PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

sersin1978
20 Mart 2008, 19:05
motorları normalde 500-600 e boyuyorlar
ama benim arkadaş300-350 ye boyuyor düşünen varsa yardımcı oluruzcamı boyayamamdım aslında boyadım am havada uçuşan nesnelerden dolayı bir şeye benzemedidaha düzgün bir ortam olsa daha güzel olacaktı

Deryali
20 Mart 2008, 19:11
Bende merak ediyordum boyama kaça mal oluyor diye. Teşekkürler.
Gerçi 1 - 1.5 sene sonra ancak boyama ihtiyacı duyarım sanırım.
daha jantlara kırmızı bant bile çektiremedim ne olacak halim :)

choconut
22 Mart 2008, 18:24
dylanı satıp ps150 almayı düşünenler varmı içinizde merak ettim??:silent:

ErdoganAktas
23 Mart 2008, 02:45
Bu arada Servet hocam sprey ile ön camı boyayacaktın ne oldu ?

İğrenç bişi olmuş, sakın heveslenme, adama kaza yaptırır o boya :D

Deryali
23 Mart 2008, 14:42
dylanı satıp ps150 almayı düşünenler varmı içinizde merak ettim??:silent:

:) Pek sanmıyorum Dylan'ı satıpta PS alacakların olduğunu eğer varsada utanıp bu foruma gelemezler herhalde :D

İğrenç bişi olmuş, sakın heveslenme, adama kaza yaptırır o boya :D

Eyvallah Erdoğan.
Zaten kısa camada karşıyım artık uzun yol yapınca insan camın önemini daha da iyi anlıyor. Önceleri sırf şekil için kısa diyordum ama işin rengi artık değişti. Önce sağlık, güvenlik, rahatlık, sürüş keyfi...

--

Bu arada benim ön taraf biraz ağırlaştı gidon zor dönüyor. Sabah kullanırken fark ettim. Acaba dün çok motosiklet kullandımda ben mi öyle hissediyorum. Birde yavaş giderken fare gıyıklaması gibi bi ses geliyor önden hidrololik falan mı azaldı bilgisi olan var mı ?

ErdoganAktas
23 Mart 2008, 21:21
Ali gidon sana öyle gelmiştir. O bahsettin ses de balatalardan geliyor, özellikle yağmurlu havalardan sonra o sesi yapar. yavaş giderken iki firene birden sert basarsan o ses kesilir.

Deryali
23 Mart 2008, 21:41
Ali gidon sana öyle gelmiştir. O bahsettin ses de balatalardan geliyor, özellikle yağmurlu havalardan sonra o sesi yapar. yavaş giderken iki firene birden sert basarsan o ses kesilir.

şimdi aşağı inip motora bir daha baktım.
Motoru park ederken ileri geri manevralar yaptırıyorum ve gitmekte baya zorlanıyor sanki.
Sanki bişey tutuyor girmemesi için baya ağırlaştı gibi geldi motor çok garip acaba yağ değişim zamanı mı geldi ?
ilk yağ 1000km değişti şimdi 2950 km deyim.

Yusuf.Akce
23 Mart 2008, 22:30
Evet 2 haftada motor hurda :S

Şimdi kazanın şokundayım 2. kazamı yazacağım ama motor bunu kaldırmadı :S

Deryali
23 Mart 2008, 22:32
Evet 2 haftada motor hurda :S

Şimdi kazanın şokundayım 2. kazamı yazacağım ama motor bunu kaldırmadı :S

Dostum ya yine mi kaza yaptın :((( Şu kaza lafını ağzından hiç eksik etmedin ki ta motoru almadan önce bile kaza kaza...

çok geçmiş olsun. Sen bi kurşun döktür nazarlık falan tak. Tekrar geçmiş olsun.

Erdoğan Ağırlığın sebebi neymiş biliyormusun

Tekerim Patlamış

:( Nasıl oldu anlamadım. Cam girmiş tekere. Şu köpüklü hava basıcı sprey vardı onu sıktım şişti teker sonra lastikçiye gidip 5 liraya tamir ettirdim ama adam oraya bi tahta gibi bişey soktu sonra onu içinde kırdı hava bastı oldu dedi..

bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası. Acaba o içinde köpük janta zarar verirmi. Hazır böyle bi aksilik yaşamışken arka lastiği komple değiştirip pirelli takayım diyorum nasıl olur =?

Yusuf.Akce
24 Mart 2008, 12:39
Motoru açmak için uzun yol yapayım dedim, ama dönüşte açılacak bi yerim kalmadı :(

Tırı sollamak için sol şeride çıktığımda sol şeritte kimse yoktu sollamaya devam ederken yandan bi tane beyaz vito geçmeye başlamıştı ama ben sol şerttitteyim o sol şeritide aşmış bi şekilde banketten geçmeye çalışıyo nereye yetişmeye çalışıyosa her neyse bu beni solladım sanıp sağa şeride girmek için bi kırdı motoru devirdi :S Ortalama 90 km\h hızla giderken...

Motor çizik içinde kaldı şu ana çizik olmayan parçası kalmadı çamurluk sağ sol çizik içinde far grenajı öyle , gidon grenajında göçme var sol arka grenaj çizik alt grenajları söylemiyorum bile aynanın biri yok sol fren kolunun topuzu kırılmış bide gevşemiş heralde tutmuyor, artçı için olan ayak koyma yeri bozulmış , motor orta sehpaya alınmıyo kaza sırasında yamulmuş olacakki motoru orta sehpaya aldığımda kendini tekrar salıyo bırakır bırakmaz....Anlıcanız motor belediyenin çöp kamyonlarından farksız hale geldi...

Sol Ayna
Sol Fren Kolu
Orta Sehpa
Sol Artçı Ayaklığı bana ne kadara mal olur ?

+Sağ ve sol elcik fiyatlarını bilen var mı ?

prolixin
24 Mart 2008, 14:26
Arkadaşım çok geçmiş olsun, bu satırları yazabildiğene göre sende ciddi bişey yok, önemli olan da bu..Çünkü anladığım kadarıyla basit bir kaza geçirmemişsin..

Benimde dün akşam profilo alışveriş merkezinin garajında biri sol aynamı kırmış, kasti olarak..artık derdi neydi bilmiyorum..Bugün sabay kaynak yaptırdım, fena olmadı..

Benim motorda da ufak kazalardan, devrilmelerden kalma izler var..Nerdeyse hepsi de ben üstünde değilken oldu..neyse..Başta canımı sıkıyordu ama alıştım..Görsel kusurlar ile fazla ilgilenmiyorum..Bir fırsat olduğunda tamir ettireceğim..ufacık bir çizikten dolayı parçayı komple değiştirmek çok maliyetli ve gereksiz..Kırık plastik parçaları onarmak ve boyatmak mümkün..Bunu düşünebilirsin..

Diğer parçaların fiyatları ne kadardır bilmiyorum..

Tekrar geçmiş olsun...

-BSI-
25 Mart 2008, 00:34
Yusuf geçmiş olsun tekrardan. Bu arada yeni yaz çalışmalarım var. Buyrun :)

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/42715-yaza-hazirlik-ve-aksesuar-calismam.html

Deryali
25 Mart 2008, 00:38
Güzel olmuş serkan eline sağlık. Bi ara banada öğret şu sökme işini :)

Mikuni
25 Mart 2008, 00:45
çok geçmiş olsun, üzülme.. ALLAH sabredenleri sever. ALLAH sevdiği kuluna musibet verir, bu ise hikmetlidir.
bektaşi ne demiş? ben ALLAHI seviyorum ama ALLAH beni sevmesin demiş, sevdiğinin başına bela açar :)

Eğer motorunu satmayı düşünürsen ciddi alıcıyım hurda bile olsa bir dylan arıyorum bu aralar. yok yok yok. bi tane bulduk ama 127 000 km. traktör gibi çalışıyordu

Deryali
25 Mart 2008, 00:51
127.000 km Dylan mı ? Maşallah. Ancak eminimki bir iki bakımla traktör gibi çalışmaktan da kurtulabilir.

cem-beat
25 Mart 2008, 01:27
çok geçmiş olsun, üzülme.. ALLAH sabredenleri sever. ALLAH sevdiği kuluna musibet verir, bu ise hikmetlidir.
bektaşi ne demiş? ben ALLAHI seviyorum ama ALLAH beni sevmesin demiş, sevdiğinin başına bela açar :)

Eğer motorunu satmayı düşünürsen ciddi alıcıyım hurda bile olsa bir dylan arıyorum bu aralar. yok yok yok. bi tane bulduk ama 127 000 km. traktör gibi çalışıyordu

kardeşim aynı durumdayım bende günlerdir dylan resimlerine bakmaktan kendimi alamıyorum şu benim beat satılsın en acilinden bi tane dylan almayı düşünüyorum

koray gfb
25 Mart 2008, 01:37
geçmiş olsun arkadaşım sana bişey olmadı ya cana gelen mala gelsin boşver önemli deil serkan bu arada güzel olmuş motor :)

izel
25 Mart 2008, 11:23
ciddi alıcı varsa satılık dylan mevcut, ufaktan modifiyeli :)

cem-beat
25 Mart 2008, 17:32
[QUOTE=izel;1007013]ciddi alıcı varsa satılık dylan mevcut, ufaktan modifiyeli :)[/QUOTE

ben izmirdeyim ama meraktan dolayı bi fiyatı sorabilirmiyim

-BSI-
25 Mart 2008, 20:50
izel abi senin modifiyede ufaktansa artık . :)

Yusuf.Akce
26 Mart 2008, 00:19
Ne satması ya şu yaralarım geçsin motoruda tamir ettireyim gezecem :D:D

Motorun garajda o halde yattığını ve günlerce yatacağını bilmek çok üzücü honda bayiye kalsa 2 grenaja 2 milyar alacak...

Bide kazadan sonra arka fren çok gevşedi rampa aşşağı tutmaz oldu sizce neden olabilir ?

Deryali
26 Mart 2008, 12:00
Arkadaşlar işte huzurlarınızda , honda dylan deauville 150 bu model aldığımız duyum a göre 2008 de Türkiye de olcakmış:))))

http://img239.imageshack.us/img239/2028/3088hdylan15002tyycopyzn3.jpg (http://imageshack.us)

http://img239.imageshack.us/img239/2028/3088hdylan15002tyycopyzn3.jpg

Arkadaşlar bu modelin 2008 de tr ye geleceğini yazmıştınız. Ben bu motorda yan çantalardan başka farklı birşey göremedim

Bu arada hakikaten yan çantalar Dylan'a çok yakışıyor. Bi aprat bulupta kappanın yan çantalarını dylan a takabilsek çok güzel olurdu.

http://www.gungormotor.com/urun_imgs/ur242.jpg

İşte bunlar. Fiyatıda 275 eurocuk :)

izel
26 Mart 2008, 12:26
yusuf sana tekrar geçmiş olsun. arka arkaya kötü tecrübeler yaşamışsın.
sakin kullanmak lazım ilk zamanlarda motoru, alışma süresini aşana kadar sonra zaten ufak ufak hızlanıyorsun.
Ben ilk kullandığımda 40-50km arası hız yapıyodum.
sahibinden.com da her parça mevcut, yanlış hatırlamıyorsam kafa grenajı 100-150ytl.

Deyali,
O resimde gözüken dylan, pek muhterem arkadaşımız wes tarafından photoshopla yapıldı. Türkiye'ye öyle bir model gelme şansı yok çünkü dylan üretimden kalktı. Güzel bi espri olmuş orda :)

Satılık işine gelince ciddi alıcı konumunda olanlar varsa pm atsınlar.

izel abi senin modifiyede ufaktansa artık . :)

motor hondalıktan çıktı valla :)

koray gfb
26 Mart 2008, 12:33
izel meraak ettim modifiyeli falan bi resim koyarmısın :)

Deryali
26 Mart 2008, 12:38
Dylanın üretimden kalkması ne kadarda yersiz bi davranış oldu. yerine gelen ps150 yi fuarda görünce daha da bi beğenmedim. Yani honda deseki ver senin dylanı al bu ps150 yi üzerine parada istemiyoruz güle güle kullan...
-yok derim almayayım.

koray gfb
26 Mart 2008, 12:43
bende beyenmedim şu tipe bakarmısın biraz daha yakışıklı olabilirdii
http://img404.imageshack.us/img404/880/img0013ff3.jpg

Deryali
26 Mart 2008, 12:47
koray hakikayen bu ne ya ): ?
Honda'dan bunu beklemezdim.

Ben bu makine 4 bin ytl olur. Honda Activa ların yerini alır artık pizacılar bu motora geçer diye bekliyordum açıkçası. Ancak dylan niyetine bu makineye kimse 6500 e yakın para veripte bunu almaz..

Kısa da bi hesap yapalım. Motoru alınca
120 euro = Ön Cam
45 Euro = ön cam aparatı
150 Euro = Arka çanta
13 Euro = yan ayaklık
= 328 euro neredeyse + 650 ytl

Yani bu aksesuarları da taktırıp motor bişeye benzesin dersen 7000+ ı gözden çıkarman gerekiyor.

Bunun yerine gidip Enjeksiyonlu modell piaggio beverly 250ie yi 7300 ytl ye almak çok çok daha mantıklı değil mi ?

http://www.mojskuter.com/images/stories/modeli/piaggio/beverly_250_2007.jpg

http://katalog-motocyklu.cz/img/honda-ps-150i-1.jpg

koray gfb
26 Mart 2008, 13:46
haklısın bunun yerine senin dediğin gibi beverly 250 yi almak çok daha mantıklı bence bu tutmaz fiyatı iner gibime geliyor

izel
26 Mart 2008, 15:06
eski sayfalarda vardı resimleri. görüntüde çok bişi yok 1-2 sticker var, o kadar.
parça olarak da fren diskleri, egzoz, varyatör, kayış, debriyaj vs.. var.

GökhanYENİCELİ
26 Mart 2008, 20:24
Motoru açmak için uzun yol yapayım dedim, ama dönüşte açılacak bi yerim kalmadı :(

Tırı sollamak için sol şeride çıktığımda sol şeritte kimse yoktu sollamaya devam ederken yandan bi tane beyaz vito geçmeye başlamıştı ama ben sol şerttitteyim o sol şeritide aşmış bi şekilde banketten geçmeye çalışıyo nereye yetişmeye çalışıyosa her neyse bu beni solladım sanıp sağa şeride girmek için bi kırdı motoru devirdi :S Ortalama 90 km\h hızla giderken...

Motor çizik içinde kaldı şu ana çizik olmayan parçası kalmadı çamurluk sağ sol çizik içinde far grenajı öyle , gidon grenajında göçme var sol arka grenaj çizik alt grenajları söylemiyorum bile aynanın biri yok sol fren kolunun topuzu kırılmış bide gevşemiş heralde tutmuyor, artçı için olan ayak koyma yeri bozulmış , motor orta sehpaya alınmıyo kaza sırasında yamulmuş olacakki motoru orta sehpaya aldığımda kendini tekrar salıyo bırakır bırakmaz....Anlıcanız motor belediyenin çöp kamyonlarından farksız hale geldi...

Sol Ayna
Sol Fren Kolu
Orta Sehpa
Sol Artçı Ayaklığı bana ne kadara mal olur ?

+Sağ ve sol elcik fiyatlarını bilen var mı ?

büyük geçmiş olsun sizlere bişey olmasında honda'da motorda parçada çok:cat:

hamdi-hmd
27 Mart 2008, 01:41
selamlar ben 1 yıldır honda dylan sahibiyim fakat sitenize yeni geldim beni de aranıza alırsınız artık:) rresimlerimi eklicem şu an da onlar la uraşıyorum zaten bu konuyu baya okudum çok beyendim:)

http://img404.imageshack.us/img404/1493/dscn0815ie0.th.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=dscn0815ie0.jpg)

http://img142.imageshack.us/img142/2227/dscn0819am2.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=dscn0819am2.jpg)

http://img142.imageshack.us/img142/7056/dscn0826tj6.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=dscn0826tj6.jpg)

http://img291.imageshack.us/img291/794/dscn0833ox1.th.jpg (http://img291.imageshack.us/my.php?image=dscn0833ox1.jpg)

işallah becere bilmişimdir ilk defa resim yüklemeye çelıştım beceremediysem kusura bakmayın:)

koray gfb
27 Mart 2008, 02:20
hoşgeldin adın nedir yazmamışsın vayy ön falan kaldırıyorsun sondan 2. resimde uçmuşsun naptınn sen öle ya :) resimler güzel :cat:

hamdi-hmd
27 Mart 2008, 11:35
saol adım hamdi fethiye de yaşıyorum elimden geldiince sürüyorum daha dorusu sürmeye çalışıyorum daha örenilcek çok şey var:) acemi sayılırım

Deryali
27 Mart 2008, 11:38
Dylan'la Şu ön kaldırma işini nasıl yapıyorsunuz Allah Aşkına ?
Gerçekten merak ediyorum teknik olarak bilgi verebilir misiniz ?

hamdi-hmd
27 Mart 2008, 11:48
abi valla ben de ilk başlarda çok merak ediyodum boş bi alanda hergün hergün çalışa çalışa kendim örendim öncelikle arkanda kimsenin oturmaması gerekiyor ve arkada oturanın ayaklıkları açık olucak ve sen onlara basıcaksın ayakta durup motoru zıplatıcaksın yani öne ağırlığını bir anda verip yukarı motor zıpladığı anda gazı kökleyip kendini geri verceksin tabi belli bir yükseklikte kalktıktan sonra gazı ayarlıycaksın yani bi anda ilk kökleme sadece ön tekerin yerden kesilmesi için daha sonra zaten yavaş yavaş ön kalkık dengeyi sağlıyorsun ve gitmeye başlıyorsun çok zor birşey değil sadece zaman ve çalışma isteyen birşey

Deryali
27 Mart 2008, 11:50
enteresan ama mantıklı geldi. peki Ön maşa ve çatala zararı yokmu ön tarafı yere birden indiriken.

-BSI-
27 Mart 2008, 11:55
Hamdi hoşgeldin de amortisörlerin ne durumda merak ettim??

Ali abi ön kaldırma işi kolay arkaya bile düşebilirsin motoru okadar rahat kalkıyor. :) illaki öğretin banada diyosan hafif gaz ver debriyaj bir kavrasın sonra motor boşa atmadan gidebileceğin en yavaş hıza kadar düş. Sonrası kolay asıl gaza çek ön tarafı kendine. Dediğim gibi dikkat et arkaya aşırma motoru. :) Ama yapılmasını tavsiye etmiyoruz...

Deryali
27 Mart 2008, 12:01
Abi zaten benim amortisorler de büyük ihtimal sorun vardır. Kaçamadığım o kadar çukur olduki. hele bi tanesini anlatayım size:

ikinci köprüden Avrupadan - Anadolua geçerken en sağdan gidiyorum ( sağında sağı işte arabaları sağlaya sağlaya ) Sonra birden yol daralıyor hızım 90-100 falan artçımda var. Tam yolun daraldığı yerden sola geçişte koca bi çukur. Frene basmak imkansız hönnk diye daldım kolum kopacaktı valla o kadar sarsıldım. Dedim eyvah gitti ön takım taklavat. Gerçi bi anormallik hissetmesemde böyle az çok büyüklüklerde bi sürü çukura girdim.
Beat ile girseydim o köprüdeki çukur son çukurum olurdu ya...
Neyse sizce ön takımda bi sorun olmuş mudur ?

hamdi-hmd
27 Mart 2008, 14:37
önü indirirken birden gaz kesersen evet haklısın zararlı olabilir fakat önü kalkık ken indircenn zaman inerken birden assağıya doru gidiyo o sırasa ön inmeden yere deymeden önce tekrar gaza yüklenirsen yere ön tekern deymesine biraz mesafe kala tekrar gaza yüklenirseniz yere yumuşak iniyor teker sarsıntı çok az oluyor evet ilk aldıımda bende çok deli sürüyordum birkaçkere çukura girdim malesef arka jant çok hafıf bi bölümü çok farkedilmicek çekilde yamulmuş azcık bir zararı olurmu acaba?

walla bu motoru alma hikeyem de şöyle aslında geçen yıl motorlar hakkın da pek bir bilgim yok ama çok küçüklüğümden beri babama motor motor diyordum babam da iyi dedi honda da bitane dylan var dedi gittim baktm tipini ozamanlar beyenmedim (tabi özelliklerine bakmak ozaman aklıma gelmemsti anlamıyodum:D) daha sonra babama dedim yok dedim vitesli fiilan ikna edemedim aldı bunu sürdükçe hoşoma gitti sürdükçe hoşuma gitti şimdi ona bişey yapmaya kıyamıyorum içim gidiyor:) şu anda öyleyle ama ilk aldığım 6 ay böyle değildi yani motora yapmadığım benden çekmediği kalmadı motorun hakkatten çook sağlam motormuş 4 kere kaza yaptım ve ilk aldıımda ön kaldırma hat safadaydı ozamanlar bilmiyordum tabi önünü dan diye indiriyordum daha sonra bizim burda türkiye motocross yarışpisti var orda denedim çok yüksek bi rampa var cok hızlı olmasaada uçtum uzaktan hız alıp yine bisey olmadı motora:) olmuyor da yani bu arada 29-30 mart türkiye motocross yarışları3. ayak bizim burda fethiyede herkez burda benim tanıdıım olduu için gelcek olan varsa benle iletişime geçebilir.

GökhanYENİCELİ
28 Mart 2008, 17:12
enjeksiyonlu ve 6 silindirli dylan çıkmışta 2. ele bile düşmüş

http://www.sahibinden.com/honda_dylan_150_2006_model_430_km_de_honda_mutluha n_cikisli_orjiWQQaXQQ5221339WQQpXQQdisplayitem

Deryali
28 Mart 2008, 17:19
enjeksiyonlu ve 6 silindirli dylan çıkmışta 2. ele bile düşmüş

http://www.sahibinden.com/honda_dylan_150_2006_model_430_km_de_honda_mutluha n_cikisli_orjiWQQaXQQ5221339WQQpXQQdisplayitem

yok yaw hocam eli sürçmüş yazarken.:) :p
Eleman acemi besbelli

GökhanYENİCELİ
28 Mart 2008, 20:05
yok yaw hocam eli sürçmüş yazarken.:) :p
Eleman acemi besbelli

Kesin çünkü başka açıklaması yok:cat:

Mikuni
30 Mart 2008, 01:18
hondanın işine akıl sır ermez, güya pan european scooter (PS 150) enjeksiyonlu diye dylanı üretimden kaldırdı, peki türkiye şartlarını hiç düşündülermi? türkiyede namusuyla çalışan benzin istasyonları azdır, sulu bir benzine denk gelse ne olacak bunu düşünememiştir.
dikkat edin motor dylan ın motorudur, arka taraf 1e 1 aynı, değişen sadece ön taraf ki berbat edip bırakmışlar. ne gerek vardı? innovayı bile hatta forsayt ı da kaldırdılar. 1 sene bekledim adam gibi motor çıkacak diye. şimdi 2009 u bekleyelim. olsun ben 1 sene daha bekliyeyim, yeter ki honda dan başka motora binmeyeyim.

Deryali
30 Mart 2008, 13:50
Motorda ön kaldırma olayını denedim 1mm bile kaldıramadım :) Sonra o gece rüyamda kaldırdım :) Demekki ben bu işi ancak ruyamda becerebileceğim..

Honda PS 150 hakkında ise defalarca uyardım hondayı :p 4bine yapın şunun fiyatınıda pizzacılar alsın böylelikle daha kaliteli ve güvenli iş yapsınlar diye ama dinletemedim :pr:

Birde dün bir Dylancı ile karşışaştım Motosikletimi park ederken 40-45 yaşlarında bir abi yanıma geldi ayak üstü sohbet ettik. Motosikleti kırmızı renkti ve o kadar temizdiki yeni mi aldınız dedim . Yok dedi 2006 da aldım 20.000km deyim... Daha öncesinde beat var mış ve 2 kere beat ile Bodruma gidip gelmiş. Şimdide türkiye yi geziyormuş dylan ile.. İnternete de takılmıyor.. Yani haberimiz olmayan o kadar çok dylan cı varki aramızda...

Şimdi Honda Scooter almak isteyenlerin malasef pek bi alternatifi kalmadı.
Beat & Activa kullanıcıları zaten belli. Dylan kullanıcıları ise aldıkları motordan her zaman memnun kaldılar. PS'yi kimsenin tercih edeceğinide sanmıyorum. Dylan ve fes250 de üretimden kalkınca geriye SilverWing400'den seçenekler başlıyor. Ben SilverWing'i her kullanıcının tercih edeceğinide sanmıyorum. Elbette harika bir scooter ancak 400cc bi scooter herkesin ilk tercihi olmaz.

Bu durumda ille de hondadan başka scootera binmem diyen arkadaşlar yana yakıla DYLAN ikinci el arayayacak ve buda Dylan'ların 2.el piyasa fiyatlarını biraz daha canlandıracak.

Dylan'a alternatif motosiklet almak isteyenlerin bakabileceği scooter modelleri şunlar olabilir - piaggio beverly 250ie, Runner 200, Yamaha x-max 250...
Bunlarında fiyatları ve yakıtları Dylan kadar ekonomik değil.

Önümüzdeki günlerde şekillenecek olan tercihleri hep beraber görmek ve konuşmak dileği ile...

kemal17
31 Mart 2008, 18:33
Bende Dylan alıcam ama peşin fiyat nedir?
Antalyadan alıcam peşin 5000 ytl verirler mi?

-BSI-
31 Mart 2008, 18:43
5.500+plaka fiyatı. Anca 50 lira indiriyolar oda pazarlık yapmadık demeyesin diye. :)

hamdi-hmd
31 Mart 2008, 23:39
ben dylanı alırken 5 750 idi geçen yıl bu zamanlarda herkeze 5750 den satmışlar fethiyede alanlar la konuşmuştum babama söyledim konuştu allem etti kallem etti 5 500 e aldık:) deneyin yine siz plakayı da zaten onlar halletti:) honda ps hakkında da bence okadar da kötü diil iirenc ama görünüş olarak yani özellik olarak anjiksiyonlu olması iyi bence satar gibi geliyo bana ama dylan kalkmasaydı dylan daha cok satardı çünkü şimdi ben alcak olsam 2. el bi dylan alcaama ps yi tercih ederdim. edermiydim acaba?:D tabi dylanına bağlı:)

mevlutgs
31 Mart 2008, 23:54
ya üstadlarım bende 2 aya kalmaz seçimimi dylandan yana düşünüyorum ama 2.nci el tabi olacak şöle 05 06 yda 07 model bir dylan fiyat konusunda 3.500 3.800 arası km 7.000 12.000 arası bulabilirmiyim istanbulda ? sahibinden.com a bakdım valla pek yok gibi satan ama size danışayım dedim

cem-beat
01 Nisan 2008, 00:19
ya üstadlarım bende 2 aya kalmaz seçimimi dylandan yana düşünüyorum ama 2.nci el tabi olacak şöle 05 06 yda 07 model bir dylan fiyat konusunda 3.500 3.800 arası km 7.000 12.000 arası bulabilirmiyim istanbulda ? sahibinden.com a bakdım valla pek yok gibi satan ama size danışayım dedim

mevlut dediğin doğru walla pek 2 . el yok

satan adamda sıkışırsa satıyo yoksa yok öle dediğin gibi temzi dylan 1 ay evvelde ben öle bi tane kaçırdım adam sıkışmış 3000 km de camlı topcaseli 2007 yi satıyodu 3700 ytl ye ama o zamanlar durumum yoktu şimdide öle motor yok napalım beklicez daha

-BSI-
01 Nisan 2008, 00:35
Dylanlar kara borsa oldu. Satan yok alıcı çok. Ben almadan önce 0 kmsine patır patır zam geliyordu. Biz aldık bidaha zam mam gelmedi. En yüksek fiyattan aldık allaha şükür. Şimdi bari 2.eli artsa da yüzümüz gülse. :) Gerçi daha çok uzun bir süre Dylanımı satmayacağım hatta keşke bundan sonraki motorumu Dylanı satmadan alabilsem.