Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
protesto
21 Haziran 2007, 13:27
hafta sonu işim cıktı arkadaşın düğünü varmış bende gelemiyorum arkadaşlar gezi yaparsanız ama öbür hafta sonu olabilir bende katılabilir
motor çantasız ve camsız olmaz bence hem rüzgarı kesiyor hem yoldan sıçrayan taş böcek arı :mrgreen:onları tutuyo çok rüzgar yoksa hızınıda kesmiyo kaskın camı açık yolda gidebiliyosun. çanta iki kişi bir yere gidiyorsun iki kask var koy nereye koyarsan hadi bakalım çantan yok bu sana yük montunu dizliğini koyamıyorsun.arkada oturan arkaya yaslanarak güvende yolculuk yağıyortek dolaşacaksanda çantayı sök evde bırak bir düğmeyle oluyo hepsi. bak şunun tipine kim kötü diyebilir söyleyin arkadaşlar şu motora be:queen:
Evet guzelmis :) Artciyi almaya baslayinca taktirabilirim heralde.
Arkadaslar bir sorum de su yedek 2 LT ile ilgili. Aldigim bayii ibre kirmizi bolumu de gecip dibe dayandiginda daha 2 LT benzinin daha var demektird dedi. Ben ibre kirmiziya geldigi anda 2 LT var diye biliyorum. Hangisi dogru ?
sersin1978
21 Haziran 2007, 13:37
ibrenin dediği doğru:queen:2 lt re daha var
ErdoganAktas
21 Haziran 2007, 13:49
ya da diğer bir deyişle ibre kırmızıya geldiğinde 30-40 km daha yol yapabilirsin. Ben bilecik gezimde Taraklı sapağına girdiğimde yakıtımın az olduğunu farkettim biraz tepeleri aştıktan sonra eyhav demeye başladım, ibre artık kırmızıdaydı, orman yolundaydım, daha gidecek 200 km.'m vardı ve benzin alabilecek hiç bir yer yoktu :) 80 - 90 km civarı gittim ve bir benzinlik buldum. Hala motor teklememişti yani hala gidiyordum ama vaha da su bulmuş gibi benzinciye daldım.. depoya 9.5 litre benzin girdi :) .. sanki bizim depolar 9 litreden biraz daha fazla.. 9.6 gibi..
MavimantalitE
21 Haziran 2007, 20:04
Erdoğan teşekkürler verdiğin resim yükleme bilgisi için..
Bakalım becerebildimmi...?
Zonguldak-Ereğli-Şükrü
http://img444.imageshack.us/my.php?image=dsc01625xu4.jpg
Ama bölesi daha iyi oluyo gibi geldi bana.. Bunu kendim buldum..
Zonguldak-Ereğli-Şükrü
Saygılar
http://http://img79.imageshack.us/img79/9566/dsc01625ky3.jpg
MavimantalitE
22 Haziran 2007, 00:32
Yaww Erdoğan AKTAŞ sen nassı bi adamsın yaa :) Valla süper anlatmışsın olayı yaaaww.. Budur yaniii.. Başka diyecek bişi bulamıyorum sana..
Saygılar-Zonguldak-Ereğli'den sana kardeşimm :)
http://img513.imageshack.us/img513/1973/dsc01633dw8.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/1973/dsc01633dw8.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/4128/dsc01630ip4.th.jpg
williamwallace
22 Haziran 2007, 15:53
Arkadaşlar benim size bir sorum olacak 95 oktan dışında 97 hatta veya daha fazlasını kullanan oldumu aranızda.
ErdoganAktas
22 Haziran 2007, 16:06
MavimantalitE olayı çözmüşsün ancak resmin adresini IMG leri içine almayı unutmuşsun. Üstte resim ekleme ikonuna tıklayarak yapabilirsin bunu.
Williamwallace evet oldu değişen bişi yok, tamamen psikolojik.
williamwallace
22 Haziran 2007, 16:43
Selam Erdoğan' cım ben parktan Wallace ın sahibi Bülent.Bende Nisan gibi bir beat alarak motorlu hayata merhaba dedim ve 31 yasıma kadar motorsuz yasamanın pişmanlığı içindeyim açıkcası.Bu formuda zevkle takıp ediyorum paylasım ve dostluk ınanılmaz.97 veya shellın 100 oktanı motora zarar veririmi.Ben karıştırarak bi deneme yapayım dıyorum ....
Kamo
22 Haziran 2007, 16:49
Honda Yeniköy sadece ve sadece 95 oktan koyun dedi; 97 oktan zaralıymış, okttan yükseltmek için kullanılan katkılar zarar veriyormuş.
Ben kasko'yu bir sigortacı arkadaş üzerinden Anadolu sigorta'dan yaptırdım. 535 YTL. Kapı önünden bile çalınsa karşılıyor ancak muafiyetli; %15... Hasar için ise 100 YTL muafiyetli. 125 kiloluk aletleri kaldırıp götürmenin kolaylığını düşünerek en azından %85'ini garantiye almak rahatlatıcı. Bu arada başka sigorta şirketlerinde benzer kapsama durumlarında 1000 YTL üstü fiyatlar çıkarıyorlar. Kasko poliçesinin neyi kapsayıp neyi kapsamadığına dikkat edin. Oturun okuyun, bazı firmalar bazı avantajlar sağlıyo gibi anlatıp daha ciddi riski size yıkabiliyorlar.
Bu arada karbüratörü bir haftada tedarik edip taktı yeniköy honda. sonra bir de arayıp halimi hatırımı sordular. bu adamlar çok kibar ve ilgililer. Bazı sabahlar zor çalışıyordu, demekki karbüratördenmiş artık tek harekette çalışıyor ve daha istekli gaz yiyor.
iyi bir haftasonu diliyorum.
ErdoganAktas
22 Haziran 2007, 17:26
Oo Bülent abi! gerçi ben geçenlerde seni Beat ile görüp biraz şaşırmış sonra emin sen olduğundan emin olamamıştım, :) Hayırlı olsun. Ama Beat'e ne koysan daha fazla gitmez, NOS taktır bence.. :) Şaka bir tarafa karıştırmasan iyi olur bende servise sormuştum koyalım mı diye servisin yanıtı kesinlikle koymayın motorunuz garanti dışı kalır cevabını vermişlerdi.. Burada benim üst komşum bi arkadaş var mondial motoruna 100 oktan benzin koyuyormuş sürekli, "95 oktan koyduğumda motor çalışmıyor, illa 100 oktan koyuyorum ondan sonra gidiyor" diyor.
williamwallace
22 Haziran 2007, 17:50
Valla Erdoğan abi bende ufaktan başlamak için aldım bi beat ama 2 ayda kıvranmaya basladım nasıl buyuturum derdine düştüm tek başına idare ediyo ama iki kişi ıııhhh olmuyo :) Nasıl bi tutukudur şu motor anlamadım valla.Bozcada geziniz eşim ve bana ilham kaynağı oldu tatilimizi orda geçirmeye karar verdik bilecik gezin bizide kiraz bahçesi veya ufak bir tarla alma gazına itti haberin ola.....
Biri seni durdursun canım...... Şaka şaka abi gıpta ile takip ediyoz sizi
ErdoganAktas
22 Haziran 2007, 18:20
:) heh heh Bizde bu sene Bozcaada'ya tekrar gitmeyi planlıyoruz, Bizde beat ile başladık sayılır.. en azından burcu öyle başladı... ben daha evvel çok motosiklet kullanıp 10 yıldan fazla bi süre ara vermiştim sonra bir arkadaşımın bana hediye ettiği minik sarı bir motor burcunun hayatta en çok istediği seylerden biri oluverdi.. sonra hemen onu büyütüp Beat aldık, şu anki seçimden ise son derece memnunuz. Bence senin de Dylan zamanın gelmiş.. :)
Burdaki arkadaşların hemen hemen hepsinin önce bir Beat'e binmişliği var..
caracas
24 Haziran 2007, 00:49
Servet, önce hoşgeldin Ankaralarda ne var ne yok.:)
Ben biliyorsun Uşak" tayım. Kaldığımız otelde kablosuz internet varmış bunu öğrenince, İstanbula ehliyet sınavına gönderdiğim elemanlarımdan birisine laptop" umu getirtim bu akşam geldi, şu anda otel odamdan yazıyorum, pazartesi geldik buraya birikmiş yazılarınızı okudum önce herkese selam arkadaşlar.
Bu arada, gurbette bana en çok koyan şey motora binememek oluyor. İnsan alışınca araba falan kesmiyor. Görüşmek üzere......
-BSI-
24 Haziran 2007, 02:19
Ahmet abi selamlar. Daha uzunca bi süre oradasın herhalde. Neyse sana bu abilerimi şikayet etmek istiyorum.:) Saolasın honda etiketlerini aldımda bu küçük honda yazılarını bol bol getirmişsin ancak gel görki 1 tane bile kalmamış bana. Kimisi 2şer tane yapıştırmış, kimisi 1 yapıştırmış bakmış hafif kenarı kötü olmuş sökmüş 1 tane daha yapıştırmış. :mrgreen: Anlayacağın odurki bol bulmuşlar etiketleri. Artık nezamana gelirsin bilmiyorum ama o küçüklerden 1 tanecik olsa iyi olur:) Ya da hatırladığım kadarıyla baya bir süre ordasınız yerini bile tarif etsen ben gider alırım. Size orada kolay gelsin. Saygılar...
ozrace
24 Haziran 2007, 02:37
http://img170.imageshack.us/img170/9719/075dc.jpg
bir de bu var, geçenlerde çıkardığı. atağa kalktı honda (:
ya bu motor asya nın ve birçok markanın çıkardığı motorun aynısı değilmi.(tip olarak) hatta ümmet abidede var:silent:
izel
24 Haziran 2007, 12:00
evet arkadaşım bu asyanın çıkarttığı model. honda sıkılmış arge yapıp yeni model çıkartmaktan, onların kopyalanmasından..
forumu 50 sayfa geriden takıip edip mi msg atıyosunuz?
kadiRR_delisi
24 Haziran 2007, 13:45
Dylan ı aldığım sıra dylanın kopyasını Asyada görmüştüm. Honda napsın abi adamlar ne çıkarsalar kopyalıyolar.
ErdoganAktas
24 Haziran 2007, 14:13
Arkadaşlar, lastiklerimi değiştireceğim. Kışın değiştirmedik ama artık lastikler iyice kabaklaşmaya başlamış yaz kış kullanabileceğim diş derinliği fazla, kaliteli bir lastik alacağım. Lastik değiştiren varmı? ne marka, ne özellikte aldınız? Memnun musunuz?
Baktım kimseden cevap geleceği yok oturup biraz kendim araştırdım.
Orjinal Lastik özellikleri
Ön: 11/90 - 13 56L
Arka: 130/70 - 13 57L
Metzeler
http://www.metzelermoto.com/en_IT/browser/attachments/images/Catalogue/Scooter_Moped/Scooter/Feelfree_173X236.jpg
Metzeler Ön: 110/90-13M/CTL 56P
Metzeler Arka: 130/70-13M/C REINFTL 63P
PIRELLI
GTS 23 / GTS 24
http://www.pirellityre.com/en_IT/browser/attachments/images/MOTO%20catalog_long/img_gts23%2024.jpg
Sport Touring Lastiği
Sport touring motosiklet lastiğinden esinlenen özel konturu sayesinde yüksek süratte dengeli ve mükemmel viraj yeteneği
Sırt deseni sayesinde dayanıklı konforlu, sessiz, sırt hamuru sayesinde optimum ıslak performans
PIRELLI Ön : 110/90-13M/CTL 56L GTS 23 Front, IP Codes: 1622800 (40 EURO KDV. dahil)
PIRELLI Arka : 130/70-13M/CTL 57L GTS 24 1622900, IP Codes: 1622900 (50 EURO KDV. dahil)
coşqn
24 Haziran 2007, 20:51
pirelli daha güsel duruyor,vaad ettikleri de gerçekse budur derim tecrübe etmek sana kalıyo erdoğan.hade rasgele:cherry:
caracas
24 Haziran 2007, 22:28
Ahmet abi selamlar. Daha uzunca bi süre oradasın herhalde. Neyse sana bu abilerimi şikayet etmek istiyorum.:) Saolasın honda etiketlerini aldımda bu küçük honda yazılarını bol bol getirmişsin ancak gel görki 1 tane bile kalmamış bana. Kimisi 2şer tane yapıştırmış, kimisi 1 yapıştırmış bakmış hafif kenarı kötü olmuş sökmüş 1 tane daha yapıştırmış. :mrgreen: Anlayacağın odurki bol bulmuşlar etiketleri. Artık nezamana gelirsin bilmiyorum ama o küçüklerden 1 tanecik olsa iyi olur:) Ya da hatırladığım kadarıyla baya bir süre ordasınız yerini bile tarif etsen ben gider alırım. Size orada kolay gelsin. Saygılar...
Serkan,cım. bütün etiketler sana feda olsun benim güzel kardeşim.
benim serkanımı etiketsiz bırakmak ne demekmiş sorarım ben onlara merak etme sen :):):) Tuzla Aydıntepede benim ofisimde, oğlum var adı Emrah, istediğin bir gün gidip alabilirsin benim masamın üstünde telefonun yanında bir iki tane var küçük çıkartmalardan. Şimdi sana açık adres verirsem ofisin önünde arkadaşlar sıraya girebilir :mrgreen: onun için sana benim telefon nosunu veriyorum beni ara ben sana açık adresi vereyim kardeşim.
Yada, Servetle görüşebiliyorsan, o sana tarif etsin, o gelmişti benim ofise yazıları ona vermiştim. Arap şekeri bol bulunca yüzüne sürermiş :queen::queen: benim gsm. 0542 435 06 61 iyi günler güzel kardeşim. Tahmin ettiğin gibi uzun süre Uşak"tayız kısmetse görüşürüz by.
-BSI-
25 Haziran 2007, 00:41
Sağolasın Ahmet abi. Ben zaten yarın Servet abinin yanına gidicem. Gidince ondan öğrenirim adresi. Size kolay gelsin Uşakta.
enis89
25 Haziran 2007, 01:25
beyler 2007 honda modellerinden haberiniz varmi acaba dylan 2007 cbr125 2007 özellikle cbr125 çok degiştirilmiş gelmiş mi? türkiye ye?
sersin1978
25 Haziran 2007, 10:18
ahmet abi mrhb bence motoruda götür oraya yakın yerlere gezmeye gidersin.
erdoğan su performansı için bencede pirelli al hem daha sessiz çalışıyomuş.
bu arada dün sabah erken saatlerde taksime geçiyordum bir arkadaşımla bir baktım zayıf cılız bir burgman yolda gidiyor :mrgreen:selam verdim meğer bizim eski dylancı erhan tabi hemen kapışalım dedim erhan önce bana avans verdi
tabi büyük motorun tadı farklıdır heralde adam uçuyo valla konfor desen konfor hız desen hız görüntüde harika darıssı bizim de başımıza
ama şöyle motor piyasasına bakıyorumda zevkime uygun hiç scooter yok yani uzun süre dylancıyız artık yeni modellere bir iki sene sonra bakacağız bir de gerçekten dylan şehir içinde harika mototale sordum gelecek yeni model şu an yok
protesto
25 Haziran 2007, 12:54
Merhaba arkadaslar,
Cumartesi gunu ilk defa yeni Dylan'imla ciddi bir yolculuk yaptim diyebilirim. Ortalama 60 km ile sahilden Ortakoy'den Kilyos'a kadar gidip dondum. Hava sicakti ama trafik olmadigindan keyifli bir yolculuktu. Ancak kotu yollardan dolayi motor biraz kirlendi. Benim sorum su, motoru nasil yikamaliyiz ? Araba yikayan yerlere goturup tayzikli su ve deterjanla yikatmam problem olur mu ?
Bir de dun farkettim, sol tarafta boya uzerinde iki tane tirnak kadar cizik olmus, boyutu kucuk ama derin cizikler, boyayi kaldirmis. Bir oneriniz var mi ?
ErdoganAktas
25 Haziran 2007, 13:22
Ben motoru önceleri kendim yıkıyordum sonra baktım uğraşılcak gibi değil oto yıkamacılarda yıkatıyorum daha temiz ve güzel oluyor.. tabi üzerindeki etiketler, stickerler vs tazyikli su ile anında çıkıyor.. hani yeni motorda etiketler olurda o gereksiz seyler önceleri kıyılamaz ve sökülemez ya.. öyle durumları önemsemezsen oto yıkamada yıkatabilirsin.
Derin çizikler için yapacak birşey yok her tarafımız plastik olduğu için araba gibi ordan çürük yapmaz :)
protesto
25 Haziran 2007, 13:47
Ben motoru önceleri kendim yıkıyordum sonra baktım uğraşılcak gibi değil oto yıkamacılarda yıkatıyorum daha temiz ve güzel oluyor.. tabi üzerindeki etiketler, stickerler vs tazyikli su ile anında çıkıyor.. hani yeni motorda etiketler olurda o gereksiz seyler önceleri kıyılamaz ve sökülemez ya.. öyle durumları önemsemezsen oto yıkamada yıkatabilirsin.
Derin çizikler için yapacak birşey yok her tarafımız plastik olduğu için araba gibi ordan çürük yapmaz :)
:) etiket metiket hic onemli degil, eninde sonunda cikacak.
cizikleri de nazar boncugu olarak tasicaz napalim...
ErdoganAktas
25 Haziran 2007, 20:57
Havalar ısınınca motor tepesinde de durulmaz oldu artık. Hele ki cam ile hiç çekilmez oldu. Dün camı çıkartayım neye benzeyecek acep dedim, cam çıkınca rüzgar püfür püfür pek güzel oldu ama biz cama alışmışız camsız da azcık rahatsız olmadım desem yalan olur.. özellikle sinekler böcekler yüzüme yapışmaya başladı, yok bu böyle olmayacak bu işe bir çözüm bulmam lazım diyordum, aslında çözümü biliyor ama camı kestirmeye kıyamıyordum. Ya aynısından bir tane daha alacaktım ya da yaptıracaktım neyse bugün başıma güneş geçince aklıma başka bir fikir geldi. Enduro toruinglerin ön camları hatırlayınız..
İşte benim enduro touringimin camı da böyle olmalıydı..
http://www.imagesturkey.com/dylan/dylan_kisacam.gif
hemen yarın, en geç öbür gün camı kestirtiyorum :)
Buna benzer olacak yani. Eğer bunların kullandığı cam bağlantı aparatındanda bulabilirsek tam süper olur heheeee :)
http://www.mv-motorrad.de/cosmoshop/pix/a/n/1181631819-20612.jpg
izel
26 Haziran 2007, 10:10
Güzel çalışma ellerine sağlık.
Bende çıkarttım camı 2 hafta oluyor. Arada çantayıda çıkarttım sport mod a aldım motoru :P
wes
26 Haziran 2007, 11:09
Arkadaşlar yahu erhan sende ne maymun iştahlısın dieceksiniz biliyorum ama dün burgamanımı satıp evvelce bildiğiniz gibi hayallerimi süsleyen PİAGGİO beverly 500 üme kavuştum.Rengi bordo ve ilk izlenimler harika harika harika.Büyük tekerlek olmassı ne kadar iyi bişimiş dedim ,çukur mukur banamısın demiyor ve virajda inanılmaz yatıyorsunuz.40 beygir bir kuvvet dokunduğunuzda 140 km ye bir anda çıkıveriyor ve o süratte olduğunuuzu anlamıyorsunuz.daha daha anlatacağım ancak şunu sölemeliyim bu alet bindiklerimden çok farklı bir duygu verdi,burgmanı unuttum anında.Son motorum budur.
erhan
honda dylan 150
suzuki burgman 400
piaggio beverly 500
ErdoganAktas
26 Haziran 2007, 11:24
:) Haydii hayırlısı... yavaş yavaş büyüyoruz sanki.. "şunu sölemeliyim bu alet bindiklerimden çok farklı bir duygu verdi" bu duyguyu çok iyi bilirim.. bana pek çok kişi Cbr 600 den sonra bu motoru nasıl kullanıyorsun diyorlar.. aslında öyle, büyük motordan sonra bunlar harbiden kullanılmıyor. Ama büyük motor daha fazla dikkat, daha fazla deneyim, herşeyden öte kendine, duygularına hakim olma gerektiriyor. Elinin altındaki güç ne ise onu sonuna kadar kullanmak istiyor insan.. bizim 140 yapıcaz diye k***mızı yırtmamız gibi. İstekler sınırsız. Elinde ne varsa hep daha fazlasını istiyor insan.
Geçen günkü kazadan sonra yine duygularım depreşti kusura bakmayın ama durum budur maalesef. ilk kullandığım motor yamaha XT250 sonrasında suzuki950'ydi (abilerimindi :) ). Sonra kendi motorum CBR 600'u kullanırken bir iki ufak kaza atlatıp durup "ben ne yapıyorum bu genç yaşımda!" dedim :) duruldum abiler.
sersin1978
26 Haziran 2007, 16:37
erhan yeni motorun hayırlı olsun seni burgmanla gören son adam ben miyim yani
beyler hafta sonu bir izmit yapalım ne dersiniz erdoğan cam olayınıda bize göster beğenirsem bende yaptırim
wes
26 Haziran 2007, 17:21
Servet,eskişehire gidecem belki motorla iş için,sen gittin o yolları hatta erdoğanda bileciğe gitti,bilgi verebiirmisiniz yol vs? rahat geçiomu yolculuk.
ErdoganAktas
26 Haziran 2007, 17:51
Erhan Eskişehir'e Otoban - Sapanca - Bilecik yolundan gidersen otoyoldan çıktıktan sonra yol yapım çalışmaları var bir kısmı bozuk sayılır. Sonrasında ise kamyonların peşine takılıp gidiyorsun yol dar hız yapmak tehlikeli, Bilecik'i geçtikten sonra Bozüyük'ten Eskişehir yönüne dönerek devam ediyorsun. Bilecik sonrası yollar rahat ve keyifli olur. Benim gitttiğim yol sana ters olur.
Birde Yalova, İnegöl, Kestel, Bozüyük, Eskişehir yolu var haritada daha düzgün ve kolay görünüyor ama yol neye benziyor bilemiyorum. Yaklaşık 260 Km. ve sanırım en kısa yol burası.
http://www.mercedes-benz.com.tr/Internet/TR/Hizmetler/Route/
http://mercedes.infotech.com.tr/temp/IM4005_1659332.gif
Mercedes Haritasında Bilecik'ten Söğüt üzerinden Eskişehir'e gitmeni tavsiye ediyor ama o yolu hiç kullanma. Bilecik Söğüt arasında da yol yapım çalışmaları var dolayısıyla yer yer yol bile yok. Yolu da oldukça sıkıcıydı.
216 Km. 4 saat civarı;
http://mercedes.infotech.com.tr/temp/IM2005_1658464.gif
Detaylı Büyük Karayolları Haritası
http://www.kgm.gov.tr/images/turkiye.jpg
Kamo
26 Haziran 2007, 18:00
Değişen karbüratörüm arızayı gidermedi;tekrar nüksetti; hala sağlam rampa tırmanıp sonra düze çıktığımda gazı kesip tekrar verdiğimde tekleme yapıyor. Yarın honda yeniköy'e geri bırakacağım. buradaki insanların mutlu ve huzurlu dylan anılarını gıpta ile izliyorum, benimki mi bahtsızlık yoksa sorunlu dylan sahipleri formlara falan katılmıyorlar mı?
izel
26 Haziran 2007, 18:08
hayırlı olsun erhan,
bizde binek şu alete belkim sebepleniriz neyn :)
servet,
abi kaça yaptırdın seleyi dedik cvp vermedin, bozuk muyuz ? :)
kamo;
yazdık ama dinletemedik size.
sen ara mototal den oytun beyi (dahili 116) anlat derdini, aynı şeyler ona olmuş anında halletmişler.
sonra tşk. edersin bana. ücret teklif etme kabul etmiyorum prensip olarak :P
ErdoganAktas
26 Haziran 2007, 18:31
İzel yok abicim denemek için gidip Asya Dylan bozuntusunun koltuğunu alıp takmış, bakmış ki yakışmadı hemen geri vermiş.. o nedenle de koltuk konusuna fazla girmemiştir.. yok yok gözünden kaçmıştır.. :)
sersin1978
26 Haziran 2007, 19:27
valla yazdığını görmedim izel ne bozuğu kardeşim yakışmadığından değil. sele çok sertti o yüzden geriverdim ama üstünde oynanıp değiştirile bilir 60 ytl komplesi
muratd
27 Haziran 2007, 01:18
wes yeni motorun hayırlı olsun kardeşim..
eskişehire gelirsen,honda bayiisine uğramadan geçme,bi selam ver:wiinkk:
sozerr
27 Haziran 2007, 01:29
erhann
gülegüle kullan yeni motorrunu görüşemedik bidaha abi, dylayların gezisine sende katıll birass büyüksün ama sıkılmazsın biz yetişiz sana
izel
27 Haziran 2007, 10:28
Erdoğan abey, ben seleyi kaplama zannetmiştim ne bilelim asya olduğunu :)
Kaplamacı varsa uygun fiyatlı haberimiz olsun servet.
Öyle çin mallarıyla yorma kendini hemde bizi :)
sersin1978
27 Haziran 2007, 10:50
KAPLAMACI VAR 50 YTL YE BİZİM SANAYİDE KUMAŞI DAHİL KAPLIYOR
kaplatmak istersen gel bakarız.
erhan ben ankaraya 5 saatte gittim 400km sen onunla eski şehire 2,5-3 saatte gidersin bilecik yolunu kullan derim yolları cok güzel ama virajlı dikkatli git eskişehir dönüşü sol tarafta fazla gelmeden yol kenarında agaçların altında bir yer vardı adı akllımda değil orada et yemeni tavsiye ederim ama önce fiyatları sor .
Kamo
27 Haziran 2007, 12:34
İzel Kardeş (profilinden, benden 9 yaş küçük olduğun gözükmekte, ona istinaden kardeşim dedim)
Senin belirttiğin durumu Honda Yeniköy'e de söyledim ama ilk seferde dikkate almadılar. Ben hem motoru oradan aldığımdan hem de bana yakın olduğundan bakıma oraya götürüyorum. Senin son mesajından sonra telefonla konuştum ve senin bu konuda yazdıklarını, onların talebi üzerine email ile gönderdim.
Sanıyorum bu Oytun Bey de mototal'dan ayrılmış. Herneyse senin uyarını dikkate alıp bakacaklar, bu sefer de olmazsa artık başka yollara başvuracağım. Bugün sabah TEM'de viyadüğün kenarında motoru çalıştırmaya uğraşmak epey can sıkıcı ve riskli. Benim gibi bir aceminin böyle ekstra riskler alması can sıkıcı. Hem honda markasından hem de bu motordan soğumaya başladım.
Hepsi bu Erdoğan'ın suçu, öve öve aldırdı Dylan'ı, çin motorlarından daha sık servise götürüyorum:)))
Kamber
kadiRR_delisi
27 Haziran 2007, 14:18
mat siyah leo vince egzozlu kuyruğu damalı dylan kimdir buralardamıdır. Sahilde hergün nerdeyse görüyorum hep.
izel
27 Haziran 2007, 14:28
Kamber Abey,
Oytun Beyle sabah konuştum fatura için işten ayrılma durumu yoktur.
hatta şimdi aradım servise ne zaman getiriim die :)
0216 3466767 - 116. Bence ara bi danış.
Kadir,
benim :)
ErdoganAktas
27 Haziran 2007, 14:41
Kadir gerçekleri söyle neden sordun? çıkardığı gürültüden rahatsız oldun dimi :queen:
Zaten belediye ekipleri de peşine düşmüş onun, "bütün alarmları öttürüyo.. gece uyuyamıyoruz" diye şikayet varmış. :queen:
wes
27 Haziran 2007, 14:59
erdoğan saolasın bilgi için zira bizim iş gezisi trenle olacak gibi gözüküyor ancak bu sene bozcaadaya gitmeyi bende istiyorum,beraber de yapabiliriz bu yolculuğu isterseniz.mutlaka gideceğim.
İzel kardeşime laf yok :) babalar gibi dylancı,dün akşam çınaraltı kahvesine gittik motorlarla ,ben dylan kullandım izel beverly, ayrı sınıflar tabi ama dylan şahane bir motor özellikle şehiriçinde.
of ya dışarsı ne sıcak
Kamo
27 Haziran 2007, 15:58
izel,
yeniköyden dönüş bekliyorum, ona göre kılıç kuşanacağım. saol ilgine.
izel
27 Haziran 2007, 21:04
kamber abi,
akşam mototale gittim oytunla konuştum sen haklıymışın c.tesi işten ayrılıyormuş. kendi işini yapıcakmış.
fakat önemli değil ordaki ustaların hepsinde dylan var ve sorunu zaten onlar çözüyor. en azında ellerinden geleni yaparlar.
Erdoğan abey,
ısrarlara dayanamadım ve taktım susturucuyu. bundan böyle alarmlar ötmeyecek, apartmandakiler rahat uyuyacak! Bende rahat rahat müzik dinleyeceğim :)
-BSI-
27 Haziran 2007, 22:43
izel abi susturucuyu taktım derken bu leovincein bi parçası felanmı var takınca sesi kesiyor?? yoksa standart susturucuyumu taktın. Eğer standartı taktıysan çıkan leovincei ne yaptın??:) Bu arada bende çok yazamıyorum bu aralar işe girdimde çok yoruluyorum akşamları eve gelince sadece okumaya gücüm yetiyor :queen::queen: Unutmadan söyleyeyim her türlü rulman kayış keçe oring itinayla temin edilir. :cherry: A kalite:cat:
izel
27 Haziran 2007, 22:53
BSI,
Leovince egzozun orjinalinde bi parça var silencer namı değer susturucu :)
youtube da vardı sesi ve görüntüsü.
vidalarını sökünce biraz bağırıyo motor. alarmları öttürüyo fln.
neyse o parçayı tekrar koydum yerine şimdi daha sakin çalışıyor :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO