Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
meseLa ;
DYLAN 150
Motor : Sıvı soğutmalı 4-zamanlı, SOHC tek silindirli
Motor hacmi : 153 cm ³
Silindir çapı & strok (mm) : 58x57,8
Sıkıştırma oranı : 11 : 1
Yakıt sistemi : 26mm VK-tipi karbüratörlü
Max güç (hp @ dev/dak) : 15.7 hp /8500 dev/dak
Max tork (Nm @ dev/dak) : 14.2 Nm/7000dev/dak (95/1/EC)
Ateşleme : Elektronik
Çalıştırma : Elektrikli
Şanzıman : V-matik
Boyutlar (UxGxY)(mm) : 1940x700x1170
Tekerlekler arası mesafe (mm) : 1330
Sele yüksekliği (mm) : 795
Yerden açıklık (mm) : 130
Yakıt kapasitesi (litre) : 9 lt (2 lt rezerv dahil)
Jant : Ön Alüminyum alaşımlı
Arka Alüminyum alaşımlı
Lastikler : Ön 110/90 – 13 56L
Arka 130/70 – 13 57L
Süspansiyon : Ön 33mmlik teleskopik çatal,88mm esneme aralıklı
Arka Çift amortisörlü salıncak,75mm esneme aralıklı
Frenler : Ön Çift piston kaliperli 220mmlik hidrolik disk
Arka : 130mmlik kampana
Ağırlık : 120 kg
FIYATI : 4.648 YTL
DEER 152
Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 152 cm3
Silindir Çapı ve Strok : Ø 58x57,8mm
Sıkıştırma Oranı : 10,3:1
Maksimum Güç : 10HP
Maksimum Tork : 9,0 Nm / 5000rpm
Şanzuman : Otomatik
Soğutma : Su Soğutmalı
Çalıştırma : Elektrikli
Ön Fren : Disk
Arka Fren : Disk
Yağlama Tipi : Yağ pompalı
Ateşleme : Elektronik CDI
Akü : 12V / 7 Ah
Ön Süspansiyon : Hidrolik Amortisör
Arka Süspansiyon : Ayarlanabilir Tip/Pneumatic Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 8 lt.
Ön Lastik : 110/70-17
Arka Lastik : 110/80-16
Boyutları (mm) : 2030x680x1180 mm
Ağırlığı : 116kg
FIYATI : 4.058YTL
BOBCAT
Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 147,5 cm3
Silindir Çapı ve Strok : Ø 57,5x57,8mm
Sıkıştırma Oranı : 9,4:1
Maksimum Güç : 12HP / 7750rpm
Maksimum Tork : 11,4Nm / 6000rpm
Şanzuman : Otomatik
Soğutma : Yağ Soğutmalı
Çalıştırma : Pedal ve Elektrikli
Ön Fren : Disk
Arka Fren : Disk
Yağlama Tipi : Yağ pompalı
Ateşleme : Elektronik CDI
Akü : 12V / 5 Ah
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Hid.Tek Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 7,5 lt.
Ön Lastik : 120/60-13
Arka Lastik : 130/60-13
Boyutları (mm) : 1855x730x1170
Ağırlığı : 130kg
Renk seçenekleri : kırmızı / mavi / sarı
FIYATI : 4.500 YTL
CYGNUSX
Motor tipi : Tek silindirli, 4 zamanlı, SOHC, hava soğutmalı
Silindir hacmi : 125 cc
Çap x Strok : 52.4 X 57.9 mm
Kompresyon oranı : 10 : 1
Maks. gücü : 11.2 HP-8.500 devirde
Maks. Tork : 0.9 kg-m-7.500 devirde
Yağlama : Islak karter
Yakıt sistemi : SVK24 Karbiratör
Debriyaj tipi : Otomatik santrifüjlü
Ateşleme : C.D.I.
İlk Çalıştırma : Elektrik marşlı, ayakla
Vites kutusu : Otomatik
Tahrik : V-Kayış
Ön süspansiyon : Teleskopik çatal
Arka süspansiyon : Hareketli ünit
Ön fren : Tek disk, f 220mm
Arka fren : Tambur, f 150 mm.
Ön lastik : 110/70-12 47L
Arka lastik : 120/70-12 58L
Boyutlar (UxGxY) : 1.855 x 685 x 1.110 mm
Sele yüksekliği : 770 mm
ki teker arası mesafe : 1.290 mm
Min. Yerden yükseklik : 110 mm
Ağırlık : 114 kg
Yakıt kapasitesi : 7.1 litre
Yağ kapasitesi : 1.1 litre
FIYATI : 4,395.00 YTL
vaLLa bence veriLir.
fz6fazer
26 Ekim 2005, 21:05
bişey sorucam ne bu deer motoru bi fotosu varmı ya
musti81
26 Ekim 2005, 21:16
seneye benim motoru peşinata saydıriim :P :P
15 beygir ne ya
sıvı soğutma
ben kamyon çekerim bu aletle :queen:
serhat_fb
26 Ekim 2005, 22:57
o motorun yerine renk renk asya motor t150ler alınır :farao:
ozgur77
29 Ekim 2005, 19:47
Yahu hala yok mu şu Dylan 150'yi alan arkadaş? Bir de bu motorun peynir ekmek gibi satıldığını söylediler bana.. Hani nerde bu insanlar?
ubuhur
12 Aralık 2005, 09:46
Arkadaslar merhaba,
Ben uzun suredir arastırma yapıyorum scooter lar hakkında almak istediğim bir scooter kesinlikle Dylan... Bir tane site görmüştüm scooter karşılaştırması vermişlerdi dylan da oradaki en iyi scooter lardan biriydi... Çok güçlü bir motor ve fiyatı da çok değil bence. Üstelik ben gittim inceledim Honda Bayiinde oldukça şık ve kaliteli geldi bana.. Bayiinin söylediğine göre bu motor italya dan geliyormuş üstelik.
Benim tereddüt ettiğim tek nokta ben motoru sadece şehir içinde yani asvaltta kullanmak istemiyorum kafama estiğinde stabilize yollarda bozuk yollarda da beni götürsün ve hiç sorun çıkarmasın... Bu kısmı işin içine girince acaba Yamaha BWS100 mi olsa tercihim diyorum.
TYP-R
12 Aralık 2005, 19:27
Ben çok çok uzaklarda sinopta gördüm.Orada bayi bile yok en yakın bayi samsunda var.Adam almış daha plakası bile yoktu.Evet yok satıyor...!Bende yaza değiştirmeyi düşünüyorum fakat dylan selesi hoşuma gitmedi çok dandik geldi bana:silent:
xxxxx
12 Aralık 2005, 19:38
ubuhur
öncelikle hoşgeldin bence bws daha güzel ve sana daha uygun
bi de bu motoru merak edenler http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=76
taraa
12 Aralık 2005, 22:00
selam arkadaşlar..geçen gün honda bayii ne gittim.mat siyah dylan vardı ve bence görünüşü güzeldi.özelliklerine gelince 150 cc için en iyi özellikler bence dylanda.15,7 HP ve sıvı soğutmalı olması en büyük avantajı.ama ben honda da olsa küçük bi scooter için (plaka falan dahil nerdeyse 5 milyar) o kadar para vermem, veremem..ama alanı asla pişman etmeyecek bi scooter imajı var bende..(3 tane 151 rs alınır o fiyata)bence artık büyük firmalar gerçeği görmeli ve makul seviyeye çekmeli..mondi 1.5 milyar honda 4.7 milyar..bari 2 katı olsun..3 veya 3.5 milyara alınır bence bu motor..bu arada bence deer de pahalı diğer verdiğiniz örneklerde..full chevrolet kalos otomobil 17 milyar..yani bence büyük firmalar fiyatları abartıyorlar.kusura bakmayın uzun oldu ama almak isteyipte alamayınca doluyor insan :)
ubuhur
12 Aralık 2005, 22:02
Tavsiyen için tesekkur ederim XXXXX...
Bende arada kaldim gerçekte.. Şekil olarak BWS çok etkileyici; Hatta benim motur sevdam onu beğenmekten geliyor! Tereddüt ettiğim kısımlari ise acaba gücünü kuvvetini yeterli bulur muyum...Beni ve gerektiğinde artçı birini her yere taşır mı... Birde şu iki zamanlı olması...
Yazı tura mı atsam acaba BWS ve Dylan arasında :) ...
xxxxx
12 Aralık 2005, 22:24
ubuhur
seni yanıltmak istemem belki bws hakkında daha çok bilgisi olan arkadaşlar vardır ama gerçekten iyi bir motor olduğunu çok kez duydum seri ve atak bi makine olduğunuda 150 liklere kafatutabiliyormuş ama en önemli özelliği sen taş toprak yollara girerim diyosun o zaman diğer scooterlara fark atar lastikler açısından (offfff ne uzun oldu ya yoruldum valla bilesin) :cherry: :cherry:
ubuhur
12 Aralık 2005, 22:32
Valla seni de yorduk teşekkür eerim gerçekten.
Sana katılıyorum kesilikle BWS gerçekten de 10 numara bir scooter.
Nomarka
14 Aralık 2005, 02:05
Kesinlikle bende Dylan almayı düşünüyorum. Çin malı almaktansa kafam rahat her yere gider gelirim. Yurt dışındaki forumlarda inceledim. Kullanıcılar çok memnun. (Örnek: www.argolis59.freeserve.co.uk/simons-scooters.htm)Henüz Türkiye'de yorum yazan yok maalesef :silent: Ayrıca şu an Adana bölgesindeki bayilerin hiçbirinde kalmamış. Gelmesi Ocak- Şubat'ı bulur diyorlar. Sabredecez bakalım.
ubuhur
14 Aralık 2005, 10:49
Nomarka benimde haberim oldu gerçektende Adana da Dylan yok ben Tarsus da bulunan honda bayiine sormuştum ellerindeki Dylan ı Adana dan birine satmıslar...
Ankarada ki bayiide inceleme fırsatı bulabilmiştim hafta sonu.
TYP-R
14 Aralık 2005, 11:57
Bence dylan derim....! hem 4 zamanlı, 2 zamanlıya göre az yakar yok benzine yağ koyma derdin yok etrafa beyaz duman atmıyorsun.Taraa arkadaşımızın dediklerine katılmıyorum mondi'ye bineceğin en fazla 3 yıl arızalarıda cabası honda da öyle bir sorun yaşamazsın bilirsin bir ata sözü var. Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.Doğru motor pahalı ama seni yıllarca götürür yolda bırakmaz.Çin mallarından bıkmadık galiba belki yakında motosiklet parçalarınıda ne alırsan 1 ytl dükkanlarında görebiliriz.Benim şu anda Honda Beat!ım 6305 km!de memnunum hiç bir sorunla karşılaşmadım.Sana dost tavsiyesi büyük firmalardan vazgeçme, çin mallarında dediği 2 yıl garanti aslında sadece 2 yıl binebilirsin anlamına geliyormuş bunu bir yerel gazetede okumuştum.Ama sen bilirsin yinede düşün araştır. ''Kalite Hayatını Değiştirir'':cat:
Nomarka
14 Aralık 2005, 23:26
Arkadaşımın Activa'sı vardı. Tam 14000 kilometredeyken sattı. Ve o motoru her yere sürdü, dağa bayıra bile çıktı(İnanmayanlara resimleri var). Hiçbir problem yaşamadı. Adamlar işi biliyor, gerçekten çok sağlam yapıyorlar. Tabi böyle olunca insan başkasını düşünmüyor bile.
taraa
16 Aralık 2005, 23:37
TYP-R arkadaşım..önerilerin için teşekkür ederim..benim demek istediğim honda almayın çinli alın çünkü daha ucuz demek değildi..honda elbette kaliteli ve her şartta hondayı tercih ederim herhangi bi çin motoruna.ama 4.7 milyar çok değilmi lütfen söyle..yani aradaki bu fiyat uçurumuna isyan ettim sadece :)
xxxxx
16 Aralık 2005, 23:43
arkadaşlar çin malı deyip kötülediğiniz yamaha bws mi yoksa ben mi kaçırdım:silent:
TYP-R
17 Aralık 2005, 00:01
Bende şikayetçiyim ama yapacak birşey yok marka patent hesabı......... ama yinede ne kadar pahalı olsada kalite farklı keşke 3-3,5 milyar gibi bir rakkam olsa ama nerdeeeee..........!:pale:
taraa
18 Aralık 2005, 00:57
xxxxx sen kaçırdın sanırım..yada bws yi ben kötülemedim öyle diyeyim.
TYP-R evet bende aynen bunu demek istemiştim..3.5 milyar olsa en fazla, uygun..hemen yarın alırım.. :) ama nerdeeeeeee ..aslında diğer markaların fiyatlarıyla karşılaştırınca normal gibi.hem su soğutmalı hem 15.7 HP..az bi artı özellik değil.ama genelde pahalı fiyatlar malesef.......alacaksam bu fiyata almalıyım o da biraz zor gibi :(
muratd
20 Şubat 2006, 06:05
arkadaşlar para hazir,şimdi memleketteyim eskişehire dönünce alacağim bu motoru:)hemde siyahından:):)
DARKDIAMOND
20 Şubat 2006, 08:40
Hayırlı olsun! 'da,yazı biraz ateşli olmuş,müdahale yakındır derim Ben!
muratd
21 Şubat 2006, 04:27
abi walla öle sevindimki sen tahmin et artık 16hp ne demek yaa.....
cunuvar
01 Mart 2006, 11:41
Merhaba arkadaşlar,dün honda dylan ı bir bayiide inceledim,anahtar teslim 4,500 ytly bıraktılar.Sanırım bende bu motoru alacağım
muratd
01 Mart 2006, 19:49
cunuvar kardeşim bende hayırlısıyla 1hafta 10 gun içinde alacağım..bayii iyi bırakmış sana..ben biraz peşinat verip üstünü taksitle tamamlayıp almaya karar verdim..fiyatı liste fiyatı olan 4650ye bıraktılar..e taksitli alınca fiyatı indirin diyemedim:)neyse hayırlı olsun sana şimdiden:)umarım guzel bi motor çıkarda başımız ağrımaz verdiğimiz paraya deger..
cunuvar
02 Mart 2006, 20:16
selam murat,bende geçen gün anadolu yakasında bir bayiden baktım,pazarlıkla peşin 4,500 e bıraktı,Bende banka kredisiyle almayı düşünüyorum.Bakalım umarım iyi çıkar motor.birde bayi eve teslim edecek bilgin olsun.
Bu konuyla ilgili konuşmak istersen mail adresim cem.unuvar@gmail.com
muratd
02 Mart 2006, 21:23
ben eskişehirden alacağım motoru hayırlısıyla..orası küçük memleket yani öle eve teslim komik olur eskişehirde:)az kaldı çok az alıyorum bu motoru:)
melbur
02 Mart 2006, 21:29
abi bu honda bu motorların kaportasını gümüştenmi yapıyor ya fu fiyatlar ne böyle ben anlamıyorum.fiyat konusunda çok abarttılar.
muratd
02 Mart 2006, 21:59
abi 2. el motor alacak olursan 4.500 ytl iyi para ama,kanunilerin 150lik motorları 4500a satılırken bence hondaya değer..ama tabi 4500 çok para ne de olsa:)alacağız bakalım eskişehirden umarım guzel bişey çıkar:)
Olcan138
02 Mart 2006, 22:16
Pazar günü Honda bayisinde yakından gördüm Dylan'ı.Hiç de küçük görünmüyor...Fazla incelemedim ama hemen girişte olduğu için dikkatimi bir hayli çekti. Oradaki o koyu gri renkli olanıydı, boyutları ve hatlarıyla gayet güzel görünüyor, hiç de küçük bir görüntü çizmiyor.
Almayı düşünenler şimdiden güle güle kullansınlar...
muratd
03 Mart 2006, 04:07
1 hafta sonra motoru alıcam daha ben göremedim ya:(:(:( benden başka herkes gördu:(:(
sabır murat sabır koçum az kaldı:)
ylmzzz
03 Mart 2006, 04:12
bence bu motorun eleştirilcek yanı yok. kanuniyle kıyaslarsanız zaten fiyat süper. sonuçta honda kalitesi var. yakından inceledim boyutları da güzel. su soğutmalı ve cbr125 den daha güçlü. kategorisinin en iyisi :)
muratd
07 Mart 2006, 13:01
arkadaşlar sonunda motorumu aldım:):):):):):):):)
honda dylan 150cc...ilk izlenimlerim olarak şunları söyleyebilirim ki...motor bi harika..motor hiç öyle piyasadaki diğer scooterlar gibi ufak görünmüyo...kalkışları bi harika..teknik servis rodaja gerek olmadığını ve istediğim gibi kullanabileceğimi söyledi...ama ben yine uymaya çalışacağım ne olur ne olmaz:):):)motorum motorum 1 tane ne de olsa,ne zorluklarla aldık dimi ama:)hemen disk kilidi ve çelik halat kilit aldım:)depomu fulledim bakalım hayırlısı artık yakında fotoğrafları da koyarım buraya...diğer izlenimleride ilgilenen arkadaşlara iletirim..
ozi2002
07 Mart 2006, 13:25
murat hayırlı olsun kardeşim eskisehir buluşmasında senide bekleriz
muratd
07 Mart 2006, 13:28
buluşalım abi artık motorum da var sonunda:):)tozunu attırabilirim sizlerle artık eskişehirin:)
ozi2002
07 Mart 2006, 13:51
geçen pazar buluştuk ilk buluşmada senide aramızda görmekten mutluluk duyarız
muratd
07 Mart 2006, 13:52
bundan sonraki ilk buluşmada kesin bende varım abi kurtuluşu yok tanışmak istiyorum sizlerle..
bugun dylanımla yine guzel bitura çıktım hakikaten muhteşem bir motor!!ne olur ne olmaz diye 60km yi geçmiyorum..ilk servis 1000km'de..öyle görünüyorki 1000kmye kadar servise uğrayacak bir şeyde çıkartmayacak..resimleri yakında koyacağim..
Barış Şuşut
08 Mart 2006, 00:57
muratd hayırlı olsun
dandini
08 Mart 2006, 01:32
muratd tebrikler, keyifli sürüşler dilerim. Duygularını çok iyi anlıyorum zira geçen hafta ben de aldım Dylan'ımı :) :) . Bu motor gerçekten iyi kaçıyor, zınk diye de duruyor. Çok keyifli bir alet, kesinlikle tavsiye ederim.
Olcan138
08 Mart 2006, 01:38
muratd, dandini motorlarınızı güle güle kullanın. Kazasız günler dilerim...Fotoğraflarınızı da merakla bekliyoruz...
tekirdağ
08 Mart 2006, 01:49
NİYE BU MOTORU ÇİNLİLERLE KIYASLIYORSUNUZ Kİ ???? :silent: BUNLARIN SINIFI BAMBAŞKA..... BENCE KIYASLANACAKSA PİAGGİO SKİPPER İLE KIYASLANMALI...SONUÇTA İKİSİNİNDE FİYATI VE KALİTESİ AYNI...:rendeer:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifMesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=9037) **************
muratd
08 Mart 2006, 01:53
dandini kardeşim 2mizede hayırlı olsun anliyosun işte beni..aslında bu sevinç yeni motor alan herkes için geçerlidir neyse.. :)motoru aldığında yanında sana neleri verdiler kağıt kürek vs..bende sadece ingilizce bir owner's manual var başkada bi şey yok:)sence bu normal mi?
bu arada tebrikler için arkadaşlara teşekkür ederim sağolun,umarım kazasız belasız kullanırız motorlarımızı...
dandini
08 Mart 2006, 17:14
İngilizce kullanım kulavuzu motorun içinden çıkıyor zaten. Ayrıca servis türkçe'sini de verdi. Garanti belgesi falan Türkçe kullanıcı kılavuzun içinden çıktı. Onun dışında da standart evraklar vardı işte fatura, ruhsat dekontlar ıvır zıvır.
Arkaya birde givi canta taktırdım, motorla rengi tam uydu, fotolarını çekince koyarım siteye. Sipariş üzerine ön cam, yan ayak gibi aksesuarlar getirebiliyorlar. Kısa mesafelerde motoru sehpaya indir bindir zor geldiği için yan ayak sordum, kdv dahil 130 ytl tutuyor dediler vazgeçtim. Default koysalar nolur sanki, vespalarda gormustum ufak bir ayak hareketi ile yaslayıveriyorsun motoru.
Bu motoru çin malları ile kıyaslamak bence de hata. Benim niyetim önceleri çin malı almaktı sonuçta fiyata bakınca honda veya piaggio yerine 3 tane çin malı alabiliyorsun. Açıkçası çin mallarından vazgeçmeme de bu site neden oldu. Herkes motorundan keyifle bahsederken Çin malı kullanıcıların formu dert köşesi gibi, herkes başına gelen arızaları anlatıyor. Sonuçta ben de bu aleti keyif için alıyorsam, yolun bayırın ortasında orası burası elimde kalacaksa ne anlarım ben bu keyiften deyip kıydık paramıza, umarım yanılmayız :)
Nomarka
08 Mart 2006, 22:03
Sonunda alan 2 kişi çıktı. muratd ve dandini hayırlı olsun yeni Dylan'ınınız. Güle güle binmek nasip olsun. Dylan benim ilk hevesimdi ama napalım kısmet bunaymış. Bundan sonra yorumlarınızı ve fotolarınızı bekliyoruz.
cunuvar
09 Mart 2006, 00:01
Murat ve dandini arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun güle güle kullanın,geçen pazartesi bende honda dylan alırken son ande ibre ters yöne döndü,bayii ile sözleşme yaptık,hesaplarına kapora yollayacaktım,birde vespa bayisine bakalım dedi arkadaş,ben fiyatları pahalı dedim.8,400 ytlik beverly 250 motoru 6,850 ytl ye indirmişler.Dayanamadım kaporo verdim,kredi çıksın alacağım.
dandini
09 Mart 2006, 00:26
ferco motor aralık ayında peşin fiyatına 24 ay taksit kampanyası yapıyordu nerdeyse alıyordum beverly 250. 2-3 ocakta gibi gittim kampanya bitti para peşin dediler bende canınız sağolsun dedim. Az dolanmadım piaggio ve vespaların etrafında. O sıralar dylan'ın sadece adını duyuyorduk kendisini görememiştim. piaggio'larda çok iyi alet ama fiyatta geçiriyorlar. Dylan'ı tercih etmemin bir nedenide Tr'deki satış fiyatı avrupadaki aynı 2.900 euro. Piaggiolarda en az 1000-2000 ytl geçiriyorlar. Fiyatı indirmeleri isabet olmuş. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
cunuvar
09 Mart 2006, 12:45
Evet benimde aklımın ucundan bile geçmiyordu beverly 250,8400 dü fiyatı
çinli motorların ucuz olması fiyat kırdırdı tüm firmalara.Bu arada sağolasın dandini sende güle güle kullan motorunu.
muratd
09 Mart 2006, 23:23
cunuvar kardeşim yeni alacağın motor şimdiden hayırlı olsun...bu arada motor tebrikleri için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..motorun plakasını bugun aldım,faturasını ve ruhsatınıda ama garanti belgesi yanlış gelmiş onu geri gönderdiler yarın bigun benim motorunkide gelir..
motor 70km oldu daha,motora binmeyi çok istiyorum ama havalar bir türlü duzelmedi yaw eskişehirde..yan ayak gerçekten çok pahalıymış keşke standart yapsalarmış..ama activa ların yan sehpaları uyuyormuş ve motoru aldığım yer o da benden olsun dedi sağolsun volkan abim:)
hyosung150
09 Mart 2006, 23:41
ya benim hyosung 150 13bg bu honda 16 beygire yakın bu motorla motoru aldığım yerde bi ikinci el vardı takas yapmak istedim o biraz nazlandı sonra düşündüm ortada eşiği var malzeme taşırken zorlanırım dedim vaz geçtim ama eşik olmasa makina tam benlik olacak sağlam ve güçlü şehir içinde gerçekten iş görür frenleri kalkışı son sürati nasıl acaba kullanmak nasib olmadı
cunuvar
09 Mart 2006, 23:57
Evet murat haklısın hondanın yan ayağı 130 ytl fiyat çektiler bana,aksesuar olayı maalesef çok pahalı markalı motorlarda,bakalım ben daha alamadım motoru,kredinin çıkmasını bekliyorum:(
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO