PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

ErdoganAktas
17 Mart 2007, 17:27
Başka motor sürmüş olmak için ehliyet sınavında kendinizi riske etmeyin binin adam gibi kendi motorunuza ve sınavı öyle verin.
Başka motoru sonra da denersiniz ama sonra tekrar sınav için 3-4 ay beklersiniz. Orda bakan adam motor dandikmiş demez sürücü kullanamadı der. ;)

Tut ki sınavda vitesli motor çıktı karşına, hiç vitesli motor kullanmamışsın, deneyimin yok... ne olcak? :bounce:

ben bunu kullanmam, kullanamam deme şansın var mı dersin.. :)

-BSI-
17 Mart 2007, 17:37
Kendi motorumla girdim sınava:) bir tane mondial vardı. ilk defa sınavda motor sürecek adamlar sınavdan yarım saat önce orada deniyorlardı motoru. Biri bindi ona anlatan işte bu gaz bu fren demeye başlayınca eve gidip motorumu almaya karar verdim:) adamın gazı öne doğru çevirmeye çalıştığına bizzat şahit oldum. gittim aldım geldim motoru. bi güzel turumu attım evime döndüm. kendi motoruyla gelen başka birinden keeway arn 125 in kilometrede 10 kuruş yaktığını öğrendim. (bizimkilerle aynı) bir hışımda girdim çıktım sınava. böyle bir sınavdan geçsek nolur kalsak nolur oda ayrı konu ya neyse.

ErdoganAktas
17 Mart 2007, 17:45
Motor ile direksiyon sınavı kadar basit bir sınav görmedim zaten. Adamlar bir an evvel işimiz bitsin soğukta ayakta bizi bekletmeyin diye söyle bi bakıp belki de hiç bakmayıp not veriyorlar "Git surdaki dubadan dön gel bakalım.." evet hepsi bu..
Oysa aynı motoru kullanmak için yurtdışında adamlar ehliyet alamıyorlar öyle zor sınavlardan geçiyorlar ki.. geçseler bile en fazla kullanabildikleri alet 125 cc. daha üstünü kullanabilmek için özel eğitimlerden geçiyorlar.
Bizde nerdeee
Ehliyetin varsa her türlü aracı kullanabilirsin..

-BSI-
17 Mart 2007, 17:53
Ben babamla birlikte girdim sınava. ben listenin başındaydım. başlangıç ciddi oldu. araçların döndüğü yerden dönüp tam U dönüşü yaptım. aynı yolu karşı taraftan gelip bir U dönüşüde ileriden yaptım turu tamamladım. ama babam ortalardaydı. artık millet sabırsızlanıyordu bitsede gitsek diye. Babama iki yolu ayıran kaldırımda yayaların geçmeleri için bırakılmış boşluk vardı oradan dönüp gelebilirmisin biran evvel bitirsek de diye dediler. aynen böyle söylediler. oda öyle döndü geldi. devlete vereceğimiz bir miktar paradan sonra artık biz motosiklet sürücüsüyüz işte oldu bitti.

sersin1978
17 Mart 2007, 19:13
serkan kardeşim sende artık ehliyetli bir sürücüsün ha sevindim.hayırlı olsun kazasız belasız kullan dikkat et yinede hala motosikleti araç sınıfına koymayan bilinçsiz insanlar var.sanki can taşımıyomuş gibi arabaları üstümüze sürenler var.dikkatli ol. fuara artık kendi motorunla gelirsin artı seni almamıza gerek kalmadı galiba

limp65
17 Mart 2007, 19:55
evet gerçekten de motorsiklet direksiyon sınavları çok dandik:) gözetmen bisürü yere imza artıyordu merak edip baktım, gece sürüş deneyimi, kötü havada sürüş deneyimi gibi şeyler yazıyordu:)

-BSI-
17 Mart 2007, 20:25
Geleceğim servet abi inşallah alayımda ehliyeti hele bir fizana bile gelirim:) bu arada fuar öncesi pazar günü toplanalım diyordunuz ne oldu? talep yokmu ne? artık 3 4 kişi olmaz diye düşünüyorum buluşmalar. dylan kullanıcıları arttı. en azından ben +1 im:) havalarda güzel bende bu hafta içi alırsam ehliyetimi pazara gelebilirim buluşmaya çokta güzel olur... bu arada bize verilen not kağıdında araç sollamada zayıf, park kabıliyeti zayıf gibi şeyler yazıyordu dediğiniz gibi..ama haklarını yemeyelim kimlik kartımdaki resime benziyormuyum diye kaskımı çıkartırıp yüzüme baktı yerime başkasını sokmayayım diye. takdir ettim:)

-BSI-
18 Mart 2007, 22:05
Yarın 1000 bakımına gideceğimde yağ ile ilgili özellikle şunu kullan diyeceğiniz bi marka var mı? yoksa serviste konan standart yağlar yeteri kadr kalitelimi? birde bu yağ katkılarından koysak boşamı para vermiş oluruz iyi mi olur yoksa kötü mü? son olarakta servise özellikle şunu yaptırt diyeceğiniz ayar, kontrol v.s birşey varmı abilerim?

OKİ
19 Mart 2007, 14:40
Yarın 1000 bakımına gideceğimde yağ ile ilgili özellikle şunu kullan diyeceğiniz bi marka var mı? yoksa serviste konan standart yağlar yeteri kadr kalitelimi? birde bu yağ katkılarından koysak boşamı para vermiş oluruz iyi mi olur yoksa kötü mü? son olarakta servise özellikle şunu yaptırt diyeceğiniz ayar, kontrol v.s birşey varmı abilerim?

ben daha önce madeni yağ satmış biri olarak castrol tavsiye edebilirim zaten honda castrol ile çalışıyor. bu arada katkı koymaman daha iyi çünkü yeni motor için böyle bir ihtiyaç yok paranı boşa harcama hem iyi yapayım derken motoruna zararda verebilirsin.
yaptırıp yaptırmayacaklarını kim tavsiye ederse benim içinde iyi bende henüz 1000 bakıma gitmedim.

yusufika
19 Mart 2007, 15:08
gilera vespa tarafında ıs yok arkadaslar yazı yazıyorum bı cevap gelmıyor doymus bunlar heralde :):) ben memnunum motorumdan ama honda hayat onda :):)

erodesign
19 Mart 2007, 16:23
arkadaşlar merhaba,

20 liralık benzinle (yaklaşık 20 km si 130-140 km'lik hız ile) 120 km yol yaptım hafta sonu. (bi ara 160 gördüm) bana makul gibi geldi. ekonomik kullansam 150 km yol yapar sanırım...

görüşmek üzre...

izel
19 Mart 2007, 17:14
arkadaşlar merhaba,

20 liralık benzinle (yaklaşık 20 km si 130-140 km'lik hız ile) 120 km yol yaptım hafta sonu. (bi ara 160 gördüm) bana makul gibi geldi. ekonomik kullansam 150 km yol yapar sanırım...

görüşmek üzre...

ben 20 ytl lik benzinle 170km gittiğime göre gayet iyiymiş. gerçi ilk aldığımda motoru 240km gidiyodu 60km yi geçmiyoduk malum :)

Fuar Organizasyonu ile ilgili;
C.tesi - pazar işi yorucak herkesi gibi gözüküyor.
Pazar işim olduğundan dolayı gidemeyeceğim, c.tesi gitmeyi düşünüyorum.
Nasıl bi formül yapılır bilmiyorum neyse haftaya kadar bi org. planı çıkar herhalde.
izel - göztepe - c.tesi gibi yazarsa herkes kişiler ve gün dağılımı yapılır.
bi grup c.tesi gider, diğer grup pazar.
Aklıma başka bişi gelmiyor.
Hooop geldi ; en kötü herkes tek gider beraber dönülür vs... :)

erodesign
19 Mart 2007, 17:32
ben 20 ytl lik benzinle 170km gittiğime göre gayet iyiymiş. gerçi ilk aldığımda motoru 240km gidiyodu 60km yi geçmiyoduk malum :)

Fuar Organizasyonu ile ilgili;
C.tesi - pazar işi yorucak herkesi gibi gözüküyor.
Pazar işim olduğundan dolayı gidemeyeceğim, c.tesi gitmeyi düşünüyorum.
Nasıl bi formül yapılır bilmiyorum neyse haftaya kadar bi org. planı çıkar herhalde.
izel - göztepe - c.tesi gibi yazarsa herkes kişiler ve gün dağılımı yapılır.
bi grup c.tesi gider, diğer grup pazar.
Aklıma başka bişi gelmiyor.
Hooop geldi ; en kötü herkes tek gider beraber dönülür vs... :)

abi fark ortada.. ben 150 km yi gayet efendi bi sekilde alıyorum sen devamlı redline da. bende adrenalin sıfır, sende maksimumda. ben virajları kamyon edası ile alıyorum, sen yanlayarak... sen tekteker yapıyosun ben arkama yaslanıyorum:queen:

Hürmetler

ErdoganAktas
19 Mart 2007, 18:16
Eee ben ne anladım şimdi o motoru kullanmaktan? adrenalin yok bişi yok.. adrenalin olmadan motor mu kullanılır?
Bu sabah viraja bi yatmışım tekerler sağdaki arabanın kaportasına değecek, sağdaki arabadayı kullanan hatun "hiiihaaaahayyy!!" bakışlarıyla bana bakıyor. ben hafif frenliyim dedim baktım arka teker atıyor, hooop bi gaz!.. bende de yandaki arabada da adrenalin tavan yapmış durumda..
İşte budur!..

(siz siz olun benim yaptığımı yapmayın! :) )

-BSI-
19 Mart 2007, 19:00
Hava güzelleşti motorları yatırıp kaldırmalar başladı:) Bende bakımımı yaptırdım. Yağ değişti dediğiniz gibi honda zaten castrol le çalışıyormuş. ondan koydular. Aktiva yan ayak takıldı(20 lira). Göstergelerin altına 2 vida takıldı. Duyduğum bildiğim Philips ampul takacaktım ama serviste kanıma girdiler mtech die bi marka beyaz ampul + mavi minik park lambası takıldı güzelde oldu(ikisi toplam 25lira). Gaz kolundaki boşluğuda aldırdım. bu arada eve gelince kontrol amaçlı bakarken orasına burasına, sağ alt taraftaki mat kırmızı plastiği çizdirmişim hafif. galiba şu kedi gözlerine, tümseklere basmayayım diye sağdaki ufak boşluklardan geçerken kaldırıma sürtmüşüm. falçatayla onunda çapaklarını temizledim. bi nazarlığım olmuş oldu. şimdilik bukadar. saygılarr..

sersin1978
19 Mart 2007, 21:38
arkadaşlar iyi akşamlar bizde hafta sonu maltepede toplanalım dedik siteden coşkun .sersin1978(servet).ve faik abi foresight öyle bir turlayalım dedik tuzlaya kadar gittik oraya kadar gittik bari birer köfte yiyelim dedik sonra döneriz. bir kaç fotograf çektik sizinle paylaşalım dedik.

wes
19 Mart 2007, 21:53
Satmıyorum anasını satayım Dylanımı satmıyorum,imkan olursa
2. motor alcam ama bu motoru satmaya KIYAMIYORUM bir türlü.Birşey oluyor bana dönüyor yine, organizasyon noluyor? fuar falan,

izel fotoların süper yollaycağım
honda today 50 cc de çekilmiş olan bir harika

erhan
dylan 6800 km

sersin1978
19 Mart 2007, 22:55
arkadaşlar siteye nasıl resim konuluyo yardım istiyorum
fuara ayrıca maltepeden üç kişi gidiyoruz buluşma yerini belirleyelim [1 NİSAN PAZAR]

1-sersin1978:servet (maltepe)dylan
2-cosqn:coşkun (maltepe)dylan
3-faik abi (maltepe)foresight
4-bsı-serkan(çengelköy)dylan

sizde böyle sıralama yapıp bizide eklerseniz gelecek sayısını görebiliriz

wes
20 Mart 2007, 00:03
Kızarkadaşımla bende de varım 1 nisan günü,Caddebostandan geçerseniz katılırız gruba,bana Erdoğan ve İzel yakın onlarda gelirlerse 3 motor oluruz eklenen

İzel olm sen geliormusun?

sersin1978
20 Mart 2007, 00:16
valla süper olur ves bu arada isim neydi ben pek tanımıyorum. yeniyim sitede

wes isimleri benimki gibi liste yaparmısın o gün gelecekleri benim gibi motosikleti olaları bizide yaz

5-wes
6-erdoğan
7-izel

arkadaşlar ilgi bekliyoruz gruba hadi daha da çoğalalım

ErdoganAktas
20 Mart 2007, 11:34
Sanırım Pazar gününe karar kılındı. Ben size sunu teklif ediyorum. Erken çıkalım erken derken 10.- 10.30 gibi buluşup yola koyulmuş olalım. 2-3 'e kadar fuarı gezip sonrasında Yeşilköy, florya sahil yapalım bir yerde oturup birşeyler yiyip içip sahilden gezerek dönelim. Ama akşam etmeden :)

Bakıyorum da satan da, satmaya çalışanda gene dönüp dolaşıp buraya geliyor. Tavsiyem: 2. motor alın. Bu motor satılmaz, satılsa da yokluğuna dayanılamaz ve yine yenisi alınır. :)

coşqn
20 Mart 2007, 12:32
Zaten fuar bahane:) maksat gezmek.Millet fuardan sonra gaza gelir yollara düşeriz.Lazım olan iyi rehber

ErdoganAktas
20 Mart 2007, 13:42
Fuara nasıl gircez peki? bende davetiye yok davetiyesi olan var mı? O kadar yol gitmişken bi Tekirdağ mı yapsak acep? :)

Şaka şaka hemen gaza gelmeyin.. Ama Yeşilköy'de de güzel yerler gezip ve enterasan foto kareleri yakalayabiliriz fotoğraf makinelerinizi yanınıza almayı unutmayın Boing'lerle yarışan Uçan Dylanlar cekicez.. ;)

wes
20 Mart 2007, 13:49
Fuara nasıl gircez peki? bende davetiye yok davetiyesi olan var mı? O kadar yol gitmişken bi Tekirdağ mı yapsak acep? :)

Şaka şaka hemen gaza gelmeyin.. Ama Yeşilköy'de de güzel yerler gezip ve enterasan foto kareleri yakalayabiliriz fotoğraf makinelerinizi yanınıza almayı unutmayın Boing'lerle yarışan Uçan Dylanlar cekicez.. ;)

Erdoğan valla satamadım,sonrada baktım ve dedimki ulan bu motor hakkaten satılmaz yaaa, tekirdağ bana uyar,köfte falan:)))))

sersin1978
20 Mart 2007, 13:52
sabah erken buluşma fikri gayet güzel . buluşmak için bir yer belirleyelim sabah bostancı veya maltepe sahilde mc donald ın önünde de olabilir. BİRDE ARKADAŞLAR BAZEN OKUYORUM SADECE YAZDIKLARIMIZI OKUMAKLA YETİNENLER VAR.İLLA MOTORUNUZUN DYLAN OLMASI GEREKMEZ SİZDE KATILABİLİRSİNİZ.

TEKİRDAĞ BANDA UYAR
AMA FUARDAN SONRAKİ HAFTA İZMİT MAŞUKİYE NASIL OLUR

ErdoganAktas
20 Mart 2007, 14:09
Buluşma noktasını da ayarlayalım bari.. :) hangi yoldan gitsek? 1. köprü ve e-5 mi yoksa 2.köprü ve Tem mi? ona göre nokta belirleyelim Kozyatağı ya da ziverbey gibi.. Başkaları ne yapıyor acaba hiç bakmadım diğerleri de bi buluşma ayarlayıp gidiyor olmalı.. onlardan buluşma noktası araklayıp geleyim ben :)

---

Koskoca motosiklet dünyasında bizden başka buuşup giden yok sanırım tüm sitelere ve forumlara batım herkes gidiyor ama bi yerde buluşup giden yok. neyse demek ki kendi programımızı kendimiz yapıcaz.

MOTOSHOW'07 FUARA KATILIM PROGRAMI

1 Nisan Pazar

10.00 Kozyatağı E-5 Yenisahra üst geçidin orda buluşma.
1. Köprü üzerinden E-5 den Fuar alanına gidiş.

11.00 -11.30 civarı Fuar alanına varış.

12.00-15.30 Fuarda gezinti..

16.00 Grubun kararına göre ya Tekirdağ'a gidip köfte yeriz ya da Yeşilköy de takılırız..

Bu arada ön camın takıldıı aparatlara ben kamera için ayrıca bir aparat yaptırmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı aramızda? ya da fikirlerini iletebilecek? Bu yaptırmak istediğim aparattan bahsedeğim biraz..

camı tutan dikey cubuklara (ince parmak kalınlığında) 90 derece acılı 2 alet aparat bağlamak, bunları alttan destekleyen bir cubuk ile 3 parçalı birşey oluşturup ortaya kameranın bağlanacağı diğer aparatı monte etmek istiyorum aslında bu işleri yapabilecek bir yer ismi verseniz ben ordaki amcalara derdimi anlatırım :)

izel
20 Mart 2007, 15:31
1 Nisan için konuşuyoruz dimi Erdoğan Abey?

Arkadaşımın evlenme vesilesiyle ben programa katılamıyorum.
Buluşmanın adetsel olarak verimli geçmesini dilerim. Kazasız pür tikkatli sürüşler dilerim.

Erhan,
c.tesi bi tek teker yaptım allah seni inandırsın korktum düşücem die, sonra denedim hep başarısız :)
silindir kitini alsak mı acaba ? otomatik kalksın gaz verince :P

sersin1978
20 Mart 2007, 16:11
ERDOĞAN ABİ furar 29 unda başlıyo zaten bir hafta orlarda ne yapıcaz perişan oluruz çadır alalımmı yanımıza acaba:mrgreen: 1 nisan abicim saat 10 bencede gayet uygun şu an 6 motor oluyoruz galibi kozyatağı carrefourda olabilir ne dersiniz
siteye resim nasıl konuluyo?

izel
20 Mart 2007, 17:23
Not: alıntıdır, resimli anlatılmış..

http://www.motosiklet.net/forum/forum-kurallari-ve-sik-sorulanlar/25549-imageshack-us-toolbar-ile-kolay-resim-ekleme.html

ErdoganAktas
20 Mart 2007, 18:10
:) heh heh yahu daha 2 hafta varmış fuara şimdiden niye heyecanlandırdınız beni.. bende diyorum diğer siteler neden hala bi program yapmamışlar..

Ee o halde bu kadar heyecanlandık bu haftaya birşey sığdıralım ne dersiniz? bu haftayı boş mu geçicez?

Fuara gidiş için Carrefour girişi kalabalık ve çıkışı sorun olduğu ve Göztepe'den geleceklere ters olduğu için Yenisahra dedim. Hatta Göztepe Köprüsü altı bile olabilir.. Zira erhan ve ben caddeden geleceğimiz için carrefourun orası bize angarya :) izel gene yapmış yapacağını..

İzel düşecen dötünün üstüne görecen tek teker yapmayı..

Bu arada aranızda 100 oktan benzin kullanan var mı? Dün bi asyalı yanaştı yanıma noormal 97 ile bu motor gitmiyor kağnıdan beter çekişi felan felaket kötüydü bi gün 100 oktan aldım alet roket oldu diyor bilmiyorum ne kadar doğru.. sonra eksoz gazıma boğuldu yolda ama ne de olsa o bir Asya'ydı :)

sersin1978
20 Mart 2007, 18:36
erdoğan abi sen resimleri nasıl koydun anlatırmısın-100 oktan da motorun a...... beller sakın arkadaşlar

coşqn
20 Mart 2007, 18:54
Evet yahu fuara daha 2 hafta var.Ön prova yapmak lazım

ErdoganAktas
20 Mart 2007, 19:00
Resimleri web de bir yerlere koymak gerek. Bunun için önerilen birkaç site var. benim işim web olduğu için ben kendi sitelerimiz altına koymayı tercih ediyorum ama sana başka bir yol önerebilirim..

http://www.webshots.com gir bu siteye üye ol.. sonra eklemek istediğin fotografları upload linkinden siteye yükle yüklediğin bu resimleri daha sonra sitede açıp resimlerin linkini buraya yaz..
Örneğin:
http://www.webshot.com/sersinfoto.jpg uzantılı adresi bu mesajı yazdığın yerde üste bak dağ manzaralı ufak bi ikon var resim ekleme ikonu buna tıklayınca bi pencere çıkar oraya yapıştır.. sen diğer siteye üye olup resimlerini oraya at yapamazsan ben yardımcı olurum..

sersin1978
20 Mart 2007, 19:00
arkadaşlar pazar günü bir organizasyon daha yapabiliriz
coşkun bu arada arka bagaj aparatı aldım ikinci el 50,00 ytl ne kadar pahalı bunların aparatları özen motorda 55 euro maltepe konşukta yerlisini yapmışlar 50.00 ytl gibi bir rakam söylediler

izel
20 Mart 2007, 20:04
sersin,
http://www.motosiklet.net/forum/foru...im-ekleme.html
burda resimli anlatılmış siteye nasıl resim ekleniceği. Bi dene istersen.
Bu 50 ytl çanta altına takılan demir mi? 2. el bana da lazım bulma şansımız olur mu sağdan soldan?

Erdoğan Abey,
İşi kapabilirsek zevkli iş tek teker olayı da bundan sonra denemiicem inş.
Motorumu seviyorum, cebimi de seviyorum :)
Haftasonu olan buluşmaya da katılamiicam sonrakilerde inş. görüşürüz.

sersin1978
20 Mart 2007, 20:10
sağolun resim ekleyebilicem galiba akşama hafta sonu tuzla yapmıştık denerim

evet o demir ben yardımcı olmaya çalışırım maltepe konşuğa sorarım sanada yazarım
maltepe konşuğun numarası:4412929 ama onların elindeki mal kendi yaptırdıklarıymış 50 ytl diyor pazarlık yapmadım
ben ce iş görür bir problem cıkmadı dedi ben sorduğumda isterseniz görüşün pazarlık yapın belki peşinat indirimi vardır

ErdoganAktas
20 Mart 2007, 21:17
Haftasonu olan buluşmaya da katılamiicam sonrakilerde inş. görüşürüz.

Kardeşim seninde gelmemek için her buluşmaya bi bahanen var :)
Hoş buluştuğumuzda yok ya neyse.. ;)

sersin1978
20 Mart 2007, 22:12
abiciğim iş yerinde yaptım evde yapamadım ayrdımcı olurmusun

fatih2330
20 Mart 2007, 23:21
arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama merak etmeyin çok kalabalık olacaz daha zaman var konvoy gideriz artık

izel
21 Mart 2007, 00:38
Kardeşim seninde gelmemek için her buluşmaya bi bahanen var :)
Hoş buluştuğumuzda yok ya neyse.. ;)

Abi ne desen haklısın da annem ameliyat olacak c.tesi, dizine protez takılıcak.
haftasonu + önümüzdeki haftaiçi hastanedeyim.
Yoksa güzel havada gezmek istemem mi?
Bence isterim :)

ErdoganAktas
21 Mart 2007, 01:58
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur sizi de fazla üzmez..

Durumun affedilmiştir :)

prolixin
21 Mart 2007, 10:28
Maltepeden konvoya bir aksilik çıkmassa katılabilirim, veya Avrupa yakasından biryerlerden katılırım...
Kısaca aksilik çıkmassa gelecekler listesine +prolixin

sersin1978
21 Mart 2007, 10:46
5-wes
6-erdoğan
7-izel
8-prolixin
katılım bekliyoruz

ErdoganAktas
21 Mart 2007, 11:38
Servet resimlerini yüklemek için su adresi de deneyebilirsin. yapman gereken resimleri ekledikten sonra resimlerin bulunduğu yerin adresini buraya yazman

http://www.resimsakla.com/index.php?sayfa=hakkimizda

sersin1978
21 Mart 2007, 18:31
erdoğan abi sağolasın halettim akşama resimlerimizi koyarım.

URL[URL=http://www.resimsakla.com/]http://www.resimsakla.com/upload/members/image0.jpg[/]
bu denemeydi

izel
21 Mart 2007, 20:37
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur sizi de fazla üzmez..

Durumun affedilmiştir :)

Saol Erdoğan abey.

Arada 2 gündür Honda Beat kullanıyorum. Bizim motordan sonra leblebi çekirdek misali geliyor.
150cc bi çinle kalkmak istedim ışıklarda, adam uzadı gitti ama öle böle değil. Ehliyeti alınca ilk beat alıcaktım allahtan almamışım cnm :)
Kimse alıştığından aşşağa inmesin.

sersin1978
22 Mart 2007, 00:52
http://www.resimsakla.com/upload/members/pratikzekali.jpg

enis89
22 Mart 2007, 01:39
güzel resim :mrgreen:
http://www.resimsakla.com/upload/members/pratikzekali.jpg

sersin1978
22 Mart 2007, 10:13
.................................................. .......................................

soldaki servet ben yani ortadaki faik abi sağdaki coşkun tuzlaya giderken çektiğimiz resimler
http://img144.imageshack.us/img144/163/moto4ij3.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=moto4ij3.jpg)
http://img133.imageshack.us/img133/9080/motokm1.jpg (http://img133.imageshack.us/my.php?image=motokm1.jpg)
http://img300.imageshack.us/img300/5361/moto2ml6.jpg (http://img300.imageshack.us/my.php?image=moto2ml6.jpg)
http://img412.imageshack.us/img412/6776/moto3kw8.jpg (http://img412.imageshack.us/my.php?image=moto3kw8.jpg)

extaron
22 Mart 2007, 12:46
way way way tuzla seferini duydukta fotoları görmemiştik şu runnerımı yaptırabilirsek servet abi saolsun el attı duruma :) o zaman görces 200 cc nin gücünü :cat: şaka bi yana keyifli olmustur ama birisi daha olması lazım yanınızda yalnış hatırlamıyosam? :bounce: