PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

denizcimuzaffer
25 Mayıs 2007, 18:13
Biz de gelmek istiyoz yavv :pale:

ErdoganAktas
25 Mayıs 2007, 18:15
Ağva nerededir nasıl bir yerdir bilmeyenler için:
http://www.agvanet.com/resimler.html adresine bakabilirsiniz.

İstanbul'un her yerine yaklaşık 1-1,5 saat mesafededir. Şile - Ağva arasındaki yol aslında oldukça keyiflidir. Gebze tarafından gidilecek yolu bilemiyorum ama yeni yollar keşfetmenin hiç sakıncası yok.

Bu kadar erken gidildiğine göre akşam geç saatlere kadar kalınacağını hiç sanmıyorum. :)

Gelin tabi abi açık davet var, siz gelmek istediniz de biz yok olmaz siz gelmeyin mi dedik :)
Servet! ekle abicim Muzaffer abimi listeye!

Ben gelmiyom ona göre.. beni de listeye ekleyip listeyi kabartma! Gelmemek için hic bi gerekçem yok kıllık olsun diye gelmicem. Pazar sabahı o kadar erken saatte uyanamam :P

sersin1978
25 Mayıs 2007, 18:19
sengel kardeşim senide bir tanıyalım hep sanal ortamda konuşuyoruz

Gezİ Tarİhİ: 27 Mayis
GÜn: Pazar
BuluŞma Yerİ:maltepe Sahİl Mc Donals KarŞisi
BuluŞma Saatİ:9,00-9,30 Arasi (geÇ Kalmalarda Haber Vermek İÇİn 0535 662 63 64 Servet
Gİdİlecek Yer:aĞva

Katilanlar:

1-servet-sİnem-dylan
2-ahmet-dylan
2-faİk Ve Kuzenİ-foresİght
3-onur Ve EŞİ-runner
4-sÖzer Ve Motoru
5-serhat-bellİdeĞİl
6-erdoĞan....................dylan
7-coŞkundylan
8-serkan Ve Kizil Ejderdylan
9-serkan In ArkadaŞi-mondİal
10-fuat Abİ Ve EŞİ -dylan
11-hÜr Ve HÜlya- Arabayla
12-caracas Ekledİm Ama Umarim DÜĞÜnden KaÇip Gelebİlİrsİn
13-kadİrdelİsİ
14-kadİrdelİsİnİn ArkadaŞi
15-lİmp65
16-denizcimuzaffer
işte budur liste

limp65
25 Mayıs 2007, 18:57
abi bi önceki sayfada yazmıştım görmedin sanırım:)

yok abi benim kesin değil dönüş saatine göre söylicem kendimi siliyimde:) aman ha dilinizden kurtulamam:P sonra mecidiyeköyde oturduğum için bide karşıya geçicem o yüzden akşam fazla geç kalmak istemiyorum...

BuluŞma Saatİ:9,00-9,30 Arasi (geÇ Kalmalarda Haber Vermek İÇİn 0535 662 63 64 Servet

Katilanlar:

1-servet-sİnem-dylan
2-ahmet-dylan
3-onur Ve EŞİ-runner
4-sÖzer Ve Motoru
5-serhat-bellİdeĞİl
7-coŞkundylan
13-kadİrdelİsİ
15-denizcimuzaffer

denizcimuzaffer
25 Mayıs 2007, 19:02
Yav biz gelemeyiz gibi. İki nedenden; biri eşim pazar sabahı nöbetten çıkacak, yorgun olur. İkincisi ise bizim Beat ile arkalarda kalır sizleri merak ettiririz yavv:)
(Hala alamadık Dylanı, şimdi firmadan tel bekliyom taksitleri açıklayacaklardı. Delürüciiin )

-BSI-
25 Mayıs 2007, 19:35
nöbet işine birşey diyememde bizim motorlar geride kalır gibi nedenler kabulümüz değildir. zaten 10 motor uçacak halimiz yok geze geze abicim.

sersin1978
25 Mayıs 2007, 20:02
ABİCİĞİM SEN BEATLE GEL YENGE ARABAYLA GELİR MALTEPEYE KADAR GELİN ORMANDA YEŞİLLİKTE DAHA İYİ DİNLENİR İNSAN MAX. HIZ 70 -80 YAPARIZ ARAMIZDA ÇİN MALI MOTORLARDA VAR O YÜZDEN SIKINTI OLMAZ BÖYLE BAHANELERİDE KABUL ETMİYORUZ DEĞİLMİ SERKAN:queen:EŞLERİMİZ İÇİN MOTORLA GELEMEYENLERE TRANSPORTER CARAVAN AYARLADIK SIKINTI YOK
CAMLI LÜX ORGANİSAZYON BUDUR HER ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUZ DAHA NE YAPALIM

denizcimuzaffer
25 Mayıs 2007, 20:07
Eyvallah Dylancılar:)
Büyük ihtimal ile ordada olacağız. :cat:
denizcimuzaffer+denizcieylem
Bu mudur? eii
Budur:rendeer:

-BSI-
25 Mayıs 2007, 20:29
Servet abi çinli motorlar deme bak arkadaş alınır ha... ZC diyeceksin ZC:mrgreen: "Mondial ZC alemin kralı". 2 teker olsun bizim olsun.:)

Neee transportermı?? caravanmı??. Ben Dylanı evde bırakıyorum.:)

qwertyuıop
25 Mayıs 2007, 21:01
10 bg yada 15 bg ne fark ederki ikiside bakkal motoru ...

limp65
25 Mayıs 2007, 21:19
10 bg yada 15 bg ne fark ederki ikiside bakkal motoru ...

al birini vur ötekine:pr:

-BSI-
25 Mayıs 2007, 21:23
10 bg yada 15 bg ne fark ederki ikiside bakkal motoru

Arkadaş benim mondialle dalga geçtiğimi sandı herhaldeki savunma mekanizması devreye girmiş.

muratd
25 Mayıs 2007, 21:52
arkadaşlar dylanı bugun istanbuldan bi arkadaşımıza sattım:)
sabahleyin eskişehire gelip,işlemleri hallettikten sonra,motoru trene yükleyip götürdü..

tren bileti--17ytl
motor içinde--21 ytl aldılar..

bakalım şimdi ne alacağız:):)
herkese iyi gezmeler,tikkatli olun en kısa sürede yine motorlanacağız bi mani gelmezse..

sersin1978
25 Mayıs 2007, 22:03
hayırlı olsun murat kardeş ne alırsan al honda al....YAMAHA YZF-R6 ALMA:farao:anlamsız laflara gerek yok bilmem anlatabildimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:bounce:

motorunun ne olduğu önemli değil biz motorlarımızla gezeriz güzel vakit geçiririz.değerli insanlarla tanışırız dostluklar kurarız.önemli olanbu seninkinin beygiri yüksekmiş eeeeeeeeeeeeeeeeee nnnnoooooooooooooooolllllllllllllllllllllmmmmmmmmm uuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşş gideceğin yere daha çabuk gidersin bu kadar sen güle güle kulllan arkadaşım

muratd
25 Mayıs 2007, 22:07
honda dan şaşmamda zaten,bir 1000liğin yanında r6 nın da bi nane olmadığı bariz açık..1000cc nin yanında büyük bi ihtimalle r6 turşu gibi kalır yada bakkal motoru..

sersin1978
25 Mayıs 2007, 22:14
neyse boşverin bunlar önemsiz konular sonunda bu hafta sonu rekor kıracağız galiba ne dersiniz motorları parlatalım beyler serkan YAMAHAYA başlamıştır şey pardon yalamaya ne kadar benziyor isimler türkçe işte BİZDE PARLATALIM MOTORLARI

limp65
25 Mayıs 2007, 22:15
bencede r-6 tam kurye motoru.....nasıl güzel oluyomuymuş. alla alla akşam akşam keyfini kaçırıyılar adamın şuraya 2 muhabbet etmek için giriyoruz, yeni dostluklar edinmek için. kimseyle motor kıyasladığımız yok kim olursan ol, ne olursan ol yine gel diyoruz yani...

-BSI-
25 Mayıs 2007, 22:20
serkan YAMAHAYA başlamıştır şey pardon yalamaya ne kadar benziyor isimler türkçe işte BİZDE PARLATALIM MOTORLARI

Valla cila kullanıyorum servet abi ben parlatmak için. İşe yarıyo tavsiye ederim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pazar günkü en parlak bakkal motoru benimki olacak. Binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı. Benim babam çok zengin gerekirse verir parayı alır R6 yı. Seviyorum türk filmlerini yaaaa:queen::queen:

muratd
25 Mayıs 2007, 22:40
r6 ile dylanı kıyaslıyacak kadar ........... bi arkadaşımız kendileri:)

ErdoganAktas
25 Mayıs 2007, 22:42
Benim motor kırık dökük, çok kirli.. yıkayıp parlatmaya da hiç keyfim yok.. leş gibi yatıyor. Zaten 1 haftadır doğru dürüst binmedim de.. en iyisi ben gelmiyim :)

sersin1978
25 Mayıs 2007, 22:50
Ne Oldukİ Senİnkİne ErdoĞan Barİ Sen Yapma Ya Sensİz Olmaz Bu Gezİ

denizcimuzaffer
25 Mayıs 2007, 23:35
yan çizenler var gaalbağ. yok ben gelmesem filan:P yemezler, yingenizle bizi hefeslendirip kaçmak yok. (Kız nöbetten gelecek yaa, zati zor ikna ettim)
''Bakkalcılar süper markete karşı'' toplantısı yapmıyoz mu yoğusam :P
İşin polimiğini es geçiyom ama, söylemeden edemeyeceğim: arabamın lastikleri değişecekti, hemmen gittim bizim taksi durağındaki arkadaşlara, her lastiğin özelliğini anlattılar. 3 ay da bir değiştirdiklerinden yutmuşlar abiy lastik işini:)
Birgün kredi kartı ile ilgili ciddi bir sorunum oldu. Hemmen bankada çalışan motorcu bir kardeşim geldi. Aradım, problemi halletti, para ödemekten kurtuldum. Birgün yine, yolda kaldım. Benzin almayı unutmuşum:pale: Motorcu bir kardeş duruverdi yanımda. Abi dedi; ben pet şişede saklarım hep kötü günler için 2 Lt demez mi. Doldurdu, bastık gittik beraber, eğlene güle, etrafı seyrede seyrede. Yanlış hatırlamıyorsam Yamaha Z.. gibi bişeye piniyodu.
Geçen bizim bakkal iflastan kapattığından 250 metre ötede ki bakkala gittim:silent: bir de ne göreyim! Bakkal abiy, oğlu cehalet ve kazadan yaralandığından Yamaha Z.. gibi bir motoru tezgaha çekmiş, acil satılık yazmış üzerine.
abiy dedim, hatırladın mı beni?
oooo bilader...di falan sarıldık.
Ben dedi:30 yıldır Bakkalım, 30 yıldır da motor pinerim. Ahh cahilliğini bilsem bu motoru bu hayırsıza alırmıydım. demez mi. Hatt ekleyerek: Çpına güvenen borazan çalsın, Çkicine güvenen ceviz kırsın! benim hayırsızı Kuryeler getirip komuş acil e, koştum vardım. Şükür bişeyi yok.
Abiy dediler bana; senin bakkalı bilmesek, ekmek arasıydı, veresiyesiydi, tezgah arkası biralarımızı bilmesek vallah allahından bulsun derdik!

Sonuçta; motor alacaksanız, bir bakkala danışın:cat:

sersin1978
26 Mayıs 2007, 00:06
ABİ BU YAZDIKLARIN İÇİN SAGOL bazıları ne yaparsa yapsın cehaletten kurtulamaz .bu yamahacı arkadaşın eski motoru honda titanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu arada anlayın artık motora binmekle motorcu olunmuyormuş. bu arkadaşın bir sözünü yanlış anlamadıysam msj lardan buldum ışıklardan kalkarken pati çekmeden kalkmayana motorcu demiyormuş.başka sözede gerek yok .. pazarı sabırsızlıkla cekiyorum

denizcimuzaffer
26 Mayıs 2007, 16:54
Yav Dylan cılar ne oldu gezi işimiz.
Ses veriniz alüüüüü :)

sersin1978
26 Mayıs 2007, 17:20
yarın sabahtan buluşup gidiyoruz abiciğim bir sorun yok

Katilanlar:

1-servet-sİnem-dylan
2-ahmet-dylan
3-onur Ve EŞİ-runner
4-sÖzer Ve Motoru
5-serhat-bellİdeĞİl
7-coŞkundylan
13-kadİrdelİsİ
15-....

bu gezi gelmek issteyen herkese acık

gelmeyen buraya yazsın lütfen

denizcimuzaffer
26 Mayıs 2007, 17:41
O zaman bizi de yazın yavv.
Çok extreme bir durum olmaz sa beraberiz. denizcimuzaffer+denizcieylem:cat:

sersin1978
26 Mayıs 2007, 18:02
mutluluk duyarız bakkal motorlarını seviyoruz biz bekleriz abiciğim:mrgreen:

denizcimuzaffer
26 Mayıs 2007, 19:18
Gelirken zati bakkal motoru gibi geleceğim:queen:
Siparişleri topladım. İşallah sığdırabilirim:queen:
Yav yol 100 km civarı değil mi? Biz alışkınız da bazı Yeni arkadaşlar soruyolar:)

ErdoganAktas
26 Mayıs 2007, 22:49
evet git gel aşağı yukarı o kadar.. ben bişi merak ediyorum Ağvaya yazın gitmek denize girmek açısından mükemmeldir de bu mevsimde gidince ve denize girmeyeceğinize göre ne yapılır? bildiğim kadarıyla orda piknik yapacak yer felan da yok. Yol olsun diye mi gidiyorsunuz yoksa oralarda bizim bilmediğimiz birşeyler de varmı?

bölücü militan :P

sersin1978
27 Mayıs 2007, 00:12
gidiyorsunuz ne demek erdoğan sanki sen gelmiyorsun arka yolda piknik yapacak cok yer var demim hoşumuza neresi giderse orada vakit geçiririrz ve ya ne bilim düşelimde yollara bakarım hep birlikte

-BSI-
27 Mayıs 2007, 00:37
25 derece parçalı bulutlu denize girilirmi acaba??? Girilirse çıkılabilir mi??:queen:

denizcimuzaffer
27 Mayıs 2007, 07:29
Şşşşiiiüüüüü,
Sersin, Erdoğan,BSI, Uyanın len::pokey::
geç kalacaksınız bak, benden demesi :queen:

ErdoganAktas
27 Mayıs 2007, 09:13
Abicim napiyosun.. dur biraz daha uyuyalım.. koşaraktan geliriz merak etmee ::yawn::

freenautilus
27 Mayıs 2007, 17:09
Bir süredir aklımda olan bir projeyi hayata geçirdim.Bildiğimiz pencere alarmının çalışma şekli mıknatıslı aparatı ayrılınca çalıcak şekildedir.İçindeki devrede mıknatısla tetiklenen bir basit devre elemanı mevcut.Ben içini açıp bu elemanı sökerek yerine aldığım civalı anahtarı yerleştirdim.İncecik bir cam tüp içinde oynayan civa, alarmı bir tarafa eğdiğinizde devreyi tamamlayarak alarmı çalıştırıyor.Önce bunu orta ssehbadan inince değişen açıda tetiklenecek şekilde düşünmüştüm, ama çalışmadı.Çünkü orta sehbada ön teker yerde olduğundan motorun arkası alçaldığı zaman alarmın bir ucunu alçaltmak yerine tümünü alçaltıyor ve tetikleyecek açıyı yaratmıyor. Ama yan ayakta iken motor eğik.Plaka arkasına yapıştırırsak doğrulduğu anda ötecektir.Bende yan ayak yok ama açıyı iyi ayarlayarak bir yere gizledim.Hafif eğildiğinde ötüyor.Videosu burada:
http://www.youtube.com/watch?v=BxiI7mxIpak

muratd
27 Mayıs 2007, 19:52
walla güzel olmuş tebrik ederim temiz bi çalışma olmuş:)

ilnapoli
27 Mayıs 2007, 20:24
Arkadaşlar, bu başlıkta değiştirilmesini istediğiniz bişey olursa mesaj atar mısınız... Ben pek takip edemiyorum da.. :)

ErdoganAktas
27 Mayıs 2007, 23:16
hehe bakıyorum Ağva fatihleri hemen PC başına geçip sayfayı açmışlar..

Servet bundan sonra uzun yol planı yapmak yok.. maltepe sahilde de pek güzel mangal yapabiliriz.. ulan kıçım nasır tutmuş hiç bi yere oturamıyorum her yerim fena halde ağrıyor.. sabah 9 da yola çıktık bu saate kadar haşat olduk bee :P 300 km yol yapmışız gene haftaya gideceğim yol 350 km. bu yol yüzünden haftaya nasıl gidecem diye düşünür oldum. İnşallah haftaya kadar kıçımın nasırları geçer.. :)

Millet fotoları buraya koymayalım gezi için ayrı bi başlık açalım bi zahmet.. bu forumda motosiklet teknik konularının konuşulması lazım ama bizim dert olmayınca iyice geyiğe sardık ama böyle giderse bu bölüm bizim yüzümüzden kapanabilir.

denizcimuzaffer
27 Mayıs 2007, 23:21
Yaff Erdoğan:queen:
Tam ekleyodum kine baktım başka açalım demişin :queen:
aç abiyy ben de ekleyeyim:P
Kuyruk sokumumun yerini soranlara hemmen gösterebilecek bir hassasiyete sahibim artıkın:queen:
Herkeşe bin teşekkür:cat:

ErdoganAktas
27 Mayıs 2007, 23:29
Arkadaşlar lütfen gezi ile ilgili fotoğraf ve videoları aşağıdaki başlığa koyalım:

Ağva gezisi Konu başlığı burası

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/31905-dylancilarin-agva-macerasi.html#post688892

Gezi Videosu (Yaklaşık 1 saat :) )

http://video.google.com/videoplay?docid=-8103722566635572264

denizcimuzaffer
27 Mayıs 2007, 23:31
Tamamdır şindi ekliyom :queen: (Anaaammm:pale:koptu vallah koptu mabadımmm:P

sersin1978
28 Mayıs 2007, 00:06
iyi yapmışsınız valla bir şey diyeyim benimde her tarafım tutulmuş ayrıca bu katılım için herkese teşekkürler arkadaşlar çok eğlenceliydi bence

sozerr
28 Mayıs 2007, 00:18
gezimiz çok güzeldi, biraz yorucu ama süper bi gün geçirdik. katılan herkeze teşkkürler. resimler ve videoları bekliyoruz.

-BSI-
28 Mayıs 2007, 00:30
Yav yol 100 km civarı değil mi? Biz alışkınız da bazı Yeni arkadaşlar soruyolar

evet git gel aşağı yukarı o kadar..

X3 X3 X3 X3 :mrgreen: Ben 320 yaptım bilginize..:)

sersin1978
28 Mayıs 2007, 00:42
SÖZ VERİPTE GELEMEYEN LERE ÜZÜLDÜK DEĞİLMİ ARKADAŞLAR İNŞALLAH BİR DAHAKİNE gönüller bir olsun biz bakkal motorlarını çok seviyoruz yeni arkadaşlarla tanıştığımıza çok memnun olduk diğer gezi ne zaman
:mrgreen:

enis89
28 Mayıs 2007, 01:13
Arkadaşlar size bir kaç soru sormak istiyorum...
Ben Ehliyetimi Almak üzereyim 10 Haziranda Almış olurum. Scooter Almayı planlıyorum çok kolay geldi kullanması herkezede öyledir :) Ancak birkaç uzun yol yapmak istiyorum Uzun yol için vitesli diyenler oldu ancak zevk ya Scooter diyoruz neyse ozaman su sogutmalı olsunki rahat gitsin çekişten düşmesin vs siz daha iyi bilirsiniz.Öneri Üzerine Honda Dylan 150 dediler zaten ilk motorum olucak iyidir hani başlangıç için :silent: hem su sogutmalı hemde 16ps.
Sizden istegim:
Uzun yol yapan varsa aranızda Görüşlerini almak isterim ben hemen hemen 600km yol yapıcam (Yurt dışı)
Başka hızlanması ortala seyir hızı vs nedir?
yakıt tüketimi? 100km/litre
Teşekkürler.

-BSI-
28 Mayıs 2007, 01:33
vücudun dayanıklıysa dünya turuda yaparsın. biz bugün 300km yol yaptık. yorulduk ama yaptık. yakıt tüketimi ortalama 10 kuruş ama ben bugün büyük çabalarım sayesinde 7,5 kuruş yaktım kilometrede. :queen: Şehir dışı olmak şartıyla gazı köklemek yok, ani hızlanma yok, tam gaz gitmek yok yokuşlarda boşa atmak serbest:). anca bu şekil 7,5 kuruş yaktım. 300km yolu 22,5 liraya gittim yani. öğrenci işi. daha az yakacağını idda eden varsa beri gelsin. Dylan tarihinde rekordur bu. :)

denizcimuzaffer
28 Mayıs 2007, 01:56
:Faik abimizin tam ve yerinde uyarıları, bizim haylazları kendine getirdi. her guruba bir faik abiyy lazım:cat: Kendi yeteneklerimizin ne kadar önemli ama: yapılmış plana sadık kalmanın hayati olduğunu vurguladı bugün. Sonuçta hepimiz seve seveMotor binme aşkına, arkadaşlarımıza en iyiyi bulma aşkına çiğ tavık yeriz:cat: önemli olan bizce de, kurguya sadık kalmaktır:cat:
Firacc Manyaa olduk bu gün :queen: şaane bir deneyimdi.
düzce yi ayarlama işi elbette bizd4 :rendeer:

Len olm BSI, beni pile geçemedin benzin harcayacam diye, yuff len:queen: Bir ara ''Son Gaz'' gidiyom, baktım kilometere köstergesi yannış mı göstertiyo ne??
:silent:

28 ne yaaa. Böyle bir km. yazılmaz ki topic e:queen:

ErdoganAktas
28 Mayıs 2007, 01:58
Bu tamamen gittiğin yola bağlı ben geçen sene 900 km yaptım imzamdaki Bozcaada-Assos gezisini inceleyebilirsin.. Hiç yorulmadım ve motor hala taş gibi şu an 23 bin. km.de. Çok süratli bir alet değil. Şehiriçi için ideal arasıra uzun yol için de ena sayılmaz. Ama ben alıştımmı her hafta sonu biryerlere kaçarım dersen 400 cc tavsiye ederim ama madem ilk motorun olcak Dylan ile rahatlıkla başlayabilirsin. Sonra büyütürsün. Zaten bu aleti satmak istediğinde de kolaylıkla satarsın aranan ve para eden bir yatırımdır.

-BSI-
28 Mayıs 2007, 02:25
Len olm BSI, beni pile geçemedin benzin harcayacam diye, yuff len

Muzaffer abi sen yanlış anladın herhalde. :mrgreen: ben grupdan kopmayasın diye senin arkandan takip ediyordum. aynadan benim farları görünce anaaaaaaaam geliyo bu dersinde öndekilere yetişirsin diye. ona bakarsan citroen de geçemedi seni :queen: ama dylancı arkadaşlara tavsiyem az yakmak istiyolarsa 2 kişi yüklenmiş arka çantası ağzına kadar erzak dolu bir beat in arkasına takılsınlar:) en az öyle yakıt harcanıyor:queen:

sozerr
28 Mayıs 2007, 02:31
ama dylancı arkadaşlara tavsiyem az yakmak istiyolarsa 2 kişi yüklenmiş arka çantası ağzına kadar erzak dolu bir beat in arkasına takılsınlar:) en az öyle yakıt harcanıyor:queen:

serkancım sen beatın değilde bi kamyonun arkasına takıl bence; öle daha az yakar:queen::queen::queen::queen: