PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda hayat ondamı,bence değill

Sayfa : [1] 2

efendy_iso
16 Şubat 2008, 23:41
Mesajlardaki tepkilerden yanlış anlaşıldığımı düşündümm o yüzden açıklama yapıyorum,Honda düşmanı felan değilim,Şu an 600rr ( grenajı yok ama olsun :) )kullanıyorumm,piştiğimi düşündüğümdede 1000rr alacağımm

Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçen günlerde bi kaza yaptım ve şunu gördümki,honda ile kaza yaptığınızda ölmezseniz,kazadan sonra servisin çıkardığı rakamı duyunca garanti kalp krizi geçirirsiniz ,elime tutuşturdukları listeye bakın

1-Kafa grenajı =1.386 ytl
2-Askı kafa =182 ytl
3-Spoyler ön kafa =13 ytl
4-Sol grenaj =653 ytl
5-Ön far =926 ytl
6-İşçilik =150 ytl

Toplam 3.300 civarı bi rakam ,genel olarak düşünürsen üç parça malzeme ,demekki şasede yada ön çatalda mekanik aksamda bişey olsa motoru bırakıp çıkmak gerekiyor,ee şimdi size sormak lazımm ,Honda hayat ondamı:silent::)

kayku
16 Şubat 2008, 23:48
ewt hayat onda fiyatlarla kalitenin alakası yok HONDA HAYAT ONDA fiyat palıysa madein china al :D bi kaza yap hurdaya yolla :D geçmiş olsun hocam

GKN
16 Şubat 2008, 23:51
moruk bakçaz ona pazartesi, sen sıkma canını..
bindin hondaya indin bankada:P

kimi
Ön fara verdiğin parayla yeni bir motor alırsın. :)

Syriana
gerçekten fiyatlar çok kelli felli...Honda'nın böyle olduğunu zaten üç aşşağı beş yukarı herkes biliyor gerçi...bu arada motor ne 600RR falanmı ?

GeCe__
16 Şubat 2008, 23:52
motoru merak ettım hangı model ?

kardeş maalesef fiyatlar öle gecenelrde bı arkımın arkı 1000 rr la vırajı alamamış motoru gördum ben senınde dedıgın gıbı 3-4 parca bişi ama ınanmazsın 8 mılyar masraf cıkmıs cık cık iyi para vala. sanada 2 halde gecmıs olsun

Deryali
16 Şubat 2008, 23:52
Honda'nın hangi modeli ?.........

efendy_iso
16 Şubat 2008, 23:53
Yok patron ben zaten kalitesine bişey demiyorumm,fakatt fiyatlar sanki biraz uçuk gibii geldi bana,yoksa kaliteli tabikii,eyvallah saolasınn,sonuçta kafa grenajı titanyum olsa bilem o paranın etmemesi lazım beaaa:)

2004 600rr arkadaşlarr

karmacoma
16 Şubat 2008, 23:57
iso kaza haberinde geçmiş olsun demiştik de, orda hem kazadan hem karakol kısmından dolayı duble iletmiştik geçmiş olsun dileklerimizi,

şimdi treble geçmiş olsun ....

06bluedragger
17 Şubat 2008, 00:00
geçmiş olsun

demekki çin malını her zaman boklamamak lazımmış..

capon capon diyonuz yedek parçadan kazık yiyonuz..

extreme1925
17 Şubat 2008, 00:01
senin yamaha servis ve yedek parça fiyatlarından haberin yok sanırım...
eski motorum hondaydı hiç bir sıkıntı cekmedim desem yeridir
ama yamaha hem bekletiyor,hem pahalı,hem de izmirde adam gibi yetkili servis yok
adamlar boşu boşuna dememişler honda hayat onda...
çok çok geçmiş olsun :rendeer:
saygılar ...

efendy_iso
17 Şubat 2008, 00:03
iso kaza haberinde geçmiş olsun demiştik de, orda hem kazadan hem karakol kısmından dolayı duble iletmiştik geçmiş olsun dileklerimizi,

şimdi treble geçmiş olsun ....

vallaha treble treble geçmiş olacak galibaa:)çok saolasınn dostlar saolsun:rendeer:

CİHAN
17 Şubat 2008, 00:04
geçmiş olsun allah beterinden korusun ama senin yaptıgın hatta düşündügün bence hiç dogru degil arkadaşım,motoru alırken herşeyi göze alıyorsun kazasını, alacagın elbiseye verecegin parayı,garaj sorunu düşünüyorsun da neden bunları düşünürken allah korusun diyelim genede yarın öbür gün kaza yapınca elimdeki motor 15 000 ytl lik ve kaza yapınca 3000 ytl veya 4000 ytl lik hasar olunca ben ne yapacagım diye düşünmüyorsun,
sanın beni yanlış anlama ama türk insanı herşey iş işten geçtikten sonra anlıyoruz,bişey olmaz deyip geçiyoruz,sonra başımıza o olay gelince tühh deyip üzülüyoruz,
evet 3300 ytl lik hasar çok ama 15000 ytl lik motora degil,
verecegin her sene için 800 ytl lik bir para seni bu dertten kurtaracaktı,hem bu kadar üzülmeyip, sonrada honda ya laf atmazdın,bak bunları honda kullanıyorum diye söylemiyorum,
tekrar geçmiş olsun.
sanırım motor honda 600 rr

titanxxx
17 Şubat 2008, 00:06
hey maşaallah fiyatlara bak beeeeee

deli mavili
17 Şubat 2008, 00:09
tekrar geçmiş olsun sana ama rr son karar...

hedowich
17 Şubat 2008, 00:10
cbf 250
aynalar 90 ytl (tek)
km kablosu 45 ytl
zincir ve dişli 300 ytl civarı
elcikler 40 ytl(tek)
gösterge panel kutusu alt siyah 40 ytl
göstege üst panel gri 150 ytl
gösterge tüm aksam 1000ytl civarı
sinyaller tek 25 ytl

bu fiyatlar kesin olmamakla birlikte az çok söylediğim civarlarda,honda yedek parçaları gerçekten çok pahalı ama gerçekten parça stokları oldukça fazla bekleme gibi bi durum söz konusu değil,ayrıca izmirdeki servisten dolayı adını söyleme gerek duymuyorum:farao: birdahaki motorum izmirde bulunduğum sürece honda olamaz

alplion
17 Şubat 2008, 00:12
iso o parayı bana ver ön tekeri sırtlayip koşayim ben.ne bu ya 3300 ytl

kalidor
Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçen günlerde bi kaza yaptım ve şunu gördümki,honda ile kaza yaptığınızda ölmezseniz,kazadan sonra servisin çıkardığı rakamı duyunca garanti kalp krizi geçirirsiniz ,elime tutuşturdukları listeye bakın

1-Kafa grenajı =1.386 ytl
2-Askı kafa =182 ytl
3-Spoyler ön kafa =13 ytl
4-Sol grenaj =653 ytl
5-Ön far =926 ytl
6-İşçilik =150 ytl

Toplam 3.300 civarı bi rakam ,genel olarak düşünürsen üç parça malzeme ,demekki şasede yada ön çatalda mekanik aksamda bişey olsa motoru bırakıp çıkmak gerekiyor,ee şimdi size sormak lazımm ,Honda hayat ondamı:silent::)

Size katılıyorum. Nedir bu yedek parçalardan çektiğimiz. Yamaha Cygnus için sele arkası taşıma demiri sordum 75 ytl dediler, stop lambası sordum 85 ytl dediler. Şimdi parçaların boyutlarına ve kalitesine bakılırsa; bu adamların (firmaların) aklını kaçırdıklarını söyleyebilirim.

Erfer
valla paran varsa tabıkı hayt onda.senın benım gıbı zugurtler ıcın ne hayatı .....:pr:

MoToR
isocuğum tekrar geçmiş olsun,grenajların tamir imkanı yokmu benim kaza yağtığım suzukiyede grenaj için 1350 ytl dediler ben 150 ytl ye sanayide kırık parçalarını verdim toplattım adam harbiden ustaymış 300 ytl de boyasına verdim yani 450 ytl ye komple grenaj yapıldı bu gün aysegüle sordum halletmiş abi dedi burcunun tükana gittim seninle konuşmak için oda izinliymiş, direk 3300 ytl bayılma öce araştır derim ciğerim servis adamı öttürür internetten iyice araştır derim
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di-er-Vas-ta-Motosiklet-Malzemeleri-honda-cbr600rrsa-solgrenaj-W0QQAdIdZ16402268
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di-er-Vas-ta-Motosiklet-Malzemeleri-EGE-HONDA-DAN-HONDA-600-RR-ON-CAM-COK-TEMIZ-SIFIRDAN-FARKSIZ-W0QQAdIdZ31015790
http://www.sahibinden.com/honda_600rr_rr_2003-_2004_kafa_grenajiWQQaXQQ4520085WQQpXQQdisplayitem
BAK 5 DAKKADA NELER BULDUM

efendy_iso
17 Şubat 2008, 00:13
geçmiş olsun allah beterinden korusun ama senin yaptıgın hatta düşündügün bence hiç dogru degil arkadaşım,motoru alırken herşeyi göze alıyorsun kazasını, alacagın elbiseye verecegin parayı,garaj sorunu düşünüyorsun da neden bunları düşünürken allah korusun diyelim genede yarın öbür gün kaza yapınca elimdeki motor 15 000 ytl lik ve kaza yapınca 3000 ytl veya 4000 ytl lik hasar olunca ben ne yapacagım diye düşünmüyorsun,
sanın beni yanlış anlama ama türk insanı herşey iş işten geçtikten sonra anlıyoruz,bişey olmaz deyip geçiyoruz,sonra başımıza o olay gelince tühh deyip üzülüyoruz,
evet 3300 ytl lik hasar çok ama 15000 ytl lik motora degil,
verecegin her sene için 800 ytl lik bir para seni bu dertten kurtaracaktı,hem bu kadar üzülmeyip, sonrada honda ya laf atmazdın,bak bunları honda kullanıyorum diye söylemiyorum,
tekrar geçmiş olsun.
sanırım motor honda 600 rr

Öncelikle yanlış bildiğin bi konu var motorumun 1 yıllık kasko bedeli 3500 ytl :) 800 ytl olsa 50 defa yaptırırdımm ,problemde orda zatenn toplamda 15000 bi ytl'lik bir motorun 3 parçasının hemide mekanik değil sadece grenajın 3300 ytl çıkması problem ,o zaman bu motorun ya diğer parçaları beş para etmiyor yada honda hiç affetmiyor yanlışmıyımm:)hondaya laf attığım yok ,toplam bedeli 15000 ytl olan bi motorun üç adet grenajı nasıl 3300 ytl olur ,bunun motoru var kuyruğu var şanzımanı var varda varr ,oda şu an halen motorla gidip geliyorum işe ,yani yürüründe hiç bişey yokk ,amacım hondaya laf atmak değill çünkü üç beş gün sonra yapacam yine binecem motoruma ,eğiştireceğim zaman 1000rr alacamm ,tekrar tekrar diyorum yaa toplam bedelinin 5 te biri değerine 3 tane grenajmı gider hakszısam haksızsın de:):rendeer:

Shrieker
17 Şubat 2008, 00:14
İso bence Boy'un yaptığı gibi karenaj dök kendine...Yardım edecek birilerini bulursun hiç olmadı uğraşır kendin yaparsın, hem de öğrenmiş olursun.Boy'a bi mesaj at istersen.Sadece karenajlar için ~2000 ytl istediklerine göre bence denemeye değer.

Ö.Z.€.R
17 Şubat 2008, 00:14
Öncelikle tekrar geçmiş olsun.Sözlerim sana değil ismail yanlış anlama.Genel olarak yazıyorum.

Böyle durumlarda, kasko yaptırmalıydın derim hep arkadaşlarıma, cevap olarak ise ''kasko ne kadar sen biliyormusun'' diye bir yanıt alırım hep.İşte hesap ortada, ya kasko yaptıracaksın yada böyle makineye hiç binmeyeceksin. Kaza geliyorum demiyor çünkü.

Sağlık olsun, sana geleceğine mala gelsin...

efendy_iso
17 Şubat 2008, 00:17
valla paran varsa tabıkı hayt onda.senın benım gıbı zugurtler ıcın ne hayatı .....:pr:

abi züğürtlükten değilde ,insan para verdiği kadar köfte ister değilmi,ya sonuç olarak o grenajlar altın kaplama değil ,titanyumdanda yapılmış değill,hakettiği parayı istesinler canımı yesinlerr ,ben motora toplamda o kadar para ettiğine inanmışım vermişimm,ama o paraçlaraın o kadar para ettiğine inanmıyorumm

CİHAN
17 Şubat 2008, 00:22
Öncelikle yanlış bildiğin bi konu var motorumun 1 yıllık kasko bedeli 3500 ytl :) 800 ytl olsa 50 defa yaptırırdımm ,problemde orda zatenn toplamda 15000 bi ytl'lik bir motorun 3 parçasının hemide mekanik değil sadece grenajın 3300 ytl çıkması problem ,o zaman bu motorun ya diğer parçaları beş para etmiyor yada honda hiç affetmiyor yanlışmıyımm:)hondaya laf attığım yok ,toplam bedeli 15000 ytl olan bi motorun üç adet grenajı nasıl 3300 ytl olur ,bunun motoru var kuyruğu var şanzımanı var varda varr ,oda şu an halen motorla gidip geliyorum işe ,yani yürüründe hiç bişey yokk ,amacım hondaya laf atmak değill çünkü üç beş gün sonra yapacam yine binecem motoruma ,eğiştireceğim zaman 1000rr alacamm ,tekrar tekrar diyorum yaa toplam bedelinin 5 te biri değerine 3 tane grenajmı gider hakszısam haksızsın de:):rendeer:

sana hak veriyorum,dediklerin dogru valla ne desem seni 3300 ytl den kurtaramam,ama kaskonun da indirimi var garaj alarm vs vs .

Shrieker
17 Şubat 2008, 00:26
Bence Honda kullanıcıları olarak diğer japonların yedek parça fiyatlarını da sonuna ekleyip toplu mail kampanyası yapalım.Göz göre göre kazıklanmayalım artık.Birşeylere de sesimiz çıksın.

SeRHaTeKiNci
17 Şubat 2008, 00:32
Ben motorumuzun ne olduğu hiç önemli degil, kasko yaptırılmasından yanayım.. O kadar para verip aldığımız ve ülkemiz şartlarında kelle koltukta gezdigimiz için kaskoya da biraz para bayılalım be! Ne dersiniz?

kalidor
17 Şubat 2008, 00:32
Bence Honda kullanıcıları olarak diğer japonların yedek parça fiyatlarını da sonuna ekleyip toplu mail kampanyası yapalım.Göz göre göre kazıklanmayalım artık.Birşeylere de sesimiz çıksın.

Bence de sesimizi duyuralım. En azından söğüşlenmeye müsait olmadığımızı bilsinler. Motoru 1100 Ytl'ye aldım, sele arkası taşıma demiriyle stop lambasına bayi olarak 160 ytl para istediler adamlar. YUHH BE YAMAHA YUHHHHH...

efendy_iso
17 Şubat 2008, 00:33

yapalım abii,ayıp denen bişey varr,ticaret hayatında olanlar iyi bilir,şu anda kim yaptığı işten %400-500 kar ediyorr ,yazık değilmi yaa

Ben motorumuzun ne olduğu hiç önemli degil, kasko yaptırılmasından yanayım.. O kadar para verip aldığımız ve ülkemiz şartlarında kelle koltukta gezdigimiz için kaskoya da biraz para bayılalım be! Ne dersiniz?

haklısın derim serhat,fakat kaskoya aylık 300 ytl ( toplam 3500 ytl) para vermekte problem,kendi malımıza kira ödeyecezz gibi,ne dersin:silent:

dgrmr
17 Şubat 2008, 00:43
3.500ytl yıllık kasko bedeli neymiş öyle İsmail ya. Ben acayip şaşırdım bu kadar çok olmasına. Racing tarzı motorlara has bir durum herhalde. Yuh yahu...

Yedek parçalar dünyanın parası, kasko desen o da öyle. Aldın binmeyeceksin o zaman. Ya da düşmemek için veya çalınmaması için dua edeceksin... Gani gani geçmiş olsun abicim...

Erfer
17 Şubat 2008, 00:51
efendy_iso kardesım cok haklısın ama bole konularda hep dısarıdan almaya mahkum ve alıskın oldugumuz ıcın bole kazıklarada katlanmak zorunda kalıyoruz.keske bızımde bı motosıklet markamız olsada bunlara mahkum olmasak... sana cektıklerı fıyatı gorunce gercekten ıcım gıttı yazık gunah valla..

Ö.Z.€.R
17 Şubat 2008, 00:52
haklısın derim serhat,fakat kaskoya aylık 300 ytl ( toplam 3500 ytl) para vermekte problem,kendi malımıza kira ödeyecezz gibi,ne dersin:silent:

Bütün sorun aşırı derece pahalı olan yedek parçalar.İnsana isyan ettiriyor. Kasko yaptırırsın bir dert yaptırmazsın bir dert... :farao:

SeRHaTeKiNci

O kadar tutuyor mu İsmail abi yaaa?? :cyclopsan

İHTİYAR
Hıııııııııııııııımmmm şeeeeey!!!!!!!
Aklıma printerler geldi,bir çift kartuş 80 ytl...
Yeni printer alırsan 80-100 ytl.......:mrgreen:

Yersen........:queen:

Faidelidir fındık.......:bounce:

asm
17 Şubat 2008, 00:53
Bu gibi fiyatlardan ötürü bana bir 600RR'ı 10 bin ytl'ye dahi verseler hakkaten al(a)mam

İlk başta alması mesele değil ama sonrasında yedek parçası ve benzini benim gibi öğrenci adamı zorlar.

Zaten motor denen bu meletin her parçası Avrupa arabaların yedek parçasından bile pahalı

Dist. firmalar epey kâr ediyor anlaşılan bu yedek parça işinden...

mete_han
17 Şubat 2008, 01:09
İSO can büyük başın derdide büyük olur....Allah sabır versin sana...

muratgergerli
17 Şubat 2008, 01:20
İsocan msn'den konuştuğumuz gibi paşam..

Gkn ilgilenecek gerçide bak bir problem olursa çaresine bakmaya çalışırız...
Ayrıca intiko diye bir site var bide oralara bakalım hele..

Evet Honda Hayat Onda mı.:silent:...Hala çelişki var bence...:wiinkk:

bir_garip_yolcu
17 Şubat 2008, 01:45
oncelıkle gecmıs olsun ALLAH canınıza zeval vermesın
kısa bır bılgı vereyım haddım olmayarak.

yedek parca pahallı bu kesın her markada var.bunuda soyle hesaplayın. fırmalar bu stratejıyle malıyet ve karlarını cıkarıyor.bunda marka degerıde ayrıca eklenıyor

aldıgınız motosıklet ( otomobıldede aynı ) fıyatı ne ıse japon menseylı araclarda fıyatın X6,alman menseylılerde X5,amerkan menseylılerlerde X6 katı yerlı araclar X3 katı olarak oalark alın.

örnegin: motosiklet fiyatınız 22.000 ytl bunun japon menseylı olması yanı motosıkletı tek tek yedek parca satın alarak toplarsanız malıyetınız 132.000 YTL olur.

nerden bılıyorum ben icindeyim.

tekrar gecmıs olsun. canınıza gelecegıne malınıza gelsın.

demirgursel
17 Şubat 2008, 01:45
geçmiş olsun

demekki çin malını her zaman boklamamak lazımmış..

capon capon diyonuz yedek parçadan kazık yiyonuz..
doğru söze ne denir bilmiyorum

İsocan msn'den konuştuğumuz gibi paşam..

Gkn ilgilenecek gerçide bak bir problem olursa çaresine bakmaya çalışırız...
Ayrıca intiko diye bir site var bide oralara bakalım hele..

Evet Honda Hayat Onda mı.:silent:...Hala çelişki var bence...:wiinkk:

abi bende kafa yoruyorum,araştırıyorum,hadi hep beraber uğraşalım şu adama bi faydamız olsun kurtaralım 3300 den

efendy_iso
17 Şubat 2008, 01:48
3.500ytl yıllık kasko bedeli neymiş öyle İsmail ya. Ben acayip şaşırdım bu kadar çok olmasına. Racing tarzı motorlara has bir durum herhalde. Yuh yahu...

Yedek parçalar dünyanın parası, kasko desen o da öyle. Aldın binmeyeceksin o zaman. Ya da düşmemek için veya çalınmaması için dua edeceksin... Gani gani geçmiş olsun abicim...
abi racing çapır gibisinden değilde,motorun bedeline göre yıllık kasko bedeli çıkarıyolar,eyvallah saolasın:rendeer:

O kadar tutuyor mu İsmail abi yaaa?? :cyclopsan
ne zannettin ya köftee:)

Hıııııııııııııııımmmm şeeeeey!!!!!!!
Aklıma printerler geldi,bir çift kartuş 80 ytl...
Yeni printer alırsan 80-100 ytl.......:mrgreen:

Yersen........:queen:

Faidelidir fındık.......:bounce:
yiyecez abi artıkk,diklenemiyosan boyun eğeceksin,yaşamın en önemli kuralı budur ne yazıkki:):rendeer:

Bu gibi fiyatlardan ötürü bana bir 600RR'ı 10 bin ytl'ye dahi verseler hakkaten al(a)mam

İlk başta alması mesele değil ama sonrasında yedek parçası ve benzini benim gibi öğrenci adamı zorlar.

Zaten motor denen bu meletin her parçası Avrupa arabaların yedek parçasından bile pahalı

Dist. firmalar epey kâr ediyor anlaşılan bu yedek parça işinden...

benimde zoruma giden o ya,heralde bunlar racing kullanıyoo,para bunlarda boll,önemi yok diyorlar ,sonrada öpmeye çalışıyolar:)

emin_arikoglu
17 Şubat 2008, 01:48
tekrar geçmiş olsun kanka, yazık ya sanki ferrari :farao:

efendy_iso
17 Şubat 2008, 01:51
doğru söze ne denir bilmiyorum

abi bende kafa yoruyorum,araştırıyorum,hadi hep beraber uğraşalım şu adama bi faydamız olsun kurtaralım 3300 den

abi ben çaresini buldum,grenajı istanbuldan yaptıracam inşallah,800 ytl'ye halledecez,hondadaki fiyatların bu kadar uçuk olmasının nedeni ,bana gelecek parçanın fason,hondadakilerin altın kaplama olmasıymış:cherry:

bir_garip_yolcu
17 Şubat 2008, 01:55
abi ben çaresini buldum,grenajı istanbuldan yaptıracam inşallah,800 ytl'ye halledecez,hondadaki fiyatların bu kadar uçuk olmasının nedeni ,bana gelecek parçanın fason,hondadakilerin altın kaplama olmasıymış:cherry:

bır ekleme daha, tum markalar bu urunlerı tedarıkcı fırmalara yaptırıyorlar. olakı bu tedarıkcı fırmaların (( adı yan sanayı )) hondaya verdıgı montaj urunlerını farklı yerlerden ıthal edenlerden daha ucuza bulunma sansı olabılır. tabı bu model ve o mdelın pıyasa adedıyle ılınıtlıdır. malıyet duser ama bulmak ve bulmak ıcın ugrasmak gerek. yurtdısındada bu fırmaların satıs yaptıgı bılınıyor.

nasıl bulunur dersenız ?? bıraz ugrasmak gerek

HRC
17 Şubat 2008, 02:12
CBR 125 yedek parça fiyatlarını gördükten sonra 600rr parça fiyatlarına hiç şaşırmadım doğrusu ama bu fiyatlar gerçekten çok yüksek, tamam gülü seven dikenine katlanır ama üstünede oturtulmaz, umarım honda bu fiyatlar konusunda en kısa zamanda birşeyler yapar. race motorların genelinde durum böyleymiş bir honda bayisi soylemişti bana

Rigel
17 Şubat 2008, 02:25
İsmail'cim, boşver, başının gözünün sadakası olsun. Sen hala karşımda ve yazıyorsun ya, o yeter...

Çin min ne karıştırmışlar gene ortalığı çocuklar yaw.. Motosiklet bu, bizim hobimiz, en sevdiğimiz halt... Seve seve veririz, yeter ki olsun...

asimavi
17 Şubat 2008, 08:56
geçmiş olsun:pale::pale:

sana bir şey olmasın.:pale:

seni iyi anlıyorum abicim,

mal canın yongasıdır:cat: galiba 8000 ytl üstü motorlar için en iyisi kasko..

bazen de benim bildiğim kadarıyla servisten servise de fark oluşuyo bazen,

misal 100 ytl'lik bir tamir veya bakım işi için 25-30 ytl'lik farklar var,

servisler arasında.......

ennginn
17 Şubat 2008, 09:53
Adı üstünde hobi motoru yani zevk için binilen motor. Zevk için o parayı verecen ama honda da diğer markalara göre fiyatlar biraz fazla.

Mesela: 600 RR sigorta bedeli 3500-4000 arası : 22.000 üzerinden
R6 ise 2.500 : 25.000 üzerinden
Fazer 1600 ytl 15.000 üzerinden

Yani fiyatları tipler belirliyor.

celıl ybr
17 Şubat 2008, 10:20
kazık dıyorum baska bısey demıyorum

SeRHaTeKiNci
17 Şubat 2008, 11:08
Gerçekten çok pahalıymış kasko.. Ama bi yan yatsan, birde bu şekilde küçük bi kaza geçirsen 4500 YTL bulacak heralde. Onun için her düştüğümüzde 5000 YTL vermektense, bi kere 3500 YTL verelim :P:P

Pınarr
17 Şubat 2008, 11:45
Adı üstünde hobi motoru yani zevk için binilen motor. Zevk için o parayı verecen ama honda da diğer markalara göre fiyatlar biraz fazla.

Mesela: 600 RR sigorta bedeli 3500-4000 arası : 22.000 üzerinden
R6 ise 2.500 : 25.000 üzerinden
Fazer 1600 ytl 15.000 üzerinden

Yani fiyatları tipler belirliyor.

Abi benim motora ne kadar alırlar sence ya.. Var mı bi tanıdığın, soracak biri?