PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PIAGGIO LIBERTY 200 (ACİL BİLGİ !)

Sayfa : [1] 2 3

federal
14 Eylül 2005, 18:14
ARKADAŞLAR LİBERTY 200 DE KAMPANYA VAR VE COK UYGUN FIYATI VAR SU AN DA 3.250 YTL, FAKAT BU MOTORU KULLANAN KIMSEYI GÖRMEDİM, BU MOTOR HAKKINDA BİLGİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM, KULLANIMI NASILDIR ? , 2 KİŞİYİ 150- 200 KM YOLA GÖTÜRÜRMÜ ?, ÇEKİŞİ NASIL YOKUŞLARDA BAYILIRMI ? V.S. TEŞEKKÜRLER .. .

- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*******************I***********************

qeek23
14 Eylül 2005, 18:23
benim bir arkadaşımda yaşar faktorinkte çalışıyor onda var 2 kişi gidebiliyoruz ama 100-200 km gitmedik ne yalan söyliyim.çekişi kuvvetli ama biraz kalınsanız ufak gelebilir oturma yerleri ufak...

Motor Tipi: Tek silindir, 4 zamanlı
Valf: 4
Silindir Hacmi: 198cc.
Transmisyon: Kayışlı
Yağlama: Islak karter, pompa ile
Soğutma: Hava ile
Ateşleme: Elektronik, değişken avanslı
Marş Sistemi: Elektrik
Maksimum Güç: 12,5 HP
Uzunluk: 1.935 mm.
Genişlik: 670 mm.
Sele Yüksekliği: 775 mm.
Lastik Ön: 16"x2.15"
Lastik Arka: 14"x2,75"
Fren Ön: Disk
Fren Arka: kampana
Süspansiyon Ön: Hidrolik furş ile
Süspansiyon Arka: Çift etkili hidrolik amortisör
Şase: Çift kaplamalı çelik boru
Yakıt Tankı: 9 lt.(1.5 lt. Yedek dahil)
Ağırlık: 99 kg.
http://img96.imageshack.us/img96/1679/0kmpiaggioliberty200big1pm.jpg

federal
14 Eylül 2005, 18:30
TEŞEKKÜRLER geek 23 , ASLINDA JOYRİDE 200 ALACAKTIM AMA FIYAT ACCAYIP DUSMUS ARADA KALDIM IKISININ RESMINI YANYANA KOYSAN JOYRİDE MOTORA BENZİYOR AMA DİĞER TARAFTAN PARA OLAYI, DURUM KARIŞIK, ÇIKAMICAM İŞİN İÇİNDEN, BİR DE MESELA LIBERTY 198 CC VE 12.5 HP AMA JOYRİDE 171 CC 14.5 HP UYUŞMAZLIĞIDA ANLAMADIM BİLGİSİ OLAN VAR MI ? :king:

- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.

qeek23
14 Eylül 2005, 18:52
şimdi benim karşılaştırmalarım da pıaggıo daha iyi bir motor 2 si arasında kaldıysan hem bu daha ufak ve cc ufak 200 dediğine bakma sen

Joyride 200

Tipi
4 Zamanlı, Sıvı Soğutmalı, 1 Silindir
Hacim
171,2 cc
Sıkıştırma Oranı
10,0:1
Maksimum Güç
14,5 Hp. / 8.000 DD.
Yakıt Sistemi
C.V.K. Karbüratör
Ateşleme
C. D. I. Elektronik
Çalıştırma
Ayaktan ve Elektrik Marşlı
Benzin Deposu
8,5 L
Tahrik Sistemi
V - Kayış
Şanzıman
C.V.T. Varyatör, Tam Otomatik
ŞASİ
Uzunluk
2.031 mm.
Genişlik
730 mm.
Yükseklik
1.182 mm.
Aks Arası Mesafe
1.432 mm.
Yerden Yüksekliği
131 mm.
Ağırlık (Kuru)
144 kg.
FRENLER
Ön
Hidrolik Disk, Çapı 273 mm.
Arka
Hidrolik Disk, Çapı 200 mm.
LASTİK
Ön Lastik
110/80 X 12" 61 LTubeless
Arka Lastik
130/70 X 12" 64 LTubeless
SÜSPANSİYON
Ön
Hidrolik Teleskopik Ön Furş
Salınımı 100 mm.
Arka
Hidrolik Mono Amortisör
Salınımı 72 mm.

http://img341.imageshack.us/img341/3384/motana120gz.jpg

federal
14 Eylül 2005, 19:18
dostum motor bu resimdeki değil, şimdi liberty canlı gördüm sele altı bölmesi yok, ön cam 170 euro, yan cantalar 150 euro , arka canta 180 euro ve iki kişi sıkışırız abi ben 110 kg yim, fly 150 daha iyi gibi geldi, tam scooter, acaba diyorum fly alsam şu işi de iyi bir öğrensem, sonra fly'ı verıp joyride mı alsam? :)

crato
15 Eylül 2005, 10:34
acaba diyorum fly alsam şu işi de iyi bir öğrensem, sonra fly'ı verıp joyride mı alsam?

büyük ihtimalle yapamazsın ki (:

attan inip, eşeğe binmiş gibi hissedersin muhtemelen.
bu arada fly 150 de 2.850YTL olmuş. ben geçen gün bu kampanyadan bahsetmiştim. piaggio marka kampanyasıymış ben bir bayiiye özel sanmıştım.

federal
15 Eylül 2005, 11:28
KORLAS BAYİİ SİTESİNDE SADECE KORLAS TA DİYOR, ASLINDA HER YERDE AYNI KAMPANYA VAR, YAPTIKLARI COK AYIP, ZATEN COK İLGİSİZ VE ALAKASIZLAR, BİR DE YALANDAN KAMPANYA YAPIYORLAR :king:

bandit07
15 Eylül 2005, 20:45
federal kardeş liberty küçük(kasasından dolayı) ve pahalı motor sebebi ise markası piaggio ama onun kadar kaliteli olan motorlar o kadar pahalı değil sen sym joyride 200 al derim
su soğutmalı
150hp
çok :cherry: :cherry: :cherry: güzel motor rahat edersin tavsiye ederim satıcısı tüm suzuki bayileri

toni
16 Eylül 2005, 13:14
liberty 200 ün fiyatının 3250 ye düşmesi imkansız eğer öyleyse bi kaç tane al derim http://www.piaggioturkiye.com/fiyatlar.php bu linke bakarsınız nedeni ortada
joyride ise çok yakan bi motorsiklet karar senin..

federal
16 Eylül 2005, 13:34
toni dostum, birde bu linki incele www.korlas.com.tr , liberty 3.250 , fly 2.800

imkansız diye bir şey yok, ama ben vazgeçtim joyride alacağım, dediğin gibi cok fazla bir yakıt sarfiyatı yok , görüşürüz... :king:

canko
16 Eylül 2005, 14:06
Bu fiyata inanılmaz, ama zaten de inanamayacağız galiba çünkü ben kapora da verdim ama motorların gelemeyebileceğini söylüyorlar, yani büyük bir balon olabilir bu fiyat. bu fiyata alan var mı bildiğiniz?

federal
16 Eylül 2005, 14:10
var var, istanbulda bayilerde var burda ben gördüm, sen izmirdesin tabi, burda var, doğru fiyat... :cat:

canko
16 Eylül 2005, 16:02
diğerleriyle karşılaştırırken alstik ebatlarını da düşünmek gerek, büyük (16) ebatlı lastikli scooterların ayrı bir sınıf olduğunu ve sürüş-viraj alış özelliklerinin başarılı olduğunu hatırlatırım. Bu durumda liberty bu fiyata joyride vb diğerlerine göre hem çok kaliteli hem avantajlı,

crato
16 Eylül 2005, 16:15
diğerleriyle karşılaştırırken alstik ebatlarını da düşünmek gerek, büyük (16) ebatlı lastikli scooterların ayrı bir sınıf olduğunu ve sürüş-viraj alış özelliklerinin başarılı olduğunu hatırlatırım. Bu durumda liberty bu fiyata joyride vb diğerlerine göre hem çok kaliteli hem avantajlı,

evet katılıyorum.

makarna
16 Eylül 2005, 16:34
arkadaşlar kampanya motorium da da var, ben de ilkin korlas ta gördüm fakat sonra sordugum renk olmayinca motoriumda da ulaştım.. özellikle lastik ebatlari buyuk oldugu için yattı kafama, yarın da gidip görecegim, ama sele alti bölmesi olmamasi kötüymüş :farao:
gene de ben yarın gidip görüşüp aklima yatasa kaporayı yatırmayı düşünüyorum. En son yarım saat önce konuştugumda motorium daki adam bugun 8 tane sattıklarını söyledi.
aslinda yarin da gidip görmek isteyen arkadaslar varsa birlikte de gidebiliriz, bana çok iyi bir fırsat gibi görünüyor bu fiyat...

Kobayashi
16 Eylül 2005, 16:35
"attan inip eşeğe binme" ve "joyride vb diğerlerine göre hem çok kaliteli hem avantajlı"

kelimelerini kullanan 2 arkadaşa iki çift lafım var.

sıvı soğutmalıdan hava soğutmalıya binince arka disk frenden kampanaya geçince yada 40 litre bagajdan bagajsızlığa geçince yada ufakta olsa 14,5 ten 12,5 beygire geçince yada sinek böcek toz topraktan ağzınızı göğsünüzü koruyacak ön cam için 170 ue fazladan ödemek zorunda kalınca insan attan inip eşşeğe binmiş gibi olur bence...

bu yorumları yapan arkadaşlar SYM Joyride yada liberty kullandımı merak ediyorum.Kaç yıldır motor kullanıyorsunuz? Foruma attığınız 2. mesajda nasıl böyle ustalaştınız hep ramzeymi kullandınız yoksa yukarda bahsettiğiniz motorlarla 100 metrede olsa deneyiminiz varmı???Ünlü marka bir motorun her modeli diğer markalardan iyimidir?

saygılar.

canko
16 Eylül 2005, 17:43
Kişisel yanıtlar olacağı için kusura bakmayın ama daha önce aprilia pegaso 650'm vardı, bir çok scooter kullandım-denedim, ilk scooter'ım (sadece şehir içi ulaşım amaçlı) için liberty 200 düşünüyorum,
teknik olarak lastik ebatı disk-kampana, hava-sıvı soğutma farklarından daha önemli ve sürüşü değiştiren bir fark,
fiyat farkı tabii ki var, zaten diğer motorlar da japon veya italyan fiyatlarında olsa satışları çok düşer herhalde, yani en büyük avantajları fiyatları ki bu da çok önemli bir fark,
burada tartışmamız ve yazmamız gereken motorları hislerle değil de teknik ve tüm özellikleri ile tartışmak veya varsa bilgilerimiz yazmak,
saygılar

Kobayashi
17 Eylül 2005, 00:54
katılıyorum attan eşekten değilde verilerden bahsedelim...

canko
17 Eylül 2005, 01:27
doğru, hepimiz iki tekerlek üzerindeyiz ve 4 tekerlekli tehliklere karşıyız,
peki teknik bir soru:
arka fren disk yerine kampana olması ön/arka frn sıkma oranını değiştiri mi?
veya disk/disk yerine kampana frenli bir motorda (scooterda) frenleme için farklı bir oran veya dikkat edilecek bişey var mı?

canko
17 Eylül 2005, 01:35
aslında sorum teknik foruma ait gibi, orada devam ederim,
bu arada liberty bayilerde gelen gidiyor gibi, eski fiyatından alan alan varsa üzgünüm

federal
17 Eylül 2005, 13:00
BENCE KAMPANYA COK ŞİŞİRİLDİ, KİMİ ARASAM ELLERİNDE LİBERTY VAR, BAKIN FLY DEMİYORUM, LİBERTY İ ÖN CAMLI GÖRDÜM ÇOK KOMİK DURUYOR ARKADAŞLAR, ZATEN SELE ALTI DA YOK, ARKA CANTA DA TAKILMIYORMUS, YANCANTA VE ÖN CAMDA ALIRSAN ALIM SATIM 4.000 YTL OLACAK ZATEN FİYAT VE İNANIN BEN OLSAM ALMAM, 200 CC HAVA SOĞUTMALI MOTORLAR TEHLİKELİ MOTORLARMIŞ, ZATEN BUNDAN ÖNCEKİ KAMPANYADA SADECE LİBERTY E 24 AY TAKSİT VARDI YİNE SATAMADILAR, ŞİMDİ FİYAT DÜŞTÜ SATIŞLAR YİNE AZ, ALANIN ELİNDE KALIR DERİM BEN AMA FLY İÇİN BİR ŞEY DİYEMEM O TAM SCOOTER AMA LİBERTY OFSAYT'A ÇOK DÜŞER GİBİ GELİYOR BANA, TABİ BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜM KİMSEYİ BAĞLAMAZ... :king:

onat
17 Eylül 2005, 15:43
ben 3000-3500 ytl civarında bi scooter düşünüyorum,bu fiyatlara daha makul bi secim yok gibi liberty dışında,yani daha önce 6000 ytl miş fiyatı,o fiyatı bende almazdım 24 ay taksit bile olsa.bulunabiliyo ayrıca şu anda istanbulda.4-5 tane buldum ben.izmire de geleceğini söylüyolar henüz bekliyoruz gerçi. bu fiyatlara başka bi öneriniz varmı?

ezme
17 Eylül 2005, 16:08
arkadaslar piaggio markasının kalitesini bilemem ama inanın motor ole abartılacak bi motor degil(liberty 200 u kasdediyorum) bi kere 200 cc ve 12,5 bg ve hava sogutma... bana cok mantıklı gelmedi acıkcası ama gene vardır diyorum yapan italyanın bi bildigi... bide motorun 99 kg oolmasına ne diyeceksiniz! ben biraz iri bi adam olmamla birlikte (190cm 105 kg) motor bana oyuncak gibi oldu! zaten arkadaslarında yazdıgına katılıyorum bundan onceki kampanyada en fazla taksit secenegi olan motordu yani ellerinde kalan! koltuk altı boslugu ancak bloknot defter koyacak kadar! hadi bide arka cantasını alayım orjinalınden deseniz motora zaten o zaman 4 milyara yakın olyu fiyatı. Fly a gelince 125-150 cc hava sogutmalı sehir ici binilecek scoooter konusunda bence suan alınabilecek fiyat-getiri degeri en iyi motor! bakalım sezon sonu kampanyalar birer birer basladı ve devam ediyo herkese kolay gelsin secmek zor....

federal
17 Eylül 2005, 16:10
FLY 150 AL DAHA İYİ, HEM PARAN CEBİNDE KALIR YADA FLY AKSESUARINI ALIRSIN...

mete_han
17 Eylül 2005, 20:41
yav arkadaşlar ben bu mankafamı hangi dağ ve bilumum kayalara vuramm...2 ay önce honda innova yarıotomatik 125 e 2900 ytl verdimm...oyyy kafam oyyy....

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

ben pıaggonun iti köpeği olurumm...lıberty 200 ün iti........fly150nin köpeğiyim yavvv.................

pıaggo olsun taştan olsun...heçen bir başlık gördüm...lıberty200 3200 ytl diyodu...dalga geçtim 2.elini bile o fiyata bulamazsın diye...6300 ytl nire 3200 ytl...fly alacaktım farlarına uyuz olup vazgeçtim...skıpper alayım dedim...ondanda vazgeçtim...5100 ytlye alıpda şimdi 2850 ytlye inmesi tabi daha çok koyardı...ama şimdide pıaggo sahibi olamamakda beni üzer.........

:pr: :pr: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Barış Şuşut
17 Eylül 2005, 22:00
satamıyolar kampanyalar zaten elde şişen malı satmanın ticari anlatımıdır çinliler saolsun :bounce:

mete_han
17 Eylül 2005, 22:31
bbrr abim neredeyse banka kredisiyle bu motorlardan birini alıyodum...aldıktan sonra düştüğünü düşünmsene...bana koyardı valla...kahrımdan ölürdüm...

heytbecom
17 Eylül 2005, 23:47
Arkadaşlar belli zaman sonra büyük bir hevesle aldığınız motosikletinizden sıkılıp değişik bir tarz veya yüksek hacimlisini isteyeceksiniz. Bana kalırsa aynı fiyata mükemmeller piyasada geziyooo.Birde onlara bakın derim.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Anlaşılır gibi değil.italyanlar bu güne kadar benzin canavarlarından başka ne yapmışlar acaba da motosiklet üretimi yapıyolar(düşük hacimli motorlar) .Görüyoruz palio-albea-marea motorlarını yarı ölü çalışıyooo ve tüketimleri ancak ve ancak düşük fiyatıyla ve bol yedek parçasıyla kamufle olabiliyor.italyanlar bir şeyi efsane haline getirip hemen fiyat attırıyolar.yani 1 liralık malı 5 liraya italyan stili satmaya çalışıyorlar.
eeeeeee nede olsa kankayız -akdeniz insanı düşünme stili.Kısa yoldan......

mete_han
17 Eylül 2005, 23:49
baba yapma yav...piyasadaki motorlar (örn.150lik)içerisinde bir skipper 150 gibi kaçabilen kaç tane motor vardır...bizzat parkormanda test ettim.....ha kazık yiyoruz diyorsan orda haklısın...

OmaR_
18 Eylül 2005, 00:48
Ben bu motoru aldım ve çok memnunum. Büyük tekerlekli olması bence bagajı olmamasını affettirir..

onat
18 Eylül 2005, 01:33
arkadaşlar herkes yorum yapıyo, yok ellerinde kalmış, yok daha öncede taksit yapmışlar.Sonuç olarak 200 lük bir scooter,yılların deneyimi piaggio ki herifler sadece scooter yapıyolar ve italyan malı, italyadaki scooter kullanımı da bilinen bir gerçektir,tecrübeliler yani. 3250 ytl gibi bir fiyata ben açıkçası başka bir alternatif bulamadım scooter olarak. Varsa bu fiyata başka bir alternatif önerilerinize açığım...

makarna
18 Eylül 2005, 01:35
ben de aldim liberty200
denedim begendim renk de güzel
topcase takılıyor bu arada, bir arkadaş takılmıyor demiş ama. rüzgarlığın komik oluşu da benim katıldıgım ama herkesin zevkine kalmiş birşey..
inşallah begenip alanlar kazasız belasız sureriz, pişman da olmayız..benim içime sindi valla.. :flower: :thumleft: :queen:

Kobayashi
18 Eylül 2005, 02:25
makarna hayırlı olsuuun:))

federal
18 Eylül 2005, 14:47
ALAN HERKESE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR, HERKESİN ELEŞTİRİSİ KENDİNİ BAĞLAR, HERKESİN ZEVKİ BAŞKADIR, BEN UCUZ DİYE BİR MAL ALIP ZEVKLERİNDEN TAVİZ VEREN BİRİSİ OLMADIĞIM İÇİN BU YORUMLARI YAPTIM, ALAN HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM... METEHAN SEN HİÇ ÜZÜLME DAHA NE FİYATLAR ÇIKAR GÖRECEKSİN , DAHA İYİNİ ALIRSIN DOSTUM... :rendeer:

makarna
19 Eylül 2005, 01:11
makarna hayırlı olsuuun:))

tesekkurler :rendeer:

onat
19 Eylül 2005, 02:16
makarna, nasıl liberty?çekişi yakıt sarfiyatı falan?? bende bu hafta içinde alıcam işallah bekliyorum , pztesi veya salı gelir dediler.

federal
19 Eylül 2005, 14:35
bu arada makarna güle güle ( :queen: ) kullan kazasız sürüşler dilerim.

Kobayashi
19 Eylül 2005, 16:17
makarna daha alete binemedi evrak işleri hallolsun bugün yarın biner umarım:)
ama bir iki gün daha binmese bence daha iyi olur:) heyecandan deliriyo çünküü:)
eziyet gibi gelsede bu heyecanı uzun yaşamak lazım...

federal
19 Eylül 2005, 16:28
kobayashi, liberty 200 ile sym joyride 200 ü kıyaslarmısın ? artılar ve eksilerle sence hangisi daha seri, kullanışlı, v.s.

Kobayashi
19 Eylül 2005, 17:12
şuanda pek anlamlı olmaz çünkü liberty yi kullanmadım.makarna teslim alınca bi tur verir heralde diye tahmin ediyorum ozaman daha iyi olur:))

ama şunlar binmedende ortada:

-liberty de bagaj sorunu yaşanacak Joyride ta 40 lt bagaj var.(ilk anda önemi anlaşılmıyor ama bayiden alıp eve getirince "ee bu brandayı kilidi yedek kaskı montu falan nereme koycam???)

-200 cc liberty 12,5 hp ama 172 cc joyride 14,5 hp?? garip.tüketimide biraz daha yüksek olabilir.(olmayada bilir)

-arkadaşlar standart olmayan ön cama para ödemek zorunda kalacak.bagajı olmadığı için birde yan yada arka bagaja tabiki

-ben joyride ile max 120 yapıyorum.bu libery'nin hızı nedir ve bunu yaparken titleşimi zorlanması nasıl bilemiyorum.

-joyride sıvı soğutma liberty hava

-liberty de arka kampana joyride'da ikiside disk

-joyride'ın 0 dan 90 km ye kadar çıkışı gerçekten benim için tatmin edici ( 70 kg ım onuda hesaba katalım.100 kiloluk bir arkadaş binip "bumu len" demesin)

-liberty'nin lastik çapı büyük yanlış hatırlamıyorsam 16-14 joyride'ın 12-12
Büyük lastik denge için viraj için çukura girip çıkmak için avantajdır.

-şimdi farkettim ayak marşı yok galba liberty'nin(ömür boyu ihtiyaç duymayabilirsinde ama ya lazım olursa)

-bunlarda resimler liberty'ninkileride başka biri eklesin işten kovdurcanız beni:)

benim en çok kafamı bu indirimin neden yapıldığı kurcalıyor.Euro 2 sorunu vardır seneye satamamaktan korkuyolardır dedim ama Euro 2 normundaymış Liberty de.

Alan arkadaşlar gülegüle kullansın.Aradıklarını karşılıyorsa fiyat/kalite açısından tabiki çok uygun.3 milyara çin malı 150 cc motor satılıyor siz liberty 200 cc alıyorsunuz daha ne diyim.tek konu almak istediğim ihtiyaç duyduğum motor bumu konusu bence.

http://img247.imageshack.us/img247/174/joy12bh.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/225/joy22tk.jpg

http://img137.imageshack.us/img137/7241/joy31go.jpg

federal
19 Eylül 2005, 17:20
sağol dostum verdiğin engin bilgiler için, kendine iyi bak motorun kız gibi maaşallah, kazasız belasız güle güle kullan.... :king: :king: :king:

Kobayashi
19 Eylül 2005, 17:27
yok federal bu benim motorum değil.bi siteden aldım:)) adamlar resim çekçez diye pırıl pırıl yapmış tabi :)
bu 2004 model benimki 2005 ayrıca.

federal
19 Eylül 2005, 17:39
seninki daha taze o zaman he :queen:

federal
20 Eylül 2005, 15:53
makarna motor nasıl memnunmusun, sorun var mı ?

heysem
21 Eylül 2005, 12:42
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA BU L,BERTY SADECE MOTORUNDAN DOLAYI BİLE ALINIR.BUNLARDA TAŞ GİBİ MOTOR VARDIR.VESPA MOTORLARIYLA AYNI VE VESPALARIN 45 YAŞINDA OLUP DAHA HALA BİNİLENLERİ VAR. BEN KENDİMİ AYARLARSAM HEMEN ALICAM.SENELERCE BİNERİM.ÜSTELİK GENİŞ CANT OLMASI ÇOK DA GÜZEL BİR ÖZELLİK,BUNLARDA KAFAMDA PROBLEM DE OLMAZ.İSTEDİĞİN YERE DERE TEPE BİNERSİN. AMA SÜRAT YAPMAZ. E BENİM DE ÖYLE DERDİM YOK ZATEN. BUNLAR GENE NERDEN BAKSAN 120 KM FALAN YAPAR. BENİM EN OTOMOBİLLE BİLE 90 I AŞMADIĞIM DÜŞÜNÜLÜRSE BANA BU BİLE FAZLA... :cherry:
ALAN ARKADAŞLARIN DERDİ HIZ FALAN DEĞİLSE GERÇEKTEN MEMNUN KALACAKLAR.AMACAM 12 SENEDİR BİR COSA YA BİNİYOR VE KESİNLİKLE SATMAYA NİYETİ YOK DAHA... DEDİĞİM GİBİ TAŞ GİBİ MOTOR...

federal
21 Eylül 2005, 12:57
arkadasım konuyu saptırıyorsunuz, biz motora bişey demedikki, sadece dış görüntüsü bana cazip değil , herkesin görüşü kendini bağlar, ucuz diye zevklerimden taviz vermem, cok iyi motor olabilir, konu bu aslında heysem, sende al begendiysen gülew güle kullan, kazasız günler dilerim. :king:

cathedral
21 Eylül 2005, 12:58
valla düşünmeye bile gerek yok..alıcak olanlar acele etsin dandik çin malı motor alıcanıza piaggio alın..bunlar taş gibi motordur evladiyelik..hanım izin verse valla hemen 2. motor olarak alırım..

federal
21 Eylül 2005, 13:04
cathedral dostum sen işi bilmiyosun, alcan motoru gelcen eve, karıcım bak sana ne aldım dıycen , sürmeyi öğretirsin biraz , sonra bayanlar hemen sıkılır bılıyosun, sen binersin bide dersinki sana motor aldık binmiyorsun falan dersin yağ gibi üste çıkarsın, nasıl taktik ama, hem suçlu hem güçlü :queen:

beyazs
27 Eylül 2005, 10:25
Buyuk bir hevesle dun aksam (26.09.2005 Pazartesi) teslim aldigim Bordo renk Piaggio Liberty 200 motorumu, acil nakit ihtiyacimdan dolayi, aldigim fiyata satiyorum. Indirim kampanyasindan yararlanmak isteyipte bulamayanlar icin buyuk bir firsat. Motorun tescil+plaka islemleri de yapilmadi. Dolayisi ile Noter alim - satim masrafida olmayacaktir.

Motor 15. km'dedir.

Almak isteyipte bulamayanlar icin kacirilmayacak bir firsattir. Ilk gelen motoru alir. :o

Fiyat 3.250 YTL.

Cep Tel : 0-536-2177123
e@mail : beyazs@hotmail.com

http://img96.imageshack.us/img96/1679/0kmpiaggioliberty200big1pm.jpg

federal
27 Eylül 2005, 11:31
dostum ilanı yanlış yere vermişsin gibi bir geyik yapıcam mecburen. :king: