Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Deryali
07 Nisan 2008, 11:36
SAnırım arkadaya 130-70 orjinal yerine 140-60 yada 130-60 takıldığında teker yanak kalınlığı azaldığından ilk kalkışlarda avantaj yaratıyor. Tabi son hızını azaltacağı ve yakıtı artıracağıda kesin.
choconut
07 Nisan 2008, 19:00
DERYALI abi bende arka lastik 140-60 pirelli gts24 gidiştede yakıttada hiç fark yok..virajlardaki verdiği zevkte cabası..
konti
07 Nisan 2008, 20:52
chokonut kardeş şu kawasakileri kapıştıralım bi ara ne dersin
ErdoganAktas
08 Nisan 2008, 01:47
Abiler harbiden bu hız konusunda kafayı yemişsiniz hepiniz.. oğlum bu motor ile 140 yapsan ne, 100 km.ye 8 sn. de çıksan ne :) Fazla hız, cildi bozuyormuş :D
Arkadaşlar bahara ciddi programlar var hız yapıp kendinize ve motorunuza aman ha zarar vermeyin.. üzülmeyelim.
sersin1978
10 Nisan 2008, 02:00
motoru gerçekten satıyorum arkadaşlar ilan verdim sahibindne
Satma servet sende kalsın yaw :)
geçen bakıyodum ilanlara 2006 model GP1 ler var 5000ytl, bu motorlarda sorun mu var acaba ? Yoksa tutulmadı mı?
konti
11 Nisan 2008, 00:08
Abiler harbiden bu hız konusunda kafayı yemişsiniz hepiniz.. oğlum bu motor ile 140 yapsan ne, 100 km.ye 8 sn. de çıksan ne :) Fazla hız, cildi bozuyormuş :D
Arkadaşlar bahara ciddi programlar var hız yapıp kendinize ve motorunuza aman ha zarar vermeyin.. üzülmeyelim.
erdoğan hoca söyle şü citti programlarıda bizde bilelim.merakla bekliyoz.
mevlutgs
11 Nisan 2008, 20:57
motoru gerçekten satıyorum arkadaşlar ilan verdim sahibindne
kaça veriosun vede maltepedensin bene pendik bn araşdırıyorum dylan cbr bakalım artık
choconut
11 Nisan 2008, 23:05
konti tabiki dostum istediğin zaman görüşürüz..:) bu arada senin motor kaç kmde??
ErdoganAktas
12 Nisan 2008, 00:19
Arkadaşlar bu akşam istanbul dylancılar olarak Ali arkadaşımızı ziyarete gittik. Evet ziyaret diyorum burada yazılmamış dolayısıyla kimsenin haberi yoktur, Ali çarşamba günü kaza yaptı. Ciddi şekilde yaraldı, bugün ameliyat oldu durumu iyi. Viraja biraz hızlı girmiş dönerim diye düşünürken dönememiş ve kaldırıma sürterek düşmüş. Omuzu kırılmış, kafasında kaskı olmasaydı şimdi daha acı bir haber yazıyor olabilirdim, Allah onu bize bağışladı.
Ama bizim de önlemleri ciddi şekilde almamış gerekmiyor mu?
- Arkadaşlar bunları herkes yazıyor ben yine yazacağım lütfen dandik bi kaskınız varsa parasızız diye ihmal etmeyin, motorunuza onca para verdiniz zaten hayatınızdan önemli değil, gidin en iyisini alın taksitle alın, hayatınız taksitle alınmaz. Parayla hiç ölçülmez.
- Montunuz motor montu mu değil korumaları mı yok? o zaman bunları okuduğunuz hata yarın ilk işiniz olsun, gidin en kalitelisinden mont alın! şekli rengi önemli değil.
- Dizlikleriniz de her zaman dizlerinizde olsun, ebde veya bagajınızda değil. o da mı yok? o zaman motoru ne diye aldınız?
Lütfen kimsenin üzücü haberini almayalım. Çok üzülüyoruz. Hayatınız kendiniz için değerli değilse bu yazdıklarımı unutun gitsin.
Lütfen yaralanınca bu harcayacağınız paranın 10 katını hastaneye verip acı çekerken hayal edin biraz kendinizi. Sonra yazdıklarımı bir daha düşünün.
mevlutgs
12 Nisan 2008, 00:23
sen büyüksün ewrdoğan abim sana katılıyorum ben gittim 300 ytl kaska para verdim millet dalga geçdi işte yok todaye kaskmı takılır vs vs vs vs böyle laflara aldanmayın arkadaşlar
konti
12 Nisan 2008, 01:09
konti tabiki dostum istediğin zaman görüşürüz..:) bu arada senin motor kaç kmde??
8000 olcak kardeş.seninki kaç kilometrede
ErdoganAktas
12 Nisan 2008, 01:10
Ali düştüğü sırada hızı 50-60 civarındaymış. Evinden 100 mt. ötedeydi. Yani bakkala giderken bile başa gelebilecek bir durum. Motorla 2 sokak öteye de gitseniz kaskınız mutlaka kafanızda olsun.
konti
12 Nisan 2008, 01:17
Arkadaşlar bu akşam istanbul dylancılar olarak Ali arkadaşımızı ziyarete gittik. Evet ziyaret diyorum burada yazılmamış dolayısıyla kimsenin haberi yoktur, Ali çarşamba günü kaza yaptı. Ciddi şekilde yaraldı, bugün ameliyat oldu durumu iyi. Viraja biraz hızlı girmiş dönerim diye düşünürken dönememiş ve kaldırıma sürterek düşmüş. Omuzu kırılmış, kafasında kaskı olmasaydı şimdi daha acı bir haber yazıyor olabilirdim, Allah onu bize bağışladı.
Ama bizim de önlemleri ciddi şekilde almamış gerekmiyor mu?
- Arkadaşlar bunları herkes yazıyor ben yine yazacağım lütfen dandik bi kaskınız varsa parasızız diye ihmal etmeyin, motorunuza onca para verdiniz zaten hayatınızdan önemli değil, gidin en iyisini alın taksitle alın, hayatınız taksitle alınmaz. Parayla hiç ölçülmez.
- Montunuz motor montu mu değil korumaları mı yok? o zaman bunları okuduğunuz hata yarın ilk işiniz olsun, gidin en kalitelisinden mont alın! şekli rengi önemli değil.
- Dizlikleriniz de her zaman dizlerinizde olsun, ebde veya bagajınızda değil. o da mı yok? o zaman motoru ne diye aldınız?
Lütfen kimsenin üzücü haberini almayalım. Çok üzülüyoruz. Hayatınız kendiniz için değerli değilse bu yazdıklarımı unutun gitsin.
Lütfen yaralanınca bu harcayacağınız paranın 10 katını hastaneye verip acı çekerken hayal edin biraz kendinizi. Sonra yazdıklarımı bir daha düşünün.
çok geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa.allahtan acil şifalar dilyoruz.bu lastikler bana hiç güven vermiyor.bu işe bi çare bulmak lazım.bu dandik lastikler eskimiyoda değiştirelim.lastik diye takmışlar.bence lastikler hayati önem taşıyor.en kalitelisinden almak lazım.hepimizi allah korusun.
Erdoğan hoca bu pazar gezi yokmu?ben şasen kasksız bakkala bile gitmiyom alışkanlık yapmış.
ErdoganAktas
12 Nisan 2008, 01:59
Bu hafta değil ama önümüzdeki hafta için düşünüyoruz hatta o tarafa gelmeyi planlıyoruz bize yalova Bursa dolaylarından güzel bir yer öner bakalım, araştıralım planı yapalım gelelim. Ben Erikli yi düşündüm ama yol vs. bilmiyorum.
http://www.bukla.com/erikli_yaylasi_gunubirlik.php
-BSI-
12 Nisan 2008, 02:13
20 nisan pazar günü geniş çaplı bir gezi düşüncesi var. Gidilecek yer ver güzergah önerilileri olan arkadaşlar. Buyrun söz sizdee.. :) Mesafe konusunda elinizi korkak alıştırmayın. Yeterki güzel yer oldun. Yolların bol virajlı olması tercih nedenidir. :) Şöyle ortada biryerlerde olması güzel olur. Bursadaki arkadaşlar da gelirse dadından yenmez.
mondializzet100
12 Nisan 2008, 16:51
Arkadaşlar Honda Dylan 150 100km'de kaç lt. benzin yakıyor?
mondializzet100
12 Nisan 2008, 17:37
yoksa en sert kullanımda 3,5 yakıyodu
En set kullanımda 3,5lt. yakıyorsa iyi bence...:)
Bir arkadaşımın Mz Etz 150'si var satıp Dylan alıcak...:)
Arkadaşım bana dedi sitede sor bakayım...Mz Etz 150'mi Çok Yakar Dylan mı?
choconut
14 Nisan 2008, 15:28
konti ben yaklaşık 27bindeyim..:)
mondializzet100
14 Nisan 2008, 19:31
Bir arkadaşımın Mz Etz 150'si var satıp Dylan alıcak...
Arkadaşım bana dedi sitede sor bakayım...Mz Etz 150'mi Çok Yakar Dylan mı?
celıl ybr
14 Nisan 2008, 19:34
dylan 3.5 lıtre yakıyodu sanırsam 100 km de
ozeronder
14 Nisan 2008, 22:44
Kaza yapan arkadaşa acil şifalar diliyorum. İnşallah bu aldığımız son kaza haberidir.
Bu lastikler konusunda bende çok memnun olmadığımı söylemeliyim. kaza yapan arkadaş da lastik problemi sebebiyle mi virajı alamadı acaba??
Bi ara Erdoğan bey pirellinin bir modelinden bahsediyordu belki o bu derdimize bi çare bulmuştur.?
GTS 23 / GTS 24, 125cc. üstü scooterler için sport touring arka lastik
Jant IP-Code Ebat Desen
12" 1195300 130/70 - 12 62P reinf TL GTS 24
12" 1195400 140/70 - 12 65P reinf TL GTS 24
13" 1195500 130/60 - 13 60P reinf TL GTS 24
13" 1195600 130/70 - 13 63P reinf TL GTS 24
13" 1195700 140/60 - 13 63P reinf TL GTS 24
13" 1414600 150/70 - 13 64S TL GTS 24
14" 1201000 140/60 - 14 64P reinf TL GTS 24
14" 1195900 150/70 - 14 66S TL GTS 24
14" 1431300 160/60 R 14 65H TL GTS 24
16" 1285600 140/70 - 16 65P TL GTS 24
koyu renk olanlardan hangisini tavsiye edersiniz???
lastik fiyatlarını da yazarmısınız?
bende pek memnun değilim.
ErdoganAktas
15 Nisan 2008, 10:50
Pirelli ve Michelin oldukça iyi bende pirelli servette michelin var. Eskiden asvalla bile dengesi bozulan motorlar bu lastiklerden sonra daha dengeli ve güvenli. Kaza yapan arkadaşlardan alinin virajı alamama sebebi hızlı olması ve kaza yaptığı yerde ciddi bir S virajı vardı..
Lastik fiyatları da ben taktırma vs dahil 100 euro ya almıştım servette michelinlere sanırım 160-180 ytl civarı birşey ödedi.
lastik işine hız vermem lazım benimde ama bu fiyatlar aşırı pahalı gibi, araç lastiklerinden de pahalı :)
Erdoğan,
Gezi kronolojisini çıkarttın mı?
bu bilgiler lazım bana.
mondializzet100
15 Nisan 2008, 14:02
dylan 3.5 lıtre yakıyodu sanırsam 100 km de
Mzler 3lt. yakıyomuş etz150
etz 150 kaç hp?
teknik verileri nedir?
ona göre değerlendirme yapmak lazım sanki :)
sersin1978
15 Nisan 2008, 16:06
mişlen den şaşmam ama pilot sport olanı unutmayın racing tipi derseniz alırken yardımcı olur size satan arkadaş.virajlarda ve fren yaptığında asfaltı kazıyor resmen kaç kere kaza yapmamı engelledi virajlara nasıl yattığımı zaten sormayın bazı arkadaşlar yatıyo ben etraflarını dolaşıp öyle gidiyorum:queen:
şaka bir yana hangi motoru alırsam alayım mişlen pilot sport
ulen izel pahalı olması senin canından dahamı önemli böyle şeyler yazma lastik motorda ki en önemi şey 250 lira bile olsa alın arkadaşlar ama mişleni
Deryali
15 Nisan 2008, 16:20
arkadaslar zorda olsa foruma fotoları ekledim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/43753-hayatimin-viraji.html
mondializzet100
15 Nisan 2008, 16:28
etz 150 kaç hp?
teknik verileri nedir?
ona göre değerlendirme yapmak lazım sanki :)
14/15hp sanırsam...Katalogta yakıt tüketimi 3,1diyor...Acaba dylanmı etz150mi fazla yakar?:cherry:Ama bence etz150 3,1lt.den fazla yakar.Çünkü ybr125 3lt. civarı yakıyor..
-BSI-
15 Nisan 2008, 20:34
Bırakın miçleni, müçleni. Egzoza gel vatandaş egzozaaaa. :mrgreen:
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/43760-ici-paslanan-egzoza-kapama-yaptim.html
14/15hp sanırsam...Katalogta yakıt tüketimi 3,1diyor...Acaba dylanmı etz150mi fazla yakar?:cherry:Ama bence etz150 3,1lt.den fazla yakar.Çünkü ybr125 3lt. civarı yakıyor..
düz vites motorun otomatiğe karşı daha az yakması normaldir.
Bu 2 motoru karşılaştırmak bence elma armut olayı gibidir :)
caracas
16 Nisan 2008, 23:03
serkan, gene dökdürmüşsün egzos falan yapmışsın.
Birgün böyle şeylere bir arkadaşının ihtiyacı olursa hayır da işlersin her halde:)
Yahu gençler bu yakıt işine ne kadar taktınız.
Bindiğiniz motor, araba değil yapmayın açtığım zaman forumu bazan sıkılıyorum.
Alt tarafı bir tek silindirli motosiklet dünyayı yakacak değil ya. O kadar ince hesap yapmayın bazı zevkler parayla ölçülmez değilmi.
O zaman bisiklet alalım o hiç yakmaz :)
-BSI-
16 Nisan 2008, 23:13
serkan, gene dökdürmüşsün egzos falan yapmışsın.
Birgün böyle şeylere bir arkadaşının ihtiyacı olursa hayır da işlersin her halde
Tabi abi ne demek. Uygun bir işçilik ücreti karşılığında her türlü hayrı işleyebilirim.:cherry: Şaka tabiki ne demek. İsteyen olursa elimizden geldiğince herkese yardımcı oluruz..
cosqun
17 Nisan 2008, 10:39
serkan cığım yaptıklarını severek izliyorum ve çok takdir ediyorum birde benim stickerı yaptırsan sana duyduğun sevgi dahada artıcak:)sağlıcakla kal
-BSI-
17 Nisan 2008, 13:16
vay şifreyi bulmuşsun vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. stickerı merak etme sen. :)
ozeronder
17 Nisan 2008, 23:48
Arkadaşlar geçen hafta girdiğim hızlı bir kasiste ön taraftan çok kötü ses gelmişti. Bir kaç gündür ön lastiğin sağ tarafında yağ lekesi peydah oldu. Dün servise götürdüm ön sağ süspansiyonun keçesini patlatmışım. Değişmesi gerekiyormuş. Ellerinde parça olmadığı için haftaya kadar bekleyeceğiz. Daha önce başına böyle birşey gelen arkadaşımız var mı?
Bu durumda(parça gelinceye kadar) motorsikleti kullanmanın bir sakıncası olurmu acaba??
Bu tamirat garanti kapsamına girer mi?
Birde gösterge tablosundaki cheng oil yazısı 4bin km de bir mi beliriyor yoksa yağın akışkanlığını kaybettiği zamanda mı?? (Çünkü biz motorun yağını değiştirdikten 500 km sonra uyarı yazısı belirdi!!)
mevlutgs
17 Nisan 2008, 23:51
nehhh nehh :(:( nehhhh aynı olay benimd todaydede var demekki :(:(:( bende afedersiniz kedi iş... biliyordum vay bee :(:( benimde hem ön tekerde hemde arka tekerde var aynen sağda solda lastiğin :(:( allah kahretsinn yaa
caracas
18 Nisan 2008, 00:37
Servet, birkaç gün önce sanayiye senin dükkana geldim.
Başkan söylemiştir belkide, sana selam gönderdim. Çayınızı içtim, ziyade olsun sen çıkmışsın. Üzüldüm seni göremediğime ama hayırlısı olsun. Hayırlı işler dilerim.
GökhanYENİCELİ
18 Nisan 2008, 02:58
arkadaşlar dylan için performans hava filtresi varmı ben KN de ve BMC de bulamadım bilgisi olanlar varmı?
sersin1978
18 Nisan 2008, 11:57
abi geldiğini söledi ahmet sağolasın sanada hayırlı işler bol kazançlar sen geziye gelmezmisin.
binebilirsin ama yag kaçırdığı için dengesizlik olabilir yavaş kullan bir şey olmaz .gökhan kayışı gönderdik umarım memnun kalırsın
GökhanYENİCELİ
18 Nisan 2008, 22:22
abi geldiğini söledi ahmet sağolasın sanada hayırlı işler bol kazançlar sen geziye gelmezmisin.
binebilirsin ama yag kaçırdığı için dengesizlik olabilir yavaş kullan bir şey olmaz .gökhan kayışı gönderdik umarım memnun kalırsın
Teşekkür ederim memlun kalacağıma eminim hava filtreside aradım ama bulamadım bende yine orjinalini taktırıcam artık
ErdoganAktas
19 Nisan 2008, 01:10
Digital yağ göstergesinin yağla bir ilgisi yok. Sıfırlandığı km.den sonra her 4000 de uyarı verir o. Bakımda yağ değişiminden sonra sıfırlama işlemi yapılmadığı için o uyarı mesajı çıkmıştır.
konti
19 Nisan 2008, 21:22
bursadan katılcak arkadaşlar yokmu?ölmüş bu bursa.yalnızmı gitçez?motorcuyuz diye geçiniyolar yuh.
caracas
19 Nisan 2008, 23:00
Servet, bu sefer bende geliyorum kısmetse
Ben sabah saat 08,00 de, Tuzla tersane köprüsü altında sizleri bekliyor olacağım. Beni unutmayın sakın size yetişemem sonra :)
Tuzla tersane köprüsü altında olacağım. Siz oradan geçerken yavaşlayın yeter ben size takılırım bizimde bir gezimiz olsun artık... hep çalış hep çalış olmaz.....
mantık iyimi tuzladan bir daha maltepeye gelmek ters olur diye düşündüm sizcede uygunsa tabiii
Arkadaşlar bugün ben Bursa" daydım.
Asker olan oğlumu, dağıtım izninden sonra yeni birliği olan Bursa Merkez Komutanlığına götürdüm. Akşam sekizde döndüm, güzel bir yere benziyor. Bursada merkezde, hayırlısı olsun herkes gibi benim oğlum da bitirecek kutsal görevini Allah kısmet ederse.
Sabah görüşmek üzere ....
ozeronder
19 Nisan 2008, 23:38
Teşekkürler kardeş... İnşallah güzel bi gezi olur!... Size şimdiden iyi eylenceler...
ErdoganAktas
21 Nisan 2008, 12:56
Gezi fotoğrafları için buraya tıklayabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/44033-20-nisanda-keramet-koyu-ilicasindaydik.html#post1051854
caracas
21 Nisan 2008, 18:08
Evet çok güzel ve eğlenceli geçen gezimizden sonra, iş başı yaptık.
Ama süper dinlenmiş olarak. Gezimizdeki bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çok hoş güzel bir gezi gerçekleştirdik emeği geçen arkadaşlara selam ve sevgilerimi sunuyorum.
Erdoğan, sana özel bir sorum olacak. Hayat onda"ya yazamıyorum şifre istiyor, yazıyorum ama karıştırdım galiba. Eskiden yazıyordum tabii bu işi nasıl halledebiliriz. Yardım edebilirsen sevinirim, şimdiden teşekkürler,,,
two-wheeler
26 Nisan 2008, 14:04
ps 150i bence görünüm olarak tam bir scooter klasiği.vespa tarzı .bence çok güzel.
freenautilus
30 Nisan 2008, 01:05
Arkadaşlar Almanya'dan yeni getirttiğim motor botunu ayağıma küçük geldiği için satıyorum.linki aşağıda.
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/44500-satilik-motosiklet-botu-1-kez-giyildi.html#post1066688
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO