PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

Deryali
27 Aralık 2008, 09:35
evet şeref abi bundan sonra ya 250 lik vitesli yada 500 lük bi vitesli istiyorum ama şartlara göre..şuan için vitesli bile alcak olsamda dylanı satmak hiç istemiyorum öyle bi durumda ,,tabi bi yandanda gilera nexus hayranlığımıda dile getirmeden edemiycem :):)

Nexus'u bir kere kullan hayranlığın falan kalmaz merak etme :=)

E-M-R-E
27 Aralık 2008, 10:24
adam bide 125cc motorla yapmış arkadaşlar bravo honda ne deyim . .:cat:

mhyen
27 Aralık 2008, 11:12
Kaç gündür bakıyorum ilanlara ama istediğim gibi motor yok.Sıkıldım artık motorsuzluktan valla.Havalar da soğuk ama bu sevda sıcak soğuk demiyor:mrgreen:

karayılan
27 Aralık 2008, 12:53
selam arkadaşlar bu dylan'nın yaptığı son hız kaç km acaba

ryangt
27 Aralık 2008, 14:06
marushin sticker'ını gelip alabilirsiniz istediğiniz zaman.

CBA
27 Aralık 2008, 15:42
Nexus'u bir kere kullan hayranlığın falan kalmaz merak etme :=)

niye abi o kadarmı rahatsız..

Kaç gündür bakıyorum ilanlara ama istediğim gibi motor yok.Sıkıldım artık motorsuzluktan valla.Havalar da soğuk ama bu sevda sıcak soğuk demiyor:mrgreen:

vala mehmet sırf senin için bütün gün sahibinden i takip ediyom ama bu ara pek ilanda çıkmıyo

rahatlıkla 120 ama daha üstüne çıkanlarda var 130-140 gören çok

marushin sticker'ını gelip alabilirsiniz istediğiniz zaman.

nerdesiniz nasıl alabilirim ben reklamcıya yap demiştim ama

Deryali
27 Aralık 2008, 16:24

usta forumda aratır detaylı konuşmalarımızı göreceksin.

KingRider
27 Aralık 2008, 17:12
Merhaba arkadaşlar herkse salam saygı hürmetler .....

Deryali
27 Aralık 2008, 17:20

Selam kingrider hoşgeldin.

CBA
27 Aralık 2008, 18:29

hoşgeldiniz
sizdemi dylancısınız

erol 62
28 Aralık 2008, 19:10
dylan'ım şu anda 3000 km.de-otomatik jikle faal... 15 kere ortalama 2 dakika ısıtılarak (toplam 30 dk.) tamamen izmir içinde sakin kullanım ( 1-2 kere gaz açma) tam doğru ölçüm. yaktığı benzin 100 km/3,2 lt. bu yakıt miktarı uygun mu... honda'nın chopper'ine (750 cc) geçmeden önce doğru motorda mıyım.ustaların tecrübelerine danışmak istiyorum..( hem sağlam, hem güçlü ,hemde beni yollarda mahçup etmesin ; dylan'ı bunun için seçtim.)...dylan,konumunda lider. -BSI- ?

CBA
28 Aralık 2008, 23:46
bakalım benimki ne yakacak
3,2lt bence iyimiş

sero35
29 Aralık 2008, 00:09
cem 100km olmadımı daha.

CBA
29 Aralık 2008, 00:20
yok abi olmadı daha :):)
abi havalar buz yaa bide hastayım korkuyom binmeye geçen çalışsın bari diye bi bidim dondum bitaneside artist artist eline telefon araba sürmeye çalışıyo önüme atladı bağrıştık ettik,bide kat kat giyiniyoz hareketim kısıtlı korkuyomda hadi dedim döneyim 3-5 km dolaştım girdim içeri

sero35
29 Aralık 2008, 00:27
dogru soyluyorsun cem.ben bıle dogru duzgun bınmıyorum.alıskın degılız soguga,gerek yok.havalar ısınsın bol bol bınerız.

CBA
29 Aralık 2008, 00:37
aynen öyle abi bide bu ara hakikatten soğuk ben daha evvelki kışlar beat varken bu kadar deildi baya baya biniyodum sağa sola giderken ama bu sene baya üşüyo insan

abi bu arada noldu senin dylan işi bakıyomusun hala bitane 2000km de sahibindende var mavi 4000ytl istiyo

choconut
29 Aralık 2008, 04:50
dylan'ım şu anda 3000 km.de-otomatik jikle faal... 15 kere ortalama 2 dakika ısıtılarak (toplam 30 dk.) tamamen izmir içinde sakin kullanım ( 1-2 kere gaz açma) tam doğru ölçüm. yaktığı benzin 100 km/3,2 lt. bu yakıt miktarı uygun mu... honda'nın chopper'ine (750 cc) geçmeden önce doğru motorda mıyım.ustaların tecrübelerine danışmak istiyorum..( hem sağlam, hem güçlü ,hemde beni yollarda mahçup etmesin ; dylan'ı bunun için seçtim.)...dylan,konumunda lider. -BSI- ?
3.2 lt gayet iyi bir tüketim kış şartlarıda göz önüne alındığında..km arttıkça yakıt düşmeye başlıyo zaten 10bin km üstünde 3lt ve altına iner yakıt tüketiminiz..ben 34bindeyim şuan ayrıca fabri öncam var ekstra ona rağmen yaklaşık 2.8lt yakıyorum sakin kullanımda..shadow ile ilgili pek bi bilgim yok ama dylanı satmadan alabilirseniz çok daha iyi olur çünkü dylan şehir içinde vazgeçilmez kesinlikle..saygılar..

CBA
29 Aralık 2008, 05:10
choconut abi doğru söylüyor shadow alırken dylanı satarsan şehiriçinde rahat edemezsin bencede erol abi

choconut
29 Aralık 2008, 05:43
CBA dostum senin dylan kaç kmde? bu arada senin yaş kaç?

erol 62
29 Aralık 2008, 08:41
tavsiyelerinize teşekkür ederim. ileride shadow alsam bile kesinlikle dylan'ı satmam. kısa mesafe gezilerinde ve özellikle şehir içinde kıvraklığı,ataklığı ile tam bir EFSANE . dylan dan vazgeçmem

Deryali
29 Aralık 2008, 11:16
sadece kısa mesafe değil uzun yollardada kendini kanıtlıyor ve yolun hakkını veriyor. Gidiş geliş 1600km lik gezimde üstelik 2 kişi beni hiç yormadı.

CBA
29 Aralık 2008, 15:05
CBA dostum senin dylan kaç kmde? bu arada senin yaş kaç?

5000kmlerde
niye noldu abi çokmu saçmalıyom 20 yaşındayım

erol 62
29 Aralık 2008, 19:30
deryali dostum; kısa mesafelerden kastım, 100 km civarında gidiş-geliş bir yoldur . (200 km) . bu mesafeler dylan için leblebi-çekirdek.. uzun yolda da dylan kullanmak bir zevktir. benzini doldur devam et tarzına en uygun makine.. iyiki dylan almışım.... hem dylan, hemde kullananlar (önce veya sonra) süperler.

Deryali
29 Aralık 2008, 20:39
:) hadi hayırlı olsun tekrar.
Ben hergün 100km yapıyorum. İşe gidiş geliş mesafesi üstelik istanbul ve köprü trafiği çekiyorum. Bilemiyorum belki başka motorla hem masraflarından kurtulamazdım hemde bu kadar seri ve rahat olur muydu bilemem.
benzini koyup devam ediyorum taki 4000 km olunca servise götürüyorum. :)

mhyen
29 Aralık 2008, 21:01
Ali abi sen bu havalarda da biniyorsan cidden çok sağlam adamsın:mrgreen:

Deryali
29 Aralık 2008, 21:23
Ali abi sen bu havalarda da biniyorsan cidden çok sağlam adamsın:mrgreen:

Birde bana sor :)

Mont + Kask + Kışlık Eldiven'i saymıyorum diğer aksesuarlara geçeyim

+ Kask içi termal maske
+ Mont içi astarlık
+ Montun üzerinde yağmurluk
+ Eldiven içi termal eldiven içliği (yeni spariş ettim yolda )

+ Pantolon içi termal içlik
+ pantolun üzerinde yağmurluk
+ Yağmurluğn üzerinde de Dizlik

Motoradaki aksesuarlar

+ Sıcaklık ölçer ( çok lazım oluyo tavsiye ederim )
+ Alt aydınlatmalar ( görünürlüğü artırmak için )
+ Kısa ön cam ( cam çok önemli soğuğu ve yağmuru kesiyor kısa olması ise önünü görmeni sağlıyor.)
+ Kışlık tekerler ( yolda )
+ ısıtmalı elcik ( yolda )
+ basınç ölçer

Bunların dışında

Cam ve kask için buğu önleyici sprey ve lazer kaskım için yeni bir vizör kullanıyorum.

İşte böyle bu şartları sağlamak için epey uğraştım. Geri kalanıda zamanla edinilen yol tecrübesi ve aşırı dikkatlilik

CBA
29 Aralık 2008, 21:31
:):) off abi kaç saat sürüyo hazırlanıp yola çıkman
abi bide ne marka lastik alcan

Deryali
29 Aralık 2008, 21:34
Gerçekten giyinmek ve hazırlanmak için epey bi vakit harcıyorum. Ama herbiride çok önemli. her gün en az gidiş geliş 2 saat motor üzerinde kalıyorum. Ayrıca Honda bülten de yayınlamış hava 0 derece iken 60km/h ile gittiğinde -13 derece olarak hissediyormuşsun.

Lastik seçimi Dunlop

praetorian
29 Aralık 2008, 21:37
basinc olcer ve eldiven ici termal icligi tam anlayamasam da
digerleri gercekten cok onemli..

termal icligi sundan soruyorum benim kislik eldiven baya kalin(hareketi engellemiyo tabi) ama ne kadar soguk olursa olsun sogumuyo cok asiri yagmurlar haric te su almiyo..
ondan merak ettim

-BSI-
29 Aralık 2008, 22:45
Selamlar. Erol abi yakıt değeri gayet normal. Dylan o aralarda yakıyor doğrudur. Hondanın chopper tarzı motoruna gelince shadow var benim bildiğim. Dylandan sonra shadow da biraz yabancılık çekersin. En başta vitesli, oturma pozisyonu farklı, çok daha ağır ve 750 cc. En basit olarak örneğin çok az bir meğilde bile dursan geri geri gidemeyeceksin. Bunu düşünerek motorun yönünü ayarlamalısın. Bukadar yüksek hacimli chopper tarzı motor hiç kullanmadım ama onun tecrübesi bambaşkadır tahmin ediyorum. spor motorlar kadar seri değildir herhalde fakat torku çok yüksektir. Ben önce 250 sonra 500 sonra 750 kademe kademe git diyenlerden değilim. İmkanın varsa kendinede güveniyorsan bence alabilirsin. ama dediğim gibi dylandan çok farklı olacak herşeyiyle ve bu yüzden 4000-5000 km boyunca temkinli dikkatli kullanmalısın abi. Dylan gibi aralardan giderim, şu aradan hemen dönerim gibi olaylar olmaz. :)
Giyinme konusuna gelince benim bugüne kadar giydiğim nekadar eldiven varsa hiçbiri uzun süre soğuğa dayanamadı. Bu havada 45dk.-1 saat istersen zırh giyeyim yinede ellerim üşüdü.:) varsa şu eldiveni giy istersen sabaha kadar git kesinlikle elin üşümez dediğiniz bir eldiven söyleyin bizde alalım. ama çok pahalı olmasın. :)

sero35
30 Aralık 2008, 00:14
cem 3750 verdım,vermıyor.bakıyorum denk geldımı alıcam,ama pıyasayı goruyorsun.satmadan alıcam.benım motorada musterı cıkıyor onlarda,olu fıyat verıyor.

CBA
30 Aralık 2008, 00:19
nese abi hayırlısı yalnız o senin baktığın dylan temizdi araç sahibi ne istiyor

sero35
30 Aralık 2008, 00:25
son 4000ytl.dıyor.sıyah olsa dusunmeyecegım de.mavı olusu ısı bozuyor.

CBA
30 Aralık 2008, 00:42
abi o kadarda kötü değil mavi yaw ama tabi senin bilceğin iş 4000 ytlde fna deil aslında ama böyle bi zamanda 4000ytl için baya bi düşünmek gerek..

gt81
30 Aralık 2008, 01:55
Herkese selam,

Pasif olarak forumu takip ediyorum.Ben de bir dylan kullanıcısıyım.Sanırım mhyen'in motoru bende :)
Bir kaç sorum olacak.Çoğu sayfayı okumaya çalıştım ama oku oku bitmiyor.
Sorularım için aramaya başlayıp kendimi başka sayfalara dalmış buluyorum.Daha önceden sorulup cevaplandıysa affola.

Motor 5000 kmde 2008 model.Boyum 1.89.Benzini sürekli Shell'den alıyorum.

Kadıköy-Gebze arası 45-50 km yol yaptığım için rüzgardan rahatsız oluyorum.
Ön cam almak istiyorum ama hala karar veremedim.Bazı ilanlarda yazlık kışlık cam şeklinde görüyorum.Uzun ya da kısa olması mı yoksa başka birşey mi?
Uzun ya da kısa cam marka,kullanım açısından ne önerirsiniz? Bazen köprüden de geçiyorum.Hatta cam taktırmadan önce test etmek için çarşamba kar yağdığı gün de geçtim.Bu şeklide 70-80 km/h hız civarına çıktığımda yan rüzgarın etkisiyle zorlanmaya başladım.50 km/h civarında problemsizdi diyebilirim. Köprüden geçerken uzun cam büyük problem yaratır mı?
Kappa (ya da givinin?) elciklere kadar örten modeli en çok rağbet gören modeli sanırım?

Diğer bir sorunum bugün motoru çalıştırıp 5 dk kadar yol aldıktan sonra çalışır halde sağa çekip 3 dk lık bir telefon görüşmesi yapıp ardından devam ettim.200 mt sonra ışıklarda durdum ve kalkarken stop etti.Yerler ıslak olduğundan çok yavaş şekilde kalkmaya çalışmıştım.Rölanti devrim sanırım biraz düşük.Daha önceden baya bir yüksekti(miş serviste düşürdüler Bu biraz yakıt tüketimimi olumlu yönde etkiledi galiba)

Eski mesajlarda stop etme konusu karbüratör değişimine kadar gitmiş bu yüzden meraklandım.Rölanti devriyle alakalı olabilir mi?

Deryali
30 Aralık 2008, 01:57
basinc olcer ve eldiven ici termal icligi tam anlayamasam da
digerleri gercekten cok onemli..

termal icligi sundan soruyorum benim kislik eldiven baya kalin(hareketi engellemiyo tabi) ama ne kadar soguk olursa olsun sogumuyo cok asiri yagmurlar haric te su almiyo..
ondan merak ettim

Hangi eldivenmiş o yaw :) Ben richa aldım bi dünya para verdim ama yok yok. 5 derecenin altına dayanamıyor.

Thermal içlik eldivenin içine giyiliyor ve üzerinede kışlık eldiven. Sanıyorum ülkemizde yok Yurtdışından getirtiyorum. İsteyen olursa getirtebilirim 5 günde geliyor.

praetorian
30 Aralık 2008, 01:59
hein gerickeden almistim..
baya buyuk bulasik eldiveni gibi:))
ama eski seridir muhtemelen 2006 yilinda almistim..

Deryali
30 Aralık 2008, 02:03
Herkese selam,

Pasif olarak forumu takip ediyorum.Ben de bir dylan kullanıcısıyım.Sanırım mhyen'in motoru bende :)
Bir kaç sorum olacak.Çoğu sayfayı okumaya çalıştım ama oku oku bitmiyor.
Sorularım için aramaya başlayıp kendimi başka sayfalara dalmış buluyorum.Daha önceden sorulup cevaplandıysa affola.

Motor 5000 kmde 2008 model.Boyum 1.89.Benzini sürekli Shell'den alıyorum.

Kadıköy-Gebze arası 45-50 km yol yaptığım için rüzgardan rahatsız oluyorum.
Ön cam almak istiyorum ama hala karar veremedim.Bazı ilanlarda yazlık kışlık cam şeklinde görüyorum.Uzun ya da kısa olması mı yoksa başka birşey mi?
Uzun ya da kısa cam marka,kullanım açısından ne önerirsiniz? Bazen köprüden de geçiyorum.Hatta cam taktırmadan önce test etmek için çarşamba kar yağdığı gün de geçtim.Bu şeklide 70-80 km/h hız civarına çıktığımda yan rüzgarın etkisiyle zorlanmaya başladım.50 km/h civarında problemsizdi diyebilirim. Köprüden geçerken uzun cam büyük problem yaratır mı?
Kappa (ya da givinin?) elciklere kadar örten modeli en çok rağbet gören modeli sanırım?

Diğer bir sorunum bugün motoru çalıştırıp 5 dk kadar yol aldıktan sonra çalışır halde sağa çekip 3 dk lık bir telefon görüşmesi yapıp ardından devam ettim.200 mt sonra ışıklarda durdum ve kalkarken stop etti.Yerler ıslak olduğundan çok yavaş şekilde kalkmaya çalışmıştım.Rölanti devrim sanırım biraz düşük.Daha önceden baya bir yüksekti(miş serviste düşürdüler Bu biraz yakıt tüketimimi olumlu yönde etkiledi galiba)

Eski mesajlarda stop etme konusu karbüratör değişimine kadar gitmiş bu yüzden meraklandım.Rölanti devriyle alakalı olabilir mi?

Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Dylanı ön camsız kullanmak heleki bugünlerde gerçekten delilik :)
Camın çok fazla faydası var. Kappa'nın camı harika ve sanki araba içinde gidiyormuşçasına sessiz ve korumalı. Cam taktırdığınızda denge kaybı yerine bilakis rüzgarı daha iyi yaydığı için üzerinize almadığınız için daha rahat edersiniz.
Kappa gerçekten müthiştir ama yağmurlu ve karlı havalarda su topladığı için veyüksek olduğu için yolu görmek çok zor oluyor. O yüzden biz çin malı büyük cam alıp onu kestiriyoruz hem hesaplı oluyor hemde kış için daha iyi.
Havalar ısınsın ben tekrardan kappa takacağım.

Ben köprüyü hergün kullanıyorum Eğer kuvvetli lodos yada poyraz varsa sarsılmamak mümkün değil. Büyük bir araç bulup yanına sığınacaksınız ve mümkün olduğu kadarda yavaş gideceksiniz başka yolu yok. Köprüde sarsılmanın camla alakasıda yok.

Stop etme ile ilgili benim bilgim malasef yok çünki hiç başıma gelmedi ama eminim arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

gt81
30 Aralık 2008, 02:10
Teşekkürler Deryalı.Geçen hafta 40 km sonunda parmaklarımın donduğu hissine kapılıp sağa çekmek zorunda kaldım :)

Biraz soru bombardımanı gibi olacak ama kusura bakmayın.
Kappa için yağmur kaydırıcı etkili olmuyor mu? Çin malı cam nereden temin ediliyor? Çin malı için takma aparatı Kappanınkini mi kullanıyorsunuz yoksa kendi takma aparatı oluyor mu?

CBA
30 Aralık 2008, 03:54
gt81 öncelikle hoşgeldiniz.cam kosunda deryali abi yeterince açıklayıcı olmuş benimde stop etme problemim hiç olmadı ama başka bi forumda bu konuyla ilgili bişeyler hatırlıyorum eğer bulursam buraya eklerim.

Deryali
30 Aralık 2008, 09:19
Teşekkürler Deryalı.Geçen hafta 40 km sonunda parmaklarımın donduğu hissine kapılıp sağa çekmek zorunda kaldım :)

Biraz soru bombardımanı gibi olacak ama kusura bakmayın.
Kappa için yağmur kaydırıcı etkili olmuyor mu? Çin malı cam nereden temin ediliyor? Çin malı için takma aparatı Kappanınkini mi kullanıyorsunuz yoksa kendi takma aparatı oluyor mu?

Eller donduğunda biraz durup egzosta elleri ısıtmak sonra eldivenleri giyip yola devam etmek oldukça faydalı. Bakalım yeni sipariş ettiğim termal eldiven içliği işe yarayacak mı.

Öncelikle cam aparatı kesinlikle orjinal almalısınız. Herhangi bir honda bayisine giderek 75 ytl civarına satın alabilirsiniz.

Kappa camı ( 100 ytl ) istediğiniz zaman alıp o aparata takabilirsiniz yüzde yüz uyumlu. Çin malı camları herhangi bir asya motora gittiğinizde ( 40 ytl ) temin edebilirsiniz. Sonra Göztepe oto sanayisinde bir camcı var ona götürüp aparata denk gelecek şekilde delikler açtırıp dylana görede camı kestirebilirsiniz ( 10 ytl ) Bi kaç arkadaş gelip yaptırmış derseniz adam hatırlayacaktır. Karar verirseniz tam adresi veririm.

Bu sabah

http://www.tekdil.net/eos400d/30ara08/aa.jpg

http://www.tekdil.net/eos400d/30ara08/bb.jpg

http://www.tekdil.net/eos400d/30ara08/cc.jpg

CBA
30 Aralık 2008, 12:48
amanın nolmuş öyle istanbula,nolmuş o dylana :):) haberler karın bu kadar etkili olcağını söylememişti yaww
ali abi işe nasıl gittin ayrıca motoru çalıştırmayı denedinmi çalıştımı çok merak ettim..

ayrıca yazık abi motora yaa kapalı bi yerin yokmu en azından üstü kapalı bi yer acıdım valla donmuştur makina :)

praetorian
30 Aralık 2008, 13:25
vay be kara bak..
bizim burda niye yok ya..
uyandigimda kar gorurum diye bekliyodum hic bisi yok:)

zacay
30 Aralık 2008, 14:47
kardeş, bu fotoları Uludağ da mi çektiniz :queen:

Deryali
30 Aralık 2008, 19:18
:) hehe arkadaşlar istanbul garip bir yer. İşte aydos dağının etekleri bu sabah bu halde idi. Ama bende istanbula çok kar yağmadığını görünce şaşırdım.

Motorun çalışmasında sorun yok. Sabah ilk marşta aldı. Hava -2 dereceyi gösteriyordu.

CBA
30 Aralık 2008, 19:39
maaşallah valla ali abi tek marştada almasıda iyimiş
yolda giderken kontrol zorluğu olmadımı ali abi

Deryali
30 Aralık 2008, 20:36
maaşallah valla ali abi tek marştada almasıda iyimiş
yolda giderken kontrol zorluğu olmadımı ali abi

İşe gidebildiğimi kim söyledi. Siteden dışarı çıkamadım yerler buzlanmıştı. otoyolda kar yoktu ancak oraya kadar ulaşamadım malasef. Artık motoru sitenin dışına bırakıyorum.

-BSI-
30 Aralık 2008, 22:41
GT81 5000 km deymişsin. Bugüne kadar bujin değişmedi sanıyorum. Gazı verdiğin an cıyk diye bi sesle birlikte motor stop ettiyse bujiyle alakalı. Bujiyi değiştir düzelecektir. Ama rolantide çalışırken kendi kendine stop ettiyse benzinle veya rolentiyle ilgilidir. Tabiki başka şeylerden olma ihtimalleride var. Biraz daha bekle yine yaparsa dediğim gibi nasıl stop ettiğine dikkat et. Gazı verdiğin an değişik bir sesle stop ederse bujiden yok durduğu yerde kendiliğinden stop ederse benzincini değiştir derim. oda olmadı hala devam ediyorsa servise danış son çare.

gt81
31 Aralık 2008, 00:18
Deryali çok sağol. Honda'da satılan F.Fabri ise o apartın rengi gri galiba onu beğenmedim :). O zaman Kappa+Aparat alıyorum. Müsait olduğunda Göztepedeki ustanın yerini tarif edersen memnun olurum.

-BSI- bujiler değişmedi.Aşırı gürültü olduğundan cıyk diye bir ses farkedemedim İlerleyemediğimi anlayınca gazı biraz daha açtım.Göstergede kırmızı ışık görünce anlayabildim.Vitese atıp gaz vermemekten dolayı stop etmiş gibi oldu.

Bir de sabahları çalıştırırken iki kere gaz verip bıraktığımda stop edebiliyor.Stop edeceğini tahmin edip 3-4 kez gaz verince kurtarıyorum.

Rölanti devri eski halindeyken 1 depo benzinle şehiriçi 180-190 km yapıyordum.Şimdi biraz daha menzilim arttı.

Deryali
31 Aralık 2008, 00:47
Honda daki fabri değil yaw kappa için satıyorlar siyah renkte. O fabri yi ben hiç beğenmiyorum bizim motorlara hiç yakışmıyorlar.
Serkan göztepedeki sizin ara sokaktaki camcının adı ve adresi sende vardır :)