PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

ozeronder
26 Şubat 2009, 23:09
Xmax250 yakıt olarak Dylandan çok farklı değil, 100-120 km/h ortalama kullanımda aynı yakıyor, çok performanslı kullanımlarda daha fazla yakacağı kesin ama ben hep bu hızlarda kullandığım için pek fark etmiyor.

Aslında yakıt hesabını motordan sıkılınca yapıyorsunuz. Ben Dylanı ilk aldığımda ne yaktığını hiç hesaplamıyordum. Depoyu hep full kullanıyordum... Ama sonra balayı bitti, şimdi balayı sırası Xmax'te....

STARBURAKS
26 Şubat 2009, 23:12
Öncelikle İyi Akşamlar...

forumda üyeliğim bulunuyor ama pek aktif olamıyorum...(Kendi forumumda dahil :) )

11 yaşımdan beri araba kullanırım...18 yaşımı doldurduğumda hemen B sınıfı ehliyetini almıştım...Sonra Peugeot 206 GTI araba almayı tercih ettim...Aracıma biraz görüntü biraz performansa yönelik modifiyeden sonra sattım...

Arabam varkende motorumun olmasını istemişimdir.Çin'e gittiğimde orda yakından motosikletleri inceledim ve hem elektrikli hemde benzinli motorları gördüm inceledim...Türk Lirası bazında 300TL ye denk gelen fiyatlara sıfırını satıyorlardı...

Benim hayalimdeki motor Dylan150 özellikle Mat Siyah olmasıydı...En sonunda 2008 model 9000km de Mat siyah motosikleti Salı günü aldım...Motor şu an Honda-Mototal'de uyuyor :)

Xenon - Alarm takılacak - tekrar genel kontrolleri yapıldıktan sonra şuana kadar kimsede göremediğim bir değişiklik yapmayı düşünüyorum...

Plakanın takıldığı plastik kısmı söküp arka görüntüsünü daha sportif hale getirmeyi düşünüyorum...

Uygun bir buluşmada görüşmek dileği ile

CBA
26 Şubat 2009, 23:49
Öncelikle İyi Akşamlar...

forumda üyeliğim bulunuyor ama pek aktif olamıyorum...(Kendi forumumda dahil :) )

11 yaşımdan beri araba kullanırım...18 yaşımı doldurduğumda hemen B sınıfı ehliyetini almıştım...Sonra Peugeot 206 GTI araba almayı tercih ettim...Aracıma biraz görüntü biraz performansa yönelik modifiyeden sonra sattım...

Arabam varkende motorumun olmasını istemişimdir.Çin'e gittiğimde orda yakından motosikletleri inceledim ve hem elektrikli hemde benzinli motorları gördüm inceledim...Türk Lirası bazında 300TL ye denk gelen fiyatlara sıfırını satıyorlardı...

Benim hayalimdeki motor Dylan150 özellikle Mat Siyah olmasıydı...En sonunda 2008 model 9000km de Mat siyah motosikleti Salı günü aldım...Motor şu an Honda-Mototal'de uyuyor :)

Xenon - Alarm takılacak - tekrar genel kontrolleri yapıldıktan sonra şuana kadar kimsede göremediğim bir değişiklik yapmayı düşünüyorum...

Plakanın takıldığı plastik kısmı söküp arka görüntüsünü daha sportif hale getirmeyi düşünüyorum...

Uygun bir buluşmada görüşmek dileği ile

Hoşgeldiniz..Benimde dylan almamda en çok mat siyah oluşu etkili oldu diyebilirim...Yalmız hem xenon hem alarmı bizim motorlar kaldırırmı acaba bende xenon takmak istiyordum ama duyduğuma göre kaliteli bi marka takılmazsa beyne zarar vereceğini duydum onun için düşünceliyim..
Ayrıca arka çamurluk iptali yapan dylan kullanıcısı Türkiyede pek olmasada yurt dışında çok yaygın bi uygulama ama onu sökmek için arka granajların kompla sökülmesi gerekiyor buda bence biraz uğraştırıcı bi iş, Eğerki plakalık iptali yapocam derseniz motorunuz Mototaldayken ordaki ustaların çıkartması sizin için daha iyi ve raht olacaktır..
Tekrar hoşgeldiniz..

buda çamurluk iptali

http://img5.imageshack.us/img5/2863/22012008015fm4.jpg (http://imageshack.us)
http://img5.imageshack.us/img5/22012008015fm4.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img5/22012008015fm4.jpg/1/)
http://img27.imageshack.us/img27/7878/hondadylan425os.jpg (http://imageshack.us)
http://img27.imageshack.us/img27/hondadylan425os.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img27/hondadylan425os.jpg/1/)

erol 62
26 Şubat 2009, 23:50
güle güle kullan, yabancı sitelerde görmüştüm tamamen çıkaran da var, kesip kısaltanda var. tamamen çıkaranlar plaka takmak için ayrı aparat yapıyorlar, spor bir görüntü oluyor. dylan'a siyahta pek yakışıyor.... benze xenon olayına gireceğine kaliteli özel ampuller var onları dene

CBA
26 Şubat 2009, 23:56
Buyur Erol abi bunlarda kesik modeli

http://img5.imageshack.us/img5/2590/hondadylan79qnsr5.jpg (http://imageshack.us)
http://img5.imageshack.us/img5/hondadylan79qnsr5.jpg/1/w600.png (http://g.imageshack.us/img5/hondadylan79qnsr5.jpg/1/)

STARBURAKS
27 Şubat 2009, 11:03
CBA, İlgin için teşekür ederim...Artık zor veya kolay yapacağız...Plaka FB olduğu için yolda holigan vb. kişiler ile uğraşmak istemiyorum.

EROL62, kaliteli ampul araştırmasını yaptım fakat tanıdığım bir arkadaşta 3 tane dylan150 var.3 tanesindede xenon var...gayet memnun olduğunu söylüyor.

Hava durumu Mart'ın ilk 10 gününe kadar kötü fakat daha sonra havaların ısınacağını söylüyorlar.Biran önce kullanmak istiyorum :)

Bu arada ''deryali'' nickli üyenin motosiklet kaskı hoşuma gitti marka modelini bilen varmı ?

Deryali
27 Şubat 2009, 11:24
CBA, İlgin için teşekür ederim...Artık zor veya kolay yapacağız...Plaka FB olduğu için yolda holigan vb. kişiler ile uğraşmak istemiyorum.

EROL62, kaliteli ampul araştırmasını yaptım fakat tanıdığım bir arkadaşta 3 tane dylan150 var.3 tanesindede xenon var...gayet memnun olduğunu söylüyor.

Hava durumu Mart'ın ilk 10 gününe kadar kötü fakat daha sonra havaların ısınacağını söylüyorlar.Biran önce kullanmak istiyorum :)

Bu arada ''deryali'' nickli üyenin motosiklet kaskı hoşuma gitti marka modelini bilen varmı ?

Selam.
Motorun hayırlı olsun motorlarımızın rengi ve modeli aynı plakalarıda aynı :=)
Birde benim kasktan alırsan yolda seni kendim sanabilirim

Kask Lazer Vertigo
Aynı kasktan iki adet var biri parlak siyak ve + ( Beyaz Vizör )
Diğeri Mat Siyah + Siyah Vizör. Tavsiye ederim.

selçuk sezer
27 Şubat 2009, 18:36
motorun hayırlı olsun siyah renk gerçekten dylana yakışıyor

CBA
27 Şubat 2009, 19:40

Kardeş peki Xenon u nasıl bağlamışlarki araya konjektör koymak filan gerek deniyor. Nasıl bağladılar acaba..

Erol ağabey bendede ampul var philipsin valla fena değil idare ediyoz...

STARBURAKS
27 Şubat 2009, 23:26
Selam.
Motorun hayırlı olsun motorlarımızın rengi ve modeli aynı plakalarıda aynı :=)
Birde benim kasktan alırsan yolda seni kendim sanabilirim

Kask Lazer Vertigo
Aynı kasktan iki adet var biri parlak siyak ve + ( Beyaz Vizör )
Diğeri Mat Siyah + Siyah Vizör. Tavsiye ederim.

Abicim bende zaten mat siyah istiyorum...Belirtmiş olduğun marka ve modele yoğunlaşacağım...Plakayı takmamayı düşünüyorum belki o noktada bir farkımız oluşur :)

SELÇUK SEZER, teşekür ederim...Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

CBA, nasıl bir bağlantı yolu izlediklerini bilemiyorum.Yarın detaylı bir şekilde bilgi alırım...Xenon araştırmam devam ediyor...Motosiklet için ince beyin 2m kablolu 2 yıl garantili 8000K buldum H4 model.H4 ama kısa xenon uzunları ise normal olanından...

Philips Diamond Vision H4 araştırması yaptım fakat birçok kişi xenon tercih etmenin daha mantıklı olduğunu savunuyorlar...

CBA
28 Şubat 2009, 00:04
Abicim bende zaten mat siyah istiyorum...Belirtmiş olduğun marka ve modele yoğunlaşacağım...Plakayı takmamayı düşünüyorum belki o noktada bir farkımız oluşur :)

SELÇUK SEZER, teşekür ederim...Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

CBA, nasıl bir bağlantı yolu izlediklerini bilemiyorum.Yarın detaylı bir şekilde bilgi alırım...Xenon araştırmam devam ediyor...Motosiklet için ince beyin 2m kablolu 2 yıl garantili 8000K buldum H4 model.H4 ama kısa xenon uzunları ise normal olanından...

Philips Diamond Vision H4 araştırması yaptım fakat birçok kişi xenon tercih etmenin daha mantıklı olduğunu savunuyorlar...

Nasıl oluyor yaw. zaten H4 oldumu hem kısa hem uzun tek ampulde olmuyomu, nasıl biri normal biri xenonki anlamdım..Nese bağlantı yoluyla ilgili bilgilerini bekliyorum..

bendede aynı philips diamond var. ama xenonu neden daha manıklı dedilerki acab görüntü açısından ve aydınlatma açısından öylede, karışıklık ve beyne zarar verebilme bakımından bence çok sakat..:):)

solmyr
28 Şubat 2009, 18:11
http://site.mynet.com/walv/mynet_resimlerim/cdd.jpg
canınız istesin:P honda - forza

CBA
01 Mart 2009, 00:27
yok yaw ben pek beğenmedim arka tarafını pek iyi yapamamışlar
dylan forever ::fool::::fool::::fool::

mevlutgs
01 Mart 2009, 00:47
motor güzelmiş bu arada xenon far motorun beyninimi bozuyor? alla alla amaç

CBA
01 Mart 2009, 01:01
valla çok kapsamlı bi bilgim yok ama..Özellikle xenonun motorunu, motorun beynine yakın koyarsanda zarar veriyormuş motor beynine..Böyle sorun yaşayanlar duydum hatta bi gilera nexus ta.

mevlutgs
01 Mart 2009, 01:04
o zaman h4 fara devam

CBA
01 Mart 2009, 01:06
yani onun gibi bişey bakalım bi arkadaş takacak dylana xenon..Sonuçlarını yazacak buraya

mevlutgs
01 Mart 2009, 01:08
himm güzel olur valla ama gözüm korktu en iyisi h4 artık oda iyi aydınlatıyorsa sarıdan iyimi kötümü bbilemiyorum

CBA
01 Mart 2009, 01:13
himm güzel olur valla ama gözüm korktu en iyisi h4 artık oda iyi aydınlatıyorsa sarıdan iyimi kötümü bbilemiyorum

sarıdan bin kat daha iyi bende var işte philips cillop gibi aydınlatıyo rjinalinden fazla değil ama en azından beyaz aydınlatıyo

mevlutgs
01 Mart 2009, 01:15
bin kat iyi alla alla beyaz işte bu yaaa;) beyaz;) psme kavuşsamda bende taksam ahh ahh

CBA
01 Mart 2009, 01:17
:):):) inaşllah biran evvel kavuşursun..

erol 62
04 Mart 2009, 19:30
dylan ile 10 gün kadar önce normal asfaltta bir günde iki kez arka lastik kayma teşebbüsünde bulunmuştu o günden beri tedirgindim.bu gün IRC lastikleri daha 5500 km de olmasına rağmen, sport touring prelli gts serisi ile ön arka değiştirdim. şu anda lastiklerin rodaj km.si daha bitmedi. ancak hissedilir derecede konfor arttı.

CBA
04 Mart 2009, 19:49
hayırlı olsun abi kazasız belasız..
Peki nerden aldın pirelliyi izmirde yok galiba , birde kaç tl gitti abi.

erol 62
04 Mart 2009, 20:01
lastik 185, sökme takma balans 25. toplam 210 tl nakit.5 gün önce sipariş verdim, yeni geldi izmirdeki lastikçiler ellerinde stok bulundurmuyor.(metzeller ve michelin dylan'a uyan ebatlarda tüm türkiyede yok). prelli veya dunlop var. ben prelli tercih ettim,

CBA
04 Mart 2009, 20:05
Anladım abi iyi fiyatı uygunmuş Micheline göre..Erol abi eminmisin michelinde dylana uygun olmadığına. Ben bi sürü gördüm michelin takan. tam birebir aynı ölçülerde yok ama ufak bi fark var onuda takıyorlar genelde..Ayrıca Barış abidede michelin var..Bu arada barış abide motorunu satmış galiba.

erol 62
04 Mart 2009, 20:18
lastiği kahramanlarda motorcu göçmenden aldım...(alışveriş esnasında yaşadıklarımdan hiç memnun değilim doymuş esnaf görüntüsü var. )...ancak montajını bornova'da michelin bayisi buz motorda yaptırdım... arkadaşlar bornova'daki buz motor yetkilisi nejdet bey çok süper bir esnaf lastik konusu olduğunda tereddütsüz düşünmeden gidebileceğiniz bir yer. michelin gold standart modelini istemedim bu lastik özellikle ıslak zemin lastiği .... pilot sport modeli yok

sero35
04 Mart 2009, 23:19
hayırlısı olsun Erol abı.ıyı yapmıssın bende ılk fırsatta degıstırecegım.
ıkı sorum olucak arkadaslar.benım motor aldıgımda 3600km cıvarıydı.servıs 4000 bakımını yaptıgını soylemıstı.su an 4025 km de.ama calıstırırken oıl change ıkazı verıyor.yanı yag degısımı geldıgını gosterıyor galıba.ne yapmam gerkıyor.Şeref

CBA
04 Mart 2009, 23:27
lastiği kahramanlarda motorcu göçmenden aldım...(alışveriş esnasında yaşadıklarımdan hiç memnun değilim doymuş esnaf görüntüsü var. )...ancak montajını bornova'da michelin bayisi buz motorda yaptırdım... arkadaşlar bornova'daki buz motor yetkilisi nejdet bey çok süper bir esnaf lastik konusu olduğunda tereddütsüz düşünmeden gidebileceğiniz bir yer. michelin gold standart modelini istemedim bu lastik özellikle ıslak zemin lastiği .... pilot sport modeli yok

Bu göçmen motorla ilgili aynı şeyleri daha evvelde duymuştum Erol abi.

''michelin gold standart modelini istemedim bu lastik özellikle ıslak zemin lastiği''

Erol abi burda ne demek istedin anlayamadım tam olarak, bu lastik dediğin senin taktığınmı yani..

----------

Şeref abi o change oil yazısı bendede bi ara oldu sonradan söndü o kendiliğinden yanıyor 4000 km ye gelince ama istersen servise bi uğra ben tam napmıştım hatırlamıyorum şimdi. galiba kendi sönmüştü

-BSI-
04 Mart 2009, 23:35
Selamlar. Oil change yazısı 4000 kmde bir yağı değiştirseniz de değiştirmeseniz de çıkar. Siz kmsinden önce yağı değiştirmişsiniz. 4000e gelince yazı çıkmış. Dikkate almayın eğer gerçekten yağınız değiştiyse. O sadece bir hatırlatma. Yağın değişmediği anlamına gelmiyor. Siz yağınızı nezaman değiştirdiğinizi bilin yeter. Yazıyı silmek için kontak kapalıyken düğmesine basılı tutun ve basılı tutarken kontağı açın. yazı silinecektir. saygılar.

sero35
04 Mart 2009, 23:39
BSI tesekkurler.saatını nasıl ayarlıyoruz,benımkı bıraz ondede.

CBA
04 Mart 2009, 23:42
onuda kontak açıkken basılı tutuyosun abi sayılar yanıp sönmeye başladımı tek tek basarak atlatıyorsun. ondan sonra dakikaya geçmek için biraz daha uzun basıyosun bu seferde dakika kısmı yanıp sönmeye başlıyor onuda tık tık atlatıyorsun kaça getirceksen sonra tekrar uzun basıyorsun, sayılar sabit kalıyor.. bu kadar
umarım anlaşılır yazmışımdır..

sero35
04 Mart 2009, 23:47
anladım Cem tesekkurler ılgınıze.

erol 62
05 Mart 2009, 10:04
Bu göçmen motorla ilgili aynı şeyleri daha evvelde duymuştum Erol abi.

''michelin gold standart modelini istemedim bu lastik özellikle ıslak zemin lastiği''

Erol abi burda ne demek istedin anlayamadım tam olarak, bu lastik dediğin senin taktığınmı yani..

----------

Şeref abi o change oil yazısı bendede bi ara oldu sonradan söndü o kendiliğinden yanıyor 4000 km ye gelince ama istersen servise bi uğra ben tam napmıştım hatırlamıyorum şimdi. galiba kendi sönmüştü
cba önce michelin pilot sport modelini takmak istedim ancak ellerinde yoktu. barışında kullandığı gold standart modeli ellerinde vardı. bu modeli takmak istemedim(tamamen kişisel tercihim). prelli gts serisi getirttim.şu anda prelli takılı. michelin gold standart modelinin desen yapısı özellikle ıslak zemin lastiği görüntüsü veriyor.yani sadece kış aylarına yönelik gibi.malum izmirde pek kış olmaz..bu kahramanlardaki motorcu göçmeni hiç ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum.2 kez alışveriş yaptım ikiside ciddi şekilde problemliydi. dediğim gibi doymuş esnaf hareketleri malum bilirsiniz işte.bundan sonra çöp bile almam.

Deryali
05 Mart 2009, 10:42
Bizim motorlar'ın şu büyük motorları dumur etmesi durumu yokmu bitiyorum :)

Köprü yolunda Hyosung 250 comet ben 110la falan giderken yanımdan geçti. Sonra gazı kökledim dibine girdim. Ama geçmiyorum tam arkasındayım. O gazlıyor bende gazlıyorum dümdüz yoldayız ve hızımız 125km/h.

Benden uzaklaşmak istiyor ama yapamıyor. :) Yol hafif eğimlendi 135km/h ile geçtim. Sonra tam köprü üzerine çıktık. Trafik başladı araçların en sağındayız comet250 önümde ve sağdan gazladı 110a falan çıktık ve tam dibindeyim aynaya bakıp bakıp vites attırıyor :) Ama hala dibindeyim Sonra önümüze bir araba çıktı arabanın ve motorun solundan geçtim gazı açtım Köptüyü geçince yol aşağı eğimli Dylan ibreyi tam sona dayadı ve Comet yetişmedi. Dumur oldu :) beşiktaş ayrımından ayrıldı

Arkadaşlar Arkamda Çanta içi dolu, önce kısa camım var. Düz yolda tam gaz açtığınızda 130'a kadar inanın hiç zorlanmadan geliyor.

23.500km civarındayım ve motorun performansı hergeçen gün artıyor diyebilirim. Benzin Faktörüde önemli olduğunu keşfettim Shell tercih ediyorum.

mondializzet100
05 Mart 2009, 10:57

Köprü yolunda Hyosung 250 comet ben 110la falan giderken yanımdan geçti. Sonra gazı kökledim dibine girdim. Ama geçmiyorum tam arkasındayım. O gazlıyor bende gazlıyorum dümdüz yoldayız ve hızımız 125km/h.

Benden uzaklaşmak istiyor ama yapamıyor. :) Yol hafif eğimlendi 135km/h ile geçtim. Sonra tam köprü üzerine çıktık. Trafik başladı araçların en sağındayız comet250 önümde ve sağdan gazladı 110a falan çıktık ve tam dibindeyim aynaya bakıp bakıp vites attırıyor :) Ama hala dibindeyim Sonra önümüze bir araba çıktı arabanın ve motorun solundan geçtim gazı açtım Köptüyü geçince yol aşağı eğimli Dylan ibreyi tam sona dayadı ve Comet yetişmedi. Dumur oldu :) beşiktaş ayrımından ayrıldı

Arkadaşlar Arkamda Çanta içi dolu, önce kısa camım var. Düz yolda tam gaz açtığınızda 130'a kadar inanın hiç zorlanmadan geliyor.

23.500km civarındayım ve motorun performansı hergeçen gün artıyor diyebilirim. Benzin Faktörüde önemli olduğunu keşfettim Shell tercih ediyorum.
Dostum motorunda modifikasyon varmı yada hangi kayışı kullanıyorsun ?

erol 62
05 Mart 2009, 10:59

deryali benzin faktörü önemli diyorsun.hangi marka benzinlerle kıyasladın ve ne gibi farkllıklar çıktı. örneğin son hız, uzun km. gitmesi ve çekiş gibi konularda ne gibi farklı durumlar oluştu.95 kurşunsuz alıyorum.97-100 oktan deneyebilirmiyim.faydası olrmu çekişe ve sürate

Deryali
05 Mart 2009, 11:06
Elbetteki 95 oktan daha fazlası bizim motorlar için uygun değil.
97oktan Subabların aşınmasına sebebiyet veriyor.

Shell 95'oktan içersinde az yağ miktarı olması sebebi ile performansı ön plana çıkarıyor bunu çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Örneğin BP ise içindeki yağ miktarı fazla ve BP'den aldığımda motor düzde 110'u geçemiyor. Sözde içindeki yağ miktarı fazla olduğu için daha fazla gitmesi lazım benzinin ama bence bp'den alınca depo daha hızlı boşalıyor :)

Shell tam motoruma göre olduğunu hissediyorum geçen OPET'ten aldım motoru aldatmış yada kötü beslemiş gibi hissettim hemen duygusallaşıyor motor 120'yi geçirtmiyor :)

Hemen bugun ağzına kadar Shell'den doldurdum depoyu. Sonra yüzü güldü Dylanımın :)

acun0
05 Mart 2009, 11:17
Shell 95'oktan içersinde az yağ miktarı olması sebebi ile performansı ön plana çıkarıyor bunu çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Örneğin BP ise içindeki yağ miktarı fazla ve BP'den aldığımda motor düzde 110'u geçemiyor. Sözde içindeki yağ miktarı fazla olduğu için daha fazla gitmesi lazım benzinin ama bence bp'den alınca depo daha hızlı boşalıyor

Shell tam motoruma göre olduğunu hissediyorum geçen OPET'ten aldım motoru aldatmış yada kötü beslemiş gibi hissettim hemen duygusallaşıyor motor 120'yi geçirtmiyor

Hemen bugun ağzına kadar Shell'den doldurdum depoyu. Sonra yüzü güldü Dylanımın

bence aralarında 10 km hızı artıracak yada azaltacak kadar bir performans olmaz bu senin piskolojik olarak kendini rahat hissettirdigi içindir.
performans yol şartlarına rüzgarın durumuna göre aynı yolda arkandan eser135 görürken rüzgarın yönü ve şiddeti degişir 90 geçemezsin

mach1
05 Mart 2009, 11:29
Benim benzin bitiyor diye Totalden aldım motor şakırdıyor subap sesi geliyor ama o benzini almadan önce yoktu bende shell kullanıyorum ve performans bakımından cok iyi:cat:

erol 62
05 Mart 2009, 11:41
evet bende dylan da depo boşalınca shell den alacağım sürekli motor kullananların bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. denemek ile bir şey kaybedilmez

Deryali
05 Mart 2009, 12:41
Valla motorun sesi bile değişiyor. Daha güçlü geliyor.
Dikkat ederseniz FORMULA 1 yarışlarında da Shell tercih ediliyor.

CBA
05 Mart 2009, 14:53
cba önce michelin pilot sport modelini takmak istedim ancak ellerinde yoktu. barışında kullandığı gold standart modeli ellerinde vardı. bu modeli takmak istemedim(tamamen kişisel tercihim). prelli gts serisi getirttim.şu anda prelli takılı. michelin gold standart modelinin desen yapısı özellikle ıslak zemin lastiği görüntüsü veriyor.yani sadece kış aylarına yönelik gibi.malum izmirde pek kış olmaz..bu kahramanlardaki motorcu göçmeni hiç ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum.2 kez alışveriş yaptım ikiside ciddi şekilde problemliydi. dediğim gibi doymuş esnaf hareketleri malum bilirsiniz işte.bundan sonra çöp bile almam.

Anladım abi..Bencede izmirde kış lastiği kullanmaya gerek yok..
Eğer bende değiştirirsem pilot sport alıcam

selçuk sezer
05 Mart 2009, 18:25
bu gün bursada lodos vardı motoru sürerken acaib zorlandım nerdeyse geri dönecektim

sero35
05 Mart 2009, 20:57
Cem bugun bassettıgım runner ı gordum.ordan burdan konustuk.lastıklerıne baktım bırgestone hoop modelıymıs.alsancakta ergur motoran almıs.yolum duserse fıyatını sorucam.uyarsa yakın zamanda degıstırıcem.uzerındkı lastıkler suda hata kabul etmıyecek cınsten.

CBA
05 Mart 2009, 21:20
Cem bugun bassettıgım runner ı gordum.ordan burdan konustuk.lastıklerıne baktım bırgestone hoop modelıymıs.alsancakta ergur motoran almıs.yolum duserse fıyatını sorucam.uyarsa yakın zamanda degıstırıcem.uzerındkı lastıkler suda hata kabul etmıyecek cınsten.

hadi yaw abi resim çektinmi ben bi türlü gidemedim o tarafa..Sor bakalım abi kaç paraymış neymiş..
Bizim lastikler gerçekten tam bir facia..Bugün bi yuvarlakta dönüş yaparken biraz gaz açtım bi baktım motorun arka taraf kaydı yanıma geldi noluyoz dedim yaw.Hemde yol hafif nemliydi yani öle çok bi ıslaklıkta yoktu

mondializzet100
06 Mart 2009, 09:00
Bende Runner var 2007 model...Satıp Dylan almayı düşünüyorum...Ne tür bir yapım varsa Honda'dan başka motora binemiyorum...:)

Dylan'ı kullandım geçen haftasonu ayrıca Dylan eski motorumdan biriydi...16 beygir çok iyi ama Runner gibi gitmiyor tabii...Ama o rahatlığı kıvraklığı yeter bence...:cat:

Arkadaşlar Dylan'ın yakıt tüketimi tam olarak nedir..?Runner ortalama 4 Litre tüketiyor...

erol 62
06 Mart 2009, 09:32
Bende Runner var 2007 model...Satıp Dylan almayı düşünüyorum...Ne tür bir yapım varsa Honda'dan başka motora binemiyorum...:)

Dylan'ı kullandım geçen haftasonu ayrıca Dylan eski motorumdan biriydi...16 beygir çok iyi ama Runner gibi gitmiyor tabii...Ama o rahatlığı kıvraklığı yeter bence...:cat:

Arkadaşlar Dylan'ın yakıt tüketimi tam olarak nedir..?Runner ortalama 4 Litre tüketiyor...

motorum daha 5500 km.de şehir içinde kullanıyorum. 100 km.de 2.9-3.0 litre arasında tüketiyor.

CBA
06 Mart 2009, 14:13

Al al abi bi dylancı daha olsun forumda :):)

Dediğin doğru abi runner kadar gitmesede, fena değil gidiyor yine..

Valla bi benim motor biraz fazla yakıyor galiba ama ben gazı biraz fazla çevirenlerdenim belkiden ondan olabilir benimki 3.5 yakıyor 100km de

erol 62
09 Mart 2009, 17:57
ırc marka dandik lastikleri prelli gts serisi ile değiştirdikten sonra tekrar virajlara girişte özgüvenimi kazanmaya başladım. ırc ler ile 2 kez kayma teşebbüsü yaşamıştım.o olaydan kısa bir süre sonra lastiklerimi ivedi bir şekilde değiştirmiştim ancak viraja girince bir korku almıştı beni yine acaba kayarmı diye. yavaş yavaş normale dönüyorum.yağmurlarda bile pati yapmıyor ve frenlemede de kayma yok. sanırım lastik konusunda şöyle demek daha doğru olur IRC olmasında michelin,dunlop,prelli farketmez hepside kaliteli rüştünü ıspatlamış lastikler.

Deryali
09 Mart 2009, 18:32
hayırlı olsun aynen katılıyorum .