımdı tek kısı 110 yapıyor ve cok fazla bagırıyor. bırde zıncır kendı kendıne gevseyıp sıkılasıyor. kafayı yıyecem. servıslerede vazla guvenmıyorum kendın cozeyım dıyorum ama olmuyor. kalkıslarda bıle hıssedıyorum gucunun dustugunu.

melocann
14 Mart 2008, 22:27
dostum sibap ayarlarını yaptır

zincir konusu bendede aynı sorun var onun nedeninede usta çin malı olduğu için dedi incir lastik gibi sünüyormuş sağlam bi zincir aldınmı dzeleceğini söyledi

mecho
14 Mart 2008, 22:33
ınsallah dedıgın gıbıdır kardesım. valla kac gundur onu dusunuyorum. ama nıye oyle bır sorun olabılırkı onu cozemedım.

melocann
14 Mart 2008, 22:53
ınsallah dedıgın gıbıdır kardesım. valla kac gundur onu dusunuyorum. ama nıye oyle bır sorun olabılırkı onu cozemedım.

haaa birde hava filitresine baktır birde motor kaç km oldu epey kullandıysan bujiyi temizle veya değiştir

ferotr
14 Mart 2008, 23:06
dostum sibap ayarlarını yaptır

zincir konusu bendede aynı sorun var onun nedeninede usta çin malı olduğu için dedi incir lastik gibi sünüyormuş sağlam bi zincir aldınmı dzeleceğini söyledi

katılıyorum sana 100&100 sübab ayarı istiyordur..

mecho
15 Mart 2008, 02:52
motor daha 2500 cıvarlarında. ılk ısın su subap ayarlarını yaptırmak olucak ve hava fıltresıne baktırmak. sagolun yardınlarınız ıcın. pekı subap ayarlarını yaparken motor acılmazdır ınsallah. motor konusunda cok bılgılı degılım. ılk motorum. ve ortalama benden nekadar para alırlar. bılmekte fayda var kazık yemıyelım malum servısler