Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
sersin1978
24 Ekim 2007, 21:26
hal saha maçı var beyler katılmak isteyen olurmu CUMARTESİ SAAT 8,00-9,00 AKŞAMI GÖZTEPE PARKIN İÇİNDE
GELMEK İSTEYENLER ADINI YAZSIN LÜTFEN YENİ DYLANCILAR BU TANIŞMAK İÇİN FIRSAT HADİ BEKLİYORUZ
Gts.Minimum
24 Ekim 2007, 22:59
S.a. size bi sorum olacak dylan team :)
Sizin gezi ekibinin boy ve kilolarını öğrenebilirmiyim ?
Boy 1.85 Kilo 90 Benim.Bu aletle yapabilieceğim max hız kaç ıt sizce ortalama bi değer veren olursa sevinirim :silent:
4 Ay kaldı be...
haluk23
25 Ekim 2007, 01:39
herkese merhabalar,
bir süreden beridir honda dylan forumuna katılmak üzere bilgisayarımda yazmakta olduğum roman gibi ilk mesajımı bir türlü bitiremedim. ya bir yerini değiştiriyorum ya da bir şeyler ekliyorum. sizlerle tanışmak için şimdilik böyle bir giriş mesajı yazıyorum. ancak asıl mesajımı inşallah üç vakte kadar bitirip fikirlerinizi alacağım.
şimdilik kendinize iyi bakın,
saygılar.
haluk
koray gfb
25 Ekim 2007, 01:47
olsun bu girişte güzel :)hosgeldin arkadaşım dylan forumuna :) haluk motorun dylanmı ?
sersin1978
25 Ekim 2007, 19:19
kilo 96 maksimum hız yolun durumun göre değişiyor meyilli yolda sinyalde düz yolda 130-135 hafif bir kişi 140 a dayıyo ibreyi
haluk hoş geldin bu arada beyler maç için katılım niye yok kimseden ses çıkmıyor kimse ronaldinho olmanızı istemiyo sizden maksat spor
haluk23
26 Ekim 2007, 21:52
Arkadaşlar selam,
Honda Dylan forumun tüm sayfalarını okudum, gezi fotoğraflarını inceledim, Dylan’a alternatif olabilecek diğer scooterların forumlarına da göz attım ve şimdi ilk (artık ikinci) mesajımla buradayım. Yazdıklarınızdan gıyaben de olsa hemen hemen hepinizi tanıyorum ve forumdaki ve özellikle de Dylan forumdaki paylaşım, düzey ve dostluk bana bu satırları yazdırıyor. Aralık 2007 de inşallah A2 ehliyetimi alıyorum. Ortaöğretim ve üniversite yıllarım bisiklet üzerinde geçti. ODTÜ arazisi içinde bisikletimin teker basmadığı yer kalmamıştır herhalde. Ancak neredeyse 4-5 yıldır iki tekerden uzaktım otomobilli hayat yüzünden ve otomobille trafikte takılıp kalmak, kuş uçuşu 3-4 km olan bir mesafeyi trafikte yarım saatte almak, varacağım yere ulaştıktan sonra bir de park yeri aramak ve bazen bulduğum park yerinin varacağım yerden 1 km kadar uzakta olması ve dolayısıyla bir o kadar yolu geri yürümek bıktırdı artık. Eski iki teker günlerime dönmek istiyorum fakat açıkçası hiçbir motorlu iki tekerliye güvenmiyorum Türkiye’de. Bir süre İngiltere’de yaşadım ve orada gerek yayalara ve gerekse de motosiklet kullanıcılarına gösterilen saygıyı biliyorum ve bu maalesef ülkemizde yok ve bu da beni tedirgin ediyor. Buna rağmen yine de iki teker sevgisi ve güvenlik ikilemimi gözardı ederek:
A) Ankara’da havanın soğuk ve yolların buzlu olabileceği 4-5 ay dışındaki dönemlerde kullanmak üzere bir scooter almak istiyorum. Neden mi scooter? Öncelikle yoldaki muhtemel bir ıslaklık veya çamur tekerlekler vasıtasıyla kıyafetlerime bulaşmayacak. Hem sonra kullanımı kolay, vites derdi yok ve sıkışık trafikte çok kıvrak. Bu amaçla beğendiğim modeller ise: Honda Today, Honda Dylan, ya da Dylanın yerine muhtemel gelecek olan PGM-F1 yakıt enjeksiyonlu 125 cc Honda Ps125i. Honda Today işimi görür. Birkere çok şirin. Alırsam hiç satmam herhalde. Arabanın arkasına at yazlığa ve herbiyere götür. Sadece 70 kg. Çaprazlama asansöre bile sığıyor. Yakıt tüketmiyor, kokluyor. Sürati çok fazla değil ama ben yazın Bozcaada’da scooter kiraladım Yamaha Bws ve tüm adayı turladım 50’yi geçmeden. İhtiyaç bile duymadım daha fazlasına. Galiba bisiklet dönemimde Dikmen kavşağından Aşti’ye kadar olan inişte hız ihtiyacımı giderdim! Scooter konusundaki ikinci alternatifim ise Dylan. Kesinlikle çok yakışıklı. 70-80’i geçmeyi düşünmediğim için çok fazla bir yakıt da yakmaz. Belki eşimi alıp Kırkkonaklar-Y. Ayrancı arası kayınpeder ziyaretlerini de onunla yapabilirim hava uygun olursa. Dylan ile ilgili olabilecek tek sıkıntı, birkaç yıl içinde muhtemelen satışının bitecek olması çünkü artık karbüratörlü modeller bitmek üzere. Onun yerine yukarıda bahsettiğim Honda Ps 125i gibi birşey alınabilir ama bu uzak bir ihtimal çünkü henüz ülkemizde satılmıyor bile. Ayrıca fiyatı da daha pahalı olacaktır enjeksiyonlu olduğu için.
B) Eğer scooter ile başlarsam motosiklet işine, biliyorum ki otomatik vites olması alışkanlık yaratacak ve böylece ileride vitesli bir modele geçmek istediğimde zorluk çekeceğim. Eğer motor işine bulaşırsam yine biliyorum ki dağ bisikleti tecrübemden dolayı bir enduroya binmek olacak bir süre sonraki hedefim. Honda Transalp ya da BMW F 650 GS ikilemini yaşayıp Transalp falan diyeceğim herhalde. Ancak scooter ile başlarsam ve sonradan bu tür motorlara büyütürsem işi, yolda bir de vites değiştirmem gerekecek bu durumda mazallah! Bu yüzden diyorum ki acaba ilk alacağım motosiklet scooter değil de vitesli bişey olsun ama giyeceğim kıyafetlere çamur vb. bulaştırmadan işe gitmemi sağlasın (üniversitede hocayım bu arada). O yüzden, başlarda pek tipine alışamasam da şimdileri gözüme o kadar da kötü gözükmeyen Honda ANF 125 Innova mı ile mi başlasam acaba? (öyle diyorum ama Dylan ile kıyas kabul etmez görünüş olarak onun da farkındayım) Hem yanılmıyorsam Innova vitesli ve debriyajı yok. Yakıt tüketimi de hiç fena değilmiş vitesli olduğu için.
Neyse arkadaşlar demiştim size uzun bir mesaj yazmaktayım diye. Sizlerden ricam iki tekerde güvenlikten başlayıp bahsettiğim model seçimlerine kadar tecrübelerinizle bana yol göstermeniz ve varsa başka model – tür olarak da yönlendirmelerinize açığım zira ilk motorumu almama en az 1 ayım var.
Koray GFB ve Sersin 1978 arkadaşlarım teşekkür ederim ve hoşbuldum. Sayenizde bir motorum olacak hayırlısıyla.
Saygılar.
Haluk
prolixin
26 Ekim 2007, 23:08
Şimdiden ne alırsanız alın, hayırlı olsun, zaten kafaya koymuşsunuz almayı..
Öncelikle Honda Today(50cc) ufak şirin ama kısa mesafeler için ve tek kişi için tasarlanmış..Belki 2. motorunuz olabilir, belki yazlıkta gezersiniz..ama uzun süre idare edemezsiniz.Ben yaklaşık 20000km Honda activa(100cc) kullandım, çok memnundum ama yetmiyordu..Şehir içinde bile olsa, max 80 bile yapıyor olsam, aletin seriliği, 2. kişi ile yokuşlardaki performansı önemli..Dylan beni bu anlamda tatmin ediyor..Yani hızlı gitmeyecek bile olsanız tork ve güç işe yarıyor..Kısaca dedikleriniz arasında Dylanı öneririm..
Otomatikmi, yoksa vitesli mi konusundaki öngörünüz doğru..ilk vitesli kullanırsanız, heleki dylan ve üstü gibi bir aletten sonra vitesliler angarya gelebilir (bana biraz öyle geliyor)..ama enduro tarzı bir aletle dağa taşa çıkma isteği bendede var..ilerde öyle bir alet alabilirim..ama 2. motor olarak..Şu an şehir içinde Dylandan daha iyi bir alet düşünemiyorum..Güçlü, hafif, bagajı var, yakıtı iyi , yeterince çevik ve ufak..daha ne olsun..Vites olayına ama bişey diyemiyeceğim..Bu arada innovalar yarı otomatik vites denen bir sistem galiba, gerçek vitesli değil..debriyajı otomatik..Eğer öyleyse cbf 150 veya ybr125 öneririm onun yerine...
Bu arada motor giyimine baştan para ayırın..Kask, eldiven, mont, sağlam bir bot, pantalon..hatta kemer ve balaklama(geç keşfettim, süper bişeymiş..)..Tabi artçı içinde, yani eşiniz içinde bunları ihmal etmeyyin...
Belki bu giyim kuşam fazla gelebilir başta ama inanın gerekiyor..Zaten Türkiyedeki potansiyel tehlikeler mlaum, bunu yanında soğuk da çok sinsi bir tehlikedir..göz ardı etmeye gelmez..3-5 sene sonra kronik romatizma ve eklem ağrıları, bozuk böbreklerle pert olmayın..
Bendende saygılar sevgiler :)
haluk23
27 Ekim 2007, 00:09
prolixin arkadaşım,
mesajın için teşekkürler,
cbf 150 ya da ybr 125 güzel modeller olsa da zamanında bisiklet kullanırken çok muzdarip olduğum kıyafetlerime ve de özellikle paçalarıma su ve çamur sıçratma konusunda beni üzecek gibi duran modeller. bu yüzden bunları düşünmedim hiç.
Innovalar debriyaj olmadan vites değiştirtiyor senin de belirttiğin gibi ve zaten şu an debriyaj + vites istemiyorum önceliğim rahatlık ama innovadaki debriyajsız vites nispeten kolay ve daha sonra full manuel vitesli bir sisteme geçişte kolaylık olacağını düşünüyorum.
kıyafet konusunu hatırlattığın iyi oldu onunla ilgili tecrübelerin(iz) bana ışık tutacaktır ancak yazdığın kıyafet isimlerine yorum yapmak için balıklama(!) atlayacaktım neredeyse! o nedir öyle yahu?
saygılar.
sersin1978
27 Ekim 2007, 15:59
dylandan şaşmam hayatta başka söze gerek varmı
murat1977
29 Ekim 2007, 00:56
herkese selamlar arkadaslar beat kullanıcısıyım ve motorumdan gayet memnunum sorunsuz fakat artık yetersız gelıyor dylan ile vxr200 gılera arasında karasız kaldım dylan 5500 gılera 7600 sızce 2000 ytl fark vermek mantıklımı ayrıca 1000 km de 5500 ytlye gılera buldum cok karasız kaldım yardımcı olursanız memnun olurum
koray gfb
29 Ekim 2007, 01:20
gilera güzel motor bi arkadasımda var 2.0 arabayı 110 a kadar aynı anda görürsün dedi hızlı güzel motor ama araba gibi yakıyormus yakıt tüketimi çok fazla dylan çok uygun 150cc ye göre dylanda çok iyi gidiyor kalkısta gılerayı geçio
2000 ytl bence vverilmez 10 15 km için
ErdoganAktas
29 Ekim 2007, 01:57
Runner kesinlikle çok yakışıklı ve sportif bir alet. Ancak bir motorda başka özelliklere de bakmak lazım.. çinliler de çok yakışıklı motorlar üretiyorlar.. :)
Hondanın çok fazla ve yaygın bir servis ağı var. Türkiye'nin neresine gitsen bir Honda servisi bulursun.. Parçaları da normal bir pahalılıkta.. Ya Gilera?
Runnerin yakıt tüketimini bilemiyorum ama ben tek kişi hızlı kullanarak 9 lt benzin ile 260-280 km yol yapabiliyorum.
150 cc güç ile 110 -120 km hızı her an yapabilirsin. Yolun durumuna bağlı 130, çok zorlarsan 135 görürsün. 140 görüp uzun süre bu hızda gidebilmen yolun ve motosikletinin şartlarına bağlıdır. Ancak her hızda oldukça kıvrak ve dengelidir. Lastiklerini de değiştirirsen yollarda senden kralı yoktur.
Runner 200cc güç ile 160'ı çok rahat görür.
Kafanı birazda ben karıştırmış olayım :) Allah kolaylık versin sana.. güç iş seninkisi.. 2 el temiz bir dylan al... ;) kalana da kıyafet alırsın.. kıyafetin varsa lastiklerini değiştirirsin :)
sersin1978
29 Ekim 2007, 09:47
ibrahim aramıza hoş geldin kardeşim umarım kayıştan memnun kalmışsındır sürekli sen bindiğin için farkı anlamamış olabilirsin ama abi arada biniyorsa anlamıştır bu hafta sonu pazar sabah 7 gibi maltepe sahilden izmit taraflarına gidelim ve ya adapazarı taraflarına yol üstünden alışveriş yaparı oradanda kahvaltı geyik birde mangal patlattıkmı her zamanki gibi bomba olur bursadan ve yua başka yerlerden katılmak isteyen olursa bekleriz bize küsen bazı arkadaşlar vardı niye bizi kabul etmiyorsunuz diye
http://img91.imageshack.us/img91/691/spa0843mediumna7.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=spa0843mediumna7.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/6313/spa0091mediumav8.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=spa0091mediumav8.jpg)
http://img180.imageshack.us/img180/6770/spa0865mediumfq7.jpg (http://img180.imageshack.us/my.php?image=spa0865mediumfq7.jpg)
http://img136.imageshack.us/img136/2753/spa0864mediumfv1.jpg (http://img136.imageshack.us/my.php?image=spa0864mediumfv1.jpg)
http://img149.imageshack.us/img149/6173/spa0867mediumcp4.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=spa0867mediumcp4.jpg)
pardon en üsteki resimin maçla ilgisi yok şaka bir yanada en son denemem bu hız
http://img100.imageshack.us/img100/8170/spa0866mediumds3.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=spa0866mediumds3.jpg)
http://img401.imageshack.us/img401/8201/29ekim16op4.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=29ekim16op4.jpg)
http://img182.imageshack.us/img182/1956/29ekim14bf7.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=29ekim14bf7.jpg)
murat1977
30 Ekim 2007, 02:16
2.0cc arabayla 110 km surate kadar basa bas gıdıyorsa runnerı tebrık etmek lazım yakıt olarak benım beat 100 ylt cıvarı yokuyor bence bu 100 cc lık motora gore fazla bır tuketım runner cok yakıyor olabılır ama dylan la aynı devırlerde kullanılırsa yakıt dylandan daha az olacaktır bence .erdogan abının dedıgı gıbı 160 felan basarsak ıcer benzını dıe dusunuyorum tabı yanılıyorda olabılırım ikinci el dylanla arada cokda bır fark yok be abıcım 1000 ytl enfazla 1500 ytl vede dylan gıbı motoru alıpta 1000 km bıle yapmadan satan adam nasıl kuıllnmıstır yada nasıl kullanamamıstır rodaj olayı felan var en ıyısı sıfır dylan alayım bence basımıza bır ıs gelmesın.bılgılerınız ıcın tesekkur ederım sımdı aklıma geldı sıfır dylan alırken lastıklerını almasak fıtta duserlermı acaba sonucta hıc kullanılmamıs.soyle kalıte bır marka lastık alsam bızım yoların durumu malum lastık en onemlı sey bence ayrıca baska dylan almak ısteyen arkadaslar varsa haberleselım 2,3,tane bırden alırsak ındırım yaptırabılırız
ErdoganAktas
31 Ekim 2007, 01:36
sıfır dylan alırken lastıklerını almasak fıtta duserlermı acaba
Bence bunu bayiye söylesen önce güler sonra lastikleri bedavaya getirip sana yeni lastik satar. Ama almışken lastiklerini değiştirerek alman en güzeli tabi. Lastik kesinlikle en ciddi sıkıntı. Ben en az 4 defa lastik yüzünden devirdim motoru. Kaldı ki motosikleti ilk kez kullanmıyorum, diğer motosikletlerimin hiç birini devirmedim (biri hariç :) ama onda da lastiklerin suçu yoktu, mıcırlı viraja hızla dalmıştım ).
sersin1978
31 Ekim 2007, 11:36
İzmİt Gezİsİne Katilmak İsteyen Yokmu Beyler Pazar Sabah Saat 7,00-8,00 ARASI Cikiyoruz
sersin1978
02 Kasım 2007, 15:29
haftasonu zimit menekşe yaylası gezimiz var katılmak isteye olurmu acaba
pazar sabah 8 hareket maltepeden
EmirhanCoskun
02 Kasım 2007, 15:47
bende bir honda dylan cı olarak aranızdayım
kocaeli gebze den ;)
msn bybilemir@gmail.com
koray gfb
02 Kasım 2007, 17:14
hosgeldin sende kardesim aramıza adınız nedir ?
EmirhanCoskun
02 Kasım 2007, 22:19
ismim emirhan inşallah iyi vakit geçirriz
-BSI-
02 Kasım 2007, 23:33
Emirhan hoşgeldin. Gebze taraflarına gezilerimiz çok oluyor gerçi şimdi kışa giriyoruz ama pazar günü yine bir gezimiz var. Ben büyük bir ihtimalle gelemeyeceğim ama katılırsan pişman olmazsın. Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Tekrar hoşgeldin.
EmirhanCoskun
03 Kasım 2007, 06:41
size bir sorum olcaktı beyler
ben motorla seyir halindeyken mesala 60 la giderken arka ve ön frene birden asıldım. ve birden ön freni bıraktımmı halen sıkıyo arkayı bırakmadan bırakmıyo arka freni bırakınca tık diye bırakıyo neden acaba ?
-BSI-
03 Kasım 2007, 14:17
size bir sorum olcaktı beyler
ben motorla seyir halindeyken mesala 60 la giderken arka ve ön frene birden asıldım. ve birden ön freni bıraktımmı halen sıkıyo arkayı bırakmadan bırakmıyo arka freni bırakınca tık diye bırakıyo neden acaba ?
kombine fren sistemi var motorda. Arkayı sıktığın zaman belli bir miktar önüde sıkıyor. Ancak önü sıkarken arkayı sıkmaz. Sadece arka freni sıkarken sistem çalışıyor. Ön ile arka frene aynı anda asılırsan ve ön teker kayacak diye ön freni sıkmayı bırakırsan merak etme ön frendeki basınç azalır ama tamamen kalkmaz. Sebebi arka freni hala sıkıyor olman. Arkayıda tamamen bırakırsan ön frende kendini bırakır. Çok basit bir sistem. Eğer memnun değilsen iptal edilebilir veya fren dengesi değiştirilebilir. Ama işe yarayan ve oldukça faydalı bir sistem.
choconut
03 Kasım 2007, 21:39
arkadaşlar selamlar..bende motorumun 24bin bakımını yaptırdım bilgi vermesi açısından birkaç bişey yazayım istedim..
değişen parçalar.:varyatör kayışı,hava filtresi,buji,motor yağı,arka fren balatası..
bunun dışında motoru şasiye kadar söktük her civata ve kablo elden geçti kışın sorun yaşamamak açısından..debriyaj söküldü balatası iyi durumda olduğu için değişmedi temizliği yapıldı ve kayış değişti aslında durumu iyiydi ama kmsi dolduğu için değiştirdim..azda olsa azalmış olan antifiriz seviyesi dolduruldu..sübap ayarı yapıldı..
toplam ücret 299 lira tuttu,bunun içinde 4 saat işçilik 85 lira ve 45 lira kdv dahil..ayrıca servisin söylediği 1.5 kuşabaşılıda fiyatın içinde..:)
eskimekte olan lastiklerimide pirelli gts24 marka lastiklerle değiştirdim ön tarafta 110-90-13 ölçüsü korunurken arka tarafı ıslak zeminde daha iyi tutunma sağlamak amaçlı 130-70-13 yerine 140-60-13 ölçülerindeki lastikle değiştik,ayrıca lastiklerin hız indeksi 150km\h orjinal irc'lerde bu 120km..aslında riske giriyomuşuk üzerindeki lastiklerle 130-140 filan yapmakla bunuda sonradan öğrendim..bu lastik herhalde dylan için ilk oldu yada ben daha önce hiç bu ölçüleri başka bi dylanda görmedim..fiyat takma işlemi dahil 190 lira..şuan 30km yapabildim daha zamanla tecrübeleri paylaşırım sizinle..kazasız belasız sürüşler diliyorum hepimize..
EmirhanCoskun
03 Kasım 2007, 21:49
kombine fren sistemi var motorda. Arkayı sıktığın zaman belli bir miktar önüde sıkıyor. Ancak önü sıkarken arkayı sıkmaz. Sadece arka freni sıkarken sistem çalışıyor. Ön ile arka frene aynı anda asılırsan ve ön teker kayacak diye ön freni sıkmayı bırakırsan merak etme ön frendeki basınç azalır ama tamamen kalkmaz. Sebebi arka freni hala sıkıyor olman. Arkayıda tamamen bırakırsan ön frende kendini bırakır. Çok basit bir sistem. Eğer memnun değilsen iptal edilebilir veya fren dengesi değiştirilebilir. Ama işe yarayan ve oldukça faydalı bir sistem.
çok teşekkür edrim bu bilgiyi verdiğin için ya bende bundan memnunumda acaba dedim frenlerdemi sorun var. İyi bir sistemmiş saol
ErdoganAktas
04 Kasım 2007, 04:00
5 Kasım 2007 Pazar Günü Saat 12.00 de Küçükyalı Çamlık Cafe önünde buluşup sahilden Şekerpınar’a gittik. Şekerpınar’da Recep’in Yeri adlı ocakbaşında iyice dumanlanıp, enfes etleri götürdükten sonra kendimizi yollara vurduk. Akfırat yolundan, Ömerli’ye doğru ilerledik. Kurna köyü civarında model uçak kulübünün üyelerinin uçurduğu uçakları izledik. Sırapınarda kısa bir doğa yürüyüşü yapıp güzel bir göleti keşfettik. Daha sonra Cumhuriyet köyüne doğru ilerleyip Polenezköy’de bir çay içip, Kavacık’tan Kozyatağı’na geldik. Evlerimize dağıldık. Oldukça güzel bir rotaydı. Tavsiye ederiz.
Gezimizin Yol Rotasını görmek için tıklayınız
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&msid=111565875799091975726.00043e0d80843d6d38575&t=h&om=1&ll=40.983008,29.279251&spn=0.747456,1.277161&z=10
Gezimizin Fotoğrafları İçin Tıklayınız
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38109-sekerpinar-omerli-gezisi.html
baskan78
04 Kasım 2007, 23:34
erdoğan senin bu müthiş gezi planların kusursuz harika süper gelmeyen arkadaşlar çok sey kaçırdı özellikle mangalbaşı harikaydı 2 de yemek yedim hala acıkmadım süperdii daha sonraki uğradığımız yerler de güzeldi teşekkürler kanka
baskan78
07 Kasım 2007, 00:17
arkadaslar nerdesiniz yahu kış geldi herkes kayboldu yoksa motorlar garaja mı çekildi
EmirhanCoskun
11 Kasım 2007, 17:53
baskan78 valla birazcık öle oldu 1 haftadırki kontak çevirmedim daha bugün çıkartım yıkadım biraz dolşatım geldim hava buzzzz
valla beyler hiç üşenmedim 140 sayfaya baktım :D bişi sorcam bu motorla sinyalin altına inenler var bu kayış danmı yoksa bende inermiyim:D hiç deneme fırsatım olmadı :D
-BSI-
11 Kasım 2007, 23:40
valla beyler hiç üşenmedim 140 sayfaya baktım :D bişi sorcam bu motorla sinyalin altına inenler var bu kayış danmı yoksa bende inermiyim:D hiç deneme fırsatım olmadı
İyi rodaj+kısa cam+hafif sürücü+hafif meğilli ve az rüzgarlı yol+yüksek km+kayış
bunlar olduğu zaman arkadan gelen motorla ölçülen standart lastiklerle Dylan hızı 155 km. Birde pirelli lastik ki çevresi standart lastikten biraz daha uzun. Fiziksel olarak son sürat artar. O şekilde Erdoğan abi kaç bastı max daha henüz denenmedi. :) Bunlardan nekadar fire verilirse okadar azalıyor hız. Hiç biri olmazsa 120yi ancak görürsün.
EmirhanCoskun
11 Kasım 2007, 23:56
motor daha 2 binde :D:D:D: cam yok sürüc 55 kg yol üz rüzgar az kayış yakında daha erken demi :D
ErdoganAktas
12 Kasım 2007, 00:18
Kayış için daha çok erken bilemir. Motorunun en az 10.000 km yi devirmiş olması lazım. Zaten normalde 12.000 civarındayken kayışı değiştirmen gerekir.
EmirhanCoskun
12 Kasım 2007, 00:25
hım teşekkürler ErdoganAktas
choconut
12 Kasım 2007, 16:09
arkadaşım kayışın değişmi kilometresi 24bindir..
okayyorukcuoglu
12 Kasım 2007, 16:57
arkadaşım kayışın değişmi kilometresi 24bindir..
24 000 km dayana bilen kayış varsa bizde taktıralım markası neydi :bounce:
koray gfb
12 Kasım 2007, 21:14
24 000 deil ya çok gittin abi sen ben 15 bin falan biliyorum ama yanlış olmasın :silent:
celill
12 Kasım 2007, 21:49
bencede 24 bınde kayısta dıs kalmaz adamı yarı yolda bırakırr
sersin1978
13 Kasım 2007, 12:26
16 .000 de değişmek lazım o kadar riske girmeye gerek yok .ben de 16,000 değiştim aradaki fark gercekten cok
kadiRR_delisi
13 Kasım 2007, 13:38
benim kayış 28000 de bunu övünmek için söylemiyorum biraz geciktirdim sanırım. :S
okayyorukcuoglu
13 Kasım 2007, 13:46
benim kayış 28000 de bunu övünmek için söylemiyorum biraz geciktirdim sanırım. :S
birazmı :P üstündeki kayışın markasıneydi
choconut
13 Kasım 2007, 17:39
ben kayışımı 23600 de değiştirdim sıfırıyla arasındaki farkı ancak dikkatli inceleyenler anlayabilir yani o kadar temizdi bakıma giderkende 135 gördüm hiçbir sorun yoktu..servisin içine girip periyodik bakım tablosuna bakarsanız değişim kilometresini görebilirsiniz..24bin olduğu açıkça yazmaktadır ama bu tavsiye edilendir yani zor şartlar altında çalışan araçlarda daha öncede değişebilir isteğe bağlı..ustalarıda çok fazla dinlememek lazım onlara kalsa her bakımda motor yapmak isterler..:) 7 senedir 12 ay scooter kullanan biri olarak sölüyorum bunları boş konuşmuyoruz..
kadir abi rahat ol sen daha gider sendeki kayış,çok zorlama yeterki..
bu arada 140lik arka lastiğimdende çok memnunum..ilk yağış anında dahi hiçbir sorun yok kuru zeminde olduğu kadar rahat sürüş sağlıyor..keşke daha önce değiştirseydim diyorum kendi kendime..orta sehpa için pek sağlıklı olmadı ama napalım yapçak bişey yok..
EmirhanCoskun
13 Kasım 2007, 19:08
ben 15000 de değiştircem riske girmiyim :D
Arkadaşlar bir süredir ortalıklarda yoktum, geri geldim, varmı gezi programı ???
prolixin
14 Kasım 2007, 16:40
Benim eski aktivanın unutulmuş kayışı 30000 gibi kopmuştu...Şimdiki Dylanın kayışınıda en az 20000 e kadar kullanmak niyetindeyim...
ErdoganAktas
14 Kasım 2007, 23:39
Erhan yuh artık ortalıklarda görünmüyormuşsun.. iyi ki görünmüyon :P. Kış ortası neyin gezi planını yapcaz koca yaz geçti gelmedin şimdi gidelim desek mi gelcen. Yeni işinde daha rahatsın galiba.. Gene de havalar biraz güzelleşirse şekerpınar gezisini tekrarlamayı talep ediyorum.
denizcimuzaffer
14 Kasım 2007, 23:54
Dylançılar:)
Gezi bekliyom ben burada:silent: Yapmayınız böyle, soığuk moğuk, yağış mağış falan lafları geziyor topiğinizde:silent: sanırım hacklemiş birileri, derhal müdahale ediniz. Hiç duymadım böyle şey:mrgreen:hele Dylan dan...
ihsanhakan
15 Kasım 2007, 00:17
Dylançılar:)
Gezi bekliyom ben burada:silent: Yapmayınız böyle, soığuk moğuk, yağış mağış falan lafları geziyor topiğinizde:silent: sanırım hacklemiş birileri, derhal müdahale ediniz. Hiç duymadım böyle şey:mrgreen:hele Dylan dan...
Ya sonra sen resimleri koy,yok kaşarlı kğfte,balık,mantar........,bizimde içimiz gitsin dimi:queen::queen::queen:
sersin1978
15 Kasım 2007, 10:02
choconut şu değiştiğin kayışın markasını ve parasını yazarmısınebatlarıda tekrar rica edicem bende düşünüyorum lastikleri değişmeyi
erhan nerelerdesin bu ne yoğunluk numune lik bir kere geldin geziye bir daha yüzünü gören cennetlik
bu hafta sonu fuara gidiyormuyuz beyler pazar günü
ErdoganAktas
16 Kasım 2007, 20:01
Evet beyler gezi deyip duruyonuz.. Öyle uzak yerlere gezimiz yok ama pazar sabahı Lütfi Kırdar'a Motosiklet Fuarına gidiyoruz. E-5 Göztepe köprüsü altında saat 9.00'da buluşuyoruz.
prolixin
16 Kasım 2007, 20:21
Arkadaşlar fuara ben dün gittim, fena değildi ama çok küçük fuar..giriş 20 kağıt..netten %50 indirim olayı vardı ama halen geçerlimi bilmiyorum..
En sağlam katılan Suzuki gibi geldi, suzuki fiyatlarında baya bir indirim ve kampanya yapmışlar..SYM nin fiyatları güzel..Joyride200 sıfır olarak 3950, 6 ay krediyler 4200 ye geliyor..Arkadaşım neredeyse alıyordu...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO