Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
izel
31 Temmuz 2007, 17:37
kimse yazmıyodu bende öle yaziim dedim yaw. yoksa bana ne çok yakıyo az yakıyo!!! ben aldığım keyfe bakarım. :mrgreen:
mete_han
01 Ağustos 2007, 21:52
http://img166.imageshack.us/img166/1040/fgtyhjklyk2.jpg (http://imageshack.us)
alın size 61.000 de Dilan...son nokta budur...kişi Boğaziçi Kuryeden tanıdığım bir abimiz...bugün Fulyada gördüm...kurye abimizin yaşı 60...emekli...halen ev geçindirme derdinde...helal olsun...
ErdoganAktas
02 Ağustos 2007, 01:04
Daha nice 61.000 lere.. 30.000 de motor kendini buluyor... 60.000 de zirve yapıyordur heralde.
Gts.Minimum
02 Ağustos 2007, 02:52
Ya erdoğan abi ist de olsam senin motoru görmek isterdim bu kadara kadar :cat:
Son 155 gün 14 saat 22 dakika kaldı motoruma kavuşmama :queen:
izel
02 Ağustos 2007, 11:02
abilerim burda bi kurye var 90bin görmüş deyyom siz hala 61bin de takıldınız :)
choconut
02 Ağustos 2007, 20:30
erdoğan abi nasılsın?? çok geçmiş olsun diyorum..sitedeki en yüksek kilometre sende rica etsem şöle en son raporu bi geçsen..neler oldu bitti? neler değişti..benim kilometre 19500de şu an..20binde ön fren balatası filan değişçek dedi usta..sen neler önerirsin?? yorumlarını bekliyorum..saygılar..:)
sersin1978
03 Ağustos 2007, 19:44
BEYLER BU BİR REKOR motor 25 ytl lik benzin aldı full
tam 290 km yol yaptım rekormu değilmi bilmiyorum ama benim için öyle
daha gidermiydi bilmiyorum tırstım yolda kalırım diye
bu motrlar kullandıkca gerçekten açılıyor düz yolda rüzgarda var tabi 130km ye artık rahat cıkıyor camı kısalttım bilmiyorum etkisi vatmı yan sanayi cam taktım asya motordan almıştım orjinal camında 120 ve üstünde inanılmaz titreme yapıyodu şimdi hiç titreme yok dün erdoğanada taktık cam yani motoruna:)
http://www.motomax.com.tr/haberdevam.asp?haber_id=871
ErdoganAktas
04 Ağustos 2007, 02:40
yengeç gibi gitmeye alışkın olmmadığımdan eve gelince çıkardım hemen yarın cam üzerinde birkaç ufak çalışma yapıp öyle takacağım. Cam kırıldıktan sonra tekrar cam için 120 ytl vermek insana koyuyor. Çünkü artık biliyorsun ki tekrar kırılacak. Ben zaten camı kısaltmak için kestirdiğim için camın ardından yolu görmek gibi bir durumum olmadığı için camın önemi yoktu. Cam tekrar kırılınca şu cama bakayım dedim. Fena sayılmaz. Tekrar kırıldığında gitti paracıklar demicem artık. Fakat aldığım camın kesimi biraz yamuk gibiymiş yolda kendimi yengeç gibi hissettim.
konti
04 Ağustos 2007, 12:32
merhaba erdoğan bey nassınız bursa tarafına doğru gelmiyonuzmu geziye
ErdoganAktas
04 Ağustos 2007, 14:51
Bir gün arkadaşlarla toplaşır geliriz, neden olmasın. Ama oraları siz daha iyi biliyorsunuz. Oralarda gelebileceğimiz güzel bir önerirseniz seviniriz.
Bir süredir motorun arka tarafından şangır-şungur sesler geliyordu. Egzosttan geldiği besbelliydi ama emin olmak gerekliydi. Üstündeki koruma demirini çıkardım. Hala ses gelmeye devam edince soluğu serviste aldım. Kontrol ettiler egzostun dağıldığına karar verdiler garantiden değişim yapılacak.
Bu arada IRC marka dişli desenli 2 tip lastik getirmişler(mutluhan). Görünümleri oldukça iyiydi ancak faturası gelmediği için fiyatı belli değildi Pazartesi - Salı fiyatını da öğrenip bilgi veririm. Lastiklerin ön arka takım değişmesi gerektiğini düşündüğüm için ön tekere göre modelinin olmaması beni biraz üzdü.
konti
04 Ağustos 2007, 20:53
ya bu egzostlara bir çözüm bulamadılarmı daha.ben sade pazar günneri boşum.bir hafta sonu bekleriz hepinizi tanışırız iyi olur. bursada ne tür bir yer sordunuza bağlı tabi
abi bu parasızlık bitirdi bizi ya parasızlıktan ehliyete yazılamadık gitti o yüzde istambula gelemiyoz hem zaman da yetmiyo
ErdoganAktas
04 Ağustos 2007, 22:40
Burada motosiklet ehliyetini herşey dahil 80 ytl ye veriyorlar üstüne de 4 taksit yapıyorlar :) haberin olsun.. :)
Muttaki
04 Ağustos 2007, 23:52
erdoğan aktaş beni göztepede görmüşsündür kırmızı cg125 var 34 vy 6145 görürsen benim, göztepede girmediğim sokak yok.. hergün.. birgün görüşelim bakayım şu motora bende alıcam, ama 2. el düşünüyorum şu an, ölüsünü bile alırım. ben şu göstergeyi anlamadım, üstteki km ise alttaki saat mi? yandaki düğme ne işe yarıyor
koray gfb
05 Ağustos 2007, 01:30
benim, :P
http://img187.imageshack.us/img187/1812/img1118cz9.jpg
MUTTAKİ BU resim sana :queen:
http://img183.imageshack.us/img183/9569/dsc01217zq3.jpg
Gts.Minimum
05 Ağustos 2007, 02:47
Erdoğan abi sen bi aralar lastik inceleyidon şöyle kalın dişli sürekli kullanabileceğin bi lastik 2 marka koymuşsun hatta ne oldu aldınmı lastikleri lastik konusunda dylanın fabrika çıkışı lastikleri nasıl sence ( gerçi sen kabaklaştığından değiştironda ) Bu konudaki görüşünü bilmek isterim
konti
05 Ağustos 2007, 08:36
Burada motosiklet ehliyetini herşey dahil 80 ytl ye veriyorlar üstüne de 4 taksit yapıyorlar :) haberin olsun.. :)
burada dedin nerede anlayamadım erdoan abi bursada 150kurs+200masraf çıkıyo
artı bende araba ehliyeti var motosiklrt ehliyeti 350ye çıkıyo
koray gfb
05 Ağustos 2007, 17:34
Erdoğan abi insallah bugün çilingoz e gitmemissinizdir yol berbat sırf çakıl ve yağmurda vardı bugün ben arabayla gittim ve cilingoza gelmeden döndüm arabayla gidilmiyor motorla hiçmi hiç gidilmez motora ve size yazık valla gitmeyinnnn :pr:
not: isterseniz o yolun resmini atayım size
ErdoganAktas
05 Ağustos 2007, 22:55
hehe gittik ve neler yaşadık neler! şimdi zamanım çok dar bu saatten sonra kuzenimin düğününe gideceğim. Gitmezsem ömür bıyu suratıma bakmazlar bol fotoğraf ve yol videoları ile bombayı patlatıcaz.. heralde yarın! Yağmurun allahını gördük diyelim :)) merak edin biraz.. hhee
koray gfb
06 Ağustos 2007, 00:18
abi ben tahmin edebiliyorum bende gelcektim sizin yanınıza ama çok kötüydü berbat bi yol dimi ayy nasıl çektiniz bunca yolu sizi motorla düsünemiyorum bile resimleri bekliyoruzz :)
ErdoganAktas
06 Ağustos 2007, 00:40
Biz bugün Çilingöz'e gitmek yerine Kastro ve Kıyıköy'e gitmeyi tercih ettik. Saray'dan sonra Kıyıköy'e kadar olan 30 km.lik yol gevşek asvalt(çakıl tarlası)'tı. Yol normalde bile çekilir türden değildi. Yine de Touring Dylan'larımıza bok sürdürmedik yağmur çamur demeden Kastro'ya girdik. Sahilde ufak bir tur bile atamadan sağnak yağmura yakalandık. Oradaki kapalı bir mekana girip birşeyler yiyip dışarıdaki yağmuru izledik. Mahsur kalışımızın öykülerini anlattık birbirimize. Sonra madem buraya kadar geldik yağmurda olsa yüzelim dedik. Sadece 1 delikanlı yüzmeye gitti. Her ne kadar denize girdim desede biz onun yağmurda ıslandığına daha çok inandık. Epeyce bir süre sonr yağmur dindi. Kıyıköye gidelim diyerek kalktık. Bastık kıyıköy'e.. dere kenarında güzel bir mangal yaptık. Kendimizi ve etraftaki köpekleri doyurduk. Sonra denize girmeye karar verdik, plaja gittik. Plajda dalgalarla boğuşup, boğulan birini izledik. Sonra ona yardım ettik. Keyfimiz kaçtı çay içmeye gittik. Tepede güzel manzara eşliğinde motorlarla fotoğraflar çektirdik. Sonra da yine o çakıllı yoldan 30 km giderek eve dönüş yolculuğumuzu başlattık. Bir yerde durup dondurma yedik. Sonra da otobana doğru açtık gazı.. yol git git bitmedi. Yine her zamanki gibi her yerimiz tutuldu ve ağrıdı ama gittiğimize değdi. keyifli bir geziydi.
koray gfb
06 Ağustos 2007, 00:45
ewet çilingozun yolu asfalt bile degil oda berbat bi yol ve siddetli biyagmur abi bide keyifli demissin ya o yolda nası gittiniz aklım almıyo tabi siz profesyonelsiniz tabii bunu unutmamak lazım :cat:
ErdoganAktas
06 Ağustos 2007, 00:53
Yol videoları var orada görürsünüz nasıl gittiğimizi.. ben bi ara 120 yaptım orada hahaa... şu anda encode ediyorum daha sonra yükleyeceğim yaklaşık 1-2 saatlik kayıt var. Herhalde yarın sabah izlenir.
Sen yakında bir yerlerde miydin? nereden gelecektin de döndün?
koray gfb
06 Ağustos 2007, 01:08
ben çilingoza gidiyordum ama gidemedim çünkü şiddetli yağmur , sis + yol berbat çilingoza 6 km kala döndüm giristede 11 km yazıyordu ve yol yaklasık 20 km ben 14 km gittim ve döndüm senin yol yine asvalt nese artık birdaha ki gezilere diyelim :mrgreen:
not:6km kaldığınıda oradan dönen bir arabadn öğrendim
Gts.Minimum
06 Ağustos 2007, 06:44
Bende bursada dylan yok sanırdım :mrgreen:
Konti arkadaşım eğer heykel taraflarına yakınsan motorunu görmek isterim :cat:
Bursada bildiğim tek dylan olan bi abimiz vardı oda taa yeni yalova yolunda :farao:
Honda bayisinde bile dylan yok :farao:
ErdoganAktas
06 Ağustos 2007, 06:58
Minik bi hız çalışması
-2079860647663134874
Yolun durumu ve trafikden dolayı video çekiyorum diye kendimi fazla riske atmadım.. haliyle fazla basmadım. Max. hız 130-135 civarıydı.. ibrenin sinyalin altına indiği halini bu aralar elim kameraya değmişken yakın zamanda çeker koyarım.. şimdilik bu..
konti
06 Ağustos 2007, 09:15
bende ordayım bizde ikitane dylan var benimki kırmızı görüşelim bilmiyom seninle tanışıyozmu honda bayisinde dylan yok ama bizde ikitane var sen bana yer bildir hemen atlar gelirim ayıpsın
ErdoganAktas
06 Ağustos 2007, 10:41
Aramızda burayı takip eden ve Bodrum'da yaşayan kimler var?
12 Ağustos'ta Bodrum'da olacağım ve büyük ihtimalle motosikletim ile geleceğim. Ses verirlerse sevinirim.
Eğer motosikletim ile gelemezsem orada Dylan kiralama şansı nedir? Kıvrak motorda var mıdır? Motoru feribot ile göndereceğim, Denizline'in feribot iskelesi Bodrum'un neresinde? Sizler orada motorlarla nerelere gidersiniz :)
sersin1978
06 Ağustos 2007, 11:54
buradan motorla gitsen daha iyi erdoğan daha ekonomik olur bence hem orada kiralar pek ucuz değil dir ben seneler öncesinden biliyorum tabi paran bolsa sorun olmaz sa kirala ayrıca dünkü gezi harikaydı katılamayanlar kafayı yiyecek eminim
ErdoganAktas
06 Ağustos 2007, 12:27
Abicim o kadar yol motorla gidilir mi? Ben uçakla gideceğim ve motoru da feribotla göndereceğim. Motorun gidiş dönüş maliyeti 150 YTL. Cuma günü saat 14 de buradan hareket ediyor, gidip kendim veririm motoru, cumartesi saat 14 de orada oluyor. Cumartesi arkadaşım oradan teslim alır. Bende pazar gecesi uçuyorum, Pazartesi sabahı elimin altında kendi motorum olur :) Dönüşü de Pazar günleri oluyor. Pazar günü feribota arkadaşım verecek artık, bende pazartesi burdan kendim teslim alacağım.. biraz motorsuz kalacam ama olsun tatilde motorsuz kalmaktan iyidir :)
Ekonomik derken uçak biletim bedava olduğu için en ekonomik plan bu şu anda. :) Yoksa o yol yorgunluğu ve kilometre bu motor için bence gereksiz.
sersin1978
06 Ağustos 2007, 12:43
tamam hadi öyle yap hadi :Pkandırdın beni daha iyiymiş
Gts.Minimum
06 Ağustos 2007, 19:05
bende ordayım bizde ikitane dylan var benimki kırmızı görüşelim bilmiyom seninle tanışıyozmu honda bayisinde dylan yok ama bizde ikitane var sen bana yer bildir hemen atlar gelirim ayıpsın
Saolasın dylan görmeden dylan alacaım için içimde bi tereddüt vardı gerçi gazcılarda bi tane gördüm ama ayıp olmasın die inceleyemedim heykelin arkasındaki dolmuş duraklarının orda oturuyorum ben , madem sende oralardaymışın bi gün ayarlayalımda göreyim bi dylan yakından ya :queen:
Gezmeye arkadaşımda oldu :rendeer:
ErdoganAktas
06 Ağustos 2007, 23:16
Fotoğraflar ve videolarda haftasonu yaptığımız Kastro-Kıyıköy Gezimiz:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/34807-dylan-ekibi-bu-sefer-kiyikoyu-kesfe-cikti.html
Bankacı MotorDelisi
07 Ağustos 2007, 00:45
Herkese Merhaba,
Bu formu 1 yıldır takip ediyorum ama daha yeni üye oldum.
Benim ciddi bir sorunum var acaba sizde yaşıyormusunuz diye paylaşmak istedim. Mart ayında trafikten bunalıp arabamı satıp bir Dylan aldım. Allah için süper motor aldığımdan beri inmedim üstünden. Mesleğim bankacı olmasından arkadaşlarım biraz tiiiye aldı tabi ilk zamanlar ama kıravatlı ceketli motor süren biri ne alaka:) sonra alıştılar filan hatta çoğu zaman 2 kravatlı ceketli kasklı olduk.
Yaklaşık 1 ay sorunsuz bindim. Ama sonra çok soğuk havalarda binmesemde yavaş yavaş beni ciddi olarak rahatsız etmeye başladı.
Şu an ise motordan indiğimde ay ağustos ama sanki bütün vücüduma diken saplanıyormuş gibi hissediyorum. Soğuk desen değil ama iliklerime sanki bir şeyler işliyor. Terliyorum hava soğuk değil ama rüzgardanmıdır her tarafım çok şiddetli acıyor. Motordan çok zevk alıyorum ama doktora gittim madem öyle binme dedi. Acaba bu normalmi yoksa korumalı elbisem yok ondanmı . Yoksa bünye hassas onadanmı bir türlü anlayamadım. Zaten sırf bu yüzden motoru yok fiyata satışa çıkardım. Yıllardır motor kulallanan bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim benim korkum büyüklerin dediği gibi kalıcı bir hastalık kalması. Elbisesini filan alsam acaba düzelirmi yoksa artık şifayı kaptıkmı. Motora bineceğiz diye yarım olmayalım. bir taraftanda yıllardır heves ettiğim birşeyden uzak kalacak olmak üzüyor. Baya kafam karışık yani.
Bilgilerinizi bekliyorum
Adem
Not: Bilgi verene süper oranda motosiklet kredisi de benden :)
sersin1978
07 Ağustos 2007, 02:00
merhaba her şeyden önce adını bağışlamamışsın o yüz den arkadaşım diye hitap edeceğim öncelikle bu motorlar cok hızlı bir scooter içinsenin motorda cam var?yoksa ilk işin önce bir cam taktırmak ondan sonra kıravatlada gidebilirsin işe takım elbiseylede bu iş ayrı tamam takım elbiseli daha ayrı bir havan olabilir ama saglıktan önemli değil camdan sonra ilk yapman gereken hatta camdan önce ilk yapman gereken mont ama iyi bir mont hem yazlık hem kışlık terleyerek kullan fark etmez enazından kullanmaktan mahrum kalmazsın benim içinde motor benim her şeyim elim ayağım bu zevkten mahrum kalmak istemiyorsan ilk yapman gereken bunlar bizde taksitle alıyoruz montlarımızı ve gerçekten ciddi raakamlar ödüyoruz markalı ve kaliteli olmasına dikkat et söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmuştuş yazdıklarım
altan
07 Ağustos 2007, 03:12
Ön cam taktırmak sorunu kesinlikle çözer. Fakat korumalı mont giymek çok önemli. Mont bizi sadece soğuktan, rüzgardan değil, yaralanmalara karşı da korur. Üstelik uygun giyim ile kışın bile rahatça motora binilebilir.
Bankacı MotorDelisi
07 Ağustos 2007, 10:03
Tekrar merhaba,
Adımı sona yazmıştım neyse adım adem, benim motorda kappanın ön camı var, zaten rüzgar direkt ordan vurmuyor. daha çok yanlardan böbrek üstüne ve dizlerime vuruyor. Asıl merak ettiğim yani bu aşamadan sonra mont filan alsam düzelirmiyim yoksa motora her bindiğimde yine aynı işgenceyi çekermiyim. Şifayı kaptıysak motoru satalım kurtulalım diye düşünüyorum. Son olarak pantolon üzerine giyilen cinsten motor pantolonu mevcutmu. Hiç araştırmadımda. Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ErdoganAktas
07 Ağustos 2007, 10:52
Adem bey merhaba, aramıza hoşgeldin.
Kıyafet konusu kesinlikle çok önemli.. Haklısın normal iş, ev kıyafeti ile motosiklete bindiğinde rüzgar vücuda zarar veriyor, ancak korumalı kıyafetler ile bindiğinde hiç bir rahatsızlığın kalmıyor, kaldı ki sen daha yenisin kalıcı bir rahatsızlığının olması imkansız.
Önerilerim şunlar;
- Rüzgar ve yağmur geçirmeyen rüzgarlık pantalon (http://www.spidi.it/images/products/x35_b.jpg) al, normal pantalonunun üzerine giyiyorsun çok rahattır.
- Bizim motorlara çok yakışmasa da ayaklarını ve dizlerini örten diz örtüleri (http://img120.imageshack.us/img120/2042/78677470ql9.jpg) var onlardan alıp taktırabilirsin.
- Belini tutacak bir bellik al.
- Madem soğuk havalarda binmiyorsun seni rüzgardan koruyacak ince yazlık mont al.
- Arkada çanta var mı bilmiyorum ama eğer varsa ceketini de oraya koyarsın.
Motordan inince üstündekileri çıkarıp takım elbiseli olman 5 dakika.
sersin1978
07 Ağustos 2007, 10:56
bence giydikten sonra anlayacaksın aradaki farkı ben 2 ay boyunca iyileşemedim yazın başlangıcında pantolonda var.ne rüzgar nede yagmur geçiriyor bence araştır hasanpaşa kadıköyde bunları satan yerler cok ayrıca dizlikte önemli koruma şart cam önden koruyor ama camı aşan rüzgar direk sırt ve böbreklere geliyor farkında olmayabilirsin sorun burada bazen bendede oluyor
Bankacı MotorDelisi
07 Ağustos 2007, 21:50
Öncelikle bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bu gün motorcum otosevere gittim, alpinestar'mıdır nedir yarım motor fiyatına bana bir mont sattı birde Erdoğan Bey'in tavsiyesiyle pantolon üstü bir yağmur su geçirmez altlık aldım. Bu gün bacağımın ilk defa terlediğini hissettim galiba işe yarayacak. Rüzgar hiç etkilemedi gibi.Yanlız eşim il gördüğünde önce uzaylıymışım gibi biraz baktı ama sonra anne kızlık soyadı doğum tarihi en sevdiği renk gibi birkaç test sorusundan sonra benim olduğuma kanaat getirip arkama binmeye razı oldu. Beni hep takımla görmeye alıştığından buna alışması biraz zaman alır. İnşallah ağrılarda zamanla geçerde motor zevkimiz yarıda kalmaz.
Tekrar sağolun.
ErdoganAktas
07 Ağustos 2007, 22:26
Alpinestar çok kaliteli bir üründür.. Merak etme bu kıyafetlere bi alışınca insan sonra çıkaramıyor, hatta bir anda kendinizi bu kıyafetlerle dolaşıyor buluyorsunuz. Termal özelliklerinden ötürü sıcak havada içini serin tutması kimseler tarafından bilinen bir özellik olmadığından, çoğu insan bu sıcakta bu kıyafetle nasıl duruyorsunuz diyor :) duruluyor işte..
Aramızda burayı takip eden ve Bodrum'da yaşayan kimler var?
12 Ağustos'ta Bodrum'da olacağım ve büyük ihtimalle motosikletim ile geleceğim. Ses verirlerse sevinirim.
Sizler orada motorlarla nerelere gidersiniz
Anlaşılan Bodrum'da hiç Dylan yok! Neyse gidelim de Bodrum Dylan görsün :)
choconut
08 Ağustos 2007, 21:12
ne zamandır merak ediyodum sakin kullandığım zaman bir depo ile kaç kilometre yapacak bu dylan diye..deneme şansı buldum..sonuç 302 kilometrede stop etti motor..Allah'tan benzinliğe 200 metre filan vardı..neyse gerçekten sakin kullandım 1 kere 90a çıktım diyebilirim..sonuç bu gerçekten iyi bence..üstüne 26tl yani 9 litre benzin aldı yani..erdoğan abi 9.5 litre filan alıyo demiştin,stop etmesine rağmen almadı..ayrıca bodrumda dylan var geçen yaz gittiğimde görmüştüm..:)
ErdoganAktas
09 Ağustos 2007, 00:29
Demek ki istanbulda bizi aldığımız her 10 lt benzinde yarım lt. kazıklıyorlar :)
konti
09 Ağustos 2007, 01:57
erdoğan abi bana hemen cevap ver ben depoyu fulledim denemeye karar verdim ve 245,falanda motor gazı kesti ve tanıdım bir benzinliye kadar itekledim sonra adama dedim fulle adam fulledi 8,6 litre benzin aldı normalde 9 litre almasını beklerdim adama dedim abi bu 9 litre alması lazım dedim adam öyle uraştı böyle uraştı bende motoru falan sallıyom ancak bütün uraşlarımıza ramen tam olarak 8,6 litre aldı sonra başka bir benzinlikten benzin almaya girdim motor gider haldeydi ancak fulledikten sonra 25ytl benzin aldı ben şaşırdım çünkü benzinin fiyatı daha ucuzdu motor çalışır durumdaidi yinede 25 ytl ödedim halbuki öbrü tanıdım benzinlikte motor çalışmaz durumda idi hiç benzin yoktu 8,6 litre benzin aldı benzin fiyatı daha pahalı plmasına ramen ful 25 ytl tuttu benzinliklerin litre ölçerlerinde bir üçkyat var nasıl oluyorda bazı arkadaşlar 9,5 aldı diyor bunnar standart deilmi bence siz orda kazık yiyorsunuz
izel
09 Ağustos 2007, 10:31
Ben bugün depoyu bitirmek istiyodum ama yolda kalma ihtimali yüzünden benzinliğe girdim fulledim. 25ytl 8.772lt. aldı.
220km yapmışım depo ile ve kullanım şeklim yavaş değildi. her ışıkta kalkış, 110-120km ile gidiş, şehiriçi vs... 0,11ykr nin altına inemiyorum :)
Bankacı abi,
hoşgeldin aramıza, robokop olmuşun sende :) sağlık şikayetlerinin bitmesi dileğiyle..
Bide sorum olucak dolar daha düşücek mi? bi zahmet cvpla :P
Erdoğan abey,
gezi süper olmuş, kaçırdık gene :) 3 saatlik uykuyla ve yağmur çamur çekmek istemedim. Bir sonraki turda inş. bende olacam.
Yalnız bu video görüntülerinde sorun mu var renklerde?
sersin1978
09 Ağustos 2007, 14:18
İzel Motorun Durumu Ne Nasil KalkiŞlarda Bİr DeĞİŞİklİk Var Mi Sen 120 Yİ GÖrÜyonmu Artik Benmİ YanliŞ Okudum
izel
09 Ağustos 2007, 15:35
Bi sorun vardı kalkışlarda gaz yemiyodu ya da fazla benzin gittiğinden yığılıyodu (karbüratör ayarını yapan ustayı hatırladım aklıma kötü şeyler geldi). Niyazi Ustanın tecrübesi sayesinde motor normale döndü gibi.
kalkışlar bana göre güzel ama kilo sorun gibi:)
120kmh vuruyor ayıp ediyosun, en son seni max süratte geçtikten sonra denemedim 140kmh yi :)
ErdoganAktas
09 Ağustos 2007, 18:24
Siz birbirinizi geçin, liderinizi bana gönderin :P
Beyler 2 hafta yokum.. forumdan uzak kalmayacağım belki ama sizlerden, gezilerden uzak olacağım. Bu iki hafta içinde sakın bi yaramazlık yapmayın.. ben size Bodrum gezi raporlarını gezip gördükçe yollarım.. Tatilde motorlu olmak güzel bir şey!
Gts.Minimum
09 Ağustos 2007, 20:25
Arkadaşlar bu gün çok ilginç bi manzarayla karşı karşıya kaldım tatile erdeğe gitmiştik , dylan göremeyen benim başıma ne geldi dersiniz ? :queen:
Erdeğe geldik otobüsten indim tam bavulu almaya iniyorum o da ne otobüsün bagaj çantasından siyah bi dylan çıkıyo resmen orda 2-3 dk bakakaldım ama yol yorgunu olduğum için yine dylanı inceleyemedim zaten 40 yılda bir görüyorum :pr:
Ama görmeliydiniz olayı ya ilk defa bi otobüsün bagaj kısmına motor konuldunu gördüm özellikle dylan :queen:
Demek bu kadar tutku yaratan bi motorsiklet :queen:
Hep siyah görüom inş kontinin kırmızı dylanını görürüm kafamdaki renkler ya kırmızı ya mavi zaten eğer bi gün ayarlarsak konti arkadaşım ben bursaya döndüm hem tanışma fırsatımız olur.
Msn im Ahir.Zaman.Tr@hotmail.com
Bankacı MotorDelisi
09 Ağustos 2007, 23:48
Bilmiyoum haberiniz varmı ama 2008 model honda dylanlar ile şu an kulandığımız dylanlar ile aynı olmayacakmış. Her şeye nane olan avrupa birliği normlarına göre üretilecek olan yeni honda dylan (zannediyorum E3'tü) daha prestijli ve daha az sayıda üretilen ve şu anki fiyatından çok daha pahalı hale gelecek. Muhtemelen dylan muadili bu fiyatlara yeni bir motor gelecek ama ne olacağı belli değil. Özetle şu anlama geliyor 2008 de ikinci el dylan karaborsa olur. Ben o yüzden satmadım zaten :). Yanlız bu kıyafetlerle çok garip oluyorum. Bazen müşterilerim görüyor. bir saat önce milyon dolarları konuştuğum insanlar motorun üstünde tır tır. olsun araba ile şirinevlere girmem çıkmam 45 dk. bu ufaklıkla evimden tam 8 dk. kalan 37 dk benim.
dolar ile ilgili olarak dolar 1,3-ila 1,4 bandını aşmayacak gibi şu an çok cidii sıcak para var ve faizlerde yüksek. yabacı yatırımcı 1,35 bozuyor parayı yıllık %18 faizini alıyor. 1.27 den aynı doları alıp uçuyor. Bu ortamda dolar yükselirmi sence. hayırdır ciddi yatırımların mı var?
Saygılar...
Rozix
10 Ağustos 2007, 02:28
Arkadaşlar merhaba,
Ben de yeni Dylancı olarak Dylan forumuna ilk mesajımı atıyorum. Daha önce Beat`im vardı onu satıp Dylan aldım. Dylan keyifi bir başkaymış :)
Girişten sonra bir kendimi tanıtayım ben Rıza, yaş 26. Dylanı 2. el olarak aldım 2500km 2007 model, kırmızı.
Forumu takip ediyorum ve ben Dylanıma ön cam almak istiyorum, denge ve hız açısından ufak bir cam almak istiyorum. Sersin senin avatardaki cam güzel gibi. Menmunmusun nerden kaça alabilim bu camı. Gezilere gittiğinizi görüyorum, ben de gelecek gezilerden birine gelmek isterim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO