Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 Kawasaki ex250 ninja (USA Version)
Tony Montana
03 Mart 2008, 21:28
Selam arkadaşlar.ABD de ikamet etmekteyim.Yaklaşık 1 ay önce sipariş ettiğim Kawasaki ex250 ninja sonunda geldi.Burda da motorsikletle ilgilenen herkes bu modeli bekliyordu.Siparişlere yetişemeyen Kawasaki her magazaya 1 adet gönderiyor şuan.Benim şansıma da passion red düştü.Çevre eyaletlerdeki mağazaları aradım oralarda da sold out şu an.Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım.Öncelikle ne cbr125 gibi küçük ne gtr250 kadar yapılı.Tam ortası.1.82 boy 88kg için fena sayılmaz.Oturuş çok rahat,600cc ve daha büyük hacimli motorsikletlerdeki gibi öne eğilmeniz gerekmiyor.Başlangıç motoru olarak daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu bence.17" jantlar geniş lastikler yol tutuşu için artıları.6 vites.Torku ideal.Grenaj sportif.Yani beklediğime değdi diyebilirim.Fiyatına gelince 3499$+tax+title+tag vs. derken 4400$ ödedim.Bulundugum eyalette vergi yüksek bu arada %9.5.Türkiye ye gelince 8000-9000 ytl arasında alıcı bulur sanıyorum.Fotografları yakında ekleyeceğim.Soru,görüş ve önerilerinize açığım.Selametle
mhrrmkpnr
03 Mart 2008, 21:31
cok güzel anlatmıssın tesekkürler türkiyede 9.750fiyat belirlenmiş fuar için gelenlerde satılmış dendi enson:cat:
Tony Montana
03 Mart 2008, 21:40
Ben teşekkür ederim.Keşke fiyatı biraz daha aşağı olsaymış.Her anlamda başlangıç motoru olarak ideal olsa da ülkemizde 9750 ytl kolay kolay 250cc makineye verilmez inancındayım.Gönül ister fiyatlar daha uygun olsun,rekabet olsun,motorcu arkadaşlar kazansın.
dreamdark
03 Mart 2008, 21:47
Ben teşekkür ederim.Keşke fiyatı biraz daha aşağı olsaymış.Her anlamda başlangıç motoru olarak ideal olsa da ülkemizde 9750 ytl kolay kolay 250cc makineye verilmez inancındayım.Gönül ister fiyatlar daha uygun olsun,rekabet olsun,motorcu arkadaşlar kazansın.
Olur da bir gün devletin aldığı fahiş vergiler makul seviyelere düşerse o da olur belki.
Ben görebilir miyim peki o günleri???
Bence göremem..
ozan150zc
03 Mart 2008, 21:48
hayırlı olsun öncelikle motosiklet.net de bu motoru alan ilk kişi sensin:)resimleri bekleriz..!!
misal arkadaş ne guzel yazmış 3400$ + vergiler = 4400$ bizde o soyle oluyor yaklaşık 3400 ytl + vergiler = 7000 ytl.
Gule gule kullan aracını kırmızı guzel :)
Memotor
03 Mart 2008, 22:20
resimlerini heyecanla bekliyoruz haberin olsun:)
Tony Montana
03 Mart 2008, 22:23
hayırlı olsun öncelikle motosiklet.net de bu motoru alan ilk kişi sensin:)resimleri bekleriz..!!
Sağolasın kardeşim.Naçizane benimde içinde bulunduğum tüm motorsiklet.net camiası ve diğer motorsiklet sevdalılarına kazasız belasız güvenli yolculuklar en öncelikli temennimdir.1-2 güne kadar,her açıdan fotoları çekip burada siz motorcu arkadaşlarımla paylaşacağım.Selametle
Shrieker
03 Mart 2008, 22:32
Güle güle kazasız belasız kullan, fotoğrafları bekliyoruz:)
Tony Montana kapıya dönüp der ki: "Say Hello to my new friend". Yeni arkadaşın hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde güle güle kullanman dileklerimle...
Tony Montana
03 Mart 2008, 22:34
resimlerini heyecanla bekliyoruz haberin olsun:)
Nasipse 1-2 gün içinde her açıdan fotoları koyacağım.Açıkçası internetteki sample fotolar motorsiklet hakkında net bir görüş edinme şansı vermiyor düşüncesindeyim.Bu sayede almayı düşünen arkadaşlarım da bir fikir edinir en azından.motorsiklet.net ailesine bir faydam olursa ne mutlu bana.Selametle
Güle güle kazasız belasız kullan, fotoğrafları bekliyoruz:)
Allah(c.c) razı olsun kardeşim
srhtsglm
03 Mart 2008, 22:37
hayırlı olsun.ne güzel memleket 5.300 ytl e işi bitiriyosun hemde America!
iddia ediyorum o motor burda 9000 den aşağı malolmayacak!
Tony Montana
03 Mart 2008, 22:38
Tony Montana kapıya dönüp der ki: "Say Hello to my new friend". Yeni arkadaşın hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde güle güle kullanman dileklerimle...
Allah(c.c) razı olsun.Siz değerli motor sevdalılarına kazasız-belasız yolculuklar dilerim.
crayzboyone
03 Mart 2008, 22:43
hayırlı olsun ne dıyelım ALLAH KAZA BELA gostermesın NAZARLARDAN korusun gule gule gazla ... Resımde koysan cok guzel olurdu
Tony Montana
03 Mart 2008, 22:55
hayırlı olsun ne dıyelım ALLAH KAZA BELA gostermesın NAZARLARDAN korusun gule gule gazla ... Resımde koysan cok guzel olurdu
ALLAH(c.c) razı olsun.Bende aynı dileklerimi size ve tüm motorsiklet sevdalılarına iletirim.2 gün içinde fotoları ekleyeceğim.Selametle
Tony Montana
06 Mart 2008, 02:16
Fotoları ekledim arkadaşlar.2 tanesinde turuncu gibi çıkmış güneş vuruyordu ondan olacak galiba.Tüm motorcu arkadaşlarıma kazasız belasız yolculuklar dilerim
http://img352.imageshack.us/img352/7161/kawarp7.th.jpg (http://img352.imageshack.us/my.php?image=kawarp7.jpg)
http://img215.imageshack.us/img215/6466/kawa3de8.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=kawa3de8.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/6711/kawa4uq3.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=kawa4uq3.jpg)
http://img155.imageshack.us/img155/5492/kawa2jf0.th.jpg (http://img155.imageshack.us/my.php?image=kawa2jf0.jpg)
demirgursel
06 Mart 2008, 02:48
dostum sağol resim için.motor harbi canavar duruyor,darısı bekleyenlere olsun.ama burada fiyatlar çok yüksek 250 lik makinalar 8-9 bin ytl.
yani ya kötü makinaya binip tamirciden çıkmayacaksın yada iyi bi makina alıp bankadan çıkmayacaksın.
bu arada sana hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin:rendeer:
ozrace
06 Mart 2008, 02:52
Olur da bir gün devletin aldığı fahiş vergiler makul seviyelere düşerse o da olur belki.
Ben görebilir miyim peki o günleri???
Bence göremem..
haklısın dostum:pr:doğru söze ne hacet:cat:
erdo2002
06 Mart 2008, 02:55
Aslında tam benim aradığım motor.şehiriçi ve kısa mesafe şehirdışı turları için ideal.Max süratıda yeterli sanırım.160km/s e çıkar sanırım:silent:Güle güle kullan çok güzel.
THE_LANCET
06 Mart 2008, 03:04
Resimler için sağol. Aramıza hoşgeldin ve hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.:rendeer:
İlerde motosikletin. son hızı, viraj kabiliyeti, düşük devirlerde ve yüksek devirler deki çekişini, ara hızlanmaları hakkındada bilgi verirsen hepimiz açısından iyi olur.
Memotor
06 Mart 2008, 03:21
kardeşim iyi günlerde kullan:)gerçekten çok güzel motor:)
mete_han
06 Mart 2008, 03:30
Selam arkadaşlar.ABD de ikamet etmekteyim.Yaklaşık 1 ay önce sipariş ettiğim Kawasaki ex250 ninja sonunda geldi.Burda da motorsikletle ilgilenen herkes bu modeli bekliyordu.Siparişlere yetişemeyen Kawasaki her magazaya 1 adet gönderiyor şuan.Benim şansıma da passion red düştü.Çevre eyaletlerdeki mağazaları aradım oralarda da sold out şu an.Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım.Öncelikle ne cbr125 gibi küçük ne gtr250 kadar yapılı.Tam ortası.1.82 boy 88kg için fena sayılmaz.Oturuş çok rahat,600cc ve daha büyük hacimli motorsikletlerdeki gibi öne eğilmeniz gerekmiyor.Başlangıç motoru olarak daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu bence.17" jantlar geniş lastikler yol tutuşu için artıları.6 vites.Torku ideal.Grenaj sportif.Yani beklediğime değdi diyebilirim.Fiyatına gelince 3499$+tax+title+tag vs. derken 4400$ ödedim.Bulundugum eyalette vergi yüksek bu arada %9.5.Türkiye ye gelince 8000-9000 ytl arasında alıcı bulur sanıyorum.Fotografları yakında ekleyeceğim.Soru,görüş ve önerilerinize açığım.Selametle
harika...hem makina hem sen...:wiinkk:makinan hayırlı uğurlu olsun...bizde fuarda görücez 2 haftadan inşallah...:cat:
benim boy 1.90..kilo 122...herhalde bana gelmez...merak ettiğim Amerikada Hondaya ait commuter sınıfı makina varmı...talep durumu nedir...Amerikalılar küçük hacimde ne kullanır...125-150 vitesli sınıfında...Kymco SYM Hyosung TVS gibi ürünlerin yeri nedir...
mesela ben cbf 150 ye biniyorum...orada bu hacimde en çok ne tutuluyor...:rendeer:
Tony Montana
07 Mart 2008, 19:26
Öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Kusura bakmayın cevap yazamadım,ağır gripten antibiyotiklerle kurtulmaya çalışırken anca yazma fırsatı bulabildim.mete_han arkadaşım,güzel yorumun için sanada ayrıca teşekkür ederim,soruna gelince naçizane yanıtlamaya çalışayım.Öncelikle senin boyutlarında birisi için biraz ufak kalacağı aşikar.kusura bakma:)125-150 cc küçük hacimli,vitesli commuter yada sport sınıfına gelince;burada MALESEF üreticiler piyasaya bu cc de motor sokmuyorlar yada sokamıyorlar.Avrupada olan birçok ufak cc makina burada yok.Misal cbr125 vs.Burada da tartışma konusu oluyor bu olay çünkü sport tarzına adım atacakların başlangıç motoru olarak göz atabilecekleri seçenekler çok az.Bu gerçeğin ışığında Ninja ex250r nin pek fazla rakibi olmadığını söylemek zor olmasa gerek.Onun dışında Kymco SYM ye yetkili bayilerde rastladım ama yollarda hiç görmedim.hyosung ise gt250r ve 600r ile piyasada.Bu arada şunu da belirtmeden geçemeyeceğim;motorsiklete ayrılan bütçeyle çok rahat sağlam otomobil alınabilir burada.Neden düşük cc motor yok sorusuna verebilecek bir cevap düşündüğümde aklıma hemen işin mali portresi geliyor tabi.Bilindiği üzere türkiyede önceden büyükler satılmaz diye düşük cc makina getirmeyen üreticiler,son birkaç senedir bazı 125-250cc arası makinaları piyasaya sokarak nabız yokladılar ve genel itibariyle olumlu geri dönüş aldılar.Burada da üreticilerin aynı politikada olma ihtimalleri yüksek.Amerikalıların genel olarak ebatlarının yukarda olması ve özellikle BÜYÜK MAKINE merakı üreticilerin piyasaya düşük cc motor sokmamasını sağlayan gerekçelerden diye düşünüyorum.Biraz iyileşeyim birkaç resim daha ekleyeceğim nasipse.Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.Selametle.
mete_han
07 Mart 2008, 21:41
Öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Kusura bakmayın cevap yazamadım,ağır gripten antibiyotiklerle kurtulmaya çalışırken anca yazma fırsatı bulabildim.
geçmiş olsun...antibiyotik hikaye...bak ben şunu kullandım..ağır gribal grip ve burun akıntısı ertesi güne kalmadı...çok etkili ama yan etkisi fazla...aşırı uyku veriyor...ve kalp çarpıntıları yapıyor...şeker hastalarına yasak...Amerikada yasaklandığını duydum...ilaç limon aromalı toz...ılık suda içiyorsun...adı tylol hot...bi sor eczaneye...belki işine yarar...çok etkili...limonata gibi içiyon...:cat:
http://www.nobel.com.tr/urunimg/Tylol_hot_kutu.jpg
mete_han arkadaşım,güzel yorumun için sanada ayrıca teşekkür ederim,soruna gelince naçizane yanıtlamaya çalışayım.Öncelikle senin boyutlarında birisi için biraz ufak kalacağı aşikar.kusura bakma:)
bende PANDA sınıfında olduğumun farkındayım...AYU nun kuzeni panda...:P
125-150 cc küçük hacimli,vitesli commuter yada sport sınıfına gelince;burada MALESEF üreticiler piyasaya bu cc de motor sokmuyorlar yada sokamıyorlar.
yani bu demek oluyorki küçük cc pek yok...
Avrupada olan birçok ufak cc makina burada yok.Misal cbr125 vs.Burada da tartışma konusu oluyor bu olay çünkü sport tarzına adım atacakların başlangıç motoru olarak göz atabilecekleri seçenekler çok az.Bu gerçeğin ışığında Ninja ex250r nin pek fazla rakibi olmadığını söylemek zor olmasa gerek.Onun dışında Kymco SYM ye yetkili bayilerde rastladım ama yollarda hiç görmedim.hyosung ise gt250r ve 600r ile piyasada.
peki senin eyaletde en çok tercih edilen veya edildiğine şahit olduğun scooter..cruser ..chopper.. ss ve sport tourıng nedir...cidden öğrenmek isterim...vaktin olursa yaz lütfen..
Bu arada şunu da belirtmeden geçemeyeceğim;motorsiklete ayrılan bütçeyle çok rahat sağlam otomobil alınabilir burada.
o zaman araba fiyatları çok düşük orada..nedense...
Neden düşük cc motor yok sorusuna verebilecek bir cevap düşündüğümde aklıma hemen işin mali portresi geliyor tabi.Bilindiği üzere türkiyede önceden büyükler satılmaz diye düşük cc makina getirmeyen üreticiler,son birkaç senedir bazı 125-250cc arası makinaları piyasaya sokarak nabız yokladılar ve genel itibariyle olumlu geri dönüş aldılar.Burada da üreticilerin aynı politikada olma ihtimalleri yüksek.Amerikalıların genel olarak ebatlarının yukarda olması ve özellikle BÜYÜK MAKINE merakı üreticilerin piyasaya düşük cc motor sokmamasını sağlayan gerekçelerden diye düşünüyorum.
evet...obez bir toplum olduğu...obezlerin toplumun önemli bir kısmını kapsadığını okuyorum..aslında bu tip ağır kilolu insanlar genelde yürümeyi tercih etmezler...benim gibi motosiklete ihtiyac duyarlar veya tembellik yaparlar...yani şişkoları düşünerek küçük cc makina orada daha fazla olmalı tezim yanlış...
Biraz iyileşeyim birkaç resim daha ekleyeceğim nasipse.Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.Selametle.
ok...by...............:cat:
Carcharoth
07 Mart 2008, 21:51
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Motor umduğumdan büyük gözüktü gözüme... Güle güle kazasız günlerde kullan. Allah grenajlarına çizik yüzü göstermesin :)
achille
07 Mart 2008, 22:02
kazasız gule gule kullan cok begendım.
Tony Montana kardeşim yeni motorun hayırlı,uğurlu olsun.
Allah kaza bela vermesin.
Kawasaki yeşilinden daha iyi bir renge sahip kanımca senin motorun
Siyah ön cam ile öndeki sadelik bir nebze değiştirilebilir bu arada.
garacava
07 Mart 2008, 22:06
http://img117.imageshack.us/img117/7416/kawa4uq3uz8.jpg (http://imageshack.us)
Türk her yerdeTürk abi..Buralarda plakanın üzerini karalarız hadi de,elin USA'sında sen niye çizdin plakanın üzerini?:silent:
BikerBoyz34
07 Mart 2008, 22:08
abi bu motosiklet çok hoşuma gitt ya türkiyeye gelse artık gt250r tutulmaz bunun yanında ki fiyatı da bence ona göre çok daha makul yani bir yerde kalite var görsellikde eklenince çok iyi olmuş.
hayırlı olsun kardeşim motorun güneş vurmuş kırmızı biraz turuncu olmuş ama turuncu da hiç fena olmamış hani...
hasanpinar0537
07 Mart 2008, 22:13
valla fuarda bir görelim bakalım inşallah. kararım gene değişti galiba. motorun hayırlı olsun.
abi bu motosiklet çok hoşuma gitt ya türkiyeye gelse artık gt250r tutulmaz bunun yanında ki fiyatı da bence ona göre çok daha makul yani bir yerde kalite var görsellikde eklenince çok iyi olmuş.
hayırlı olsun kardeşim motorun güneş vurmuş kırmızı biraz turuncu olmuş ama turuncu da hiç fena olmamış hani...
Abartıyorsun.
Tutulmasa idi şimdiye kadar tutulmazdı. (rakibi yok diye gözü kapalı atlamaz sonuçta kimse, işin ucunda yüksek bir mebla olunca)
8500, 9 bin ytl verip sıfır motor alacağına 2-3 bin ytl ekler Japon'a binmesini de bilirdi bazıları. :wiinkk:
Gerçi hele bi gelsin Ninja 250 R ve satılsın,ondan sonra konuşmak daha isabetli olur.
cbr125faik
07 Mart 2008, 23:25
bu konuda asıma katılıyorum...kesınlıkle gt250r tutulmus bı motor ama bunda sunada baska secenegının olmaması gıbı nedenlerde var ama hakkaten bı gelsın kawa sonra konusalım bu konuları....
yürekçe
07 Mart 2008, 23:36
Allah kaza bela vermesin kardeşim... hayırlı uğurlu olsun...
Tony Montana: hosgeldin arkadasim. her ne kadar plakayi karalamis olsan da merak edip soracagim: hangi sehirdesin? eger batida veya guneydogudaysan yilin %90inda super motosiklet havasi olacaktir sanirim.
ben 3 yil guneyde yasadim. ama o zamanlar motosiklet tutkum baslamamisti. su anda Turkiyeden oradaki motor fiyatlarini izliyorum ve $8900'a R6/600RR ve $12500'e R1 sifir fiyatlarini gorunce kafami duvardan duvara vuruyorum :) keske o zamanlar motora baslamis olsaydim. burada 2 katindan fazla vermek zorundayiz bu fantastik aletlere.
motorun tekrar hayirli olsun. aynasizlara dikkat et; sen de bilirsin ki en ufak trafik ihlalinde (stop'ta durmamak) cezayi mihlarlar :)
Tony Montana
08 Mart 2008, 01:52
ok...by...............:cat:
mete_han tylol hot vesaire türevlerini kullandım zamanında,iyice almışsan virüsü bu tür şeyler hikaye...en azından bende bir sonuç vermiyor.yoksa antibiyotik meraklısı değilim.hatta karşıyım.neyse.yorumlarına gelince;
-yani bu demek oluyorki küçük cc pek yok demişsin.Scooter dışında 250 cc nin altında motor yok evet.
-peki senin eyaletde en çok tercih edilen veya edildiğine şahit olduğun scooter..cruser ..chopper.. ss ve sport tourıng nedir...cidden öğrenmek isterim...vaktin olursa yaz lütfen..demişsin.Ben doğu yakasındayım,sadece bulunduğum eyaleti değil nerdeyse tüm doğu ve güneydoğudaki eyaletleri gezmiş,bilen biri olarak sana olayı şöyle özetleyebilirim : Büyük hacimli her türlü motor burada tercih edilir.ufaklarla pek uğraşan olmaz uğraşmak isteyende zaten bulamaz.
-o zaman araba fiyatları çok düşük orada..nedense...demişsin.e herhalde düşük.misal 8500-9000$ r6 alıcağına çok sağlam araçlar alabilirsin.zaten bilen bilir arabasız yaşanmaz Amerikada.O yüzden herkesin önceliği arabadır.
-evet...obez bir toplum olduğu...obezlerin toplumun önemli bir kısmını kapsadığını okuyorum..aslında bu tip ağır kilolu insanlar genelde yürümeyi tercih etmezler...benim gibi motosiklete ihtiyac duyarlar veya tembellik yaparlar...yani şişkoları düşünerek küçük cc makina orada daha fazla olmalı tezim yanlış...demişsin obezlik var tabi.ama ben potansiyel motorsiklet alıcılarının yapılı boylu olmalarını kastetmiştim aslında.obezite hastaları bırak motora binmeyi arabaya bile güç bela biniyorlar zaten.dolasıyla düşük cc yüksek cc motor olup olmaması obezleri ne kadar ilgilendirebilir ki?
Türk her yerdeTürk abi..Buralarda plakanın üzerini karalarız hadi de,elin USA'sında sen niye çizdin plakanın üzerini?:silent:
Hemen cevap vereyim: TÜRKÜM-DOĞRUYUM-ÇALIŞKANIM :cherry:
Zaten bu geçici plakam,özel plaka istediğim için aynı gün alamadım bu hafta adresime postalanacak.Ama varsa meraklısı söyleyim plaka numaramı,problem değil:)
Bu arada yorum yapan değerli arkadaşlardan ALLAH(c.c) razı olsun.Kazasız belasız yolculuklar dilerim tüm motorcu kardeşlerime.Selametle
mete_han
08 Mart 2008, 02:09
anlıyorum...açıklamaların için sağol...üşenmedne yazmışsın...Türkiyede hangi yiğit yerdensin...ne işin var oralarda...vatana ne zaman dönücen...diye girersem baymış olmayım...yakaladık bırakmayalım bari...buralara gelirsne siparişimiz olur...irtibatı koparmayalım...:queen:
(türk olduğumuz netleşti iyice çıkarın yoksa babane bile selam verme demişler):P
Tony Montana
08 Mart 2008, 02:39
Tony Montana: hosgeldin arkadasim. her ne kadar plakayi karalamis olsan da merak edip soracagim: hangi sehirdesin? eger batida veya guneydogudaysan yilin %90inda super motosiklet havasi olacaktir sanirim.
ben 3 yil guneyde yasadim. ama o zamanlar motosiklet tutkum baslamamisti. su anda Turkiyeden oradaki motor fiyatlarini izliyorum ve $8900'a R6/600RR ve $12500'e R1 sifir fiyatlarini gorunce kafami duvardan duvara vuruyorum :) keske o zamanlar motora baslamis olsaydim. burada 2 katindan fazla vermek zorundayiz bu fantastik aletlere.
motorun tekrar hayirli olsun. aynasizlara dikkat et; sen de bilirsin ki en ufak trafik ihlalinde (stop'ta durmamak) cezayi mihlarlar :)
507rr kardeşim öncelikle teşekkür ederim hoşbulduk.Ben doğudayım şuan.Memphis'ten bir süre önce taşınıp Knoxville'e geldim.Şuan diyorum çünkü Maine'den Louisiana ya kadar bir hat çizersen neredeyse bütün eyaletlerde bulundum ve artık sıra orta ve batıda gibi duruyor:)Dediğin gibi fiyatlar daha uygun burada.07 Kawasaki zx6r 8200$ keza cbr 600rr da aşağı yukarı aynı.Hatta 5k yada 10k da temiz motorları ucuza bulmakta mümkün.Ben Türkiyedeyken 125cc scooterla başlamıştım.sonra vitesliye geçtim hedefim olan 600cc ye geçmeden önceki durağım 250cc ye binmek Amerikada kısmet oldu.Nasipse bir süre kendimi geliştirip yazsonu gibi 600cc ye adım atmak istiyorum.Bu arada trafikte dediğin gibi dikkatli,çok dikkatli olmak gerekli.Ülkemizdeki gibi aman kimse görmez geçeyim kırmızıda diye düşünen arkadaşların büyük çoğunluğuna hemen ilerde paşam bir soluklan önce deyip madalyasını takıyorlar:cherry:cezalarda ateş pahası,caydırıcı,yaptırım gücü var.keşke ülkemizde de uygulansa.
asfalt meleği
08 Mart 2008, 02:46
hayırlı olsun, güle güle kullan. hoş ama o kadar para etmez bence.. 4400 usd bişi değilde, 7 den fazla fiyat biçerlerse bence yazık o paraya..
vay benim memlekete (louisiana) bile ugramissan cok gezmissin belli :) ben arabayla ilk 5 ayda 500 papele yakin ceza odemistim anca adam oldum.. sana cezasiz ve gunesli surusler :cat:
jackaan
08 Mart 2008, 02:53
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan
Tony Montana
08 Mart 2008, 03:01
anlıyorum...açıklamaların için sağol...üşenmedne yazmışsın...Türkiyede hangi yiğit yerdensin...ne işin var oralarda...vatana ne zaman dönücen...diye girersem baymış olmayım...yakaladık bırakmayalım bari...buralara gelirsne siparişimiz olur...irtibatı koparmayalım...:queen:
(türk olduğumuz netleşti iyice çıkarın yoksa babane bile selam verme demişler):P
estağfurullah bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım mete_han.Istanbulluyum,yüksek lisanstı geliş sebebim sonra olaylar gelişti kaldık falan daha buralardayız işte.kısmetse yaza gelicem,yemekleri çok özledim bu arada özellikle kokoreçi:)rüyalarıma giriyo namussuz:)malum burda doğru dürüst yemek bulmak zor.bi dahaki sefer türkiyeden gelirken yolluğumu hazırlıycam böyle olmuyo ya:)şaka tabi gümrükten içeri gıda maddesi sokmak yasak bavul en dibinde de olsa görüyolar,neyse umarım baymadım:)Türkün halinden Türk anlar diye içimi dökeyim dedim.sürç-ü lisan ettiysek affola.selametle
mete_han
08 Mart 2008, 03:16
estağfurullah bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım mete_han.Istanbulluyum,yüksek lisanstı geliş sebebim sonra olaylar gelişti kaldık falan daha buralardayız işte.kısmetse yaza gelicem,yemekleri çok özledim bu arada özellikle kokoreçi:)rüyalarıma giriyo namussuz:)malum burda doğru dürüst yemek bulmak zor.bi dahaki sefer türkiyeden gelirken yolluğumu hazırlıycam böyle olmuyo ya:)şaka tabi gümrükten içeri gıda maddesi sokmak yasak bavul en dibinde de olsa görüyolar,neyse umarım baymadım:)Türkün halinden Türk anlar diye içimi dökeyim dedim.sürç-ü lisan ettiysek affola.selametle
aa bende Istanbuldanım ne tesadüf...:Pkanka olmamak için bir neden göremiyorum...hadi olalım...lay la layy...el ele kol kola hobarey..:P
öğrenciysen orada bir düzen sistem kurmaya çalış...yohmu bizim Türk benzinciler ordada...heryeri ele geçirmişler namıssızlar...pompacı mompacı mehendis mafıa bişi ol oralarda..bi baltaya sap ol...gelme buralara lütfen..
yok yani bi .oklu bağırsak kokoreci senden kıskandığım için değil...:Ptad yok tuz yok..yarın yok..bugün var...
medeniyet halen na-mevcut...gelmez uğramaz oldu tek dişi kalmış huzur...benim torunlar görcek bu ülkenin refah halini herhalde...bu nüfusla oda zor ya...:pale:
hökümat desen düdük makarnası...:Phalk desen iç güveysinden hallice...:Pfaizler rant gelir uçurumu hepsi ellerinden öper...aman diyim dostum..kokorec yemeye gelmek istersen vatan senin..bekleriz...
Hava sınırına girdiğin andan itibaren bile uçak türbilansa girer...havası suyu bozuk derler ya o işte...:queen:ne havası yarar ne suyu...sen en iyisi Fırsatlar Ülkesi Komprador Emerikeye kendini emanet et...kurtar kendini yiğidim...biz bu vatanı daha fazla nasıl batırırz diye uğraşmaktayız zaten...:pale:
biraz garip yazdım kusura bakma...hepsi iyiliğin içindi...
en azından bu ülkede yolda yürürken ölmezsin...burda onursuzca bin kere ölürsün orda bir kere...kapişş...sevgi selamlar...
ha bu arada New York da Donald Duck Reşat ARBAŞ abimizi tanırsın herhalde...buralarda motosiklet camiasında çok tanınır...onlada ahbaplığımız var...senle 2 oldu...pardon Motor Delisi sitesinde SLOWAKAN nickli Kanadalı bir öğrenci arkadaşım daha var yazışır dururuz..3 olmuş...
byyy...:rendeer:
Tony Montana
08 Mart 2008, 03:20
hayırlı olsun, güle güle kullan. hoş ama o kadar para etmez bence.. 4400 usd bişi değilde, 7 den fazla fiyat biçerlerse bence yazık o paraya..
Sağolasın,tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.Türkiye de fiyat bir netleşsin,açıklansın potansiyel alıcılar da ona göre hesabını kitabını yapmaya başlarlar.ama 9750ytl gibi bir rakam telafuz edilmişti sanırım.250cc motora ödenecek ciddi bir miktar söz konusu.tercih meselesi tabiki.ama rakamın yüksek olduğu konusunda hemfikirim seninle.Selametle
aa bende Istanbuldanım ne tesadüf...:Pkanka olmamak için bir neden göremiyorum...hadi olalım...lay la layy...el ele kol kola hobarey..:P
öğrenciysen orada bir düzen sistem kurmaya çalış...yohmu bizim Türk benzinciler ordada...heryeri ele geçirmişler namıssızlar...pompacı mompacı mehendis mafıa bişi ol oralarda..bi baltaya sap ol...gelme buralara lütfen..
yok yani bi .oklu bağırsak kokoreci senden kıskandığım için değil...:Ptad yok tuz yok..yarın yok..bugün var...
medeniyet halen na-mevcut...gelmez uğramaz oldu tek dişi kalmış huzur...benim torunlar görcek bu ülkenin refah halini herhalde...bu nüfusla oda zor ya...:pale:
hökümat desen düdük makarnası...:Phalk desen iç güveysinden hallice...:Pfaizler rant gelir uçurumu hepsi ellerinden öper...aman diyim dostum..kokorec yemeye gelmek istersen vatan senin..bekleriz...
Hava sınırına girdiğin andan itibaren bile uçak türbilansa girer...havası suyu bozuk derler ya o işte...:queen:ne havası yarar ne suyu...sen en iyisi Fırsatlar Ülkesi Komprador Emerikeye kendini emanet et...kurtar kendini yiğidim...biz bu vatanı daha fazla nasıl batırırz diye uğraşmaktayız zaten...:pale:
biraz garip yazdım kusura bakma...hepsi iyiliğin içindi...
en azından bu ülkede yolda yürürken ölmezsin...burda onursuzca bin kere ölürsün orda bir kere...kapişş...sevgi selamlar...
ha bu arada New York da Donald Duck Reşat ARBAŞ abimizi tanırsın herhalde...buralarda motosiklet camiasında çok tanınır...onlada ahbaplığımız var...senle 2 oldu...pardon Motor Delisi sitesinde SLOWAKAN nickli Kanadalı bir öğrenci arkadaşım daha var yazışır dururuz..3 olmuş...
byyy...:rendeer:
Allahın izniyle ülkemi iyi bir gelecek beklediğini düşünüyorum,ümit ediyorum.Herşeyi takip ediyorum ülkemdeki,televizyonları,gazeteleri.yaşananlar buraya geldiğim zamandan bu yana pek değişim geçirmese de ben hep bir ümitle daha güzel günler göreceğiz diyorum içimden.şuan doğduğum değil doyduyum yerdeyim ama ülkem bambaşka tabiki.bunu gurbetçi olmayanların anlaması imkansız.tamam bizim ülkemizdeki medeniyet seviyesi belli ama bu kadar aşağılık kompleksine girmek hiçbir fayda sağlamazki.bence pek kötümser bakmamak lazım olaylara.yakında türkiyedeyim.döndüğümde ananıda al git deseler vallahi gitmem billahi gitmem:)
Donald Duck Reşat ARBAŞ abimizi forumdan takip ediyorum,motorsiklet teorisi ni internet ortamında okuma fırsatı buldum,çok faydalı bilgileri bizlerle paylaşmış sağolsun.
mete_han
08 Mart 2008, 12:54
temem peki...sende fazla iyimser ve Polyanna menşeilisin belli...:P
Hayat Bayram Olsa İnsanlar El Ele Tutuşsa ambiansı yani...:Pbizim belki alternatifimiz yok bu yüzden belki karamsarız...
Ben kendimi bok çukurunda hissediyorumda...istesemde bi yere gidemem yani...ait olduğum yer burası..neyse kardeşim her zaman bekleriz...saygılar başarılar hayatta...
ysnbyzt
08 Mart 2008, 13:41
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Elin memleketinde gurbet çekmek zordur , Allah sabır versin.
Senden bir ricam olucak , motorun Allah nazardan saklasın güzel bir makine ve kırmızı renkte , al bayrağımızın renginde.Deponun üzerine bir hilal ve yıldız yaptırırsan , ABD de bir Türk'ün olduğunu anlasınlar.
Benimki bir rica.Yaptırırsan resimleri de beklerim.
Selamlar...
Cok guzel motor. Hayirli olsun, gule gule binmeni dilerim.
Surus tecrubelerini bizimle paylasirsin artik.
Tony Montana
08 Mart 2008, 20:48
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Elin memleketinde gurbet çekmek zordur , Allah sabır versin.
Senden bir ricam olucak , motorun Allah nazardan saklasın güzel bir makine ve kırmızı renkte , al bayrağımızın renginde.Deponun üzerine bir hilal ve yıldız yaptırırsan , ABD de bir Türk'ün olduğunu anlasınlar.
Benimki bir rica.Yaptırırsan resimleri de beklerim.
Selamlar...
Sagolasın Allah razı olsun.Bende motoru aldıktan sonra aynı şeyi düşündüm kardeşim:)şu sıra biraz hastayım,havalar da pek müsait değil,karlı.az düzelsin ay-yıldızımızı koyacağım motorun üstüne nasip olursa.koyunca da burada sizlerle paylaşırım.Size ve tüm motor sevdalısı kardeşlerime kazasız belasız yolculuklar dilerim.Selametle
motorun Turkiye satış fiyatı 5600 avro (klavyemde avro işareti yok sizinkinde varmı?). benim ongorebildigim tek garibimsi noktası on tek disk ama muhtemelen yeterli bi fren yapmıştır abiler. Şimdi avro bu noktadayken 10 11 bin ytl gibi bi fiyat cıkıyor karsımıza. Kızıltopraktaki kawasaki bayisinde bi arkadasın soyledigi kadarıya 14 gibi bi rakam varmış başta (bu gunlku avro kuruyla) yurt dışı gorusmeler sonunda bu fiyata cekilebilmiş. Artık degermi deymezmi az mı cok mu tartışması bir muddet surer kanımca... Alan herkese simdiden hayırlı olsun. Başta tekrardan topic sahibimize.
ilhan1154
08 Mart 2008, 21:17
(klavyemde avro işareti yok sizinkinde varmı?)
€ spacenın sagındaı alt+e :)
evet benim gozum körmüş :) ama klavye yeni olur okadar bahanesini kullanıyorum.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO