PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

sero35
07 Şubat 2009, 13:48
dylan lastık havası kac olmalıdır arkadaslar.sankı benımkıler fazlamıs gıbı geldı bana.

nedym
07 Şubat 2009, 18:32
süpper

:

Deryali
07 Şubat 2009, 20:07
Motosikletin önünde yazıyor. 2 kişi ve tek kişi bindiğin zaman ideal havaları öndeki listeden bakarak lastik havalarını ayarlayabilirsin.

erol 62
07 Şubat 2009, 20:25
Erol dostum Lastiğim daha 1 yada 2bin km iken patladı. İstanbul'da otoyoldaki bi cam kırıklarının üzerinden geçince oldu. Ertesi güne kadar havasıda inmedi Fitil ile lastiği tamir ettirdim. Ve daha geçen aya kadar o şekilde kullandım 20bin km daha o lastikle idare ettim :)

Geçen ay Dunlop aldım ve çok çok rahat ettim çok fazla etkisi varmış lastiklerin. Belki biraz fazla cesaretlilik ama gezilerde yanıma lastik tamiri ile ilgili hiç bir malzeme/tedbir almadım. Sadece lastiğin patlamayacağına inandım.

Lastik patlamasına karşı ilk önerim köpük spreyler. Oldukça işe yarıyor. Bir arkadaşımızın lastiği hava kaçırıyordu küçük bir delik vardı o öpükle şişirdik aradan 2 ay geçti hala lastik inmedi. Fitil bence çok iyi bir çözüm lastikleriniz eski değilse firille uzun süre idare edebiliyorsunuz(sadece arada bir havasını kontrol etmek yeterli )

Honda ile uzun yola çıkarken yanına alman gereken bir ekipman yok.
Ancak honda dışındaki scooterların ne zaman ne yapacağını kestiremezsin Sym motoru olan bir arkadaşımız yanında akü takviye kablosu ile dolaşıyordu beverlylerde de arkadaşlarımız sık sık stop etme, akü boşalma durumları yaşadı. Ben sadece uzun yola çıkmadan önce yağını hava filtresini kontrol ediyorum gerekirse değiştirtiyorum. Bİrde yolumun üzerindeki honda servislerinin nerede olduğunu ve telefon numaralarını kayıt ediyorum.

Hoşça-Dostça.

teşekkürler.deryali arkadaşın dylan üzerine müthiş tecrübeleri var banada cesaret geldi. bu bahar ve yaz aylarında yollarda olacağım.dylan ve ben

Deryali
07 Şubat 2009, 20:28
:) İzmirden aşağı doğru- Aydın, Söke,Bodrum... marmaris o yollar çok zevkli olur sonrada oradan Antalya, konya, nevşehir, Ankara, İstanbul ve tekrardan İzmir....
Tavsiye ederim. İnan bana o yolların hakkını dylan fazlası ile verecek.

ozeronder
07 Şubat 2009, 20:36
Erol dostum Lastiğim daha 1 yada 2bin km iken patladı. İstanbul'da otoyoldaki bi cam kırıklarının üzerinden geçince oldu. Ertesi güne kadar havasıda inmedi Fitil ile lastiği tamir ettirdim. Ve daha geçen aya kadar o şekilde kullandım 20bin km daha o lastikle idare ettim :)

Geçen ay Dunlop aldım ve çok çok rahat ettim çok fazla etkisi varmış lastiklerin. Belki biraz fazla cesaretlilik ama gezilerde yanıma lastik tamiri ile ilgili hiç bir malzeme/tedbir almadım. Sadece lastiğin patlamayacağına inandım.

Lastik patlamasına karşı ilk önerim köpük spreyler. Oldukça işe yarıyor. Bir arkadaşımızın lastiği hava kaçırıyordu küçük bir delik vardı o öpükle şişirdik aradan 2 ay geçti hala lastik inmedi. Fitil bence çok iyi bir çözüm lastikleriniz eski değilse firille uzun süre idare edebiliyorsunuz(sadece arada bir havasını kontrol etmek yeterli )

Honda ile uzun yola çıkarken yanına alman gereken bir ekipman yok.
Ancak honda dışındaki scooterların ne zaman ne yapacağını kestiremezsin Sym motoru olan bir arkadaşımız yanında akü takviye kablosu ile dolaşıyordu beverlylerde de arkadaşlarımız sık sık stop etme, akü boşalma durumları yaşadı. Ben sadece uzun yola çıkmadan önce yağını hava filtresini kontrol ediyorum gerekirse değiştirtiyorum. Bİrde yolumun üzerindeki honda servislerinin nerede olduğunu ve telefon numaralarını kayıt ediyorum.

Hoşça-Dostça.

Ben bu konuda fitilin yeni teknoloji lastikler için zararlı olduğunu duymuştum fitil yerine yama yapılmasını geçici çözüm olarakta tamir spreyi kullanılması öneriliyor aklınızda olsun..

erol 62
07 Şubat 2009, 21:09
:) İzmirden aşağı doğru- Aydın, Söke,Bodrum... marmaris o yollar çok zevkli olur sonrada oradan Antalya, konya, nevşehir, Ankara, İstanbul ve tekrardan İzmir....
Tavsiye ederim. İnan bana o yolların hakkını dylan fazlası ile verecek.

üstad, izmir-bodrum-marmaris-fethiye-finike-antalya-dönüş, burdur-denizli-aydın-izmir . dylan ile gidebildiğim kadar gitmek istiyorum. ( 1500 km) önerdiğin rota da güzel benim için fazla uzun gibi. ancak belli de olmaz uzun yoldaki performansıma bakarak değerlendirmek lazım. bir gezginci arkadaşın 4bin küsur km.lik gezisini okudum resmen etkilendim. dealim 125 scooter ile neler yapmış.

ozeronder arkadaşım. dağ başında lastik patlarsa yamayı nasıl yapacağız. fitilin avantajı, lastiğin balansının kaçmaması ben bu yüzden fitili tercih edeceğim.deryali 20.000 km.kullanmış tecrübe ile sabit

CBA
07 Şubat 2009, 23:23
Ali abi nice kazasız belasız kmlere.peki bu fitili uygulaması nasıl oluyor ben onu anlamadım spreyde basıyosun sibob'a ama fitil nasıl oluyor merak ettim..

gt81
08 Şubat 2009, 07:57
dylan lastık havası kac olmalıdır arkadaslar.sankı benımkıler fazlamıs gıbı geldı bana.

Kitapçığında yazan değer bar değeriydi galiba.Çevrim yapıp (Doğru mudur bilemiyorum) öne 25, arkaya yüke göre 25-28 arası değer bulmuştum.

Ben 90 kg olduğumdan ön 25 arka 27 şeklinde kullanıyorum.

Lastik tamiri içinse Keiti marka (uzakdoğu menşeili, ne kadar kaliteli bilemiyorum) bir set var.Lastik dışından delik açıp vidasıyla (aynen araba lastiği tamiri gibi)
fitil sokuluyor.Köpüğe göre baya bir zahmetli.Lastik sökmeden uygulanabilir mi onu da hiç düşünmedim.

Bu ara uzun yol yapmayacağım için boşu boşuna durmasın diye satışa çıkarmıştım.

muratd
08 Şubat 2009, 17:44
arkadaşlar herkese selamalr.eski bi dylan kullanıcısı olarak,todayımı satıp yine dylan almaya karar verdim.

beni tanıyanlar tanır dylan today silverwing600 gibi motorların hepsini kullandım..en son sw600 ü kasımda satmıştım galiba.şimdi today var ama dylan almayı düşünüyorum.satmayı yada takas yapmayı düşünen olursa mutlaka görüşelim. today daha 1300km'de kırmızı renk çizik dahi yok..

forumu çok takip edemiyorum,motor eskişehirde ama takas yapmayı yada today almayı düşünen olursa istanbula getiririm motoru.

CBA
08 Şubat 2009, 18:29
arkadaşlar herkese selamalr.eski bi dylan kullanıcısı olarak,todayımı satıp yine dylan almaya karar verdim.

beni tanıyanlar tanır dylan today silverwing600 gibi motorların hepsini kullandım..en son sw600 ü kasımda satmıştım galiba.şimdi today var ama dylan almayı düşünüyorum.satmayı yada takas yapmayı düşünen olursa mutlaka görüşelim. today daha 1300km'de kırmızı renk çizik dahi yok..

forumu çok takip edemiyorum,motor eskişehirde ama takas yapmayı yada today almayı düşünen olursa istanbula getiririm motoru.

görüşmek isteyenler : mdevranoglu@gmail.com adresine mail atabilirler.

SW'i sattınmı abi hayırlı olsun.
Bi abimde satlık dylan var ama takas istemiyor motor izmirde.Sahibinden.com u inceledinmi abi orayada bak istersen.forumdada satılık dylan yok, yani ondan dedim sahibindene bak diye.

gt81
09 Şubat 2009, 01:59
Rüzgardan motor devrilmiş.Ayak nasıl kapanmış anlayamadım.Yan ayak açık olduğundan yandaki arabaya yaslanmış ve daha geçen ay aldığım cam ön sol fren kolu üzerinden kırılmış :S Neyseki grenaja birşey olmamış. Bu dertle kafamı dağıtmak için fuara gittim hiç memnun kalmadım.

CBA
09 Şubat 2009, 02:25
geçmiş olsun yaa nasıl düşmüşki yaw çoluk çocukmu oynadıki acaba üzüldüm.Granajlarda bişey olmayışı sevindirici.
Fuarı neden beğenmedin ps150 nin beyazını getirmişler çok yakışmış beyaz, bi arkadaş ps forumuna koymuş hoşuma gitti.

aklıma gelmişken söyleyim, facebook kullanan dylancıları facebooktaki honda dylan kullanıcıları grubuna bekliyorum
Grubun adı= Honda Dylan Lovers and Riders böyle ararıtsanız direkt çıkar
buda linki = http://www.new.facebook.com/groups/edit.php?customize&gid=7088421083#/group.php?gid=7088421083

gt81
09 Şubat 2009, 04:34
sağol CBA.Üzerinde kalın branda vardı sanırım branda balon olmuş.
Diğer yanında da brandalı bir araba vardı onun brandası da tamamen uçmuştu.

Fuarda kask,pantolon,aksesuar bulurum diye gittim ama fazla çeşit yoktu.Genelde elde kalmış ürünler vardı.

CBA
09 Şubat 2009, 04:44
Hıı anladım granajlarında sorun yoksa takma kafana
bide cam tamir olmazmı, yani yenisinimi alcam.Tamirle kurtarcak gibise yapıştır bişeyler yap.yazık 200TL para verdin.

gt81
09 Şubat 2009, 04:54
Plexi kloroform ile yapıştırılabiliyor diye biliyorum ama bu camların maddesi nedir ne kadar sağlıklı olur valla bilemiyorum.Sadece cam fiyatı daha ucuzdur diye tahmin ediyorum ya da çin malı cam bulmam gerekecek.

CBA
09 Şubat 2009, 05:39
onlar cam değildi plastik gibi bişey galiba, pek yakından incelemedim. şimdi yeni model soğutucu spreyli japon yapıştırıcıları var.Eğer kırıklar çok parça pinçik değilde 2-3 taneyse yapıştır bence.

Deryali
10 Şubat 2009, 11:58
Eleman 10bin km de 2008 model dylan motoruna 6000 lira istiyor :)

http://mpazari.com/ilangoster/6505.aspx

CBA
10 Şubat 2009, 12:40
bu ilanı bende gördüm abi güldüm geçtim yaa ama leovince egzos var motorunda artı olarak

sahibindendede varilanı 3000euro istiyo odada :):)

http://www.sahibinden.com/honda_dylan_150-30WQQaXQQ11295780WQQpXQQdisplayitem

G.BEREKET
10 Şubat 2009, 13:46
Demekki kararlı satıcak.:)

CBA
10 Şubat 2009, 14:00
evet evet :):)
yaw şu leovince egzosların 2. eli varmıdır bende istiyorum motora ama izmirde yok. sahibindende bi ilan vardı dylanı için almış az kullanmış satıyodu ama çok istoyodu nerdeyse sıfır parası..

Deryali
10 Şubat 2009, 14:54
Bu egzoslar performansa etki ediyormu acaba ?
Eğer son hızı artırıyorsa ki sanmam göstergede yer yok bişey fark etmeyecek :)
Zaten bi saatten sonra ibreyi hiç zorlanmadan sona dayıyor bizim motorlarımız.

CBA
10 Şubat 2009, 15:30
hızı az bişey etkiliyor diye duydum ama ses olarak çok hoş oluyor youtubede bi kaç video izledimde gerçekten ses baya güzelleşiyor..

deepdish
10 Şubat 2009, 16:56
cba slm,bnde izmirdenim bahsettiğin dylan la ilgili bilgi verebilir msn, sahibinden.com vardır heralde resimleri? birde merak ettğim dylanların sele altı yarım kask,mont,eldiven alabiliyor mu?

cvplar için tesekkurler...

CBA
10 Şubat 2009, 19:05
deepdish motorun fotoları yok ama motor sıfır kadar temiz. 1 hafta evvel gördüm en son taş gibi duruyor.sahibinden ilanı filan yok eğer istersen yeri tarif ederim bigün bende gelirim ustada motoru getirir genlde evde garajda yatıyo çünkü.

km tam hatırlamıyorum ama en fazla olsun 1500 km olsun 1-2 ay evvel 1000km deydi.bakımı filan yapılık.

Deryali
10 Şubat 2009, 19:54
cba slm,bnde izmirdenim bahsettiğin dylan la ilgili bilgi verebilir msn, sahibinden.com vardır heralde resimleri? birde merak ettğim dylanların sele altı yarım kask,mont,eldiven alabiliyor mu?

cvplar için tesekkurler...

Dylan'ın sele altı bazı kaskları alıyor bazılarını almıyor.
Arka'ya 36lık bir çanta takarsan
1 Kask
1 Mont
1 Dizlik
Rahatça alıyor. Alt selede sana kalır.

CBA
10 Şubat 2009, 20:39
36lt lık o kadar şeyi alıyormu Ali ağabey.
Bende çanta takmak istiyorum ama çanta taşıma aparatı olmadan takmak istemiyorum.orjinal artçı tutacağı taşıyacak gibi durmuyor, böyle oluncada en azından bi 70-80 lira daha masraf oluyor :(:(..Sen nasıl kullanıyorsun abi.

Deryali
10 Şubat 2009, 20:49
Bende biraz acele ederek Çantayı alıp üzerindeki aparata takdırdım. Ancak güven vermedi ve hemen gidip orjinal siyah aparat aldım Burada 50 liraya aldım.
Çantanın ne kadar olduğunu unuttum.
Ancak Ben Lazer Kask + Revit GT PRO Mont + Dizlik + Eldiven lerimi sığdırabiliyorum. Bir ara fotoğraflarını çeker gönderiririm.

Yinede merak ediyorsan
Kaskın camı dışa gelecek şekilde en sola dayıyorum
Montu ikeye katlayıp kaskın yanındaki boşluğa
Dizlikleride biraz şekillendirip mont ve kaskın üzerine gelecek şekilde koyuyoum
kapağı'da tam olarak fazla zorlamadan kapanıyor.
Biraz zorlayarak eşimin dizliğinide sığdırmıştım.

CBA
10 Şubat 2009, 20:54
Anladım abi, bende sağa sola gidiyom tansaş,migros 2 torba koyuyom doluyo alt taraf.Ben burda sordum o demiri 70 veya 80tl dediler, bide çanta en kötü 150 tl. Öğrenci olduğumuz için bozuyor yani abi. :):) Ama ilk fırsatta almayı istiyorum.

Deryali
10 Şubat 2009, 20:59
Demiri burdan alıp yollayalım sana ?

erol 62
10 Şubat 2009, 21:19
kappa çanta demiri+ve shad 33 çanta. demirin siyaha boyanması ve montajı dahil 150 ytl. visa'ya 12 taksit.( çanta 100,kappa demiri 50 ytl) honda yetkili servisi yükseliş te. 10 gün önce taktırdım. servis arkadaki çantanın fazla büyük olmasını istemedi.sebebi de rüzgarda denge bozukluğu yapıyor dedi. gerçekten 33 lük olmasına rağmen motora biner binmez özellikle virajlarda hafif yalpalattı. ancak alışıyorum. önce tedirgin olmuştum. montumu dizliğimi ve çantamı oradan aldım.yetkilisi selçuk bey olumlu bir kişi

Deryali
10 Şubat 2009, 21:25
erol bende 36 lık var çok fazla etkilemiyor yada alıştım.
2 gün önce 135'e kadar çantayla çıktım belkide önde cam olduğu için denge bozulmuyor bilemiyorum.
Her ne kadar Honda'ya orjinalde arkaya çanta takılmasada mühendisler sonradan kullanıclar takmak isterler diye düşünerek rüzgar geçişleri vs düşünmüşler.

erol 62
10 Şubat 2009, 21:35
deryali, bu gün ön cam taktım. montajı geç bitti fazla yol yapmadım. senin dediğin gibi cam olayından sonra yalpa ortadan kalkabilir. kullanınca göreceğim. bende yarım kask var vizörü indirmeden kullanmışım. hiç rüzgar almadım. cam ve çanta kullanana konfor katıyor gibi.

CBA
10 Şubat 2009, 21:44
Demiri burdan alıp yollayalım sana ?

Ali abicim teklifin için çok teşekkürler.

kappa çanta demiri+ve shad 33 çanta. demirin siyaha boyanması ve montajı dahil 150 ytl. visa'ya 12 taksit.( çanta 100,kappa demiri 50 ytl) honda yetkili servisi yükseliş te. 10 gün önce taktırdım. servis arkadaki çantanın fazla büyük olmasını istemedi.sebebi de rüzgarda denge bozukluğu yapıyor dedi. gerçekten 33 lük olmasına rağmen motora biner binmez özellikle virajlarda hafif yalpalattı. ancak alışıyorum. önce tedirgin olmuştum. montumu dizliğimi ve çantamı oradan aldım.yetkilisi selçuk bey olumlu bir kişi

Erol abi bende yükselişe sormuştum 4-5 ay evvel 70 veya 80 tl demişlerdi diye hatırlıyorum...Bu arada selçuk abi bitane yaa banada çok yardımları oldu sağolsun.En iyisi bi ara uğrayım bende selçuk abinin yanına.Selçuk abi sever beni belki daha bişeyler yapar. :):)
Demiri boyatmasıda iyiymiş sevdim bu işi ben tez zamanda uğrayım selçuk abiye. Bende şöyle yuvarlak bi hesap yaptım 200tl den aşağı gitmicek diyordum kendi kendime. 150 tl ise bu işe hız vereyim.

Deryali
10 Şubat 2009, 21:50
Demirin direk siyahı satılıyor ondan sipariş et boşa boya parası verme. Ayrıcada pazarlık et demirin fiyatını acatip indiriyorlar :)
70'ten 50'ye indirdim 5 lirada takma parası verdim

CBA
10 Şubat 2009, 21:55
Demirin direk siyahı satılıyor ondan sipariş et boşa boya parası verme. Ayrıcada pazarlık et demirin fiyatını acatip indiriyorlar :)
70'ten 50'ye indirdim 5 lirada takma parası verdim

Satılıyordur ama yok herhalde ellerinde abi. ben izmirde hiç siyah demir görmedim hep taktıranlar çirkin bi gri taktırmış. Zaten mühim değil onuda fiyata dahil yapıyorlarmış, Erol abi öyle söyledi.

erol 62
10 Şubat 2009, 22:01
cba demirin siyahı ben aldığımda ellerinde yoktu herhalde ancak boya ve montaj vs.ödemiyorsun. dediğim gibi 150 ytl ve 12 taksit. tüm ürünler faturalı ve garantili. benim motor siyah kappada mat siyah çanta demiri varmı acaba ben takarken stokta bir tane vardı. deryali camı takınca motor dahada hızlanır gibi oldu aerodinamiği yükseldi galiba sence bu düşüncem doğru mu

cba kappa demiri alırsan siyah olsun. yada boyat bende gördüm gri takıyorlar çirkin duruyor.orjinalde gri zaten.ama siyah daha şık

CBA
10 Şubat 2009, 22:07
Anladım abi yarın bi arayıp sorarım selçuk abiye elinde varmı diye.
peki abi sen çantayla demiri ne zaman taktırdın.

gir hemde çok kötü duruyor abi. Grisini tonu çok kötü.
gir demir hiç bi renk dylana takılmaz yani bozar motoru.

erol 62
10 Şubat 2009, 22:10
30 ocak 2009 tarihinde fatura no.. 760590

CBA
10 Şubat 2009, 22:11
:):)
naptın abi fatura no :)
hayır şey için sordum acaba stoklarına yeni demir gelmişmidir diye sordum

erol 62
10 Şubat 2009, 22:18
:):)
naptın abi fatura no :)
hayır şey için sordum acaba stoklarına yeni demir gelmişmidir diye sordum

cba dostum selçuk ile pazarlık yapacağım dedin ya elin güçlensin diye sana done veriyorum. daha fazla fiyat söylerse sen de bu bilgileri kullanırsın. sadece onun için yazdım. yanlış anlaşılmasın

CBA
10 Şubat 2009, 22:21
cba dostum selçuk ile pazarlık yapacağım dedin ya elin güçlensin diye sana done veriyorum. daha fazla fiyat söylerse sen de bu bilgileri kullanırsın. sadece onun için yazdım. yanlış anlaşılmasın

Anladım abicim biliyorum onun için verdiğini o kadara pazarlık yapmam zaten yaw :):) selçuk abi üzmez beni senin fiyata yakın bi fiyat söyler banada.

TYP-R
10 Şubat 2009, 22:34
Konşuk motordan almıştım ben 25tl miydi neydi...:silent:

CBA
10 Şubat 2009, 22:49
alla alla herkes tuturduğuna istediği fiyata satıyor yaw :(

TYP-R
10 Şubat 2009, 22:56
Orjinalleri 90tl filan satılıyor.
Konşuk motor kendi yapıyor ben memnunum hiç bir şikayetim yok rengi siyah
normal fiyatı 35lira...

CBA
10 Şubat 2009, 22:58
Orjinalleri 90tl filan satılıyor.
Konşuk motor kendi yapıyor ben memnunum hiç bir şikayetim yok rengi siyah
normal fiyatı 35lira...

alla alla amma çeşiti varmış yaw :)
konşuk motorun internet alışverişi filan varmı acaba.

caracas
10 Şubat 2009, 23:19
Gençler, anlaşıldı siz temiz dylan bulmakta zorlanacaksınız gibi gözüküyor.
Size yardımcı olayım bari....

2007 model, mayıs 2009" a kadar garantisi var Gümüş gri 4200 km. Orijinal Kappa uzun ön cam. 35 lt. Kappa çanta orj. bağlantı demiri ve çiziksiz cihaz istermisiniz. Cevabınız evetse aksesuarları ile birlikte 5000 tl. Pazarlıksız

Temiz Burgman 400 olursa takas yaparım..... bilgilerinize...
Ofisimde parke üzerinde, alındığı günden beri yağmurda binilmedi, malum ben size göre yaşlı sayılırım yaş 46 malum soğuk havalarda binmiyorum..

İddia ediyorum eşi yok...... Alın size sıfır gibi dylan 150 bulamadık demeyin :cherry:

TYP-R
10 Şubat 2009, 23:22
Bildiğim kadarıyla yok dediğim gibi kendi yaptırdıkları ürün olduğu için int. satmazlar sonuçta yetkili bir bayi...
Yan sehpayıda ben ordan almıştım.

CBA
10 Şubat 2009, 23:23
hayırlı olsun abi.sonra ne almayı düşünüyorsun.

caracas
10 Şubat 2009, 23:48
Burgman 400 veya Nexus olabilir, hesaba uyarsa