Orijinalini görmek için tıklayınız : Aprilia Aprilia RS125
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
cakalaz
01 Nisan 2007, 17:54
Kardeşim ii güzel demişsin yalnıızzzz ömrü kısa oluyo muşş ! Wala ben çok beğeniyorum bu motoru zaten ya aprilia ya da cbr alcam yalnıss aprilia nın ömrü kısa diyen çok ! 2 zamanLı olduğu için :)
Merhaba Arkadaşlar,
Ben RS 125 sahibiyim motor kullanmaya yeni başlayacak arkadaşlar bu motordan önce vitesli küçük bir motorla alıştırma yapsınlar bence ben böyle bir alıştırmayı Mondial 125 KT ile yaptım (8 ay)fakat Aprilia nın üzerine bindiğim zaman dengem şaştı öyle bir serilik öyle duruş yok diyebilirim.
Gerçekten hatalı kullanıldığı zaman çok kötü sonuçlar doğurabilir.
Fakat deneyimi olupta motoru kullanmak iste çok ayrı bir keyif 125 cc olmasına rağmen açıkca söylüyorum otobanda 5. vitesle 160 gördüm ve 6 ya atmaya tırstım çünkü yeni almıştım ve sadece kask vardı başka korumam yoktu.
Yakıt konusuna gelince km de yaklaşık 0.11 YTL gibi bir fiyat yakıyor normal motorlardan biraz fazla gelebilir ama hakkını verdiğini düşünürseniz bu rakam çok değil bence.
Kısacası deneyimli birisi olarak diğer markaları kullanmış birisi olarak
Eğer bir miktar paranız varsa başka bir 125 cc motor seçeceğinize biraz daha biriktirip Aprilia alın derim.
Farklı bir markayı 1 sene sonra büyütmeyi düşünebilirsiniz.
Fakat aprilia sizi en az 2 sene idare edebilir.
Bu motorsikleti bende takip ediyorum fakat sesini duyma imkanım olmadığı için pek yorum yapamıyorum, bir de kardeş sana ikinci el piyasası ve sıfırı hakkında fiyat sormak istiyorum..
Dvorak
02 Nisan 2007, 01:34
Abi öyle diyorsunuzda insanlar bile arıza yapıyor doktora gidiyor.
Ben motoruma çok güzel bakıyorum en ufak bi terslik hissetsem götürüyorum hallettiriyorum onuda geçtim 1996 model RS 125 gördüm ve yaklaşık 80.000 de hala ölmemiş ve canavar gibi gidiyor tamamen senin kullanman ve bakmanla alakalı ben büyük bir sorun yaşamadım kabüratörümde ufak sorunlar var servisin verdiği fiyat orjinal değiştirme işçilik dahil 300 YTL fakat bir arkadaşım italyadan karbüratörü 34 Euro ya bana temin edebileceğini söyledi ona aldırıcam daha ucuza gelicek.
Fiyatlara gelirsek
2001 model gördüm geçenlerde 6000 YTL diyorlar
Sıfırları yanlış hatırlamıyorsam 6000 Euro gibi bir rakamdı.
Piyasası düşmeyen ve ikinci elde değer kaybetmeyen bir motor
dediğim gibi ben kullanıyorum ve tavsiye ediyorum
apokalipse-e
03 Nisan 2007, 23:16
iyi akşamlar aranızda aprılıa rs 125 hakkında bilgi sahibi olan biri varsa beni aydınlatsın eger mümkünse
cakalaz
04 Nisan 2007, 22:19
önceki konşşmaları okursan genişş bilgi sahibi olursun kardeşim :)
Dvorak
05 Nisan 2007, 02:45
Merhaba apokalipse-e ,
ben RS-125 kullanıyorum sormak istediklerini belirtirsen elimden gelen yardımı yaparım.
ÇILGIN SEDAT
07 Nisan 2007, 13:20
slm arkadaşlar ya bi tane aprilia rs 125 varmış 90 model birinde 2.500 ytl istiyor bu fiyat edermi mototor temizmiş ederse bana bi fikir verirseniz sevinirim daha önce alacaktım bi tane o biz parayı ayarlayana kadar satılmiş bunuda kacırmak istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum bu konuda bilgisi olanlar bana bi fikir versin teşekkürler
GeCe__
07 Nisan 2007, 13:31
90 model sakat vala:) ayrıca bana göre fıyatı yuksek resım yokmu resım.
rs125 cı arklar sızın adınıza yazdım ama kusura bakmazsınız dımı? benımde hosuma gıdıyordu bu motor ayrı konu ama sesını begenmıyorum
ÇILGIN SEDAT
07 Nisan 2007, 13:41
gece abi etmez mi diyorsun bu fiyat peki 2000 edermi bi zorlayım düşerse alayımmı ne dersin
GeCe__
07 Nisan 2007, 13:48
vala kardes suanda rs125 lerın topıgınde yazıyorum belkı haddım degıdlır ama cook temızse madem alıcaksan onu 2 mılyara ısı bıtır derım. yanlız resmı fln olsaydı daha iyi olurdu ben sahsen 90 modelın görunumu bılmıyorum:) sen gene az bekle ama bakalım rs cılar ne dıyecek bu konuya ok
hepside cevırımdısı masalah:)
ÇILGIN SEDAT
07 Nisan 2007, 13:51
bekleyelim ozaman arkadaşlarda görüşlerini söylesin bide resim işine bakayım ayarlarsam atayım
slm arkadaşlar ya bi tane aprilia rs 125 varmış 90 model birinde 2.500 ytl istiyor bu fiyat edermi mototor temizmiş ederse bana bi fikir verirseniz sevinirim daha önce alacaktım bi tane o biz parayı ayarlayana kadar satılmiş bunuda kacırmak istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum bu konuda bilgisi olanlar bana bi fikir versin teşekkürler
GeCe__
07 Nisan 2007, 14:40
alemsın yaa sayfa degıstı dıye yenısınımı yazdın:)
ÇILGIN SEDAT
07 Nisan 2007, 19:15
tamam ben o sevdadan vaz gectim teşekkürler
GeCe__
07 Nisan 2007, 19:21
sedat ne oldu hayırdır? neden öle dedın mılletın ısı gucu vardır öle takılma plomıklere sakın onlıne olunca elbet yazarlar:cat: hadı lucas nerdesın arka yardımcı ol
cakalaz
07 Nisan 2007, 22:13
YoK O sewdadan vazgecmesinin nedeni başkaa :) öZeLDen 1990 Model hakkında sölenmesi gerekenleri söledim arkadaşa :) Neisee doğru kararı verdin kardeşim emin oL :)
Angelo07
01 Mayıs 2007, 18:29
Arkadaşlar RS 125 tuona diye mi çıkıyor fiyatı ne acaba bilen var mı?
superzzt
01 Mayıs 2007, 18:57
Tuona ayrı bi model sanırım rs125 le motorlar aynı bir tek biri naked öbürü normal racing.Rs125 bende çok seviyorum ama ne yazzıkki bu tarz motorlarla uzun yola çıkmak ve artçı olayı çok fena.
Angelo07
01 Mayıs 2007, 19:51
Ankaradaki eğer aynı ise beyaz renk 11 istiyordu sıfırına
efendy_iso
01 Mayıs 2007, 20:39
kardeş 10.500 ytl olarak biliyorum rs125 indeğeri
cakalaz
09 Mayıs 2007, 20:29
5250 euro :) ..........
nitrious81
10 Mayıs 2007, 00:25
Off off bitigim bu makınaya :(
ahmetkaraca
12 Mayıs 2007, 22:29
2 Zamanli Motor Alcaksan Eğer Yamaha Rx Serisinden Al Motorun Sadece Sesi Bin Aprila Eder Aprila Dan Uygun Fiyatli üstelik O Kadarda Güçlü Olanida Var Sen Bir Araştir Bak Rx 115 150 Kmh Net Hiz Rx King (135 ) 170 Kmh Net Rx Z 6 Vitesli 135lik 94 De Bitti Tam Bir Roket Yavrusu Ses Desen Var 8 9 Milşyar O Na Veresiye 3 Milyara Al Sesi Adami Gaza Getiriyor Bilen Bilir Rx I
nitrious81
13 Mayıs 2007, 01:20
YA Rx de ıyı motor lafım yokta kı hatırlıyom arkadasla 2 kısı 135 e kadar basmıstık sonra yol bıttı daha da gıdermıydı bılmıyorumda sımdı Rx le RS125 ı bır mı tutuyorsunuz Allah askına ya Rx ın adı bıle yazılmaz yanına.
Lucas
13 Mayıs 2007, 02:12
GeCe__ biraz gec oldu ama yettim :)
Rx'in sesi Aprilia'ya fark mi atar dedi bi arkadas? Aprilia kuLLanmadim ama AmcaogLu niteligi ta$iyan Gilera GFR 125 kuLLaniyorum.. O yuzden biraz haddim oLarak yorum yapayim.. Rx de gordum, Aprilia da Gilera da.. Seslerini de biliyorum.. Da niye iki zamanli motordan ses beklediginizi anLamadim ? Ses istiyorsaniz 600 cc bir race ve guzeL bi performans egzosu ile istediginize kavu$abilirsiniz.. Ama Yamaha Rx, Aprilia yada Gilera veya Turevleri makinalardan ses beklerseniz hata edersiniz.. Ancak yapilacak ufak modifiyelerle 600 cc 4 zamanli makinalara bi nebze de olsa kafa tutabilirsiniz.. Bundan fazlasi hayal olur anca..
Ayni kategoride olmamalarina ragmen, benzer bir konumda olduklari icin Yamaha Rx mi yoksa Gilera / Aprilia mi derseniz ilk eleyecegim Rx olur..
nitrious81
13 Mayıs 2007, 12:18
Adam Ufacık Egzoz takmıs ses daha bı kalın olmus sankı
http://www.youtube.com/watch?v=38KWeHRz-HQ
ahmetkaraca
13 Mayıs 2007, 12:26
Ya 2 Zamanli Motor Motorsa Ses Verİr Sen Rx İn Sesİnİ Duymadin Galİba HİÇ Öle RÖlantİde DeĞİl Yolda Gİderken + Rx Yamaha Servİs Bol Yedek ParÇa Bol Benİmde İlk EleyeceĞİm Gİlera Olur Gİlera Serİsİnİn Bİrtek 180 Sp Sİnİ Sevİyorum Rx Z Yİ Bİlen Yoktur Belkİde Bu Rda Varsada Çok Nadİrdİr O Motor Tam Bİr Makİna İŞte 2 Zamanlidan Ses Dİyorsaniz Hiz Dİyorsaniz Rx Derİm
Bu Egzosun Sesİ BiÇki Motorunun Sesİ Gİbİ Çikiyor
cakalaz
23 Mayıs 2007, 19:21
wallaaa ses tartışması yapmayın millet :) Tipi yeter be :queen::queen:
romeo_84
24 Temmuz 2007, 15:32
KARDEŞİM bence aprilla rs 125 honda cbr 125 iki katı iyi çünki bir defa arada beygir farkı var ikisinde gazı kökleyin bakalım hangisi zıplıyor hangisi yerinde kalıyor iki zamanlı motor olmuşda ne olmuş öyle iki zamanlı motor kullanan tanıdıklarım varki 10 yıldır biniyorlar binmeden binmeyede fark var bakımını yaptıktan sonra isterse 1 zamnalı olsun:)
copycat
24 Temmuz 2007, 19:46
Ankaradaki eğer aynı ise beyaz renk 11 istiyordu sıfırına
Arkadaşlar 2 zamanlı 125 lik motora 11 milyar yapmayın ne olur. 2005 10.000km de fz6 10.000 ytl. 2007 hyosung gt 650 r 9.000 ytl. 2004 cbr 600f 12.000 ytl. 2005 kawasaki z750 11.000.Daha yazmıyorum. SAKIN!!!
fatihsevim
24 Temmuz 2007, 21:09
ya arkadaşlar motoru herkes begenmiş ama kimse bulamıyo şimdi karamanda aynısı var sorsanız belki karamanı bilmezsiniz ama ankarada ist. olmayan motor burda var ayrıca motorun sesi bence gayet güzel
forewer
25 Temmuz 2007, 11:26
Herkese selam arkadaşlar.Ben de bir aprilia RS125 hayranıyım.Sportiflik ve tasarımda italyanların üstüne yok her zamanki gibi.:)Yaww bu motoru hiç kullanan yok mu?Bize sürüş izlenimini anlatacak,orası şöyle burası böyle diyecek.Bu motor 100 km kaç litre yakıt tüketiyor.Bakım masrafları nasıl?(Duyduğuma göre 2000 km'de bir sekman 4000 de bir piston değişiyormuş).GT 250 R mükemmel bi şekilde anlatılmış..
Saygılarımla..
superzzt
26 Temmuz 2007, 12:48
Herkese selam arkadaşlar.Ben de bir aprilia RS125 hayranıyım.Sportiflik ve tasarımda italyanların üstüne yok her zamanki gibi.:)Yaww bu motoru hiç kullanan yok mu?Bize sürüş izlenimini anlatacak,orası şöyle burası böyle diyecek.Bu motor 100 km kaç litre yakıt tüketiyor.Bakım masrafları nasıl?(Duyduğuma göre 2000 km'de bir sekman 4000 de bir piston değişiyormuş).GT 250 R mükemmel bi şekilde anlatılmış..
Saygılarımla..
2000km.de bir segman vs... abi yanlış duymuşun tamam iki zamanlı motorlar çabuk yıpranır 4 zamanlıya göre ama o kadarda değil,kaldıki 25000km.de 2 zamanlı racelerde var piyasada ve gayet güzelde gidiyorlar daha segman piston gömlek değişmemiş.Öyle olsa motorun rodajı sonsuza kadar sürer.Gt250r güzel anlatılmış olabilir ama aprilianın yanına hiçbir şekilde yaklaşamaz.Ne kalitede nede hız konusunda hele kalkışta asla.Bende derbi gpr125 vardı,20ytl.e 100km gidiyordu yani benzini içiyordu
forewer
27 Temmuz 2007, 17:06
2000km.de bir segman vs... abi yanlış duymuşun tamam iki zamanlı motorlar çabuk yıpranır 4 zamanlıya göre ama o kadarda değil,kaldıki 25000km.de 2 zamanlı racelerde var piyasada ve gayet güzelde gidiyorlar daha segman piston gömlek değişmemiş.Öyle olsa motorun rodajı sonsuza kadar sürer.Gt250r güzel anlatılmış olabilir ama aprilianın yanına hiçbir şekilde yaklaşamaz.Ne kalitede nede hız konusunda hele kalkışta asla.Bende derbi gpr125 vardı,20ytl.e 100km gidiyordu yani benzini içiyordu
Kardeş değerli açıklamaların için çok sağol.Senin gpr 125 in hakkında detaylı bilgi verebilir misin?Ne de olsa aprilia ile aynı sınıfta.(bakım aralıkları, sürüş izlenimin aklına ne gelirse hatta :) çok mu oluyom acaba:))Kusura bakma walla çok soru sordum.Önümüzdeki yıl bulabilirsem ikinci el yeni kasa aprilia rs 125 almayı düşünüyorum ondan soruyorum ;ama yakıt tüketimi beni kahretti:silent: 5 lt yakar diyordum ama senin dediğine göre daha da fazla..Web sitelerinin hiçbirinde adam gibi detaylı teknik bilgi yok.
superzzt
27 Temmuz 2007, 23:36
gpr 125 kullanmöası zevkli olduğu kadar bileklerime işkence eden bir motordu ama kendimi çok güvende hisediyordum çünkü kimi zaman kedi gibi uysal kimi zaman çita gibi hızlanan bir alettir.Artçı olarak arakana birini alırsan o kişi sevmediğin biri olsun çünkü büyük işkence çektirmiş olursun ona.ilk rodaj bakımı 1000km.de sonra 6000.de bir ve servis fiyatlarıda 70-80ytl.1000km bakımında egzap çipi takılıyor ve motor mutasyon geçiriyor.28 beygir civarı gpr125 rs125 33bg.Hor kullanmazsan baya bir kilometre piston gömlek gerektirmez mesela 25000km. kullanan tanıdıklar var bebek gibi bakıyorlar motora ve hala performansı gayet iyi.Rs125 kesinlikle çok daha kaliteli ve performanslı bir makina para olsa onu alırdım.Sahibinden.com da Rs250 var adanada valla içim gidiyor o motora ama istanbula getirmek sorun ve para yok:( İkinci el temiz bir rs125 buldunmu fiyatıda uygunsa kaçırma gpr125tense rs125i tercih ederim.2 zamanlı ss bir alet alıyorsan benzini çok düşünme zaten günlük şehiriçi kullanıma çok uygun makineler değil bence hem kullanımı rahat değil trafikte hemde çok yakıyorlar.Gpr125 te yamaha motoru kullanılıyor diğer derbi modellerindeki gibi 124lik sendalarda ybr motoru,600 küsür cc.lik modelinde xt660 motoru 50cc.lik sendalarda dt50r motoru kullanılıyor.Yani tasarım ispanyol ama motor japon.Rs125e paran yetmezse bence gpr125e bak veya gileranın 125liklerine bak.Gpr125in bakımında şanzuman yağı buji,vs.. gibi şeyler değişiyor ve kontroller ayarlamalar yapılıyor zaten 10000 bakımında kullanıcı kitabına göre piston segman kontrolü var sadece kontrol değişim değil.Muhtelif internetteki ilan sitelerinde rs125 baya uygun fiyatlara bulabiliyorsun hatta abartı modifiyeliler bile bulabiliyorsun.Benim gprda Gianelli performans egzozu sayesinde +3 bg. vardı ama aprilia fabrika çıkışı 33bg.Aklıma şuan bu kadar geliyor,istediğin herhangi bir bilgi varsa sor,bildiğim kadarıyla seni aydınlatmaya çalışırım.
forewer
28 Temmuz 2007, 01:20
gpr 125 kullanmöası zevkli olduğu kadar bileklerime işkence eden bir motordu ama kendimi çok güvende hisediyordum çünkü kimi zaman kedi gibi uysal kimi zaman çita gibi hızlanan bir alettir.Artçı olarak arakana birini alırsan o kişi sevmediğin biri olsun çünkü büyük işkence çektirmiş olursun ona.ilk rodaj bakımı 1000km.de sonra 6000.de bir ve servis fiyatlarıda 70-80ytl.1000km bakımında egzap çipi takılıyor ve motor mutasyon geçiriyor.28 beygir civarı gpr125 rs125 33bg.Hor kullanmazsan baya bir kilometre piston gömlek gerektirmez mesela 25000km. kullanan tanıdıklar var bebek gibi bakıyorlar motora ve hala performansı gayet iyi.Rs125 kesinlikle çok daha kaliteli ve performanslı bir makina para olsa onu alırdım.Sahibinden.com da Rs250 var adanada valla içim gidiyor o motora ama istanbula getirmek sorun ve para yok:( İkinci el temiz bir rs125 buldunmu fiyatıda uygunsa kaçırma gpr125tense rs125i tercih ederim.2 zamanlı ss bir alet alıyorsan benzini çok düşünme zaten günlük şehiriçi kullanıma çok uygun makineler değil bence hem kullanımı rahat değil trafikte hemde çok yakıyorlar.Gpr125 te yamaha motoru kullanılıyor diğer derbi modellerindeki gibi 124lik sendalarda ybr motoru,600 küsür cc.lik modelinde xt660 motoru 50cc.lik sendalarda dt50r motoru kullanılıyor.Yani tasarım ispanyol ama motor japon.Rs125e paran yetmezse bence gpr125e bak veya gileranın 125liklerine bak.Gpr125in bakımında şanzuman yağı buji,vs.. gibi şeyler değişiyor ve kontroller ayarlamalar yapılıyor zaten 10000 bakımında kullanıcı kitabına göre piston segman kontrolü var sadece kontrol değişim değil.Muhtelif internetteki ilan sitelerinde rs125 baya uygun fiyatlara bulabiliyorsun hatta abartı modifiyeliler bile bulabiliyorsun.Benim gprda Gianelli performans egzozu sayesinde +3 bg. vardı ama aprilia fabrika çıkışı 33bg.Aklıma şuan bu kadar geliyor,istediğin herhangi bir bilgi varsa sor,bildiğim kadarıyla seni aydınlatmaya çalışırım.
Kardeş çok teşekkür ederim.Merak ettiğim şeyler olursa yine danışırım:)
attraction
25 Mart 2008, 01:42
2 Zamanli Motor Alcaksan Eğer Yamaha Rx Serisinden Al Motorun Sadece Sesi Bin Aprila Eder Aprila Dan Uygun Fiyatli üstelik O Kadarda Güçlü Olanida Var Sen Bir Araştir Bak Rx 115 150 Kmh Net Hiz Rx King (135 ) 170 Kmh Net Rx Z 6 Vitesli 135lik 94 De Bitti Tam Bir Roket Yavrusu Ses Desen Var 8 9 Milşyar O Na Veresiye 3 Milyara Al Sesi Adami Gaza Getiriyor Bilen Bilir Rx I
arkadaşım bende de var rx115 dedigin gibi sesi harika insanı tahrik ediyo hatta yeni rektefe yaptık piston sekman krank yan bilyeler deişti rodaj yapıyorum ama gaza gelip uzattıgım da oluyo:d ama aprilla ile kıyaslanamaz cünkü aprillaya da bindim ikisinin de zevki ayrı mesle rx115 te virajlarda yatma şansın fazla olmuyo ama aprillada var rx115te turbo yok aprilla rs125te var.yani cok ayrı kulvarlarda motorlar.yedek parca konusunda haklısın abimin rs50 var onun ön camı bile bulamadık yaptırıcaz şimdi.ama söle diim ses konusunda da rs125 e bindiysen, bence binmedin en az rx kadar tahrik eder o sesi ve gaz yeyişi seni emin ol...
agnostic
08 Temmuz 2009, 17:46
merhabalar.RS 125 kullanıcıları varsa bilgi verebilir mi?
ExTReMa
08 Temmuz 2009, 17:47
Rs 250 kullanıcısı bilgi verse olur mu :)
jonturq
08 Temmuz 2009, 17:49
Tam adami ilk mesaji atmis zaten :)
agnostic
08 Temmuz 2009, 17:51
o da olur:) her motoru gelip burda inceliyorum RS ler yok şaşırdım!
ExTReMa
08 Temmuz 2009, 17:54
Bak zaten modumuz olcan topiği bulmuş senin için :P
Başka sormak istediğin bişey varsa yanıtlamaya çalışırız
Junger
10 Ağustos 2009, 18:37
bu 2008 modeller 30bg mi 33 bg mi ? ve de avrupadaki gibi 15 bg ye mi düşürülmüş halde ? yoksa aldıgımız gibi tam gücünde olarak rahat rahat kullanabilir miyiz ?
jönysf
10 Ağustos 2009, 18:50
aprillia güzel dir. benim 1999 sr50 modli vardı.
Junger
11 Ağustos 2009, 13:55
kimse bilmiyor mu ne oldugunu :(
Syanur
13 Ağustos 2009, 11:36
bu 2008 modeller 30bg mi 33 bg mi ? ve de avrupadaki gibi 15 bg ye mi düşürülmüş halde ? yoksa aldıgımız gibi tam gücünde olarak rahat rahat kullanabilir miyiz ?
Ayıp ettin hocam. Bilen var da bu konu biraz ölü olduğu için pek sıklıkla uğramıyo insanlar. DerbiGPR125 cileri bu konuda kıskanıyorum doğrusu. Gelelim senn soruna; Türliyeye ithal edilen modeller 2006dan beri 28.5 hp. Yani ne 30 nede 33... Eski kasa modeller galiba 33 idi. Avrupada(yanılmıyosam almanya da dahil) bazı ülkelere 15 hp gibi versiyonları da satılıyor. Hatta sadece 15lik modeller satılıyor o ülkelere. Nedenini tam bilmiyorum ama belki talepten/beklentiden ötürü oluşan satış politikası yada o ülkenin kanunları ile alakalı olabilir. Allahtan bizim ülkemize en güçlü modelini gönderiyolar..:cat: Gerçi gönderiyolar da noluyor, hala bakıp bakıp iç çekiyoru(m)z...:salut:
scuderia06
22 Ağustos 2009, 18:15
rs 125 14 bin devir çeviriyor kimse bundan bahsetmemiş sanırım :cherry:
Syanur
24 Ağustos 2009, 13:02
rs 125 14 bin devir çeviriyor kimse bundan bahsetmemiş sanırım :cherry:
Eminim çeviriyordur da durup dururken nasıl bahsedilir böyle bişeyden ki:P Aslında bi nasip olsa:salut: kullanmak herşeyinden bahsedicem ama... Emini ol devirden de bahsederim sen merak etme:cat:
Curve
30 Ağustos 2009, 03:02
Merak edenlere, kullanım kitapçığında bahsedilen piston ve sekman değişim süreleri her 16000km olarak verilmiş.
Mert Arici
02 Eylül 2009, 21:53
Herkese merhba
ben istiyorum bu motordan ilk motorum olacak fazla yormam motoru öğrenmek kendimi geliştirmek için alıyorum 20008 model civarlarında başımı ağrıtır mı_2 zamanlılarla 4 zamanlıların yakıt farkı var diyorlardı hangisi az yakar ve ne kadar yakar bu alet
saygılar:rendeer:
ketchup
02 Eylül 2009, 23:46
Herkese merhba
ben istiyorum bu motordan ilk motorum olacak fazla yormam motoru öğrenmek kendimi geliştirmek için alıyorum 20008 model civarlarında başımı ağrıtır mı_2 zamanlılarla 4 zamanlıların yakıt farkı var diyorlardı hangisi az yakar ve ne kadar yakar bu alet
saygılar:rendeer:
Merhaba. 125cc oluşuna aldanma, çok hafif ve çok çok güçlü bir alettir. Aklıbaşında kullanılmazsa eğer ilk motor için fazla bile güçlü olabilir. Problem olarak başını ağrıtmaz. Sorunsuz çalışır. "İki zamanlı motor çabuk ölür, ısınınca şişer" falan diyenler olacaktır. Öyle diyenler, iki zamanlı motor bilgileri mobiletten sonra gelişmemiş kişilerdir. Aldırış etme. Rs125 yüksek teknoloji ile geliştirilmiş bir italyan mucizesidir.
Yakıt olarak basarsan çok yakacaktır. "Basmam" dersen de çok yakacaktır çünkü çok gaz bir makine. ister istemez basacaksın =)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO