Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Deryali
14 Ağustos 2008, 15:16
500cc motor alacağım için bende satıyorum :(
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/48969-satilik-honda-dylan-2008-a.html
mhyen
14 Ağustos 2008, 15:18
Hayırdır abi sen ne alıyorsun 500 cc:silent:
celıl ybr
14 Ağustos 2008, 15:53
Sağolasın Celil'im.Sen de inşallah alırsın bir motor da bir an önce bu zevki tadarsın:cat:
eyvallah abicim teşekkür ederim :)
Deryali
14 Ağustos 2008, 16:37
Hayırdır abi sen ne alıyorsun 500 cc:silent:
Sana özelden yazmıştım bu bi sır :)
Beverly 250 düşünüyordum ancak dünki olaydan sonra daha güçlü makine olması gerektiğine inandım beverly 500 düşünüyorum.
Motoru 1 hafta içinde test edip karar vereceğim.
mhyen
14 Ağustos 2008, 18:54
Hayırlısı olsun Ali abi.Bahsettiğin motorda bir canavar sonuçta.Hiç de korku yaşamazsın.Ayrıca nexus 500'e de şöyle bir bakmanı öneririm.Geçen gezide Serkan bir ara nexus 250'yi kullanıyordu da ne zaman onu arkamda görsem grup harici bir ss araya girmiş sanıyordum.Ayrıca 500'leri de çok güzel gidiyor:cat:
zacay
14 Ağustos 2008, 20:05
Ne zamandan beri buradasınız bakim, sınıf mevcudu eksik veriyo ona göre eheuheueh
mhyen
14 Ağustos 2008, 20:12
Vayy Zeki abim nasılsın?Biz ne zamandır buradayız.Ara ara hayatonda'yı da yokluyorum ama benden başka online olan olmayınca kendi kendime yazmak zevk vermiyor:queen:
TYP-R
14 Ağustos 2008, 23:56
Motosikletini değiştiren arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim.
Allah kazadan beladan korusun!
2Day2Die
15 Ağustos 2008, 00:01
ben vitesli motora geçmek için scooterimi satmıştım yemin ederim bu güne kadar sevgililerimden ayrılırken bile üzülmeyen ben halen eski motorum aklıma geldiğinde kötü oluyorum ::saad::
mhyen
15 Ağustos 2008, 00:03
2Day2Die aynı durumdayım.Geçen sene papağanımı sattığımda bu kadar üzülmemiştim ben de:salut:
GökhanYENİCELİ
15 Ağustos 2008, 22:06
Dylan'nımı bende sattım aldığıma hiçbir zaman pişman olmadığım gibi hergün sevmiştim onu ama doğru söylemek gerekirse ayrılık gününde sanırım boğazımda birşeyler düğümlenecek bunu şimdiden hissediyorum:salut:
mhyen
15 Ağustos 2008, 22:45
Hayırdır sen niye sattın ki?Hani modifiye edecektin 170 cc'lik kitleri soruyordun?
choconut
16 Ağustos 2008, 00:24
gökhan abi hayırdır sen niye sattın ya daha senin motor çok yeniydi..kaça verdin,bundan sonra ne düşünüyosun??
mhyen
16 Ağustos 2008, 00:29
Valla satmayı kafana koyduysan yeniliği güzelliği fayda etmiyor.Benim motor gibi bu saatten sonra yırtsam da bulamam mesela.Mayıs çıkışlı 2008 model 3000 km'de bir motordu.Hadi ben vitesli alacağım diye sattım da o kadar motoru modifiye yapmak isteyen GökhanYENİCELİ neden sattı cidden ben de merak ediyorum...
Dylan'nımı bende sattım aldığıma hiçbir zaman pişman olmadığım gibi hergün sevmiştim onu ama doğru söylemek gerekirse ayrılık gününde sanırım boğazımda birşeyler düğümlenecek bunu şimdiden hissediyorum:salut:
Eğer büyüğünü kesin almak istemiyorsan ve de hala cayma imkanın varsa hiç bekleme derim.Bana bile öyle koydu ki anlatamam:salut::salut::salut:
2Day2Die
16 Ağustos 2008, 00:43
Bazı geceler aklıma geliyor beyaz güvercinim şuanda nerede hangi garajda diye düşünüyorum, O scooter beni hiç yolda bırakıp satmamıştı ama ben bir kaç cc yükselsin diye onu sattım yerine gelen motosiklet onun yerini tutmadı yeni motorumu sürerken bazen sattığım scooterin üzerinde olduğumu sanıyorum ışıklara geldiğimde vites küçülttüğüm zaman farkına varıyorum şuan nerdedir yeni sahibi benim gibi iyi davranırmı ona onu benzinsiz yağsız bırakırmı diye düşünüyorum o benzini çok severdi diğer motorlar koklardı benimkisi yer yutardı helal olsun ama ona aldığım benzinler.
mhyen
16 Ağustos 2008, 00:46
:salut::salut::salut::salut::salut:
UsTuRa
16 Ağustos 2008, 01:09
Arkadaşlar bunu sürenlere soruyorum maximum kaçı gördünüz???
Araştırdımda baya etkiledi beni motor
mhyen
16 Ağustos 2008, 01:21
Düz bir yolda normal olarak açılmış bir motor çantan yoksa 125-130 rahat görüyor.Yokuş aşağı bir yerde 140+ yapıyor hatta ibreyi sinyal lambasının üzerine kadar getiren arkadaşlar da var:cat:
GökhanYENİCELİ
16 Ağustos 2008, 02:11
Hayırdır sen niye sattın ki?Hani modifiye edecektin 170 cc'lik kitleri soruyordun?
biraz tarz değişikliği biraz da yüksek cc diyelim ama ilerde elimi toparlarsam çok temiz bir dylan yine alıp garajıma koyucam
gökhan abi hayırdır sen niye sattın ya daha senin motor çok yeniydi..kaça verdin,bundan sonra ne düşünüyosun??
1 yıl yaz kış bindim çoğu zaman zaten umutla hele o karda yanlaması süperdi:) fiyat söylemeyide sevmen ama üzerindeki leri sende biliyorsun ona artı olarak bixenon var birde:) 4 bin ytl ye gitti:salut:
Valla satmayı kafana koyduysan yeniliği güzelliği fayda etmiyor.Benim motor gibi bu saatten sonra yırtsam da bulamam mesela.Mayıs çıkışlı 2008 model 3000 km'de bir motordu.Hadi ben vitesli alacağım diye sattım da o kadar motoru modifiye yapmak isteyen GökhanYENİCELİ neden sattı cidden ben de merak ediyorum...
karar değişikliği oldu Türkiye yol şartlarına uygun bir motor almak istedim Şuan yüksek cc viteslilere geçmek için klr650 yi düşünüyorum nasip diyelim
Eğer büyüğünü kesin almak istemiyorsan ve de hala cayma imkanın varsa hiç bekleme derim.Bana bile öyle koydu ki anlatamam:salut::salut::salut:
scooter'da bence dylan ideal diğerleri amacının dışına çıkıyor bence 500cc 600cc 650cc scooter'a tamamen keyfi binilir her yolada gidilmez her yerede girilmez benim düşüncem bu zaten ben şimdilik enduro düşünüyorum bizim kara yollarına bu yaraşır heralde yollara biraz sinirliyimde:pr:
choconut
16 Ağustos 2008, 03:15
abi üzerindeki ekstralarla beraber verdiysen bu fiyata bence çok hesaplı olmuş yani çok ekstrası vardı senin motorun,km filanda düşüktü yani..neyse hayırlsı olsun artık vermişsin gitmiş umarım pişman olmazsın..
mhyen
16 Ağustos 2008, 09:08
scooter'da bence dylan ideal diğerleri amacının dışına çıkıyor bence 500cc 600cc 650cc scooter'a tamamen keyfi binilir her yolada gidilmez her yerede girilmez benim düşüncem bu zaten ben şimdilik enduro düşünüyorum bizim kara yollarına bu yaraşır heralde yollara biraz sinirliyimde:pr:
Benim satma nedenim de biraz bu yönden de.Bir mecidiyeköy, Bakırköy taraflarına geçeyim diyordum yollar o kadar kötü ki beni bile acayip sarsıyordu.Tekerler küçük olduğundan ne varsa direk hissediyorsun.Ben de naked tarzı bir motor düşünüyorum bakalım hayırlısı.Bu arada ucuz fiyattan vermişsin:cat:
GökhanYENİCELİ
16 Ağustos 2008, 13:40
abi üzerindeki ekstralarla beraber verdiysen bu fiyata bence çok hesaplı olmuş yani çok ekstrası vardı senin motorun,km filanda düşüktü yani..neyse hayırlsı olsun artık vermişsin gitmiş umarım pişman olmazsın..
Zararım yok diyebilirim ama karda etmedim tabiki ne olduğunu bende anlamadım:silent: ama diğer arkadaş bence çok ucuza vermiş 2008 verilirmi o paraya yazık olmuş valla
Benim satma nedenim de biraz bu yönden de.Bir mecidiyeköy, Bakırköy taraflarına geçeyim diyordum yollar o kadar kötü ki beni bile acayip sarsıyordu.Tekerler küçük olduğundan ne varsa direk hissediyorsun.Ben de naked tarzı bir motor düşünüyorum bakalım hayırlısı.Bu arada ucuz fiyattan vermişsin:cat:
Bundan 2 hafta önce Tekirdağ Çorlu istikametinde dylan ile gece e5 te giderken birden bire mıcırlı yol başladı hemde yeni serilmiş ince bir katman halinde bile değil birhayli çok sermişler motor resmen kendi istediği yöne gitmeye başladı kontrol bende değildi gidonda tepki namına birsey kalmadı ve sadece vücudumla motora denge vererek yönlendirdim ve tehlikeli olmayan bir sürate inene kadarda neredeyse hatim indirdim diyebilirim kısacası ALLAH'emanet gittim diyebilirim yaklasık 10 km daha bu şekilde gittim karşıdan gelen tırlar çok hızlı geçiyor ve çakıl atıyor beni geçenler zaten tozuna boğuyor ne yapıcamı şaşırdım sinirimden kenara çekip öyle bekleyecektim ama ne fayda ve 1 gün boyunca bunu yapan kara yollarını bir güzel andım Ya sizde düşünün arkadaşlar bunu yaparlarken hiç düşünmezlermi bu mıcırın 4 tekerli bir aracı bile yoldan çıkardığını peki Bir Motosiklet Neyapar? ALLAH korusun motorlu biri kaza yapıp ölse yine serseri olan biz oluruz motorcu işte ne olacak derler ve başka hiçkimse sorgulanmaz!!!!!! İşte bu yüzden enduro o anda altımda sılverwıng olsa bence halim daha kötü olurdu Sanırım içimi döktüm:pr::pr::pr:
mhyen
17 Ağustos 2008, 16:28
Nerede bu dylancılar?Sanırım topiği sadece biz ayakta tutuyormuşuz.Biz de satınca sahipsiz kaldı:mrgreen:Hadi dylancılar arada yazın birşeyler:cat:
super
17 Ağustos 2008, 16:30
Çok güzel bi Scooter param olursa 2.el alırım o ı çok pahalı
mhyen
17 Ağustos 2008, 16:36
Paran çok olsa da bu saatten sonra 0 'ını alamazsın....
pocemonmutlu
18 Ağustos 2008, 01:30
myhen kardeş uzuldum sattıgına gercekten, sana yetmiyormuydu dylan? alacagın motorun ne olacak? almayacaksan dylanı ozleyecekmisin? sorulara bak be:queen:
bende yarın goturecegim honda esengul'e bakalım ne cıkacak?
ve testimin sonunda şuna karar verdim kesin debriyajda var sorun cunki, motor sicakken cekiş duşuyor yokuştan kalkmıyor diye duşunurken, bir ara daha motor sogukken dik yokuştan cıktım iyidi indim birdaha cıktıgımda zorlanmaya başladı, tekrar inip cıktıgımda iyice zorlanmaya hatta durunca kalkmamaya başlaması arızanın debriyajda oldugunu kesinleştirdi cunki motor daha ısınmamıştı.
şimdi bana debriyaj garantiye girmiyor derlerse ne olacak? 2 ayda bir debriyaj balatası falanmı değiştirecegim?
choconut
18 Ağustos 2008, 06:19
mutlu dostum bence kesinlikle debriyajın garantiye girmesi gerekir..2ayda bir debriyaj bitircek olsaydık ooo şimdiye kadar kaç tane debriyaj değiştirmemiz lazımdı ben yaklaşık 31bine geldim hala orjinal debriyaj hiçte bir sorun yok maşallah..biraz senin şanssızlığın oldu bu olay ama kafana takma bence çözülür..
mhyen
18 Ağustos 2008, 08:37
myhen kardeş uzuldum sattıgına gercekten, sana yetmiyormuydu dylan? alacagın motorun ne olacak? almayacaksan dylanı ozleyecekmisin? sorulara bak be:queen:
bende yarın goturecegim honda esengul'e bakalım ne cıkacak?
ve testimin sonunda şuna karar verdim kesin debriyajda var sorun cunki, motor sicakken cekiş duşuyor yokuştan kalkmıyor diye duşunurken, bir ara daha motor sogukken dik yokuştan cıktım iyidi indim birdaha cıktıgımda zorlanmaya başladı, tekrar inip cıktıgımda iyice zorlanmaya hatta durunca kalkmamaya başlaması arızanın debriyajda oldugunu kesinleştirdi cunki motor daha ısınmamıştı.
şimdi bana debriyaj garantiye girmiyor derlerse ne olacak? 2 ayda bir debriyaj balatası falanmı değiştirecegim?
Hyosung gt 250 comet alacağım Mutlu.Hani benimkisi tamamen tarz değişikliği olacak.Vitesli kullandıktan sonra ne yalan söyleyeyim scooter fazla zevk vermemeye başladı:queen:Ama dylanımı her zaman özlicem ve özlüyorum da.Onun yeri apayrı bende:salut:
selçuk sezer
18 Ağustos 2008, 22:43
10-40 castrol magnetek olurmu bu makinalara
TYP-R
18 Ağustos 2008, 23:49
çok sinirliyim benzini fulledikten sonra 170km oldu fakat göstergede benzin kırmızının ortasında rodaj nedeni ile süratli de kullanmıyorum:pale:neden böyle oluyor anlamadım önceden de 9lt ile 250km gittim.Off yaw
mhyen
19 Ağustos 2008, 00:24
Benzini aldığında yerden sorunlu olabilir.Ayrıca rodajdaymışsın kesin birşey söylenemez ama motorun yakışı değişebilir.Düz yerde bakıyorsun di mi?Eğimli yollarda baktığında ibre hep yanlış gösteriyor çünkü.Normal bir dylan'da benzin aldıktan sonraki işleyiş benim gözlemlerime göre şudur:
-İlk 60-70 km çubuk hiç kıpırdamaz hep fullde kalır.
-Daha sonra yavaş yavaş inmeye başlar, arada bayağı iner.
-Kırmızı ışığa geldiğinde ise yaklaşık bir 50-60 km daha yol gidecek kadar benzinin kalmış demektir.
GökhanYENİCELİ
19 Ağustos 2008, 16:09
çok sinirliyim benzini fulledikten sonra 170km oldu fakat göstergede benzin kırmızının ortasında rodaj nedeni ile süratli de kullanmıyorum:pale:neden böyle oluyor anlamadım önceden de 9lt ile 250km gittim.Off yaw
Hiç üzülme seninkisi yine iyi ben ilk aldığımda rodajdan sonra sıktırmıştım o zaman bile 1 depo 160km götürmüştü Benim servisten aldığım bilgiye göre yakıt tam olarak düzene 6 bin kmde giriyor performansta şaşırtıcı şekilde artıyor hele hele benim dylan 8 bin bakımından çıktığında olağan üstü değişmişti çıktığım uzun yolda yakıt ölçme amacım yoktu çünkü yol boyu sıkacaktım sıktımda zaten 4 yerde 140km hız yaptım üstelik 4ündede 5dk o şekilde gittim yolun genelindede 120nin altına düşmedim ve 266 km de stop etti resmen yuh dedim:silent: ama bakımı yaklaştıkça değişti:pale:
pocemonmutlu
19 Ağustos 2008, 21:42
evet dun sabahtan gittim honda esengul'e, usta cok ilgili davrandı ve motoru test etti geldi ne dedi inanırmısınız? motor normal :queen: tabi motor yarım saatten fazla duruyordu sogudu usta yokuş cıkmadı buyuk ihtimalle.bende durumu izah ettim yokuştaki problemi, sicak soguk farkları, debriyajdan gelen tıkırtı ve sonuc debriyaj problemi cıktı. elinde olmadıgı icin on varyator arka varyator misket kayış balata ne varsa komple spariş verecegini soyledi. parcalar yarın geliyormuş sabahtan gidiyorum tek tek parcaları değiştirerek sorunun hangi parcadan kaynaklandıgını tespit ederek olayı cozecegiz artık:cat:
iyişallah sorun cozulurde yokuş cıkarken icim rahat olur...
mhyen
19 Ağustos 2008, 22:33
Senin adına sevindim Mutlu.Honda bu zaten yolda komaz adamı:cat:
pocemonmutlu
20 Ağustos 2008, 13:37
arkadaşlar esengule gittim durumu soyledim hemen binip test edelim dedi usta, buraya kadar herşey ok ama asıl bomba bundan sonra patladı cıktık yola nerde yokuş varsa 2kişi dur kalk dur kalk 5-6 kere yapmamıza ragmen motor banamısın demiyor deli oldum yapmadı yapmadı ne cekiş nede kalkamama yapmadı cıldırdım arkadaşlar ustada diyorki birşey yokki ne yapalım şimdi dedi iyimi:mrgreen:
GökhanYENİCELİ
20 Ağustos 2008, 17:05
arkadaşlar delirmek uzereyim :pr: bu sabah honda esengule gitmeden bir deneme daha yapıp cıktıgım yokuştan dur kalk dur kalk yaptım ve 3. duruşumdan sonra kalmadı ve debriyajdan beyaz duman attı cekiş mekiş gitti duz yolda bile gidemez oldu yarım saat dinlendirdim biraz topladı ve esengule gittim durumu soyledim hemen binip test edelim dedi usta, buraya kadar herşey ok ama asıl bomba bundan sonra patladı cıktık yola nerde yokuş varsa 2kişi dur kalk dur kalk 5-6 kere yapmamıza ragmen motor banamısın demiyor deli oldum yapmadı yapmadı ne cekiş nede kalkamama yapmadı cıldırdım arkadaşlar ustada diyorki birşey yokki ne yapalım şimdi dedi anlayacagınız actı ve sadece temizlik yapıp kapattı motorun gucu bu eger yokuşta zorlanmak istemiyorsan silverwing alacaksın dedi ve konuyu kapattı :pr: nedir bu yaaa tek başıma 3. dur kalkta motor duman atıyor 2 kişi 2 katı dur kalk yapıyoruz hicbirşey olmuyor ne iştir bu anlam veremiyorum:pale:
ne yapılması lazım ne yapmam gerekiyor allah aşkına birşey soyleyin yoksa gercekten elimden cıkaracagım motoru artık canımı cok sıktı bu motor aldıgımdan beri artık.. *ok vardı dylanı kaldırdılar dylan alacaktım ben :pr:
Mutlu kardeş üzülerek söylüyorum ama senin işin hacılara hocalara kaldı sen iyi bir hoca bul bir muska yazdır birde motora kurşun döktür :pale:
pocemonmutlu
20 Ağustos 2008, 20:25
Mutlu kardeş üzülerek söylüyorum ama senin işin hacılara hocalara kaldı sen iyi bir hoca bul bir muska yazdır birde motora kurşun döktür :pale:
:mrgreen: guldurme beni gokhan gerci gulecek bile moralim yok. hacı hoca ne alaka bu işler hocalarla olsaydı servisler caminin yanında olurdu:queen:
mhyen
20 Ağustos 2008, 22:23
Mutlu bahtsız bedeviyi geçtin be kardeşim:pr: Keşke bu motoru almadan önce bir danışsaydın.Sana 10 kişiden 9'u ona o parayı vereceğine git 4-4.5'a 2008 az km'de dylan al derdi:cat:
pocemonmutlu
20 Ağustos 2008, 23:05
Mutlu bahtsız bedeviyi geçtin be kardeşim:pr: Keşke bu motoru almadan önce bir danışsaydın.Sana 10 kişiden 9'u ona o parayı vereceğine git 4-4.5'a 2008 az km'de dylan al derdi:cat:
ama ben 2. el almam bu sayfayı başından buraya kadar atlamadan okudum okurkende satan kişilerin kilometreye yaptıklarını okuyunca 2. el alacagım varsada oda gitti:pale: herkez ne koparırsam kar misali yaşadıkları icin, ozellikle bizim turkler bu işler icin bicilmiş kaftan:mrgreen: bir ben yapamıyorum heralde zevkli oluyor (off nasıl gecirdim nasıl kazıkladım salak 2000km de zannediyor vesaire vesaire) neyse uzun lafın kısası bu gun honda sitesinde şikayet kısmına durumumu izah ettim. hala ilgisiz davranırlarsa tuketici haklarına bir ziyarette bulunacagım artık:farao:
mhyen
20 Ağustos 2008, 23:10
Mutlu'cuğum öncelikle gidip de 10.000 km'deki motorları almayacaksın.Ayrıca bakımlarının işlendiği kitapçığı olmayan motor da yaramaz.Zaten motoru da dylan'dan anlayan birine götürdüğünde ne olduğunu sana hemen söyleyebilir( mesela D&B motor-Ergin).
Bu arada başka servislere de gittin mi?Ustadan ustaya değişir bu işler.Bir Esengül'e takılıp kalmışsın.Konşuk motora git, D&B'ye git işte.İstanbul'daki o kadar servisten birisi de anlamıyorsa bu işten bu motoru getirmesinler yani:farao:
pocemonmutlu
20 Ağustos 2008, 23:27
Mutlu'cuğum öncelikle gidip de 10.000 km'deki motorları almayacaksın.Ayrıca bakımlarının işlendiği kitapçığı olmayan motor da yaramaz.Zaten motoru da dylan'dan anlayan birine götürdüğünde ne olduğunu sana hemen söyleyebilir( mesela D&B motor-Ergin).
Bu arada başka servislere de gittin mi?Ustadan ustaya değişir bu işler.Bir Esengül'e takılıp kalmışsın.Konşuk motora git, D&B'ye git işte.İstanbul'daki o kadar servisten birisi de anlamıyorsa bu işten bu motoru getirmesinler yani:farao:
D&B ve konşuk kaldı zaten onlarda bir baksın...
mhyen
20 Ağustos 2008, 23:37
Güzel kardeşim bir kaç sayfa öncelerine, sorunun ilk çıktığı zamanlarda yazdıklarıma bakar mısın?Sana direk D&B'ye git demiştim.Belki de o adamlar anlayacaktı bilemeyiz.Ama bozma moralini illaki çözülecek bu iş.Bana kalırsa çözecek olan da senmişsin gibi geliyor.Bir de üstüne servislere enjeksiyonlu motorun arıza tespit ve onarımını öğretirsin:queen:
pocemonmutlu
20 Ağustos 2008, 23:45
Güzel kardeşim bir kaç sayfa öncelerine, sorunun ilk çıktığı zamanlarda yazdıklarıma bakar mısın?Sana direk D&B'ye git demiştim.Belki de o adamlar anlayacaktı bilemeyiz.Ama bozma moralini illaki çözülecek bu iş.Bana kalırsa çözecek olan da senmişsin gibi geliyor.Bir de üstüne servislere enjeksiyonlu motorun arıza tespit ve onarımını öğretirsin:queen:
:queen: dogru soyluyorsun valla, eski motorumla 3 senede anca 11000km yapmıştım. ama bunu aldıgımdan beri problemi nedir diye test edene kadar 2 ayda 2500km yaptım be:queen:
nedym
21 Ağustos 2008, 17:54
Her makina bozulma adayidir fazla yorum yapmanin bi alemi yoktur iste onu alsaydin iste bunu alsaydinda falan da filanda bunlar bos isler adam bayiiden 200 compresör cikardi ewe gidemedi motoru yandi bunlar olan seylerdir demek istedigim agzi olan konusmasin (yada kalcadan sallamasin) anlamina gelir bende art niyet yoktur
tarkan diyorsun o kafa kiranin ikinci adidir bugün sunu alacam der yarin gider baska alir kendisine dedim sen ps kullanamazsin kilo bakimindan agir oldugu icin orta ayaga kaldiramazsin ama dylanda yan ayak oldugu icin sana uyar dedim dylani tanidigindan degil yanlizca orta ayak ve cbr i degerlendirmek amaclidir tarkanin niyeti yinede belli olmaz adam gider maxi alir
herseyin bir ilki vardir mutluyada ilki kaput cikti ama honda arkasinda sonuna kadarda olacak adamlar kolay kolay kendilerini lekelemez tamir veya degistirirler motorunu
pocemonmutlu
21 Ağustos 2008, 20:07
cumartesi tekirdaga gidiyorum nişanlımla bakalım ne olacak debiyajda, o degilde motorun sorunu nedir diye harcadıgım benzine acıdım (motormu acılmadı diye, debriyajmı alışmadı diye, ne zaman nerde bayılıyor diye) evimden işim arası 3 km git gel 6km ara sıra gezmeye 20-30km ayırsam topu topu 2 ayda 500-700km arası olacaktı ama malesef 2 ayda 2500km yapmışım:pale:
tarkoo
21 Ağustos 2008, 22:11
honda olsun camurdan olsun bea :mrgreen: ps de dylan da dört dörtlük motorlar. ben mehmetin dylanı almak istedim çünkü motoru çok temizdi sahibinden.com da motoru görür görmez çok beyendim ve hemen aradım.mehmette bilir zaten. benim motor satılsaydı ben o motoru kesin alıcaktım. kısmet olmadı sağlık olsun. şimdi kendimi Piaggio Beverly 250 ye kilitlendim.hem yan ayaklığıda var :) cbr zaten satılmak üzere kısmatse yapıcaz bişeler :)
herkeze selamlar...
bu arada bi ekleme yapıyım :)
http://www.sahibinden.com/0_km_kadar_temiz_sok_fiyat!!!_siyah_renk!_bakmadan _gecme_WQQaXQQ10294906WQQpXQQdisplayitem
TYP-R
21 Ağustos 2008, 23:05
Dylan daha spor duruyor:queen:
mhyen
21 Ağustos 2008, 23:42
Her makina bozulma adayidir fazla yorum yapmanin bi alemi yoktur iste onu alsaydin iste bunu alsaydinda falan da filanda bunlar bos isler adam bayiiden 200 compresör cikardi ewe gidemedi motoru yandi bunlar olan seylerdir demek istedigim agzi olan konusmasin (yada kalcadan sallamasin) anlamina gelir bende art niyet yoktur
tarkan diyorsun o kafa kiranin ikinci adidir bugün sunu alacam der yarin gider baska alir kendisine dedim sen ps kullanamazsin kilo bakimindan agir oldugu icin orta ayaga kaldiramazsin ama dylanda yan ayak oldugu icin sana uyar dedim dylani tanidigindan degil yanlizca orta ayak ve cbr i degerlendirmek amaclidir tarkanin niyeti yinede belli olmaz adam gider maxi alir
herseyin bir ilki vardir mutluyada ilki kaput cikti ama honda arkasinda sonuna kadarda olacak adamlar kolay kolay kendilerini lekelemez tamir veya degistirirler motorunu
Arkadaşım uzatmanın anlamı yok.Ben burada Mutlu ile matrağına yazdım ps-dylan kıyaslamasını.Bahsi geçen motor(ps) çinli bir motor değil.Dylan ile neredeyse aynı hatta teknolojik olaraktan biraz ilerisinde bile olan bir motor.Mutlu kardeşim her gün artık şu sorunum var bu sorunum var diye diye biz de alıştık biraz napalım.
Bu arada Tarkan motorunu satabilseydi benimkini kesin alacaktı.Benimki kadar temizini bulsun yine dylan alır ama o biraz zor olacak malesef.3500 km'de full kazasız bir makineydi.Şimdi yanılmıyorsam piaggio beverly 250 alacak.Hatta benim bir tanıdığımın motosikleti ile ilgileniyor.Kısmetse bu motoru Tarkan'a alacağız bakalım:cat:
nedym
22 Ağustos 2008, 01:32
Arkadaşım uzatmanın anlamı yok.Ben burada Mutlu ile matrağına yazdım ps-dylan kıyaslamasını.Bahsi geçen motor(ps) çinli bir motor değil.Dylan ile neredeyse aynı hatta teknolojik olaraktan biraz ilerisinde bile olan bir motor.Mutlu kardeşim her gün artık şu sorunum var bu sorunum var diye diye biz de alıştık biraz napalım.
Bu arada Tarkan motorunu satabilseydi benimkini kesin alacaktı.Benimki kadar temizini bulsun yine dylan alır ama o biraz zor olacak malesef.3500 km'de full kazasız bir makineydi.Şimdi yanılmıyorsam piaggio beverly 250 alacak.Hatta benim bir tanıdığımın motosikleti ile ilgileniyor.Kısmetse bu motoru Tarkan'a alacağız bakalım:cat:
:rendeer: cümlemize hayirli olsun :cat:
freenautilus
22 Ağustos 2008, 21:03
Arkadaşlar bugün kaza yaptım.Bende birşey yok şükür,korumalar sağolsun. Yokuş aşağı inerken kaldırımdan çıkıp yukarı dönmeye çalışan bir arabaya çarpmamak için yatırdım.Motor yattıktan sonra da ön teker vurdu sanırım arabaya çünkü gidon sıkışmış teker hava ızgarasına sürtüyor.Karşı taraf ılımlı biri.Anlaşarak trafik sigortasına karşılatıcaz hasarı heralde.Bu konuda öneri ve tecrübeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO