PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

koray gfb
30 Eylül 2007, 22:21
celil sen bu soruları( erdoğan abi , servet abi , serkan abi ...) bunlara sorarsan daha iy olur ama uzun yola çık git gidebildiğin kadar motor agırza faln çıkarmaz benzin doldur git yane ama olsun dylanlada baslıyabilirsin bi kere kafaya koydunmu tamamdır ama sen bilirsin beat sonra sarmaz fln :mrgreen:

ErdoganAktas
01 Ekim 2007, 00:05
Walla celill kardeşim senin kafa epey karışmış. Ama doğru yolu buluyor gibisin. Beat iyi bir seçim olabilir. Bir süre sonra seni kesmeyecektir, işte o zaman onu satıp üzerine biraz daha koyup Dylan alabilirsin. Honda en kolay satabileceğin, 2. elini biraz araştırıp şansa bulabiliyorsun.
Dylan su soğutmalı olduğu için benzin ikmali yaptığın sürece sürekli gidersin ama motosiklet üzerinde durmanın da bi haddi var. Normal bir insan için dinlenmeden 300 km. gitmek kesinlikle sağlıklı bir davranış değildir. Uzun yolda 150-200 km de bir dinlenmede fayda var. Gün boyu motor tepesinde 200 km.den fazla yol yaparsanız 250. km.'de k..nızı hisstemezseniz, beliniz, sırtınız ağrılar içinde kalır.

koray gfb
01 Ekim 2007, 00:18
k..nızı :mrgreen: koptum buna erdoğan abi

vladimir
01 Ekim 2007, 17:51
1.400.-YTL daha fazla verip Fes 250 almak daha mantıklı değilmidir. Aralarındaki fark 1.400.YTl den çok daha fazla eder gibi geliyor bana, ne dersiniz karar aşamasındayım.

celill
01 Ekim 2007, 18:25
tesekkür ederim erdoğan abi ve koray beatlerin ikinci elını arastırıyorum ıssallah temiz bise bulcam ama 1 sene sonra falan benı sımdılık beatın kesmeyecegını dusunmuyorum ama ılerde beat yetmeyecektır ıste o zaman dylana gecebılırım verdıgını bılgıler ıcın cok tesekkur ederm ıı sohbetler :mrgreen:

KAARİA
01 Ekim 2007, 18:54
1.400.-YTL daha fazla verip Fes 250 almak daha mantıklı değilmidir. Aralarındaki fark 1.400.YTl den çok daha fazla eder gibi geliyor bana, ne dersiniz karar aşamasındayım.

Ben de karar verme aşamasında olanlardanım ve ilk araştırdığım ve ilgilendiğim motor fes 250 idi daha sonra vitesli öğrenmenin daha uygun olacağını düşündüm ve fiyat olarak da ilk motor olarak da daha uygun bir motor olarak cbf 150 yi düşünüyorum. Ama bakalım Allah Kerim alacağım güne kadar belli değil :bounce:

vladimir
01 Ekim 2007, 19:17
Keşke dylan biraz daha ucuz olsa ,ağabeyi o fiyata satılıyorken biraz pahalı kalıyor.

denizcimuzaffer
01 Ekim 2007, 19:23

Dylan Topiğine yazmak zor olacak ama:mrgreen: Dylan süpper bir motor elbette:cat: Foresight alırsan kesinlikle pişman olmayacaksın. Ben 6000 Km yi geçtim, özellikle 2 kişi ile torku yüksek olduğundan uzun yollarda rahat. Selesi büyük vs. Ben Foresight derim. Aradaki 1400 YTL den daha fazla eden bir fark olduğunu eklemeliyim. Ancak muhakkak yeni modelinden al, katalitik konventör, combine fren sistemi gibi ek özellikleri var.:cat:
Herkesin gönlüne göre bir motoru olur umarım:)
Dylancılar darılmazlar bana:mrgreen:

-BSI-
01 Ekim 2007, 21:41
Muzaffer abi teesüf ederiz. sen şimdi bize kazıklandılarmı demek istiyorsun ?? :queen::cherry: hem foresightta yaşlı işi ne o öyle manda kasa mercedes gibi aile boyu :cherry: biz action seviyoruz bikerem. Gerçi yaşlı biride okadar kısa bi sürede nasıl 6000 km yol yaptı bilmiyorum ama foresight yaşlı işi olsa gerek herhalde yani galiba öyle olsa gerek :):):)

koray gfb
01 Ekim 2007, 21:53
öyle ölye :) dylan genç işi :P dylanla aynı para olsa yine dylanı seçerdim belki :P

muratd
02 Ekim 2007, 04:34
arkadaşlar amann dikkat...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/37094-9300-kmde-sattigim-dylan-3500-kmye-nasil-geldi-herkes-okumali.html

-BSI-
02 Ekim 2007, 10:30
Demekki düşürülebiliyormuş km. :) bi emin olamadığımız konu o vardı onuda öğrenmiş olduk acı bir şekilde. Neyse murat sana dokunan bişey olmamışda alacak adamı bilgilendirip motoru elinde patlatmak lazım bence. ama onuda nasıl yapacaksın.?

celill
02 Ekim 2007, 18:40
muratd abı senın gecen sayfalarda motorunu sattını duydum eger senın ıcın ozel bı nedenı yoksa soylermısın motordan memnun kalmadımı yoksa bu arada fes 250 nası bı motor hangı marka kac para acıklarsanız :cherry:

muratd
02 Ekim 2007, 22:17
muratd abı senın gecen sayfalarda motorunu sattını duydum eger senın ıcın ozel bı nedenı yoksa soylermısın motordan memnun kalmadımı yoksa bu arada fes 250 nası bı motor hangı marka kac para acıklarsanız :cherry:

memlekette bi iş kurmayı planlıyorduk paraya ihtiyaç vardı ama sonradan işi kurduk motoruda satmaya gerek klmadı..motor çok güzel ya memnunum..bunu satarsam tek satma nedenim cbf1000 olur:D:D

celill
02 Ekim 2007, 22:40
anladım bende sattın sandım da neden dıye merak ettım az once yamaha xmax a baktım superbı scooter :mrgreen:

+17
03 Ekim 2007, 00:28
Herkeze merhaba aslında benim aklımda honda cbr 125r vardı ama bayi ye gittiğimde onu görür görmez şok oldum mopet gibi bişey ama sakın cbr ciler yanlış anlamasın motoru küçümsemiyorum ama bana çok ince geldi ve bütün hayallerim yıkıldı onun için dylan almayı düşünüyorum allah nasip kısmet ederse haziranın ilk haftası ehliyete yazılacam ve ehliyeti aldığım zman haftada 200 km fln yaparım diye düşünüyorum yani moturun artıları eksileri nelerdir ve en merak ettiğim konu cbr 125 i geçermi ve uzun yolda rahatsız edermi siz değerli abi ve kardeşlerimden yorumlarınızı bekliyorum

ErdoganAktas
03 Ekim 2007, 02:32
Eğer uzun yol seviyorsanız, 2 kişi kullanacaksanız, rahat rahat giderim bana hız lazım değil diyorsanız o halde FES 250 alın. Satarken epey zorlanırsınız ama uzun yolda rahat edersiniz, sizi istediğiniz yere götürür, zevk verir. Ama her zaman tek kullanacaksanız, arasıra arkama birini atarım diyorsanız, yollarda atik olmalıyım ağır kasa bana gelmez diyorsanız Dylan derim. Aradaki fiyat farkını başka seylerle kıyaslayın. İkisinin kullanım şekilleri bambaşka bu racing mi alsam chooper mı alsam diye sormak gibi birşey. Bu karar aşamasında yaşın da etkisi mutlaka var tabi. Bir kere dylan ile uzun yola çıkmak kesinlikle biz ortayaşlıların işi değil.. gençler gider ama bizim her tarafımız ağrı içinde kalır. Ama Foresightte böyle bir sıkıntı yaşamazsınız.

konti
03 Ekim 2007, 09:46
erdoğan hoca benim akü sorunum devam ediyo.aküyüde deiştirmediler,birşey yok aküde diyorlar.ben bu servisi nereye şikayet edecem?selamlar.

denizcimuzaffer
03 Ekim 2007, 22:10
Muzaffer abi teesüf ederiz. sen şimdi bize kazıklandılarmı demek istiyorsun ?? :queen::cherry: hem foresightta yaşlı işi ne o öyle manda kasa mercedes gibi aile boyu :cherry: biz action seviyoruz bikerem. Gerçi yaşlı biride okadar kısa bi sürede nasıl 6000 km yol yaptı bilmiyorum ama foresight yaşlı işi olsa gerek herhalde yani galiba öyle olsa gerek :):):)

Canım kardeşim BSI, Foresight satışları patlamış bu yaz:silent: Enteresan, daha önce vitrinlik olan motor yok satıyor:silent: Kazık yeme esprisi için ise:mrgreen: Dylan, sevenleri için bilindiği üzere süpper makinedir:cat: foresight biraz yaşlı işi diye düşünmen normal tabii:mrgreen: Az iri, sağa sola dalmaya Dylan Canavarı gibi müsait değil. İkisi gerçekten farklı amaca yönelik makineler. Ama dediğin gibi, Dylan olsa bu kadar Km yapabilirmiydim denizcieylem ile beraber, bilmiyorum:mrgreen:

:queen:
Eğer uzun yol seviyorsanız, 2 kişi kullanacaksanız, rahat rahat giderim bana hız lazım değil diyorsanız o halde FES 250 alın. Satarken epey zorlanırsınız ama uzun yolda rahat edersiniz, sizi istediğiniz yere götürür, zevk verir. Ama her zaman tek kullanacaksanız, arasıra arkama birini atarım diyorsanız, yollarda atik olmalıyım ağır kasa bana gelmez diyorsanız Dylan derim. Aradaki fiyat farkını başka seylerle kıyaslayın. İkisinin kullanım şekilleri bambaşka bu racing mi alsam chooper mı alsam diye sormak gibi birşey. Bu karar aşamasında yaşın da etkisi mutlaka var tabi. Bir kere dylan ile uzun yola çıkmak kesinlikle biz ortayaşlıların işi değil.. gençler gider ama bizim her tarafımız ağrı içinde kalır. Ama Foresightte böyle bir sıkıntı yaşamazsınız.

Erdoğanım Naked' a dönmesi müsaitim ve derhal lazımım:queen: Ne demek hız lazım değilse...:mrgreen: benim denizciforesight' ı geçen bir Dylan bulursam hemen o na terfii edeceğim:queen: Dylan alıp da aplanı dylana alıştırmış olaydım heralde başka motur da istemezdik, ama bu saatten sonra zor:) Rahatlığa alıştı bir kez:cat:

:queen:

Erdoğanım Naked' a dönmesi müsaitim ve derhal lazımım:queen: Ne demek hız lazım değilse...:mrgreen: benim denizciforesight' ı geçen bir Dylan bulursam hemen o na terfii edeceğim:queen: Dylan alıp da aplanı dylana alıştırmış olaydım heralde başka motur da istemezdik, ama bu saatten sonra zor:) Rahatlığa alıştı bir kez:cat:

+17
04 Ekim 2007, 00:22
cvp larınız için tşk ederim kararımı verdim artık bende dylan cıyım ehliyet alır almaz motor kapıda:) saygılar

vladimir
04 Ekim 2007, 08:47
Şöyle bir fiyatlara bakıyorum mesela hyosungun bir maxi scooterı var keza kymco grand dink var yamaha çok pahalı onu geçiyorum,piaggio var ama honda fes 250 son fiyatıyla hepsinden daha cazip gözüküyor.Bu arada gözlerim devamlı motor arıyor caddelerde bu hastalık beni iyice sardı ne zaman iki tekerli bir şey görsem kilitlenip kalıyorum.Motoru olan bir arkadaşımda yok ki en azından artçı olsam.

ErdoganAktas
05 Ekim 2007, 00:11
Denizci yollarda seni ağlatmak istemem, o yüzden yollarda benden uzak dur :cherry: zaten yaklaşamazsın ya neyse.. ben yaklaştığını varsayıyorum. Neyse sen de benim gibi yapıp 2. motoru dylan al.. Ben 2. yi KTM 525 düşünüyorum.. Bu aralar ilanları kolluyorum :queen:

Vladimir senin durumun da içler acısı.. kafan karmakarışık olmuş.. ne almak istediğini bilmiyorsun..

Benim önerilerim;

- Motorlarının dış görünüşlerine aldanma.

- Fiyatlarını fazla karşılaştırma, para bi şekilde bulunur ve ödenir.

- Ne istediğine iyi karar ver, motor sana ne için lazım, nasıl kullanacaksın bunu sor kendine.

- Almaya karar verdiğin motor tipini seçtikten sonra (Enduro, Racing, Chooper, Scooter vs..), bu gibi forumlarda kullanıcılarına danış, ne gibi problemler yaşıyorlar tavsiye ediyorlar mı ona bak..

- En kötü motor bile kullanıcısı sevdiği için tavsiye edilir, gerçekten iyi olup olmadığını servislerde anlarsın,alacağın motorun servisi varmı? servis kalitesi nasıl vs. bunlara da bak.

Bence Türkiye'de en iyi ve kaliteli servis veren markalar Honda, Yamaha, Suzuki dir. Bunların dışında markaların servisleri bugün var yarın yok olur, parçaları da öyle. Belki biraz fanatiklik etmiş olacağım ama Japondan şaşma, çine bulaşma, Honda al, için de rahat etsin, cebinde. Türkiye'nin neresine gidersen git servisini de parçasını da kolayca bulursun. Üstelik motorun ölüsü bile para eder..

Haydi seni de dylan sahibi yapalım buraya giren herkes dylan sahibi olup çıkıyor.. ya da Dylan kabusu oluyor her gece rüyasında dylan görüyor :)

sersin1978
05 Ekim 2007, 14:02
arkadaşlar dylan ın üstüne motor yok bence kim ne derse desin bu motoru satsam km den dolayı yine dylan alırdım.ama dayco kayışlı tabi

celill
05 Ekim 2007, 20:28
ama dylanda ck pahalı yaw bu dayco katış ne ıse yarıyo motorun verımınımı artırıyo he:mrgreen:

ErdoganAktas
05 Ekim 2007, 23:24
Valla çinliler 2-3 bin YTL.'ye peynir ekmek gibi satılıyorken 2. el Dylan hiç de pahalı değil. Sahibinden.com'da 3 bin civarı çok güzel Dylanlar var. Yakında daha da düşer. Yıl sonu geliyor eski modelleri ellerinden çıkarmak isteyenler olacaktır. Bu motoru km.si 80 bin de bile gözüm kapalı alırım.

Evet Celill, Dayco Kayış motosikletin performansını ciddi şekilde arttırıyor. Üstelik motora zarar verecek bir modifikasyon yapmadan ;)
Detaylı bilgiyi http://www.alorulman.com/honda_dylan_kayis/ adresinde bulabilirsiniz.

celill
06 Ekim 2007, 13:15
teşekkürler erdoğan abı o zaman bıraz daha sabredıp ikinci el guzel dylan alıyım:)

enis89
08 Ekim 2007, 12:12
o.O ErdoganAktas abi artik kayiş işinemi girdin :mrgreen: Hll olsun bol kazançlar...

celill
10 Ekim 2007, 21:45
bıkac gundur kımseden ses ckmıyo 2. sf lara dusmusuz uyudunuzmu yaw :mrgreen:

ErdoganAktas
11 Ekim 2007, 13:54
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar.

13 Eylül Cumartesi(Bayramın 2. günü) Akşam 20.00'de Göztepe Kahve Dünyasında (Korlasın yanı) buluşuyoruz. Tüm dostları bekleriz. Gelebilecekler yazsın.

celill
11 Ekim 2007, 22:04
ewet hekese ıyı bayramlar

-BSI-
12 Ekim 2007, 12:18
herkese mutlu bayramlar...

sersin1978
12 Ekim 2007, 19:20
ben geliyorum herkese iyi bayramlar

denizcimuzaffer
12 Ekim 2007, 21:46
Başta Dylan2 cılar olmak üzere bütün arkadaşların Bayramları kutlu olsun:rendeer::rendeer:
buluşmaya ülke dışında olacağım için katılamayacağım, benim içinde eylenip hasret gideriniz.:rendeer:

enis89
14 Ekim 2007, 14:10
Kayıs Modeli "Dayco Riemen 22,2x9,6x832" ise;
41,00 € = 69TL Detayli Bilgi: http://www.bss-motorroller.de/artikel.aspx?art=87331

http://www.bss-motorroller.de/12487/96331_org_632923948666830000.bmp

sersin1978
14 Ekim 2007, 17:11
buraya koyduğun kayışla dylan arasında bir yazı bulamadım malaguti ve phantom dyor

-BSI-
15 Ekim 2007, 12:26
2 3 hafta önce 8000 km bakımı yaptırdım. Standart bakımın haricinde benim birde garantiden egzosum değişti. (motorumun yani) :mrgreen:. Abant gezisinden dönerken motoru çok iyi bir şekilde açmış olduğumdan dolayı mıdır bilinmez:) yüksek performansa dayanamayan egzos içinden tellerin kopmasından dolayı şangır şungur ses yapmaya başladı. Servise götürdüm ve egzos değişimi için sıraya girdim. Benden önce 4 kişi vardı. Kısacası egzos dylanlarda kronik birşey. Yeni takılanında akıbeti öyle olmazmı diye düşünenler için hemen belirteyi yeni takılan egzos üzerinden çıkandan biraz farklı. Yeni egzos enjeksiyonlu modelin egzosuymuş ve üzerinde oksijen sensörünün takılması için bir giriş var. Bizde öyle birşey olmadığı için orayı kör tapayla kapatıyorlar. 2. farkı ise çatala vidalanan kısım daha etli daha kalın. Aynı sorunu tekrar yaşayacakmıyız zaman gösterecek. Ama şimdi mutluyum tam olarak 830 lira olan egzosum bedavaya yenilendi:queen:. Hal böyle olunca bende hemen bujisi, yağı, egzosu değişen motorun yakıtıda bir hayli düşmüştür diye depoyu doldurdum.
4 5 gün önce 8000 km bakımından sonra ilk yakıt sarfiyatı testimden aldığım sonuç şöyledir ilgililere duyurulur. :)

8.89 litre benzinle 260 km gittim. Gerekli işlemler yapıldığında cevabın Ceyhan yani 100 km de 3.42 litre benzin yaktığım cevabını buluyoruz:cherry:.
Beni litre felan bağlamaz kaç paraya nekadar yol gittiğimi bilirim ben diyen arkadaşlarım abilerim için ise yine gerekli işlemler yapıldığında son benzin fiyatları ile 1 kmde 96 kuruş benzin harcadığımı bildirmek isterim. Cevap Adana :queen:

Not: Kullanım kesinlikle tasarufflu değildi. Km nin yarısı sıkışık trafikte aralardan gitmeye çalışarak diğer yarısı ise yeni değişen egzos ve bujinin üzerimde yarattığı motor daha iyi gidecek psikolojisinden dolayı devamlı gazlayarak yapıldı. :) Psikolojik olarak kalmadı gerçekten farketti :)
Herkese iyi günler...

choconut
15 Ekim 2007, 16:35
bsı hayırlı olsun yeni eksozunda güle güle eskit motorunu..ben yakıt tüketimi 8.5 kuruşun altına indirdim zamanla düşüyo..seri kullanımda seninkiyle hemen hemen aynı gibi..beygir gücü ve torka göre rekor bi tüketim bence..

sersin1978
16 Ekim 2007, 19:39
perşembe akşam caddedeki kahve dünyasında buluşuyoruz arkadaşlar 7,30/8,00 arası orada olunacak gelmeyipte buraya yazı yazan arkadaşlara ve yazmaytan arkadaşlarada sesleniyorum yeni insanlarla tanışmak bu kadar korkutucumu ya ben anlamıyorum gelmek isteyen herkesi bekleriz

celill
17 Ekim 2007, 21:52
gıdın gıdın ınsallah motoru alınca bende gelırm tabı aranıza alırsanız:cherry:

prolixin
17 Ekim 2007, 23:21
perşembe akşam caddedeki kahve dünyasında buluşuyoruz arkadaşlar 7,30/8,00 arası orada olunacak gelmeyipte buraya yazı yazan arkadaşlara ve yazmaytan arkadaşlarada sesleniyorum yeni insanlarla tanışmak bu kadar korkutucumu ya ben anlamıyorum gelmek isteyen herkesi bekleriz

Her seferinde geleyim diyorum ama birtürlü vakti ayarlayamadık...İnşallah birara...

enis89
18 Ekim 2007, 23:11
Arkadaşlar sahibinden.com da Honda Dylan modellerine göz atarken böyle bir ilana rastladim

http://img228.imageshack.us/img228/5563/hdxa5.jpg

http://www.sahibinden.com/worl_kart_a_taksit_7000_km_de_temizWQQaXQQ4994841W QQpXQQdisplayitem?

DYLAN77
19 Ekim 2007, 05:48
Arkadaşlar hepinize selamlar.Bir dahaki buluşmanız ne zaman ve nerede olucak merakla bekliyorum.Dylan'cılar olarak sürekli buluştuğunuz bir gün var mı? Artık aranıza katıldığıma göre tanışmanın zamanı geldi bence.Keyifli sürüşler.

-BSI-
19 Ekim 2007, 21:31
DYLAN77 hoşgeldin. ilk buluşmaya,geziye,halısaha organizasyonuna vs. senide bekliyoruz. Dylanın hayırlı olsun :)

sersin1978
20 Ekim 2007, 22:15
dylan 77 hoş geldin aramıza mutluluk verindin cumartesi maç var bekleriz

koray gfb
21 Ekim 2007, 02:01
hosgeldin dylan 77 :rendeer:

celill
21 Ekim 2007, 18:32
ewt dylan 77 hoş geldin aramıza benım daha dylanım yok ama alcam ısallah yakında

sozerr
22 Ekim 2007, 16:09
hoşgeldin dylan 77 cumartesi bekliyoruz maça

caracas
23 Ekim 2007, 21:48
Oh oh buluşun buluşun, Servet, Serkan kahveleride içersiniz bensiz tabi.

İçin için afiyet olsun. Ben gene Uşak" tayım, otelimde otelcilerle akraba oldum üçaydır. Aldığım fabrikayı bitirdik. şimdi başka bir fabrikanın işini aldım. Onbeş gündür onu yapıyoruz. Motor falan yalan oldu bize, Transporter"e devam bu sezonu uşak ta bitireceğiz bu belli.

Servet bebişle aran nasıl, benim de canım çekti şimdi, ama yaş geçti bizden:) Hepinize hayırlı günler olsun, kalın sağlıcakla

Bu tarafa yolunuz düşerse bekleriz efem. Adres, Ayan otel- UŞAK:cherry:

sersin1978
23 Ekim 2007, 23:50
ahmet abi ben benim cocuğu verim sen büyük ben senden sonra alırım :P
abi bebek hızla büyüyor seneye yazın gezilerde bize katılacakmış bakalım hızlı motorcu olacak yagmur hanım

caracas
24 Ekim 2007, 01:26
Bizimkisi latife tabii servet, Allah bebişini analı babalı büyütür inşaallah.
Seneye onuda aramızda görmekten kıvanç duyarız. Selamlar......