Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-BSI-
27 Şubat 2007, 01:52
yanlış anlaşılma olmuş. dayanmıyor ya da bozuldu demiyorum. dediğim gibi belki yeni olduğu ve daha yaylar açılmadığı için veya ben bugüne kadar başka bir motora binipte kıyas imkanı bulamadığım için bana öyle gelmiş olabilir. gerçi 3 kademeli amortisörler bildiğim kadarıyla daha da yumuşatılabilir. ama sonuç olarak ben bozuk bir yerden geçerken selede oturursam biraz zıplıyorum...
prolixin
27 Şubat 2007, 11:54
Gaz kolundaki boşluk kanımca biraz emniyet gereği..Bende eskiden Honda aktiva vardı, motoru elime ilk aldığımda dikkatimi çeken o boşluk oldu, ama denk geldiğim birçok scooterda o boşluğu gördüm..Motor çalışırken kazara oraya tutunan veya eli kayan biri rahatlıkla scooter tarzı bir motoru yerinden fırlatabilir ki defalarca şahit oldum..
Amortisörler biraz sert, evet, ama yinede misal benim eski aktiva bunun yanında amortisörsüz gibi olur. O motorla kaç kere bu 85 kg adam yerinden 20cm fırladı..
Bende yeni Dylancıyım 700 km deyim henüz. + yönlerini herkes biliyorda artık ben birazda çokta önemli olmayan - yönler gördüm birkaç tane onları yazayım. gerçi hepsi "aman oda eksiklikmi" dedirten şeyler ama... Tek olsa güzel olurdu dedirten şey 4lü flaşörler. Diğer benim dikkatimi çeken aslında pekte önemsenmeyecek - ler şunlar: hız ve yakıt göstergesi gece güzel görünüyorda sanki hareketli olan kollar pek ışıklandırılmamış mı ne ilk bakışta göremiyorum nerede olduklarını :) sonra bilmiyorum belki bir problem belkide benim tahmin edemediğim ama olması gereken birşey: gaz kolunda bir boşluk var. o boşluktan sonra gaz telini germeye başlıyor. bana sanki dylan kalitesiz bir motormuş gibi hissettiriyor sırf o boşluk:) yine bana öyle geliyor olabilir, dylan benim ilk motorum, diğerlerine göre çok çok daha iyi amortisörleri var belki ama normal bir hızla giderken yoldaki bozukluklara girince çok sarsılıyorum. bisikletten kalma bir refleks; çukurlara girerken dizler darbeleri emsin diye ayağa kalkardık. kurtaramayacağım bir çukura girerken ayağa kalkıyorum:) şimdilik - olarak ancak bunları bulabildim...
Selam BSI,
4 lü flaşör, gazdaki boşluk, amortisör, gösterge ışıkları hakkında bende fikir belirtmek istedim.
4lü flaşör' e gelince, bugüne kadar pek ihtiyacım olmadı.
Eğer motorunda olsun istiyosan MT faydalı bilgiler bölümünde nasıl yapılacağı hakkında detaylar vardı yanılmıyorsam.
Gazdaki boşluk;
Bence olması gereken bişey, acemiliği atana kadar sakin kalkışlar ya da arkadaş, eş , dost gibi meraklı insanlar aa ne güzel bi gaz veriim gibi abuk subuk merakları var :) Geçen bi arkadaşım motor yan ayaktayken ( sehpada sanıyomuş kendileri ) gaz vermeye kalktı ve motor az kalsın düşücekti zor tuttuk. Bu riskleri azaltmak için o boşluk iyidir.
( ben serviste o boşluğu aldırttım , motoruma kimseyi yaklaştırmıyorum ) :P
Gösterge de bugüne kadar okunmamazlık olmadı belki alışkanlık halinde bu sorunda ortadan kalkıcaktır.
Amortisör konusunda da mutlaka bi çin malı motosiklete binilmeli ve fark gözlenmeli diye düşünüyorum. Bir de beklenti önemli tabii, araba gibi çıkurlardan geçerken ki yumuşaklık beklenmemeli.
-BSI-
27 Şubat 2007, 17:34
Merahaba izel. Dediğin gibi amortisörleri otomobillerdekilerle kıyasladığım için biraz sert gelmiş olabilir. Beklenti dediğin gibi önemli. Dylandan başka bir motor henüz kullanmadığımı tekrar belirtmek isterim yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için.. saygılar..
Merahaba izel. Dediğin gibi amortisörleri otomobillerdekilerle kıyasladığım için biraz sert gelmiş olabilir. Beklenti dediğin gibi önemli. Dylandan başka bir motor henüz kullanmadığımı tekrar belirtmek isterim yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için.. saygılar..
Yanlış anlama/anlaşma yok ortada sadece bunların sorun olmadığını yazmaya çalıştım.
Benimde ilk kullandığım motor Dylan ve çok alıştım. Geçen hafta arkadaşım mondial zat aldı (3.800ytl galiba) kullandım ve şok oldum.
Arada baya bi fark var, tekrar motoruma bindim ohh be dedim dünya varmış :)
Sorun : Dylan dan evvel motor kullanmamak galiba :queen:
-BSI-
27 Şubat 2007, 17:55
Sorun : Dylan dan evvel motor kullanmamak galiba :) Doğru
acilen başka motorlarla tecrübe edinmem lazım:) Bu arada flaşör yapımını buldumda. böyle elektriksel işlem yapmayı hiç gözüm kesmiyor. Benimde lazım olacak pek bir yer olmadı ama bazen arkadaki araba çok yaklaşıyor biraz korkuyorum. o gibi durumlarda dörtlü olsaydı yakıp yakıp söndürürdüm anlardı ozaman derdimi. gerçi bende şimdi freni sıkıp sıkıp bırakıyorum stop yanıp yanıp sönüyor ama dörtlü olsaydı da fena olmazdı be :)
_umt_
27 Şubat 2007, 22:42
bnde hıc kullanmadım ama onden surucuye cok ruzgar vuruyo galıba ole bısı solemıslerdı sızde arakadakı ıcın uzun yolculuk rahatsız olur demıssınız oda ruzgardan dolayı heralde
bu arada sıyah dylan kırmızı jantlar hos olmus goruntu deısmıs bıraz
jantlara kırmızı reflektorlu serıt cekenlere var goruntu olarak guzel bı motar cussıde cok az daha buyuk olsaymıs ıyı olurmus sankı
ustune bınınce sırık gıbı duruyo ınsan sankı bnamı ole gelıyo acaba
belkı koltuk seklıyle alakalı bıraz yukarda kalıyo sankı kullanan sızce nasıl bu anlamda sıkayetınız varmı
http://img129.imageshack.us/my.php?image=camurluksuzfo2.jpg
bu esım yapılabılınır bırseymı acaba arka camurlugun ıptal edılmesı gorunusu bıraz degisiyor motorun
http://img129.imageshack.us/img129/3381/camurluksuzfo2.jpg
-BSI-
27 Şubat 2007, 22:58
Merhaba umt. benim fikrim dylan biraz daha büyük olsaymış zaten dylan olmazmış:) dylanın en büyük özelliği bana göre seri ve kıvrak oluşuki biraz daha büyük olsa bu özelliklerini kaybeder, hantallaşır....
limp65
27 Şubat 2007, 23:18
merhabalar. evet dylanlar için kısa arka çamurluk mevcut galiba bu konu da resmini görmüştüm emin değilim. hatta yeni yamaha r-6 plaka tutucağını gören oldumu tam bizim makinalara göre:) (çoştum galiba) http://img127.imageshack.us/img127/591/yamaha20r6200620202ss2.jpg (http://imageshack.us) tabiki bunun daha derli toplusu. demir kısımları hoşuma gitti
_umt_
27 Şubat 2007, 23:29
hafta sonu bı pazar gunu ıznı oolan bı calısan olarak pazar gununu dolu dolu yasamak zorunlulugu olan bırıyım :)
bu sebeple sapanca kocaelı bolu tekırdag gıbı ıstanbul a yakın yerlere gunu bırlık gezıntı ve ıkı kısı kullanım ıcın motor arıyorum
aslında sehır ıcıde ıse gıderken kullanıcam ama bnm asıl amacım gunesle bırlıkte o ruzgarı rahatsız etmıcek sekılde yıyerek gezmek:
ama tek deıl 2 kısı bnm ıcın ıkı kısı kullanım cok onemlı ıkı kısı o serılıkte nasıl bı dusme oluyo barız bı fark oluyomu yakıtda da farklılık oluyodur heralde sorıyım dedım saolun
merhabalar. evet dylanlar için kısa arka çamurluk mevcut galiba bu konu da resmini görmüştüm emin değilim. hatta yeni yamaha r-6 plaka tutucağını gören oldumu tam bizim makinalara göre:) (çoştum galiba) http://img127.imageshack.us/img127/591/yamaha20r6200620202ss2.jpg (http://imageshack.us) tabiki bunun daha derli toplusu. demir kısımları hoşuma gitti
Bende böyle bişiler bakınıyorum valla, bulan bi haber etsin ama beni tek düşündüren çamurluğun yetersiz kalmasıdır.
yağmurlu ve çamurlu yerlerden geçince her taraf pislenicek!
Sevgili UMT ,
Bence SYM GTS alman senin hayrına. Uzun gezilere gidicem diyosun, GTS nin selesi ve oturma pozisyonu daha rahat.
Dylan daha çok şehir içi kullanıma uygun. Bi motor yap artık kendine cnm sende, ayaklarını kes yerden :queen:
Haber ver ne aldın ne ettin bilelim, kutlayalım.
_umt_
28 Şubat 2007, 22:30
goztepe yazıyor profılınde bnde feneryolunda oturuyorum sahraiceditdekı alt gecıtı kullanıyomusun sen sankı gordum senı ıse gıderken
valla bnde ıstıyorum ama maddı olarak hazır deılım tam olarak goze alamıyorum borca gırcem cunku bakalım hayırlısı
gts ye 8000 demısler 7500 fln sym sonucta honda degıl yamaha deıl kararsızım
goztepe yazıyor profılınde bnde feneryolunda oturuyorum sahraiceditdekı alt gecıtı kullanıyomusun sen sankı gordum senı ıse gıderken
valla bnde ıstıyorum ama maddı olarak hazır deılım tam olarak goze alamıyorum borca gırcem cunku bakalım hayırlısı
gts ye 8000 demısler 7500 fln sym sonucta honda degıl yamaha deıl kararsızım
Abi 0 km motorlar pahalıysa sen bide 2. el fiyatlarına bak derim.
Dylanlar 4.000ytl civarı , gts de olsun 5.250ytl.
Temiz, az km de bulursan gts al derim. Acele etme fuarı bekle belki kampanyalar , taksitler olur bi ihtimal cebine göreyse 0km alırsın.
Sabah bağdat caddesini , dönüşte de sahil yolunu kullanıyorum :)
Fuarin Tarihi Ni Tam Olarak Bilmiyorum 7 Martta Baslayan Fuarmi
Gecen Senede Fuara Gitmistim Su An Satisada Olan Cinmallarinin 5 Kati Telafuz Edilemicek Isimli Markalar Vardi Honda Suzuku Vs Gibi Markalarda En Baba Motoarlari Koymustu Racin Ama Yeni Bi Model Gorememistim Bakalim Nolucak Ikinci El Alincada Ustune Lama Fln Var Oda 60Ö Lira Tutuyomus Gts Var Bitane 6000 Lira 720 Kmdemi Ne Ama 6600 E Geldiktan Sonra Sifir Alinir En Azindan Sifir Neyapicaksan Sen Yapica Sin Baskasinin Nasil Kullandigi Belli Deil Bakalim Hayirlisi
erodesign
01 Mart 2007, 17:50
Arkadaşlar bu öğlen 12 itibari ile Silverwing 400 e terfi etmiş bulunuyorum. motoru siteye üye bi abimizden aldım. gümüş gri, 2006 model 4110 km de. kendinize iyi bakın, görüşmek üzre!
limp65
01 Mart 2007, 19:31
erodesign abi hayırlı olsun güle güle kullan, bizi unutmazsın inşallah:)
hayırlı olsun nekadara aldın?:)
Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız eskitmen dileğiyle....de Başkası satmasın dylanını ya daha ehliyet alıp starbucks toplantılarına gelicem, gezilere dylan ekibi olarak katılacaz...Uzun yol gezilerine çıkacağız hep beraber...hatta dylan fun club kuracağız.... güzel günler göreceğiz güneşli günler... hayallerim vardı benim :) satmayın dylanlarııııııııı.... :) erodisign abi sen hala hayallere dahilsin grup başı olaraktan bi silverwing lazımdı zaten:) saygılar...
Arkadaşlar bu öğlen 12 itibari ile Silverwing 400 e terfi etmiş bulunuyorum. motoru siteye üye bi abimizden aldım. gümüş gri, 2006 model 4110 km de. kendinize iyi bakın, görüşmek üzre!
Erhancım selam, hayırlı olsun , güle güle bin iyi günlerde,bende yakında inşallah diyorum.
Artık sen kullandıkça yorumlarını beliyoruz
erhan
ErdoganAktas
02 Mart 2007, 11:37
Selam arkadaşlar epeydir sessiz sekilde takip ediyordum forumu.. Aslında bu aralar çok yoğunum yazmaya da fırsat bulamıyordum.
Erhan yeni motorun hayırlı olsun. Bi hafta sonu buluşma tertipleyelim de hasret giderelim hatta güzel bi günde gezinti yapalım..
İzel sende durumlar nasıl? onca modifiye işinden sonra motorun nasıl sağlığı yerinde mi?
Ben belki yaz sonu buna artı olarak büyük bi alet almayı planlıyorum (250-400cc civarı) ama bunun ne olacağı konusu henüz net değil. Gecenlerde Runner in yeni modelini gördüm nexusun ufak kardeşi gibi bayaa hoşuma gitti ama inceleme fırsatım olmadı yolda görmüştüm.
Bu arada muayene sürem dolmuş. Aslında sıfır araçlarda 3 yıl ama bizim ruhsata 1 yıl yazılmış yoldaki polise derdini anlatamazsın böyle bi durumda.. Yakın zamanda araç muayenesini yaptıran oldumu ne yapmak gerekiyor? Ne istiyorlar? bilen yazarsa sevinirim.
Selam arkadaşlar epeydir sessiz sekilde takip ediyordum forumu.. Aslında bu aralar çok yoğunum yazmaya da fırsat bulamıyordum.
Erhan yeni motorun hayırlı olsun. Bi hafta sonu buluşma tertipleyelim de hasret giderelim hatta güzel bi günde gezinti yapalım..
İzel sende durumlar nasıl? onca modifiye işinden sonra motorun nasıl sağlığı yerinde mi?
Ben belki yaz sonu buna artı olarak büyük bi alet almayı planlıyorum (250-400cc civarı) ama bunun ne olacağı konusu henüz net değil. Gecenlerde Runner in yeni modelini gördüm nexusun ufak kardeşi gibi bayaa hoşuma gitti ama inceleme fırsatım olmadı yolda görmüştüm.
Bu arada muayene sürem dolmuş. Aslında sıfır araçlarda 3 yıl ama bizim ruhsata 1 yıl yazılmış yoldaki polise derdini anlatamazsın böyle bi durumda.. Yakın zamanda araç muayenesini yaptıran oldumu ne yapmak gerekiyor? Ne istiyorlar? bilen yazarsa sevinirim.
Erhan,
Tekrar hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler efenim.
Erdoğan abeyy nerdesin yahu?
İyidir abi motor canavar gibi, sesi güzel, ilk 2-3 sn den sonra fırlıyor.
max hızını ölçemedim daha 125km den sonra tırsıyorum ayıptır sölemesi :)
Bence de havanın güzel olduğu bi haftasonu, haftaiçi buluşalım gezelim, bişiler içelim.
Bu muayene olayı hakkında detaylı bilgi forumda yararlı bilgiler bölümünde yanılmıyosam vardı. Bi bakın istersen.
Keyifli sürüşler cümleten.
erodesign
02 Mart 2007, 12:32
Arkadaşlar iyi dilekleriniz icin tesekkür ediyorum. Daha iyilerini sizlerin kullanması dileği ile. Biryere gittigim yok yine bu konunun devamlı takipçisi olmaya çalışacağım.Ne de olda dylan'ın yeri bende cok özel...
Silverwing ile ilgili yorumları ilerleyen gunlerde ufak ufak foruma yazmaya başlıyacagım. detaylı bilgi bulmak maalesef sıkıntı. ben deneme sürüşü yaptıktan sonra karar vermiştim. bu sabah işe silver ile geldim. ara hızlanmaları bence kilosuna göre oldukca başarılı. ama gercekten agır:) hemde cok agır...
ilk buluşmada görüşmek dilegi ile
hoşçakalın...
Erhan C
nerde dylan dımı:) agır ama konforludur oda agır olmasıo normal:)
hayırlı olsun tekrar..
muratd
03 Mart 2007, 00:11
erhan abi hayırlı olsun yeni motorun.400lüğü test etmiştim gerçekten çok konforlu bir motor.kalkışı 2 kişi tek kişi fark etmiyor dylanla aynı ama bi kalktımıda uzayıp gidiyo alet..
alet nanet bişey abi tekrar hayırlı olsun..bakalım 600lük diye ne zaman başlayacaksın:P:P
selam arkadaşlar 1 ay önce geçirdiğim kazadan sonra dylan'ımdan soğumuştum açıkcası.Ama pek katılımcısı olmadığım bu forum sayesinde yeniden içime bir şevk geldi kırılan grenajların yenilerinin siparişini verdim ve bu buluşma olaylarındanda bihaberdim.Kendimi pek bi yalnız gördüm:) kazasız sürüşler dilerim
muratd
06 Mart 2007, 19:39
hoşgeldin abi,hiç şevkin kırılmasın motor bu korumaların tam olacak illaki..daha dikkatli olalım hep beraber kazaların olmasına fırsat vermeyelim..istanbulda olsam bende kesinlikle buluşmalara katılırdım ama işte eskişehirden zor biraz:)
coşku,
geçmiş olsun bişeyin yoktur inş.
Korkunu en kısa sürede yenmen dileğiyle tikkatli sürüşler.
Arada haftasonu fuara gitmeyi düşünüyorum fazladan davetiyesi olan var mı?
kadiRR_delisi
07 Mart 2007, 18:16
Çoşkun geçmiş olsun. Dylan'ın kafa grenajına ne kadar dediler aceba. Benimde sağ yan kısmında kırık var ve bazı yerlerde çizik var merak ettim fiyatını. Pahalıdır eminim çünkü baya büyük bi parça kafa kısmı. Tamir ettirmekmi sıfır almakmı acep..
ErdoganAktas
08 Mart 2007, 12:44
İzel bende epey davetiye var ama sana nasıl ulaştırıcam :)
Ayrıca yorulduğuna değmez hiç birşey yok. Yeni enteresan birşey arama aksesuar bile yok emin ol Kadıköy'de daha fazla çeşit ve model var. Güzel bi manken bilem yoktu :queen:
İzel bende epey davetiye var ama sana nasıl ulaştırıcam :)
Ayrıca yorulduğuna değmez hiç birşey yok. Yeni enteresan birşey arama aksesuar bile yok emin ol Kadıköy'de daha fazla çeşit ve model var. Güzel bi manken bilem yoktu :queen:
Güzel oldu davetiye işi. Erhan gelicek benim bi kaç arkadaşım da gelicek.
Fuar hikaye abi maksat karşıya motorla geçmek, turlamak vs.. :cherry:
Akşama bi buluşma koyalım ne dersin?
21:00 erkenköy starbucks?
Arkadaşlar akşam starbuckstayızz
üşenmeyin gelin.
erhan
yaratık
08 Mart 2007, 18:33
walla honda dylan 150 gerçekten bu başarılı bi motorsiklet olmuş.gayet orantılı ve zevkli olduğunu düşünüyorum inş ileride bnmde olur
Arkadaşlar forumun tamamına yakınını okudum sayılır. Dylan kullananlara bi sorum olucak.Dylanın otobandaki sürüşü nasıl, kastettigim son hızı degil değil 90-100 km lik hızlardaki kullanımı.13 inçlik cantlar sürüşü tehlikeye atıyormu, tehlike yaratıyormu?
Her kullanımda 10-15 km otoban sürüşü(tem) yapmak zorunda olan benim için uygunmu.Bu tarz kullanımda CBR125 daha güvenli diyebilirmiyiz.Otobandaki bozukluklarda nasıl tepki veriyor.
Kullananlardan doyurucu bi cevap alabilirsem sevinirim. Teşakkürler.
saol un arkadaşlar,malum gün epeği gezdikden sonra eve dönüş yolunda yaptım kazayı.motorda ön çamurluk kırıldı cezası da 140ytl,sol fren baneti kırıldı onunda cezası 16 ytl,birde benim sağ kol dirsekten kırıldı onunda cezası 1 ay alçı:cherry:
neyseki kötü günler geçti.Benimde motorunda sağlığı gayet iyi,siz siz olun kendinize iyi bakın
muratd
08 Mart 2007, 23:53
aman abi daha dikkatli kullanalım,walla bunlar dikkat isteyen araçlar.tekrar geçmiş olsun abi..
arkadaşlar nerde dylan kardeşliği. Kimse bi yanıt vermicekmi yahu?
Arkadaşlar forumun tamamına yakınını okudum sayılır. Dylan kullananlara bi sorum olucak.Dylanın otobandaki sürüşü nasıl, kastettigim son hızı degil değil 90-100 km lik hızlardaki kullanımı.13 inçlik cantlar sürüşü tehlikeye atıyormu, tehlike yaratıyormu?
Her kullanımda 10-15 km otoban sürüşü(tem) yapmak zorunda olan benim için uygunmu.Bu tarz kullanımda CBR125 daha güvenli diyebilirmiyiz.Otobandaki bozukluklarda nasıl tepki veriyor.
Kullananlardan doyurucu bi cevap alabilirsem sevinirim. Teşakkürler.
Selamlar,bence dylanın otobanda sürüşü 100 km süratle gayet iyi ve güveni bir hissiyat veriyor ancak 110 a çıkış ve ardından 115 120 km süratlerindede iyi diyebilirim ama geriliyor insan haliyle çünkü esasen bu hızlarda uzun süreli seyir için uygun değil bence bu scooterlar.Ben hergün 30 45 km arası yol yapıorum,koprüyü geçiyorum vs.Bence bu parkur için gayet iyi bir motor Ses dylan 150 tem de gider gelirsin bence bir sıkıntı olmaz en azından sıkça2. koprüyü kullanan biri olarak zorlanmıyorum fazla,caddebostan havalimanı gittim geldim birkaç kez hatta bir kez 2 kişi olduk,gayet rahatdı.Ama yineleyim 100 km den sonra o kadar da rahat bir seyir olmuyor bana kalırsa..
fuar nasıl bılen goren gıden gelen:)
Wes, teşekkür ederim yorumun için...
90-100 km lik hızlardaki kullanımı.13 inçlik cantlar sürüşü tehlikeye atıyormu, tehlike yaratıyormu?
Günde 60 km. yapıyorum. Sürekli otobanda 100-110 hızla gidiyorum. 90km. gayet konforlu ve rahat bir gidişi var. Aslında sürekli 100+ hızla gidilemiyor zaten. Trafik neye izin verirse o hızla gitmek mümkün. Cam taktırdığım için yüksek hızda hiç sorun yaşamıyorum. Eskiden 120 ile giderken rüzgar etkisi yüzünden rahatsız olurdum. Şimdi ise 120 yaptığımı ancak göstergeye baktığımda fark edebiliyorum. 120 km. hız ile hiç sorun yaşamadım. E5 bu aralar sürekli tamiratta. Otoban için oldukça kötü sayılır. Yüksek hızda çukura bile girdim. Hiç sorun yaşamadım. İlk zamanlar ben de scooter tekerlekleri nedeni ile endişeleniyordum. Zaten dylan alma sebeplerimden biri de büyük tekerlekli olması idi. Hayır tekerlekler sorun olmuyor.
CBR ile karşılaştırmaya gelince biri scooter, diğeri race görünümlü vitesli motor. Ben scooter sever olarak her zaman scooter tercih edeceğim. Trafikte vites olmayışı müthiş bir rahatlık. CBR seçmekte en büyük sebep görüntüsüdür. O sınıf yani yarış motosiklet gurubuna ilgisi olan biri için daha uygun bir seçim olabilir.
huseyin_k80
11 Mart 2007, 12:29
fuar çok iyiy değil yeni bir şey yok... ay sonundaki çok daha iyiy olacak sanırım..dylan 5.500 istiyorlar bu arada ve oraradaki en güzel scooter...
yusufika
11 Mart 2007, 12:48
beyler bende ıstemıye ıstemıye dylınımı verdım artık . yeni motorum gilera runner artık .:mrgreen:
sersin1978
11 Mart 2007, 22:01
ArkadaŞlar Mrhb Ben Servet Maltepeden Benİmde Artik Bİr Dylanim Var Bende Araniza Katildim
Dylan Cilar Nerede Yahu Kİse AkŞamlari YaziŞmiyomu
arkadaşlar scooter cıları toplayalım ve bizde bir gezi düzenleyelim nedersiniz
iyi akşamlar arkadaşlar,sohbete katılmak isterseniz beklerim
ErdoganAktas
12 Mart 2007, 01:10
Hep söylerim dikkatli olun diye ama, bazen ne kadar dikkat etsenizde boş oluyor. Bugün yollar hafif ıslak ve çok kaygan olduğu için olabildiğince temkinli ve yavaş gidiyordum. Ara sokaklardan birinde her zaman yaptıkları gibi yolu dikey şekilde kazıp üstünü toprakla kapatıp gitmişler. Camlarda su damlacıkları olduğundan çukurun derinliğini de tam kestiremediğim için yavaşlamak üzere freni sıktım. Biraz fazla sıkmış olmalıyım ki ön teker kaymaya başladı. Freni bıraktıysam da nafile, dengemizi kaybettik ve motor bir tarafa ben bir tarafa uçtum. Allahtan hava soğuk diye yola tam korumalı çıkmıştım. Bende birşey yok, motorun yan tarafı hafif kırıldı ve çizildi daha beteri ön cam dağıldı. Belki üzerinden geçip gitsem hiçbir şey olmayacaktı ama olacağı varmış ne diyelim.
Cam varken farketmiyormuşum cam ne kadar faydalı birşeymiş. Hemen yeni bir cam edinmeliyim. Tek cam fiyatları konusunda bilgisi olan var mı acaba?
yusufika
12 Mart 2007, 09:29
gecmıs olsun erdogan abi .
Büyük geçmiş olsun Erdoğan abi. Gerçi siz mecbursunuz ama yağmurlu havada mümkün olduğunca binmemek lazım. Nekadar dikkat etsende standart lastikler kayıyor.
ErdoganAktas
12 Mart 2007, 12:33
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Yusuf yeni motosikletin hayırlı olsun.
Aldığın Runner, Nexuslara benzeyen yeni modellerden mi?
erodesign
12 Mart 2007, 13:48
Erdoğan; abicim gecmis olsun.. sana bişey olmamış ya, boşver gerisini...
freenautilus
12 Mart 2007, 13:51
Erdoğan abi geçmiş olsun, allahtan sana bişey olmamış.
Başına gelmeyince insan hiç olmayacak sanıyor. Yarın Ankaraya da gelir yağmurlar.Bi süre dinlenecek bizim fırlama..
Tekrar geçmiş olsun
sevgiler
Emrah
sersin1978
12 Mart 2007, 14:07
mrhb ben servet aranıza yeni katıldım dylanımla yazışmalarınızı sürekli okuyordum erdoğan abi geçmiş olsun bu arada benim yerim göztepe sanayi sitesinde elimden bir şey gelirse yardımcı olmaya çalışırım mototal de tanıdıklarım var fiyatta bir ayarlama yaptırabilirim
arkadaşlar bu arada motorlarınıza rulman .kayış. keçe lazım olursa herkes çekinmeden gelebilir. firmamın adı MAS RULMAN göztepe oto san sit
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO