PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

ErdoganAktas
21 Eylül 2007, 16:01
Lastikler konusunda herkesin birşey söyleyeceği kadar çeşit yok.
IRC (Orjinalde de üzerinde olan), Pirelli, Adını anımsayamadığım bi marka daha var. IRC orjinal lastikleri ama Islak zeminde çok kayıyor tavsiye etmem fiyatı da ucuz değil. Adını anımsayamadığım Servetin bi ara gör çok ucuz süper lastik dediği lastikler dişli cross lastiği gibi dylana asla takılmaz, servis bile önermiyor. Diğer markalarda zaten bizim ebatlara göre lastik yok. Pirelli'yi bugün yağmurla uzun süre kullandım gayet iyiydi. Yol tutuşu çok ciddi farketti. Yarışlarda adamların neden sürekli lastik değiştirdikleri şimdi daha iyi anladım.

- Lastikleri ön arka takım değiştirdim: 150 ytl + kdv. (Takım 100 Euro)
- Arka balatayı değiştirdim (30.000 e kadar iyi dayanmıştı) 65 YTL.
- Sağ fren müşiri (en fazla koyan bu oldu) 40 YTL.
frene bastığınızda stoplarını yanmasını sağlayan son derece basit ve minik bi parça. Fren kolu bu kadar pahalı değil. 5 ytlden fazla etmeyecek bir şey. Faturada marş anahtarı yazınca hemen ne oluyor dedim bilgisayar ekranından parça kodlarıyla fiyata baktık hakketen bu kadar.
- Hava Filtresi
- Yağ
- 3.5 saat süren bakım işçiliği 75 Ytl.

-BSI-
21 Eylül 2007, 20:43
adını hatırlamadığın traktör lastiği gibi olan lastik duro erdoğan abi :)
gelelim renk konusuna "gri gümüşse, sükut altındır." bilmem anlatabiliyor muyum?? :) Demem odur ki en güzel renk diye birşey yoktur kişiden kişiye en güzel renk değişir.

Bu arada sükut = kırmızı :mrgreen:

Muttaki
21 Eylül 2007, 23:28
eğer konşuk motora gitmeyip, mutluhan yada mototal e gittiysen % 30 ka..k yemişsin sayın aktaş

ErdoganAktas
22 Eylül 2007, 00:53
Muttaki haklı olabilirsin. Birisi 1500 ytl kira veriyor diğeri 8000 USD bu giderleri illaki bir yerlerden çıkartacaklar. Bazen bende gıcık oluyorum bu servislerde bakım fiyatlarına. Parça fiyatları hepsinde aynı, işçilik vs giderlerle kazıklamaya çalışıyorlar. Ancak bir kere Konşuk 'a bakıma götürdüm. Kötü bir bakım değildi ama servis kalitesini pek beğenmedim. Fabrika gibi çalışıyorlar ancak doldur boşalt usulu çalışıyorlar. O nedenle Mutluhan da kazıklansam da, bunu bilsemde bakım kalitesine güvendiğim için içim rahat. Motorun her noktasını ciddi inceleyip uzun uzun bakımını yapıyorlar.

mkmemory
22 Eylül 2007, 01:24
Ben bridgestone aldım sadece arka lastik, "hoop BO3-pro" almıştım, bunun birde pro olmayanı vardı. 90 ytl+20ytl civarı değişim 110ytl ye filan malolmuştu. Ben lastik bulamadmıştım, gidip hondaya bana lastik bulun dedim, lastik sizin işiniz biz karışamayız dediler baştan, sonra bende hiç bir lastik bulamadım dedim, dunlop 3 ayda, pirelli 2 ayda, bridgestone 3 ayda getiririz dediler diye Hondaya şikayet ettim bu sefer honda araştırdı bir yerlerde bridgeeston buldular bende aldım. 2 hafta filan lastik bekledim. Bu lastik IRC'den daha iyi tutuyor yolu bence. Neyse dunlop'un dylan a uyanını özen getirecekti şimdiye gelmiştir. O nasıl onu bilmiyorum. Neyse kazasız sürüşler....Haa bir de unutmadan hayırlı ramazanlar..

Rozix
22 Eylül 2007, 21:25
Arkadaşlar çok ilginç bir motosiklet kazası izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=tth9krDtxII

koray gfb
23 Eylül 2007, 14:45
verilmisti ama izlemeyen arkadaslar vardır saol rozix :P

_umt_
24 Eylül 2007, 00:47
resımlere bakınca siyah bnm ilgimi cekti
grı toz konuzunda sorun cıkartmaz
bordo da guzel
mavı ateslı geldı bna nedense belkıde honda ile d.r rossı mavısı olmasındandır:)

koray gfb
24 Eylül 2007, 00:51
bence yakından gör daha ii karar verebilirsin:)

_umt_
24 Eylül 2007, 00:54
Arkadaşlar çok ilginç bir motosiklet kazası izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=tth9krDtxII

valla muthısmıs adam olum le yasam arasında takla atıyor, kırılan farın kalbıne carpan bı parcası veya kafasını on cama carpması beyın kanaması olması gıbı durumlar da olabılırken adam ıkı takla atıp gezıyo oralarda:):):)

Koray Sende Ne Var?
Hangi Renk Hangi Model Tavsiye Edermisn Motoru:)

koray gfb
24 Eylül 2007, 01:05
valla bende kırmızı var o daha çok hosuma gitti onu aldım :) ama ben yakından bak derim

honda dylan 150 tabiki tavsiye ederim tmm biraz pahalı ama hakkını veren bi motor satmayıda düsünmüyorum ama akımda 600f var onu çok istiyorum ya :mrgreen:

freenautilus
24 Eylül 2007, 20:48
Arkadaslar cok sık takip edemesemde ara ara girip tüm mesajları okuyorum. Benim afacan da 10700km de ve gayet sağlıklı:)
Renk muhabbeti olunca yazmak istedim.Kırmızıyı severek aldım.
Geçenlerde sarıda sert fren yapan bir araba yüzünden duramayıp motorumu sola devirdim.kafa grenajının ucu, çamurluk ve 1-2 nokta daha beyaz plastiğe kadar kabak çekirdeği büyüklüğünde soyuldu.Yeni parçayı almayı kafaya koymuşken(çamurluk+kafa grenajı 240ytl falan), elimden gelir ben deneyim dedim ve orjinal boyasını aldım.bizim kırmızımız 2 ayrı ton rengin üst üste atılması ile oluşuyor ve tutturması oldukça zor.Zaten hondadaki boya ustası da "abi çok tatlı renk" diyerek bunu onayladı:rendeer:
Neyse sprey tabancası ile uğraşlarım sonucu %90 tutturdum rengi ve şimdilik yeni parça almıyacağım.
Ankarada olup da problem yaşarsanız seve seve yardımcı olurum.Yada bilgi almak isterseniz yine burdayım.Youtube ve internet o kadar genişlediki her türlü bilgi ve video bulunuyor.
İşte bunlar bizim rengi oluşturuyor.r277 kodunu verip motosiklet rengi olduğunu belirtince bilgisayar 2 tonu veriyor.Dolu olan ilk kat, diğeri son kat.Son katı 3-5 kat atınca renk orjinaline benziyor.
http://img220.imageshack.us/img220/7792/img0324gf8.jpg (http://imageshack.us)
Sonuç: kırmızı dylan ayrı bi güzel be:queen:

-BSI-
24 Eylül 2007, 21:38
Arkadaslar cok sık takip edemesemde ara ara girip tüm mesajları okuyorum. Benim afacan da 10700km de ve gayet sağlıklı
Geçenlerde sarıda sert fren yapan bir araba yüzünden duramayıp motorumu sola devirdim.kafa grenajının ucu, çamurluk ve 1-2 nokta daha beyaz plastiğe kadar kabak çekirdeği büyüklüğünde soyuldu.Yeni parçayı almayı kafaya koymuşken(çamurluk+kafa grenajı 240ytl falan), elimden gelir ben deneyim dedim ve orjinal boyasını aldım.bizim kırmızımız 2 ayrı ton rengin üst üste atılması ile oluşuyor ve tutturması oldukça zor.Zaten hondadaki boya ustası da "abi çok tatlı renk" diyerek bunu onayladı
Neyse sprey tabancası ile uğraşlarım sonucu %90 tutturdum rengi ve şimdilik yeni parça almıyacağım.
Ankarada olup da problem yaşarsanız seve seve yardımcı olurum.Yada bilgi almak isterseniz yine burdayım.Youtube ve internet o kadar genişlediki her türlü bilgi ve video bulunuyor.

Sonuç: kırmızı dylan ayrı bi güzel be

freenatilus benimde farın altındaki büyük parçanın yan tarafı aynen dediğin gibi çekirdek modunda ben boya rengini tutturamazlar diye boyatmadım ve fotoğraflarda da görmüşsündür etiketlerle kapattım. ama eğer rengi tam tutturabileceksek bende boyatmak isterim. Aslında parçayı komple değiştirmek isterim ama 800 liracık bi parça olduğu için boyatmak daha mantıklı gibi:) . burakserkan364@mynet.com msn adresim eklersen birkaç soru sormak isterim. teşekkürler.

Bu arada halı saha maçından hiç bahsedilmemiş ne oldu kendinize gelemedinizmi daha??

_umt_
25 Eylül 2007, 13:50
maç hava muhalefeti ile iptal edilmiş olabilir:)

sersin1978
25 Eylül 2007, 14:00
yok ya ne iptali oynadık biz daha yorgunluktan ayağa kalkamadı millet :)

freenautilus
25 Eylül 2007, 19:26
Arkadaslar cok sık takip edemesemde ara ara girip tüm mesajları okuyorum. Benim afacan da 10700km de ve gayet sağlıklı:)
Geçenlerde sarıda sert fren yapan bir araba yüzünden duramayıp motorumu sola devirdim.kafa grenajının ucu, çamurluk ve 1-2 nokta daha beyaz plastiğe kadar kabak çekirdeği büyüklüğünde soyuldu.Yeni parçayı almayı kafaya koymuşken(çamurluk+kafa grenajı 240ytl falan), elimden gelir ben deneyim dedim ve orjinal boyasını aldım.bizim kırmızımız 2 ayrı ton rengin üst üste atılması ile oluşuyor ve tutturması oldukça zor.Zaten hondadaki boya ustası da "abi çok tatlı renk" diyerek bunu onayladı:rendeer:
İşte bunlar bizim rengi oluşturuyor.r277 kodunu verip motosiklet rengi olduğunu belirtince bilgisayar 2 tonu veriyor.Dolu olan ilk kat, diğeri son kat.Son katı 3-5 kat atınca renk orjinaline benziyor.
http://img220.imageshack.us/img220/7792/img0324gf8.jpg (http://imageshack.us)
Sonuç: kırmızı dylan ayrı bi güzel be:queen:
Resimleri ekledim. Boyadaki portakal kabuğu görünümü benim hatam, öğreniyyorum yavaş yavaş.Ayrıca yere değince hafiften yontulan fren kolu başını da makine ile zımparaladıktan sonra yeniden parlatılmış halini de koyuyorum.
http://img204.imageshack.us/img204/387/dylan1so1.jpg (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/7176/dylan2sj9.jpg (http://imageshack.us)

choconut
26 Eylül 2007, 17:38
freenautilus arkadaşım eline sağlık yakından biraz ayırsada yinede çok güzel olmuş..

arkadaşlar dylan'ın 2.eli biraz fazla mı düştü yoksa bana mı öyle geliyo bi zamanlar cbr125in başına gelen dylanada geldi gibi şu an sahibindende 2950ye dylan var..ben 2006 haziranda aldığımda 4680di fiyatı şuan 5500 olmasına rağmen 2elin bu kadar düşmesi nedendir?? bir ara 4000altında hiç dylan yoktu 2.elde..alcak olanlar için iyi 100-125lik bütün scooterlerin devri bitti dylan dışında motor almak delilik olur bu paralara..

-BSI-
27 Eylül 2007, 23:04
Bu akşam saat 7:30 itibarı ile sitemizin organizatörü, sayın patronum, Servet Durak Bey baba olmuştur. :mrgreen: Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletir siz sayın Dylan ahalisine saygıyla duyururum. :cherry:

HOŞGELDİN YAĞMUR BEBEK :rendeer:

caracas
27 Eylül 2007, 23:21
Servet, Allah analı babalı büyütsün.
Hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. Bizde yıllar önce yaşamıştık bu ilk çocuk hevesini bilirim, çok güzel bir duygudur bu gözün aydın kardeşim.

Serkan, bu duyuruyu senin yapmış olman, çok hoş oldu vede iyi bir açılış yaptın her zamanki gibi espirili. Ben her zaman söylerim bu işi biliyorsun senden iyi yağdanlık olur aferin kardeşim:)

Bebişe bir demet de benden, Ahmet amcasından olsun:rendeer:

-BSI-
27 Eylül 2007, 23:32
Ahmet abi valla öyle bi niyetim yoktu. Güzel cümle kurayım dedim şöyle okurken insan sonunu merak etsin diye uzata uzata ballandıra ballandıra yazdım.

Babaların babası Servet baba. :) ücretime az biraz zam yapsan tam süper olur :cherry::queen:

ErdoganAktas
28 Eylül 2007, 02:24
Arkadaşlar uzun süredir çekeceğim diyordum ama kayıt aparatlarım biraz teferruatlı olduğu için çekmeye fırsatım olmamıştı. Bugün sizlerle 30 sn.'de 140 km hıza ulaşmamın videosunu paylaşıyorum. Elbette bu hızda değişen kayışın :)ve motorun km.'sinin etkisi büyük.

ImuMt_s_n4c

Videonun 15. sn.'inde hareket ediyorum. 45. sn.'de kilometre göstergem 140'ı geçiyor. Bu motorlar ile trafikde hız yapmak son derece tehlikeli. Bu limit bu motorun kaldırabileceği bir güç hiç değil. Allah korusun yoldan çıkabilirsiniz. Ben kendi emniyetimi aldıktan sonra yolda eğer müsaitse hız yapıyorum. Tehlikeli bölgelere girmediğim gibi tehlike sezinlediğim zaman da hızı kesip yavaşlıyorum. Lütfen sizlerde bu aletleri denemek için böyle son hız denemeleri yapmayın. Önce emniyet.

prolixin
28 Eylül 2007, 11:59
Hız iyiymiş, benim aletle yokuş aşağı yatmadan en fazla 135 gördüm. Şimdilik 13000km de..Ama rüzgarla mücadele etmek çok zor oluyor yüksek hızlarda, sizinki gibi bir ön cam düşünüyorum..Bir ara taktıracağım...

inferno_01
28 Eylül 2007, 14:43
benimde kardeşim kadar sevdigim birinde vardı kaza yaptı çok üzgünüm ama değerimizi bilmior

celill
28 Eylül 2007, 19:05
herkse slm ben bugun uye oldum bu forumuda bıraz takıb ettım (yaklasık 20 sayfasını ama motor hakkında baya bıse orendım sızlerın sayesınde tabı:mrgreen: )herkese ı sohbetler:rendeer:

bana hosgeldın dıycek olan yokmu? boyle bı foruma uyo oldugum icin ck mutlyyum:rendeer:

sozerr
28 Eylül 2007, 19:59
hoşgeldin celil, umarım en kısa zamnda dylanına kavuşursun.

erdoğan abi 140 senın için fazla bi sürat değil artık:P 160-170 leri görmek istiyoruz:cherry::cherry:

koray gfb
28 Eylül 2007, 20:00
hosgeldinnn yandada ins. dylan olur yazmıssınn iins. olur yine hosgeldin ögrenmek istediğin herseyi sorabilirsinn :rendeer:

edit : eet erdoğan abi daha fazlalarını bekliyoruz ama çok çabuk çıkıyorsun 140 km ye tebrikler

celill
28 Eylül 2007, 20:54
ya benim ilk motorum olacak acaba dylanı rezil edermıyım dıe dusunuyorum fıyatıda baya fazla ne dersınız arkadaslar yoksa mondıal falanmı alayım hee ne dersınız :)

-BSI-
28 Eylül 2007, 21:21
celil hoşgeldin. dylan benimde ilk motorumdu 1 kere düştüm sadece bilgine :)

ErdoganAktas
28 Eylül 2007, 21:53
walla 160 -170 i gösterecek kadran yok ama canlı sahitlerim var :) birde o sürati yapmaya yol lazım trafik olmaması lazım önünde dünya kadar araç var sen hız yapıyorsun (daha doğrusu yapamıyorsun) biraz tehlikeli oluyor.

choconut
28 Eylül 2007, 22:04
erdoğan abi burda ibre 140ı geçip yürüyomu ben tam seçemedim ama 140ta kaldımı ben çok uğraşmama rağmen ibre 140ta kalıyo sanki takılıyomuş gibi biraz daha hızlandığımı hissetsemde ibre kesinlikle aşağı yüremedi..ibre elektirikli olduğu için sonda takılır diye düşünüyorum sen ne diyosun?? ayrıca bizim motor bastıkça açılıyo buda bi gerçek 1 hafta şehir içi 80-90ı geçmeden kullandığımda yola çıkıyorum ve motor 110a bile zorlanarak çıkıyo ama 50 km yol yaptıktan sonra motoru tanıyamıyorum deli gibi açılıyo alet..seninkide çok sağlam açılmış güle güle kullan..kazasız belasız inşallah..

caracas
28 Eylül 2007, 23:16
celil, hoşgeldin alırsın inşallah iyi bir alet sende.
hayırlısı olsun, kısmetsiz dayak bile yenmezmiş..:cherry:

celill
28 Eylül 2007, 23:18
hosbulduk bsı ama ben daha 16 yasındayım ehlıyetım yok daha motorda bıraz fıyatlı acaba 3,5 bın ytlye felan bulabılırmıyım temız 2005 model felan benı bılgılendırırsenız sevınırım bı de mondıal 150 hs lerı dusunuyorum kullanan varsa benı aydınlatırsa sevınırım o motorların cok sorun cıkardıgını soyluyolar bıde:farao:

koray gfb
28 Eylül 2007, 23:44
bende 16 buçuk yasındayım bendede ehliyet yok :cat:

celill
28 Eylül 2007, 23:59
polıslele bı sorunun oluyomu ve motorundan memnunmusun su ana kadar bı arızası oldumu:silent:

bu motor ısı cok karısıkmıs beah bu gune kadar dolu fıkır degıstırdım be sımdı kafam cok karısık:bounce:

-BSI-
29 Eylül 2007, 00:12
ben kartal köprüsüne inen rampada ibreyi sağ sinyal lambasının üzerine getirdim 140ı geçti yani. 140ta takılma diye birşey olmadı. 150 midir 145 midir 155 midir orasını bilmem ama 140ı geçti ibre. düz yol değildir ayrıca baya hakikatli upuzun dimdik rampa aşağıydı. birde yattım tabi. rüzgarı yemekle yememek arasında rüzgarında hızına bağlı olaraktan en az 10 km fark ediyor.
Yat 140 kalk 130 birdaha yat yine 140. çok bariz. yatsada kalksada cam yüzünden max 135 yapabilenler iyi bilir. :):):) yat sen doldur, kalk o seninkini doldursun :mrgreen:

koray gfb
29 Eylül 2007, 00:46
valla polislere gözükmeyecen bu yani görürlerse ... yazık olur sana ve motora çok dikkatli olmak lazım motor güzel memnunum agırza çıkarmadı çok şükür daha yeni benim motorda 1500 km de güzel ya al sende bi dylan bırak mondial flan geç onları :cat:

ErdoganAktas
29 Eylül 2007, 10:10
choconut motorun bastıkça açıldığı konusunda çok haklısın. Durum aynen dediğin gibi. Ancak ben sinyal lambasının altında kadar indirdim ibreyi. o sıra yanımda Beverly si ile erhan vardı. o 155km deydi. Ancak o sıralar lastiklerimde kötü olduğu için daha fazlasını denememiştim. Artık lastiklerimde güven verdiği için daha rahat hızlanabiliyorum. Orjinal lastiklerle motor yüksek hızda asvaltın her türlü pürüzünü direk gidona yansıtıyor ve giderken motor yalpalamaya başlıyordu. Çok şükür artık bu dertlerden kurtuldum, farketmişsinizdir 140'da bile ip gibi gidiyor en ufak titreşim vibrasyon sallanma yok.

Celill, öncelikle aramıza hoşgeldin. Kafan karma karışık her kadan ses çıkıyor normaldir. Keşke biraz daha büyüyüp ehliyetini aldıktan sonr bu motoru kullansan. Kullanamazsın demiyorum ama polislerden kaçarak motor kullanmak da çok zevksiz birşey. Üstelik biri gelip sana arkadan vursa suçlu sensin. Neyse yine de motor almak istiyorsan sahibinden.com a gir bir ürü motor var. 1. el dylanı gönül rahatlığı ile alabilirsin. sakın gidipde mondial felan alma. Yazıktır parana. Her zaman herkese söylerim paranız yoksa kredi çekin taksitle ödeyin, mondial almak istediğinizde de adamlar sizin yerinize aynı krediyi çekiyor.
Ayrıca 3.500 YTL ye alınan mondiali mi? yoksa 3.500 YTL ye alınan Dylan'ı mı? satmak istediğinizde aynı paraya anında satabilirsiniz? düşünün derim.

celill
29 Eylül 2007, 10:41
walla haklısın erdogan abı ama bılmıyorum dylan da ck pahalı acaba kredı kartına kac taksıt yaparlar 2 bın pesın versek 24 ay yaparlarmı acaba mondıalınde forumlarını okudum alan adamın motorla hergun baska baska sorunları oluyo abı ehlıyetını aldıktan snra demısın ama sabredemıyorum artık ayrıca 3.500 ytlye 2.el dylan mondıallerın sıfırı 2 bın falan :queen:

sersin1978
29 Eylül 2007, 15:26
İŞTE KIZIM ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK İSTEDİM.
GELECEĞİN MOTORCUSU YAĞMUR
http://img233.imageshack.us/img233/4460/spa0214lq8.jpg (http://img233.imageshack.us/my.php?image=spa0214lq8.jpg)

-BSI-
29 Eylül 2007, 20:23
:queen::queen::queen::queen::queen:maşallah aynı babası:queen::queen::queen::queen::queen:

cem-beat
29 Eylül 2007, 20:31
sersin1978 abi allah analı babalı büyütsün

maaşallah nazar deymesin

konti
29 Eylül 2007, 22:02
s.a erdoğan hoca arka pirelli lastik kaç para taktırması falan +kdv balans yapıldımı?

satoyama
30 Eylül 2007, 07:10
arkadaşlar dylan ile ilgili klasik bi soru sormak istiyorum..
bu makina 2 kişi biri 75kg artçı 50kg ağırlıkla düz yolda maz sağlıklı bi şekilde kaç km/h hıza sabitler ve hafif eğimde kaça düşer düz yolda max sıkıştırınca kaç km/ görüyo??
topicinizi okuduğum kadarı ile fantastik cevaplar vermeyeceğinizi umuyorum ve tahmin ediyorum birebir değerler tabiki olmaz ayrıca bu bu makinanın km/h saatini gps le test eden oldumu doğruluğunu (bende gps var ama dylan yok)

(kardeş bu arada kızını allah analı babalı büyütsün maaşallah:rendeer:)

konti
30 Eylül 2007, 07:36
arkadaş bu motor rampa tanımaz 180 kg yükle seni çıkartamıyaca rampa yoktur.

sozerr
30 Eylül 2007, 07:39
arkadaşlar dylan ile ilgili klasik bi soru sormak istiyorum..
bu makina 2 kişi biri 75kg artçı 50kg ağırlıkla düz yolda maz sağlıklı bi şekilde kaç km/h hıza sabitler ve hafif eğimde kaça düşer düz yolda max sıkıştırınca kaç km/ görüyo??
topicinizi okuduğum kadarı ile fantastik cevaplar vermeyeceğinizi umuyorum ve tahmin ediyorum birebir değerler tabiki olmaz ayrıca bu bu makinanın km/h saatini gps le test eden oldumu doğruluğunu (bende gps var ama dylan yok)

(kardeş bu arada kızını allah analı babalı büyütsün maaşallah:rendeer:)

2 kişi düz yolda 120 le rahat gider 100 ün altına düşmez yokuş ne kadar dik olsada. motorun km si arttıkça hızı artıyor 10.000 km deki bi dylan için bunu söyleye biliriz.

celill
30 Eylül 2007, 11:10
hekese merhaba bı sorum olcak dylan icin a1 mı yoksa a2 mı ehliyet gerekiyo ehliyet kac ayda (mesela bı yaz tatılınde alınırmı)yaş sınırı kac benı aydınlatırsanız sevınırım ı tatıller:)

koray gfb
30 Eylül 2007, 19:24
17 yasında olman lazım a2 alınıyo ben 18 yasında a1 ve a2 yi aynı anda alıcam

celill
30 Eylül 2007, 20:18
eyvallah koray gfb bugun bıraz arstırma yaptım 3.5bın e 2006 dylan buldum ama ben yınede bıraz beatı dusunuyorum bısıkletten motora geccemız ıcın altımızdan kacmasın:cherry:

ıkı sene sonra falan dylana gecerım dıyorum ya da motor yetersiz kalınca bugün celık motorun tıger 150 modelıne baktım baya guzel bı maxı scoter ama degersız motorlar ıste nede olsa cın malı 1.250ye2.elı war ama şunu orendım hondanın olüsü bile para ediyo:queen:

koray gfb
30 Eylül 2007, 21:38
beat ta güzel makine haklısın biraz acayip oluyo bisikletten motora geçiş ama alısıyorsun ya bi süre sonra dylan gibisi yok valla kullanımı çok rahatt

(Bu arada servet abi çok seker bi kızın olmus allah analı babalı büyütsün insallah ) :rendeer:

celill
30 Eylül 2007, 21:55
tabi o konuda bıse dıyemem ama 2 bin ytlye temız beatler war erdoğan abı bile beat den dylana gecmıs sımdı dylanla baslarsak ayıp olur dımı bıde koray dylanla uzun yola rahat cıkılırmı kac saatte bır motoru dınlendırmek gerekıyo fazla hızlı gıderse motorda yanma falan oluyomu rodajda nelere dıkkat etmek gerekıyo 2.el motor alcaksan rodajı ıyımı kotumu yaptını nereden anlarsın bıraz fazla oldu ama bunların cevabını yazarsan sevinirim:rendeer: