PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

GökhanYENİCELİ
06 Ağustos 2008, 14:01
gökhan abi senin yöntemde iyiymiş cidden 40yıl düşünsem aklıma gelmezdi inanki..bende ne kadar uğraştıysam yokuş aşşağı filan ibre milim dahi olsa 140ı geçmedi..ama ankara istikametinden bursaya inişte gölbaşı rampası varya orda ibre 140ta takıldıktan sonra biraz daha hızlandığımı hissetmiştim..belkide psikolojiktir bilmiyorum ama bu kilo ile geçmem lazımdı hertürlü bakımı filanda tamam..neyse ya çokta takmamak lazım sonuçta scooter işte..:P

Evet bende 140'ı geçiremiyorum bunda bir anormallik var ben neredeyse senin iki katınım neyse boşver son dediğine katılıyorum sonuçta dylan

burdaki arkadaşlarda test etti yok motorda birşey var dediler. yanık kokusu geldi yaa:salut:

yalnız servise gidip durumu gosterdigim zaman motorda birşey yok sen ilk defa motoramı biniyorsun normaldir benzindendir hava sicaktır derse o adamı orda parcalarım valla...

senin şanssız olduğun tek konu bu motosikletin yeni olması ve servislerin bu motor hakkında tecrübesinin olmayışı ama yinede iyi bir ustası olan servis vardır illaki

Deryali
06 Ağustos 2008, 17:35
pocemonmutlu arkadaş
Arkadaşımın Dylan'ı 45.000Km de ve daha bir kere bile karbüratore su koymuş değil. Gerisini sen düşün. Değil yokuşta tıkanmak, yolda bırakmak bakıma bile neredeyse ihtiyaç duymayan bir markadan HONDA'dan bahsediyoruz. Bunu lütfen --Benim çinli-- dediğin aletle kıyaslama bile.
Senin motor daha yeni ve sen gerçekten çok takıyorsun motordaki bi çok şeye. Büyük ihtimal benzin aldığın yerdeki bi sorun enjektorü tıkamıştır. Servise göster gerekli neyse yaparlar.

nedym
06 Ağustos 2008, 18:40
burdaki arkadaşlarda test etti yok motorda birşey var dediler. yanık kokusu geldi yaa:salut:

yalnız servise gidip durumu gosterdigim zaman motorda birşey yok sen ilk defa motoramı biniyorsun normaldir benzindendir hava sicaktır derse o adamı orda parcalarım valla...

mutlu kardes... yorma kafani bende eskiden cok takardim tüm aksamlari calisir durumda olmasi icin imkanlarimi zorlayarak sürekli sifir araclara bindim nedeni ise baskalarinin kullandigi araclara güvenmedigimdendir fakat yenilerinde bile sorunlar oluyor 2002 de passat cikardim direksiyon kolonu arizali cikti 20gün parca bekledim almanyadan ve oldu 6 ay önce mitsubishi panelvan cikardim klimasi bozuk cikti 3 kez servise gittikten sonra cözebildiler son sistem traktör aldim 3 ay icinde diferansiyel kilitlendi sürekli 4x4 te kaldi servisi aradim adamlar iki saat icinde geldiler sigortasi atmis deistirip gittiler ama tüm bunlarin tamir asamasinda ben zehir zemberekim hakli olarak tabiki yeni almisim kardesim cuvalla para saymisim lakin düsündüklerim cok yanlismis allah yapisi degilya kul yapisi sonunda tüm arizalar giderildi demek istedigim olur böyle durumlar garantin var eskisi gibi hatta daha iyisini yaparlar rahat ol allah insana kaza bela vermesin gerisi kolay:cat: bu islemler sonucunda 1 kurus dahil ödeme yapmadim

pocemonmutlu
06 Ağustos 2008, 18:47
evet arkadaşlar servise gittim sabah (yenikoy honda pazarbaşı) adama durumu tek tek anlattım hemen debriyaj kapagını actılar,usta hııımm bak cok zorlamışsın debriyaj balatası ve kavramamı neydi balatanın ustundeki kapak, bak nasıl renk değiştirmiş dedi. ya ben ne yaptım yokuşta kaldım kalkmaya calıştım bumu benim hatam yokuş cıkmayayım o zaman dedim sustu o zaman. neyse hava filtresini cıkardı pislenmiş bak goruyormusun avrupada bunu 12000km de değiştiriyorlar şunun haline bak haydaaa budamı benim sucum dedim yok havadan istanbul boyle dedi onuda değiştirdi balata falan zımpara yaptı ve kapattı bir tur attı iceri alıp seleyi soktu ne oldugunu sordum birşeye bakıcam dedi dedigi gibide sadece baktı benzin kapagını actı nasıl anlıyorsa 97 koymuşsun bu duşurur performansını dedi haydaaa 95 dediniz 95 koyuyorum hep ne alaka dedim motora siz binin bir bakın dedi baktım yok aynı o zaman bırakın dedi bıraktım. 2 saat sonra telefon ettiler gelin hazır dediler gittim sibob ayarları yapılmış ve bilgisayara baglanmış mukemmel hatta sizin icin 60km usta ve cırak 2 kişi test etmişler neyse 23+12 işcilik+ kdv 43ytl verip cıktım yola ana daha beter duşmuş seriligi:salut: bitirdi beni honda valla yazık parama şu an cok sogudum ve en yakın zamanda satıcagım gidip yamaha x-max alırım yaa...

birde kendi motorunu soyluyor 1000cc lik motoru 25000km den sonra acılmış iyi ozaman bende 25000km ye kadar yokuşta kalsın seriligi olmasın gitmesin araba aralarından kacamayayım sicakta kullanmayayım falan filan yuh yani valla sogudum motordan...

aklıma gelmişken adam hava tuttugunda acayip balata tozu cıktı acaba normalinden daha fazlamı aşınıyor nedir anlamadım?

nedym
06 Ağustos 2008, 18:59
evet arkadaşlar servise gittim sabah (yenikoy honda pazarbaşı) adama durumu tek tek anlattım hemen debriyaj kapagını actılar,usta hııımm bak cok zorlamışsın debriyaj balatası ve kavramamı neydi balatanın ustundeki kapak, bak nasıl renk değiştirmiş dedi. ya ben ne yaptım yokuşta kalkmaya calıştım bumu benim hatam yokuş cıkmayayım o zaman dedim sustu o zaman. neyse hava filtresini cıkardı pislenmiş bak goruyormusun avrupada bunu 12000km de değiştiriyorlar şunun haline bak haydaaa budamı benim sucum dedim yok havadan istanbul boyle dedi onuda değiştirdi balata falan zımpara yaptı ve kapattı bir tur attı iceri alıp seleyi soktu ne oldugunu sordum birşeye bakıcam dedi dedigi gibide sadece baktı benzin kapagını actı nasıl anlıyorsa 97 koymuşsun bu duşurur performansını dedi haydaaa 95 dediniz 95 koyuyorum hep ne alaka dedim motora siz binin bir bakın dedi baktım yok aynı o zaman bırakın dedi bıraktım. 2 saat sonra telefon ettiler gelin hazır dediler gittim sibob ayarları yapılmış ve bilgisayara baglanmış mukemmel hatta sizin icin 60km usta ve cırak 2 kişi test etmişler neyse 23+12 işcilik+ kdv 43ytl verip cıktım yola ana daha beter duşmuş seriligi:salut: bitirdi beni honda valla yazık parama şu an cok sogudum ve en yakın zamanda satıcagım gidip yamaha x-max alırım yaa...

benim bildigim garanti süresi icerisinde kullanim hatasi disinda malzeme iscilik parasi alinmiyor sana kazik atilmis gibi görünüyor vede süratten düstü diyorsun bunun sebebi siboblari fazla SIKMIS olabilirler

pocemonmutlu
06 Ağustos 2008, 19:11
benim bildigim garanti süresi icerisinde kullanim hatasi disinda malzeme iscilik parasi alinmiyor sana kazik atilmis gibi görünüyor vede süratten düstü diyorsun bunun sebebi siboblari fazla SIKMIS olabilirler

peki ne yapim soyleyinde onu yapayım sinir sistemim bozuldu yaaa:pr:

nedym
06 Ağustos 2008, 20:54

anlattiklarindan anladigim kadariyla gittigin servis bi moktan cakmayan bisiklet tamircisidir tavsiyem su... diger servisler ile irtibata gecmen ve geri zekalinin yaptiklarini anlatman ha bu arada makinan garanti kapsamindadir ücreti bastan konus ve veremeyecegini söyle gerekirse servisler genel müdürlügünü ara veya mail at cok faydasi olur

tarkoo
06 Ağustos 2008, 21:05
mutlu kardes... yorma kafani bende eskiden cok takardim tüm aksamlari calisir durumda olmasi icin imkanlarimi zorlayarak sürekli sifir araclara bindim nedeni ise baskalarinin kullandigi araclara güvenmedigimdendir fakat yenilerinde bile sorunlar oluyor 2002 de passat cikardim direksiyon kolonu arizali cikti 20gün parca bekledim almanyadan ve oldu 6 ay önce mitsubishi panelvan cikardim klimasi bozuk cikti 3 kez servise gittikten sonra cözebildiler son sistem traktör aldim 3 ay icinde diferansiyel kilitlendi sürekli 4x4 te kaldi servisi aradim adamlar iki saat icinde geldiler sigortasi atmis deistirip gittiler ama tüm bunlarin tamir asamasinda ben zehir zemberekim hakli olarak tabiki yeni almisim kardesim cuvalla para saymisim lakin düsündüklerim cok yanlismis allah yapisi degilya kul yapisi sonunda tüm arizalar giderildi demek istedigim olur böyle durumlar garantin var eskisi gibi hatta daha iyisini yaparlar rahat ol allah insana kaza bela vermesin gerisi kolay:cat: bu islemler sonucunda 1 kurus dahil ödeme yapmadim

aynen öle katılıyorum sana bacanak...

mhyen
06 Ağustos 2008, 21:23

Diğer servislere git.Sana baştan da demiştim hatırlıyorsan.D&B'ye git ya da konşuk motor'a git.İllaki sorununu çözerler.Bence senin ustanda iş yok:farao:

mhyen
06 Ağustos 2008, 21:46
Ya arkadaşım.Uyarmayayım diyorum ama bu motoru satmanla ilgili 3. mesajın.Öncelikle bu mesajları kendi topiğinde ya da alım-satım kısmında açman senin için daha iyi olur.Honda dylan topiğine giren adam senin cbr'yi ne yapsın:farao:

mhyen
06 Ağustos 2008, 22:05
Ben bu topiğin isminin olduğu honda ses dylan kullanıcılarından birisiyim.Benim işim burada bu ve buna benzer motorlar hakkında sorunları paylaşmak, konuşmak, tartışmak ve de yeri geldiğinde beraber organizasyonlara katılmak.Bundan önce tam 2 kere kendi motorunu satmayla ilgili mesaj gönderdin hadi neyse.Fakat her Allah'ın günü de motorunu satma ile ilgili bir mesaj görmekten bıktım.Beni rahatsız eden konu da bu.Ne zaman yazılanlara baksam illaki senin mesajını da görüyorum.Ne yapacağın zaten beni ilgilendirmez fakat gereksiz yere boş mesaj atıp topiği şişirmen sinir eder.Ayrıca kabalaşmaya da gerek yok.Sana insan gibi bir şey söyledim:farao:

celıl ybr
06 Ağustos 2008, 22:16
iide sen kimsin? sanamı sorucam ne yapıcağımı sen baksana kendi işine ya... seni rahatsız eden konu ne ben onu anlayamadım??? işin olmuyosa bakmazsın olur biter yada benim yazdıklarımı okumazsın. ne yapıcağım seni ilgilendirmez....

ne demek yaa dylan toicinde senin cbr 125 inin ne işi var sende çok akıllıymışın yani :farao:

pocemonmutlu
07 Ağustos 2008, 00:07
sen o motoru 2 milyarada bıraksan almam vitesli motor kusura bakma...

yazdıklarıma bakıp gaza geldin heralde:mrgreen: ben motoru satmak icin almadım sinirimden yazıyorum bana bakma sen taş gibi motor, zaten sorun motorda değil debriyajda "nedym" arkadaşın dedigi gibi eninde sonunda yapacaklar olmadı gider bir malossi kit takarım olurbiter demokraside careler tukenmez...

ama bazı servisler cozum yerine sorun cıkarıyorlar ve tuketiciyi uzuyorlar!!!:farao:

GökhanYENİCELİ
07 Ağustos 2008, 03:04
sen o motoru 2 milyarada bıraksan almam vitesli motor kusura bakma...

yazdıklarıma bakıp gaza geldin heralde:mrgreen: ben motoru satmak icin almadım sinirimden yazıyorum bana bakma sen taş gibi motor, zaten sorun motorda değil debriyajda "nedym" arkadaşın dedigi gibi eninde sonunda yapacaklar olmadı gider bir malossi kit takarım olurbiter demokraside careler tukenmez...

ama bazı servisler cozum yerine sorun cıkarıyorlar ve tuketiciyi uzuyorlar!!!:farao:

bence sen Honda Türkiye ile irtibata geç durumdan çok sıkıldığını anlat ne yaptıysanda servislerden olumlu sonuç alamadığını söyle haaa birde unutmadan buna rağman ücret aldıklarınıda söyle bence faydası olmalı:bounce:

TYP-R
07 Ağustos 2008, 22:23
Selam
Bence sen birde konşuk motora git mehmet bey bu konularda bayağı bir bilgili:)
Son çare HTR de müşteri ilişkilerini aramak 0262.658.83.83 Murat Koş bey....

pocemonmutlu
08 Ağustos 2008, 00:09
honda turkiye halkla ilişkiler muduru serdar akman beye mail attım bu durum icin ayriyetten telefonlada durumu kayıt altına soktum

motora ne yaptıysa usta, motor 0-20km ilk aldıgımdan 2 kat daha fazla titriyor ve egzozdan cıkan o guzel pat pat pat sesi gitti nadir yapıyor oda birkere pat.

birde hala anlam veremedim gitti bu kadar fark olamaz diye duşunuyorum gunduz kulanımda kalkışı hızlanması iyi ama 5 dakika surmuyor gidiyor o serilik bayılıyor, akşam ise makine ucuyor kalkış ve hızlanma ultra ama oda 5-10 dakika sonra gidiyor? motordamı birşey var elektronik beynindemi yoksa debriyajdamı? servis cozemiyor zaten sorunu ben cozeyim diyorum bende cozemiyorum:mrgreen: acaba debriyaj normalinden dahamı cabuk ısınıp cekiş, hızlanma, yokuşta durunca kalkmakta zorlanması hatta kalkamaması gibi sorunları debriyajmı yapıyor. hava filtreside yeni takıldı 0.5 artsaydıda gucu moralim bukadar bozulmasaydı ama yok artacagına duşuyor gucu 4000km de kesin activa gucune duşer:pr:

debriyaj balatasının ustundeki kapak kavrulmuş renk değiştirmiş yokuşta kalınca cıkmaya calıştıgım icin oldu heralde cunki koku geldi bundan sonra yokuş mokuş cıkamayacaz yanlışlıkla cıkıpta durdummuda inip elimle ite ite cıkaracagım heralde:pr:

enjeksiyondan desem PGM-FI kullanıyor ve butun yarış motorlarıda aynısını kullanıyor o zaman onlarında kan aglaması gerek?

kayış desem gordum pırıl pırıl duruyor ve kapakta tortusu bile cıkmadı ama dunya kadar balatanın tozu cıktı?

on varyator bilyaları kalıyor geriye oda gaza basınca hızlanmadan bilyeler acılıyor ve hemen kalkış gucunu duşuruyor o zaman?

hayırlası bakalım artık servis servis dolaşıp bu sorunu cozecek uzman bir usta arayacagız gibi geliyor!

celıl ybr
08 Ağustos 2008, 11:50
yaa bu ps 150 i ne biçim bi alet çin malından daha kötü heralde sana hatalısı denk geldi mutlu abi

pocemonmutlu
08 Ağustos 2008, 22:48
yok arkadaşlar benzin falan hikaye, 6 yerden benzin denedim depoyu bitirerek hepsi aynı, kalkış ve hızlanma hep aynı taaki motor soguyana kadar! ne zaman motor soguk oluyor (hatta havada soguksa ucuyor) makine racing gibi bir an fırlıyor ve cabucak hızlanıyor ama 5 dakika sonra ruya bitiyor. kesin debriyaj veya enjeksiyon sensorlerinin birinde bir sorun var gibi geliyor? egzoz borusuna baglı sensor var, ondan olabilirmi acaba ve o sensorun gorevi nedir? (ısıya gore hava-benzin karışımınamı etki ediyor?)

ne acı be test motoru oldu test ettirmedigim kişi kalmadı:pale:

hafta ici salı-perşempe, hafta sonu cumartesi gunleri herkezi teste beklerim:queen:

motoru kullanırken moto gp yarışlarına katılacak ama sorunlu bir motoru test eden usta gibi hissediyorum kendimi artık :bounce: motorunuzu getirin size ne oldugunu soyleyeyim :queen:

TYP-R
08 Ağustos 2008, 23:05
honda turkiye genel muduru serdar akman beye mail attım bu durum icin ayriyetten telefonlada durumu kayıt altına soktum

motora ne yaptıysa usta, motor 0-20km ilk aldıgımdan 2 kat daha fazla titriyor ve egzozdan cıkan o guzel pat pat pat sesi gitti nadir yapıyor oda birkere pat.

birde hala anlam veremedim gitti bu kadar fark olamaz diye duşunuyorum gunduz kulanımda kalkışı hızlanması iyi ama 5 dakika surmuyor gidiyor o serilik bayılıyor, akşam ise makine ucuyor kalkış ve hızlanma ultra ama oda 5-10 dakika sonra gidiyor? motordamı birşey var elektronik beynindemi yoksa debriyajdamı? servis cozemiyor zaten sorunu ben cozeyim diyorum bende cozemiyorum:mrgreen: acaba debriyaj normalinden dahamı cabuk ısınıp cekiş, hızlanma, yokuşta durunca kalkmakta zorlanması hatta kalkamaması gibi sorunları debriyajmı yapıyor. hava filtreside yeni takıldı 0.5 artsaydıda gucu moralim bukadar bozulmasaydı ama yok artacagına duşuyor gucu 4000km de kesin activa gucune duşer:pr:

debriyaj balatasının ustundeki kapak kavrulmuş renk değiştirmiş yokuşta kalınca cıkmaya calıştıgım icin oldu heralde cunki koku geldi bundan sonra yokuş mokuş cıkamayacaz yanlışlıkla cıkıpta durdummuda inip elimle ite ite cıkaracagım heralde:pr:

enjeksiyondan desem PGM-FI kullanıyor ve butun yarış motorlarıda aynısını kullanıyor o zaman onlarında kan aglaması gerek?

kayış desem gordum pırıl pırıl duruyor ve kapakta tortusu bile cıkmadı ama dunya kadar balatanın tozu cıktı?

on varyator bilyaları kalıyor geriye oda gaza basınca hızlanmadan bilyeler acılıyor ve hemen kalkış gucunu duşuruyor o zaman?

hayırlası bakalım artık servis servis dolaşıp bu sorunu cozecek uzman bir usta arayacagız gibi geliyor!
Genel müdür japon, Serdar Akman bey otomobil satış bölümünde çalışmakta...!

pocemonmutlu
09 Ağustos 2008, 00:40
Genel müdür japon, Serdar Akman bey otomobil satış bölümünde çalışmakta...!

yanlış yazdım farkındayım halkla ilişkiler de otomobil satış bolumunde dogru ama iş arkadaşımın tanıdıgı oldugu icin rica ettik ilgilenmek istedigini soyleyince mail attım heralde oda motor satış bolumundeki kişilere yonlendirecektir olmazsa senin yazdıgın numarayı acıp durumumu anlatacagım hic merak etmeyin hakkımı aramaya calışıyorum arkadaşlar:cat:

burda kimin motoru ilk calıştırıldıktan 5-10 dakika sonra kalkışındaki cekişi duşuyor %20 %40 yavaş hızlanıyor? kimsenin boyle bir sorunu yok

ya oyle cevaplar geliyorki rodajımı kesin kotu yaptım diyecem ama yapmadıgımada eminim (kesin jodajdandır, rodajda 60-80 hızmı ooo bitmiş motor, 2-3 kere oda meilli yolda basmadıgım halde 120-125km cıkması ve hemen yavaşlamama ragmen 1 kere cıktınmı o hıza biter motor diyenlerden tutun, 2 kişimi bindin oooo cizmişin silindiri git sat o motoru diyenlere kadar)

modelxl
09 Ağustos 2008, 01:02
pocemonmutlu benim honda scooter motorum vardı bu motorumu almadan önce yokuş bayır demeden çıkıyordu çokta memnundum sonra senin dediğin gibi yokuşta kalkmaz hale gelmişti yani yokuş çıkıyordu ama yokuşta bir durdummu gaz verdiğimde motosiklet gitmiyordu aynen kurbağa gibi gidiyordu ayaklarımla destek vererek 20 saniye falan uğraştıktan sonra hız alıyordu normal yolda giderken bazen çekişi anormal derece düşüyordu bazen birden bire canlanıyor acayip güzel gidiyordu baktırmadığım servis kalmamıştı birisi başka şey söylüyor diğeri başka şey servislere para ödemekten deli olmuştum dahada kötüsü her seferinde tamam düzeldi derken sorunun düzelmeyip tekrarlanması üzüyordu ve artık motorun sesi de değişmişti sıkıldım veçözüm bulamayınca sattım o motoru inşallah sen çözüm bulursun.

ardas
09 Ağustos 2008, 13:14
yaaaa dylan siteden kaldırılmıs :(:( 2 yıldır dylan hayaliyle yanıp tutuşuyodum ve yeni ehliyeti aldım tam dylan alıcaktım derken kaldırmışlar :(:(:( offf

Deryali
09 Ağustos 2008, 19:21
yaaaa dylan siteden kaldırılmıs :(:( 2 yıldır dylan hayaliyle yanıp tutuşuyodum ve yeni ehliyeti aldım tam dylan alıcaktım derken kaldırmışlar :(:(:( offf

Dostum git ikinci el al. Daha yeni kaldırıldı satışı yani en son alan stoklardan daha geçen ay almıştır. Mesela ben şubat ayında aldım. Temiz ikinci el bulursun sahibindene bi bak istersen bulamazsan satayım sana benim kini.

mhyen
09 Ağustos 2008, 21:52
Aynı şekilde benim motor da satılıktır arkadaşlar.İlan aktif olur olmaz linkini paylaşacağım:cat:
Motor 3200 km'de.Kaza, vuru, çizik yok.Satış nedeni tamamen vitesli motora geçmek içindir.Geçtiğimiz günlerde honda güvenli sürüş eğitimini aldım ve de asıl hoşuma gidenin vitesli motorlar olduğunda karar kıldım.Düşünenlerle görüşelim:cat:

modelxl
09 Ağustos 2008, 22:03
Aynı şekilde benim motor da satılıktır arkadaşlar.İlan aktif olur olmaz linkini paylaşacağım:cat:
Motor 3200 km'de.Kaza, vuru, çizik yok.Satış nedeni tamamen vitesli motora geçmek içindir.Geçtiğimiz günlerde honda güvenli sürüş eğitimini aldım ve de asıl hoşuma gidenin vitesli motorlar olduğunda karar kıldım.Düşünenlerle görüşelim:cat:

Kardeş bu başlığa fazla yazmasamda her gün bu başlığa bakmadan geçmem ve gördüğüm kadarıyla sen dylan a aşıksın motorunu satmana şaşırdım vitesli hangi model motosikleti satın alacaksın. pişman olma sattığına

SeRHaTeKiNci
09 Ağustos 2008, 22:04
Her motorcuya lazım Dylan gibi scooterlar..
Çok paran olacak bir tane hobi motorun, bir tane de skuterin olacak.
Skuterle yola gideceksin.
Hobi motorunla stres atacaksın..

Dylan çok güçlü arkadaşlar... YBR,CBF yanına yanaşamaz..

mhyen
09 Ağustos 2008, 22:24
Her motorcuya lazım Dylan gibi scooterlar..
Çok paran olacak bir tane hobi motorun, bir tane de skuterin olacak.
Skuterle yola gideceksin.
Hobi motorunla stres atacaksın..

Dylan çok güçlü arkadaşlar... YBR,CBF yanına yanaşamaz..

Güç konusunda diyecek yok.ybr, cbf'yi geçtim kimi arkadaşlar pek inanmak istemeseler de cbr125'lerin de anahtarını alıyor dylanlar:cat:

Benim motosikletin satış linki...
http://www.sahibinden.com/satilik_2008_model_tertemiz_kazasiz_honda_dylan_15 0WQQaXQQ10322600WQQpXQQdisplayitem

pocemonmutlu
10 Ağustos 2008, 00:16
arkadaşlar istanbulda lastik değiştirip balansını yapan yer biliyormusunuz? bu gun pirelli GTS-23-24 on arka lastik aldım.

mhyen
10 Ağustos 2008, 00:36
Valla Mutlu dostum senin başına gelenlere de inan çok üzüldüm.Bu motor yeni üretim olduğundan sanırım her modelde olabileceği gibi fazla çıkabilen üretim hatalılarından birisi sana rasgeldi.Normalde honda'dır kalitelidir.Fakat hangi modele bakarsan ilk serilerde genelde hep hata çıkar.Sende de bir dylan olmasını isterdim inan.Tip olaraktan seninki de güzel.İlk başlardaki gibi kötü demiyorum gördükçe sevdim ama dylan ile bu kadar uğraşanını görmedim daha:cat:Hayırlısı artık.Ben de iyiki dylan almış bu zevki tatmışım diyorum.İmkanım olsa bunu hiç satmam yanına alırım.Ama tarzımın vitesli motor olduğunu gördükten sonra gönül direk onu istiyor...
Saygılar...

Bu arada motorla ilgili bir sürü teklif geliyor.Satış ya da pazarlık için ama içlerinden bir tanesi o kadar enteresan ki.Adam sanırım başka bir motor için cevap yazdığını düşünüyordu bu mesajı yazarken.Aynen paylaşıyorum.

"o motosiklete 2 bin ytl veririm daha başkada o motor para etmez verirsen alırım ama satışını hemen alamam ne diyon verecenmi."

:queen::queen:

banistercaq
10 Ağustos 2008, 01:03
pocemonmutlu buz motor rot balans yapıyor diye biliyorum, cevremde yaptıranlardan duyduğum kadarıylada işçiliklerini özenle yapıyorlar

http://www.buzmotor.com

pocemonmutlu
10 Ağustos 2008, 01:35
Valla Mutlu dostum senin başına gelenlere de inan çok üzüldüm.Bu motor yeni üretim olduğundan sanırım her modelde olabileceği gibi fazla çıkabilen üretim hatalılarından birisi sana rasgeldi.Normalde honda'dır kalitelidir.Fakat hangi modele bakarsan ilk serilerde genelde hep hata çıkar.Sende de bir dylan olmasını isterdim inan.Tip olaraktan seninki de güzel.İlk başlardaki gibi kötü demiyorum gördükçe sevdim ama dylan ile bu kadar uğraşanını görmedim daha:cat:Hayırlısı artık.Ben de iyiki dylan almış bu zevki tatmışım diyorum.İmkanım olsa bunu hiç satmam yanına alırım.Ama tarzımın vitesli motor olduğunu gördükten sonra gönül direk onu istiyor...
Saygılar...

Bu arada motorla ilgili bir sürü teklif geliyor.Satış ya da pazarlık için ama içlerinden bir tanesi o kadar enteresan ki.Adam sanırım başka bir motor için cevap yazdığını düşünüyordu bu mesajı yazarken.Aynen paylaşıyorum.

"o motosiklete 2 bin ytl veririm daha başkada o motor para etmez verirsen alırım ama satışını hemen alamam ne diyon verecenmi."

:queen::queen:

oda birşeymi 40 yaşlarında adamın biri yanıma geldi 500ytl falan degilmi bunlar dedi hayır 6 milyar dedim adam offf cok buyuk kazık atmışlar sana dedi araba alınıyor o paraya deyince patladım git araba al o zaman gevezelik yapacagına dedim *ot gibi dondu gitti:queen:

mhyen
10 Ağustos 2008, 11:25
Kardeş bu başlığa fazla yazmasamda her gün bu başlığa bakmadan geçmem ve gördüğüm kadarıyla sen dylan a aşıksın motorunu satmana şaşırdım vitesli hangi model motosikleti satın alacaksın. pişman olma sattığına

Mesajını yeni gördüm hocam şimdiye kadar cevaplamadığım için kusura bakma.Senin de gördüğün gibi cidden dylan'a hayranım.Hala da öyle.Benim için çok büyük bir öneme sahip.Fakat gönül bir yandan da vitesli motosiklete geçmek istiyor.Honda'dan Güvenli Sürüş Eğitimi alıp, kendimi vitesli motor kullanmaya hazır gördükten sonra artık fazla beklemenin anlamı kalmadığına karar verdim.Normalde zengin olsam dylan'ı satmadan yanına alırdım ama öğrenci bütçesiyle bu iş çok çok zor.Bu arada almayı düşündüğüm model de büyük bir ihtimalle hyosung gt 250 comet modeli olacak.Eğitimden sonra hocaya ne kullanabilirim ne kullanamam diye ciddi ciddi sordum.Scooter'dan kalma 1-2 alışkanlığını değiştirdikten sonra hyo'yu hiç zorlanmadan kullanabileceğimi söyledi.Tabi bunda eğitim sonunda test için verdikleri 57 beygirlik cbf 500 'ü zorlanmadan kullanıp üzerine slalom atmamın da etkisi vardı:cat:

ardas
10 Ağustos 2008, 12:34
galiba ikinci el alıcas satmak isteyen arkadaslar bana ortalama bi fiyat verebilirlerse sevinirim

mhyen
10 Ağustos 2008, 12:41
Genelde 4-5 bin arasında ilan verirler.Hoş 5bine giden olmamıştır ama 2008 model, düşük km ve temizinin rahat 4500'ü var.
Benim ilanı buradan inceleyebilirsin.MT üyelerine extra indirimim olacak:cat:
http://www.sahibinden.com/satilik_2008_model_tertemiz_kazasiz_honda_dylan_15 0WQQaXQQ10322600WQQpXQQdisplayitem

ardas
11 Ağustos 2008, 01:10
yanlız ben muğladayım :D

mhyen
11 Ağustos 2008, 09:23
O zaman ya oralardan alacaksın ya da üşenmeden geleceksin buraya otobüsle anlaştığın bir motoru alacaksın ve de üzerine atlayıp götüreceksin:cat:

pocemonmutlu
12 Ağustos 2008, 19:54
evet arkadaşlar zar zor işten izin alıp bugun maslak oto sanayıdeki honda performans a gittim sagolsun "ramazan" usta ilgilendi durumu anlattım hemen binip tur attı geldi evet motor ısınınca cekiş duşuyor dedi bunun sebebide debriyaj değil sibob ayarlarında bir problem var ve ısınınca sibop kacırır ve cekiş duşurur dedi. pazarbaşındaki usta arkadaşıymış telefonla durumu anlattı fırcayı kaydı :queen:gereken ne varsa değiştir gercekten duşuk gucu dedi. hayırlısı haftaya pazartesi gidiyorum iyişallah yaparlar gercekten canım sıkıldı artık. bu arada motor iyice acılmaya başladı heraldeki duz yolda 110-115km max yapan makine şimdi 125km rahat yapmaya başladı ama kalkıştaki cekiş git gide duşuyor:pale:

2Day2Die
12 Ağustos 2008, 20:00
kaçpara tutarmış tahminen mutlu

pocemonmutlu
12 Ağustos 2008, 20:01
ne kacpara tutar?

eger motorun tamirininin nekadar tutacagını soruyorsan motor daha 2 aylık motoru aldıgımdan beri bu problemi yaşıyorum ve gitgide daha kotu olmaya başladı kalkışı ve yokuşta durunca kalkamaması, bu sorunun cezasını benmi odeyecem!!! sanmıyorum ama benden cıkartmaya kalkarlarsada odemiyecegim...

hakimotodeli
12 Ağustos 2008, 20:12
Şanlıurfa'dan düşünen olursa araca kefilim. yakında foto ekleyecem. Motosiklet benim değil, bi abimizin.
http://www.sahibinden.com/3000_km_de_sifirdan_farksiz_WQQaXQQ10314714WQQpXQQ displayitem

mhyen
12 Ağustos 2008, 20:37
evet arkadaşlar zar zor işten izin alıp bugun maslak oto sanayıdeki honda performans a gittim sagolsun "ramazan" usta ilgilendi durumu anlattım hemen binip tur attı geldi evet motor ısınınca cekiş duşuyor dedi bunun sebebide debriyaj değil sibob ayarlarında bir problem var ve ısınınca sibop kacırır ve cekiş duşurur dedi. pazarbaşındaki usta arkadaşıymış telefonla durumu anlattı fırcayı kaydı :queen:gereken ne varsa değiştir gercekten duşuk gucu dedi. hayırlısı haftaya pazartesi gidiyorum iyişallah yaparlar gercekten canım sıkıldı artık. bu arada motor iyice acılmaya başladı heraldeki duz yolda 110-115km max yapan makine şimdi 125km rahat yapmaya başladı ama kalkıştaki cekiş git gide duşuyor:pale:

Çok sevindim Mutlu.Umarım halledilir dostum.1000'de 1 vuracak şans sana denk gelmiş işte ne yapacaksın.Kader kısmet diyeceksin:cat:

mhyen
14 Ağustos 2008, 12:53
Hadi ben dylanı sattım diye yazmıyorum da nereye gitti bu dylancılar:pale:

celıl ybr
14 Ağustos 2008, 13:10
Mehmet abicim inşallah dylanı sattığına pişman olmassın :pale:

mhyen
14 Ağustos 2008, 13:25
İnşallah olmam Celil.Fakat kim görse hep pişman olacaksın dedi.D&B Motordaki usta bile sen çok pişman olacan dedi ama bakalım:pale:
O yüzden bir an önce şu hyo comet'i almaya çabalıyorum...

celıl ybr
14 Ağustos 2008, 14:15
İnşallah olmam Celil.Fakat kim görse hep pişman olacaksın dedi.D&B Motordaki usta bile sen çok pişman olacan dedi ama bakalım:pale:
O yüzden bir an önce şu hyo comet'i almaya çabalıyorum...

inşallah dylanın yerini doldurur ama pek sanmam :pale: beatı satanlar bile özlüyo keşke satmasaydım diyo bunlardan biride Muzaffer abi

mhyen
14 Ağustos 2008, 14:23
Sonuçta dylan gibi bir motoru yine aynı tip scooter almak için satsam dediğin gibi çok koyardı.Fakat tarz değişikliği yaparak naked street bike bir makine almak istiyorum.Umarım alacağım alet dylanı biraz da olsa unutturur:pale:

celıl ybr
14 Ağustos 2008, 14:26
haklısın abi inşallah hakkında hayırlısı olur hyo comette güzel makine tekerin daima düz bassın abicim :rendeer:

mhyen
14 Ağustos 2008, 14:43
Sağolasın Celil'im.Sen de inşallah alırsın bir motor da bir an önce bu zevki tadarsın:cat:

Deryali
14 Ağustos 2008, 15:04
Hadi ben dylanı sattım diye yazmıyorum da nereye gitti bu dylancılar:pale:

Ne çabuk sattın hangi arada derede ?
Vallahi üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum :( :)
Ne kadara sattın ?

mhyen
14 Ağustos 2008, 15:14
Ne çabuk sattın hangi arada derede ?
Vallahi üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum :( :)
Ne kadara sattın ?

Dün sattım işte bütün işlemleri bitti abi.Zaten ilanı verdiğim cumartesiden beri telefon susmuyordu.3500'de tertemiz çantalı 2008 model Dylan işte:queen:
Fiyatı pek telafuz etmek istemiyorum normalde ama sonuçta sen de satıyordun.Özel mesajlarına bak Ali abi:cat: