PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

-BSI-
13 Nisan 2007, 00:50
Yeni Dylancı arkadaşım hoşgeldiin:). şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

yusufika
13 Nisan 2007, 00:56
ben yanıma alırım ampülleri takması basitmiş öğrendim hallederizhava iyi olsunda buluşalım

yusuf kardeşim you tube de görüntüne denk geldim o ne sürat yav motorun markasını bile göremedim kiminle yarışıyodun öle

:):):),
180 iki zamanlı runnerla viraj yaptıkda oyle:bounce:
tabi virajların ustasıyım tek tekerın hastasıyız.:salut:
tekere gelecem ama nazardan cok korkuyorum:salut: saka bir yana pazar günü caddenın tekercileri virajcıları toplanıp 6 7 scooter sile ağvaya yol alacagız isteyen varsa buyursun gelsın

ErdoganAktas
13 Nisan 2007, 12:37
Modifiye Tasarılarımıza devam edelim ama değil mi? :)
insan değişik birşeyler görmek istiyor :queen:

http://www.imagesturkey.com/dylan/dylan8.jpg

biraz şeritleyip fosforladım :)

sersin1978
13 Nisan 2007, 13:49
izel geçmiş olsun iyi sende bir şey yok . arkadaşlar bende acayip hasta olmuşum 6 tane iğne o yüzden motorada binemiyorum

izel
13 Nisan 2007, 15:05
Modifiye Tasarılarımıza devam edelim ama değil mi? :)
insan değişik birşeyler görmek istiyor :queen:

biraz şeritleyip fosforladım :)

Saol sersin, hep okuyoduk düşmenin ne olduğunu hayal edemiyorduk!
Ahhh dizimmm....

Erdoğan Abey,
Elini atmışken motorun üstünü kapat birde sunroof yap derim :)

ErdoganAktas
13 Nisan 2007, 16:06
Sen istersin de ben yapmazmıyım İzel'im buyur tepe tepe kullan :)

http://www.imagesturkey.com/dylan/dylan9.jpg

Birileri bunları görüp gerçek sanabilir mi acaba?

Az evvel Samura Motor'a giderek su benim çanta ve aparatın fiyatını öğrendim.
Aparat : 120 €
Çanta : 190 € (Çifti)

Aparatı almak yerine ne pahasına olursa olsun yaptıracağız :) 120 avro verilir mi bee

-BSI-
13 Nisan 2007, 19:28
Bugün baya yoruldum. Önce güzelce yıkama cilalamadan sonra coşkun abinin yanına uğradım. Oradan sonra düştüm yola. Hedef minübüs caddesindeki asya motor:) . sordum dedim böyle böyle bizim bu honda malzemeden kaçmış sağ tarafta düğme yeri bırakmış ama switch koymamış...:) şaka şaka. dedim böle böle bana şu switchten lazım. burada yok dedi 2 sokak arkada servise git orada vardır dedi. oradaki kaça aldın, üf çok para buda aynısı onun muhabbetine hiç girmeyeyim. Neyse gittim servise dedim bana şu anahtardan lazım. hemen gitti saolsun abi depodan getirdi bir tane switch 8 lira:). oradan doğru vişne sokağa. sağdaki ilk dükkandan dediğiniz gibi type-r marka çakar. 45 lira. İzel abi sen 40 lira demişsin ama adama çok bastırdım 37.5 alışı var 5 dakikadırda seninle ilgileniyorum kusura bakma veremem dedi, vermedi. :) neyse çakarıda aldık. sonuç olarak çok güzel dışarda sırıtmayacak aynı sinyal düğmesinin simetrisi olarak bir switch ve çakarım var. kendim takmasına takarım ama rezil etmekten korkuytorum. işçilik pahalı demişsin izel abi nekadr nerede yapılır. bi çakar parasıda ona vereceksek ben yarın girişiyorum işleme. bu arada ön sinyaller iptal oluyor. bilginize.... switchte şöyle bişey. made in china:):) asya motoru seviyorum....
http://img358.imageshack.us/img358/9176/resimkg3.jpg (http://imageshack.us)

ErdoganAktas
13 Nisan 2007, 19:51
Hadi bakalım hayırlı olsun çakarın.. :)

bu arada ön sinyaller iptal oluyor. bilginize....

Nasıl yaa? İzel senin ki de mi iptal olmuştu? ben iptal edilmedi diye biliyordum, yanlış mı hatırlıyorum?

Yaz geliyor ya ortalık harbiden şenlenmeye başladı..
Bakalım bizim sonumuz ne olacak :queen: ben hala 120 + 190 € nasıl verilir onu sindirmeye çalışıyorum.

-BSI-
13 Nisan 2007, 20:19
göstergelerin olduğu bölümü açmam lazım. az önce inip denedim bütün vidaları söktükten sonra yine bir tırnak sistemi var herhaldeki açamadım zorlamakta istemedim. nasıl açıldığını bilen varsa acilen yardım lazım yoksa servise götürüp açtıracam. bi formül bulmam lazım yardımmmm.
bu arada erdoğan abi eğer tek far içinde çaksın dersen sinyaller iptal değilde kutudan 2 flaş çıkıyor eğer polis araçları gibi sağ sol sırayla yansın istersen ozamn ya sinyaller iptal olacak ya da parlak plastiğe flaşların içine girebileceği kadar delik açman lazım bence:)

wes
13 Nisan 2007, 20:47
Erdoğan , abi resim nasıl koyuyorduk bende bir modifiye yaptım photoshopta paylaşayım dedim:)))

izel
13 Nisan 2007, 22:10
Erdoğan abey,
Üstü kapalı güzel bişi oldu valla :)

BSI,
Yoğun günde gitmiş olabilirsin ondan fiyatı indirmemiş olabilirler.
Gelelim diğer sorununa;
Aldığın çakar güzel, switch güzel fakat diğer işlemler zor.
Zor olan ön sinyallerin açılması için komple ön konsolun sökülmesi gerekiyor.
Eğer çakarın motorunu sele altına koyucaksan ki ben tavsiye ediyorum oraya koy, mutlaka ayak basılan yerlerin altındaki grenajları sökmek gerekicek.
Bence ön sinyalleri iptal etme yazıktır. Benim çakarları ön sinyal ampulünün kablolarının geçtiği yerdeki ufacık aralardan zor bela geçirerek, çift taraflı yapışkan bantla hemen sinyalin altına yapıştırmışlardı Mutluhan'da.
uzun cümle oldu kusura bakma :)
Resim çekip koymaya çalışırım senin için.
http://img79.imageshack.us/img79/556/akarcc4.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=akarcc4.jpg)

çok belli olmasada yerleri böyle.
Sakın ön konsoldaki ufak bölmeye motorunu koyma, sonra benim gibi yıkatmaya götürürsün elinde kalır o motor :)
Servis 40-50 ytl alır min. söküp takmaya, bende baya uğraşmışlardı aklında bulunsun.

-BSI-
13 Nisan 2007, 22:36
Ya aslında ben söküp takmaya başlarımda vidaları sökünce iş bitmiyor. bütün parçalar öyle bir montajlanmışki hepsinin bir yöntemi var çıkartmak için. hepsinin tırnakları var. onu bilmediğim için cesaret edemiyorum. kırılacak diye korkuyorum. ya bismillah diyip başlayacam sökmeye ya da işçilik için para biriktirmeye devam:) ya şöyle yokmu şurası şöyle sökülür böyle takılır diyebilecek biri??? :) birde sele altına koyarsam kask koyamayacağım ben o adaptör gibi parçayı şu mutfakta kullanılan strech filmle kaplasamda yine öndeki o küçük yere koysam bugün tazyikli suyla yıkadım motoru özelliklede baktım içeri su girmemişti. ne dersin izel abi bu alet öyle çok ısınan bişi diilse bence yalıtılıp ön tarafa konabilir.

izel
13 Nisan 2007, 22:42
Valla aynı fikirdeyim.
öle saatlerce kullanmazsın. ya bi poşete koy yada bi kaç kat strech filme sar.
Bende öle yapıcam da bi 45 daha yarcamak aynı şeye zor gelio :)

-BSI-
13 Nisan 2007, 22:48
Bence şöyle yapalım sende al beraber gidelim taktırmaya sen taktırırsın ben seyrederim nasıl yapıldığını. seninle işçilik ücretini bölüşürüz. sonra benimkini ben kendim hallederim. ama seninde asya switch alman lazımki seninde göstergelerin olduğu yeri söksünler. benim orayıda görmem lazım:mrgreen: :mrgreen:

ErdoganAktas
13 Nisan 2007, 23:53
:) Öyle bakmayla olmuyor bu iş. Ben de her tarafı sökülürken aletin basında durum nasıl yapıldığını gördüm ama sonra sökmem gerektiğinde sökemedim.

Bence de İzel'in dediği gibi o parçayı selenin altına akünün yanına bir yere koy. Merak etme kaskın yine sığar oraya.. kaskını da koyduğun o kutuyu sökeceksin. Üstte ve içeride vidaları var. Alarmı taktırırken gördüm içeride epey yer var.. Erhan bu alette fan yokmuydu? çalışırken dönen? strec filmle kaplanmaz heralde eğer fan varsa.

Ön tarafı sökmek daha da zor. Tüm vidaları çıkardıktan sonra ön tekerin iç tarafında bulunan fanın önündeki ızgarayı da çıkarman gerekli.

-BSI-
14 Nisan 2007, 00:10
Erdoğan abi eğer dediğin gibiyse yapacak bişi yok verecez sonunda işçilik neyse olmadı kamerayla gideriz :). birde ön taraf derken yanlış anladın herhalde boyalı tarafla içimiz olmayacak (belkide olacak bilemiyorum acayip bi montajı var) benim asıl sökmem gereken yer şurası swichi takabilmem için :
http://img458.imageshack.us/img458/7084/resim107cu5.jpg (http://imageshack.us)

gerisi standart zaten bişi takayım dedinmi aküye ulaşmak ve kabloları yürütmek için mecburen sökülecek yerler.
ne yapacam nasıl yapacam şimdilik bi fikrim yok yarın olsun hele bi düşerim servisin yolarına. yarında servisler açıkmıdırki?? :)

ErdoganAktas
14 Nisan 2007, 00:21
iyi de sinyallere ampulleri takman kabloları geçirmen vs için aletin her yerini sökeceksin :) Allah kolaylık versin zor iş valla.. Bence bi otoelektrikçiye git abi kaça yaparsın diye sor ve ne derse al abicim yap de.. adam işi aldığına bin pişman olsun sende gevrek gevrek sırıtarak nasıl yedim kekoyu dersin.. :) Servis bakım için bile 2 hafta sonrasına gün veriyor bugünlerde.. onu hayatta yapmazlar, benden söylemesi.

wes
14 Nisan 2007, 00:27
Erdoğan selam, abicim resim nasıl koycaz bende modifiye yaptım,koyayımda bakın hehe

ErdoganAktas
14 Nisan 2007, 01:33
Buraya konacak resmi önce internette bir siteye koymak gerekiyor.
Herkesin kullandığı http://imageshack.us/ sitesi var fotoğrafı buraya yükleyip sonra büyük fotoğrafın adresini buraya koyuyorsun.

coşqn
14 Nisan 2007, 12:27
selam arkadaşlar,site motogp için organizasyon yapmış bizden ses yok.pazar kalalığa karışcaz bu gidişle sağlıcakla kalın

soru:2teker in verdiği davetiye hangi tribünler için bilen varmı?

ErdoganAktas
14 Nisan 2007, 13:10
Silver tribünlerden birini seciyorsun. Ben belki yarın gidip kuponu biletle değiştireceğim. Çünkü pazar çok sıra olur kalabalık olur bileti alana kadar yarışlar biter.

Aslında şimdiden bi tribün belirlesek de hep beraber orda olsak.. Giderken ayrı ayrı gitsek de dönüşümüz hep beraber olur geçen seneki manzarayı görmeliydiniz. Tem de sadece motorlar var 1 tane normal araç yok ve gözünüzün gördüğü yer motosiklet.. herkes yola çıkmış bize bakıyordu noluyor burda diye.. ;)

coşqn
14 Nisan 2007, 17:18
Bence silver 1 tribün 8 hem viraj görüyo hemde start düzlüğü:) f1 de efsane tribündü.moto gp de saat yönünün tersine mi dönüyodu ?:)

http://www.biletix.com/f1/;jsessionid=73C9A0665D8B447B6009E02BBB8C2EEB

-BSI-
14 Nisan 2007, 19:20
Bugün mutluhana gittim. anlattım derdimi. 40 liraya takarız dediler. ama h.içi birgün gel bugüün olmaz dediler. zaten bugün olsabile dün bütün nakit birikimimi malzemelere harcadım. bu hafta içi para biriktirmeye devam...:) bu arada şöyle bir husus var. sen takarsan garanti dışı kalır dediler. bende tabi hemen peki siz takarsanız garanti dışı kalmazmı? sorusunu yönelttim :) sen takarsan yanlış birşeyler yapabileceğin için kesin garanti dışı kalır ama biz takarsak kalmaz dedi oda. bende ona güvenerek dahada 18 19 ay garantisi olduğu için mecburen orada yaptıracağım.

bu arada caddede erdoğan abi ve yusuf abiyle rastlaştık. biraz muhabbet ettikten sonra yusuf abiyle fenerbahçe taraflarında turladık. düz bir yolda dylan vs. runner yaptık. :):) dostluk kazandı....:mrgreen: şaka şaka runner geçiyo. ama dylan daha 1500 km de motor açılmadı. birde yerim çok dardı. yoksa ohooo. :queen: yusuf abi saygılar...:cherry:
son olarak bugün caddede taksinin biri arkadan hafiften dokundu dedim çamurluk kırıldı. ama hiç birşey yok. sonra baktım elimle çamurluk latiğe kadar esniyor. demekki ondan kırılmamış esnemiş.

izel
14 Nisan 2007, 20:56
BSI,
Benim işçilik gibi olayım yok çakar işinde, ben sadece çakar motorunu alıcam ve kesik olan kabloları bağliicam işim biticek :)
Serviste yaptırman senin açından avantajlı garanti olayı için ve yanlış bişi yapmazlar.
Mutluhan da aydın var yanlış hatırlamıyorsam. Benden selam söyle mutlaka.

Erdoğan abey,
bu kuponu bilete nerden çeviriyoruz?

coşqn
14 Nisan 2007, 21:27
serkan en sonunda seninde façanı bozdluar yani:wiinkk: motoru okadar parlatırsan olacağı o taksicinin gözü kamaşmıştır.geçmiş olsun!

ErdoganAktas
14 Nisan 2007, 22:25
İzel ben sanırım yarın gideceğim istersen yarın bi ara buluşalım işin yoksa beraber gideriz varsa da ben alırım akşam felan buluşur veririm biletlerini ne dersin?

Serkan :) abicim motordan tozunu silmeyecen yoksa böyle bozarlar facanı.. :)

banistercaq
14 Nisan 2007, 22:31
ErdoganAktas dergilerin verdiği biletleri istanbul park tan mı alıyoruz?

ErdoganAktas
14 Nisan 2007, 23:06
evet dergilerin verdiği kuponlar istanbulparktraki gişelerde bilete çevrilecek. Aslında öncesinde böyle birşey yapmaya gerek yok ama yarış günü çok kalabalık olur boşuna beklemeyelim diye önceden gidiyorum. Maksat yol almış olmak.

-BSI-
14 Nisan 2007, 23:07
yav yok faça bozma felan yapmayın:) aksine rahatladım biraz. ilk defa motor başka bi araca dokundu ilk ve son olsur inşallah. taksici dokundu hiç bişi olmadı. dedim hafif oldu kıramadın :). bu arada çakarı evde adaptörle denedim dayanamadım. kutunun içinden çıkan plastik renkli kapak gibi parçalar var. ben onları bağlantı yerleri için izolasyon malz. sandım ama meğersem onları flaşın üstüne takınca o renk çakıyomuş. kırmızı kapağı kullanacağım tahminimce.

birde izel abi bu çakar peş peşe 3 sağ sonra arkasından peş peşe 3 sol çakmıyormu. üzerinde düğmeleri var ama ben beceremedim belkide benim adaptörün gücü yetmediği için yapamamış olabilirmi?? çünkü önce yükleniyor sonra çakıyor. hızlı yüklenemezse peş peşe çakamaz diye düşünüyorum. sende nasıl bu özellik??? bu arada mutluhandakiler seni söylediler bana referans olarak:). böyle böyle daha önce bi dylana daha yapmıştık çok güzel olmuştu diye. bende dedim biliyorum zaten o yüzden buraya geldim:)

lidergs
15 Nisan 2007, 17:40
ARKADAŞIM BEN O SİVİÇ DEN TAKTIRDIM BİRAZ ZAHMET Lİ AMA GÜZEL OLUYOR. YALNIZ 2 ADET GİRİŞİ VAR 2 SİNİ DE YANINA AL ÖYLE TAKTIRMAYA GİT. BİDE IŞIK LI OLANLARI VAR ONDAN BULURSAN DAHA İYİ. ÖN GÖĞÜSÜN ALTINDA FARIN HEMEN ÜSTÜNDEKİ KAPAĞI AÇ ORADA SOKETLERDEN İŞİ HALLEDERLER.
Bence şöyle yapalım sende al beraber gidelim taktırmaya sen taktırırsın ben seyrederim nasıl yapıldığını. seninle işçilik ücretini bölüşürüz. sonra benimkini ben kendim hallederim. ama seninde asya switch alman lazımki seninde göstergelerin olduğu yeri söksünler. benim orayıda görmem lazım:mrgreen: :mrgreen:

ErdoganAktas
16 Nisan 2007, 12:05
Carrefour Expreslerde veya bilumum benzer yerlerde satılan Otomax adında bir dergi var fiyatı 1 YTL. Silver 2. numaralı tribün için 2 kişilik kombine bilet veriyor.
Gelemiyorum biletler çok pahalı diyen kalmasın herkes gelsin. Bu haftasonu çok heyecanlı geçecek.

Bu dergilerde sayemizde tiraj patlaması yaşayacak. Tüm dergiler bilet veriyor inşallah orda başımıza bişey gelmez diyerek bilete cevirme içini son güne bırakmadan perşembe veya cumadan almayı planlıyorum. Salı veya Perşembe bi buluşma ayarlayalım kuponu olan arkadaşlarda kuponlarını getirsin biletleri toplu cevirelim. Cumartesi pazar gidersek rahat ederiz.

Evet Starbuck buluşması için yarın ya da perşembe buluşmaya ne diyoruz?

http://www.mso.com.tr/v3/images/pist_turk.jpg
Hangi Tribünden izlemek istediğimize de karar verip ona göre biletleri almak lazım.. Otamax 2 nolu tribüne veriyor orası net diğerlerini bilemiyorum ama.. :)

izel
16 Nisan 2007, 13:23
Bana perşembe uyar, yarın ufak bi işim var.
Silver 1 nasıl? Hem top speed görürüz hem kalkışıi pit çıkışı vs.

ErdoganAktas
16 Nisan 2007, 17:05
Cihangirdeki tüm otomaxları ben aldım. Cihangirde kimse otomax aramasın :) elimizde yarış öncesi bol bol bilet olcak :). Gerçi bütün dediğim de 4 adet kalmıştı hepsini aldım.

wes
16 Nisan 2007, 17:19
Arkadaşlar bende geleceğim kızarkadaşımla bilet bakayım şu otomax dergisinden, bu arada perşembe uygundur bana Starbucks için,

esmercan59
16 Nisan 2007, 18:29
dostlar bu motorda en yüksek hız kaç gördünüz 140 görüyomu

izel
16 Nisan 2007, 21:20
BSI,
3 sağ 3 sol, 2 sağ 2 sol, birlikte yanma şeklinde ayarları vardı yanılmıyorsam.

Esmercan,
ben 130km gördüm köprü dönüşü.

Buluşma perşembe saat 21:00 ereknköy starbucks ok mi millet?
Ben yürüyerek gelicem herhalde :)

denizcimuzaffer
16 Nisan 2007, 21:39
Merhaba Dylancılar :)
Bende almaya karar verdim bu motoru, kitabi değil de tecrübi tavsiyelerinizi bekliyorum. performansı nedir özellikle. beat var bende şimdi, yeter deyip almıştım ama çok soluksuz garibim. abisi ile değiştirisem kızmaz da bana niyetimi biliyor ve hak veriyor :P Max. Sürat, hızlanma, Güç gibi konularda deneyimlerinizi iletirseniz çok sevinirim.
Herkese kazasız sürüşler

wes
16 Nisan 2007, 21:45
Arkadaşlar işte huzurlarınızda , honda dylan deauville 150 bu model aldığımız duyum a göre 2008 de Türkiye de olcakmış:))))

http://img239.imageshack.us/img239/2028/3088hdylan15002tyycopyzn3.jpg (http://imageshack.us)

yusufika
16 Nisan 2007, 21:46
on numara olmuss alacaklar lıstesıne benıde ekleyın lutfen

izel
16 Nisan 2007, 21:54
Denizci kardeş,
150cc de rakipsiz desek sadece yeterli olur mu? :)
geçen c.tesi beat kullandım 20-30km civarı sonra benim motora atladım, gazı açınca vay be gidiyomuş namızsız dedirtiyo :)
sorunsuz motor, hatta yedek parçası da bulunuyor.
yanlız sigorta yaptır derim parçaları pahalı.

freenautilus
16 Nisan 2007, 22:50
Arkadaşlar işte huzurlarınızda , honda dylan deauville 150 bu model aldığımız duyum a göre 2008 de Türkiye de olcakmış:))))

http://img239.imageshack.us/img239/2028/3088hdylan15002tyycopyzn3.jpg (http://imageshack.us)

Wes süper isim, gelirse bende isterim bi tane:queen:

-BSI-
16 Nisan 2007, 23:05
Anam benim 2007 model standart Dylan elimde patladı ya. :mrgreen:

sozerr
17 Nisan 2007, 00:17
merhaba bende dylanımı cumartesi günü aldım:cherry: gerçekten çok iyi şimdilik 220 km de. bende de otohaber dergisinin verdiği motogp davetiyesi var 2 nolu tribün biletidir diyor. perşembe günü buluşursanız bende gelmek isterim, sizi tanımış olurum hemde cumartesi beraber gideriz. şimdilik hoşçakalın

wes
17 Nisan 2007, 01:38
Sozerr hoşgeldin,perşembe günü bir aksilik olmazsa hava vs, starbuckstayız.
Mutlaka gel.

ErdoganAktas
17 Nisan 2007, 01:42
Bende bolca bilet olacak dergileri fazla fazla aldım ihtiyacı olana verebilirim zaten perşembe buluşursak kuponları toplarım cuma sabahı bilete ceviririm olmadı cuma akşamı da buluşuruz :)
Perşembe akşamı starbucksta buluşuyoruz o zaman.. Gelebilen herkesi bekleriz..

Erhan yeni Dylan süper olmuş, çantaların markası modeli vs nedr ebatları bizimkine uyar mı? benim çantalardan daha havalı :)

mkmemory
17 Nisan 2007, 03:01
http://www.mso.com.tr/v3/images/pist_turk.jpg
Arkadaşlar selam,
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkez silver 1,7,8 nolu tribünlere hevesleniyor, bir bilgiyle konuşmuyorumda daha ziyade akıl yürütme, zannedersem onlar hariç bir yer beğenmelisiniz. Zira biletixte bilet alırmış gibi yaparak, tribün seçimine kadar galirseniz, orada sadece ana tribün ile silver 1,7,8 satışta. Buradan benim çıkardığım netice, en heyecanlı silverleri biletix satıyor, diğer silver tribünler ise dergiler kanalıyla dağıtılıyor. Eğer zannettiğim gibiyse;
Bunlar dışında (1,7,8 nolu silver tribünler) da bir alternatifi seçelim benim gözüme silver 5 veya 6 iyi geliyor, hem piste yakın ve hemde hızlı gidilen yerlere benziyor, eğer yanılıyorsam yani 1,7,8 e dergi biletleriyle giriliyorsa alternatifi içinde bunlardan birini seçelim(7 veya 8 hoşuma gitti).
Erdoğan ben MotoGP'ye gelecem benim için 1 bilet ayarlarmısın, bendede dergi kuponu var ama önceden gidip biletini alamayacağım, pazar günü ne bulursak olmasın. (not:özelden mesaj yolladım sana)

coşqn
17 Nisan 2007, 10:59
selamlar,Bu starbucks hangi si tek tek bakıcakmıyıs saat yokmu :)Erdoğan kura çektik de sana mı çıktı yoksa bilet değiştirmeye gönüllümü oldun.sağlıcakla kalın dostlar

ErdoganAktas
17 Nisan 2007, 11:14
Mehmet aslında doğru bir tesbitte bulunmuş. Bence de biletix in satmadığı yerlerdendir bizim biletler. Çünkü tüm biletler aslında numaralı. Ancak bileti verip bilekliği taktıktan sonra kimse biletine bakmıyor. Dolayısıyla istediğin tribüden izleyebiliyorsunuz. Bilginize :)

Çoşkun hee walla bi anda gönüllü cevirici oldum ama işin gücün yoksa, ben giderim dersen seni de yollayabiliriz :) Ben çalıştığım için aslında zor olcak izin almam felan gerekecek.. :)

sersin1978
17 Nisan 2007, 11:18
benide ekleyin bende geliyorum yeni dylancı arkadaşım hoş geldin aramıza uzun zaman dır siteye uğrayamadım erdoğan merak etmiştir beni:queen: hastaydım

motogp ye nasıl gidilecek peki tavsiyesi olan varmı

ErdoganAktas
17 Nisan 2007, 11:22
:) walla ettim ne yalan söyleyeyim.. Hastalığın geçti heralde.. Erhanla beraber hasta oldunuz ve onunla beraber siteye düştünüz :)

Servet motoru yarın bakıma bırakmayı planlıyorum. Senden de kayış almam lazım. Nasıl yaparız. Gündüz Taksimde olduğumdan senden almaya zamanım olmayacak ama yerini söylersen belki bizim hatun gelir alır. Ya da sabah kaçta açıyorsunuz tükkani?

motogp ye nasıl gidilecek peki tavsiyesi olan varmı

Bunun için perşembe Starbucks'ta buluşuyoruz zaten. Büyük ihtimalle herkes kendi gider orda tribünde buluşuruz. Erken gidip tüm yarışları izlemek isteyenler olabilir..