PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

izel
02 Nisan 2007, 12:15
Satışa getirenler tek tek rapor versinler.
Silver Erhan nerdeydin pazar günü ? :)
Havaların ısınmasını bekliyo galiba herkes.
Neyse ilerki zamanlarda katılımı bol bi buluşma yaparız inş.

ErdoganAktas
02 Nisan 2007, 12:24
konuşana bak sen? hepiniz cumartesiden kaçıp bir de utanmadan bu gün fuardaydık yazdınız bee :P

Bu arada motoGp ye az kaldı ama kimseden ses yok bu showu kaçırmayı düşünmüyorsunuz heralde? 2teker dergisinin 2 kişilik Silver tribun bileti verdiğini tekrar hatırlayaım isterseniz

izel
02 Nisan 2007, 12:36
Haklısın da abi pazar gitme şansım yoktu ve keşke görmemiş olsaydım fuarı.
Bi daha ki fuarlara da gidip gitmemeyi düşünücez artık.
Türkiyede ki motor fuarı bu olmamalı. Böyle park sorunlu fuar alanı, 1 damla yağmur yağınca ortalık balçık olacak, bölümler arası död kadar merdivenlerden çıkma inme olucak, koridorlarda insanlar sıkışıcak bu ve bunun gibi bi komplex olmamalı.

ErdoganAktas
02 Nisan 2007, 12:49
walla biz sabah erkenden gittik park sorunu yoktu, çamur görmedik. İçerisi de çok sakindi rahat rahat gezdik ancak öğlen biz çıkarken millet kapıda uzun kuyruklar oluşturmuştu epey kalabalık görünüyordu. Erken gitmenin avantajını yaşamış olduk. Çıktığımızda da hava güzeldi biraz dolandık sonra çamlıca tepesinde enfes yemeklerle karnımızı doyurduk :)

izel
02 Nisan 2007, 12:53
Şu 2teker olayına bakiim, biletimizi alalım hazır bulunsun :)

Oh afiyet olsun da bizsiz boğazınızdan geçti yane.

ErdoganAktas
02 Nisan 2007, 13:17
ee geçmediği için yazıyoruz zaten tüm bunları...

drburka
02 Nisan 2007, 13:34
arakadaşlar bence pahalı değil bi kere motor su soğutmalı bin git hararet ,şişme derdi yok uzun yola çıkabilirsin ayrıca cbf 150 den 4 beygir daha güçlü torkuda yüksek ben şahsen beati satıp dylan almayı düşünüyorum.
not: altına iki kask sığıyor ve tekerlekleri yukarıdaki büyük scooterla(fes 250 foresight) aynı ölçüde anladınız siz onu:cat:

ErdoganAktas
02 Nisan 2007, 14:57
drburka dylanın altına 2 kask nasıl sığıyor arkadaşım? ben tek kaskı sığdıramıyorum :)

Bende de daha evvel beat vardı ve beatten sonra dylan çok konforlu ve süper gelmişti. İnşallah kısa zamanda motorunu satıp Dylanına kavuşursun. Ancak söyle bir gerçek varki dylanın bagaj kapasitesi çok küçük. Mutlaka çanta taktırmanız gerek. Ve süratli bir motor olduğu için montunuz her ne kadar rüzgar geçirmese de basınç rahatsız ediyor mutlaka ön tarafa cam da taktırmanız gerekiyor..

sersin1978
02 Nisan 2007, 19:08
erdoğan dylan ın kayışı bende var benim işim gereği almak isteyen arkadaşlarada yardımcı olurum markası DAYCO italyan serviste bando veriyo olabilir büyük scooter larada ben kayış veriyorum . isteyen herkese veririm:queen: dermişim yardımcı olurum cebim 0535 662 63 64 servet

beyler az önce servise fiyatını sordum 100,00 ytl ymiş.
bende dayco var. arabası olanlar ve triger kayışını değişenler bilir bu markayı. kayışın bende ki fiyatı:58,00 ytl
ve kayış 15,000-20,000 km garantili motor garintiden cıkmışsa bu kayışı kullanabilirsiniz. eğer hala garantideyse motor bando marka kayış vericem servisin kullandığıyla aynı onun fiyatını servisten en az %30-40 daha ucuza ayarlarım benim işyeri göztepe oto san. sitesinde MAS OTOMOTİV RULMAN 0216 565 72 42

izel
03 Nisan 2007, 01:34
Servet,
Bu kayışlarla kevlar kayışının farkını yazman mümkün mü?
MAlosside 81€ kevlar belt.

the oshman chingiy
03 Nisan 2007, 01:39
dylancılar kopmuş yine bi satamadım benim makinayı askere gidecem alın artık:p

blackbeary
03 Nisan 2007, 01:44
merhaba dylan cilar...
ben de beat sahibi biriyim... motorumu büyütmek istiyorum... Dylan cok sevdigim bir model.. ama nerden bulacagim ki bir dylan ?

izel
03 Nisan 2007, 01:53
sahibinden.com a bak istersen

blackbeary
03 Nisan 2007, 02:14
sagol izel baktim...
cok varmis bana yakinda oturan dylan satan...
simdi sira secmekte ve nasil alinacagini ögrenmekte :D
ikinci el motor nasil satilir?
nasil degistirilir?
yandik zor is gibi!

sersin1978
03 Nisan 2007, 10:08
izel dayco türkiyede en çok satan kayış otomotivde italyanların bütün modellerinde dayco cıkıyo cok saglam kayışlar

izel
03 Nisan 2007, 10:35
Bu kevlar belt ile dayco beltin farkı var mıdır?
yani kısaca malosside satılan kayışla diğer mamülün hammadesi farklı mıdır?

sersin1978
03 Nisan 2007, 12:52
o kadar detayını bilmiyorum acıkcası. ama dayco kayışları arabalarda 80,000 km yol yapıyor

ErdoganAktas
03 Nisan 2007, 13:18
Servet aslında İzel şunu demek istiyor; "bu kayış işi ile motora performans katılabilir mi? (hani malossi de sırf performans malzemeleri satılıyor ya :queen: )
Kevlar alınca hızımıza hız katar mıyız?" demek istiyo heralde :)

Yani ağır şartlarda yolda bırakmasında iyi bişi neyse onu almak lazım. Gecen sene 2.000 km de kayış koparan çinlileri düşününce 20.000 km de kayışım hala sağlam demek ki kalitede var bi iş.

Ben geçen sene yola çıkarken herkes bana yanına kayış al demişti. Ben de ulan onu alsam nasıl takıcam bulurum bi servis orda takarlar demiştim ve aldırmadan yola çıkmıştım. Motorun en zor şartlarda kullanım bi ara kendimi Dakar'da bile hissettim. Motorun ilk kez ısındığını ve fanın çalıştığını farkettim. Buna ragmen en ufak bi sorun yaşamadım. O nedenle kayış işini çok ciddiye almamakla beraber kaliteli bişi olmasını tercih ediyorum. Eğer dediğin gibi serviste 100 ytl civarıysa.. (servis zaten bu tür parçalardan kazanıyor) kendim almayı tercih ederim.. Şimdiden bakım öncesi servise 650 ytl verdik. Birde bakımda 150-200 verirsek aleti satarım daha iyi :)

izel
03 Nisan 2007, 14:31
:)
kayış olayında aynen katılıyorum abi sana.
Kaliteli parça takınca ömrü uzun oluyo aynı bizim motorlar gibin. sen o motoru satmazsın abi satsan bile yenisini alırsın :)

sersin1978
03 Nisan 2007, 14:52
performans katıpkatmayacagını bilmiyorum ama dayco nun kalitesini biliyorum .400cc-500cc hatta ducatide bile bu marka cıkıyo arkadaşlar ben şahsen benim motorun zamanı gelsin dayco takıcam

erodesign
03 Nisan 2007, 15:45
Bu kevlar belt ile dayco beltin farkı var mıdır?
yani kısaca malosside satılan kayışla diğer mamülün hammadesi farklı mıdır?
ben aynı soruyu sormuştum varyatörü alırken.. gerek yok demişti eleman..
Türkiyede scooter yarışlarına katılıp katılmayacağımı sordu. yok oyle bişey dedim o da gerek yok dedi... sıcaklığa ve esnemeye daha mukavemetli olduğunu biliyorum o kadar...

izel
03 Nisan 2007, 15:53
Korlastan bi liste aldım.
1014€ yutkundum yaw. 0 çin malı motor :)

lidergs
03 Nisan 2007, 18:38
İridyum buji yi fuardan 20 YTL ye aldım daha önceden 2 buji kesti şimdi sorun yok ama yetkili servis benim karbürötörü de değiştirdi.

hayırlı olsun kardeş.
iridyum bujiye ne kadar para verdin?
Faydası var mı? yoksa psikolojik mi? :)

Erdoğan Abey,
Şıklığı bizimkinin tartışılmaz da aero dinamik bakımından güzel geldi. Cam tutma kollarına bakmıştım dandik duruyodu.

Ya bütün aksilikler benimi buluyo napıyo anlamadım dün akşam üzeri motorumun hararet ışığı yandı fan çalışmıyor. neyse akşam çektik servise
sabahleyin orasına bak burasına bak sonunda radyatördeki hararet fan muşuru arızalı çıktı.
adapazarı servisine sorduk istanbula sorduk ank. sorduk yok fabrika stoklarında varmış oradan gelecek neyse bekleriz dedik. arkasından adapazarı servisi aradı tekrar, motorun beyni ve bobini değişecekmiş söktük yolladık adapazarı servisine varmı böyle bir şans yaaaa bi hevesla aldık motorumuzu adam gibi rodaj bile yapamadık

-BSI-
03 Nisan 2007, 20:28
Vallahi 1-1.5 senedir bu forumu takip ediyorum. İlk dylan alandan beri ilk defa böyle sorunlar aynı motorda üst üste geldi. Şansızlık.

mevlutgs
03 Nisan 2007, 20:55
valla abi nediyim ya bende today var bizim burda bi çocukda bu motor var o gün mahalleden gidiyorum yanıma yaklaşır gibi oldu araagz verdi baktı bana basdı gaza şerefsiz biliyorya benim 50 cc ama sonra o gün akşamı mahallede gördüm ölümüne dövdüm:) onun için o günden bugüne bu motora gıcığım:)

sersin1978
03 Nisan 2007, 22:03
valla abi nediyim ya bende today var bizim burda bi çocukda bu motor var o gün mahalleden gidiyorum yanıma yaklaşır gibi oldu araagz verdi baktı bana basdı gaza şerefsiz biliyorya benim 50 cc ama sonra o gün akşamı mahallede gördüm ölümüne dövdüm:) onun için o günden bugüne bu motora gıcığım:)
sana o motor bile fazla iyi bir şey yapmış gibi bir buraya yazmışsın bravo sana ne büyük marifet.o zaman bizde bizi geçen racing leri ölesiye dövelim.bu cevabı yazmaya bile tenezzül etmemem gerek ama neyse...

wes
03 Nisan 2007, 22:46
Arada bir gelio buraya bu tip adamlar yapacak bişi yok,barınamazlar fazla nitekim. Ne yapıyoruz ,Cevap vermiyoruz .

eyvallah

wes

izel
04 Nisan 2007, 11:23
Lidergs,

Geçmiş olsun yaşadığın problemlerden dolayı. Motoru 0km mi aldın merak ettim?
1 seneye yaklaşıyo siteyi takip ediyorum ve dylan kullanıyorum 5bin km oldu motor. Tek sorunum 3500km civarı bujiyi değiştirmemdi.
İridium buji NGK mı? 20 ytl çok iimiş fiyatı yaw. bi yerde sormuştum 120ytl çekmişti namızsızlar.

lidergs
04 Nisan 2007, 14:01
Sağolasın,
O km tabi daha 10 gün olmadı alalı. Ewet buji NGK ve fuardan aldım Normalde 25€ diyodu al sana 20 ytl dedi anlamadım ama 1 Tane werdi.

Lidergs,

Geçmiş olsun yaşadığın problemlerden dolayı. Motoru 0km mi aldın merak ettim?
1 seneye yaklaşıyo siteyi takip ediyorum ve dylan kullanıyorum 5bin km oldu motor. Tek sorunum 3500km civarı bujiyi değiştirmemdi.
İridium buji NGK mı? 20 ytl çok iimiş fiyatı yaw. bi yerde sormuştum 120ytl çekmişti namızsızlar.

ErdoganAktas
04 Nisan 2007, 17:17
Bu gün köprü yolunda ceza yedik anasını satayım. Çevirme mevsimi başladı artık hergün durdurup ehliyet ruhsat sorup zaman harcatıyorlar bize.. Benim muayene sürem subatta dolmuştu muayenesi gecikti diye muayeneye sevk yazıp ceza kestiler hemen ödersem 39 YTL..

Normalde sıfır motorun ilk muayenesi 3 yıl sonra yapılması lazım trafik subedeki dangalakların ruhsata 1 yıl işlemesi yüzünden haybeden muayene olup ceza ödüyoruz. İçime oturdu. :)

lidergs
04 Nisan 2007, 17:25
Geçmiş olsun arkadaşım,
Siz motorlarla İstanbulda geziyosunuz bizde arızalı motorun parçalarını gelmesini bekliyoruz. Oturduk bilgisayarın başına kös kös . Kafayı yicem ya:pale:

izel
04 Nisan 2007, 17:56
Geçmiş olsun abey.
Benimde mayısta biticek, bi öğrenmek lazım nasıl 3 seneye çıkartıcaz muayeneyi.

ErdoganAktas
04 Nisan 2007, 18:09
yaw benim sube sultanbeyli de oraya kadar kim gitcek diye üşendim, 1 senedir gitcem gidemedim. Oraya gitseydim orada halledebilirdim. Herkes bağlı bulunduğu subeye gidip halledebiliyormuş.. Tabi her yer para tuzağı orda da sanki iş yapmış gibi ruhsatı değiştirdik diye 40 ytl alıyorlarmış.

Al birini vur ötekine..

Demek oluyor ki sıfır motosiklet alacaklar ruhsatlarını alırken mutlaka motorlarının muayene süresine dikkat edecekler. Sıfır motorların ilk muayene süresi 3 yıldır. Ama yurdum polisi bize tebliğ edilmedi diye hala 1 yıl yazıyor, sonra elinde evrakla gidince üzerine 40 YTL alıp o tarihi değiştiriyor. 2005 yılında resmi gazete de yayınlanan bir kanun nasıl bize tebliğ edilmedi diye uygulanmıyor bunu anlamış değilim.

Geçmiş olsun arkadaşım,
Siz motorlarla İstanbulda geziyosunuz bizde arızalı motorun parçalarını gelmesini bekliyoruz. Oturduk bilgisayarın başına kös kös . Kafayı yicem ya

Yerinde olsam Honda Türkiye'yi ayağa kaldırırım. Nitekim geçmişimde bolca vukuatım var bu konuda. Honda Türkiye beni iyi bilir.
Sıfır motosiklette olcak seyler değil bunlar. Seni mağdur edemezler. Hondaya yakışacak bi davranış değil. Hemen yenisini vermeliler.. :)

Hondanin Halkla ilişkiler birimine bu e-posta adresinden bilgi@honda-eu.com ulaşabilirsin. Sorununu yazılı şikayet olarak da mutlaka ilet. Tüketici hakları, honda kalitesi vs. de mutlaka ilgilenirler. Sorununu yaz bakalim ne yanit verecekler.

mevlutgs
04 Nisan 2007, 18:22
burası türkiye abi burda herşey olur:P
YA ABİLER BENDEDE ŞÖLE DİYOR RUHSATTA
İLK MUAYENE GEÇERLİLİK SÜRESİ:27.07.2007 peki benim ne yapmam lazım ne zaman dolacak muayenem lütfen yardım ederseniz sevinirim saygılarımla:bounce:

ErdoganAktas
04 Nisan 2007, 18:32
Senin ki de 27 Temmuz da bitiyor işte. Motosikletini yeni aldıysan senin motosikleti de 1 yıl işlemişler. Trafik subenden düzelttirebilirsin. Bu konuda forumda açılmış bir konu ve bolca yazışma vardı..

Şu başlıkta bulabilirsiniz:
Muayene Süresini Yasal Süresine uzatmak Için Yapilmasi Gerekenler (http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/19707-muayene-suresini-yasal-suresine-uzatmak-icin-yapilmasi-gerekenler.html?highlight=muayene+s%FCresi)

lidergs
04 Nisan 2007, 19:21
Aslında şu anda mağdur olmuş sayılmam. Motoru aldıktan 3 gün sonra 2 sefer buji kesti, hemen karbüratörün yenisini yolladılar. Şimdi bu oldu beyin ve ateşleme bobinin yenisini yolluyolar. aslında ilgisis değiller ama şansızlık bende herhalde. Motorun yenisini verecek halleri yok herhalde. Aslında verseler fenada olmaz hani...
Bi de ben motoru bolu da Honda nın bayisi olan çok yakın bi arkadaşımdan aldım gereken ilgiyi zaten fazlasıyla gösteriyorlar. Sağolsunlar geçen gece motor hararet yapınca akşam 9 da ustayı evinden çağırdık gelip baktı..
Daha yapacak bişi varmı ki acaba..:)

yaw benim sube sultanbeyli de oraya kadar kim gitcek diye üşendim, 1 senedir gitcem gidemedim. Oraya gitseydim orada halledebilirdim. Herkes bağlı bulunduğu subeye gidip halledebiliyormuş.. Tabi her yer para tuzağı orda da sanki iş yapmış gibi ruhsatı değiştirdik diye 40 ytl alıyorlarmış.

Al birini vur ötekine..

Demek oluyor ki sıfır motosiklet alacaklar ruhsatlarını alırken mutlaka motorlarının muayene süresine dikkat edecekler. Sıfır motorların ilk muayene süresi 3 yıldır. Ama yurdum polisi bize tebliğ edilmedi diye hala 1 yıl yazıyor, sonra elinde evrakla gidince üzerine 40 YTL alıp o tarihi değiştiriyor. 2005 yılında resmi gazete de yayınlanan bir kanun nasıl bize tebliğ edilmedi diye uygulanmıyor bunu anlamış değilim.

Yerinde olsam Honda Türkiye'yi ayağa kaldırırım. Nitekim geçmişimde bolca vukuatım var bu konuda. Honda Türkiye beni iyi bilir.
Sıfır motosiklette olcak seyler değil bunlar. Seni mağdur edemezler. Hondaya yakışacak bi davranış değil. Hemen yenisini vermeliler.. :)

Hondanin Halkla ilişkiler birimine bu e-posta adresinden bilgi@honda-eu.com ulaşabilirsin. Sorununu yazılı şikayet olarak da mutlaka ilet. Tüketici hakları, honda kalitesi vs. de mutlaka ilgilenirler. Sorununu yaz bakalim ne yanit verecekler.

mevlutgs
04 Nisan 2007, 20:17
çok sağolasın abi beni bilgilendirdiğin için eyvallah:cat:

peki erdoğan abi delim gittim muayene yapılan yere yaptırdım herşey tamam gene 1 yılmı geçerli olucak muayenem tekrar 1 yıl sonra yinemi gidicem?_??şimdiden teşekkür ederim

-BSI-
04 Nisan 2007, 20:52
Ya bu haftasonunu pasmı geçiyoruz???? :) Hava cillop. Ehliyetimide alıyorum. Şöyle gönül rahatlığı ile yapalım bişeyler. Zaten önümüzdeki hafta sınavlar da başlıyor. Yapalım bir plan program. Şöyle tam kadro bir gezi yapamadık. Elleri görelim :)

sersin1978
04 Nisan 2007, 22:03
ben kimsenin geleceğine inan mıyorum gelse gelse ben faik abi bsı serkan coşkun yani toplam 5 kişi

yusufika
04 Nisan 2007, 22:15
:) benide cagırın gelirim hatta soyle uzun bir yol yapsak sile agvaya dogru yatıra kaldıra gitsek ne güzel olur.

-BSI-
04 Nisan 2007, 22:26
Servet abi dur bakalım herkes bir okusun forumu düşünelim sonra birşeyler. Ağva iyi fikir :) . Hava güzel güneşli, yollar güzel virajlı, motorlar güzel güçlü. Yat allah yat :) .

Servet abi bu arada BSI ve Serkan farklı kişiler değil :) Yani toplam 4 kişi oluyoruz bu durumda:):)

sersin1978
04 Nisan 2007, 23:08
bsı nikin serkan ismin açıklama anlamında
ayrıca benim ortak ahmete de bir tane dylan bulduk onada alıyoruz bu hafta bakalım bir aksilik olmazsa alıcaz. artık siz bizi çağırırsınız bir şey yapacagınız zaman 1 ay önce den buralara yazıyoruz buluşalım diye sagolsun bir tek erdoğan geldi bir kişi bir kişidir herkes diyor ben de gelirim böyle bir grup oluşturulmaz arkadaşlar kusura bakmayın fazla başınızı ağrıttım

-BSI-
05 Nisan 2007, 00:38
Hemen karamsarlığa düşmeyelim servet abi ya. Bu cumartesi veya pazar farketmez. Hangi gün çoğunluğa uygunsa bir ağva turu yapalım ya da başka bir yerde olur, hiç farketmez maksat km yapalım:) Ben cumartesi Ağva diyorum uygun olanlar? olmayanlar? Ya da başka fikri olanlar ???

sersin1978
05 Nisan 2007, 00:50
benim açıkçası pazardan başka günüm yok bu pazarda imkansız çok gelmek isterim ama sizede iyi eğlenceler giderseniz benim yerimede gezin

ErdoganAktas
05 Nisan 2007, 01:13
delim gittim muayene yapılan yere yaptırdım herşey tamam gene 1 yılmı geçerli olucak muayenem tekrar 1 yıl sonra yinemi gidicem?_??

Muayene istasyonuna gidip muayene yaptırırsanız 1 sene sonrasına tarih atılır. Seneye tekrar gidersin yani. Ama trafik subeden yaptırırsan motorun trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3 yıl boyunca muayene yaptırman gerekmez. yan 2 yıl daha rahat edersin.

Millet bakıyorum bugün hava ısınınca hemen coştunuz. Aceleye mahal yok, yaz daha yeni geliyor. Henüz ehliyetini eline almadıysan bu aralar dikkat etmeni öneririm. Polisler bugünlerde gördükleri her motoru cevirip evrak kontrolü yapacaklar.

mkmemory
05 Nisan 2007, 15:14
konuşana bak sen? hepiniz cumartesiden kaçıp bir de utanmadan bu gün fuardaydık yazdınız bee :P

Bu arada motoGp ye az kaldı ama kimseden ses yok bu showu kaçırmayı düşünmüyorsunuz heralde? 2teker dergisinin 2 kişilik Silver tribun bileti verdiğini tekrar hatırlayaım isterseniz

Bildiğim kadarıyla motoron dergisi de 2 adet silver bilet veriyor. MotoGP'ye gitmeyi düşünüyorum, MT nasılsa organizasyon yapar (geçen sene yapmıştı), o organizasyonla gideriz hep beraber. Bencede kaçırmamak lazım, geçen yılkine gitmemiş olanlar için telafi olur, muhteşem bişeydi.
Erdoğan ayrıca kayış sormuştun, honda serviste yopkmu ki ?

mk

sersin1978
05 Nisan 2007, 18:47
arkadaşlar dylan ıma şu camdan bulabilirmiyiz
http://img358.imageshack.us/img358/2660/dylanao1.jpg (http://img358.imageshack.us/my.php?image=dylanao1.jpg)ve şu desenden yaptırmak istiyorum
http://img358.imageshack.us/img358/2590/hondadylan79qnsr5.jpg (http://img358.imageshack.us/my.php?image=hondadylan79qnsr5.jpg)
http://img358.imageshack.us/img358/4258/hondadylan68ufzv1.jpg (http://img358.imageshack.us/my.php?image=hondadylan68ufzv1.jpg)önerisi olan varmı nerede yaptırabilirim

izel
05 Nisan 2007, 20:27
sersin,
camı bilmiyorum ama öteki yolladığını yapma yaw benimkisinin aynısı olur :)

http://img73.imageshack.us/img73/9994/dsc00429hr5.th.jpg (http://img73.imageshack.us/my.php?image=dsc00429hr5.jpg)
http://img135.imageshack.us/img135/8308/dsc00588lv8.jpg (http://imageshack.us)
http://img244.imageshack.us/img244/8002/dsc00589tk9.jpg (http://imageshack.us)

yusufika
05 Nisan 2007, 20:57
serkan organize işi senden beni yaz geliyorum

sersin1978
05 Nisan 2007, 21:05
izel beni hatırlamıyosun ama mototalde tanışmıştık senin motoru görünce hatırladım bende o zaman beat vardı gri sende bakım yaptırıyodun şimdi bende de dylan var ama korkma bende gri
çantanada ışık taktırmıştın galiba soketli kime yaptırmıştın gri motora siyah desen yaptıracagım