Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-BSI-
14 Mayıs 2007, 12:06
Ben niye görmedim seni şeftali torbası?
üzerime alaraktan cevap veriyorum:) ben kaldırımlardaydım hep. yoldan az gittim belki ondan görmemişsindir erdoğan abi.
caracas
14 Mayıs 2007, 14:39
Dylan kullanan arkadaşlar; ben de yakında kavuşacağım Motoruma. Birkaç sorum var. Dylan ın arka tutamak demiri çok şık, o nu söktürmeden bagaj çantası takılamaz mı? Ön tarafa orjinal cam var mı ya da takılabilirmi?Bir de arkaya yan bagaj çantaları takılmış bir foto görmüştüm yanılmıyorsam. Bu orjinal mi ya da nerede yaptırabilirim. Çok soru oldu biliyorum ama, motoru alacağım firma bu sorularıma hep olumsuz yanıt verdi. Sizlere danışayım dedim.
Hepinize saygılar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
denizci muzaffer, motoruna inşallah çabuk kavuşursun. Bende senin gibi arka şık demirini sökmemek için çok uğraştım. Ama sonuçta sağlam olmayacağını, özellikle artçının arkasına yaslandığında, kesinlikle orijinal demiri plastik olduğu için kırılacağını söyledi arkadaşlar. Benimde kafama yattı gerçekten takınca da gözün alışıyor.Ön tarafa orijinal cam istiyorsun. Kappa nın dylan motorları için özel olarak ürettiği, camdan taktım, bağlantı elemenları kesinlikle çok kaliteli ve sağlam hiç esnemiyor tavsiye ederim. Yan çantalar konusunda fikrim yok diğer arkadaşların varsa onlar sana yardımcı olurlar. Şimdiden motorun hayırlı olsun.
yahu arkadaşlar, bu Foresight 250 konusu kafamı fena kurcalamaya başladı.
Aldım dylanı daha 450 km yol yaptım Honda kampanya yaptı şansa bak bu foresight 250 daha uzun olduğu için uzun yola daha rahat gider diye düşünüyorum. Son hızı falan beni çok düşündürmüyor. Duruşu daha iri ve asaletli hele önden müthiş güzel duruyor, arkası resmen çirkin olmuş, dünden beri ciddi ciddi düşünmeye başladım. Daha sıfır olan dylanımı satıp foresight alayımmı diye. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz fikir olarak yanlış birşey yapmakta istemiyorum. Birde bu benim motor ne kadar eder acaba. Bu konuyu bi değerlendirelim arkadaşlar rica ediyorum. Selamlar
denizcimuzaffer
14 Mayıs 2007, 16:43
Caracas arkadaşıma yardımları için teşekkür ederim. Şimdi yaptığım araştırmalar sonucu, Atölyeci bir arkadaşım arka tutamağın kalıbını çıkartıp alaşım döküm yapabileceğimizi söyledi. Kalıbı kendisi yaparsa aynısını çıkarabileceğini düşünüyor:cat: Ön camı nerede taktırabilirim acaba? Arka çanta konusunu da biraz daha arştıracağım, yan çantalarla aynı olsun istiyorum çünki. eğer uygun yan çantalar bulursam hepsini beraber yaptırırım artık :) Resimleri de siteye eklerim.
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
Caracas arkadaşıma yardımları için teşekkür ederim. Şimdi yaptığım araştırmalar sonucu, Atölyeci bir arkadaşım arka tutamağın kalıbını çıkartıp alaşım döküm yapabileceğimizi söyledi. Kalıbı kendisi yaparsa aynısını çıkarabileceğini düşünüyor:cat: Ön camı nerede taktırabilirim acaba? Arka çanta konusunu da biraz daha arştıracağım, yan çantalarla aynı olsun istiyorum çünki. eğer uygun yan çantalar bulursam hepsini beraber yaptırırım artık :) Resimleri de siteye eklerim.
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
Bende istiyorum bu çanta demirinden. kaça mal olucak bu iş, bilgin var mı?
ErdoganAktas
15 Mayıs 2007, 01:38
Yan çantalar konusu kafanızı fazla kurcalamasın. Yan çanta için aparat demiri Türkiye'de yok. Getirtilebilir mi bilemiyorum. Ben Honda'nın yurtdışında satılan SH300 modeline uygun olan (Arka kısmı bizin dylanlar ile aynı) aparat ile çantaların duruşunu fotomontaj çalışması yapmıştım.
Burada bu aparat demiri yapılırsa çantaların çifti 180 YTL.(Kappa). Kappa çantaların dışı plastik görüntüsünde ve kötüydü. Givi'ler motorun kendi renginde ama fiyatını bilemiyorum. Çantaların modelini daha önce yazmıştım. Aparat getirtilirse fiyatı 60 € (Samura motor).
Yan çantalar iyi olmayabilir. Bizim motorlara o çantalar fazla kalıplı gelebilir ve kötü de durabilir. Çantaya bakmak için gidilirse motorun yanında elinizle tutarak bi bakmak lazım nasıl durduğuna.
Foresight'in yeni modelleri çıktığı için elde kalan 2006 modelleri düşük fiyatla satıyorlar (6.450). Aslında diri motor, uzun yol onunla daha rahat olabilir. Bizimkiler gibi atik ve spor olmasa da ağır abilerin kullanabileceği güzel motorlardan birisidir bana göre. Keşke Asya versiyonları bu kadar çok olmasaydı.. Ama ne derler.. "taklitler asıllarını yaşatırlar.." :)
BSI,
Sinyal kumandasını Honda ya sordum, hiç bulaşma git çin malını al dediler :)
10ytl ye aldım ufacık parçayı. Aldığım Type-r çakarının sadece ana kutusunu taktırmak için gittim ve ne göriim aynı marka fakat farklı mal. Görüntü itibarıyla daha dandini duruyor. Benim elektrikçime verdim söktü, taktı herşeyi ayrıca pazar akşamı maçtan sonra caddeye gelirken herkesin 4lü sinyali yanıyodu. bizde 4lü sinyal olmadığından içime oturmuştu. Çin mallarında bile 4lü sinyal var ya.
O olayıda çözdüm güzel oldu. Yol kenarında beklerken 4lü müz yanıcak :)
ErdoganAktas
15 Mayıs 2007, 10:54
Aaa ne yaptın bu konuda? su senin elektirikçiye bi gün beraber gidelim, yaptıracaklarım var. Benim servisten iyice nefret etmeye başladım gecen hafta yeni parçaları taktılar alarmın kablolaları yandan sallanıyor bu kadar mı özensiz toplanır bu motor! pek çok tırnağı kendim oturttum...
Kendim daha servise gidemedim bu akşam gidip çemkireceğim biraz.. çıkan parçalarımı da alıcam..
Sabah gelirken şu gezi olayı beni heyecanlandırdı durdu :)
1 - 2 Haziran Bilecik Gezisi, 1 Gece konaklamalı
Cumartesi sabah yola çıkış öğlen civarı oraya varış, dere kenarında alabalık mangal keyfi, bağ evinde geceleme ve ertesi gün sabah erkenden Kiraz toplama ve yeme sonrasında Sakarya nehri kıyılarından eve dönüş yolculuğu.. tabi arada müthiş manzaralar, köy konukseverliği, dereler, yeşillikler, güneş, ziyaret edilecek bir sürü yer ve enfes doğa! Emin olun kesinlikle kaçırılmayacak seneler boyu hayıflanılacak bir gezi..
Gezi tarihi ve oradaki konaklama durumu çok net olmasa net bilgileri daha sonra verebilirim.. Özel bir gezi olacaktır. Yol yaklaşık gidiş dönüş gezilecek yerler de dahil 700-800 km civarı olabilir.. yani aslında masraflı bir gezi :) sanırım 100 ytl ye gider geliriz. Gezi netleştiğinde size detaylı yol planı ve rota hakkında bilgi veririm yol üzerinde normalde araçla gecerken görünmeyem ama mutlaka gidilip görülmesi gereken yerler var..
Merhaba Arkadaşlar,
Bir süredir buradaki tartışmaları izleyerek 2. el kırmızı bir Dylan sahibi oldum. Sayenizde bir Dylancı daha oldu.
Ankara'da oturuyorum. Sizlere göre yaşlı sayılırım (52). Ama neredeyse Ankara'da bile bütün yıl motor kullanacak kadar özgürlük ve motor bağımlısıyım. Motoru işe gidip gelirken kullanıyorum. Geziler yapmaya malesef fazla zamanım olmuyor. Umarım bu yaz daha fazla zamanım olur.
Bu sayfalardan motor hakkında çok şey öğrendim, katkıda bulunanlara teşekkürlerimi sunarım. Bu bilgilerin gezi yazıları arasına sıkışmasına gönlüm elvermedi. Dylan ile ilgili bilgilerin biraraya getirilmesi gerektiği düşüncesiyle bir günlük oluşturdum. Sizlerin de desteğiyle bu sayfaları Dylan 150 hakkında bilgilere kolayca erişilebilen bir site haline getirebiliriz. Adres, imza satırımda yer almaktadır (İmzaya bu tür bir adres koymanın sakıncası var mıdır, bilmiyorum.).
Dylan ile ilgili ilk izlenimlerimi de orada yazdım. Burada Ankaralı bir arkadaşım daha vardı sanırım, üstelik onun da motoru kırmızı ya da bordo. Şimdilik Ankara'da 2 kırmızı Dylan oldu. Umarım artar.
Motordan (1 haftalık deneyimimle, ama 500 km yol yapmış birisi olarak söylüyorum) çok memnunum. Yalnızca süspansiyon bana biraz sert gibi geldi. Belki ayarlardandır, bu konuda sizin deneyimleriniz neler acaba?
İlk iş olarak ön cam almak istiyorum. Ankara'da ön cam nerede, nasıl taktırılır henüz bilmiyorum. Honda'ya da henüz sormadım.
Sonra da arka çanta olayını çözmeliyim. Uzun yola giderken lazım olacaktır.
Buji değişikliği acaba nasıl sonuç veriyor? Bujiyi değiştiren arkadaşlar deneyimlerini yazarsa iyi olur.
Bütün Dylancılara selamlar...
ErdoganAktas
15 Mayıs 2007, 12:10
ndr yeni motosikletin hayırlı olsun.. evet süspansiyonlar biraz sert ama zamanla alışıyorsun :) Ön cam ve çanta işini Ankara'da Özen motorun bayilerine bakabilirsin..
MOTO-ART ANKARA 0312 435 38 68 http://www.motoart.com.tr
KURUÇAYIRLI MOTOR ANKARA 0312 385 00 15 http://www.kurucayirli.com.tr
ÖZEN MOTOR SİRKECİ İSTANBUL 0212 520 77 75
Eğer bulamazsan Istanbul'dan göndeririz :)
Aramızda buji değiştiren sanırım olmadı. Zaten bahsi geçen buji'yi honda servisleri bile bilmiyor, o ne diyorlar :)
Ndr Abiy,
Site güzel olmuş baya yazı yazmışın ellerine sağlık.
Egzos 300€ şuanki bedeli. Orjinal honda egzos 849ytl idi yanılmıyorsam.
Erdoğan Abey,
Müsait olduğumuzda götüreyim seni, kafandaki soru işaretlerini gider.
İyi bi arkadaştır, beceriklidir. Benimde kafama bişey soktu onu yaptırıcam herlade maliyeti araştırıyor :P
Gezi işi beni aşar 700-800km ama gelmek isterdim.
ErdoganAktas
15 Mayıs 2007, 13:11
İzel trenle gel seni artçı alırız oralarda :) İnan bana kaçmaz bu gezi.
Gerçekten yoldan çekinen arkadaşlar için Trenle gelmeyi (3.5 saat) tavsiye ederim.. Kapasitemiz yettiğince artçı alırız.. :)
Abi tarihler haftaiçini gösteriyor işi bırakmam zor :(
ErdoganAktas
15 Mayıs 2007, 14:28
Pardon kardeş hata bende cumartesi pazar şeklinde düşünmüştüm ama tarihleri yanlış bakıp yazmışım.
bizim geleneksel kahve dünyası buluşmamız ne zaman olacak? :)
ErdoganAktas
15 Mayıs 2007, 14:57
Bu akşam 7-8 arasında bi çekim işim var sonrasında katılmak üzere bu akşam neden olmasın? ya da kimseden ses çıkmazsa perşembe de olabilir.. 6'ya kadar netleştirin.
bu akşam olursa katılırım. çarş -perş. geceleri bekarlığa veda var maalesef meyhanede olucam.
kadiRR_delisi
15 Mayıs 2007, 15:56
Yarın yani çarşamba günü bostancı tarafında çayır çimende olcaz sizlerde gelebilirsiniz. saat 7-8 civarı başlıcak basket potolarının orada otopark.
Birde sizlere bişey danışmak istiyorum. Motorun şu işaretlediğim alt sakalı ve arka çamurluğu jantlardaki ve ön kısımdaki o reflektif stickerların rengine boyatmayı düşünüyorum sizce nası olur çokmu sırıtır.
http://img100.imageshack.us/img100/3640/adszxs2.jpg
caracas
15 Mayıs 2007, 16:00
Ndr yeni dylan ın hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah güle güle kullan. Ankara ile gönül bağım var benim. Kardeşim orada oturuyor.ODTÜ mezunudur kendisi, endüstriyel tasarımcıdır. Seyrekte olsa gelirim Ankaraya kısmet belki görüşürüz günün birinde. tekrar hoşgeldin aramıza bu arada benim yaşımda az sayılmaz 44 yaşındayım benim dylanda gümüş renk memnun oldum. hoşçakal
ErdoganAktas
15 Mayıs 2007, 17:19
alt sakalı ve arka çamurluğu jantlardaki ve ön kısımdaki o reflektif stickerların rengine boyatmayı düşünüyorum
Bence boyamadan önce bi stiker ile dene, bak bakalım nasıl duracak hoş olursa boyatırsın.. boyadan sonra geri dönüş zor olur. Benim kanımca iyi durmayabilir.
limp65
15 Mayıs 2007, 17:52
ndr yeni motorunuz hayırlı olsun. ne güzel dylancıların sayısı durmadan artıyor:)
bizim motorun elektrik işlerini servis dışı yerlere yaptırınca garanti dışı kalmıyorumu 4'ler için mesela??
denizcimuzaffer
15 Mayıs 2007, 18:09
ndr arkadaşın motoru hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin işallah.
Arkadaşlar, ekonomik durumu ayarladım, yarın Dylanı alıyorum:queen: :queen: :queen:
Daha önce Beat imi Konşuktan almıştım. Sizlerin tavsiye edeceği bir yer varsa bitireyim şu işi:cat:
İzel arkadaş; tutamak demirini dökme işini araştırıyorum. Sonuç alınca hepimize yaptırırız işallah
freenautilus
15 Mayıs 2007, 23:29
Sayın ndr, hayırlı olsun yeni motorunuz.Evet ben de Ankara'dayım ve 5200km'de kırmızı bir dylan sahibiyim.İyi görüşlerinizin hepsine katılıyorum.
Ankara'da 2 kırmızı dylan var artık:cat:
Uygun bir zamanda görüşmek dileğiyle
Emrah
sersin1978
16 Mayıs 2007, 00:51
ndr dylanın hayırlı olsun kazasız sürüşler
ayrıca abiler yaşlarınızı problem yapar gibi her defasında yazmanıza gerek yok bence önemli olan aynı havayı solumak bence
bende ikinci el bir dylan buldum bu defa alıcam yarın bakıp ve direk boyatıcam motoru simsiyah metalik olacak bir ilk yapıcam cantların renginide değiştiricem benim geziye katılmam zor bu durumda arkadaşlar cumartesileri çalışıyorum uzun yol da harika olurdu valla ama ilk fırsatta bir ankara yapmayı düşünüyorum acıkcası motorla
caracas
16 Mayıs 2007, 01:02
ndr dylanın hayırlı olsun kazasız sürüşler
ayrıca abiler yaşlarınızı problem yapar gibi her defasında yazmanıza gerek yok bence önemli olan aynı havayı solumak bence
bende ikinci el bir dylan buldum bu defa alıcam yarın bakıp ve direk boyatıcam motoru simsiyah metalik olacak bir ilk yapıcam cantların renginide değiştiricem benim geziye katılmam zor bu durumda arkadaşlar cumartesileri çalışıyorum uzun yol da harika olurdu valla ama ilk fırsatta bir ankara yapmayı düşünüyorum acıkcası motorla
Sersin merhaba, kardeşim biz yaşlarımızı problem yapmıyoruz. Sadece hatırlatıyoruz ki bizi fazla yormayın :) Yoksa delikanlıyız gerçekten daha dur bakalım. Daha oğlum 21 yaşında torunları görecez inşallah.
Allah gönlüne göre versin iyi olur motorun inşallah. Neden bulduğun motor boyamı istiyorki, boyamaktan bahsediyorsun............
sersin1978
16 Mayıs 2007, 01:02
abi site güzelde bir şeyler daha eklense mesela sitede sohbet biz bunu erdoğana söylemiştik ama işlerinden fırsat bulamamıştı.siteye kayıt ne bilim daha başka şeyler ilanlar vs...
abi bir iki çizik varmış galiba 100 ytl istiyorlar ben motorun tamamını 300 ytl ye boyatıyorum mantıklı değilmi ayrıca mat siyah çizilince tamiri zor o yüzden metalik olması daha sağlıklı nasılım:mrgreen:
ErdoganAktas
16 Mayıs 2007, 13:56
Madem boyatacaksın fosforlu turuncuya boyat :P gecenlerde bi resim atıyordun öyle olsun. Nasılsa ruhsatta değişecek gitmişken rengini de turuncu diye işletiverirsin :mrgreen:
sersin1978
16 Mayıs 2007, 14:22
motora baktım boyaya ihtiyacı yok kaza ve ya çizik olunca boyatıcam zaten griden vaz geçmem
benim ortak binecek yeni bir dylancı daha var aramızda artık
ErdoganAktas
16 Mayıs 2007, 15:02
ee hoşgelmiş o zaman.. gerci hep aramızdaydı yeni gelmiş sayılmaz sadece motorsuzdu garibim.. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Arkadaşlar ben bu geziyi zaten tek başıma yapacağım. Zamanı özellikle 2 güne yaydım tek gün çok yorucu olurdu ertesi günde işe gidilecek malum.. ancak biz sabah 6 da hazır ve nazır şekilde Otoban gişelerde oluruz derseniz o zaman başka.. günübirlik de gidilebilinir.. sabah 9-10 gibi orda olursak biraz dinleniriz etrafı gezeriz mangalımızı yaparız midemizi bozup yollara koyuluruz.. ama tahminim dönüşümüz karanlığa kalır.. 11-12 gibi eve döneriz :)
Evet bu konuda yorumları ve katılmayı isteyenleri bekliyorum..
sersin1978
16 Mayıs 2007, 18:31
BENİM CANTAYI HEMEN TAKTIM KARA ŞİMŞEĞE tabi benimkide çıplak kaldı ama neyse hemen çantanın yenisine ve grisine bakıcamjant lara dikkat:)http://img526.imageshack.us/img526/299/spa0516bh2.jpg (http://img526.imageshack.us/my.php?image=spa0516bh2.jpg)
valla tek günde yapılacak bir gezi gibi durmuyo erdoğan 2 gün daha güzel olurdu ben çok üzgünüm katılanlara iyi eğlenceler
ama 27 MAYIS PAZAR GÜNÜ da yakın yerlere bir piknik falan düzenlene bilir ağva olabilir ve ya karadeniz taraflarında daha güzel yerler bilen varsa veya tekirdağ tarafları olabilir geçenlerde izmit yuvacık gezisi vardı orası nasıl bilen varmı resim koyabilecek olan varmı fikirlerinizi bekliyoruz
kadiRR_delisi
16 Mayıs 2007, 18:54
topcase ve cam dylan'ı çok bozuyo. Motorun sportif duruşuna çok ters. Vespa gibi oluyo.
caracas
16 Mayıs 2007, 20:07
topcase ve cam dylan'ı çok bozuyo. Motorun sportif duruşuna çok ters. Vespa gibi oluyo.
kadiRR_delisi, İnsan aklına gelen herşeyi hemen söylemez. Biraz düşünür biliyorsun topcase ve cam kullanan birçok arkadaşın var bu forumda alınabilirler o senin görüşündür ben saygı duyarım. Ama biraz daha yumuşak lütfen herkesin yaptığı kendine göre doğru olabilirmi sence; bizi üzme:salut::salut::salut::salut:
Ayrıca ,vespa da çok iyi bir motor değilmidir. ,vespacıların alınabileceğini hiç düşünmedinmi........:)
-BSI-
16 Mayıs 2007, 20:15
ndr abi yeni dylanın hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanman dileğiyle. Servet abi sizinkide hayırlı olsun gri jantlar süper olmuş buradan ilgililere sesleniyorum: siyah jantlarınız grilerle değiştirilir :mrgreen: alan memnun satan memnun olur....
BSI,
Sinyal kumandasını Honda ya sordum, hiç bulaşma git çin malını al dediler
bende diyecektim bunu ama işte yinede seçim sizin. biraz idadalı konuşacaktım ben hayatta gidip anahtarın orjinali olsun diye hondadan almam diyecektim ama saolsun servistekiler söylemiş benim yerime. merak ettim izel abi kaç para orjinal anahtar??
Bu arada haftaiçi günleri giremiyoruz foruma coşturmuşsunuz yine oku oku bitmiyor. hafta sonu nerelerdesiniz???:) bilgisayarın başında nöbet tutuyorum yazan yok haftasonu. bu ne yaman çelişki böyle...
19 mayısa Dylan grubu olarak katılmıyormuyuz??? hala bişey yazan çıkmamış.. Caddede geçit olacak diye bişey duymuştum ama????
limp65
16 Mayıs 2007, 21:38
bende diyecektim bunu ama işte yinede seçim sizin. biraz idadalı konuşacaktım ben hayatta gidip anahtarın orjinali olsun diye hondadan almam diyecektim ama saolsun servistekiler söylemiş benim yerime. merak ettim izel abi kaç para orjinal anahtar??
19 mayısa Dylan grubu olarak katılmıyormuyuz??? hala bişey yazan çıkmamış.. Caddede geçit olacak diye bişey duymuştum ama????
bi 25 ytl vardır heralde:)çakarı nerden almıştın abi?
19 mayısta toplanıyo mu ki millet hiç haberim yok benim.
sersin1978
16 Mayıs 2007, 23:46
beyler bu akşam caddeden gidiyoruz coşkun ,ben, yeni dylancı ahmet,ve runner cı onur virajı alamayan yeni dylancı kaldırım mühendisiymiş meğer bir baktım kaldırım taşlarını yere yatmış düzeltiyor:queen:allahtan kendisinde de bir şey yok motordada bende tam bu gün boyatmayalım demiştim biraz sagı solu çizilsin toptan bir boyatır masraf yaparız diyordum ki hafif çizikler oluştu bu da vesile olur motoru boyatmaya ...herkese kazasız sürüşler diliyorum.
ahmetçiğim ben sana dedim viraja 20 km hızla girme bak :queen:kaldırım taşlarıyla kardeş olursun böyle.. ve ahmet tekrar yollarda ama max. hız:40km:cherry:şu gezi işini kimse takmıyor galiba 27 mayıs ne dersiniz yok sa biz yine aynı kadro devam mı.=======coşkun ,faik,soner,servet,onur,serkan,ahmet,serhathadi artık katılım ve gidilecek yer için fikir bekliyoruz
ErdoganAktas
17 Mayıs 2007, 00:14
Kadirciğim bu motor zaten sportif değil kii.. biz sportif yapıp kullanmaya çalışıyoruz.. :) Seni zaten bu motor kesmiyor ki abicim sen iyisimi sat bunu al bi racing felan.. harbiden ufak çaplı race olarak Hyosung'ları çok beğeniyorum al bi tane motor da rahat etsin sende :)
Biz gezinti düşkünüyüz hal böyle olunca cam da çanta da gerekli bir zorunluluk oluyor.. ben bu halinden memnunum çantasız ve camsız alet çok ufak, böcek gibi görünüyor.. :mrgreen:
Servet o tarihe kadar adam gibi bi gezi planlayamazsanız silcem sizi listeden :) abi benim durumum belli olmaz uzak yerlere gelemeyebilirim malum diğer yol bana da çok uzun ama ben onu 2 gün yapmayı planladığım için döndüğümde elimde eşsiz video ve resimler olacak.. burda yayınladığımda hepinizin dibi düşecek.. keşke gitseydik beaa! diyeceksiniz.. :)
muratd
17 Mayıs 2007, 00:37
3900 ytl yaptım benim dylanı:D
yok mu dylan sahibi olmak isteyen hadi yaw sizi bekliyorum 500 lük alacağım daha:queen:
bunun rodajı var ilk bakımı var ohoooo hadi çabuk tutun elinizi biraz,bi el atın istanbula verelim benim dylanı:D
sersin1978
17 Mayıs 2007, 13:06
27 mayıs pazar gününe kadarmı
sizde güzel yerler önerebilirsiniz
Sordum ama cevap gelmedi, muhtemelen parça da yoktur ellerinde.
Çakarları kadıköy çilek mi vişne sokaktaki aksesuarcılardan alacaksınız.
alacağınız mal taiwan malı olsun dikkat edin.
Abi çanta ve cam olayına bende giriim bari :)
bazen çantasız geziyorum ama kask elimde her yere girmem gerekiyor.
Yazında camı çıkartiim diorum ama bu seferde kaskın canımı kapamak gerekecek, sinek, bözcük gibi şeyler gelecek üstümüze.
En güzeli çanta + camlı kullanmak galiba :)
Arada Nolan n32 kask aldım bilgisi olan var mı?
nasıldır, iimidir?
sersin1978
17 Mayıs 2007, 13:27
cam motorun hızını kesi ama olsun kessin daha uzun seneler motora binmek istiyorum isteyen yakıştırmasın isteyen yakıştırsın zevk bu kişisine göre değşir çanta harika bence uzun yolda ne kadar işe yaradığını izmitte gördük bütün yükü benim motorla erdoğana yükledik nerdeyse yapabilsekte yanlarada canta takabilsekişte o zaman tam süper olacakyanlara 25 lt lik canta takılırsa nasıl olur fotomontajcılar bir denesenizde görsek ama motoru önden ve ya arkadan gösterin
ErdoganAktas
17 Mayıs 2007, 14:56
Arada Nolan n32 kask aldım bilgisi olan var mı?
Kafandan daha değerli ise iyidir.. :)
yahu yan çantayı gösterdikya önden arkadan alıp fotosunu çakmek lazım belki ben bi ara alıp çekerim..
Erdoğan Abey kafamdan değerlisini bulamadım ama cebime göre olanı aldım
:)
Airoh SV55 gibi çeneden açılmalı bi model alıcaktım 200ytl ye, dün mototale gidince oytun gazladı nolan aldık.
İyidir umarım.
sersin1978
17 Mayıs 2007, 19:00
beyler en güzeli AĞVA yakın ve yorucu olmaz nedersiniz oralarda gezilecek ve piknik yapacak yerlerde var hem fazla yorulmadan keyifli bir gezi olur ne dersiniz gebzeden arka yoldan gideriz oralar harika şile yolu çok virajlı ve yorucu olur.
arka yol daha kısa ve harika manzaralare var
ErdoganAktas
17 Mayıs 2007, 21:32
Arkayol da neresidir yahu? hiç görmedim, bilmiyorum. Pendik'ten Ömerli barajı kenarından çıkan bi yol var orası değil herhalde orası direk Şile yoluna çıkıyordu.. Neyse gelirim diye söz veremiyorum ama bakarız.. şeytan bu :)
coşqn
17 Mayıs 2007, 22:53
o yolu biliyorum,daha uzun bakımsız ama manzaralı.Denemeye değer mola vererek gidilir.bu arada kaldırım mühendisimiz nasıl?:)
sersin1978
17 Mayıs 2007, 23:36
YAV O YOL NASIL BOZUK EN SON ne zaman gittin kaymak gibi asfalt var sadece köyden önce buradan giderken kötüydü oradada çalışma vardı geçen sene yazınherkes orayı onaylıyorsa gidelim hem yol güzel hemde çok uzak değil aramıza hiç katılmayan izel ve erhanıda bekliyoruz yaşlı amcalarıda
sozerr
17 Mayıs 2007, 23:45
YAV O YOL NASIL BOZUK EN SON ne zaman gittin kaymak gibi asfalt var sadece köyden önce buradan giderken kötüydü oradada çalışma vardı geçen sene yazınherkes orayı onaylıyorsa gidelim hem yol güzel hemde çok uzak değil aramıza hiç katılmayan izel ve erhanıda bekliyoruz yaşlı amcalarıda
27 sinde kesin gidiyoruz ozamn.:cat: bence yavaş yavaş listeyi oluşturalım.
Düşen arkadaşa geçmiş olsun, düştükten sonra hızlanması zor oluyo :)
Benim katılma şansım yok, maalesef haziran ilk haftası da dahil 3 pazar da düğün var :(
Tavuk mu dersiniz bilmem :)
coşqn
18 Mayıs 2007, 11:51
arkadaşlar 19 mayıs ta cadde deki motor geçişine gelen yokmu?kalamış sahilinde buluşup gidelim.takalım bayraklarımızı denize dökelim düşmanları:)
caracas
18 Mayıs 2007, 12:56
Bak sersin kardeş sende bizden bahsederken "yaşlı amcalar" dedin. Bize diyordun ikidebir yaşınızdan bahsetmeyin diye, şimdi yüzümüze neden vuruyorsun. :):):)
Gerçekten bende gelmek istiyorum. Evde izel in dediği gibi üç- dört davetiye var onlara bakacağım eğer 27 mayıs boş ise söz bende geleceğim. Hem tanışmış oluruz arkadaşlarla, görüşmek üzere.....
denizcimuzaffer
18 Mayıs 2007, 12:59
Yavv arkadaşlar, benim Dylan işi ertelendi yine:pale: Bu hafta da aranıza katılamadım
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO