PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

movibiker
03 Mayıs 2011, 13:09
evet arkadaşlar honda maceram burada son buluyor hepinize teşekkür ederim:queen::queen::queen:
bizim motor yalan oldu,dün tesadüfen bi sorayım bakalım motor ne zaman geliyormuş diye aradım hondayı ve bu ay ps gelmeyeceğini haziranda geleceğini öğrendim,ve dediklerine göre o da kesin değilmiş.yapılacak bişey yok gittim kaparomu geri aldım siparişi iptal ettim.bayiye gittiğimde sordum sw-t600 istesek ne zaman gelir diye,sw-t600 bu yıl 2 adet gelecekmiş biri satılmış diğeride temmuzda gelecekmiş,dedim shadow 750 alalım,shadowda türkiyeye bu yıl hiç getirilmeyecekmiş.
yani işin özü honda da bu yıl motor falan yok,ha diyeceksiniz bursa bayisinin kotası sınırlıdır istanbul veya yazlık bölgelerde daha çok kota vardır iyi güzel ama oralarda da müşteri çok,yani bursada bir motorun 10 talibi varsa anatalyada 10 motorun 100 talibi olacaktır,yani yine değişen bişey yok,motor kıtlığı var.
bu saatten sonra zaten yarı fiyatına verseler almam,motoru almak için bu kadar uğraştım kimbilir servis ve yedek parçada neler çektirecekler diye düşünür oldum.:farao:

Tolga bey kusura bakma dün yazamadım,abi bugün kısmetse gidiyorum aprilia bayisine,adresini aldım netten,varsa motoru alacağım ordan yoksada istanbulda göztepede varmış motor,işyerinde kullandığım bir transporter var koltuklarını söküp gidecem istanbula arkaya atıp getirecem bursaya,plakasını ruhsatını burda çıkartacağım.

movibiker
03 Mayıs 2011, 16:09
aprilia bursa bayisinde bulunan bir siyah ve bir beyaz scarabeo'lardan beyaz olanı an itibariyle satın almış bulunuyorum,ruhsat ve plakam yarın veya en geç perşembe günü çıkacak arkadaşlar,artık scarabeo başlığındayım,

saygılar:)

Tolme
03 Mayıs 2011, 16:25
aprilia bursa bayisinde bulunan bir siyah ve bir beyaz scarabeo'lardan beyaz olanı an itibariyle satın almış bulunuyorum,ruhsat ve plakam yarın veya en geç perşembe günü çıkacak arkadaşlar,artık scarabeo başlığındayım,

aramıza hoşgeldin movibiker, çok güzel bir motor aldığını gönül rahatlığıyla söylemek isterim,zaten sende motorunu kullandıkça doğru seçim yaptığını anlayacaksın, scarabeo na Allah herzaman kazasız belasız binmeyi nasip etsin,bu sene scarabeo nun patlama yaptığı yıl olacak (honda sayesinde :queen:)

MavimantalitE
03 Mayıs 2011, 16:43
Vay be valla helal olsun.. adamı kızdırdılar en sonunda vazgeçti gitti scarabeo aldı.. nediyelim hayırlı uğurlu olsun kardeşş. kaça aldın sorması ayıp..?

Barış. haftasonu satış olmuyo bildiğim kadarıyla noterler kapalı çünkii. Motor dediğin gibi ise çiziği felan yoksa hiçbiryerinde sen beni ara bi şekilde anlaşırız biz senlen gardaşş :)
0 530 345 55 11 benim cep numaram..

movibiker
03 Mayıs 2011, 16:47
Hepinize çok teşekkür ederim 6900 liraya aldım,ruhsat plaka hariç fiyatı bu,ruhsat plaka için 250 lira istediler.

MavimantalitE
03 Mayıs 2011, 16:48
Hepinize çok teşekkür ederim 6900 liraya aldım,ruhsat plaka hariç fiyatı bu,ruhsat plaka için 250 lira istediler.

Valla çok sevindim inan hayırlı olsun.. Tekerin düz bassın :)

motorcu48
03 Mayıs 2011, 17:24

motorun hayırlı olsun kısmette demekki o varmış sonuna kadarda haklısın güle güle kullan:rendeer:

movibiker
03 Mayıs 2011, 17:29
motorun hayırlı olsun kısmette demekki o varmış sonuna kadarda haklısın güle güle kullan:rendeer:

kısmet bu işler kimsenin rızkını kimse yiyemiyor. Kaan çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.

blow07
03 Mayıs 2011, 17:33
evet arkadaşlar honda maceram burada son buluyor hepinize teşekkür ederim:queen::queen::queen:
bizim motor yalan oldu,dün tesadüfen bi sorayım bakalım motor ne zaman geliyormuş diye aradım hondayı ve bu ay ps gelmeyeceğini haziranda geleceğini öğrendim,ve dediklerine göre o da kesin değilmiş.yapılacak bişey yok gittim kaparomu geri aldım siparişi iptal ettim.bayiye gittiğimde sordum sw-t600 istesek ne zaman gelir diye,sw-t600 bu yıl 2 adet gelecekmiş biri satılmış diğeride temmuzda gelecekmiş,dedim shadow 750 alalım,shadowda türkiyeye bu yıl hiç getirilmeyecekmiş.
yani işin özü honda da bu yıl motor falan yok,ha diyeceksiniz bursa bayisinin kotası sınırlıdır istanbul veya yazlık bölgelerde daha çok kota vardır iyi güzel ama oralarda da müşteri çok,yani bursada bir motorun 10 talibi varsa anatalyada 10 motorun 100 talibi olacaktır,yani yine değişen bişey yok,motor kıtlığı var.
bu saatten sonra zaten yarı fiyatına verseler almam,motoru almak için bu kadar uğraştım kimbilir servis ve yedek parçada neler çektirecekler diye düşünür oldum.:farao:

Tolga bey kusura bakma dün yazamadım,abi bugün kısmetse gidiyorum aprilia bayisine,adresini aldım netten,varsa motoru alacağım ordan yoksada istanbulda göztepede varmış motor,işyerinde kullandığım bir transporter var koltuklarını söküp gidecem istanbula arkaya atıp getirecem bursaya,plakasını ruhsatını burda çıkartacağım.

Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bakalım bizim kaderimize ne düşecek :mrgreen:

movibiker
03 Mayıs 2011, 17:37
Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bakalım bizim kaderimize ne düşecek :mrgreen:

teşekkürler sevgili kardeşim,fazla kasmamak ve gereksiz yere bir markaya bir modele kitlenmemekte gerekiyormuş onu anladım,rahat olacan parayı koyup cebine dolaşacaksın,hangisi işine geliyorsa onu al.

motorcu48
03 Mayıs 2011, 17:40
valla tamer abi bişeyi anladımki sendede benim huy var he bişeyde haksızlığa uğrayınca kızıp hemen anında o işin üstesinden gelmeye bakıyosun ben olsam bende anında seceneğim neyse onu yapardım :)

blow07
03 Mayıs 2011, 17:42
teşekkürler sevgili kardeşim,fazla kasmamak ve gereksiz yere bir markaya bir modele kitlenmemekte gerekiyormuş onu anladım,rahat olacan parayı koyup cebine dolaşacaksın,hangisi işine geliyorsa onu al.

Abi Kısmetse benim de motor almama 24 ile 30 gün arasında birşey kaldı.Şehrime yani Antalya'ya vardığım gün bir Honda bayisine uğrayıp son durum hakkında bir bilgi alacağım.

movibiker
03 Mayıs 2011, 17:54
valla tamer abi bişeyi anladımki sendede benim huy var he bişeyde haksızlığa uğrayınca kızıp hemen anında o işin üstesinden gelmeye bakıyosun ben olsam bende anında seceneğim neyse onu yapardım :)

kızılacak pek bişey yok aslında ama mayıs deyipte hazirana belki demeleri biraz haksızlık oldu.mayıs ayı motora binilecek en güzel zaman parayı veriyorsam malı almak isterim sonuçta.

motorcu48
03 Mayıs 2011, 17:59
evet katılıyorum bu konuda ne desen haklısın..

blow07
03 Mayıs 2011, 18:01
Kaan abi Muğla'da Honda bayisi var mıydı ?

motorcu48
03 Mayıs 2011, 18:16
tabiki var ali hemde kıvrak motor sahibi aynı 3 yerde bayisi var fethiye-marmaris-bodrum burda biyerde motor olmayınca diğer bayiden sorup getiriyolarda malum deniz kıyısı:)

blow07
03 Mayıs 2011, 18:25
tabiki var ali hemde kıvrak motor sahibi aynı 3 yerde bayisi var fethiye-marmaris-bodrum burda biyerde motor olmayınca diğer bayiden sorup getiriyolarda malum deniz kıyısı:)

Alanya'da PS150i bulamazsak Fethiye'ye felan gelebilirim Kaan abi. :mrgreen: . :bounce:. Ama az kaldı okulu sağ salim bir bitireyim de :cat:

motorcu48
03 Mayıs 2011, 18:39
okul biter kardeşim hiç merak etme de gelmeden önce bi telofonla sor bakalım motor varmıymış onlarda:D ben artık korkuyom hahah

blow07
03 Mayıs 2011, 18:40
okul biter kardeşim hiç merak etme de gelmeden önce bi telofonla sor bakalım motor varmıymış onlarda:D ben artık korkuyom hahah

Tamam Kaan abi . Tahminin yada en son bilgilerine göre ellerinde var mıydı ? yada varmı dır ? :cherry:

motorcu48
03 Mayıs 2011, 18:47
valla burdaki bayide şuan ps 150 yok onu biliyorum :) pcx gelicek dediler o da hala gelmedi bi türlüxD

blow07
03 Mayıs 2011, 18:57
valla burdaki bayide şuan ps 150 yok onu biliyorum :) pcx gelicek dediler o da hala gelmedi bi türlüxD

Siteden bir abiye sordurdum sağolsun yerime sormuş. Alanya'da bir adet ya beyaz yada gri Ps150i varmış. Ve haziran'da da PS150i ler gelecekmiş diye bilgi aldım.

Beyaz'sa inşallah satılmaz yada inşallah tekrar Ps150i ler gelir ya. :P

adibendesakl
04 Mayıs 2011, 23:54
slm şükrü kardeş resimleri buraya atamadım emsn bıraktım bakarsın yarın seni telden ararım

MavimantalitE
05 Mayıs 2011, 01:19
slm şükrü kardeş resimleri buraya atamadım emsn bıraktım bakarsın yarın seni telden ararım

Barış resimleri aldım.. Lakin sadece 2 tane yollamışsın yaa.. Neyse yarın görüşürüss.

adibendesakl
05 Mayıs 2011, 01:31
slm 16 tane yolladım gelmedimi

blow07
05 Mayıs 2011, 22:37
Bugün Kıvrak motor'a bilgi sordum. Haziranın başında tüm renkleri ile geleceğini söylediler. Eğer dediğim gibi Kaan abi burada olmazsa sizin o taraflara gelecek gibiyim :)

motorcu48
05 Mayıs 2011, 22:46
gel kardeşim senide ps150 li yapalım:) valla ben ps alalı 8 ay oldu en doğru tercihi yapmışım bu motoru alarak zaman geçtikce bunu daha da iyi anlıyorum dylan dan sonraki en iyi scooter tip olarakta çok beğeniyorum lakin sedef beyaz aldıktan sonra xD

blow07
05 Mayıs 2011, 22:48
gel kardeşim senide ps150 li yapalım:) valla ben ps alalı 8 ay oldu en doğru tercihi yapmışım bu motoru alarak zaman geçtikce bunu daha da iyi anlıyorum dylan dan sonraki en iyi scooter tip olarakta çok beğeniyorum lakin sedef beyaz aldıktan sonra xD

evet abi onu da soracaktım sana motorun orjinal rengi mi bu sedef beyaz ? yoksa sadece senin motora mı özel :mrgreen:

motorcu48
05 Mayıs 2011, 23:04
yok standart :) da sedef diyemi geçiyo geçmiyormu orasını bilemiyorum:)

blow07
05 Mayıs 2011, 23:11
yok standart :) da sedef diyemi geçiyo geçmiyormu orasını bilemiyorum:)

yani benim de alacağım beyaz aynı sarı sedef mi vuracak :queen:

motorcu48
05 Mayıs 2011, 23:14
durmasada bizim için öyle duracak:D

blow07
05 Mayıs 2011, 23:18
durmasada bizim için öyle duracak:D

Kesinlikle abi . :) çok az kaldı çook 21 gün sonra dönüyorum Antalyaya :queen:

motorcu48
05 Mayıs 2011, 23:20
hadi hayırlısı kardeşim bukadar heves etme ama sonra günler geçmek bilmez

blow07
05 Mayıs 2011, 23:22
hadi hayırlısı kardeşim bukadar heves etme ama sonra günler geçmek bilmez

aynen abi her gün şafak sayıyorum yeminle. dolabıma 1 den 15 e kadar sayı yazdım 2 günde bir çarpı koyuyorum :queen:. Sanki askerdeymişim gibi :cherry:

motorcu48
05 Mayıs 2011, 23:26
hahah motorun beygiri kadar çentik hee:P

blow07
05 Mayıs 2011, 23:27
hahah motorun beygiri kadar çentik hee:P

hatta 16 yı da yuvarlak için aldım ki o 16 da döneceğim şuan 6 dayım :queen: .

15.6 idi sanırsam :mrgreen:

MavimantalitE
06 Mayıs 2011, 19:59
Selamlar herkese.. Kaan sen nerelerydin yaa..

motorcu48
06 Mayıs 2011, 21:58
burlardayız şükrü abim sen neler yapıyon bakalım benim sağım solum belli olmuyoda düzensiz giriyorum forumlara filanxD

MavimantalitE
06 Mayıs 2011, 23:54
Düzensizmii giriyonnn ahahahaa.. Kaan güldürdün beni lemm.. Niye düzensiz giriyon kardeşim düzenli girsene yaaww..:P

motorcu48
07 Mayıs 2011, 00:00
belli olmuyorki nezaman gireceğim xD düzene sokucam yavaş yavaş:P

MavimantalitE
08 Mayıs 2011, 23:33
Bizde yazmasak kimsenin yazacağo yok yani foruma.. Nerdesiniz millet.. Zaten Tamer'i kaybettik o artık scarabeo forumunda.. Kaan kardeşimdeki düzensizlik devam ediyor.. Barış zaten bir var biryok.. Ali şafak sayıp duruyo garibim imtihan telaşeleri vardır zati onun.. Ben beklemeyip duruyom honda lar gelecek bayilere diye.. Yada biri temiz temiz satsada alsam diye.. Ne olcak ya millet halimiz.. SON.:queen:

blow07
08 Mayıs 2011, 23:44
Bizde yazmasak kimsenin yazacağo yok yani foruma.. Nerdesiniz millet.. Zaten Tamer'i kaybettik o artık scarabeo forumunda.. Kaan kardeşimdeki düzensizlik devam ediyor.. Barış zaten bir var biryok.. Ali şafak sayıp duruyo garibim imtihan telaşeleri vardır zati onun.. Ben beklemeyip duruyom honda lar gelecek bayilere diye.. Yada biri temiz temiz satsada alsam diye.. Ne olcak ya millet halimiz.. SON.:queen:

Şükrü abi ne güzel özetledin yaa :mrgreen: . Abi sürekli sitedeyim fakat kimse yazmayınca bende öyle genel konulara ve her akşam sahibinden.com da satılan PS'lere bakıp duruyorum :P .

MavimantalitE
09 Mayıs 2011, 00:05
Aynı bende valla.. PS nin olduğu bölümü sık kulanılanlara ekledim.. Açıyorum şak diye o günki ps ilanları geliyo karşıma.. Siz şanslısınız çünki Antalyadasınız ya ben napayım.. teee zonguldakta.. yok abi yok emekli olunca kesin oralarda bi yere yerleşcem.. ama daha çooooooooook var :pr:
Ali ne zaman bitiyo sınavlar.. He bu arada senin ekleme mesajı hala gelmedi haberin olsun..

blow07
09 Mayıs 2011, 00:13
Aynı bende valla.. PS nin olduğu bölümü sık kulanılanlara ekledim.. Açıyorum şak diye o günki ps ilanları geliyo karşıma.. Siz şanslısınız çünki Antalyadasınız ya ben napayım.. teee zonguldakta.. yok abi yok emekli olunca kesin oralarda bi yere yerleşcem.. ama daha çooooooooook var :pr:
Ali ne zaman bitiyo sınavlar.. He bu arada senin ekleme mesajı hala gelmedi haberin olsun..

Abi Zonguldak'ın kıymetini bil bence :mrgreen: Yazın Antalya çekilmez bir şehir olmuyor markete bile gidemiyorsun sıcaklardan. Abi 23 Mayıs'ta Final sınavım var. 26 Mayısta'da İngilizceyi bitirme sınavım var yani onu da verirsem bölümüme geçmiş olacağım. Tahminim 27-28 Mayıs gibi döneceğim Antalya'ya :cat:

Abi valla tekrar göndereyim eski daveti iptal edipte. Ama gönderdim :pr:

MavimantalitE
09 Mayıs 2011, 00:26
Tamam geldi ekledim.. Valla ne diyim Allah kolaylık versin kardeşim sınavların için..
Ya sen boş versene zonguldağı.. yeterki sıcak olsun,kaçarım soğuğa ozaman.. nası olsa motosikletim olmayacakmı..

blow07
09 Mayıs 2011, 00:43
Tamam geldi ekledim.. Valla ne diyim Allah kolaylık versin kardeşim sınavların için..
Ya sen boş versene zonguldağı.. yeterki sıcak olsun,kaçarım soğuğa ozaman.. nası olsa motosikletim olmayacakmı..

Çok teşekkür ederim Şükrü abi . :rendeer:

Abi Sıcak denizi'de olmasa kesinlikle gündüz dışarı çıkılacak gibi değil.

Bu arada Şükrü abi netimin kötü olması nedeniyle facebook'ta yazdıklarım gelmiyor galiba yada çok geç geliyor bilginiz olsun. :farao:

MavimantalitE
09 Mayıs 2011, 02:26
Dert etmeee :bounce:

blow07
09 Mayıs 2011, 03:30
Dert etmeee :bounce:

Tamam Şükrü abi :rendeer: . Bu arada dediğin gibi kimse kalmadı PS sayfasında yaa:cherry:

MavimantalitE
09 Mayıs 2011, 03:41
Alınca bizde uğramayıs anassını satim bu sayfaya :queen::queen::queen:

blow07
09 Mayıs 2011, 03:58
Alınca bizde uğramayıs anassını satim bu sayfaya :queen::queen::queen:

:queen: aynen abi bir de yaz mevsimi olunca :mrgreen::mrgreen:

motorcu48
09 Mayıs 2011, 13:57
hahaha:D ne geyik dönmüş he ben yokken burada..
ya size üzüldüğüm bişiyi söylicem sonunda gözüm gibi baktığım motora nazar değdi benim peder bahçede demirleri boyarken benim motorada farkında olmadan boya sıçratmış ben bunu gördüm önce küplere bindim sonra elime tiner aldım çıkarmaya boyada heryere dahasına sindi bulandı şimdi ayaklık yeri beyaz solmuş gibi kaldı arka plakalıkta öyle oldu ahhh ahhhh derin bi iç çektim :S